08 Ιανουαρίου 2018

Σάλος με τον ερωτύλο, γηραιό, υπουργό και την νεαρή παρουσιάστρια

Πρώτο θέμα στα πολιτικοδημοσιογραφικά πηγαδάκια από το πρωί η σημερινή αποκάλυψη της εφημερίδας «Star» για τον μεγάλο έρωτα, κορυφαίου υπουργού με πολύ γνωστή παρουσιάστρια (του ενημερωτικού τομέα) πανελλαδικού καναλιού πρώτης γραμμής.


ΑΧΑΧΑΧΑ! Κοτζιάς: Ο Καμμένος δεν συμφωνεί με τον όρο «Μακεδονία» στα ελληνικά... στα λατινικά όμως θα ψηφίζει στα 4

«Εμείς θέλουμε στην ονομασία της ΠΓΔΜ να δώσουμε ονομασία που θα είναι διακριτά διαφορετική από την ελληνική Μακεδονία» δήλωσε απόψε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 σχετικά με τις εξελίξεις στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.


ΣΦΙΞΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ και ο Βαγγέλας επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ... γιατί δεν τα λέει στη Δούρου που κανόνιζαν πως θα ρίξουν τον Σαμαρά;

Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου του Όσκαρ Γκαρσία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης με παρόντες τους κ.κ. Κουντούρη και Παύλου αλλά και τον κ. Μπαταγιάννη είχαν μία συζήτηση με τους δημοσιογράφους που ήταν παρόντες και εκεί δόθηκε το στίγμα της διοίκησης για την πολιτική που θ’ ακολουθήσει σε όλα τα φλέγοντα θέματα.


ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΡΕΓΓΕΣ! ΥΠΟΙΚ για την λοταρία: Οι κληρώσεις γίνονται από το ΙΤΥΕ που «τρέχει» και το ΚΙΝΟ

«Φωτιές» άναψε το Ποτάμι, αμφισβητώντας ευθέως το αδιάβλητο των κληρώσεων του υπουργείου Οικονομικών, με αφορμή τη Χριστουγεννιάτικη σούπερ λοταρία, όπου 29 φορολογούμενοι κέρδισαν δύο φορές και άλλοι 4 κέρδισαν τρεις φορές.


Ξεκινούν και οι πλειστηριασμοί για χρέη στο Δημόσιο -Τα πρώτα ακίνητα που βγαίνουν στο σφυρί [λίστα]

Από τις 17 Ιανουαρίου ξεκινούν οι πλειστηριασμοί και για χρέη προς το Δημόσιο.

Η αρχή θα γίνει με πολυτελές συγκρότημα κατοικιών στην Τήνο, ενώ σειρά θα πάρουν αγροτεμάχια, διαμερίσματα, αποθήκες και επαγγελματικά ψυγεία.

Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: Παράνομη η σημερινή απόφαση κράτηση του Τούρκου στρατιωτικού

«Δεν προβλέπεται κατά νόμο καμία διαδικασία κράτησής του» και επομένως η σύλληψή του και η κράτησή του είναι καταφανώς παράνομες και επισύρουν ακόμη και ποινική ευθύνη για όποιον τη διέταξε, καθώς και για όσους έδωσαν τη σχετική εντολή», αναφέρεται στο κείμενο


"Με πλήρωσαν για να την σκοτώσω - Θα δώσω ονόματα" λέει ο δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έγιναν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου για την δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Δείτε βίντεο: Ά. Κουίν χορεύει Ζορμπά σε συναυλία Μίκη

Ένα βίντεο όπου ο Αντονι Κουιν χορεύει συρτάκι μαζί με τον Μίκη Θεωδοράκη. στις 29 Ιουλίου 1995 στο Μόναχο. Στο μπουζουκι, ενας από τους καλυτερους έλληνες μουσικούς ο Γρηγόρης Τζιστούδης

Λίνα Κοεμτζή: Μήνυμα-σοκ στο Facebook αποκαλύπτει ότι υπήρχε «ροζ» βίντεο!

