03 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Τετάρτη σήμερα... δηλ. μέρα σεισάχθειας

Για να να μην ξεχνάνε τα ζώα που ψήφισαν Τσίπρα και σεισάχθεια:


Πρετεντέρης: Τσίρκο

"Ότι συμφωνήσει η κυβέρνηση για το Σκοπιανό θα το ψηφίσουν κι οι 153 βουλευτές της. Και ο Καμμένος;...

Βελιγράδι: Νέο σοκαριστικό βίντεο από τα επεισόδια με Κροάτες χούλιγκανς

Το βίντεο δείχνει γυμνούς και αιμόφυρτους Κροάτες χούλιγκανς που συμμετείχαν στα επεισόδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Παρτιζάν με τον Ερυθρό Αστέρα 

Ένα νέο βίντεο από τα επεισόδια στο Βελιγράδι ανάμεσα σε οπαδούς της Παρτιζάν και... μισθοφόρους από την Κροατία, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.


Εντυπωσιακός ο Τσιτσιπάς στη Ντόχα -Απέκλεισε τον Γκασκέ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε μία από τις σημαντικότερες νίκες της καριέρας του, στον δεύτερο γύρο του Qatar Open, στη Ντόχα.


Φωτιά στο σπίτι του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον

Πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, στην Τσαπάκουα της Νέας Υόρκης.

Η φωτιά, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, εκδηλώθηκε σε κρεβατοκάμαρα του δεύτερου ορόφου του σπιτιού. Οι πυροσβέστες έσπευσαν στο σημείο και κατάφεραν να κατασβέσουν την πυρκαγιά.

ΠΟΕΔΗΝ: Πληθαίνουν οι ξυλοδαρμοί και απειλές στα νοσοκομεία -Φταίει ο Πολάκης

Ευθύνες στον Παύλο Πολάκη καταλογίζει η ΠΟΕΔΗΝ, για το γεγονός ότι πληθαίνουν οι κλοπές, οι άγριοι ξυλοδαρμοί και οι απειλές, από συνοδούς ασθενών κατά του προσωπικού των νοσοκομείων.


«Ενεση» στη βρετανική οικονομία ο γάμος του Χάρι με την Μαρκλ -Θα αφήσει 500 εκατ. λίρες

Στο Λονδίνο «τρίβουν» τα χέρια τους για τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ. Δεν αγωνιούσαν βέβαια μήπως ο «γαλαζοαίματος» μείνει αιωνίως εργένης. Απλά χαίρονται γιατί σύμφωνα με εκτιμήσεις, το γεγονός θα αφήσει 500 εκατ. λίρες στη βρετανική οικονομία.


Σπάρτη: Για τα μάτια μιας γυναίκας σκότωσαν οι Γεωργιανοί τον 61χρονο;

Υπό την επήρεια μέθης οι δύο δράστες - Έστειλαν στο νοσοκομείο άλλους τέσσερις, εκ των οποίων μία γυναίκα - Πώς ξεκίνησε ο αιματηρός καβγάς στο μπαρ 

Μία γυναίκα φέρεται να ήταν η αιτία για την αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε μπαρ στο κέντρο της Σπάρτης, που στοίχισε τη ζωή του 61χρονου ιδιοκτήτη.

Η αποκάλυψη της Μαίρης Χρονοπούλου για την ερωτική της σχέση με παντρεμένο πολιτικό - ΒΙΝΤΕΟ

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική και ειλικρινής ήταν η Μαίρη Χρονοπούλου στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά από είκοσι χρόνια σιωπής, όπου, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε σε άγνωστες πτυχές της ζωής της.


ΒΙΝΤΕΟ-ΘΕΟΣ! Σκωτία: Οπαδός πέταξε σοκολάτα για να χτυπήσει Κύπριο παίκτη... κι αυτός την έφαγε!

Με έξυπνο τρόπο αντιμετώπισε ο Στέλιος Δημητρίου την ενέργεια ενός φίλου της Γκρίνοκ να προσπαθήσει να τον χτυπήσει με μία σοκολάτα όταν πήγε να εκτελέσει ένα πλάγιο.


