15 Οκτωβρίου 2018

ΤΟΝ ΠΑΣΟΚο ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Οι «γαλάζιες» λίστες στην Κρήτη

Ξεκίνησε για τα καλά η ονοματολογία ενόψει της συγκρότησης των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων και στην Κρήτη.

Από τα μέχρι τώρα δεδομένα εκείνο που προκύπτει ως βασικό συμπέρασμα είναι το αυξημένο ενδιαφέρον για μια θέση στις λίστες της ΝΔ. Ωστόσο, η Κρήτη έχει, όπως και να το κάνουμε, μια ιδιαιτερότητα, με δεδομένο ότι αποτελεί τόπο καταγωγής του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ανεξάρτητα από τις τελικές αποφάσεις, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Ηράκλειο θα είναι εκ νέου υποψήφιος ο γραμματέας του κόμματος, Λευτέρης Αυγενάκης, ο πρώην βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ενώ ενδιαφέρονται ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, το μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. Γρηγόρης Ροκαδάκης και ο καθηγητής Γρηγόρης Πασπάτης, ο οποίος θεωρείται πολύ δυνατή και αξιόμαχη υποψηφιότητα.

Στα Χανιά έχει κλειδώσει η υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη και του δημοσιογράφου Δημήτρη Καμπουράκη. Από εκεί και πέρα, σίγουροι θεωρούνται ο πρώην βουλευτής Μανούσος Βολουδάκης και ο πρώην συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη, Δημήτρης Φραγκάκης. Επίσης, ακούγεται το όνομα του γιατρού Γιάννη Κασελάκη, όπως επίσης τα ονόματα των Γιώργου Κονταξάκη και Γιώργου Σχοινοπλοκάκη.

Στο Λασίθι, εκτός από τον νυν βουλευτή Γιάννη Πλακιωτάκη, ακούγονται τα ονόματα των Νεκτάριου Παπαβασιλείου, μέλους της Π.Ε., και Γιώργου Πελεκανάκη. Τέλος, στο Ρέθυμνο αδιαφιλονίκητο φαβορί είναι ο νυν βουλευτής Γιάννης Κεφαλογιάννης, ενώ συζητούνται τα ονόματα των Μάνου Γαγάνη, Γιώργου Γιακουμάκη και Μιχάλη Βάμβουκα.