Ένα καινούργιο μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό του Facebook της Λίνας Κοεμτζή που αποδεικνύει ότι ο ερασιτέχνης φωτογράφος την είχε τραβήξει βίντεο την ώρα που την φωτογράφιζε γυμνή είναι το νέο στοιχείο της πολύκροτης υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Βίντεο: Η σέξι παίκτρια του Deal που έβαλε στο... ντεκολτέ της 3.000 ευρώ

Η όμορφη Μαριλέττα, από τα πρώτα λεπτά του επεισοδίου κέρδισε τη συμπάθεια του Χρήστου Φερεντίνου, αλλά και των συμπαικτών της στο τηλεπαιχνίδι του Alpha


Πρετεντέρης: Απελπισία Μαξίμου

"Η απελπισία είναι κακη σύμβουλος στην πολιτικη κι η κυβέρνηση μοιάζει απελπισμένη. Με πρώτο τον πρωθυπουργό" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Εσωκομματικά προβλήματα για τον Πάνο Καμμένο με το Σκοπιανό

Δεν θα είναι και τόσο εύκολο, από ό,τι φαίνεται να πείσει τα στελέχη του κόμματος του ο Πάνος Καμμένος, για μια νέα κιβίσθηση σε σχέση με το Σκοπιανό. Για τα Μνημόνια, ήταν η σκληρή διαπραγμάτευση, οι κακοί δανειστές, το δημοψήφισμα και κάπως έστω και δύσκολα όσοι παρέμειναν, προσπαθούν να το διαχειριστούν. Τώρα όμως για το Σκοπιανό, πώς θα το διαχειριστούν;

Νέα απάντηση Αμβρόσιου στον Πολάκη: "Δεν έχει καιρό να ασχοληθεί με τα θέματα της δημόσιας υγείας"

Μαίνεται η κόντρα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και του Μητροπολίτη Καλαβρύτων, Αμβρόσιου.

Με αφορμή την ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook πριν από λίγες ημέρες , ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έγραψε ένα εκτενές κείμενο στο ιστολόγιό του, εξαπολύοντας επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό.

Τ' ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! Η Γεροβασίλη πανηγυρίζει για την αξιολόγηση: Πάνω από 80% η συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων

«Πρωταθλητές» στην αποχή το υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και το υπουργείο Εργασίας - Το απόλυτο στο Αγροτικής Ανάπτυξης, πάνω από 90% στο Μεταφορών και στο Εθνικής Άμυνας


Επίθεση Καλαφάτη σε Μπουτάρη για το Σκοπιανό: Είστε ακατάλληλος για τόσο κρίσιμα θέματα

Πυρά κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, με αφορμή τις δηλώσεις του για το Σκοπιανό εξαπέλυσε κατά τη τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου ο επικεφαλής της παράταξης "Εντάξει" Σταύρος Καλαφάτης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ! Ενταση και αποδοκιμασίες πριν την ομιλία Βούτση στον Κεραμεικό

Ενταση δημιουργήθηκε πριν την έναρξη της πολιτικής εκδήλωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Κεραμεικό, όπου θα μιλούσε ο Νίκος Βούτσης.


Κοινή δήλωση 11 πρώην προέδρων Δικηγορικών Συλλόγων για την αναστολή χορήγησης ασύλου στον Τούρκο αξιωματικό

Τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης των οχτώ Τούρκων αξιωματικών που κατέφυγαν στην Ελλάδα αμέσως μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία, σχολιάζουν με νέα κοινή δήλωση 11 πρώην πρόεδροι Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

Αυτοί είναι οι 10 πιο πολύτιμοι παίκτες στα ευρωπαϊκά γήπεδα -Κι όμως, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι εκτός [λίστα]

Σίγουρα, η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν αυτή που συζητήθηκε περισσότερο το καλοκαίρι. Και η ανανέωση του συμβολαίου του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα ήταν πιο πρόσφατα το «καυτό» θέμα. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεχαστεί.


Απόστολος Δοξιάδης: Με παρακολουθούν επειδή πήρα το μέρος των «8» Τούρκων - Θα δουν τα πρόσωπά τους στο Facebook

Σε καταγγελία-σοκ ότι παρακολουθείται ο ίδιος, οι δικηγόροι και όσοι έχουν ταχθεί στο πλευρό των οκτώ Τούρκων κρατουμένων, έκανε ο γνωστός συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Μέσα σε αεροσκάφος ο Κικίλιας -Επισκέφθηκε την 114 Πτέρυγα Μάχης [εικόνες]

Την 114 Πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα επισκέφθηκε ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας όπου ενημερώθηκε για την αποστολή και το έργο της Μονάδας.

Τι δείχνουν οι κρυφές δημοσκοπήσεις του Μαξίμου για το Σκοπιανό

Η κυβέρνηση πριν ανοίξει δημοσίως τη συζήτηση για την ονομασία των Σκοπίων, πραγματοποίησε σειρά κρυφών δημοσκοπήσεων διαφορετικού τύπου, τόσο στη βόρεια Ελλάδα, όσο και αστάθμητων κ.α. σε σχέση με την ονομασία και τα πιθανά ονόματα για τη γειτονική χώρα.

Μία από αυτές δείχνει...

Μάχη κυριών για την προεδρία των ΗΠΑ: Όπρα Γουίνφρεϊ εναντίον Ιβάνκα Τραμπ;

Πριν έναν χρόνο, η Χίλαρι Κλίντον απέτυχε να κερδίσει τη «μάχη» για την αμερικανική προεδρία και να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομά της στην ιστορία, ως η πρώτη γυναίκα πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών. Η επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ ήταν μία έκπληξη για τους αναλυτές και τις δημοσκοπήσεις, ωστόσο άνοιξε νέες προοπτικές για την επόμενη μέρα.

ΦΩΤΟ-Επίθεση Πολάκη στον Αμβρόσιο μέσω Ντόρας

Χειμαρρώδης ήταν για μια ακόμη φορά ο Παύλος Πολάκης στο Facebook με αφορμή μια γκάφα στο twitter της Ντόρας Μπακογιάννη.

ΝΔ: Μόνο τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν με τις αποφάσεις της ελληνικής κυβέρνησης

Η κυβέρνηση πρέπει να προβληματισθεί με το γεγονός ότι μόνο τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν πλέον με τις αποφάσεις της, σχολίασε η ΝΔ, αναφορικά με τις εξελίξεις στο θέμα του Τούρκου αξιωματικού.


«ΧΑΛΑΜΟΝΗ»: ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΜΝΗΜΗΣ, ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ


Του  Αναστάσιου  Καζαντζίδη
Εκπαιδευτικού - αρθρογράφου

Το τετρακοσίων σελίδων βιβλίο του Αντώνη Παυλίδη «Χαλαμονή» το διάβασα μονορούφι, μέσα σε δύο

Επανάσταση: Επιστήμονες «είδαν» την τέταρτη διάσταση!

Οι επιστήμονες κατάφεραν να δουν μια τέταρτη χωρική διάσταση αξιοποιώντας αυτό που είναι γνωστό ως quantum Hall effect, μια συγκεκριμένη μέθοδο περιορισμού και μέτρησης ηλεκτρονίων


Επιμένει η Τουρκία: Περιμένουμε το συντομότερο δυνατό την έκδοση των 8 στρατιωτικών

Η Τουρκία επιμένει και περιμένει την έκδοση των 8 στρατιωτικών που έχουν καταφύγει στην Ελλάδα «το συντομότερο δυνατό», όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγκ.


Γελάει ο Βρούτσης με κυβερνητική εξαγγελία: "Απατεώνες είμαστε;"

Γράφει ο Γιάννης Βρούτσης στο Twitter σχολιάζοντας αστεία κυβερνητική ανακοίνωση:

"ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ;;;
Επειδή ΙΔΡΥΟΥΜΕ 400 βρεφονηπιακούς δημοτικους σταθμούς με...

Παρέμβαση εισαγγελέα για την λοταρία αποδείξεων ζητά το Ποτάμι: 100 φορές πιθανότερο να κερδίσει το Τζόκερ παρά να κληρωθεί τρεις φορές στις 11 κληρώσεις του 2017

[ΟΚ λίγο μπακάλικη η μαθηματική αναάλυση του Σταύρακα αφού στην κλήρωση δεν συμμετείχαν "άτομα" αλλά λαχνοί, άρα κάποιος που έχει 20.000 λαχνους το μήνα έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει από κάποιον που έχει μόνο 100... το σίγουρο όμως είναι ότι η εν κρυπτώ κλήρωση επιτρέπει μπουγάδες]

Την παρέμβαση του αρμόδιου εισαγγελέα για την λοταρία αποδείξεων ζητά με ανακοίνωσή του το Ποτάμι, προκειμένου, όπως αναφέρει να αναζητηθούν τυχόν ευθύνες σχετικά με διαφάνεια της διαδικασίας διεξαγωγής των κληρώσεων, την αξιοπιστία του συστήματος, μέσω ειδικών εμπειρογνωμόνων, τα πρόσωπα που κέρδισαν στις κληρώσεις και την ενδεχόμενη σχέση των νικητών με πολιτικά πρόσωπα ή πρόσωπα που συμμετείχαν στη διεξαγωγή των κληρώσεων και την πιθανή χειραγώγηση των κληρώσεων.