Αναστέλλεται η καθημερινή έκδοση της «Ελευθερίας του Τύπου»

Σε αναστολή της καθημερινής έκδοσης «Ελευθερία του Τύπου» προχώρησε η εφημερίδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι χαμηλές κυκλοφορίες της εφημερίδας ανάγκασαν την διοίκηση να προβεί σε αυτή την απόφαση.


Είδα τους σατανιστές - Μαρτυρία "κλειδί" από τον καθηγητή Προκοπάκη για το ζευγάρι στην Κεφαλονιά - ΒΙΝΤΕΟ

Περιπλέκεται το θρίλερ με τον θάνατο του ζευγαριού στην Κεφαλονιά, μετά τη σημαντική μαρτυρία που παρουσιάζει ο ΑΝΤ1. Ο λόγος για τον καθηγητή Οικονομικών και πρώην πολιτευτή Γιώργο Προκοπάκη, ο οποίος ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους σατανιστές της Κεφαλονιάς, τον περασμένο Ιούνιο.

Υπεγράφη η απόφαση - Ξεκινούν τα έργα στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Στόχος η επαναλειτουργία του συγκροτήματος το συντομότερο δυνατό και η δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας


O Στιβ Μπάνον κατηγορεί τον υιό Τραμπ για προδοσία

Ο Ντόναλντ Τραμπ JR διέπραξε «προδοσία» καθώς συναντήθηκε με μια Ρωσίδα δικηγόρο που θα του παρέδιδε επιβαρυντικές για τη Χίλαρι Κλίντον πληροφορίες πριν από τις αμερικανικές εκλογές, εκτιμά ο πρώην σύμβουλος του προέδρου Στιβ Μπάνον, σε ένα βιβλίο που αναμένεται να κυκλοφορήσει.


ΌΠΩΣ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΛΗΞΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ; Τζανακόπουλος: Το ζήτημα της έκδοσης των 8 Τούρκων αξιωματικών έχει ολοκληρωθεί

Ο υπουργός Επικρατείας απέκλεισε και τη διοικητική απέλαση - «Ιδιότυπη κατάσταση» αν δεν υπαχθούν σε καθεστώς προσφυγικής προστασίας - «Αν συμμετείχαν στο πραξικόπημα, θα πρέπει να επιστραφούν», επανέλαβε


Φουντώνει η μάχη για την εξαγορά του 50% της ιστοσελίδας skroutz.gr

Στην πώληση του ποσοστού της στη «Σκρούτζ Α.Ε» που διαχειρίζεται τον δικτυακό τόπο «skroutz.gr» προχωράει η Dionic.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» η πώληση του ποσοστού 50% που κατέχει γίνεται από την πίεση των πιστωτριών τραπεζών και κυρίως της Eurobank η οποία ζητεί τη μείωση του δανεισμού της προς την Dionic.


ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ! ΟΛΠ: Στα 1.100 ευρώ η αμοιβή για νεοπροσλαμβανόμενο υπάλληλο χωρίς προϋπηρεσία


Και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού από τους κινέζους... στο "λιμάνι της αγωνίας" όπως το έλεγε ο Τσίπρας όταν ήταν αντιπολίτευση

«Σε μια δύσκολη περίοδο όπου κυριαρχούν ισοπεδωτικές λογικές κρατήσαμε ζωντανό, στα λιμάνια, τον θεσμό των συλλογικών διαπραγματεύσεων, διατηρώντας την δυναμική των αγώνων, που απαιτείται για κάθε διαπραγμάτευση» αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ομοσπονδία Υπαλλήλων Λιμανιών Ελλάδας (ΟΜΥΛΕ), με αφορμή τη νέα διετή Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που υπογράφθηκε μεταξύ εκπροσώπων των εργαζομένων και της διοίκησης του ΟΛΠ.


