09 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Παπαχριστόπουλος τάζει τα πάντα στα γίδια

Νέες παρτίδες σανού βγήκε να μοιράσει ο ψεκασμένος Παπαχριστόπουλος ο οποίος έταξε από...

ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ! Διευκρινίσεις για τον πλειστηριασμό των γραφείων της Λαϊκής Ενότητας

Ο ιδιοκτήτης έχει πανεπιστημιακά φροντιστήρια - Είχε πάρει δάνειο το 2008 με προσημείωση - Σε οριστική καθυστέρηση οι πληρωμές από το 2013 - Απορρίφθηκε η αίτηση ανατροπής του πλειστηριασμού

Πανεπιστημιακά φροντιστήρια  έχει ο ιδιοκτήτης  των γραφείων που στεγάζεται η Λαϊκή Ενότητα, το κόμμα του Π. Λαφαζάνη, στον 8ο όροφο της στοάς Φέξη.


Βίντεο: Ο Μακρόν προσπαθεί να μιλήσει κινέζικα

Τα κινέζικα είναι από τις δυσκολότερες γλώσσες που μπορεί να μάθει κανείς. Ο Εμανουέλ Μακρόν το ένιωσε από πρώτο χέρι.


BINTEO-Ο δολοφόνος της Δώρας μιλά μέσα από την φυλακή: Εγώ την τραυμάτισα, άλλοι την εκτέλεσαν


Περιπλέκεται η υπόθεση της δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη, καθώς σε συνέντευξή του ο Μανώλης Σοροπίδης, ο καθ΄ ομολογίαν δολοφόνος της εφοριακού υποστηρίζει ότι εκείνος απλώς την τραυμάτισε στο χέρι, όμως άλλοι την εκτέλεσαν.


Νέο σοκ στη «βιομηχανία» του π@ρνό: Νεκρή και η 20χρονη Olivia Nova

Λίγο μετά τον θάνατο της Yurizan Beltran από ναρκωτικά, την αυτοκτονία της August Ames και τον θάνατο της Shyla Stylez στις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, άλλη μία πορνοστάρ βρέθηκε νεκρή, εντείνοντας την ανησυχία στη «βιομηχανία» παραγωγής ερωτικών ταινιών.

ΣΣΠΟΥΔΑΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ! 30 Χρυσαυγίτες έξω από το ΥΠΕΞ... τους δούλευε ο Κοτζιάς

Ομάδα 20 - 30 ατόμων με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη φώναζαν συνθήματα - «Σήμα» από τον Κοτζιά να σταματήσουν


Μητέρα εκτέλεσε τους δύο γιους της και τον άντρα της και αυτοκτόνησε - ΦΩΤΟ

Μια γυναίκα από το Τέξας πυροβόλησε θανάσιμα τον σύζυγό της και δύο τους παιδιά και μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό της σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο.

Ο Ισημερινός προσπαθεί να διώξει τον Ασάνζ από την πρεσβεία του στο Λονδίνο

Ο Ισημερινός ψάχνει διαμεσολαβητή με τη Βρετανία για το θέμα του ιδρυτή του Wikileaks

Τέλος στη φιλοξενία του ιδρυτή του ιστοτόπου Wikileaks, Τζουλιάν Ασάνζ στην πρεσβεία του στο Λονδίνο προσπαθεί να βάλει ο Ισημερινός. Ο Ασάνζ έχει βρει καταφύγιο στο κτίριο εδώ και πέντε χρόνια.


Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις αρμοδιότητες των μουφτήδων

Ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη συναίνεση που επετεύχθη, παραδέχθηκε ωστόσο ότι η νομοθετική ρύθμιση «δεν λύνει όλα τα προβλήματα»


ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! Τραμπ για Όπρα: Την ξέρω, έχει πλάκα, θα τη νικήσω αν κατέβει για πρόεδρος

Έτοιμος να... αντιμετωπίσει την Όπρα Γουίνφρεϊ, ακόμα και στο... φυσικό της περιβάλλον, την επικοινωνία και την τηλεόραση, εμφανίστηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, απαντώντας σε ερώτηση για την πιθανή υποψηφιότητα της διάσημης παρουσιάστριας ενόψει των εκλογών του 2020.


