25 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! ΑΕX: Οπαδοί μελετούν το ενδεχόμενο μηνύσεων στον Λουτσέσκου για τη δήλωση περί Χίλτερ

[Καταρχάς ο Λουτσέσκου μιλάει για δικαστήρια, διαιτητές και παράγοντες, αυτοί γιατί πετάγονται κάθε φορά και καρφώνονται; Αφού όπως λένε δεν είχαν καμία ανάμειξη στις αποφάσεις, γιατί αισθάνονται ότι το Χίτλερ πάει σε αυτούς; ή θα κάνουν μήνυση εκ μέρους του Κομίνη;]

Τεράστιες αντιδράσεις έχει προκαλέσει ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ η νέα προκλητική δήλωση του Ραζβάν Λουτσέσκου με αναφορές περί πρακττικών Χίτλερ και ναζιστικής Γερμανίας από την ΑΕΧ.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ εδώ και μήνες θυμίζει πραγματοποιεί επιθέσεις στην ΑΕΚ πως με τη βοήθεια του Ολυμπιακιού ΕΚΛΕΨΕ το πρωτάθλημα ενώ ο ΠΑΟΚ όπως απέδειξε στο γήπεδο τόσο στον αγώνα Πρωταθλήματος όσο και εκείνον του Κυπέλλου, ήταν καλύτερη ομάδα

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αρκετοί φίλοι της ΑΕΚ στα social media σκέφτονται σοβαρά να προβούν σε μηνύσεις κατά του προπονητή του ΠΑΟΚ, κάτι που ήδη εξετάζουν δικηγόροι. Παράλληλα, και η ΠΑΕ ΑΕΧ (ΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΦΕΣΩΣΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ*) μελετά κάθε πιθανή νομική κίνηση της για τον Λουτσέσκου σε μια κίνηση που θα προκαλέσει το γέλιο σε όλο το Πανελλήνιο.

*Για να καταλάβετε τι απάτη ήταν το άρθρο 99 στο οποίο εντάχθηκε η ΑΕΚ επί Νικολαϊδη (ακολούθησε και δεύτερη χρεοκοπία με "Τίγρη") ιδιοκτήτης ταβέρνας τάιζε την πρώτη ομάδα και τους νέους του ΑΡΗ επί χρόνια, του χρωστούσαν 25.000 και μια ωραία πρωία του λένε "μπήκαμε στο άρθρο 99 και σου χρωστάμε μόνο 1.500€"... φυσικά δεν πήρε ούτε αυτά... ελάτε στη θέση του για να καταλάβετε τι έκανε η ΑΕΧ, 2 φορές σε ταλαίπωρους μεροκαματιάρηδες και μετά ουρλιάξτε οι Αθηναίοι "ναι αλλά και στον ΠΑΟΚ χάρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις προσαυξήσεις φόρων"