01 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Χρόνια πολλά και από Τσίπρα...

Να εδώ ο Τσίπρας μας εξηγεί τι τους απασχολεί περισσότερο...

ΒΙΝΤΕΟ-Τους αφιερώνουμε λίγο Καμμένο...

Στους νησιώτες ντε που σήμερα πανηγυρίζουν την αύξηση του ΦΠΑ για την οποία είχε πάρει τελικά εντολή από τον Ελληνικό λαό ο Πάνος Καμμένος και προφανώς την ψήφισε για...

Τι δείχνει το DNA των Ελλήνων και των άλλων Βαλκανικών λαών (Β' μέρος)

Το DNA των μουσουλμάνων της Ροδόπης – Το DNA των Σαρακατσάνων, των Βλάχων και των Ρομά – Κατάγονται από τα βάθη της Ασίας οι Τούρκοι; - Υπάρχει σχέση ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς;

Ανασκόπηση ψεύδους Τσίπρα

Γιορτινές μέρες συνηθίζεται η ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε… Μια ανάσκοπηση ψεύδους Τσίπρα θα ήταν χρήσιμη και διαφωτιστική.


Ιατροδικαστής: Οι νεκροί Γερμανοί στην Κεφαλονιά αυτοτραυματίστηκαν ταυτόχρονα!

Πυκνό σκοτάδι εξακολουθεί να καλύπτει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο το ζευγάρι των Γερμανών τουριστών στην περιοχή Βλαχάτα της Κεφαλονιάς, καθώς δεν βρέθηκαν ίχνη εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν ότι αυτοκτόνησαν!


Από πρωταγωνιστής σε γκέι π@ρνό... καθηγητής σε πανεπιστήμιο της Ιταλίας

Η διεύθυνση της σχολής του πανεπιστημίου La Sapienza στη Ρώμη δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα με το παρελθόν του
Οι φοιτητές του στο πανεπιστήμιο La Sapienza στη Ρώμη τον γνώριζαν ως καθηγητή Ruggero Freddi.

Τα love stories των πολιτικών το 2017

Οι νέοι έρωτες, οι σχέσεις που έληξαν, αλλά και οι µικροί «διάδοχοι» που σηµάδεψαν την προσωπική ζωή τους τη χρονιά που πέρασε

Το 2017, εκτός από το κλείσιµο της διαπραγµάτευσης µε τους εταίρους, την παγίωση του προβαδίσµατος της Νέας ∆ηµοκρατίας στις δηµοσκοπήσεις και την ψήφιση ακόµα ενός πακέτου σκληρών µέτρων από την κυβέρνηση, είχε σηµαντικές εξελίξεις και στην προσωπική ζωή των πολιτικών.

ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ 500% ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ 450%! Ο Μαδούρο αυξάνει κατά 40% τον κατώτατο μισθό -Παρά τα προβλήματα της Βενεζουέλας

Ο Νικολάς Μαδούρο ανακοίνωσε την αύξηση κατά 40% του κατώτατου μισθού στη Βενεζουέλα, μεταξύ άλλων μέτρων με στόχο τη βελτίωση της προβληματικής οικονομίας της χώρας.


ΒΙΝΤΕΟ-Εσείς οι ΑΛΗΤΕΣ που λέτε ότι έχουμε ακόμα capital controls μάλλον τα φαντάζεστε.

Αυλωνίτου: Σε μεγάλο βαθμό έχουν φύγει τα capital controls. Εγώ φαντάζομαι ότι μάλλον Μάιο...

Από τις αρχές του 2016 ακούμε: Βγαίνουμε απ' τα μνημόνια, θα τρίβετε τα μάτια σας, θα καταπλήξουμε...

Να λοιπόν με τι θα σας καταπλήξουν το 2018:

Η φωτο με τα Αλβανά τσογλανάκια που προκαλούν

Παρέα νεαρών Αλβανών φωτογραφήθηκε σε προκλητική στάση μπροστά από το 1ο Γυμνάσιο της πόλης.

H Ιrina Shayk έκανε Πρωτοχρονια με τον… Vladimir Putin

Ένα Insta Story διαφορετικό από τα άλλα ανέβασε η Irina Shayk την πρώτη μέρα του χρόνου, από τη Ρωσία με πολλή αγάπη.