ΤΟ ΧΑΠΙ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΡΙΝ! Ο πρόεδρος της τουρκικής αντιπολίτευσης παραληρεί: Όπως πήρε ο Ετζεβίτ την Κύπρο, έτσι θα πάρουμε κι εμείς αυτά τα νησιά του Αιγαίου

Παραλήρημα εκτός ορίων κατά της Ελλάδας από τον πρόεδρο της τουρκικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!! Πολυνομοσχέδιο: Τι προβλέπουν οι διατάξεις για πλειστηριασμούς και απεργίες

Ρυθμίσεις για τους πλειστηριασμούς, τις απεργίες, το επίδομα τέκνων, το κτηματολόγιο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το πολυνομοσχέδιο που κατατίθεται στη Βουλή.


Αντώνης Καφετζόπουλος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θέλει να γίνει δικτατορία - Οι «8» δεν πρέπει να εκδοθούν στην Τουρκία

"Ο μόνος τρόπος να επιστραφούν οι 8 αξιωματικοί στην Τουρκία είναι από το παράθυρο. Νόμιμος τρόπος δεν υπάρχει" είπε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Καφετζόπουλος στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6 και την εκπομπή «Εντός ΘΕΜΑτος».

ΜΠΑ; ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΡΕΥΜΑ; ΔΕΔΔΗΕ: 11.528 ρευματοκλοπές σημειώθηκαν το 2016

Σε 11.528 έφθασε το πλήθος των ρευματοκλοπών που εντοπίσθηκαν το 2016, σχεδόν τετραπλάσιο σε σχέση με το 2011 που ήταν 3.226.


Οι επιχορηγήσεις των ομοσπονδιών για το 2018 -Ποιες παίρνουν περισσότερα χρήματα

Την κατανομή των πιστώσεων στις αθλητικές ομοσπονδίες για το έτος 2018, ανακοίνωσε την Τρίτη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.


Μητσοτάκης: Το αίσχος στο ΕΜΠ θα τελειώσει με το που θα αναλάβουμε

Στην άθλια εικόνα που παρουσιάζει το Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), το οποίο έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές και ανέδειξε ως θέμα στο σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Καθημερινή», αναφέρθηκε με tweet στον προσωπικό του λογαριασμό ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Κυβερνητικές πηγές για την ονομασία των Σκοπίων: Εσείς «καίγεστε», βρείτε τα!

«Επιθυμούμε ειλικρινά τη λύση αλλά δεν είμαστε εμείς που καιγόμαστε» διαμηνύει η Αθήνα

Για εκ του πονηρού ανακίνηση θέμα του ονοματολογικού με αναπαραγωγή «σεναρίων» κάνουν λόγο κυβερνητικές πηγές, αναφορικά με το «αλβανικό» site, το οποίο ανέφερε ότι η Ελλάδα συζητά με τα Σκόπια το όνομα «Νέα Μακεδονία» (NovaMakedonijia).


Ο μάνατζερ Μίνο Ραϊόλα αγόρασε ελληνικό νησί

Το ελληνικό νησί που είχε κάνει δώρο ο Κριστιάνο Ρονάλντο στον Ζόρζε Μέντες για το γάμο του τον Αύγουστο του 2015, δεν ανήκει πλέον στον διάσημο ατζέντη ποδοσφαιριστών. Ο Ζόρζε Μέντες πούλησε το ελληνικό νησί σε έναν άλλον διάσημο μάνατζερ παικτών ποδοσφαίρου, τον Μίνο Ραϊόλα.


NBA: Οι top Ευρωπαίοι σε κάθε στατιστική κατηγορία

Μετά από τρεις μήνες αγωνιστικής δράσης υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες και συγκεκριμένοι παίκτες που έχουν καταφέρει να “λάμψουν” με την παρουσία τους.

