13 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ! Με το ένα πόδι εκτός ΝΔ ο Θεοδωρικάκος; Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι

[Θα μας μείνει να θυμόμαστε την τεράστια περσινή του επιτυχία "εκλογές τώρα"... ακόμα γελάνε οι ΣΥΡΙΖΑίοι]

Πολύ κοντά στην παραίτηση, από τη θέση του στρατηγικού συμβούλου του Κυριάκου Μητσοτάκη, φαίνεται πως βρίσκεται ο γνωστός δημοσκόπος Τάκης Θεοδωρικάκος.

Αυτή είναι η πορνοστάρ που «καίει» (λέμε τώρα) τον Τραμπ (BINTEO)

Δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ κατέβαλε 130.000 δολάρια το 2016 σε πρώην πορνοστάρ για να εξασφαλίσει τη σιωπή της για τις σεξουαλικές συνευρέσεις της με τον παντρεμένο μεγιστάνα, όπως αποκαλύπτει η Wall Street Journal!

Γιλντιρίμ σε Κιλιντσάρογλου: Εσύ παραχώρησες στην Ελλάδα τα νησιά του Αιγαίου που τώρα ζητάς πίσω!

Σε νέες εμπρηστικές δηλώσεις προχώρησε ο Μπιναλί Γιλντιρίμ για τα νησιά του Αιγαίου.
Ο Τούρκος πρωθυπουργός, Μπιναλί Γιλντιρίμ, επιτέθηκε στον επικεφαλής της τουρκικής αξιμωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντσάρογλου, για τα ελληνικά νησιά.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Φρίκη στην Πάτρα! Βρήκαν τον γιο τους κρεμασμένο μέσα στο σπίτι του

Τέλος στην ζωή του έβαλες ένας 30χρονος στην Πάτρα ετών, στην περιοχή των Προσφυγικών. Τον νεαρό άνδρα βρήκαν κρεμασμένο οι γονείς του, που όπως είναι φυσικό υπέστησαν σοκ.


La Stampa: Ο βασιλιάς Χουσεΐν της Ιορδανίας είχε εξώγαμο με την ηθοποιό ερωμένη του

Αποκαλύψεις για την άγνωστη προσωπική ζωή του βασιλιά Χουσεΐν της Ιορδανίας αλλά και για το ρόλο που είχαν οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ κατά το ταξίδι του το 1959 αποκαλύπτει έγγραφο της CIA στο οποίο αναφέρεται η ιταλική La Stampa, 60 χρόνια μετά.


Ετοιμάζει «μειονοτικό» σε Κω και Ρόδο η Τουρκία

Ούτε τα προσχήµατα δεν κρατάει πλέον η Άγκυρα σε σχέση µε τους µουσουλµάνους που ζουν στην Ελλάδα, καθώς µετά τη Θράκη προσπαθεί να εξαπλώσει την επιρροή της στα ∆ωδεκάνησα!


Σκοπιανός ΥΠΕΞ: Η Μακεδονία δεν μπορεί να είναι μόνο ελληνική

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διεργασίες για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας των Σκοπίων με τη γείτονα χώρα να προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους.


Κ. Μητσοτάκης: Ο Τζίμης Πανούσης ήταν μια φωνή ξεχωριστή και αυθεντική που θα λείψει

Με ανάρτησή του στο twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης «αποχαιρέτησε» τον Τζίμη Πανούση. «Ήταν εκ χαρακτήρος πάντα απέναντι σε κάθε εξουσία....

Στα Λαδάδικα με προέδρους ΝΟΔΕ ο Αυγενάκης

Μεσημεριανή βόλτα στα Λαδάδικα και συζήτηση παρέα με φίλους και συνεργάτες, μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του Κόμματός από τη Βόρεια Ελλάδα και με τους προέδρους ΝΟΔΕ Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Χαλκιδικής, πραγματοποίησε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος κυριολεκτικά «οργώνει» όλη την Ελλάδα.

ΚΑΝΑΣ ΓΥΦΤΟΣ ΘΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! Αμαλιάδα: Ανήλικος αποπειράθηκε να βιάσει 57χρονη ασθενή!