Το μοντέλο που ζει και εργάζεται στις ΗΠΑ μαζί με το σύντροφό της, ηθοποιό Bradley Cooper και το παιδί τους, μιλούσε μέσω ίντερνετ με κάποιον δικό της άνθρωπο ο οποίος...

Πέντε δημοψηφίσματα για το 2018 -Το Politico προτείνει με χιούμορ λόγους για προσφυγή στις κάλπες

Μήπως οι Καταλανοί πρέπει να έχουν την ευκαιρία να ζητήσουν συγγνώμη για την... αναστάτωση που προκάλεσαν. Ή να βρεθεί ένας τρόπος για να σταματήσει ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ να αγκαλιάζει και να φιλά τους πολιτικούς που συναντά;


Τον εξαπάτησαν και αυτόν TON ΜΠΟΥΦΟ: Γιατί ράγισε το γυαλί στις σχέσεις Τσίπρα με τον Ιβάν

Οι εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ και τον ΟΛΘ διαταράσσουν επικίνδυνα τις σχέσεις του Ιβάν Σαββίδη με την κυβέρνηση.


Οι ευχές του Αντεκοκούνμπο και η ΚΑΕ ... Ελαφιακός - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έστειλε τις ευχές του στους Έλληνες για το νέο έτος, μέσω ανάρτησης από τον λογαριασμό των Μπακς.

«Σας εύχομαι το 2018 να είναι γεμάτο υγεία, επιτυχίες. Να είστε καλά και να στηρίζετε τους Μπακς. Καλή χρονιά σε όλους» ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.


Ισπανία: Ενα δισεκατομμύριο ευρώ το κόστος της αυτονομιστκής κρίσης της Καταλονίας

Σε ένα δισεκατομμύριο ευρώ αποτίμησε ο υπουργός Οικονομικών της Ισπανίας Λουίς ντε Γκίντος το οικονομικό κόστος «της αυτονομιστικής κρίσης» στην Καταλονία, εξαιτίας της επιβράδυνσης της οικονομικής ανάπτυξης στην περιοχή.


Από σήμερα ο «κόφτης» σε μισθούς Δημοσίου και ειδικά μισθολόγια 400.000 υπαλλήλων (πίνακας)

Εισοδηματικές απώλειες σημαντικού ύψους αναμένεται να υποστούν από την 1η Ιανουαρίου 2018 πάνω από 300.000 πολιτικοί υπάλληλοι του Δημοσίου και τουλάχιστον άλλοι 100.000 κρατικοί λειτουργοί που αμείβονται με ειδικά μισθολόγια.


Συνελήφθη 31χρονος για το θάνατο της 22χρονης ομογενούς στο Λονδίνο

Ένας άνδρας 31 ετών, συνελήφθη με την υποψία της δολοφονίας της 22χρονης Iuliana Tudos, το σώμα της οποίας βρέθηκε σε πάρκο του Λονδίνου.


EXEI ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Εβγαλε πιστόλι μέσα στο νοσοκομείο Λαμίας -Απείλησε τους γιατρούς

Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (31/12) κατά τη διάρκεια αξονικής τομογραφίας στο Νοσοκομείο Λαμίας.


Με χειραψία Τσίπρα-Μητσοτάκη η δοξολογία στη Μητρόπολη (Φωτορεπορτάζ)

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και παρουσία του Π.τ.Δ. Προκόπη Παπαδόπουλου καθώς και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τελέστηκε η Δοξολογία για το νέο έτος στη Μητρόπολη Αθηνών.

Στις 15 χειρότερες μεταγραφές ο Μήτρογλου!

Η ιστοσελίδα «goal.com» συμπεριέλαβε τον Έλληνα διεθνή επιθετικό της Μαρσέιγ, Κώστα Μήτρογλου, στις 15 χειρότερες μεταγραφές του καλοκαιριού του 2017.


11 Πρώην πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων: «Απαραβίαστη η απόφαση χορήγησης ασύλου»

Με αφορμή την απόφαση χορήγησης ασύλου στον έναν από τους 8 Τούρκους στρατιωτικούς οι οποίοι, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του περασμένου Ιουλίου στην γείτονα χώρα κατέφυγαν στην Αλεξανδρούπολη, 11 τέως πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας σε κοινή ανακοίνωσή τους επισημάνουν ότι «οι διεθνείς νομικοί και νομολογιακοί κανόνες είναι τυπολατρικά απαραβίαστοι από κάθε κυβέρνηση που θέλει να σέβεται τον εαυτό της και τους πολίτες της και οι ίδιοι διεθνείς κανόνες δεν επιδέχονται κοντόφθαλμες, αψυχολόγητες, ευκαιριακές και υποσχετικές πολιτικές».


ΧΑΧΑ! ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΣΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ! Υπάρχουν και όρια στην άτακτη υποχώρηση: Η Ελλάδα και η Ιστορία της ανήκουν στο λαό!

Του Δημήτρη Γ. Απόκη*

“An appeaser is one who feeds a crocodile, hoping it will eat him last.” 
“Κατευναστής είναι αυτός που ταΐζει τον κροκόδειλο, ελπίζοντας ότι θα τον φάει τελευταίο.

Winston S. Churchill – Ουίνστον Τσόρτσιλ

Διαχρονικά οι ρήσεις του θρυλικού Ουίνστον Τσόρτσιλ έχουν αποδειχτεί σοφές και έχουν δικαιωθεί πλήρως από τα γεγονότα και την ιστορία. Η παραπάνω ρήση του αείμνηστου Πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος κατά γενική παραδοχή έσωσε τον κόσμο από την μπότα του ναζισμού και το σκοτάδι, σήμερα αναδεικνύεται πιο επίκαιρη από ποτέ άλλοτε για τη χώρας μας.

Πέθανε ο πρώην άσος και πρόεδρος της Λιμόζ Φρεντερίκ Φορτέ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών, άφησε ο Φρεντερίκ Φορτέ. Ο πρόεδρος της Λιμόζ και επί σειρά ετών παίκτης του γαλλικού συλλόγου, απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς, λίγες ώρες πριν την Πρωτοχρονιά.

Η Μαρία Μενούνος παντρεύτηκε σε live σύνδεση στην Times Square [εικόνες & βίντεο]

Η Μαρία Μενούνος αποχαιρέτησε το δυσάρεστο για εκείνη 2017 (υπεβλήθη σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στο κεφάλι) με... γάμο.

Η ελληνικής καταγωγής δημοφιλής παρουσιάστρια, παντρεύτηκε με τον αγαπημένο της Κέβιν Αντεργκάρο, σε live σύνδεση στην κατάμεστη Times Square στη Νέα Υόρκη λίγα λεπτά πριν αλλάξει ο χρόνος,

Η πρωτοχρονιάτικη ανάρτηση του Άδωνι για την Μάργκαρετ Θάτσερ - ΦΩΤΟ

Μετά τις ευχές για το νέο έτος, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ανέβασε σήμερα Πρωτοχρονιά στο Twitter μια ομιλία της Μάργκαρετ Θάτσερ.


Ξεκίνησε η γεώτρηση στο τεμάχιο 6 της Κυπριακής ΑΟΖ

Tην πρώτη του καταβύθιση στον στόχο  «Καλυψώ» ξεκίνησε τις πρώτες ώρες του νέου έτους το γεωτρύπανο Saipem 12000 της κοινοπραξίας ENI - TOTAL.


Εκτός ελέγχου η κατάσταση στο Ιράν: 12 νεκροί στις διαδηλώσεις κατά της κυβέρνησης

Εκτός ελέγχου δείχνει να βρίσκεται η κατάσταση στις πόλεις του Ιράν, καθώς ο αριθμός των νεκρών από τις διαδηλώσεις και τις συγκρούσεις με την αστυνομία, έχει αυξηθεί στους 12 και αναμένεται η λίστα των ονομάτων να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο τα επόμενα 24ωρα, καθώς οι ταραχές στους δρόμους δείχνουν να συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Τον αριθμό των νεκρών επιβεβαίωσε η κρατική τηλεόραση, ενώ τα αραβικά Μέσα μεταδίδουν ότι οι νεκροί προέρχονται από σφαίρες, δίχως να διευκρινίζουν αν έγινε χρήση όπλων από αστυνομικούς.