Ποτάμι και ΔΗΣΥ ζητούν να έρθουν στη Βουλή τα στοιχεία για τη φορολοταρία

Με «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» απαντά το υπουργείο Οικονομικών στις συγκεκριμένες αποκαλύψεις που έκανε το Ποτάμι για τη λοταρία των αποδείξεων τονίζει σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι.

Βουλή: «Όχι» από Κατσίκη στην εκλογή Μουφτή

Κατά της εκλογής του Μουφτή, την οποία έχει εξαγγείλει ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κ. Γαβρόγλου, τάχθηκε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Κ. Κατσίκης, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την μη υποχρεωτική εφαρμογή της Σαρία,  παρουσία, μάλιστα, του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου.


Δολοφόνος Δώρας: Ενας δικηγόρος & ένας Χάρης με πλήρωσαν για να την σκοτώσω-ΕΓΓΡΑΦΟ

Στην απολογία του ο 58χρονος δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη αναφέρεται σε δύο πρόσωπα που τον πλήρωσαν για να σκοτώσει την νεαρή γυναίκα.

Γιατί ο Πολάνσκι δεν θα διωχθεί τελικά, για την σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης

Οι εισαγγελείς του Λος Άντζελες δεν θα ασκήσουν τελικά ποινική δίωξη στον Ρομάν Πολάνσκι, μετά από καταγγελία μιας γυναίκας, η οποία δήλωσε ότι την κακοποίησε το 1975, όταν ήταν μόλις 10 χρονών, καθώς οι ισχυρισμοί αναφέρονται σε κάτι που συνέβη δεκάδες χρόνια πριν και το αδίκημα έχει παραγραφεί.

Bloomberg: Μοχλός για την ανάπτυξη στην Ελλάδα ο αγωγός ΤΑΡ

Σε μια στιγμή που η Ελλάδα προσπαθεί να ελκύσει τις ξένες άμεσες επενδύσεις, ένας αγωγός που μεταφέρει αέριο από το Αζερμπαϊτζάν στην Ευρώπη δείχνει τη διαφορά που μπορούν να κάνουν τέτοιου είδους συμφωνίες, τονίζει σε δημοσίευμά του το πρακτορείο Bloomberg.


Η Ειρήνη Κολιδά ξεσπά κατά του Survivor: «Η παραγωγή δεν νοιάστηκε στιγμή» [εικόνα]

Τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να συμμετέχει στο Survivor 2 διαψεύδει η Ειρήνη Κολιδά.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μέσω ανάρτησής της στο Instagram ξεσπά και κατά της παραγωγής, υποστηρίζοντας πως μετά το ατύχημά της δεν ενδιαφέρθηκαν για εκείνη.

Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων: «Οχι» στο σχέδιο νόμου για την διαμεσολάβηση

Σε διακοπή των συνεδριάσεων των δικαστηρίων προχωρούν οι δικαστές την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου για την διαμεσολάβηση, το οποίο εντάσσεται στο πολυνομοσχέδιο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το περιεχόμενο των διατάξεων, αλλά και το εσπευσμένο της νομοθέτησης του.


ΒΙΝΤΕΟ-"ΚΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΜΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ" ΠΕΣ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ! Τσακαλώτος για τις περικοπές στα οικογενειακά επιδόματα: Και εγώ τρίτεκνος είμαι!

Ως το «πρώτο νομοσχέδιο που υπερτερούν τα θετικά έναντι των αρνητικών» το χαρακτήρισε ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος μιλώντας στους βουλευτές.


Reuters για την εισβολή ΠΑΜΕ στο γραφείο της Αχτσιόγλου: Εμφανώς ενοχλημένη η πιστή Αριστερή υπουργός

Η είδηση για την εισβολή των μελών του ΠΑΜΕ στο γραφείο της Εφης Αχτσιόγλου βγήκε και εκτός των ελληνικών συνόρων.


Τροπολογία Βενιζέλου για τα όρια δικαιοδοσίας του μουφτή

Τη συνέχιση του δικαστικού ελέγχου των αποφάσεων του μουφτή και κατά το νέο καθεστώς εκούσιας δικαιοδοσίας, δηλαδή προαιρετικής εφαρμογής της Σαρίας, ζήτησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος με τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή.


