21 Οκτωβρίου 2018

Νέος «χρησμός» της από τη «Μακεδονοκλάνα» Ε.Κουντουρά για την συμφωνία των Πρεσπών (ηχητικό)

Την ώρα που ο Πάνος Καμμένος εμφανιζόταν στην Θεσσαλονίκη στην συνεδρίαση της εθνικής συνέλευσης των ΑΝΕΛ και εξαπέλυε μύδρους εναντίον των στελεχών του που αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσουν την συμφωνία των Πρεσπών, παρά την κομματική πειθαρχία που έχει επιβάλλει, μία εξ΄αυτών, η Έλενα Κουντουρά, βρισκόταν στην Ζάκυνθο, για την διεθνή συνάντηση χειριστών του προγράμματος για τις γαλάζιες σημαίες.

Η κ. Κουντουρά που έκανε κοινές δηλώσεις με τον βουλευτή Σταύρο Κοντονή, ερωτηθείσα από το ThePresident εάν θα υπερψηφίσει, όπως θέλουν οι πληροφορίες, την συμφωνία των Πρεσπών, απέφυγε και μάλιστα με ιδιαίτερη αμηχανία να απαντήσει, λέγοντας ότι μια τέτοια πολιτική δήλωση θα υποβάθμιζε την εκδήλωση στην οποία συμμετείχε!

Σημειωτέον ότι οι κοινές δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού με τον κ. Κοντονή έγιναν στο περιθώριο του συνεδρίου. Η αμήχανη και κάθε άλλο παρά ξεκάθαρη απάντηση της κ. Κουντουρά είναι η εξής:
“Δεν θέλω να υποβαθμίσουμε με πολιτικές δηλώσεις αυτή την μεγάλη εκδήλωση… Πολιτικές δηλώσεις σε κάποια άλλη ευκαιρία. Αυτή η εκδήλωση είναι πάρα πολύ σοβαρή και θα ήθελα να μείνουμε εδώ. Ευχαριστώ πάρα πολύ, έχω τοποθετηθεί στα πάντα… Νά΄στε καλά.”

Ακολουθεί το χαρακτηριστικό ηχητικό απόσπασμα:



Ο Πάνος Καμμένος από την άλλη, βάζοντας την, σύμφωνα με εκτιμήσεις, στο στόχαστρο του μαζί με τον Τέρενς Κουίκ, ο οποίος επίσης φέρεται να τάσσεται υπέρ της συμφωνίας, έκανε λόγο για «μακεδονοκλάστες» και «τζάμπα μάγκες». Οι «μακεδονοκλάστες μας προέκυψαν αφού τους διορίσαμε χωρίς να είναι καν βουλευτές, μέχρι και σε υπουργικούς θώκους, και μας κάνουν κριτική» και πρόσθεσε: «σας ζητάω συγνώμη, που τους έβαλα σε θέσεις- κλειδιά, εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Αυτοί έχουν πια τελειώσει, υπογράμμισε ο αρχηγός των ΑΝΕΛ «Καλό τους ταξίδι».

https://www.thepresident.gr