Χανιά: Η κάμερα έδειξε τον ασυνείδητο που σκότωσε λαχειοπώλη

Τον τύπο και το χρώμα του αυτοκινήτου που διαμέλισε κυριολεκτικά έναν 66χρονο λαχειοπώλη, μισή ώρα πριν από την αλλαγή του έτους στην περιοχή της Παρηγοριάς στον Κλαδισό, έχουν στα χέρια τους οι άνδρες της Τροχαίας Χανίων και προσπαθούν να εντοπίσουν τον ασυνείδητο οδηγό που τον εγκατέλειψε αβοήθητο.

Ερωτήσεις μίσους στον πρόεδρο της Αλβανίας Μέτα για τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο

Γνωστός Αλβανός δημοσιογράφος κατηγόρησε τον κκ Αναστάσιο ότι δεν μιλάει καλά αλβανικά - Πώς υπερασπίστηκε τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας ο Ιλίρ Μέτα που χαρακτήρισε «υποχρέωση» την απονομή της αλβανικής ιθαγένειας στον Αναστάσιο


Εκατομμύρια ευρώ κοστίζουν οι υπηρεσίες πέριξ του Αλέξη Τσίπρα

"Χρυσάφι" το Μαξίμου λόγω του ιδιαίτερα μεγάλου κόστους λειτουργίας των κυβερνητικών δομών
Ο διάβολος κρύβεται στις λεπτοµέρειες, έλεγε ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και αυτό αποδεικνύεται για ακόµα µία φορά µε το ιδιαίτερα µεγάλο κόστος λειτουργίας των κυβερνητικών δοµών γύρω από τον Αλ. Τσίπρα, δηλαδή το πολιτικό του γραφείο, τη Γενική Γραµµατεία που υπάγεται στον ίδιο και τα γραφεία των υπουργών Επικρατείας.

Πήρε το «οκ»… μπαίνει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ – Δεν πάει το μυαλό σας

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι πήρε το «οk» και θα είναι μία από τις επιλογές της Πειραιώς για τη συγκρότηση του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου στη μονοεδρική περιφέρεια των Γρεβενών.

Γιάννης Κεφαλογιάννης σε Τζανακόπουλο: «Ομολογείτε ότι δεν σέβεστε την Εκτελεστική Εξουσία»

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο για το άσυλο στον Τούρκο Αξιωματικό

Την δική του απάντηση δίνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης στον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο σχετικά με το άσυλο στον Τούρκο Αξιωματικό.


Γιατί οι πολιτευτές της ΝΔ φοβούνται Ρέμο και Ρουβά

Τι ακούγεται για τους γνωστούς τραγουδιστές

Πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά στη Β’ Αθήνας καρδιοχτυπούν ότι θα κατέβουν ο Ρουβάς ή και ο Ρέµος στην περιφέρειά τους.


Κάλυμνος: Ψαράς κατήγγειλε ότι το καΐκι του χτυπήθηκε από τουρκική ακταιωρό

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε Έλληνα ψαρά και σκάφος της τουρκικής ακτοφυλακής σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νησίδων Καλόλιμνος και Ίμια.


Τηλεφωνικές ευχές Παυλόπουλου στην ομογένεια της Αιθιοπίας, στρατιωτικά φυλάκια & ποντοπόρα πλοία

Με τον πρόεδρο της ελληνικής κοινότητας στην Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας κ. Συκά καθώς και με μέλη της Ομογένειας, επικοινώνησε τηλεφωνικώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Πρ. Παυλόπουλος.


ΚΑΛΑ Ο ΨΙΝΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ; Ο χορός Μπουτάρη - Ψινάκη στο ρεβεγιόν στην πλατεία Αριστοτέλους [βίντεο]

Το κέντρο της Θεσσαλονικής και συγκεκριμένα η πλατεία Αριστοτέλους "πλημμύρισε" από κόσμο για την αλλαγή της χρονιάς, με πολλά πρόσωπα από τον πολιτικό κόσμο να δίνουν το "παρών".

Με την Ακρόπολη λουσμένη στο φως υποδέχθηκε το 2018 η Αθήνα - ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Με πυροτεχνήματα πάνω από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και μουσικό πρόγραμμα υποδέχθηκε η Αθήνα το 2018. Από το Θησείο ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης καλωσόρισε το νέο έτος την ώρα που ένα πολύχρωμο σμήνος φωτοβολίδων φώτισε τον αττικό ουρανό.