Κατρίν Ντενέβ και άλλες Γαλλίδες: Το επίμονο καμάκι δεν είναι αδίκημα ούτε η αβρότητα φαλλοκρατική επίθεση

Ενώνει τη φωνή της με άλλες Γαλλίδες κατά της «κατάδοσης ανδρών» μετά το σκάνδαλο Γουάινστιν - Υπερασπίζονται «την ελευθερία των ανδρών να ενοχλούν»

Μια ομάδα γυναικών, μεταξύ των οποίων η ηθοποιός Κατρίν Ντενέβ, δημοσιοποίησε σήμερα στη Γαλλία ένα άρθρο για να υπερασπιστεί την ελευθερία των ανδρών...

ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ! Η Rothschild κάνει την «αγιογραφία» του Αλέξη Τσίπρα

Η περίφηµη µυστική επίσκεψη στην εταιρεία Rothschild, η προετοιµασία για «έξοδο στις αγορές», το βραβείο των γαλλικών ελίτ για το «πολιτικό σθένος», οι επαφές µε το κατεστηµένο στο Παρίσι για ιδιωτικοποιήσεις και real estate, η υψηλόβαθµη µαντάµ Kiechel, ο «λευκός ιππότης» του Ο∆∆ΗΧ, Στέλιος Παπαδόπουλος, και οι διαδροµές από την εποχή της Lazard µέχρι τον Γιάνη Βαρουφάκη και τις διαπραγµατεύσεις

H Ξένια των REC θα αναστατώσει το Survivor 2-ΒΙΝΤΕΟ

«Επειδή έχω ρίζες ελληνικές ήθελα ανέκαθεν να έρθω στην Ελλάδα. Κάνω ένα ταξίδι για διακοπές και είπα πως αν μου αρέσει θα μείνω περισσότερο. Ήταν για εμένα μία δοκιμασία. Πήρα την απόφαση και παρέμεινα», λέει η νεαρή τραγουδίστρια

ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΥΛΗΤΟ! Ισχυρό ενδιαφέρον για τα λιμάνια Λαυρίου, Ελευσίνας, Ραφήνας «βλέπει» το ΤΑΙΠΕΔ

Για την πορεία των δέκα περιφερειακών λιμανιών που έχει υπό τη διαχείρισή του το ΤΑΙΠΕΔ ενημέρωσε η διοίκηση του ταμείου την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.


Η Ελλάδα αγοράζει 70 αμερικανικά ελικόπτερα Kiowa Warrior για 630.000 ευρώ το καθένα

Η υλοποίηση των εν λόγω προγράμματος τριετούς διάρκειας, «λόγω κάλυψης επειγουσών αναγκών», όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση του ΚΥΣΕΑ, θα πραγματοποιηθεί μέσω διακρατικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ


Ο Ερντογάν με ροζ σκιά και έντονο ρουζ - Οι Έλληνες Anonymous "έντυσαν" τον "σουλτάνο" στα χρώματα του Gay Pride

«Επίθεση» κατά της τουρκικής κυβερνητικής ιστοσελίδας kazimkarabekir.bel.tr πραγματοποίησαν οι Έλληνες Anonymous, ως απάντηση στην χτεσινή κίνηση των Τούρκων χάκερ να παρουσιάσουν ως «χακαρισμένη» την ιστοσελίδα της ελληνικής Βουλής.

Φθιώτιδα: Πέταξαν 200 κιλά μέλι που έκλεψε ο αντιεξουσιαστής!

Αντί να στείλουν σε γηροκομεία, νοσοκομεία και άλλα ιδρύματα τις μεγάλες ποσότητες μελιού που είχε κλέψει ο 49χρονος παλιός αντιεξουσιαστής ο οποίος συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου, οι ειδικοί της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας το πέταξαν στα… σκουπίδια!