Ισραήλ: Η Κνεσέτ ενέκρινε σε πρώτη ανάγνωση νόμο για την επιβολή θανατικής ποινής σε «τρομοκράτες»

Ο τελευταίος θανατοποινίτης που εκτελέστηκε στο Ισραήλ, το 1962, ήταν ο αρχιτέκτονας του Ολοκαυτώματος Άντολφ Άιχμαν

Ένα νομοσχέδιο που προβλέπει την επιβολή θανατικής ποινής σε «τρομοκράτες» ψηφίστηκε, σε πρώτη ανάγνωση, από την Κνεσέτ με οριακή πλειοψηφία, 52 ψήφους υπέρ και 49 κατά.


ΝΔ: Τα νέα ψέματα της κυβέρνησης για το 2018

Κατηγορίες κατά της κυβέρνησης για «νέα ψέματα» εκτοξεύει η Νέα Δημοκρατία, καταλογίζοντάς της πως δεν παραδέχεται τις αυξήσεις σε φόρους και εισφορές, ούτε τις περικοπές σε συντάξεις και κοινωνικά επιδόματα.

ΕΤΣΙ! ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ! Κούλογλου για Σκοπιανό: «Οι ΑΝΕΛ κινούνται σε εθνικιστική γραμμή - Να συνεννοηθούν οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας για την αίτηση ακύρωσης της παροχής ασύλου στον έναν από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς, είπε ότι είναι λάθος της ελληνικής δικαιοσύνης που έφτασε τόσο γρήγορα σε οριστικές αποφάσεις


Με «μίζες» ανατέθηκαν τα σιδηροδρομικά έργα του Μετρό

Με την άσκηση ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος σε βάρος δυο προσώπων, ολοκληρώθηκε από την εισαγγελία η προκαταρκτική έρευνα που είχε ξεκινήσει για ένα σκέλος καταγγελιών αναφορικά με την κοινοπραξία συμβούλων Μετρό Ελλάδος.


Ο ΘΕΟΣ ΝΑ 'ΧΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! «Ποδαρικό» με απώλεια μισού μισθού το χρόνο για τους κατοίκους των νησιών της άγονης γραμμής

Έως και μισό μισθό το χρόνο χάνουν φέτος οι Έλληνες καταναλωτές από τις νέες επιβαρύνσεις που τυπικά ισχύουν από την 1.1.2018 ήδη, αλλά θα γίνουν αισθητές κυρίως από σήμερα που ανοίγουν ξανά τα εμπορικά καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ. Οι κάτοικοι 27 ακριτικών νησιών του Αιγαίου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις αυξήσεις ΦΠΑ στις τιμές σε όλα τα βασικά είδη διαβίωσης και υπηρεσίες, ενώ 4 ή και 7 λεπτά θα κοστίζει και η πλαστική σακούλα που χρησιμοποιούν για τις αγορές τους.


Επίδομα 400 € στους αγροτικούς ιατρούς – Ενισχύονται οι δομές Υγείας σε άγονες περιοχές

Σε 16 αγροτικούς γιατρούς που υπηρετούν σε επιπλέον 13 Κέντρα Υγείας και Περιφερειακά Ιατρεία στους νομούς Δωδεκανήσου, Έβρου, Εύβοιας, Φωκίδας, Άρτας και Ιωαννίνων θα δίνεται το μηνιαίο επίδομα των 400 ευρώ, έπειτα από την Κοινή Υπουργική Απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού, του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Γιώργου Χουλιαράκη.

Ε ΡΕ ΜΙΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΤΕ! Εξαλλοι οι Γάλλοι με την Μπριζίτ Μακρόν -Γιατί την κατηγορούν ότι φέρεται σαν «Μαρία Αντουανέτα» [εικόνες]

Η θέση της γυναίκας, όταν πρόκειται για σύζυγο του προέδρου της Γαλλίας, έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις στη Γαλλία.

Αφορμή, η επιμονή της Μπριζίτ Μακρόν να παραβιάζει το πρωτόκολλο, καθώς στέκεται δίπλα στον πρόεδρο και σύζυγό της, και όχι πίσω του, σε επίσημες εκδηλώσεις και επισκέψεις.

O άστεγος «ήρωας» της επίθεσης στο Μάντσεστερ παραδέχθηκε πως έκανε πλιάτσικο στα θύματα


Ο άστεγος άντρας που ανακηρύχθηκε «ήρωας» επειδή βοήθησε πολλά θύματα στην τρομοκρατική επίθεση του Μάντσεστερ παραδέχθηκε πως έκλεψε ένα πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο, όταν βρισκόταν εκεί.


