11 Οκτωβρίου 2018

Εξώφυλλο στο περιοδικό Time ο ποδοσφαιριστής Κιλιάν Μπαπέ! [εικόνα]

Αλλοι παλεύουν μία ολόκληρη ζωή γι' αυτά τα... περιβόητα 15 λεπτά δημοσιότητας και άλλοι δεν προλαβαίνουν να βλέπουν το πρόσωπο τους σε πρωτοσέλιδα.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Κιλιάν Μπαπέ, ο 19χρονος Γάλλος ποδοσφαιριστής, που εδώ και αρκετό καιρό έχει συγκεντρώσει τα φώτα της δημοσιότητας, με αφορμή τα εντυπωσιακά επιτεύγματα του μέσα στο γήπεδο.

Παγκόσμιος πρωταθλητής με την εθνική Γαλλίας και μάλιστα ως ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές στον δρόμο προς τον θρίαμβο, ο Μπαπέ εκτιμάται στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» κοντά στα 200 εκ. ευρώ. Και από σήμερα θα έχει να υπερυφανεύεται εκτός των άλλων, πως η φωτογραφία του ...κοσμεί ένα από τα ισχυρότερα περιοδικά του πλανήτη.

Οι ιθύνοντες του «Time» επέλεξαν τον νεαρό άσο της Παρί Σεν Ζερμέν ως κεντρικό πρόσωπο για την έκδοση της τρέχουσας εβδομάδας, με υπέρτιτλο «Οι ηγέτες της νέας γενιάς» και το εξής σχόλιο: «Ο Μπαπέ είναι το μέλλον του ποδοσφαίρου. Μέσα σε λίγους μήνες, η τεχνική του κατάρτιση τον έχει καθιερώσει στο διεθνές στερέωμα. Κερδίζει πολλά περισσότερα χρήματα απ΄ όσα ονειρεύθηκε ποτέ. Η Nike κατασκευάζει παπούτσια με το όνομα του. Και ο ΛεΜπρον Τζέιμς θέλει οπωσδήποτε να τον βλέπει ν΄ αγωνίζεται όποτε περνά μερικές ημέρες στην πόλη».

Οσον αφορά στον 19χρονο αστέρα και τα όσα δήλωσε, ξεχωρίζει η απάντηση του για τις αξίες της ζωής: «Σεβασμός, ταπεινότητα και ειλικρίνεια»...

Το εξώφυλλο του Time με τον Γάλλο άσο: