02 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Ρε τον κερατά! Κάθε χρόνο ψέμματα!

Τα Πρωτοχρονιάτικα ψέματα του Τσίπρα


Κασιμάτης: Μία πρόταση για τη Ζωή Κω/λου

Δ​​εν είναι ότι της λείπει το μυαλό – άλλο είναι το πρόβλημά της. Το έχει πιάσει το ζήτημα, λοιπόν, η Ζωή Κωνσταντοπούλου! Ξέρει τι πρέπει να κάνει. Δεν το έχει όμως επεξεργαστεί στη λεπτομέρειά του, ώστε να το κάνει στρατηγική· και εδώ είναι που έρχομαι εγώ, με τις ιδέες και τις προτάσεις μου, που πάντα αφιλοκερδώς προσφέρω στους πελάτες μου. (Ως τέτοιοι λογίζονται όσοι με τα καμώματά τους –με την ύπαρξή τους γενικώς– με βοηθούν κάθε μέρα να γεμίζω τη στήλη.)


Πανούτσος: Από την Αμυγδαλέζα στην Μόρια

Του Αντώνη Πανούτσου

Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2015 ο Γιάννης Μουζάλας έγινε αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής. Δύο μέρες αργότερα με δηλώσεις του είπε «…Δεν πρόκειται να εξαφανιστούν οι πρόσφυγες, θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτούς. Χωρίς όμως τα παράπλευρα βάρη που δημιουργούν». Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τον Μουζάλα για ασυνέπεια. Δύο χρόνια αργότερα ο Γιάννης Μουζάλας τον Ιανουάριο, του 2017, μετά το βίντεο του δημοσιογράφου της Deutsche Welle, Oliver Sallet που έδειχνε έναν καταυλισμό από σκηνές πνιγμένο στην λάσπη και τις ακαθαρσίες ο Μουζάλας είπε ...

Πώς το διαδίκτυο οδήγησε τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Του Σάκη Μουμτζή

Στην εφημερίδα «Φιλελεύθερος» δημοσιεύτηκε ένα άρθρο-συνέντευξη του κ. Θωμά Τσάτση. Αρθρο αποκαλυπτικό και συγκλονιστικό.

Συγκλονιστικό, γιατί αποκάλυπτε τον τρόπο με τον οποίο η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ μετέτρεψε την διάχυτη αγανάκτηση του 2011, σε ορμητικό ποτάμι που τον έφερε στην εξουσία.


Χρήσιμος οδηγός: Πού δεν θα χρεώνονται οι πλαστικές σακούλες - Τι αλλάζει για τις επιχειρήσεις

Ξεκίνησε η εφαρμογή του μέτρου για τις πλαστικές σακούλες με τους καταναλωτές να καλούνται να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα.

Οι καταναλωτές δεν θα πληρώνουν τις σακούλες σε...

Γερμανία: Το «αδελφό» κόμμα της Μέρκελ ζητά ιατρικές εξετάσεις για τους «ανήλικους» πρόσφυγες

Τη διενέργεια ιατρικών εξετάσεων για τον προσδιορισμό της ηλικίας ανηλίκων αιτούντων άσυλο ζητά το κόμμα των Χριστιανοκοινωνιστών (CSU), το αδελφό κόμμα της Άνγκελα Μέρκελ ένα μέτρο που ο γερμανικός ιατρικός σύλλογος χαρακτηρίζει αντιδεοντολογικό.


Πρόκληση από τον πρόεδρο των Σκοπίων: Μας κρατάει "ομήρους" η Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Την ώρα που ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, αντάλλασσε ευχές για το 2018 με τον Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά, ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ Γκιόργκι Ιβάνοφ έριχνε λάδι στη φωτιά με προκλητικές δηλώσεις, μετά από επίσκεψη σε στρατόπεδο της χώρας του.


Πάνω από ένα εκατομμύριο Έλληνες μετανάστες γύρισαν για διακοπές στην Ελλάδα το 2017

Εχουν έδρα στο εξωτερικό και μετρούνται στις αφίξεις μη κατοίκων από την Τράπεζα της Ελλάδος
Υπολογίσιμο μέγεθος είναι, πλέον, οι Έλληνες μετανάστες στις ετήσιες διεθνείς "τουριστικές" αφίξεις της χώρας.


Δείτε πώς στήθηκαν στο Nammos της Κουρσεβέλ τα δυο μεγάλα πάρτι του 2017

Από την προετοιμασία των τραπεζιών με τα ακριβά καλόγουστα σερβίτσια, μέχρι τις άμαξες με τα άλογα...

Ένα παραμυθένιο βίντεο που περιγράφει πώς στήθηκαν τα δυο μεγάλα και τελευταία πάρτι της περασμένης χρονιάς, με τον Αντώνη Ρέμο και τον Ντανί Μπριγιάν, δημιούργησαν οι άνθρωποι του “Nammos” στην Κουρσεβέλ.


Βίντεο: Ανυπόμονος επιβάτης της Rynair βγαίνει από την έξοδο κινδύνου!

Ενας... εξαιρετικά ανυπόμονος επιβάτης της Rynair βγήκε από το αεροσκάφος από την έξοδο κινδύνου!

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο της ισπανικής πόλης Μάλαγα. Το αεροσκάφος είχε μόλις προσγειωθεί από το Λονδίνο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς με μια ώρα καθυστέρηση.


Επιμένει ο ραββίνος για τον Ρουβίκωνα: Είναι θρασύδειλοι λέει

«Εμείς ως πιστοί Εβραίοι είμαστε μετριοπαθείς με τους μετριοπαθείς και φανατικοί με τους φανατικούς» εξήγησε ο Μορντεχάι Φριζής - Τις δηλώσεις του αποδοκιμάζει η ισραηλινή πρεσβεία και το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος

Καυτά νέα για το Survivor2 - H καλλονή YouTuber, ο υποψήφιος βουλευτής και η πρώην μαχήτρια με το θανατηφόρο κορμί - ΦΩΤΟ

Δείτε ποια ονόματα παίζουν δυνατά για τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης;

Μπορεί η πρεμιέρα του Survivor2 να άλλαξε και από 14 Ιανουαρίου να πήγε 21 Ιανουαρίου όμως οι διαδικασίες προχωρούν με πολύ γρήγορους ρυθμούς και οι ομάδες κοντεύουν να ολοκληρωθούν.

Νίκος Μαραντζίδης: Γιατί έχει βρεθεί στο στόχαστρο το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Μ​​πορείτε να φανταστείτε τι θα είχε συμβεί αν, μετά τη δολοφονία του Λαμπράκη από τον λοστό του Γκοτζαμάνη και του Εμμανουηλίδη, ο τότε πρωθυπουργός Καραμανλής είχε κάνει μία δήλωση που από τη μια καταδίκαζε το γεγονός αλλά από την άλλη καλούσε την ΕΔΑ να αναρωτηθεί γιατί οι βουλευτές της γίνονται στόχος αντιδημοκρατικών και βίαιων επιθέσεων; Αν προέτρεπε τους ΕΔΑΐτες να κάνουν την αυτοκριτική τους; Προφανώς και σας σοκάρει ακόμη και η σκέψη.


Παρέλαση επιχειρηματιών στο Μαξίμου

Συνεχίστηκε παραμονές των γιορτών η παρέλαση επιχειρηματιών από το Μαξίμου.

Όπως πληροφορούμαι εγκύρως, οι ένοικοι του Μαξίμου, δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον νευραλγικό τομέα της ενέργειας.


ΕΙΔΕΣ Η ΚΛΑΨΑ; Aπίστευτη αμοιβή στον Γιώργο Μαυρίδη για διαφήμιση αναψυκτικού

Με πρόταση να πρωταγωνιστήσει σε καμπάνια γνωστού αναψυκτικού με αμοιβή...

Μυστική επικοινωνία Τσίπρα – Ζάεφ για το Σκοπιανό – Τι συζήτησαν

Λίγες ώρες μετά την επιστροφή του από την … ιδιωτική επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ αποκάλυψε ότι είχε κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πόλη τηλεφωνικές επικοινωνίες με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Κοτζιά.

Εσωσαν στο «τσακ» οδηγό που έπεσε με το ΙΧ του σε λιμάνι της Φλόριντα [βίντεο]

Τη δραματική διάσωση ενός οδηγού που έπεσε με το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του Πάναμα Σίτι της Φλόριντα κατέγραψε η κάμερα.

Η αμερικανική ακτοφυλακή έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο, που δείχνει μέλη της να σώζουν τον ηλικιωμένο άνδρα από το αυτοκίνητό του λίγο πριν το καταπιούν τα νερά.


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΚΕΙ ΜΟΝΙΜΑ; O Πολάκης «υποδέχθηκε» τη νέα χρονιά με ψαροντούφεκο στη... Μακρόνησο

Ποδαρικό στις αναρτήσεις με τον αναπληρωτή υπουργό να φορά τη στολή του δύτη και να επιδεικνύει την ψαριά του

Ποδαρικό στις αναρτήσεις του με... ψαροντούφεκο στη Μακρόνησο έκανε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης.

Ταϊβάν: Οδοντίατρος θα πρέπει να πληρώσει στη μητέρα του 1 εκατ. δολάρια επειδή τον μεγάλωσε

Περίπου 1 εκατομμύριο δολάρια καλείται να δώσει ένας οδοντίατρος από την Ταϊβάν στη μητέρα του, επειδή τον ανέθρεψε και του πλήρωσε τα δίδακτρα όσο σπούδαζε.


ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΛΙΔΗ ΣΤΑ ΚΡΥΦΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου Γ. Βασιλείου χρωστά 48.000 ευρώ στο Δημόσιο από το 2000

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας, που στους λογαριασμούς του υπουργείου Εξωτερικών, είναι καταχωρημένος ως χρεώστης ποσού 48.087 ευρώ, είναι ο Γιώργος Βασιλείου, διευκρινίζει σε ανακοίνωσή της η Ελεγκτική Υπηρεσία.


Βίντεο-σοκ: Αστυνομικός χτυπά μέχρι θανάτου σκύλο που επιτέθηκε σε πεζούς

Μεγάλες αντιδράσεις από φιλοζωικές οργανώσεις τόσο στην Κίνα, όσο και σε άλλες χώρες, έχει ξεσηκώσει η επέμβαση ενός αστυνομικού, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου έναν σκύλο, που επιτέθηκε και δάγκωσε δύο περαστικούς πεζούς σε κεντρικό δρόμο της πόλης Τιανζίν.


ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΤΑΜΙΣΙΕΣ ΠΟ@ΤΑΝΕΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΚΑΙ... Δανέλλης: Θα ψηφίσω υπέρ του ονόματος «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

«Η ελληνική Μακεδονία είναι ελληνική» καθώς, όπως ανέφερε, υπήρχαν κατά το Βυζάντιο και σλαβικές περιοχές της ΜακεδονίαςΧωρίς περιστροφή και χωρίς δισταγμό, ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Δανέλλης απάντησε «βέβαια», όταν ερωτήθηκε από το ΘΕΜΑ 104,6 για το αν θα ψηφίσει ενδεχόμενη κυβερνητική πρόταση που θα ονομάζει τα Σκόπια, «Δημοκρατία της Μακεδονίας».

Νήπιο «σκότωσε» αυτόχειρας που πήδηξε πάνω του από τον 8ο όροφο! Ήταν φίλος της οικογένειας

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού στεκόταν ακριβώς δίπλα του

Ένα νήπιο 21 μηνών στην Ουκρανία σκοτώθηκε όταν έπεσε πάνω του ένας αυτόχειρας, ο οποίος πραγματοποίησε «βουτιά θανάτου» από τον όγδοο όροφο πολυκατοικίας.

ΝΔ: Συνεχίζεται το 2018 η συνταγή της υπερφορολόγησης - Οι Έλληνες θα πληρώσουν επιπλέον 1 δισ. ευρώ

«Η αποτυχημένη κυβερνητική συνταγή της υπερφορολόγησης και των περικοπών συνεχίζεται και το 2018» δήλωσε ο σύμβουλος δημοσιονομικής πολιτικής του Κυριάκου Μητσοτάκη, Στέλιος Πέτσας.


Σπυράκη: Όσο νωρίτερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο για τη χώρα

«Το πότε θα κάνει εκλογές είναι επιλογή της κυβέρνησης. Εμείς επιμένουμε: Το νωρίτερο, το καλύτερο», είπε στον realfm η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.


Πέφτουν καμπάνες από τα Δικαστήρια – 960 δημόσιοι υπάλληλοι… «μαϊμού»

«Παρακαταθήκη» για το… μέλλον άφησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος με την ιδιότητα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το 2014, είχε δώσει εντολή να εξεταστούν τα δικαιολογητικά χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων, με αποτέλεσμα να εντοπιστεί «βιομηχανία» πλαστών απολυτηρίων Λυκείου, διπλωμάτων αγγλικών ή ECDL με τα οποία κατάφεραν κάποιοι… αρουραίοι να «τρυπώσουν» στο Δημόσιο.