Αντιγράφει και τον Κώστα Καραμανλή ο Τσίπρας

Μπορεί να δυσαρεστήθηκε ο Αλέξης Τσίπρας µετά το µήνυµα ενότητας της Ν.∆. που έστειλε ο Κώστας Καραµανλής κατά την είσοδό του στο πρόσφατο «γαλάζιο» Συνέδριο, ακυρώνοντας τα περί µυστικού διαύλου επικοινωνίας µεταξύ Μαξίµου και Παναγή Κυριακού, ωστόσο εσχάτως βάδισε για ακόµη µία φορά στα χνάρια του πρώην πρωθυπουργού.


Το φλουρί έπεσε σε πλειστηριασμούς και ιδιωτικοποιήσεις για τη δόση των 5 δισ. ευρω

Του Αργύρη Παπαστάθη

Η «καλή χρονιά» για την κυβέρνηση περνάει από τη διαχείριση της ωρολογιακής βόμβας των πλειστηριασμών τις πρώτες ημέρες του νέου έτους, ένα θέμα που μαζί με τη ΔΕH και δευτερευόντως το «Ελληνικό» θα κρίνουν την έγκριση της δόσης των 5 δισ. ευρώ από το Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.


Τα μέτρα απέδωσαν στη Γερμανία: Περιορισμένος αριθμός σεξουαλικών επιθέσεων κατά την Πρωτοχρονιά

Τουλάχιστον δέκα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής γιορτής για την υποδοχή του νέου έτους στην Πύλη του Βρανδεμβούργου στο Βερολίνο, ενώ εννέα γυναίκες κατήγγειλαν ανάλογα περιστατικά στην Κολωνία. Μεμονωμένα επεισόδια αναφέρθηκαν σε διάφορα σημεία του Αμβούργου.


ΜΠΑ; ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ; Τραγωδία στην Πάτρα - 50χρονος κάηκε μέσα στο σπίτι του, λίγη ώρα μετά την αλλαγή του χρόνου

Σύμφωνα με το patrastimes, μετά τα μεσάνυχτα και την αλλαγή του χρόνου, η Πυροσβεστική κλήθηκε να παρέμβει σε φωτιά που είχε εκδηλωθεί σε μονοκατοικία στην οδό Φαρρών 4.


Στο Κόκκινο υπογράφουν τις περικοπές ύψους 20%

Το τελεσίγραφο που έφτασε στους δηµοσιογράφους, τους τεχνικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους του ραδιοφωνικού σταθµού του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο» φαίνεται ότι έχει τα πρώτα αποτελέσµατα. Οπως πληροφορείται το «S», ήδη κάποιοι από τους εργαζοµένους ενηµέρωσαν τον πρόεδρο του ∆ιοικητικού Συµβουλίου, Κώστα Νικόλτσιο, ότι αποδέχονται την υπογραφή ατοµικών συµβάσεων µε περικοπές 20% σε αποδοχές πάνω από 750 ευρώ.


Τι αλλάζει από σήμερα στις εισφορές ελευθέρων επαγγελματιών και αγροτών: Ποιοι στο στόχαστρο των εισπρακτικών μηχανισμών

Νέες επιβαρύνσεις επιφυλάσσει το 2018 για περίπου 1,5 εκατ. ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και αγρότες ενώ με ασφαλιστικό χαράτσι επιβαρύνεται από φέτος και η περιστασιακή απασχόληση με αποδείξεις δαπάνης.


Μ. Κεφαλογιάννης: Πιστεύω ότι η ΝΔ θα πετύχει αυτοδυναμία

Την πεποίθησή του ότι η ΝΔ θα καταφέρει να είναι αυτοδύναμη στις επερχόμενες εκλογές, εκφράζει, μέσα από τη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Μανώλης Κεφαλογιάννης, σημειώνοντας επίσης ότι «επιδίωξη δεν θα πρέπει να είναι μόνο η αυτοδυναμία αλλά κυρίως μία διακυβέρνηση με ανοικτό ορίζοντα τετραετίας, για να μπορέσει να κάνει θετικά πράγματα για τον τόπο που θα φτάσουν στην κοινωνία».


