23 Ιανουαρίου 2018

Η εκπληκτική Μαλβίνα, 20 χρόνια πριν για το όνομα Μακεδονία: Έτσι και μιλήσει κάποιος τον καταχωρίζουν στους χουντοδεξιούς (video)

Ένα απόσπασμα από την εκπομπή της αξέχαστης Μαλβίνας Κάραλη σχεδόν 20 χρόνια πριν στον Σκάι, το οποίο είναι σαν να γράφτηκε χθες.


ΒΙΝΤΕΟ-Ποιόν μεγαλοδημοσιογράφο αποθέωσε οι γιαγιάδες στο συλλαλητήριο;

Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία μεταξύ άλλων βρέθηκε και ο δημοφιλής δημοσιογράφος ...

ΘΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ FAKE NEWS Ο ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΟ LSE! Η επική γκάφα Βξεβάνη και των trolls του ΣΥΡΙΖΑ-ΦΩΤΟ

Λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση της συνέντευξης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο CNN Greece που έλαβε χώρα στο βιβλιοπωλείο "Free Thinking Zone", ο προπαγανδιστικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ ανέλαβε δράση.

Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Τάκης Βουδούρης

Πέθανε σε ηλικία 87 ετών ο Τάκης Βουδούρης, ο οποίος είχε διατελέσει τρεις φορές βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη (1974, 1977, 1985) και πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης του κόμματος την περίοδο 1994-1997.

Formula 1: Η McLaren Senna ποζάρει με το μονοθέσιο του Άιρτον Σένα [βίντεο]

Η ολοκλήρωση του Κέντρου Σύνθετης Τεχνολογίας της McLaren στο Σέφιλντ της Βρετανίας γιορτάστηκε... δεόντως από τον εκτελεστικό διευθυντή της εταιρείας, Μάικ Φλιούιτ.


ΤΙ ΤΟΝ ΠΟΤΙΖΕΤΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Καμμένος: Η Ελλάδα γίνεται χώρα παραγωγής πετρελαίου και φυσικού αερίου

Το 2018 «θα προχωρήσουμε στις απαιτούμενες πολιτικές ενέργειες για τη διασφάλιση της οικονομικής ζώνης, προκειμένου να προχωρήσουμε στις εξορύξεις του φυσικού αερίου και του πετρελαίου» εξήγγειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στα εγκαίνια για τη σύσταση της Διοίκησης Αεροπορίας Ναυτικού (ΔΑΝ), που πραγματοποιήθηκαν στην 112 Πτέρυγα Μάχης, στην Ελευσίνα.


ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ! Τα σενάρια για τη στάση της ΝΔ στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι αποφάσεις

Πολλές είναι οι απόψεις που έχουν διατυπωθεί στις τάξεις των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τη στάση που θα τηρήσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο συλλαλητήριο της Αθήνας, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στην πλατεία Συντάγματος.

ΝΔ: Άλλο το 2008 άλλο το 2018! Αλλά αν θέλετα να μιλήσουμε γιατο 2008 πείτε μας για τους υπουργούς σας που υπέγραφαν για τη "Μακεδονία"

Απάντηση της Πειραιώς στην κυβέρνηση

«Οι δηλώσεις της κυρίας Μπακογιάννη έγιναν το 2008. Σήμερα βρισκόμαστε σε άλλη συγκυρία το 2018. Ας μας πει το Μαξίμου ποια είναι η θέση του κυβερνητικού εταίρου του».


ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΣΙΛΗ! Κικίλιας: Θα λάβω μέρος στο συλλαλητήριο στην Αθήνα-Βούληση της ΝΔ είναι να μην υπάρχει η λέξη «Μακεδονία» στο όνομα

Την πρόθεσή του να παραβρεθεί στο συλλαλητήριο για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στις 4 Φεβρουαρίου, εξέφρασε μέσω του ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας.


Μοναδικός Τζινόμπιλι: “Δεν αξίζω να βρίσκομαι στο All Star Game”

Στα 40 του χρόνια, ο Τζινόμπιλι έχει ζήσει τα πάντα! Έχει κατακτήσει 4 πρωταθλήματα, έχει πάρει μέρος 2 φορές σε All Star Game, έχει επιλεγεί μία φορά ως ο καλύτερος 6ος παίκτης και πάνω από όλα έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων με τον χαρακτήρα του.


ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΑΥΤΗ; Σκάνδαλο Siemens: Η πρώην γραμματέας του Χριστοφοράκου υποστηρίζει ότι έχει ημερολόγια και από το 1996

Ημερολόγια και από το 1996 υποστηρίζει ότι έχει η Κατερίνα Τσακάλου, πρώην στενή συνεργάτης του Μιχάλη Χριστοφοράκου.

Σε αυτήν την αποκάλυψη προέβη κατά την διάρκεια της κατάθεσης της, η κα Τσακάλου, υποστηρίζοντας ότι έχει στη διάθεση της ημερολόγια που αφορούν το 1996 και την θυγατρική Siemens.


ΝΕΑ ΦΑΠΑ! Ρέγκλινγκ: Υπό παρακολούθηση η Ελλάδα μετά το πρόγραμμα

Το γεγονός ότι η χώρα θα μας θα είναι υπό εποπτεία, μετά την έξοδο από τα μνημόνια, επανέλαβε ο Κλάους Ρέγκλινγκ.