Αράχωβα vs Κουρσεβέλ: Βρείτε τις διαφορές

Πού είχε τους περισσότερους Ελληνες - Στις γαλλικές Αλπεις, εκρηκτικά κορίτσια, Ρέμος, «Nammos» και φιλέτα των €700 - Στον Παρνασσό, ουρές, Αρης Σπηλιωτόπουλος και χειροποίητη χυλοπίτα

Πώς ο Σαμαράς παγίδευσε τον Τσίπρα με την ονομασία των Σκοπίων

Τι έγινε τον Σεπτέμβριο του 2014 στο Κάρντιφ της Ουαλίας

Σε μεγάλο αδιέξοδο με την ονομασία της πΓΔΜ έχει περιέλθει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ εξετάζοντας ακόμη και το σενάριο του δημοψηφίσματος, όπως έγραψαν την περασμένη εβδομάδα τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.


Σκληρές εικόνες: Της έκοψε το πόδι το ασανσέρ ενώ χάζευε το κινητό της - BINTEO

Ένα σοκαριστικό και ανατριχιαστικό περιστατικό συνέβη στην Κίνα. Μια γυναίκα μπήκε στο ασανσέρ, κοιτάζοντας το κινητό της. Δεν πρόσεξε, όμως, με αποτέλεσμα να σκοντάψει, να πέσει μέσα στην καμπίνα του ανελκυστήρα, αλλά το ένα της πόδι να μείνει έξω από αυτήν.

ΛΑΘΡΟμετανάστης πωλούσε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα στη Σάμο

Ολόκληρη… διμοιρία μεταναστών προσπαθούσε να εφοδιάσει με πλαστά έγγραφα που θα νομιμοποιούσαν την παρουσία τους στην Ελλάδα, ένας 33χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Πυθαγόρειο της Σάμου!


Συγγνώμη ζήτησε ηθοποιός που ανάρτησε βίντεο που εικόνιζε αυτόχειρα στην Ιαπωνία

Ο Αμερικανός ηθοποιός και μπλόγκερ Λόγκαν Πολ, που έχει γίνει διάσημος από τις αναρτήσεις βίντεο στο YouTube, ζήτησε συγγνώμη σήμερα από τους χρήστες του διαδικτύου γιατί παρουσίασε το πτώμα ενός άνδρα που αυτοκτόνησε στην Ιαπωνία.


ΦΩΤΟ ΣΟΚ από το δωμάτιο που αυτοκτόνησε το ζευγάρι στην Κεφαλονιά - Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τη σατανιστική τελετή

Σοκάρουν οι φωτογραφίες μέσα από το ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς όπου ένα ζευγάρι τουριστών έβαλε τέλος στη ζωή του ενώ πριν αυτοκτονήσουν συμμετείχαν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις από την αυτοψία του χώρου, σε σατανιστική τελετή.

Αυτός ήταν ο Ευγένιος Γκέραρντ - Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - ΒΙΝΤΕΟ με σπάνιο υλικό

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα, σε ηλικία 77 ετών, ο εμβληματικός πρώην προπονητής του ΟΦΗ, Ευγένιος Γκέραρντ.

Σε λαϊκό προσκύνημα θα τεθεί την Τετάρτη η σορός του, στο σπίτι του στην Ελιά Ηρακλείου. Την Πέμπτη η κηδεία του θρυλικού προπονητή του ΟΦΗ.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ! Πρωτοχρονιά στα κρατητήρια για 58χρονη καρκινοπαθή

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησε 58χρονη καρκινοπαθής, που εδώ και 14 χρόνια έχει μεταναστεύσει στην Γερμανία.

Όλα ξεκίνησαν, όταν επέστρεψε στη χώρα μας, πριν μερικές ημέρες, για να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων στην Πάτρα.


L' Εquipe: Στις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του 2017 ο Μήτρογλου

«Ήρθε με τη σφραγίδα ενός κορυφαίου επιθετικού, αλλά ο Μήτρογλου, με πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, δυσκολεύτηκε να ενσωματωθεί στο στυλ παιχνιδιού του Ρούντι Γκαρσιά» γράφει η γαλλική εφημερίδα


ΣΟΒΑΡΟ ΚΡΑΤΟΣ! Το Ισραήλ διώχνει όλους τους Αφρικανούς ΛΑΘΡΟμετανάστες - Διορία 90 ημερών

Στη χώρα υπάρχουν πάνω από 38.000 «εισβολείς», όπως τους αποκαλεί το αρμόδιο υπουργείο - Από την απόφαση εξαιρούνται παιδιά, γέροι, «σκλάβοι» και θύματα διακινητών