ΣΑΝ ΤΡΟΛΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ! Μέλος του Ρουβίκωνα επέστρεψε από το Κουρδιστάν όπου πολέμησε

[Αναρχικός στήριξε τον αγώνα του ΕΘΝΟΥΣ των Κούρδων για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ... Δηλ. το επόμενο ποιο θα είναι; ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ;]

Την επιστροφή μέλους του από το Κουρδιστάν καλωσορίζει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΑΛΙΝ! Ο Γαβρόγλου καταργεί τα ταξίδια των μαθητών στο εξωτερικό... επειδή δερν μπορούν να πάνε οι φτωχοί μαθητές

[Ισοπέδωση προς τα κάτω! Δηλ. το επόμενο θα είναι να μειωθεί η ύλη επειδή δεν μπορούν οι πιο αδύναμοι; Ή να καταργηθούν οι διακοπές στο εξωτερικό επειδή δεν μπορούν να πάνε οι εργάτες απ' την Κοκκινιά; ΣΤΑΛΙΝΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!]

Νέο μπέρδεμα στο χώρο της Παιδείας απόφαση του υπουργείου, σύμφωνα με την οποία καταργούνται σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό για να μην αδικηθούν μαθητές που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά.


Επίδομα επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας στο Δημόσιο και το 2018

Εγκύκλιος Χουλιαράκη: «Ενδεικτική» η ημερομηνία που έλεγε ο Νόμος για την «ευθυγράμμιση του σχετικού καθεστώτος με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή νομοθεσία»

«Παράθυρο» για συνέχιση της χορήγησης του επιδόματος επικίνδυνης και ανθυγιεινής εργασίας των 35-150 ευρώ το μήνα στο δημόσιο, ανοίγει με εγκύκλιο Χουλιαράκη.


Δανέλλης για Σκόπια: «Ναι» σε σύνθετη ονομασία, ποτέ δεν είπα ότι θα ψήφιζα «Δημοκρατία της Μακεδονίας»

«Απάντηση στην παραπληροφόρηση: φυσικά και δεν είπα ότι θα ψήφιζα για "Δημοκρατία της Μακεδονίας". 27 χρόνια τώρα αποζητούμε σύνθετη για όλες τις χρήσεις ονομασία. Το εμπόριο του πατριωτισμού βλάπτει σοβαρά την εθνική ...υγεία.!» αναφέρει ο βουλευτής του Ποταμιού

Ελληνική πόλη φιγουράρει ανάμεσα στους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2018

Τους καλύτερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2018 θέλησε να συγκεντρώσει το Business Insider και γι αυτό ζήτησε των κορυφαίων ταξιδιωτικών πρακτόρων και blogger σε όλον τον κόσμο. Ανάμεσα στους γνωστούς και δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς, όπως η Ρώμη και η Βαρκελώνη, φιγουράρει και μία πολύ όμορφη ελληνική πόλη.


Εκλεισε το deal: Ο Μαυροπάνος στην Αρσεναλ –Παίρνει 2,1 εκατ.ευρώ ο ΠΑΣ Γιάννινα

Το μεγάλο deal έκλεισε για τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Αρσεναλ!

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος κάνει το μεγάλο όνειρο πραγματικότητα, αφού ολοκληρώθηκε η πώλησή του από τον ΠΑΣ Γιάννενα στην Άρσεναλ έναντι 2,1 εκατομμυρίων ευρώ.


Βόλος: Ανατροπή στην υπόθεση της κλοπής 1,3 εκατ. ευρώ από σπίτι - Μόλις... 50.000 ευρώ η «λεία»;

Νέα δεδομένα από τις δηλώσεις του αδερφού του 92χρονου καταγγέλλοντος - Τι ερευνά η αστυνομία

Ανατροπή δεδομένων φαίνεται ότι προκύπτει στην υπόθεση της «διάρρηξης της δεκαετίας» στο Βόλο, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.


