15 Ιανουαρίου 2018

ΧΑΡΤΗΣ-ΕΠΟΣ! Φτιάχνουν επιπλέον σταθμό μετρό έξω απ' το σπίτι του Τσίπρα «με ΜΗΔΕΝ κόστος»

Το 2010 ενώ ο Τσίπρας είναι αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και ενώ σε όλη την Ελλάδα ουρλιάζουν να μη γίνει τίποτα, από Mall μέχρι γήπεδα, "πρωτοβουλία πολιτών" ζητάει από την Αττικό Μετρό να φτιάξει έναν επιπλέον σταθμό σε απόσταση 2 τετραγώνων από το σπίτι του Αλέξη αφού δεν μπορούν να τον φτιάξουν μπροστά στην πόρτα του μιας και η πολυκατοικία του είναι σε ένα μικρό λοφίσκο.

Η Αττικό Μετρό απέρριψε το αίτημα αφού αμφισβήτησε την κατασκευαστική εφικτότητα του σταθμού στο σημείο αυτό, καθώς...

Η πρώτη αντίδραση του Λεβέντη στην ένταξη της Μεγαλοοικονόμου στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ

«Το βράδυ των εκλογών η κ.Μεγαλοοικονόμου θα λάβει την απάντηση» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, για την ένταξη της πρώην βουλευτού του κόμματός του, στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη βουλευτής και συμπλήρωσε:

Επαφές Τσίπρα-Καμμένου την Τρίτη για τον Ζουράρι -Πιθανό τετ α τετ

Μπαράζ συνεννοήσεων και πιθανό τετ α τετ θα έχουν αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου ο Πρωθυπουργός με τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο.


Η απουσία Καμμένου από τη Βουλή ΚΑΙ ΚΑΛΑ μήνυμα σε Τσίπρα για Σκοπιανό-Ζουράρι

Όλο το παρασκήνιο της απουσίας του υπουργού Άμυνας από τη συζήτηση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή

Απών, για πρώτη φορά, από την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο, ήταν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και πολλοί αναρωτιούνται αν είναι σύμπτωση ή θέλει με αυτή του την κίνηση να στείλει κάποιο μήνυμα στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ μάλιστα εμφανίστηκε στα υπουργικά έδρανα με σχετική καθυστέρηση έτσι ώστε να είναι παρών στην ψηφοφορία.

Συνθήματα κατά Ζουράρι στο Καραϊσκάκη

Ο κόσμος του Ολυμπιακού φώναξε στο περιθώριο του αγώνα με την Λαμία συνθήματα κατά του Ζουράρι, του Καμμένου και της Κυβέρνησης

Ο Κώστας Ζουράρις είναι το πρόσωπο των ημερών από αρνητικής πλευράς για τον Ολυμπιακό για τα όσα δήλωσε στην Θεσσαλονίκη.


ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ! Βουλή: Καταψήφισε ο Μιχελογιαννάκης διάταξη που δεν είχε μπει σε ψηφοφορία

Την απειλή του, πράξη έκανε ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης, ο οποίος κατά την ψηφοφορία επί του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή καταψήφισε το άρθρο που αφορά την ίδρυση καζίνο.

Η μόνη διαφορά είναι πως...

Βουλή: 154 «ναι» στο πολυνομοσχέδιο - Ψήφισε και η Μεγαλοοικονόμου

Προβλέπει μείωση των οικογενειακών επιδομάτων για τρίτεκνους και πολύτεκνους, περιορισμό του δικαιώματος της απεργίας και απελευθέρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακόμα και για χρέη προς το Δημόσιο


Ανακοινώθηκε στη Βουλή η Μεγαλοοικονόμου στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-Δείτε τις επιστολές Μεγαλοοικονόμου και Τσίπρα

Στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ προσχώρησε η ανεξάρτητη βουλευτής (προερχόμενη από την Ενωση Κεντρώων) Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου η οποία ψήφισε «ναι» σε όλα στο πολυνομοσχέδιο.

