13 Νοεμβρίου 2018

Στην Εθνική των ΗΠΑ ο γιος του Γιούργκεν Κλίνσμαν

Ο γιος του πρώην ομοσπονδιακού τεχνικού των ΗΠΑ και Γερμανίας, Γιούργκεν Κλίνσμαν, Τζόναθαν, βρίσκεται μεταξύ των γκολκίπερ που κλήθηκαν στην εθνική ομάδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενόψει των φιλικών αγώνων του Νοεμβρίου με Αγγλία και Ιταλία.

Ο 21χρονος, Τζόναθαν Κλίνσμαν, ο οποίος διατηρεί διπλή υπηκοότητα (αμερικανική και γερμανική), προστέθηκε στην αμερικανική ομάδα μετά τον μυϊκό τραυματισμό που υπέστη ο Ζακ Στέφεν.

Ο τερματοφύλακας της Χέρτα Βερολίνου θα ενσωματωθεί στο προπονητικό καμπ της εθνικής των ΗΠΑ για πρώτη φορά με το που θα φτάσει στο Λονδίνο για το φιλικό με την εκ των ομάδων που έφτασαν στους ημιτελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, Αγγλία, το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης (15/11), ενώ θα ακολουθήσει πέντε ημέρες αργότερα το τεστ με την Ιταλία.

Ο Τζόναθαν ήταν βασικός σε όλη την πορεία της ομάδας Under 20 έως τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Κορέας και νωρίτερα το 2018 αναδείχθηκε κορυφαίος γκολκίπερ στο πρωτάθλημα της CONCACAF κάτω των 20 ετών στην Κόστα Ρίκα το 2017.