Επίθεση ΝΔ στον Μαρή: Προβοκάτσια το πρωτοσέλιδο από το ΕΘΝΟΣ- Υπηρέτης συμφερόντων η κυβέρνηση

[Η φώτο είναι από τη δεύτερη επίσκεψη του Κυριάκου σε ΜΜΕ με το που βγήκε αρχηγός της ΝΔ. Μετά τον ψόφιο ΔΟΛ επισκέφτηκε το 24MEDIA του Μαρή και φωτογραφήθηκε με τον τζογδόρο. Μια ανούσια επίσκεψη από την οποία έμεινε μόνο η φώτο με τον φοροκλέφτη, όπως τον κατηγορεί με ερωτήσεις της η ΝΔ. Ας ρίξει λοιπόν ο Κυριάκος μια καρπαζιά στον συμβουλάτορα που του είπε να κάνει την εν λόγω επίσκεψη...]

Ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Έθνος

«Μετά και το σημερινό προβοκατόρικο πρωτοσέλιδο του “Έθνος” δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία ότι ο Όμιλος Μάρη βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία, προκειμένου να προωθεί την προπαγάνδα, τα ψέματα και τις επιδιώξεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ» τονίζει η Νέα Δημοκρατία σε ανακοίνωσή της σχολιάζοντας το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας την Τρίτη.


Τσίπρας: Ιστορικό βήμα το νομοσχέδιο για τη Σαρία

«Η κυβέρνηση κάνει σήμερα ένα ιστορικό βήμα φέρνοντας στη Βουλή το νομοσχέδιο για τη σαρία που εμβαθύνει την ισονομία και ισοπολιτεία που απολαμβάνουν ανεξαιρέτως, όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες» υπογραμμίζει ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού και στην οποία παραπέμπει με ανάρτηση του στο twitter.

ΒΙΝΤΕΟ-Το ΠΑΜΕ μπούκαρε στην τρομαγμένη Αχτσιόγλου: -«Πάρτε το πίσω, για την απεργία χύθηκε αίμα!»-«Δεν το παίρνω»

[Προσέξτε με τι απαθές ύφος τους κοιτούσε το γκ@μενάκι! Γιατί δεν τους είπε «μα γιατί διαμαρτύρεστε, αφού σηκώσαμε κεφάλι όπως είχα υποσχεθεί στους απεργούς της Coca Cola στη Θεσσαλονίκη πριν κάτσω σε καρέκλα»]

Επίδειξη ισχύος έκαναν λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα της Τρίτης μέλη του ΠΑΜΕ που αντιδρούν στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου που έχει ετοιμάσει η κυβέρνηση σχετικά με πλειστηριασμούς, αλλαγή στους κανονισμούς για την πραγματοποίηση απεργίας και αφορολόγητο.

ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΓΕΛΑΜΕ ΡΕ ΓΑΜ@ΤΟ! Πλειστηριασμοί «γιοκ» μέχρι 31 Ιανουαρίου

Μόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα διεξαχθούν αύριο, Τετάρτη καθώς ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος  Αθηνών, Πειραιώς, Αιγαίου και  Δωδεκανήσου με απόφασή του αναστέλλει τους προγραμματισμένους για αύριο πλειστηριασμούς στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπως  και όσους είχαν προγραμματιστεί μέχρι την εκπνοή του Ιανουαρίου (31 Ιανουαρίου 2018).


ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Η τελευταία "διαδρομή" της 44χρονης Ειρήνης που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της σε ερημική τοποθεσία

Στο βίντεο - ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο "Ε" καταγράφεται η τελευταία διαδρομή της 44χρονης Ειρήνης πριν φύγει από το σπίτι της για την ερημική τοποθεσία στην οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Ποιοι επιδιώκουν τη δημιουργία Λέγκας του βορρά;

του Σάκη Μουμτζή

Όσοι ασχολούνται, στοιχειωδώς, με τον πολιτικό σχολιασμό γνωρίζουν πως η μόνη περίπτωση να μην κερδίσει τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία είναι αν διασπαστεί.

Επειδή διάσπαση σημαίνει πως το κομμάτι που φεύγει είναι ισοδύναμο με αυτό που παραμένει, τέτοιο ενδεχόμενο αποκλείεται.