Ψινάκης για ΧΥΤΑ: Ο πρώτος που θα ξεφτιλιστεί αν γίνει, θα είμαι εγώ- ΒΙΝΤΕΟ

Άνοιξε το γραφείο του για μαθητές σχολείων του δήμου Μαραθώνα και εκπροσώπους διαφόρων τοπικών συλλόγων ο Ηλίας Ψινάκης. Και με τον μοναδικό του τρόπο, μίλησε για τον ΧΥΤΑ στον Γραμματικό.


ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ! Ριμπερί: «Το 2013 μου έκλεψαν τη Χρυσή Μπάλα για να κερδίσει ο Ρονάλντο»

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος φάνηκε με δηλώσεις του ο Φρανκ Ριμπερί, υποστηρίζοντας ότι το 2013, παρότι άξιζε τη Χρυσή Μπάλα, αυτή τελικά κατέληξε, άδικα, στον Κριστιάνο Ρονάλντο.


«Καταιγίδα» εισφορών και αναδρομικά χαράτσια για χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αγρότες: Τα ποσά, οι προθεσμίες

Εισφορές με καπέλο και «ουρά» καθώς και αναδρομικά χαράτσια θα κληθούν να πληρώσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2018 οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αγρότες.


«​Με έναν πόνο​» νομοσχέδιο ​«μαμούθ» με 50 προαπαιτούμενα σε 600 σελίδες

Θρίλερ για τους πλειστηριασμούς - «Γκρίνια» από τους δανειστές για τους μποναμάδες

Με τις διατάξεις για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς να... «μπανοβγαίνουν» μέχρι την τελευταία στιγμή, το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα προωθείται για κατάθεση στη Βουλή.


Δώνης: “Τι χάνω ο μ…ς!” (photo)

Μυθική ανάρτηση στο Instagram έκανε ο Χρήστος Δώνης με αφορμή την απίστευτη ευκαιρία που έχασε στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Πλατανιά.

Βρούτσης: 2,6 εκατ. συνταξιούχοι χάνουν έως τρεις συντάξεις από το μόρφωμα Κατρούγκαλου

Ο τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. μιλάει για τα μέτρα που ψήφισε η κυβέρνηση αλλά θα εφαρμοστούν σταδιακά από τον Δεκέμβριο του 2018, μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου


Ν.Δ.: Σε αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης το 2017 οδήγησε η υπερφορολόγηση που επιβάλλει η κυβέρνηση

«Οι πολιτικές της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ οδήγησαν σε αναιμικό ρυθμό ανάπτυξης για το 2017, πολύ χαμηλότερο από τις αρχικές εκτιμήσεις».


BINTEO-Περού: Ασυγκράτητο ζευγάρι κάνει σ@ξ μέρα-μεσημέρι σε δρόμο και κανείς δεν τους ενοχλεί

Το περιστατικό καταγράφηκε από κάμερα - Το ξαναμμένο ζευγάρι, παρ' όλο που βρίσκεται σε κοινή θέα, φαίνεται να μην πτοείται από τα βλέμματα των περαστικών


Ο καιρός "τρελάθηκε" - Η έρημος Σαχάρα καλύφθηκε από χιόνι - ΦΩΤΟ

Ο καιρός έχει τρελαθεί, ενώ οι ΗΠΑ έχουν μπει στην κατάψυξη και η Αυστραλία "ψήνεται", η έρημος Σαχάρα καλύφθηκε από χιόνι.

Παπαθανασίου: Έχουμε ευθύνες για το 2009, έπρεπε να πάρουμε μέτρα πιο νωρίς-Αλλά δεν φταίει αυτό που φτάσαμε στο ΔΝΤ

Σε συνέντευξή του στο ΘΕΜΑ 104,6, ο πρώην υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή έπρεπε να πάρει περισσότερα μέτρα το 2009, παρά τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης


Γερμανία: Πυροβόλησαν αυτοκίνητο ποδοσφαιριστή -Από διερχόμενο όχημα

Από θαύμα γλίτωσε Γερμανο-κούρδος ποδοσφαιριστής, γνωστός για την κριτική που ασκεί στην κυβέρνηση Ερντογάν, όταν πυροβόλησαν το αυτοκίνητό του, στη Γερμανία.