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και είναι ακινητοποιημένη στο κρεβάτι της, αμέσως έβαλε τις φωνές και ο επίδοξος βιαστής το έβαλε στα πόδια - Η αστυνομία ταυτοποίησε τον δράστη ο οποίος και ομολόγησε την πράξη του


Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Τζίμη Πανούση τον περασμένο Σεπτέμβριο: Εψαχνα ταράτσα να πηδήξω

Ο Τζίμης Πανούσης έφυγε σήμερα από την ζωή, αλλά πριν λίγο καιρό τον είχε κλονίσει πολύ η απώλεια του μικρού αδερφού του.


ΒΙΝΤΕΟ-Ε αφού δε σπάγατε μπάρες αλλά μόνο τις ΖΜΠρώχνατε δε μετράει

Εντάξει για να το λέει η Καρακώστα έτσι θα ναι. Καρακώστα:

Δημοσκόπηση Marc: Σταθερά μπροστά η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, η διαφορά στο 10,1%

Νέα δημοσκόπηση, της εταιρείας Marc  για την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», δίνει προβάδισμα στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.

Στην πρόσθεση ψήφου μετά από αναγωγή η ΝΔ συγκεντρώνει το...

Tουρκοκύπριοι συνδικαλιστικές: Τσαβούσογλου δεν είσαι Υπουργός Εξωτερικών μας»

Κοινή δήλωση των οργανώσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται αυτές των καθηγητών, δασκάλων, εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, δημοσίων υπαλλήλων και δημοσιογράφων.


Γκάμπριελ: Το λάθος που έγινε με την Ελλάδα δεν θα πρέπει να επαναληφθεί

«Οι Χριστιανοδημοκράτες στο παρελθόν καθόριζαν περισσότερα στην ευρωπαϊκή πολιτική, για παράδειγμα στην περίπτωση της Ελλάδας. Το λάθος αυτό δεν θα πρέπει να επαναληφθεί» είπε ο Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας.


Γκάλοπ της Marc: Το 68% δεν θέλει την λέξη «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων

Σε γκάλοπ της εταιρίας Μarc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», οι πολίτες στην πλειοψηφία τους δεν θέλουν την λέξη «Μακεδονία» στην νέα σύνθετη ονομασία των Σκοπίων.


ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Ευκλείδης εξηγεί ότι μέτρα που είχαν ψηφισθεί είναι "νέα" όταν αρχίσουν να εφαρμόζονται

Υπάρχουν τελικά νέα μέτρα; Την απάντηση την δίνει ο Τσακαλώτος...

Την... 6η ακριβότερη βενζίνη στον κόσμο πληρώνουμε στην Ελλάδα


Πρόσφατα σε ένα πρατήριο καυσίμων στην Αθήνα και όχι σε απομακρυσμένη περιοχή της Ελλάδας η τιμή του λίτρου στην αμόλυβδη βενζίνη ήταν 1,579 ευρώ. Το ποσό αυτό μετά την εκτίναξη των φόρων περιλαμβάνει τουλάχιστον 65%-70% επιβαρύνσεις επί της τελικής λιανικής τιμής.

Το «Μακεδονικό Ζήτημα» από τα τέλη του Α' Παγκοσμίου Πολέμου ως το 1939

Η ίδρυση του βασιλείου Σέρβων, Κροατών και Σλοβένων - Τα χρόνια του Μεσοπολέμου - Η Γ' Διεθνής και το Μακεδονικό
Τον τελευταίο καιρό , ήρθε πάλι στην επικαιρότητα το ζήτημα της ονομασίας της γειτονικής μας FYROM ή ΠΓΔΜ ή (Δημοκρατίας) των Σκοπίων κλπ. Η αλλαγή στην κυβέρνηση των γειτόνων, το μομέντουμ (που φαίνεται ευνοϊκό για τη χώρα μας) ,ωθούν τις κυβερνήσεις σε Αθήνα και Σκόπια, να βρουν αμοιβαία αποδεκτή λύση για το ακανθώδες ζήτημα της ονομασίας της FYROM.

O άνδρας της την βίαζε και την ξυλοκοπούσε επί χρόνια

Με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Τρικάλων την απίστευτη κακοποίηση που υφίστατο από τον βίαιο σύζυγό της, ο οποίος την βίαζε επανειλημμένα και της προκαλούσε σωματικές βλάβες, μια 35χρονη γυναίκα η οποία βρήκε το κουράγιο να φύγει από το σπίτι στον Βόλο της μαζί με τα δυο παιδιά της!


ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΓΛΥΦΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ! ΑΠΟ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΨΗΦΟΥΣ! Μπακογιάννης: Με το Σκοπιανό χτίζονται πολιτικές καριέρες κι ας γκρεμίζεται η χώρα

Με τη γραμμή που χάραξε η κυβέρνηση Καραμανλή για το Σκοπιανό, συντάσσεται με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Νέα Σελίδα» ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.


Δεν είναι βουλευτής αλλά ετοιμάζεται για κρίσιμο υπουργείο!

Ποιος στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού που δεν είναι βουλευτής αλλά έχει ουσιαστική ανάμιξη στη χάραξη της κυβερνητικής πολιτικής δηλώνει πρόθυμος να αναλάβει το υπουργείο δικαιοσύνης στον ανασχηματισμό;

Οι Τούρκοι ξεκινούν έρευνα για το πλοίο - «βόμβα» με τα εκρηκτικά

Πιάστηκε από τις ελληνικές Αρχές ανοιχτά της Κρήτης γεμάτο με 420 τόνους εκρηκτικών
Έρευνα για την υπόθεση του πλοίου με τα εκρηκτικά, που πιάστηκε ανοιχτά της Κρήτης, έχουν ξεκινήσει Τούρκοι Αξιωματούχοι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Ηurriyet.


Γιατί το Harrods ξηλώνει το άγαλμα της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Το πολυτελές κατάστημα του Λονδίνου Harrods ανακοίνωσε σήμερα ότι θα αφαιρέσει ένα άγαλμα το οποίο αναπαριστά την πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον φίλο της Ντόντι Αλ-Φάγεντ, ήταν στημένο μέσα στο κατάστημα και τώρα θα επιστραφεί στον πρώην ιδιοκτήτη του καταστήματος, τον Μοχάμεντ Αλ-Φάγεντ.


Σε κύκλωμα ναρκωτικών εμπλέκεται πρώην υποψήφιος βουλευτής και ενεργός στέλεχος των ΑΝΕΛ στη Θεσπρωτία!

Νέα διάσταση αποκτά η υπόθεση με τις δύο εγκληματικές οργανώσεις που διακινούσαν κοκαΐνη και έκαναν παράνομες ανασκαφές για αρχαία, καθώς σύμφωνα με την δικογραφία συστήθηκαν δύο εγκληματικές οργανώσεις.

Ρίγη συγκίνησης για τον γιο του αδικοχαμένου συνταγματάρχη που ορκίστηκε πρωτοετής Εύελπις - ΒΙΝΤΕΟ

[Κροκοδείλια δάκρυα από τον μπούλη που πήγε φαντάρος σε κανα Πεντάγωνο και ανακάλυψε το στρατό στα 50 του...]

Συγκίνηση για τον γιο του συνταγματάρχη που έχασε τη ζωή του στο ελικόπτερο που κατέπεσε στο Σαραντάπορο.


Σαρώνει το βιντεοκλίπ Ινδού τραγουδιστή που έχει γυριστεί στη Νάξο [βίντεο]

Μια αναπάντεχη διαφήμιση για την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά κάνει ένας διάσημος Ινδός ηθοποιός και τραγουδιστής.

ΕΝΩ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΤΑΞΙ! Βούτσης: Επιχειρησιακό πρόβλημα της αστυνομίας ο Ρουβίκωνας

Η έξοδος από τα μνημόνια δεν σημαίνει ότι βγαίνουμε από την κρίση, δήλωσε ο πρόεδρος της Βουλής
Στην Αστυνομία πετά το μπαλάκι ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, σχολιάζοντας την «έφοδο» του Ρουβίκωνα στο χώρο του κοινοβουλίου.


Επεισόδια μεταξύ οπαδών στην Καλαμαριά και τη Νεάπολη [βίντεο]

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Απόλλωνα Πόντου και Δόξα Δράμας, οπαδοί των δύο ομάδων συγκρούστηκαν εκτός γηπέδου.

Τα Football Leaks αποκαλύπτουν το αληθινό συμβόλαιο του Μέσι

Νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις έρχονται στο «φως της δημοσιότητας» από τα «Football Leaks», μέσω του γαλλικού ειδησεογραφικού ιστοτόπου «Mediapart».


Ρήγμα στη Κυβέρνηση; Δημοψήφισμα για τα Σκόπια θα ζητήσει ο Καμμένος

Δημοψήφισμα για το Σκοπιανό θα ζητήσει ο Πάνος Καμμένος, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο Realfm.