Αλεξανδρούπολη: Τρόμος από επιδειξία με full face που επιτέθηκε σε κοπέλες

Λίγο μετά τις 5 το πρωί την Πρωτοχρονιά, οι δύο κοπέλες βρέθηκαν αντιμέτωπες με έναν άνδρα που είχε κατεβάσει το παντελόνι του και κατευθυνόταν προς το μέρος τους με απειλητικές διαθέσεις


Ένωση Κριτικών: Περιμένουμε τον Σμαραγδή να πραγματοποιήσει τις απειλές του

Μετά τις δηλώσεις του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον κριτικών που σχολίασαν αρνητικά την τελευταία ταινία του «Καζαντζάκης», η Πανελλήνια Ένωση Κριτικών Κινηματογράφου (ΠΕΚΚ) απαντά, με σημερινή ανακοίνωσή της, πως περιμένει από τον σκηνοθέτη να κάνει πράξη τις απειλές και να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.


Στο αρχηγείο στόλου ο Βασίλης Κικίλιας

Επίσκεψη στο Αρχηγείο Στόλου και το Ναύσταθμο Σαλαμίνας πραγματοποίησε το πρωί ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας.

Βίντεο: Η σοκαριστική στιγμή που αυτοκίνητο πετά στον αέρα σαν κούκλα μία γυναίκα

Όταν κάτι είναι γραμμένο να συμβεί, αλλά και όταν είναι επίσης γραμμένο να μην πεθάνεις...
Ένα αυτοκίνητο σε έναν άδειο δρόμο, σε απόσταση μεγαλύτερη των 100 μέτρων... Μία γυναίκα πουν περπατά εντελώς μόνη στο απέναντι πεζοδρόμιο... Ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά, μία τραγωδία!


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Βρέθηκε νεκρή σε φράγμα - Είχε πει πως θα αυτοκτονούσε

Νεκρή εντοπίστηκε μια γυναίκα στα νερά του φράγματος Ινίου - Μαχαιράς στην πρώην κοινότητα Μονοφατσίου στο Ηράκλειο.


ΣτΕ: Κατατέθηκε το σχέδιο προεδρικού διατάγματος για το Ελληνικό

Αναμένεται να οριστεί ο εισηγητής και η ημερομηνία συζήτησης κεκλεισμένων των θυρών
Κατατέθηκε σήμερα στο Συμβούλιο της Επικρατείας το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για την «έγκριση του Σχεδίου Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης (ΣΟΑ) του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού-Αγίου Κοσμά περιφέρειας Αττικής».


ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Οι Λειψοί, οι Οινούσσες και το Αγαθονήσι έγιναν... Μύκονος -Λόγω ΦΠΑ

Ούτε στο πιο τρελά τους όνειρα οι ακρίτες της νησιωτικής Ελλάδας δεν είχαν δει ότι κάποια ημέρα θα βρίσκονταν στην ίδια μοίρα με τα πιο πλούσια νησιά του Αιγαίου.


Η Ολλανδία και το Βέλγιο άλλαξαν τα σύνορά τους

Την πρωτοχρονιά, οι περισσότεροι άνθρωποι συνηθίζουν α ανταλλάσσουν δώρα και ευχές, το Βέλγιο και η Ολλανδία αποφάσισαν να ανταλλάξουν εδάφη - «Η αλλαγή συνόρων μπορεί να γίνει και ειρηνικά» σχολίασε ο υπουργός Εξωτερικών του Βελγίου

Οικονομική Αστυνομία: Μπουγατσάδικο στον Εύοσμο δεν είχε κόψει 3(!) αποδείξεις

Χαρακτηριστικές είναι δύο περιπτώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου επιχειρήσεις δεν είχαν κόψει 3(!) αποδείξεις, αξίας κάτω των 50 ευρώ - Το καφέ-ζαχαροπλαστείο στη Κηφισιά δεν είχε κόψει τρεις αποδείξεις, συνολικής αξίας 38 ευρώ! 