Χάος στην Ελβετία: Θυελλώδεις άνεμοι 200 χλμ/ώρα εκτροχίασαν τρένο -8 τραυματίες

Χάος έχει προκαλέσει στη Ελβετία, μια πρωτοφανής καταιγίδα που την πλήττει με σφοδρότητα.

Οι θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν ένα τρένο, εκτροχιάζοντάς το, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ άνθρωποι.

ΒΙΝΤΕΟ-Hürriyet: Η τουρκική ακτοφυλακή εμπόδισε ελληνικά πλοία να πλησιάσουν τα Ίμια

Δεν πέρασε μία εβδομάδα, από τότε που η τουρκική κορβέτα «Μπάφρα» πέρασε από το Κάβο Ντόρο και ούτε μερικές ώρες από την αυθαίρετη Navtex με την οποία δέσμευαν περιοχή στα Κύθηρα για έρευνες από γερμανικό πλοίο. Οι Τούρκοι επιχειρούν να στήσουν και πάλι σκηνικό «γκριζαρίσματος» του Αιγαίου.

Βίντεο: Τούρκος δάσκαλος χτυπά με παπούτσι 10χρονο με ειδικές ανάγκες!

Προσπαθεί με μανία να χτυπήσει το 10χρονο παιδάκι με ειδικές ανάγκες, κρατώντας στο χέρι το παπούτσι του, την ώρα που το ανήλικο προσπαθεί να κρυφτεί, τρέχοντας γύρω από τα θρανία της τάξης


Είναι επίσημο: Αυτοί είναι οι δύο διάσημοι που "έκλεισαν" για το Survivor 2 - ΒΙΝΤΕΟ

Το Survivor 2 θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες ημέρες και καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.


Λαφαζάνης: Ψεύτης ο Τσίπρας, πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 60 τμ για οφειλή €20.000

Μπορεί και αυτή την Τετάρτη οι συμβολαιογράφοι να απέχουν από τους πλειστηριασμούς, ωστόσο τα κινήματα κατά των πλειστηριασμών, πιστά στο ραντεβού τους, δίνουν το «παρών» έξω από τα ειρηνοδικεία της Αττικής.

Εικόνες-σοκ: Τρεις νεκροί, τέσσερις τραυματίες σε τροχαίο στην εθνική Ρεθύμνου-Ηρακλείου

Από το ένα όχημα ανασύρθηκαν νεκροί δύο γυναίκες και ένας άντρας - Ένα κορίτσι 14 ετών μεταξύ των τραυματιών - Αρραβωνιασμένο ζευγάρι και η μητέρα της κοπέλας οι νεκροί, είχαν πάει στην Κρήτη για να γνωρίσουν την οικογένεια του γαμπρού - Χαροπαλεύει ο πατέρας

Θεσσαλονίκη: Καταστηματάρχες «έσπασαν» την αργία και άνοιξαν στις 2 Ιανουαρίου

Γνωστές και μη εξαιρετέες και μετρημένες στα δάχτυλα, χαρακτηρίζει ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) τις επιχειρήσεις οι οποίες λειτούργησαν χθες, 2 Ιανουαρίου.


Βίντεο: Η Sara Underwood σε προσκαλεί να βουτήξεις μαζί της

Γνωστή για την αγάπη της για τη φύση και τα «άγρια» τοπία στις φωτογραφίες της, η Sara Underwood συνηθίζει να ποζάρει με τα... απολύτως απαραίτητα φροντίζοντας να ενημερώνει τους ακόλουθούς της στα social media για τις περιπλανήσεις της σε... βουνά, λαγκάδια και θάλασσες.

ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΤΣΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ; Καθηγήτρια καταγγέλλει: Οι πρίγκιπες παρενόχλησαν σεξουαλικά τη Χιονάτη και την Ωραία Κοιμωμένη!

