16 Ιανουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Δε χώρεσαν τα κομματόσκυλα στην επιτροπή κι ο Γαβρόγλου έφτιαξε άλλες 2 αλά "Βαμβακούλα"

Κάποιοι γελάσατε με την "τριμελή επιτροπή" με 5 μέλη του Γαβρόγλου, κάποιοι ίσως σκέφτηκαν "ένα typo είναι, δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιοι". ΚΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ.

Στο ίδιο ΦΕΚ ο Γαβρόγλου ορίζει και...

Βενεζουέλα: Σκοτώθηκε ο καταζητούμενος πρώην αστυνομικός Όσκαρ Πέρες

Σκοτώθηκε σε επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων ο πρώην αστυνομικός Όσκαρ Πέρες, ο οποίος πέταξε με ελικόπτερο της αστυνομίας το περασμένο καλοκαίρι πάνω από το Καράκας ανοίγοντας πυρ εναντίον διάφορων κυβερνητικών κτιρίων.

Σόου Μπουτάρη: Είμαι δήμαρχος σταρ και γι' αυτό ανέβασα τον δήμο!

«Με ζηλεύεις που με βγάζουν οι New York Times και εσένα ούτε η Φωνή του Λαγκαδά» είπε απευθυνόμενος στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο - Λειτουργείς σαν σελέμπριτι αλλά η πόλη χρειάζεται δήμαρχο του επεσήμανε ο Σταύρος Καλαφάτης


Στέλεχος Παμμακεδονικής: Ο Καραμανλής επιμένει πως δεν υπάρχει μακεδονικό έθνος

Συνάντηση του πρώην πρωθυπουργού με εκπροσώπους πανμακεδονικών οργανώσεων

Συνάντηση με εκπροσώπους πανμακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο είχε στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ.


Εισβολή μελών της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης [εικόνες & βίντεο]

Ενταση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης στο δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης, μετά από εισβολή μελών και βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Απάντηση για τρελό γέλιο από τη Δούρου για τη χορηγί σε ΣΥΡΙΖΟσελίδα που την κ@λογλύφει όλη μέρα

Στη χρηματοδότηση της ΣΥΡΙΖΟσελίδας thefaq.gr, από την περιφερειάρχη Αττικής, την οποία ξεσκάπασε η χρήστης του Twitter @left2kolou όπως γράψαμε εδώ, αναφέρθηκε με άρθρο του το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και η Δούρου απάντησε μέσω "κύκλων" αφού δεν τολμάει να βγάλει επίσημη ανaκοίνωση.

Η απάντηση βέβαια είναι για πολλά γέλια:

Πρετεντέρης: Συμπτώματα

"Αν πας στο τσίρκο, θα δεις κλόουν. Δεν θα δεις τη Μέριλ Στριπ ούτε τον Ντάνιελ Ντέι Λιούις. Κι εμείς, καλώς ή κακώς, έχουμε ανοίξει νταραβέρια με τσίρκο" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ! Πρώτα ο Χριστός και μετά ο... Ολυμπιακός για τον Μητροπολίτη Χίου Μάρκο - BINTEO

Ο Μητροπολίτης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών Μάρκος Βασιλάκης έκλεψε την παράσταση στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΣ Χίου όταν έκοψε κομμάτι για τον Ολυμπιακό!

WSJ: Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να βγει η Ελλάδα από τα μνημόνια

«Οι φόβοι ότι η Ελλάδα είναι πιθανόν να επιστρέψει στον σπάταλο βίο του παρελθόντος μπορεί να οδηγήσει τους ευρωπαίους και τους διεθνείς δανειστές να συμφωνήσουν στη διατήρηση ενός στενού ελέγχου των ελληνικών προϋπολογισμών» γράφει η εφημερίδα


NASA: Βρέθηκαν υπολείμματα λάβας στο φεγγάρι - Σενάριο για ύπαρξη νερού

Νερό... Το βασικό συστατικό για τη δημιουργία και διατήρηση της ζωής, τουλάχιστον στη μορφή που τη γνωρίζουμε στη Γη. Το μεγάλο «ταξίδι» στο αχανές διάστημα μόλις ξεκίνησε. Η ανθρωπότητα τώρα αρχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της, ανακαλύπτοντας καθημερινά, με τη βοήθεια της τεχνολογίας, νέους θαυμαστούς κόσμους.