KΛAMA!! Στην ΚO του ΣΥΡΙΖΑ εντάσσεται η Μεγαλοοικονόμου

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, ως συνεργαζόμενη, εντάσσεται, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΜΑΡΑ! Νέα δίωξη κατά του Σταύρου Παπασταύρου -Για φοροαποφυγή 460.000 ευρώ

Για το κακούργημα της απόπειρας απάτης σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου διώκεται ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, ενώ ο επιχειρηματίας Σάμπι Μυωνή βρίσκεται αντιμέτωπος με το αδίκημα της άμεσης συνέργειας στην απόπειρα.


Ρώτησαν την Σάρον Στόουν εάν έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά και «έσκασε» στα γέλια [βίντεο]

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα δεν έχουν τέλος στο Χόλιγουντ, με τους δημοσιογράφους όταν βρίσκονται ενώπιον ηθοποιών να τις ρωτούν εάν έχουν πέσει θύμα σεξουαλική παρενόχλησης. Μία από αυτές που ρωτήθηκε ήταν και η Σάρον Στόουν.


Ούτε 1 ευρώ στην οικογένεια γυναίκας που απανθρακώθηκε μετά από δυστύχημα με περιπολικό

Μεθυσμένος, αλλά εκτός υπηρεσίας ο αστυνομικός που οδηγούσε - Το Δημόσιο οφείλει αποζημίωση σε μόνο εάν ο οδηγός του κρατικού οχήματος είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

Μια απίθανη, αλλά πραγματική, υπόθεση απασχόλησε το Συμβούλιο της Επικρατείας.      


BINTEO-Μητσοτάκης: Δεν υπάρχει «καθαρή έξοδος-Καθρέφτης σας ο Ζουράρις-Η χώρα έχει εθνική γραμμή για τα Σκόπια

Επίθεση στους κυβερνητικούς βουλευτές: «Λέτε ότι διαφωνείτε με όσα σας ζητούν και, παρ' όλα αυτά, τα ψηφίζετε όλοι σας, για να μην χάσετε την καρέκλα - Δεν διαπραγματεύεστε τίποτα» - «Δεν υπάρχει "καθαρή έξοδος" από τα μνημόνια» - «Έχετε υποθηκεύσει τη χώρα»


Κουφονήσια: Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου δεν έχουν διδαχθεί ούτε μια ώρα το μάθημα Πληροφορικής

Έντονη αδικία και απογοήτευση αισθάνονται γονείς και μαθητές στα Κουφονήσια καθώς λίγους μήνες πριν τις Πανελλαδικές Εξετάσεις οι μαθητές δεν έχουν διδαχθεί το μάθημα της Πληροφορικής γιατί δεν υπάρχει εκπαιδευτικός.


Περιμένοντας τον Πάνο Καμμένο για να ψηφίσει...

Δεν θα μιλήσει στην Βουλή για το πολυνομοσχέδιο ο Πάνος Καμμένος - Παίρνει αποστάσεις από τον Αλ.Τσίπρα ή είναι τυχαίο;

Εντύπωση προκαλεί, στο περιθώριο της συζήτησης του πολυνομοσχεδίου στην Ολομέλεια της Βουλής, η επιλογή του Πάνου Καμμένου να μη λάβει το λόγο.

Δείτε live [βίντεο]-Ξύλο στους συντρόφους Λαφαζάνηδες από τους Τσιπραίους μπροστά από τη Βουλή -Διαδηλωτές επιχειρούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοίο

Ενταση αυτή την ώρα έξω από τη Βουλή καθώς διαδηλωτές κατά του πολυνομοσχεδίου επιχειρούν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό.

Βενγκέρ: Θα κρατήσω τον Μαυροπάνο, φανταστική χώρα η Ελλάδα

Υμνοι του Αρσέν Βενγκέρ για τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο και την Ελλάδα.

Ο Αλσατός τεχνικός της Αρσεναλ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον Ελληνα στόπερ, τονίζοντας πως αποφάσισε να τον κρατήσει στην ομάδα και να μην τον παραχωρήσει δανεικό, καθώς έχει εντυπωσιαστεί :

Απομονωμένος ο Ζουράρις στη Βουλή (pics)

Οι βουλευτές κρατούν… αποστάσεις

Ο Κώστας Ζουράρις μπορεί μοιραία να είναι το πρόσωπο της ημέρας αφού ανατρέπει ακόμη και τα σχέδια ανασχηματισμού για την κυβέρνησης, ωστόσο, στην Βουλή δεν ένοιωσε άνετα.


ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ! Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Έχετε προσλάβει κάποιον αστρολόγο, χειρομάντη ή μέντιουμ; - ΒΙΝΤΕΟ

«Σήμερα η χώρα, όσο και να καταστροφολογήσετε, είναι μια χώρα που επιτέλους ανακάμπτει»: Τη φράση αυτή χρησιμοποίησε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού προηγουμένως είχε παραθέσει σειρά εκτιμήσεων της ηγεσίας της ΝΔ που δεν επιβεβαιώθηκαν, όπως είπε.

Υπόθεση Γιακουμάκη: Αυτή είναι η ποινή που επέβαλε το Εφετείο στον πρώην Διευθυντή της Γαλακτομικής Σχολής

Η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που υπέστη άγριο bullying από συμφοιτητές του εξακολουθεί να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Δικηγόρος Μάνου Παπαγιάννη: Βρίστηκαν και η Σοφία Παυλίδου τον έγδαρε

Τη σιωπή του μέσω της δικηγόρου του Ελένης Τσαμολιά για όλα όσα έχουν ειπωθεί για το επεισόδιο με τη Σοφία Παυλίδου, έσπασε ο Μάνος Παπαγιάννης.


Βίντεο: ΗΛΙΘΙΟΣ του Άρη πάει για «ντου» σε οπαδούς του Απόλλωνα Πόντου και σπάει το πόδι του

[Το περιστατικό έγινε πρν 10 μέρες και σήμερα ο ΦΕΛΛΟΣ μίλησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης λέγοντας "δε μετανιώνω"]

Ένα ασυνήθιστο για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου περιστατικό στον αγώνα Άρης-Απόλλων Πόντου (σ.σ. όπως είναι σήμερα το όνομα του Απόλλωνα Καλαμαριάς) κατέγραψε φίλαθλος με την κάμερα του κινητού του τηλεφώνου.

Μπορεί να αφήσουν την εξουσία για το Σκοπιανό; Είμαστε σοβαροί;

Του Σάκη Μουμτζή

Πολλές φορές, η πιο περισπούδαστη και σύνθετη ανάλυση, υποκύπτει μπροστά στην τετράγωνη λογική του κοινού νου.

Έτσι αυτόματα έρχεται στην σκέψη η απλή απορία του τίτλου αυτού του άρθρου. Πιστεύουμε δηλαδή πως η «πρώτη φορά Αριστερά» θα εγκαταλείψει την εξουσία για ένα θέμα που δεν σχετίζεται καθόλου, ούτε με τις πολιτικές της προτεραιότητες ούτε με το DNA της;


Σκληρή κόντρα Παπαμιχαήλ – Φίνος Φιλμ για την "απαγορευμένη" ταινία της Αλίκης

Πενήντα έξι χρόνια μετά την προβολή της ταινίας "Aliki my love", η μοναδική Αλίκη Βουγιουκλάκη εξακολουθεί να αναστατώνει.

BINTEO: Όταν τα παιδιά αντικρίζουν υπολογιστή του '70

Όταν βγήκε ο πρώτος υπολογιστής η ανθρωπότητα ήταν έκθαμβη με τις δυνατότητές του. Τέσσερις δεκαετίες μετά αυτός ο υπολογιστής θεωρείται κάτι σαν... παλαιολιθικό εργαλείο για τους πιτσιρικάδες που τον αντικρίζουν.

BINTEO-Nα εδώ ο Πανούσης εξηγεί ποιοι είναι ο πραγματικοί φασίστες

"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία... είναι νοοτροπία" λέει ο Τζίμης Πανούσης και εξηγεί ποιοι μπορεί να είναι "φασίστες":


Σοκάρει η εικόνα της Αχτσιόγλου στα υπουργικά έδρανα (pics)

Εμφανώς ταλαιπωρημένη η υπουργός Εργασίας.

Εντύπωση προκαλεί η εικόνα της Έφης Αχτσιόγλου η οποία κάθεται από το πρωί στα υπουργικά έδρανα κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο που ολοκληρώνεται το βράδυ με την ψήφισή του.


Πρετεντέρης: Φαντάσματα

"Όταν είσαι κυβέρνηση του 20% κι ο αντίπαλος προηγείται 10-12 μονάδες ακατέβατα, όταν έρχονται εκλογές κι έχεις στήσει μαγαζί με τον Καμμένο, δεν μπορείς να λύσεις όχι το Σκοπιανό αλλά ούτε τα κορδόνια των παπουτσιών σου" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Δημοσκόπηση Marc: Θρίλερ η αυτοδυναμία για τη Ν.Δ

Σε θρίλερ διαρκείας με αμφίρροπη εξέλιξη μετατρέπεται η διεκδίκηση κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας από τη Νέα Δημοκρατία, που όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει το σημαντικότερο διακύβευμα της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης, αφού οι πολίτες προεξοφλούν μεν ότι θα κερδίσει η αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά δεν θέλουν να γίνει αυτό με πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Σταθερά πρώτο σε επισκεψιμότητα το Μουσείο Ακρόπολης -Πού αλλού πάνε οι τουρίστες [λίστα]

Αύξηση 13% στον αριθμό των επισκεπτών στα μουσεία της χώρας καταγράφηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ.

Tα «γυρίζει» ο Μπόρις Τζόνσον για το Brexit

«Η Βρετανία θα αποδεχθεί μια αποδυναμωμένη συμφωνία για το Brexit που θα κάνει το δημοψήφισμα του 2016 να μοιάζει με "χάσιμο χρόνου"».

Αυτό είπε σε φίλους του ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Μπόρις Τζόνσον, ένας από τους μεγαλύτερους υπέρμαχους της εξόδου του Ηνωμένου Βασιλείου από την ΕΕ, όπως γράφει σήμερα η Sun.


ΤΟ ΣΧΧΕΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΣ ΚΝΕΙ Σ@Ξ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Φωτίου: Εχουμε σχέδιο για το δημογραφικό, για αυτό αυξήθηκαν οι γεννήσεις

Την κατηγορηματική διαβεβαίωση, κυρίως προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ οι  οποίοι έχουν αντιδράσει τις τελευταίες μέρες, εξέφρασε  η Θεανώ Φωτίου από το βήμα της Βουλής ότι οι μειώσεις που θα υποστούν οι τρίτεκνοι και οι πολύτεκνοι από τις διατάξεις του πολυνομοσχεδίου θα αντιμετωπιστούν εντός του 2018.


Πώς η αθώα Περιστέρα μεταλλάχθηκε σε… Μπέτυ

Η ιστορία με τον Αλέξη Τσίπρα από τότε που ήταν μαθητές στο γυμνάσιο, ο κομμουνιστής πατέρας, η δράση στη Νεολαία του Συνασπισμού και οι αποστάσεις από τη δημοσιότητα.

Φυλλοροή εσόδων την ώρα που κόβουν επιδόματα

Την ώρα που το οικονομικό επιτελείο της Κυβέρνησης αναζητάει μέτρα και περικόπτει επιδόματα, χάνει δεκάδες εκατομμύρια κάθε χρόνο σίγουρα χρήματα, από τις πωλήσεις εισαγόμενων μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.


Βορίδης για Σκοπιανό: Σε μια διαπραγμάτευση είναι θετικό να έχει ληφθεί υπόψη η γνώμη του κόσμου

«Σε μια διαπραγμάτευση είναι πολύ θετικό να έχει ληφθεί υπόψη η γνώμη του κόσμου, έτσι όπως αυτή εκφράζεται σε διάφορα επίπεδα. Είναι θετικό και κάνει όλες τις πλευρές να έχουν καλύτερη αντίληψη» δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης για το Σκοπιανό, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη.

Ηττα για Μπακς και Αντετοκούνμπο στο Μαϊάμι-BINTEO

Μέτρια και η παρουσία του Γιαννη Αντετοκούνμπο, που σημείωσε 22 πόντους (10/10 βολές, 6/12 δίποντα), μάζεψε 6 ριμπάουντ, έδωσε 1 ασίστ, είχε 1 λάθος και 1 κλέψιμο στα 30:37 συμμετοχής του. Εντυπωσιακός ο Σλοβένος Γκόραν Ντράγκιτς για τους Χιτ, που πέτυχε 25 πόντους.


Ενστάσεις συνταγματικότητας στη διάταξη για τις απεργίες -Αστερίσκοι από την Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής

Οι νόμοι μπορούν να ρυθμίζουν αλλά όχι να περιορίζουν την απεργία, αναφέρει επί της ουσίας η Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής στην Έκθεση που συνοδεύει το πολυνομοσχέδιο, αφήνοντας έτσι σαφή υπονοούμενα για τη συνταγματικότητα της επίμαχης διάταξης.


Σκληρή κόντρα Σταθάκη - Μπακογιάννη στη Βουλή για τους πλειστηριασμούς - ΒΙΝΤΕΟ

Σε αντιπαράθεση με τη βουλευτή της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη ήρθε ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, αναφορικά με το ζήτημα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και την προστασία της πρώτης κατοικίας. «Ο νόμος Κατσέλη όπως τροποποιήθηκε με το "νόμο Σταθάκη" δεν προστατεύει μόνο σε σχέση με τις τράπεζες -για τα στεγαστικά δάνεια- αλλά προστατεύει την πρώτη κατοικία και σε σχέση με χρέη στο Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία», υπογράμμισε μιλώντας στη Βουλή ο κ. Σταθάκης, όταν η κυρία Μπακογιάννη έθεσε ζήτημα σχετικά με τις κατασχέσεις και την προστασία της πρώτης κατοικίας, με αφορμή τη διάταξη για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και για χρέη στο Δημόσιο.

Ρόδος: Την ώρα του αγώνα ξάφριζαν την φιλοξενούμενη ομάδα!

Δεν έφτανε που υπέστησαν βαριά ήττα στο σμαραγδένιο νησί, διαπίστωσαν με οργή ότι κατά την διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου κάποιοι είχαν φροντίσει να… ξαφρίσουν ό,τι είχαν στις αποσκευές τους, οι παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας Ένωση Ασπροπύργου!


ΑΛΒΑΝΟ ΖΩΟ! Σοκ στη Σαλαμίνα: Πατέρας βίασε την 6χρονη κόρη του

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι πήγε στο «Αγλαΐα Κυριακού» με ακατάσχετη αιμορραγία - Ο 36χρονος δράστης, που έχει συλληφθεί, είχε το θράσος να πάει στο νοσοκομείο για να ρωτήσει σε τι κατάσταση ήταν το παιδί


ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ η συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ στην Κλαυθμώνος -40 συνδικαλιστές όλοι κι όλοι... [εικόνες & βίντεο]

Πολύ περιορισμένη είναι η συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαθυμώνος, αφού μέχρι στιγμής δεν έχουν συγκεντρωθεί περισσότεροι από μερικές δεκάδες συνδικαλιστές.

ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ ΣΕ ΕΙΠΕ ΜΙΚΡΟΤΣΟ@ΤΣΟΥΝΟ! Η απάντηση του Δημήτρη Καμμένου στον Ζουράρι για το "ακρόκρημνος" - ΒΙΝΤΕΟ

Την ικανοποίησή του για την παραίτηση του υφυπουργού Παιδείας, Κώστα Ζουράρι, εξέφρασε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στοιχεία: 1,3 εκατ. εργαζόμενοι στην Ελλάδα με μισθό μέχρι 400 ευρώ το μήνα

Την απόλυτη κυριαρχία των ευέλικτων μορφών απασχόλησης δείχνουν τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη».

Οι εύλικτες μορφές απασχόλησης κυριαρχούν πλέον με το ποσοστό έναντι του συνόλου των προσλήψεων να φτάνει στο 65,1%.

Το ΠΑΜΕ επιστρατεύει πούλμαν για το αποψινό συλλαλητήριο -Δείτε όλα τα δρομολόγια

Το ΠΑΜΕ δίνει ραντεβού απόψε στις 18:00 στην Ομόνοια στο συλλαλητήριό του κατά του πολυνομοσχεδίου.


ΔΗΛ. ΑΥΤΟΙ ΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ! Τσακαλώτος: Υποχρέωση πόθεν έσχες έχουν τα μέλη του γενικού συμβουλίου ΤΑΙΠΕΔ-ΤΧΣ, δεν έχουν τα εκτελεστικά μέλη

H υποχρέωση υποβολής δηλώσεων περιουσιακής κατάστασης επεκτείνεται στα μέλη του ΤΑΙΠΕΔ και του ΤΧΣ, σύμφωνα με όσα ανέφερε, σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια, ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος.


Μυστικός δείπνος με Παυλόπουλο, Καραμανλή, Μολυβιάτη και Αλογοσκούφη

Σε πολύ γνωστό, ιστορικό εστιατόριο της Κηφισιάς, σπεσιαλιτέ του οποίου είναι τα… βατραχοπόδαρα, τα σαλιγκάρια Βουργουνδίας αλλά και το στέικ ταρτάρ, απόλαυσε το δείπνο της την Τρίτη µια συντροφιά που συγκέντρωσε τα βλέµµατα των υπόλοιπων εκλεκτών θαµώνων.

ΜΕΤΑΜ ΑΠΟ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ ΑΠ' ΤΙΣ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ! Η Κατρίν Ντενέβ ζητά συγγνώμη από τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης

Με ελαφρώς απολογητική διάθεση,η Κατρίν Ντενέβ ζητά συγγνώμη από τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης ξεκαθαρίζοντας τη θέση της γύρω από το θέμα σε συνέντευξή της που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Liberation.

Αρχισαν τα μπινελίκια-Ολυμπιακός: Να μην έχουμε άλλους... Στυλιάρες -ΑΕΚ: Δεν απαντάμε σε βλάκες και ανεπάγγελτους

Λίγα μόλις λεπτά μετά την κλήρωση για τους «8» του Κυπέλλου... άρχισαν οι αψιμαχίες Ολυμπιακού-ΑΕΚ.


«Ερίδματε πρωθυπουργέ» -Η επιστολή παραίτησης Ζουράρι στον Τσίπρα έσπασε ταμεία στο Twitter [εικόνες]

Από την θητεία του παραιτηθέντος υφυπουργού Παιδείας Κώστα Ζουράρι θα μας μείνουν τα άνοστα αρχαιοελληνικά του, τα εξεζητημένα αστειάκια του, οι πρωτοφανείς ύβρεις τις οποίες αποκαλούσε «αριστοφανικές» (!) και το χαμηλό πολιτικό έργο του. Το Twitter θυμάται μερικά ακόμη.

Γιώργος Παπανδρέου, Καρανίκας και Τσιρώνης στην πρώτη έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα

[Βλέπω σε μια φώτο, να γράφει πάνω από τον Καρανίκα "ΓΡΑΒΙΕΡΑ"! Τι στο διάολο, φτιάχνουν τα πάντα από χασίς οι πρεζάκηδες; Κάτι σε χοιρινό ή κοτόπουλο από κάναβη έχουν;]

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο σύμβουλος του νυν πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Γιάννης Τσιρώνης είναι οι επιφανέστεροι εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου που επισκέφθηκαν την πρώτη έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα, Athens Cannabis Expo 2018.

ΚΑΡΕΚΛΟΚΑ@ΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΓΕ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ! Παπαχριστόπουλος για υπουργική καρέκλα: Ποιος δεν θέλει να δει το φως του;

Υπερβολή να παραδώσει την έδρα ο Ζουράρις αν και «ήταν λάθος (σ.σ όσα είπε) και σας το λέω με πόνο ψυχής γιατί είναι καλό παιδί και αυθεντικός» δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ


ΦΩΤΟ-ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ; Με καρακιτσαριό φανέλα η Αργεντινή στο Μουντιάλ

Μια εντελώς περίεργη φανέλα θα φοράει ο Μέσι και οι συμπατριώτες του στο Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι. Σύμφωνα με ιστοσελίδα που ειδικεύεται στις φανέλες ομάδων, η φανέλα της Αργεντινής θα είναι χωρισμένη στα δύο.