Οι πρίγκιπες από τα παραμύθια της Χιονάτης και της Ωραίας Κοιμωμένης, εκτελούν «ψυχαναγκαστικές σεξουαλικές πράξεις σε μία αναίσθητη σύντροφο», υποστηρίζει η καθηγήτρια στο πανεπιστήμιο της Οσάκα, Kazue Muta

Τι απαντά το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο στις καταγγελίες ΗΛΙΘΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ακτιβιστή για τα δελφίνια

Για παραπληροφόρηση κι διαστρέβλωση της αλήθεια κάνει λόγο το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο απαντώντας στις καταγγελίες ακτιβιστικής οργάνωσης για την μεταχείριση των δελφινιών.


Οι γροθιές «έπεφταν σύννεφο» σε κηδεία στη Γλασκώβη, δίπλα στη νεκροφόρα! [βίντεο]

Σκηνές «απείρου κάλλους» εκτυλίχθηκαν σε μια κηδεία στη Γλασκόβη με τις γροθιές να πέφτουν σύννεφο μετά τη λήξη της νεκρώσιμης ακολουθίας!


ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Εικόνα-σοκ: Δένουν τους ασθενείς στο Δρομοκαΐτειο!

Στην πρωτοχρονιάτικη εφημερία σε κάθε τμήμα με 40 ασθενείς, υπήρχε μόλις μία νοσηλεύτρια - Το 60-70% των οργανικών θέσεων γιατρών, νοσηλευτών και λοιπών επαγγελματιών Υγείας είναι κενές

H απίστευτη γκάφα της UEFA που δεν ήξερε σε ποια διοργάνωση παίζει η Ατλέτικο

Aπίστευτη γκάφα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, που μπέρδεψε τη διοργάνωση στην οποία θα πάρει μέρος η Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΠΕΣ ΤΑ! ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ! Ζουράρις: Δεν είναι βασικό θέμα το Σκοπιανό

«Δεν είναι βασικό θέμα το Σκοπιανό», υποστήριξε ο υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Δημήτρη Καμπουράκη.


Επιασαν τυχαία 57χρονο που χρωστάει στην εφορία πάνω από 1 εκατ. ευρώ

Υπερβαίνει το ποσό του 1.000.000 ευρώ, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας, η φοροδιαφυγή από 57χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, πλημμεληματικού και κακουργηματικού χαρακτήρα.


Τσίπρας-Καμμένος-Σκοπιανό: Δεν υπάρχει διαφωνία, υπάρχει συμπαιγνία

Του Σάκη Μουμτζή

Όσο κυλούν οι μέρες και γίνονται δεύτερες, ψυχραιμότερες σκέψεις, φαίνεται πως όλη αυτή η ανακίνηση του Σκοπιανού* αποβλέπει στην παγίδευση της Νέας Δημοκρατίας.

Είναι πλέον κοινή πεποίθηση πως τον Α.Τσίπρα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η παραμονή του στην εξουσία. Όλοι οι χειρισμοί του, σε όλα τα ζητήματα, εκεί αποσκοπούν.


ΒΙΝΤΕΟ-Ούρλιαζε "να τα μαζεύουν από Δευτέρα οι τραπεζίτες"... και τα μάζεψαν.. τα σπίτια

Ούρλιαζε ο Καμμένος για τους τραπεζίτες και τις εισπρακτικές. "Να ξέρουν ότι δεν έχουν καμία ασυλία" έλεγε ο μπούφος και τώρα τους καλούνε...

Η ανορθόγραφη ευχή στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου που έγινε viral [εικόνα]

Μία φωτογραφία από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας.... κλαυσίγελο.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στα social media την Πρωτοχρονιά και από τότε έχει γίνει viral.

Ο Aμβρόσιος απαντά στον Πολάκη: Τιμή και δόξα οι ύβρεις σας

Συνέχεια στην κόντρα του με τον Υπουργό Υγείας, Πάυλο Πολάκη, έδωσε με νέα ανάρτησή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, κ. Αμβρόσιος.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Βουτιά στο κενό από τον 7ο όροφο έκανε γνωστή δικηγόρος της Θεσσαλονίκης

Τέλος στη ζωή της φαίνεται πως έδωσε τα ξημερώματα γνωστή δικηγόρος της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του η 48χρονη δικηγόρος πήδηξε στο κενό από τον έβδομο όροφο πολυκατοικίας της λεωφόρου Νίκης, στην οποία στεγάζεται το γραφείο της.