Η βύθιση της ακταιωρού «Φαέθων»: 54 χρόνια μετά επιστρέφουν στην Ελλάδα τα λείψανα των μελών του πληρώματος [εικόνες]

Τα λείψανα των μελών του πληρώματος της ακταιωρού «Φαέθων», που σκοτώθηκαν όταν το 1964, στον κόλπο του Ξερού, λίγο έξω από την Μόρφου θα παραδοθούν το πρωί της Τρίτης στους συγγενείς τους.

ΒΙΝΤΕΟ-Τεράστια φάλαινα σώζει δύτη από επίθεση καρχαρία

Μια γυναίκα, η Nan Hauser που ζει στα νησιά Cook, χρωστάει τη ζωή της σε μια τεράστια φάλαινα καθώς την πρoστάτεψε από επίθεση καρχαρία.

Η υδροβιολόγος δεν είχε αντιληφθεί τον καρχαρία μήκους 5 μέτρων και αν δεν ήταν η φάλαινα, σίγουρα θα την είχε καταβροχθίσει.


ΒΙΝΤΕΟ-Τελικά ο κοινωνικός έλεγχος του Αλέξη δεν πήγε καλά

Γι' αυτό που έγινε στις τράπεζες επί ΣΥΡΙΖΑ θα λογοδοτήσει κανείς; Το δημόσιο όχι μόνο δεν είναι πια ο κύριος μέτοχος, αλλά 24,5 δισ. του ΤΧΣ χάθηκαν οριστικά, ενώ όταν ήταν στην αντιπολίτευση τα έλεγε αλλιώς και μάλιστα προέτρεπε τα γίδια να κρατήσουν τις μετοχές τους:

ΚΛΑΜΑ!! Πλήρης κατάργηση των φυσικών πλειστηριασμών -Οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής στο πολυνομοσχέδιο

Έτοιμο προς κατάθεση είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, το πολυνομοσχέδιο των 600 σελίδων, αφού ξεπεράστηκαν και τα τελευταία τεχνικά θέματα, που προέκυψαν στη χθεσινοβραδινή τηλεδιάσκεψη με τους Θεσμούς.


Πυρ ομαδόν από τους νομικούς κατά της κυβέρνησης για την σύλληψη του Τούρκου αξιωματικού

Πυρ ομαδόν από τους νομικούς κατά της κυβέρνησης για την σύλληψη του Τούρκου αξιωματικού λίγο μετά την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής ασύλου, η οποία έκανε δεκτό το αίτημα του συγκυβερνήτη.


Ερχονται τα «Μητρώα Πολιτών» -Κλείνουν για λίγες μέρες Δημοτολόγια και Ληξιαρχεία

Από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 τίθεται σε παραγωγική λειτουργία, το «Μητρώο Πολιτών», το οποίο θα διασυνδέει 1036 υπηρεσίες Ληξιαρχείου και 325 υπηρεσίες Δημοτολογίου, καθώς και το Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών.


Ο χιονιάς ανάγκασε τις ΗΠΑ να πάρουν φυσικό αέριο από τη Ρωσία

Oι συνθήκες βαρυχειμωνιάς στις ΗΠΑ, έφεραν την εξέλιξη αυτή, που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τη διακηρυγμένη στρατηγική της Ουάσιγκτον περί ανάπτυξης και πλήρους ελέγχου της διεθνούς αγοράς υγροποιημένου αερίου


Γ. Πατούλης: Μακράν η χειρότερη περιφερειάρχης η Ρένα Δούρου

Επίθεση στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.


ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΔ! Eurostat: Στο 20,5% η ανεργία τον Σεπτέμβριο - Το υψηλότερο ποσοστό στην ΕΕ

Τη μεγαλύτερη μείωση στην ΕΕ κατέγραψε μεταξύ Σεπτεμβρίου 2016 και Σεπτεμβρίου 2017 το επίπεδο της ανεργίας στην Ελλάδα, από 23,2% σε 20,5% αντιστοίχως, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eυρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας (Eurostat), που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.