14 Νοεμβρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ Κατρούγκαλου: Θέλουμε να μπλοκάρουμε για μια δεκαετία τις αλλαγές με τις οποίες διαφωνούμε!

Μητσοτάκης: Θα έπρεπε να ντρέπεται ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ - Δεν θα καταφέρετε να αποτρέψετε την πρόοδο γιατί απλά δεν θα έχετε την πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή»

«Φωτιά» στην πολιτική αντιπαράθεση βάζει η ομολογία του Γιώργου Κατρούγκαλου ότι επιδίωξη του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από την παρούσα συνταγματική αναθώρηση είναι να εμποδίσει για μια δεκαετία την υλοποίηση συνταγματικών αλλαγών με τις οποίες διαφωνεί το κυβερνών κόμμα .

Ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο βίντεο που ανάρτησε η Ομάδα Αλήθειας αναφέρει ως παραδείγματα την κατάργηση της μονιμότητας των δημοσίων υπαλλήλωναλλά και την ίδρυση ιδιωτικών (σ.σ. κερδοσκοπικών τα χαρακτηρίζει) Πανεπιστημίων. Η «Ομάδα Αλήθειας» κάνει λόγο για «κουτοπονηριές του ΣΥΡΙΖΑ» ενώ στο συγκεκριμένο θέμα αναφέρθηκε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην ομιλία του στη Βουλή είπε απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό: «Ο εισηγητής σας κ. Κατρούγκαλος, χωρίς να ντρέπεται, είπε ξεκάθαρα ότι ήρθε η στιγμή να αποτρέψετε για μια δεκαετία τις αλλαγές που θεωρείτε ότι δεν πρέπει να γίνουν. Είναι προφανές: θέλετε να αποτρέψετε τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα».

Σε ανάρτησή του στο Twitter o Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε επίσης: «Δεν θα καταφέρετε να αποτρέψετε την πρόοδο κ. Τσίπρα γιατί απλά δεν θα έχετε την πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή»

Δείτε την ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη




Δείτε την ομιλία του Γιώργου Κατρούγκαλου και την ομολογία του ότι επιδιώκουν να αποτρέψουν συνταγματικές αλλαγές με τις οποίες διαφωνούν