Εφυγε από την ζωή ο Τζίμης Πανούσης

Σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο καθώς σήμερα έχασε την μάχη ο Τζίμης Πανούσης. 

Ο 64χρονος γνωστός τραγουδοποιός και ηθοποιός υπέστη νωρίς το μεσημέρι καρδιακό επεισόδιο και λίγη ώρα μετά μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Χαμός στο Μπάκιγχαμ με τις αποκαλύψεις για τις κιλότες της Ελισάβετ!

Αναστάτωση επικρατεί στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ τις τελευταίες ώρες καθώς ήρθαν στο φως αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για τα εσώρουχα τις βασίλισσας Ελισάβετ.

Αυγενάκης: Σε απόλυτη εκλογική ετοιμότητα η Νέα Δημοκρατία

«Η Νέα Δημοκρατία είναι μια υπεύθυνη και ώριμη πολιτική δύναμη και είναι η μόνη πολιτική δύναμη της χώρας έτοιμη να μάθει από τα λάθη του παρελθόντος και έτοιμη να αλλάξει την Ελλάδα», τόνισε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης, κατά την ομιλία του στην εκδήλωση κοπής της πίτας της ΝΟΔΕ Κιλκίς στη Γουμένισσα.


«Τέλος» οι απεργίες: Ποιες οι τελικές αλλαγές στην κήρυξη τους

Τέλος στις απεργίες 150 και πλέον Σωματείων μεταξύ των οποίων της ΔΕΗ, του ΟΤΕ, του ΟΣΕ, των τραπεζών, των Αστικών Συγκοινωνιών, των σούπερ μάρκετ και δεκάδων μεγάλων εταιριών (βιομηχανίας μετάλλου, τροφίμων κ.ά.) του ιδιωτικού τομέα έρχεται να βάλει η διάταξη Αχτσιόγλου που ορίζει ότι πλέον για να γίνει απεργία σε μια επιχείρηση ή ΔΕΚΟ ή τράπεζα θα πρέπει να την ψηφίσουν σε συνέλευση το 50% + 1 των εργαζομένων της.


BINTEO KD vs GA - Πάλεψε μόνος του ο Giannis στην ήττα των Μπακς από τους Ουόριορς- Αποτελέσματα

Κορυφαίος των Μιλγουόκι Μπακς ήταν για ακόμη μία βραδυά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Ελληνας άσος αγωνίσθηκε 36 λεπτά, με απολογισμό 23 πόντους, επτά ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα των γηπεδούχων από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που επικράτησαν άνετα με 108-94. Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Κέβιν Ντουράντ με 26 πόντους κι έξι ασίστ.

ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΕΙ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ! Πρώτη νίκη για αγωνιστές της ΕΟΚΑ που ζητούν αποζημίωση από τη Βρετανία

ΑΛΗΤΕΣ ΑΓΓΛΟΙ!

Απόφαση η οποία ενισχύει τις πιθανότητες αγωνιστών της ΕΟΚΑ να κερδίσουν αποζημίωση από το βρετανικό κράτος για τους βασανισμούς που υπέστησαν κατά τη διάρκεια του απελευθερωτικού αγώνα 1955-59 έλαβε Βρετανός δικαστής που εξετάζει την υπόθεση.


Βασίλης Κικίλιας για το Σκοπιανό: Δεν είναι αποδεκτό τίποτα λιγότερο από την εθνική γραμμή

«Άλλα διαρρέονται από τον κ. Κοτζιά, άλλα από τον κ. Καμμένο, άλλα δηλώνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, άλλα –περίεργα και αντεθνικά - υποστήριζαν παλαιότερα σημερινοί υπουργοί», αναφέρει


ΕΙΝΑΙ ΖΩΑ ΛΕΜΕ! Μυτιλήνη: ΛΑΘΡΟ επιχείρησε να ουρήσει σε ασθενοφόρο και γρονθοκόπησε διασώστη

Ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής μέσα σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε έγκυο από το hotspot της Μόριας στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.


Νέα μαρτυρία για την 44χρονη: Το αυτοκίνητό της δεν ήταν στις 4 στην παραλία που βρέθηκε νεκρή

Περιπλέκονται τα πράγματα στο θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της στην παραλία Φωτμού στην Τριχωνίδα.


Αμερικανός ηθοποιός κατηγορεί τον Φράνκο Τζεφιρέλι για σεξουαλική παρενόχληση [εικόνες

Δεν έχουν τελειωμό οι καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στη βιομηχανία του θεάματος. Η τελευταία αφορά στο διάσημο Ιταλό σκηνοθέτη Φράνκο Τζεφιρέλι.

Νεκρή βρέθηκε η κατσίκα του γείτονα

Νεκρή από άγνωστα αίτια βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η κατσίκα του γείτονα, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.


Ο Βασιλιάς είναι γυμνός

Του Κώστα Χρυσόγονου*

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ έχει καταγράψει το τελευταίο χρονικό διάστημα δύο ιστορικά ρεκόρ. Πρώτο, ο Αλέξης Τσίπρας έχει γίνει ήδη ο μακροβιότερος πρωθυπουργός αφότου η Ελλάδα εισήλθε στην εποχή των μνημονίων, με περισσότερους από 34 μήνες θητείας (έναντι 31 του Αντώνη Σαμαρά και 25 του Γιώργου Παπανδρέου). Δεύτερο, η μικρή πλειοψηφία των 153 βουλευτών έχει παραμείνει συμπαγής επί μια διετία και πλέον, από τον Νοέμβριο του 2015 (οπότε καταγράφηκαν οι απώλειες Παναγούλη-Νικολόπουλου) έως σήμερα.

Αν δεν τον «ρίξουν» δεν θα σταματήσουν

Του Κωνσταντίνου Μαριόλη

Ακόμα μία αφορμή για να τα βάλει με τον Γιάννη Στουρνάρα βρήκε η κυβέρνηση, επαναφέροντας στο προσκήνιο το θέμα των στρατηγικών κακοπληρωτών, όπως λέγονται όσοι συνειδητά δεν πληρώνουν τα χρέη τους ενώ έχουν την οικονομική δυνατότητα.


ΒΙΝΤΕΟ: Τρεις στρατιώτες πέφτουν από ελικόπτερο κατά τη διάρκεια άσκησης

Τρία μέλη των ειδικών Δυνάμεων της Ινδίας τραυματίστηκαν όταν έπεσαν από το ελικόπτερο, κατά τη διάρκεια άσκησης. Οι στρατιώτες επιχειρούσαν να κατέβουν με σκοινί από ελικόπτερο, αλλά το σκοινί έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσουν στο έδαφος.

Ε

ΣΥΡΙΖΑ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ! Βίντεο-σοκ: Σκοτώνουν αγελάδα για να την φάνε στην μέση ενός χωραφιού στην Βενεζουέλα

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που έρχονται από την Βενεζουέλα μέσω twitter.

Στις εικόνες που θα δείτε παρακάτω διακρίνονται πεινασμένοι κάτοικοι της πόλης Παλμερίτο να κυνηγούν και να προσπαθούν να σκοτώσουν μια αγελάδα πετώντας της πέτρες και κυνηγώντας την με ξύλα, σε μία απελπισμένη προσπάθεια ώστε να εξασφαλίσουν λίγο φαγητό.


ΓIA TON ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Ορεστιάδα: 36χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση ενός 36χρονου από τον Πύργο Ορεστιάδας.


Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Πυρετώδεις προετοιμασίες - Συστάθηκε συντονιστική επιτροπή

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρούν οι προετοιμασίες του Συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη. Όπως μεταδίδει ο ενημερωτικός ιστόπος thestival.gr, εκατοντάδες φορείς και σωματεία και χιλιάδες απλοί πολίτες έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παραβρεθούν στο συλλαλητήριο.


BINTEO-Τραγωδία στην Καλλιθέα: 2 νεκρές σε πυρκαγιά στη Στέγη Πρόνοιας Γερόντων

Τραγική κατάληξη είχε η πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτίριο της Στέγης Πρόνοιας Γερόντων στην Καλλιθέα Αττικής, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, καθώς δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους.


Spiegel: Πίσω από τον στόχο ο Τσίπρας -Καθυστερεί υπερβολικά στις μεταρρυθμίσεις

Σε μεγάλη καθυστέρηση βρίσκεται η Ελλάδα σχετικά με την υλοποίηση των προαπαιτούμενων για να λάβει χρήματα από τους Ευρωπαίους εταίρους της, υποστηρίζει το Spiegel.