14 Νοεμβρίου 2018

Βουλευτές στηρίζουν την κυβέρνηση για να μη χάσουν τα σπίτια τους!

Πολλοί πιστεύαμε (μεταξύ αυτών και ο γράφων) ότι αρκετοί «αριστεροί» και «πατριώτες» των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ αντίστοιχα, δεν θα άντεχαν το τρίτο και εγκληματικό μνημόνιο, το οποίο έγινε με αποκλειστική υπαιτιότητα τους. Ούτε βεβαίως, περιμέναμε ότι πολλοί εξ αυτών θα είχαν το θράσος να μιλάνε σήμερα για το τέλος των μνημονίων του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, αγνοώντας σκόπιμα ότι τα εγκληματικά μέτρα που έχουν ρημάξει κατά την τελευταία τριετία τους Έλληνες πολίτες φέρουν τη δική τους υπογραφή.

Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παρέλαβαν μια δύσκολη κατάσταση σε επίπεδο κοινωνίας και την έκαναν ακόμη χειρότερη. Οι μόνοι που μπορούν να πανηγυρίζουν είναι οι βολεμένοι ημέτεροι, τα παράσιτα που θρέφονται από τους ληστρικούς φόρους και διάφορες κατηγορίες του κοινωνικού περιθωρίου. Αυτοί που δεν θέλουν την πρόοδο της χώρας και απορρίπτουν την αξιολόγηση, είναι και η πελατεία που έχει απομείνει στη σημερινή κυβέρνηση, η οποία προσπαθεί να διαφθείρει όσους μπορεί να διαφθείρει με… χαρτζιλίκια.

Από μια προσεκτική μελέτη του πόθεν έσχες των Ελλήνων βουλευτών, φαίνεται ξεκάθαρα ότι υπάρχουν τουλάχιστον 80 από τους σημερινούς που ανήκουν στους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οι οποίοι κάθε βράδυ κάνουν… ευχέλαιο να μην πέσει η κυβέρνηση. Γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι αν πάμε σε εκλογές δεν πρόκειται να δουν τη Βουλή ούτε με τα κιάλια! Δεν τίθεται βεβαίως θέμα για τη στάση του επικεφαλής των ΑΝΕΛ, ο οποίος προσπαθεί να… τρυπώσει στον ΣΥΡΙΖΑ για να έχει ασυλία αλλά και να συνεχίσει να εισπράττει από τον κρατικό κορβανά ως αρχηγός κόμματος.

Οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που ξέρουν ότι δεν θα εκλεγούν στις προσεχείς εκλογές, θα βρεθούν προ των κατασχέσεων της ακίνητης περιουσίας τους. Τουλάχιστον αυτό προκύπτει από το πόθεν έσχες τους και τα εισοδήματα που έχουν σήμερα, αλλά δεν έχουν όταν εγκαταλείψουν τον… μάταιο κοινοβουλευτικό κόσμο!

Δεκάδες βουλευτές του σημερινού κυβερνητικού μορφώματος δεν πρόκειται να επανεκλεγούν και ως εκ τούτου, θα επιστρέψουν στο… χιλιάρικο. Έτσι, θα υποστούν τις συνέπειες των νόμων που υπέγραψαν! Μιλάμε πάντα για τα εισοδήματα που έχουν πλην της βουλευτικής αποζημίωσης. Ψήφισαν τους πλειστηριασμούς και για κάποιους εξ αυτών θα έρθει η ώρα να πιουν το πικρό ποτήρι! Γι αυτό τρέμουν στην ιδέα ότι θα χάσουν έστω και μια μέρα από τη βουλευτική τους αποζημίωση. Ξέρουν ότι θα τους πάρει το… ποτάμι. Έτσι, είναι διατεθειμένοι να ψηφίσουν κατά της μάνας και του πατέρα τους. Κι ας πιστεύουν οι διάφοροι αφελείς ότι όλοι αυτοί είναι… αγωνιστές, αριστεροί ή πατριώτες! Τα περί… αγωνιστικότητας που εκστομίζουν είναι υποκριτικά.

Οι σημερινές κοινοβουλευτικές ομάδες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αγωνίζονται περί… πάρτης γιατί ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα κάνουν τους… διακονιάρηδες. Αυτό φοβούνται και αυτό τους φοβίζει. Ξέρουν ότι θα χαθούν και θα χάσουν πολλά από τα υπάρχοντα τους. Οι υποκριτικές φανφάρες τους είναι για τους αφελείς. Μόνο που στις προσεχείς εκλογές, φαίνεται ότι οι αφελείς θα είναι πολύ λιγότεροι απ΄ όσους είχαν την… πρόνοια να τους ψηφίσουν το 2015. Κάποια στιγμή ακόμη και τα… πρόβατα παίρνουν χαμπάρι τις πονηριές του… τσοπάνη!

Λουκάς Γεωργιάδης
paraskhnio.gr