Προβλήματα στον «παράδεισο» του Τραμπ: Επιθεώρηση διαπίστωσε παραβάσεις στο Μαρ-α-Λάγκο

Σπασμένες σκάλες, ακατάλληλη αποθήκευση τροφίμων και ανεπαρκείς ανιχνευτές καπνού. Το Μαρ-α-Λάγκο, το θέρετρο του Ντόναλντ Τραμπ στο Παλμ Μπιτς μπορεί να αποτελεί απειλή για τη δημόσια υγεία και ασφάλεια, καθώς σε πρόσφατη επιθεώρηση διαπιστώθηκαν παραβάσεις στη συντήρηση.


ΜΠΑ; ΔΕΝ ΤΑ 'ΦΑΓΕ ΟΛΑ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ; Δίωξη σε βάρος εννιά προσώπων για ζημία 15 εκατ. ευρώ στο Δημόσιο από υπερκοστολόγηση ιατρικών υλικών

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βαθμό κακουργήματος για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος εννέα προσώπων, που φέρονται με πράξεις ή παραλείψεις τους να ζημίωσαν το Δημόσιο με 15 εκατομμύρια ευρώ προχώρησε η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.


Στα όρια της παράνοιας πρώην παίκτης της Καβάλας!

Ο παλαίμαχος Νιγηριανός διεθνής της Μαρσέιγ αλλά και της Καβάλας, Γουίλσον Ορούμα έχασε τα λογικά του όταν έπεσε θύμα απάτης - Από τα συμβόλαια εκατομμυρίων ευρώ, βρέθηκε μόνος και ρακένδυτος στους δρόμους του Λάγος!

Έξι λόγοι που οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι ο Χίτλερ «σκηνοθέτησε» τον θάνατό του

Στον τρίτο κύκλο της η σειρά του History Channel «Κυνηγώντας τον Χίτλερ» θα διερευνήσει τις θεωρίες που θέλουν τον ναζιστή δικτάτορα να απέδρασε στη Νότια Αμερική μετά τον Β' Παγκόσμιο
Μία από τις πιο συναρπαστικές και δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας διερευνά η σειρά του History Channel με τον ιντριγκαδόρικο τίτλο «Κυνηγώντας τον Χίτλερ».

Μητσοτάκης: 4ο μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση & νέα μέτρα η «καθαρή έξοδος»

Η «δήθεν καθαρή έξοδος από το μνημόνιο» δεν είναι τίποτε άλλο από 4ο μνημόνιο με νέα μέτρα, και χωρίς χρηματοδότηση, και οι αγορές δεν θα κάνουν τα στραβά μάτια, επισήμανε την Τρίτη ο προέδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε ομιλία του στο Eλληνογαλλικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Eπιμελητήριο.


Η ΗΡΩΙΝΗ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ! Κατηγορούμενος δολοφονίας Ζέμπερη: Πρώην βουλευτής ο δολοφόνος

Την 3η κατάθεσή του και δεύτερη συμπληρωματική έδωσε σήμερα ο δολοφόνος της 44 ετών Δώρας Ζέμπερη στο 1ο νεκροταφείο Αθηνών.

Ο κατηγορούμενος για την δολοφονία στην συμπληρωματική του κατάθεση κατονομάζει δύο νέα άτομα, ένα εκ των οποίων είναι πρώην βουλευτής και δικηγόρος.

Βερολίνο:Για τα hotspot φταίνε οι έλληνες δήμαρχοι & η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας

Παρουσιάζοντας την Τριτη στο Βερολίνο τα στοιχεία για την εξέλιξη στο προσφυγικό το 2017 ο γερμανός υπουργός Εσωτερικών Τόμας ντε Μεζιέρ έκανε λόγο για αισθητή μείωση του αριθμού των ανθρώπων που αιτούνται άσυλο. Ενώ το 2015 στο αποκορύφωμα της προσφυγικής κρίσης είχαν ζητήσει άσυλο στη Γερμανία περί τους...

Πέθανε ο Βασίλης Κεδίκογλου, πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών, ο γνωστός πολιτικός Βασίλης Κεδίκογλου - πατέρας του βουλευτή της ΝΔ, Σίμου Κεδίκογλου - ο οποίος είχε εκλεγεί βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και είχε διατελέσει και υπουργός σε δυο κυβερνήσεις του πρωθυπουργού Αντρέα Παπανδρέου.


Μαρινάκης σε εργαζομένους του Mega: Το ματς δεν έχει τελειώσει ακόμη

Δήλωσε παρών στις εξελίξεις και έτοιμος να αναλάβει ευθύνες που αφορούν λειτουργικά έξοδα

Αποφασισμένος να συνεχίσει τις προσπάθειες να μείνει ζωντανό το Mega έδειξε ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.


ΑΡΧ@ΔΙΑ ΕΙΝΑΙ!!!! Παπασταύρου: Είναι πολιτική η δίωξή μου -Η λάσπη ανακυκλώνεται

Πολιτική χαρακτηρίζει την δίωξη σε βάρος του ο πρώην στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου, σημειώνοντας εκ νέου, ότι η off-shore Stabri Ltd δεν του ανήκει.


Σε καραντίνα το άλογο που δώρισε ο Μακρόν στον Κινέζο ομόλογό του [εικόνες]

Σε καραντίνα στο Πεκίνο έχει τεθεί το άλογο της γαλλικής προεδρικής φρουράς που πρόσφερε ως δώρο ο Εμανουέλ Μακρόν στον Κινέζο ομόλογό του Σι Τζινπίνγκ, σύμφωνα με τον επίσημο κινεζικό Τύπο που δημοσιεύει φωτογραφίες του αλόγου μέσα στο «μποξ» του.

Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες: Παράνομη η κράτηση του Τούρκου αξιωματικού

Μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου κατέθεσε το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες, μετά και την σημερινή απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου, το οποίο έκρινε νόμιμη την διοικητική κράτηση του Τούρκου συγκυβερνήτητη.


ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΕΙΣ; Οξεία επίθεση Θεοδωρικάκου κατά Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ

Έκανε λόγο για καθαρή κοροϊδία του ελληνικού λαού - Χαρακτήρισε την κυβέρνηση πολιτικά και ηθικά ασπόνδυλη - Δεν δίνει πιθανότητες να εξαντλήσει την τετραετία

Σε ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης για σειρά ζητημάτων πέρασε σήμερα o Τάκης Θεοδωρικάκος, παραχωρώντας συνέντευξή στον ρ/σ Alpha.


Handelsblatt: Ο πρώην επαναστάτης Τσίπρας αποκτά τη δυνατότητα να περιορίσει το δικαίωμα στην απεργία

Tο ελληνικό κοινοβούλιο εγκρίνει αμφιλεγόμενες μεταρρυθμίσεις, γράφει δημοσίευμα της γερμανικής οικονομικής εφημερίδας «Handelsblatt» προσθέτοντας πως στα ελληνικά συνδικάτα επικρατεί αναβρασμός.


Πηγές ΝΔ: Ποιοι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ ζητούσαν να ονομαστούν τα Σκόπια ως «Μακεδονία» [εικόνες]

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η αξιωματική αντιπολίτευση τονίζοντας πως ουκ ολίγες φορές στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και σημερινοί υπουργοί του, έχουν δημοσίως υποστηρίξει πως «δεν υπάρχει κανένα εθνικό συμφέρον που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία». Να ονομαστεί, δηλαδή, «Μακεδονία».

Ζουράρις κ@λογλύφει Τσίπρα μετά την αποπομπή του: «Είναι ένας νεαρός σοφός»

«Χθες που τον γνώρισα για καμιά ώρα, ανακάλυψα ότι είναι καλύτερος, από ό,τι πίστευα» δήλωσε στο Θέμα 104,6 ο πρώην υφυπουργός Παιδείας. «Είναι ένας νεαρός σοφός, έχει μια φιλοπατρία, ήταν σαν ένας καλός γιος μου, ήταν πράος, μειλίχιος» είπε ακόμη.


ΒΙΝΤΕΟ-Φερεντίνος για Παπαγιάννη: Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί

Ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.

Βίντεο που κόβει την ανάσα - Αεροσκάφος "παλεύει" με τους ανέμους στην Κάλυμνο

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο με την προσπάθεια ενός πιλότου να προσγειώσει το αεροσκάφος του στο αεροδρόμιο της Καλύμνου κάτω από δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Ο πιλότος της Astra Airlines επιχείρησε δύο φορές να προσγειώσει το αεροπλάνο, όμως, οι θυελλώδεις άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν του το επέτρεψαν.

Έχει βίαιο παρελθόν ο Μάνος Παπαγιάννης; Μετά τη Σοφία Παυλίδου δείτε τι έγραψε στο Instagram η Κάτια Νικολαΐδου - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά την επίθεση που υποστηρίζει ότι δέχθηκε η Σοφία Παυλίδου, από τον Μάνο Παπαγιάννη, άλλη μία ηθοποιός φέρεται να είχε δεχτεί στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά από εκείνον.

Βερολίνο: Ουρές χιλιομέτρων για παπούτσι με ενσωματωμένο εισιτήριο Μετρό!

Ενώ στην Αθήνα έχουμε κάνει...«κυπριακό» το ηλεκτρονικό εισιτήριο, η Adidas στο Βερολίνο διέθεσε αθλητικά παπούτσια με εισιτήριο ετήσιας διάρκειας έναντι 180 ευρώ (μαζί με τα παπούτσια) ενώ μόνο το ετήσιο εισιτήριο κοστίζει 728 ευρώ

Τι θα πληρώσουν συνδρομητικά κανάλια και ραδιοφωνικοί σταθμοί στο Δημόσιο

Έπειτα από κοινή υπουργική απόφαση του Νίκου Παππά και Γιώργου Χουλιαράκη εφαρμόζεται διάταξη του νόμου του 1998 σχετικά με την αδειοδότηση συνδρομητικών τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών όπου ορίζεται τίμημα και ετήσιο τέλος.

ΖΟΥΓΚΛΑ ΝΕΓΡΩΝ! Βίντεο: Ξύλο μεταξύ 20 ατόμων σε πιτσαρία -Για ένα iPhone

Τεράστιος καβγάς ξέσπασε σε πιτσαρία στην Καλιφόρνια, για ένα χαμένο iPhone.

Περίπου 20 άτομα ήρθαν στα χέρια και στο τέλος χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας. Ολα ξεκίνησαν όταν μία κοπέλα έχασε το κινητό της τηλέφωνο και πλησίασε μία παρέα για να ρωτήσει μήπως το είχαν βρει.

Γαβρόγλου όπως... Βαμβακούλας: Προχώρησε στη σύσταση τριμελούς επιτροπής με... πέντε μέλη!

Δείτε το ΦΕΚ με την... απίθανη απόφαση του υπουργού Παιδείας

Ως άλλος... Νίκος Βαμβακούλας, ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Γαβρόγλου, προχώρησε στη σύσταση μίας τριμελούς επιτροπής, αποτελούμενης από... πέντε μέλη, συν πέντε αναπληρωματικούς!

ΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ από το γλέντι στα επείγοντα του νοσοκομείου Μυτιλήνης

[Τραγικές εικόνες με μουσάτους να καπνίζουν στους χώρους του νοσοκομείου]

Τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης διέταξε η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Άννα Ζερβού, για το γλέντι που πραγματοποίησε το προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Απίστευτο: Γάλλος μαχαιρώθηκε και οι περαστικοί απλά τον βιντεοσκοπούσαν να πεθαίνει!

Το γαλλικό ειδησεογραφικό περιοδικό L'Obs έγραψε ότι ο Brigitte «πάλευε να ζήσει, πεσμένος στο έδαφος... ενώ οι επιβάτες, αντί να τον βοηθήσουν, βιντεοσκοπούσαν το μαρτύριό του και δημοσίευαν εικόνες στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης»


Φλόριντα: Ερωτικό τρίγωνο κατέληξε σε τραγωδία -Αλλά σκότωσαν τη λάθος γυναίκα

Μία γυναίκα στη Φλόριντα δεν μπορούσε να δεχθεί ότι ο άνδρας που αγαπούσε είχε μάτια για άλλη. Αποφάσισε λοιπόν να τη βγάλει από τη μέση. Αλλά στο τέλος δολοφονήθηκε η λάθος γυναίκα.


Δολοφόνος Δώρας: «Κινδυνεύει η ζωή μου» – «Μόνο την τραυμάτισα, δεν πρόλαβα να δω ποιοι την σκότωσαν»

Στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων βρέθηκε νωρίς το πρωί ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη.

Ο δράστης της στυγερής δολοφονίας που κρατείται στις φυλακές Δομοκού, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση αναφορικά με την υπόθεση καθώς...

Αποσφραγίστηκαν οι δύο πρώτοι φάκελοι για τις τηλεοπτικές άδειες

Ολοκληρώθηκε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η αποσφράγιση των δύο πρώτων φακέλων για την απόκτηση τηλεοπτικής άδειας γενικού ενημερωτικού περιεχομένου για τα επόμενα 10 έτη.


Σε 25 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε 42χρονος παιδόφιλος

Σε κάθειρξη 25 ετών και χρηματική ποινή 120.000 ευρώ καταδικάστηκε ο 42χρονος παιδόφιλος Φίλιππο Λεβέντο, ο οποίος είχε συλληφθεί επ' αυτοφώρω τον Μάρτιο του 2015 στον Κορυδαλλό να επιβιβάζει ένα 13χρονο αγόρι σε ειδικά διαμορφωμένο βαν.


Στην ΚΟ της ΔΗΣΥ ο ανεξάρτητος βουλευτής Γ. Καρράς

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ως συνεργαζόμενος, εντάχθηκε την Τρίτη ο ανεξάρτητος βουλευτής Γιώργος Καρράς, ο οποίος προέρχεται από την Ένωση Κεντρώων όπως η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, που προσχώρησε τη Δευτέρα στον ΣΥΡΙΖΑ,

Στουρνάρας: Δεν μας πτοούν πρακτικές που επιθυμούν την αποδυνάμωση της ΤτΕ

Στην αντεπίθεση πέρασε ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας κατηγορώντας την κυβέρνηση, χωρίς πάντως να την κατονομάσει, για προσπάθεια παρέμβασης στη λειτουργία της κεντρικής τράπεζας.


ΔΙΝΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ; Αυξήσεις στο προσωπικό με συμβάσεις εργασίας αποφάσισε η ΔΕΗ

Αυξήσεις στο προσωπικό με συμβάσεις εργασίας αποφάσισε η ΔΕΗ. Οι αυξήσεις ξεκινούν από 50 έως 100 ευρώ τον μήνα ανά κατηγορία εκπαίδευσης και προσόντων.


Ο Εμανουέλ Μακρόν φέρνει σκληρό νόμο για μετανάστες και «ξεδοντιάζει» τις ΜΚΟ

Ενώπιον αστυνομικών δυνάμεων, ο Εμανουέλ Μακρόν δήλωσε από την «ζούγκλα» του Καλαί, όπου ζουν ακόμη πολυάριθμοι μετανάστες, ότι θα καταπολεμήσει την παράνομη μετανάστευση.

Θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης -Ενεργοποιήθηκε το Viber στο κινητό της!

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε απανθρακωμένη στο αυτοκίνητό της σε περιοχή της λίμνης Τριχωνίδας.


Ξεκαρδιστικό: Τι θα τραγουδούσαν τα minions αν ήταν από την Κύπρο [βίντεο]

Τα αγαπημένα minions τα γνώρισαν μικροί και μεγάλοι στις ταινίες «Εγώ, ο απαισιότατος» και αμέσως όλοι τα λάτρεψαν.

Πρόκειται για τα μικρά κίτρινα τερατάκια που βοηθούν τον Gru (απαισιότατος) να πραγματοποιήσει τα σατανικά του σχέδια.


Ο Γιάννης υποψήφιος για μεγάλο βραβείο παγκοσμίως! (φωτό)

Συγκεκριμένα πρόκειται για το βραβείο «Laureus World Breakthrough of the Year» στα οποία είναι υποψήφιος και ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κιλιάν Μπαπέ!

Νέο μήνυμα Καραμανλή για το Σκοπιανό - Συνάντησε εκπροσώπους Μακεδονικών οργανώσεων

Συνάντηση με εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων ανά την υφήλιο είχε στο γραφείο του στην πλατεία Μαβίλη ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής. Η συνάντηση κράτησε περίπου 25 λεπτά και κύριο θέμα συζήτησης ήταν αυτό της ονομασίας της ΠΓΔΜ.


ΛΟΓΙΚΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ!Η Ελλάδα είναι πρώτη στην Ευρώπη σε αριθμό φαρμακείων

Η Ελλάδα κατέχει την πρώτη θέση σε αριθμό φαρμακείων στην Ευρώπη (84,06/100.000 κατοίκους) επισημαίνει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης (ΦΣΘ), επικαλούμενος στοιχεία της PGEU
(Pharmaceutical Group of The European Union-Πανευρωπαϊκή Ένωση Φαρμακοποιών), ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει ως ανακριβή τα στοιχεία της Eurostat, που κατατάσσουν τη χώρα μας στην ένατη θέση ως προς τον αριθμό φαρμακείων ή «φαρμακοποιών πάγκου».


Δέσμευση της Exin να ολοκληρώσει την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με δήλωσή του ο όμιλος Exin δηλώνει τη δέσμευσή του να ολοκληρώσει την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής ενώ όπως αναφέρει έχει καταθέσει επικαιροποιημένο φάκελο.


Η άγνωστη ζωή στη Σαουδική Αραβία: Ολα όσα απαγορεύεται να κάνει ένας τουρίστας και κινδυνεύει ακόμη και με θανατική ποινή [εικόνες]

Η Σαουδική Αραβία είναι η πιο «επικίνδυνη» χώρα του κόσμου για να την επισκεφτεί κάποιος που δεν είναι μουσουλμάνος.