Ανατροπή στο Survivor 2: Ποιος παίκτης ακύρωσε τη συμμετοχή του - ΒΙΝΤΕΟ

Σε μία αποκάλυψη για το Survivor 2 προχώρησε μέσα από την εκπομπή της, η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως τελευταία στιγμή ακύρωσε τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης, ο τραγουδιστής...

ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Χωρίς ογκολόγο το νοσοκομείο Λαμίας: Στον «αέρα» 4.000 ασθενείς

Οι ανάγκες περίθαλψης και θεραπείας των περίπου 4.000 ασθενών της περιοχής, καλύπτονται από έναν ογκολόγο που είναι επισκέπτης από το νοσοκομείο Βόλου μια φορά την εβδομάδα


Στην Ολομέλεια του ΣτΕ και πάλι οι άδειες των καναλιών

Συζητούνται οι αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων των ΑΝΤ1, Alpha, ΣΚΑΪ και Star

Στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας ξεκινάει μεθαύριο, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ο νέος κύκλος δικαστικής διαμάχης για τις τηλεοπτικές άδειες εθνικής εμβέλειας.


Εκτός του Άδωνι κι ο Βρούτσης δεν τ έχει με τις πίτες

Οι βασιλόπιτες έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες, αλλά φαίνεται πως στη ΝΔ, δεν το ‘χουν πολύ με τον χειρισμό τους!

Μπορεί ο Αλ. Τσίπρας να ξαναγίνει αντιμνημονιακός;

Του Σάκη Μουμτζή

Αρχικά να πω ότι από τους Συριζαίους όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς. Τα πάντα, για να παραμείνουν στην εξουσία. Από την στιγμή που με τόση ευκολία, εν μια νυκτί, από ultra αντιμνημονιακοί έγιναν δουλοπρεπείς μνημονιακοί, μπορεί με την ίδια ευκολία να επιστρέψουν στις ρίζες τους.


Γιατί σε κάποιες χώρες το τιμόνι των αυτοκινήτων βρίσκεται δεξιά (και όχι αριστερά όπως εδώ) [εικόνες]

Σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί γιατί σε κάποιες χώρες του κόσμου το τιμόνι των αυτοκινήτων βρίσκεται στη δεξιά πλευρά και όχι στην αριστερή (όπως εδώ, στην Ελλάδα, αλλά και στις περισσότερες χώρες).


Το σπίτι-παλάτι της Κρήτης πωλείται αντί 10,5 εκατ. ευρώ [εικόνες]

Ένα υπερπολυτελές παλάτι πωλείται στην Κρήτη με τιμή... 10,5 εκατομμύρια ευρώ!

Κι όμως, το παλάτι αυτό που παρόμοιό του θα δει κανείς στο Μπέβερλι Χιλς και στο Χόλιγουντ βρίσκεται στην Ελούντα, έχει θέα τη Σπιναλόνγκα και είναι χτισμένο σε μία απομονωμένη παραλία.

ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛ@ΚΑ! Τι έλεγε ο Ζουράρις για το Σκοπιανό όταν δεν είχε καρέκλα

ΖΟΥΡΑΡΙΣ με καρέκλα: «Θα ψηφίζω επ’ αόριστον τις προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν  προτείνει την προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια...».  ΖΟΥΡΑΡΙΣ χωρίς καρέκλα: 


Ακροβάτης πέφτει από ύψος 12 μέτρων την ώρα της παράστασης [βίντεο]

Βίντεο κατέγραψε την στιγμή που μία ακροβάτης πέφτε στο έδαφος μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών όταν «στράβωσε» η εναέρια βουτιά.


Ξέσπασε πυρκαγιά στον ουρανοξύστη του Τραμπ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]

Πυρκαϊά ξέσπασε στον Πύργο Τραμπ στο Μανχάταν, τον ουρανοξύστη των 58 ορόφων του προέδρου των ΗΠΑ.

ΚΛΑΜΑ! Ο Καμμένος πήγε ΣΤΗΜΕΝΗ βασιλόπιτα στο υπουργικό... και κέρδισε και το φλουρί

Με μια βασιλόπιτα στα χέρια έφθασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Καθώς η σημερινή ήταν η πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου για το 2018, ο κ. Καμμένος σκέφθηκε ότι θα μπορούσαν και εκεί να τηρήσουν το έθιμο της βασιλόπιτας.