Κυριακή, 21 Οκτωβρίου 2018

Άδωνις: Δύο μέτρα και δύο σταθμά από ΕΛΑΣ και φρουρά του Λευκού Πύργου"Στις 06/09 όταν επιχείρησαν να κρεμάσουν ένα πανό στον Λευκό Πύργο για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας προσήχθησαν από τις Αρχές και εμποδίστηκαν. Περιέργως οι ίδιες Αρχές δεν είχαν κανένα πρόβλημα χθες με το πανό της νεολαίας Σύριζα εναντίον των Σκουριών" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter δημοσιεύοντας την παρακάτω εικόνα:Θυμίζουμε και την είδηση της προσαγωγής νεαρών που απλά προσπάθησαν να μπουν στο Λευκό Πύργο χωρίς να έχουν μαζί τους πανό:

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της πόλης ενόψει της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης που εγκαινιάζεται αυτό το Σάββατο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ενισχυθεί με κλιμάκια τόσο εγχώρια όσο και από τις ΗΠΑ, όπως του FBI και της CIA (δείτε εδώ).

Μετά και από την παρέμβαση του Ρουβίκωνα στα γραφεία του ΣΒΒΕ, το μεσημέρι της Πέμπτης, η αστυνομία βρίσκεται σε εγρήγορση.

Ελικόπτερα της ΕΛΑΣ πέταξαν σήμερα το μεσημέρι πάνω από το ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα, υπήρξε κινητοποίηση των αρχών όταν ομάδα περίπου έξι ατόμων στην πλατεία Λευκού Πύργου που φορούσαν σακίδια και θέλησαν να μπουν στο εσωτερικό του μνημείου. Ο φύλακας του Λευκού Πύργου, φοβούμενος ότι υπήρχε πρόθεση για ανάρτηση κάποιου πανό, κάλεσε τις αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο και έλεγξαν τους νεαρούς. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από τον έλεγχο οι αστυνομικοί δεν βρήκαν κάτι επιλήψιμο, ωστόσο οι νεαροί προσήχθησαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου για εξακρίβωση στοιχείων, καθώς δεν έφεραν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα. Όπως είπαν χαρακτηριστικά στη Voria.gr οι αστυνομικοί, «όποιος δεν έχει ταυτότητα μαζί του, θα προσαγάγεται για εξακρίβωση στοιχείων».

Πηγή: https://www.voria.gr/article/drakontia-metra-asfalias-sto-kentro-tis-polis-enopsi-deth-foto

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου