19 Ιανουαρίου 2018

ΚΟΥΙΖ! Το ΒΙΝΤΕΟ που δεν μπορεί να δει κανείς χωρίς να γελάσει ή να κλάψει

Προσπαθείστε να το δείτε χωρίς να γελάσετε... εκτός αν είστε απ' αυτούς που βγάζουν τα σπίτια σας σε πλειστηριασμό οπότε προσπαθείστε να το δείτε χωρίς να κλάψετε:


Άνθρωπος του Στεφανάκου: "Δεν θα μείνει αναπάντητη η δολοφονία"

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα των συνεργατών του Βασίλη Στεφανάκου μετά την δολοφονία, όσον αφορά την εξέλιξη των πραγμάτων.


Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος ζητεί την απόσυρση των τουρκικών στρατευμάτων από την Κύπρο

Ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (ΕΛΚ) Τζόζεφ Ντουλ καλεί την Τουρκία να διευκολύνει ένα κλίμα, που να ευνοεί τις ελεύθερες διαπραγματεύσεις για επίλυση του Κυπριακού και να συμβάλει συγκεκριμένα στις συνεχιζόμενες προσπάθειες, αποσύροντας τα στρατεύματά της από το νησί.


Ποιος άλλοτε Έλληνας διεθνής απέρριψε πρόταση για το Survivor - ΦΩΤΟ

To Survivor 2 κάνει την Κυριακή πρεμιέρα και άλλοτε διεθνής άσος του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ αποκάλυψε ότι απέρριψε πρόταση για να συμμετάσχει.

ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ! Εναέρια γέφυρα πάνω από τη Μάγχη, πρότεινε ο ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ Τζόνσον

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον, πρότεινε την κατασκευή μίας γιγάντιας γέφυρας στη Μάγχη που θα ενώνει τη χώρα του με τη Γαλλία μετά την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση


ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΓΑΜ@ΥΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ! Συνάντηση Π. Κουρουμπλή με Τούρκους συνδικαλιστές τυφλών

Υπέρ της συνεργασίας των τυφλών της Ελλάδας και της Τουρκίας, τάχθηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Π. Κουρουμπλής, μετά από συνάντηση που είχε σήμερα με αντιπροσωπεία Τούρκων τυφλών συνδικαλιστών από τα Δαρδανέλλια.


Βίντεο: Οι Μπακς γιόρτασαν το 2ο All Star Game του Γιάννη ΤΟΡ-10-Το «ευχαριστώ» του Γιάννη

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά «starter» στο «All Star Game» και οι Μπακς φρόντισαν να τον τιμήσουν αναλόγως!
Μέσα από τα social media τα "ελάφια" ανέβασαν ένα βίντεο με τις 10 καλύτερες στιγμές του Αντετοκούνμπο την φετινή σεζόν.

Αναγνωρίστηκαν τα δυο πρόσωπα που εκβίαζαν την 44χρονη Ειρήνη

Ανοίγουν ξανά το φάκελο της υπόθεσης θανάτου της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη οι αστυνομικές αρχές Αγρινίου, καθώς ο εισαγγελέας τους τον επέστρεψε ζητώντας πρόσθετες διευκρινίσεις, με αποτέλεσμα να ξεκινά ένας νέος κύκλος καταθέσεων.


Σαμαράς: «Το να λέει αυτά ο κ. Τσίπρας είναι τίτλος τιμής για εμένα»

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε κατηγορήσει τον πρώην πρωθυπουργό ότι επέλεξε να οικοδομήσει την πολιτική του καριέρα, από το να συμβάλει στην επίλυση του σκοπιανού ζητήματος

Άμεση ήταν η αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στα όσα του καταλόγισε ο νυν πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του στην κεντρική επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.


Την αλλαγή του ονόματος της Νέας Ελβετίας ζητάει η Ελβετία

Αναστάτωση στην κυβέρνηση έχει προκαλέσει η ξαφνική απαίτηση της Ελβετίας να αλλάξει το όνομα της Νέας Ελβετίας, καθώς όπως ισχυρίζεται θεωρεί τη γειτονιά αυτή της Αθήνας απειλή για την εδαφική της ακεραιότητα.


ΠΟΥ 'ΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΣΚΟΛ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ; ΣΥΡΙΖΑ: Τα πηγαδάκια της Δούρου, το σαμπανιζέ πουκάμισο της Αχτσιόγλου και ο Καρανίκας [εικόνες]

Πολλά χαμόγελα, πηγαδάκια και αστειάκια περιελάμβανε η πρώτη ημέρα συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πριν ξεκινήσει την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας, τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος είχαν συρρεύσει στην αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας στην πλατεία Μεταξουργείου.

«Ντοπέ» τρεις Ρωσίδες της ομάδας χάντμπολ κάτω των 19 ετών -Αφαιρέθηκε το μετάλλιο

Ακόμη ένα ηχηρό κρούσμα ντόπινγκ στον αθλητισμό της Ρωσίας.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF) ανακοίνωσε σήμερα ότι αφαιρέθηκε από την ομάδα γυναικών κάτω των 19 ετών (U19) της Ρωσίας το ασημένιο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017, καθώς τρεις από τις παίκτριες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος βρέθηκαν «θετικές» σε έλεγχο ντόπινγκ.


ΝΔ: Ο Τσίπρας αντιμετωπίζει τον Μητσοτάκη ως εν ενεργεία πρωθυπουργό -Ας κάνει λίγο υπομονή

 Με μια δηκτική ανακοίνωση σχολιάζει η Νέα Δημοκρατία την ομιλία Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς ρωτά ευθέως την κυβέρνηση «αν υπάρχει ή όχι ενιαία κυβερνητική πρόταση για το Σκοπιανό», καθώς κάτι τέτοιο δεν διαφάνηκε από την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.


ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! Επικοινωνία Τσίπρα-Στόλτενμπεργκ για τα Σκόπια


Του είπε και καλά "Να τηρηθεί η συμφωνία του Βουκουρεστίου"... λες και αν δεν του το ΄λεγε δεν θα τηρούνταν η συμφωνία που λόγω Καραμανλή ήταν ομόφωνη και ισχύει για πάντα



Επικοινωνία με τον γ.γ. ΝΑΤΟ Γένς Στόλτεμπεργκ είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

Στο τηλεφώνημα, που έγινε με πρωτοβουλία του γ.γ. του ΝΑΤΟ, ο κ. Στόλτενμπεργκ ενημέρωσε τον Ελληνα πρωθυπουργό για τα αποτελέσματα και τις επαφές που είχε με την ηγεσία των Σκοπίων


Η δήλωση του Κάρι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - ΒΙΝΤΕΟ

Aπίστευτη δήλωση από τον Στεφ Κάρι! Ο παίκτης των Γουόριορς θέλει στην ομάδα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο All-Star Game, για να μην περάσει αυτά που πέρασε πέρυσι!


ΣΤΑ 4 Ο ΠΟΥΤΙΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ! «Πράσινο φως» για την κατασκευή της 2ης γραμμής του Turkish Stream πήρε η Gazprom

Η ρωσική πετρελαϊκή εταιρεία Gazprom, μέσω της διπλωματικής οδού έλαβε την άδεια από την τουρκική κυβέρνηση για την κατασκευή της δεύτερης γραμμής του αγωγού φυσικού αερίου Turkish Stream, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.


ΤΑΞΙ ΤΟΥΣ ΒΡΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ; Η στιγμή της προσαγωγής 11 άπλυτων μετά την εισβολή στην ΕΥΔΑΠ και τον ΔΣΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Σε 11 προσαγωγές ατόμων που το απόγευμα αφέθησαν ελεύθεροι, προχώρησε το πρωί η αστυνομία μετά την εισβολή των αντιεξουσιαστών στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, αλλά και στα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ, στην οδό Σατωβριάνδου.


Ποια περιοχή της Ελλάδας είναι η πλουσιότερη σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ

Στα 16.294 ευρώ ανήλθε το 2015 το κατά κεφαλήν ΑΕΠ στην Ελλάδα και μειώθηκε κατά 0,7% σε σχέση με το 2014, σύμφωνα με τους περιφερειακούς λογαριασμούς που δημοσιοποίησε η ΕΛΣΤΑΤ.

ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΙΑ ΡΕ ΦΙΛΕ! Χανιά: Ψώνισε σε ψιλικατζίδικο και του χρεώσαν μόνο τη... σακούλα [εικόνα]

Σακουλο-φρενίτιδα επικρατεί τις τελευταίες εβδομάδες σε όλη τη χώρα, μετά τον νέο νόμο που επιβάλει περιβαλλοντικό τέλος 0,004 ευρώ για τις πλαστικές σακούλες.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Σκάνδαλο Siemens: Ο Τσουκάτος μετά από 20 χρόνια εμφάνισε τα ημερολόγιά του... που διαψεύδουν τα ραντεβού με Χριστοφοράκο

Εντονη αμφισβήτηση δέχονται τα ημερολόγια της πρώην γραμματέως του Μιχάλη Χριστοφοράκου, με τον Θόδωρο Τσουκάτο, κατηγορούμενο στη δίκη για την σύμβαση 8002 του ΟΤΕ, να ζητεί την αντιπαραβολή τους με τα δικά του ημερολόγια.


«Καρφιά» Τσοχατζόπουλου κατά του Γ. Παπανδρέου

[Η φώτο αυτή του Άκη να βγαίνει από τη φυλακή και να τον υποδέχονται οι γύφτοι είναι από τις επικότερες του ΠΑΣΟΚ... Στο τέλος την έβαλα σε μεγέθυνση για να δείτε το δέος με το οποίο τον κοιτάνε τα μικρά γυφτάκια... ο μουσάτος μπαμπάς γύφτος είναι πάντως ίσως ο μοναδικός που συνεχίζει να εκτιμάει ότι το ΠΑΣΟΚ τον τάϊσε]

Απόπειρα να «στηθούν ξανά νέες πολιτικές διώξεις» σε βάρος του καταγγέλλει ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ Άκης Τσοχατζόπουλος σε δήλωσή του.

Έγινε και αυτό: Ο Βούλγαρος υπουργός Εσωτερικών έκανε επιθεώρηση στη Μόρια και τα βρήκε όλα εντάξει!

Την ίδια ώρα που ο αρμόδιος υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έγινε και πάλι αποδέκτης έντονων διαμαρτυριών από τους κατοίκους των γύρω περιοχών αλλά και τον Δήμαρχο Λέσβου - Οι εργαζόμενοι στο Hot Spot αποφάσισαν νέα στάση εργασίας

Ο Τζιτζικώστας θα δώσει το «παρών» στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Οι διοργανωτές εκτιμούν ότι η Θεσσαλονίκη θα «βουλιάξει» από κόσμο καθώς 500 πούλμαν θα φτάσουν το πρωί της Κυριακής στην συμπρωτεύουσα με πολίτες από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο


ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ Ο ΠΑΚΗΣ! ΠτΔ: Θέλω να εξάρω τη στάση της Εκκλησίας... στα ΤΕΣΣΕΡΑ

Περίπου μισή ώρα διήρκησε η συνάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο.

Η συνάντηση ξεκίνησε λίγο πριν τις 18:00 στο Προεδρικό Μέγαρο και έρχεται λίγες ώρες μετά την χθεσινοβραδινή συνάντηση που είχε ο Αρχιεπίσκοπος με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, με αντικείμενο το Σκοπιανό.

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ :)) Η ΑΕΚ κορυφαία ελληνική ομάδα του 2017!

Η Διεθνής Ομοσπονδία Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου (IFFHS) ανέδειξε την Ενωση καλύτερη ελληνική ομάδα για το 2017

Ηταν η χρονιά στην οποία η ΑΕΚ επέστρεψε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μάλιστα εξασφάλισε και την πρόκριση για τα νοκ άουτ παιχνίδια της διοργάνωσης.


Γελάει ο Άδωνις με την απάντηση Πολάκη: "Πρέπει να είναι εντελώς ηλίθιος"


Το μόνο στοιχείο που προσκόμισε, αφού έκανε τον μουγγό επί 24 ώρες, είναι ότι ξέρει την πορεία των καταγγελιών του στη δικαιοσύνη χωρίς να έχει καμία αρμοδιότητα

Για «πρωτοφανή ψεύδη, που κατέθεσε χθες ο υπάλληλος του ΚΕΕΛΠΝΟ - και μέλος της ΝΔ κατά δήλωση του ιδίου - Σταμάτης Πουλής στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που ερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της υγείας», κάνει λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, σε απάντησή του στη ΝΔ.


ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ; ΑΦΟΥ Ο Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ! Τσίπρα στα Σκόπια: Δεν είναι μόνο το όνομα το εμπόδιο

Αποφασισμένος να προχωρήσει σε λύση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εμφανίστηκε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της εισήγησής του ενώπιον των μελών της Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ.


ΡΕ ΤΑΓΑΡΙ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΓΙΔΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ! Μαυροπάνος: «Oταν όλοι εβλεπαν Ροναλντίνιο, εγώ ήμουν με Αρσεναλ» (βίντεο)

Ο Έλληνας είπε την πρώτη του φράση στα αγγλικά ως παίκτης των "κανονιέρηδων", αποκαλύπτοντας παράλληλα πως την εποχή του Ροναλντίνιο, αυτός έβλεπε... Αρσεναλ!


Έφιπποι Κρητικοί πάνε Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό [pics]

“Απόβαση” στη Θεσσαλονίκη θα κάνει την Κυριακή το πρωί ομάδα Κρητικών, οι οποίοι αναχωρούν σήμερα με το πλοίο της γραμμής, προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων και τη χρήση του όρου «Μακεδονία».

Δημοσκόπηση Alco: Σταθερή η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-Πο@στικα ερωτήματα για Σκοπιανό

[Φυσικά τόσο τα ερωτήματα για κατλληλότερο όσο και για το σκοπιανό είναι πο@στικα αφού τη δημοσκόπηση κάνει το ΣΥΡΙΖΟραδιόφωνο του Μαρή]

Προβάδισμα 5,3% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στη δημοσκόπηση της εταιρείας Alco για λογαριασμό του «Ραδιοφώνου 24/7».

Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ προηγείται με...

Στη Vodafone αντί 120 εκατ. ευρώ η Cyta Hellas

Μετά από 10 χρόνια παρουσίας η Cyta τερματίζει την παρουσία της θυγατρικής της Cyta Ηellas ως αυτόνομη οντότητα στην ελληνική τηλεπικοινωνιακή αγορά. Το ΔΣ της μητρικής στην εταιρεία με απόφασή του ανακήρυξη την Vodafone προτιμώμενο πλειοδότη για εξαγορά στου συνόλου των μετοχών της εταιρείας με τίμημα τα 120 εκατ. ευρώ.


ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΣΙΠΡΑ ΠΟΘΥ ΛΕΕΙ "ΚΑΘΑΡΗ ΕΞΟΔΟΣ"! Λαγκάρντ: Διαδικασία χωρίς σαφές σημείο τερματισμού οι μεταρρυθμίσεις

Το αφήγημα της κυβέρνησης για «καθαρή έξοδο» μετά την ολοκλήρωση του τρίτου μνημονίου τον Αύγουστο, «καταρρίπτει» σε συνέντευξή της η Κριστίν Λαγκάρντ.


Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για τις απολύσεις στο ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο»

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άργησε να απαντήσει στις επικρίσεις της ΝΔ για τις απολύσεις στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», κατηγορώντας την αντιπολίτευση ότι έχει λειτουργήσει ως υπηρέτης και προστάτης των μεγαλοαφεντικών των καναλιών.


Mαυρωτάς: Οι εργαζόμενοι «Στο Κόκκινο» έκαναν ό,τι είπε η Αχτσιόγλου και απολύθηκαν

Τις πρόσφατες απολύσεις στο ραδιοφωνικό σταθμός Στο Κόκκινο σχολίασε ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς. «Στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» απέλυσαν εργαζομένους επειδή έκαναν ό,τι είπε η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου και προσέφυγαν στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ)».


Επίσκεψη Μουζάλα στη Λέσβο - Γαληνός: Ήρθε «σαν κλέφτης»

Την Λέσβο επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, μαζί με τον υπουργό Εσωτερικών της Βουλγαρίας και προεδρεύοντα υπουργό Εσωτερικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βαλεντίν Ράντεφ.


Απόντες οι ΠΑΣΟΚοι βουλευτές από το συλλαλητήριο για την ΠΓΔΜ

Απόντες από τη κεντρική συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την ονομασία της ΠΓΔΜ και τη χρήση του όρου «Μακεδονία», αναμένεται να είναι οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.


«Κραυγή» των εργαζομένων στη Μόρια: Δεν έχουμε πάρει ούτε ένα ευρώ, τα παιδιά μας πεινάνε

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι 8μηνης σύμβασης μέσω κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ δουλεύουν εδώ και 3 μήνες από το Νοέμβριο δηλαδή χωρίς να έχουν πληρωθεί καθόλου


Επεισόδια στη δίκη του Αριστείδη Φλώρου -Κρατούμενοι καθύβρισαν το δικαστήριο

Σκηνές που δεν θυμίζουν αίθουσα δικαστηρίου εκτυλίχθηκαν στην δίκη των κατηγορουμένων για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου Γ. Αντωνόπουλου.


ΑΠ' ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ! Πουτζδεμόν: Δεν υπάρχει λόγος να μην κυβερνήσω από το Βέλγιο

Τη διαβεβαίωση ότι μπορεί να διοικεί την Καταλονία από το Βέλγιο έδωσε σήμερα ο αυτονομιστής ηγέτης Κάρλες Πουτζδεμόν, πηγαίνοντας για ακόμα μια φορά κόντρα στις προειδοποιήσεις της ισπανικής κυβέρνησης ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος πρόεδρος της περιφέρειας εξ αποστάσεως.


Τα Σκόπια πρόλαβαν και ανακοίνωσαν το τετ α τετ Τσίπρα - Ζάεφ

Tην είδηση για τη συνάντηση ανήγγειλε ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ο οποίος εμφανίστηκε για μια ακόμη φορά αισιόδοξος για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας.

Λίαμ Νίσον: «Δάγκωσα άσχημα τη λαμαρίνα» με την Έλεν Μίρεν!

Έλεν Μίρεν και Λίαμ Νίσον αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της σχέσης τους - Η πρώτη τους συνάντηση έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Εξκάλιμπερ» το 1980

Είναι και οι δύο από τους πλέον αναγνωρίσιμους και ταλαντούχους ηθοποιούς στο Χόλιγουντ. Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι στο μακρινό παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι. Ο λόγος για την Έλεν Μίρεν και τον Λίαμ Νίσον.

Το ΥΠΟΙΚ «αθωώνει» την Beat - Ετοιμάζει αγωγή η εταιρεία

Η ΒΕΑΤ ετοιμάζεται να καταθέσει αγωγή προσωπικά εναντίον του προέδρου του Σ.Α.Τ.Α, Θύμιου Λυμπερόπουλου, ο οποίος  πρόσφατα είχε καταγγείλει την εταιρία για φοροδιαφυγή και παρά τις εξώδικες προσκλήσεις δεν ανακάλεσε ποτέ τις δηλώσεις του


Θεσσαλονίκη: Καταγγελίες για κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε ειδικό σχολείο

Η καταγγελία έγινε από την πρόεδρο του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα

Εισαγγελική παρέμβαση προκάλεσε επώνυμη καταγγελία για κρούσματα λεπτοσπείρωσης σε ειδικό σχολείο της Θεσσαλονίκης, λόγω εμφάνισης τρωκτικών στο κτίριο όπου στεγάζεται το σχολείο.


Μάνα-«τέρας» προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης της σε επιχειρηματία

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε μια 35χρονη Ρωσίδα, η οποία προσπάθησε να πουλήσει την παρθενιά της 13χρονης κόρης της σε πλούσιο επιχειρηματία για πάνω από 21.000 ευρώ.


Σκοπιανό: Ποιοι πολιτικοί θα είναι στο συλλαλητήριο (Ονόματα)

Στη Θεσσαλονίκη στραμμένα τα βλέμματα του Μεγάρου Μαξίμου

Πολλοί είναι οι πολιτικοί που αναμένεται να δώσουν το παρών στο συλλαλητήριο της Κυριακής στη Θεσσαλονίκη για τη Μακεδονία.


ΜΑΛ@ΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ! Σκοπιανός ΥΠΕΞ: Ημασταν και θα είμαστε Μακεδόνες

Την έκπληξή του για τις δηλώσεις του εκπροσώπου της ΠΓΔΜ στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας που διεξάγονται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, Βάσκο Ναουμόφσκι, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της χώρας Νίκολα Ντιμιτρόφ.


Ο Ντάνος απέναντι από το Survivor 2 -Ηθοποιός στο «Τατουάζ» του Alpha

Καθώς ο νέος κύκλος του Survivor 2 ξεκινά, ο νικητής του Survivor 1, ο Ντάνος, κάνει το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Και είναι έκπληξη.


Η «ρετσινιά» του εθνικιστή και οι αριστερούληδες

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι γνωστό πως όταν κάποιος δεν διαθέτει, επί της ουσίας, επιχειρήματα καταφεύγει σε χαρακτηρισμούς.

Παλιότερα, οι αριστεροί όλους όσοι διαφωνούσαν μαζί τους τους χαρακτήριζαν ως αντιδραστικούς. Σήμερα κάποιοι τους αποκαλούν «εθνικιστές», ενώ οι πιο εκλεπτυσμένοι τους αποκαλούν «εθνολαϊκιστές».


Μυστική αποστολή στα Σκόπια 25 χρόνια πριν

Ο Βασίλης Πολίτης, υποπλοίαρχος του Πολεμικού Ναυτικού το 1994 ήταν ειδικός απεσταλμένος της κυβέρνησης στο γειτονικό κρατίδιο. Αποφάσισε να μιλήσει τώρα και να αποκαλύψει τη δράση του γιατί πιστεύει πως τα όσα είδε, όσα άκουσε και κυρίως όσα έγραψε στις αναφορές του μπορούν να βοηθήσουν την εθνική διαπραγμάτευση

Επιχείρηση διάσωσης από το Πολεμικό Ναυτικό- ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονίζει το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Πολεμικό Ναυτικό, με την επιχείρηση διάσωσης ναυτικού από δεξαμενόπλοιο που έπλεε νοτιοδυτικά της Κρήτης, το βράδυ της Τρίτης.

Πώς το Μαξίμου παραποιεί το εθνόσημο στα βίντεο της... «Λόλας»

«Ελληνική Κυβέρνηση» γράφει στο τέλος κάθε βίντεο και όχι «Ελληνική Δημοκρατία» κάτω από τον εθνικό θυρεό - Το «Λόλα, να ένα γεύμα!» είναι το τρίτο διαφημιστικό σποτ που παραποιεί το εθνόσημο μετά τα «Κουλούρια Θεσσαλονίκης» και την «Ωδή στο κοινωνικό μέρισμα»