Ο Μητσοτάκης για εσπρεσσάκι στο Da Capo [αποκλειστικές εικόνες]

Στην πλατεία Κολωνακίου για ένα εσπρεσσάκι στα όρθια – το πρώτο τις χρονιάς – βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συνεχίζει τις επιθέσεις κατά της Δικαιοσύνης ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ

Νέες βολές κατά δικαστικών λειτουργών εξαπολύει ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.


Επιπλέον φόρους 951 εκατ. ευρώ θα πληρώσουμε το 2018

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του νέου Κρατικού Προϋπολογισμού που ψηφίστηκε στα μέσα Δεκεμβρίου από τη Βουλή, οι Ελληνες φορολογούμενοι θα κληθούν να πληρώσουν, το 2018, επιπλέον φόρους 951 εκατ. ευρώ. Ταυτόχρονα θα δουν το κράτος να τους καταβάλει λιγότερες επιστροφές φόρων κατά 1,929 δισ. ευρώ!


ΝΔ: Η δημοκρατική Ελλάδα δεν εκφοβίζεται- Απαράδεκτες οι απειλές Τούρκων αξιωματούχων

Οι διάφοροι Τούρκοι αξιωματούχοι που τελευταία εκτοξεύουν απαράδεκτες, άμεσες ή έμμεσες απειλές κατά της χώρας μας, ας γνωρίζουν ότι η δημοκρατική Ελλάδα ούτε απειλείται, ούτε εκφοβίζεται, τονίζει σε ανάρτησή του στο twitter ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος.


Εδώ όλη η ξεφτίλα ΣΥΡΙΖΑ... τον Ιανουάριο


Σήμερα θα τον λέγανε "Χρυσαυγίτη"... στην καλύτερη ακροδεξιό


Έχουν τρομάξει αφού καταλαβαίνουν ότι τα συλλαλητήρια είναι αντικυβερνητικά



Πήγε ο Καμμένος στα Ίμια και πέταξε το στεφάνι για τους 3 ήρωες του ΠΝ από τα 3 μίλια, αφού οι Τούρκοι τον έδιωξαν


Αυτός ο τύπος διαπραγματεύεται το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ... κι ο Νίμιτς πάει στα Σκόπια και λέει "Οι Έλληνες δεν θέτουν θέμα γλώσσας ή εθνικότητας και πρέπει να κλείσουμε γρήγορα το θέμα γιατί σε 2 χρόνια μπορεί να έρθει άλλη κυβέρνηση (όχι τόσο πρόθυμη)"








Τόσο ξεφτίλες που έθαψαν το συλλαλητήριο κι έδειχναν επανάληψη την "Κυριακή στο χωρίο"... όταν αναγκάστηκαν να γράψουν κάτι, έγραψαν για "δεκάδες διαδηλωτές"... μάλλον κατά λάθος





Άνοιξε το Σκοπιανό για να διασπάσει τη ΝΔ και το μόνο που κατάφερε ήταν να διασπάσει την εκκλησία



Επιτέλους παραιτήθηκε κάποιος... ο Ζουράρις επειδή έβρισε Ολυμπιακό-Άρη... αλλά ακόμα κι αυτός τον έγλυφε μετά την παραίτηση


"Είπα στον Τσίπρα να διώξει τον Βαρουφάκη και όταν τον έδιωξε, όλα έγιναν πιο εύκολα" είπε ο Γερούν



Καταργούν και τις απεργίες... τελικά δεν θα αφήσουν τίποτα για τον Κυριάκο



Επί χρόνια ουρλιάζανε και τραμπουκίζανε τους άλλους και τώρα εκνευρίζονται όταν τους την πέφτουν


Αριστερή κυβέρνηση που προασπίζει τα ανθρώπινα δικαιώματα... έκανε έφεση στην παροχή ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό


Και φυσικά φέτος δεν πάρθηκαν νεά μέτραΧΑΧΑΧΑΧΑ





Έβαλε τη Μπέτυ να μας πει ότι δεν είπε ψέμματα και δεν εξαπάτησε...



Κλαίει κάθε χρόνο στις 5 Ιουλίου μας είπε η κυρία... το 2016 έκλαιγε απ' το Πεκίνο