Παλιές φωτογραφίες της χιονισμένης Θεσσαλονίκης σε μια μοναδική συλλογή Μια αναδρομή στη Θεσσαλονίκη του παρελθόντος μέσα απο 24 φωτογραφίες Θανάσης Καρατζάς Facebook Twitter E-mail SHARES 442A-A+0 Χειμωνιάτικη και χιονισμένη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφίες με πανέμορφα σημεία της πόλης, καλυμμένα με χιόνι. Κάποιες από τις φωτογραφίες είναι τραβηγμένες δεκαετίες πριν, κάποιες είναι πολύ πιο κοντά στο σήμερα. Προέρχονται από την εξαιρετική δουλειά και τη συλλογή της ομάδας Παλιές φωτογραφίες της Θεσσαλονίκης. ΣΧΕΤΙΚΑ Θεσσαλονίκη: Χιονίζει σε Φίλυρο και Χορτιάτη Θεσσαλονίκη: Χιονίζει σε Φίλυρο και Χορτιάτη ΣΧΕΤΙΚΑ Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από φορτηγάκι και ταξί Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Ηλικιωμένη παρασύρθηκε από φορτηγάκι και ταξί Πηγή: http://www.thessalonikiartsandculture.gr Facebook

Χειμωνιάτικη και χιονισμένη Θεσσαλονίκη. Φωτογραφίες με πανέμορφα σημεία της πόλης, καλυμμένα με χιόνι.

Κατατέθηκε η αίτηση Μουζάλα να «παγώσει» το άσυλο στον Τούρκο αξιωματικό

Αίτηση ακύρωσης αλλά και αίτηση για την χορήγηση προσωρινής διαταγής, προκειμένου να «παγώσει» άμεσα η απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής ασύλου, με την οποία δίδεται άσυλο στον Τούρκο συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου, κατατέθηκαν σήμερα στο Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας.


Σκόπελος: Ήθελαν να βάλουν πρόστιμο 500 ευρώ σε ψαρά για μια πλαστική σακούλα!

Πρόστιμο 500 ευρώ σε έναν ηλικιωμένο ψαρά της Σκοπέλου επιχείρησαν να κόψουν «ελεγκτές»  επειδή δεν έκοψε απόδειξη 4 λεπτών για μια πλαστική σακούλα που έδωσε σε έναν πελάτη του.


Το γκ@μενάκι έβγαλε οδηγίες για το πως αντί ΕΚΑΣ θα ελεεί με ένα κουλούρι τη μέρα τους συνταξιούχουν

Διευκρινίσεις για την αναπροσαρμογή ποσού και εισοδηματικών κριτηρίων για τη χορήγηση του Επιδόματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Συνταξιούχων (ΕΚΑΣ) έτους 2018 παρέχονται σε απόφαση του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Αναστάσιου Πετρόπουλου, η οποία δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια.


Πασίγνωστη Ελληνίδα στη νέα ερωτική ταινία του Σειρηνάκη!

Τα γυρίσματα της νέας ταινίας της Sirina έγιναν πριν από λίγες ημέρες στη Μύκονο.

Πρόκειται για κορυφαίο μοντέλο που πριν από λίγα χρόνια σάρωνε σε πασαρέλες τόσο του εξωτερικού όσο και της Ελλάδας και αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα της δοκιμάζοντας την τύχη της στη βιομηχανία του πορνό. Το επίθετό της...

Σοκαριστικό τροχαίο για τον Ηλία Ψινάκη - Το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό - Πως σώθηκε

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε ο Ηλίας Ψινάκης.

Ο Δήμαρχος Μαραθώνα επικοινώνησε με την Τατιάνα Στεφανίδου η οποία αποκάλυψε το περιαστικό στον αέρα του Tatiana Live. Η παρουσιάστρια εξήγησε πως είναι καλά στην υγεία του αλλά το ατύχημα ήταν σοκαριστικό αφού έπεσε από το γκρεμό.


ΘΕΟΙ! Το ζεύγος Πατούλη ευχήθηκε «Καλή Χρονιά» μέσα από το ολόχρυσο σαλόνι του

Ο Γιώργος και η Μαρίνα Πατούλη μαζί με το γιο τους πόζαραν στον φωτογραφικό φακό για την πρωτοχρονιάτικη φωτογραφία Το ζεύγος Πατούλη μάς έχει συνηθίσει στις λαμπερές εμφανίσεις τους, ειδικά την περίοδο των εορτών.

Πένθος στην Κρήτη: Εφυγε από την ζωή ο Ευγένιος Γκέραρντ [εικόνες & βίντεο]

Ημέρα πένθους στο Ηράκλειο και στο κρητικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Ευγένιος Γκέραρντ άνθρωπος - σύμβολο για τον ΟΦΗ και το κρητικό ποδόσφαιρο.

Σπυράκη για τους 8 Τούρκους: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να τους εκδώσει


H κυβέρνηση  συμπεριφέρεται τυχοδιωκτικά παραβλέποντας ότι η Ελλάδα είναι κράτους Δικαίου και μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης αναφέρει η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο θέμα παροχής ασύλου για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.