«Η Ελλάδα θα βρεθεί υπό παρακολούθηση μετά το τέλος του προγράμματος, όπως και οι άλλες χώρες που βγήκαν από αυτά», είπε ο επικεφαλής του ESM στον ΣΚΑΪ.


Πρετεντέρης: Σχόλασε ο γάμος σύντροφοι

Κάτι το συλλαλητήριο, κάτι οι δημοσκοπήσεις, σχόλασε ο γάμος. Και μην ψάχνετε για ακροδεξιούς ή φασίστες. «Ανοησία» το λένε" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΕΡΤ δεν δείχνει συλλαλητήρια ρε... βάζει μόνο έκτακτο το “αντίο” του Τσίπρα στον φασίστα Κάστρο

Επειδή πολλά γράφονται για την ΕΡΤ και την στάση που κράτησε στο συλλαλητήριο, πρέπει να σημειωθεί πως είχε την… ευαισθησία να διακόψει το πρόγραμμά της για να μεταδώσει το «αντίο» του Τσίπρα στον Φιντέλ Κάστρο, με το σύνθημα Hasta la victoria siempre (Πάντα μέχρι τη νίκη)!


Βίντεο: Ο Μέσι σκοράρει σε 20 διαφορετικά κουτάκια σε λιγότερο από ένα λεπτό

Για λογαριασμό της ιαπωνικής τηλεόρασης, ο Λιονέλ Μέσι κλήθηκε να σκοράρει σε μια εστία με 20 διαφορετικά κουτάκια, σε λιγότερο από εξήντα δευτερόλεπτα και τα... κατάφερε

ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ; Γερμανία: Δικαστής αφαίρεσε τον σταυρό από την αίθουσα σε δίκη Αφγανού!

Σύμφωνα με τον ίδιο τον δικαστή, στη Γερμανία ο νόμος είναι ανώτερος από κάθε θρησκεία

Ένας δικαστής από την Βαυαρία αποφάσισε να αφαιρέσει τον σταυρό από την αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας, όπου εξεταζόταν η υπόθεση ενός Αφγανού μετανάστη, ο οποίος χτύπησε έναν συμπατριώτη του, επειδή ο τελευταίος αποφάσισε να ασπαστεί τον χριστιανισμό.


Πανικός ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή μετά από αίτημα ΝΔ να ζητηθούν εξηγήσεις απ' την ΕΡΤ3 για τη μη μετάδοση του συλλαλητηρίου

Η απόφαση της ΕΡΤ3 να μην δείξει απευθείας το συλλαλητήριο για το όνομα των Σκοπίων την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη έβαλε φωτιά στη συνεδρίαση της επιτροπής απόδημου ελληνισμού στη Βουλή.


ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! Οπαδοί του Πανιωνίου απαγόρευσαν την προβολή της ταινίας «1968» στη Νέα Σμύρνη

Στις 25 Ιανουαρίου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα η ταινία «1968» του Τάσου Μπουλμέτη. Αυτή πραγματεύεται τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ απέναντι στην Σλάβια Πράγας, στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στο Καλλιμάρμαρο, το 1968, καθώς και μια σειρά από επεισόδια που «σημάδεψαν» τη χρονιά εκείνη!

ΑΧΑΧΑ! ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ; «Πρωταθλήτρια» Ευρώπης η Ελλάδα στους νέους που «ξέμειναν» στο πατρικό, λόγω κρίσης

Στην κορυφή της Ευρώπης κατατάσσεται η Ελλάδα σε ό,τι αφορά το ποσοστό των νέων, ηλικίας 25-34 ετών, που διαμένουν στο σπίτι των γονέων τους, σύμφωνα με τη Eurostat. Μάλιστα, ακόμη και πριν το 2010, προτού η οικονομική κρίση στη χώρα μας αρχίσει να γίνεται πιο αισθητή, η Ελλάδα βρισκόταν επί σειρά ετών στις κορυφαίες θέσεις, μαζί με τη γειτονική Ιταλία.


ΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙ! Ο Πολάκης επικαλέστηκε προεκλογική συγκέντρωση του...Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τον όγκο του συλλαλητηρίου - ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική του εκτίμηση για τον αριθμό των ατόμων που συμμετείχαν την Κυριακή στο συλλαλητήριο έκανε μέσω Facebook ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Τα αστρονομικά έσοδα των ποδοσφαιρικών ομάδων -Ποιες είναι οι πιο πλούσιες [λίστα]

Το πιο γεμάτο ταμείο έχει για μία ακόμη χρονιά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που παρέμεινε στην κορυφή των 20 πλουσιότερων ποδοσφαιρικών ομάδων στον κόσμο.


Ο Κόμπι Μπράιαντ είναι υποψήφιος για Όσκαρ

Η επιτροπή για τα βραβεία Όσκαρ ανακοίνωσε την Τρίτη (23/1) τις υποψηφιότητες εν όψει της 90ης απονομής που θα διεξαχθεί στις 4 Μαρτίου στο Λος Άντζελες, με τον Κόμπι Μπράιαντ να διεκδικεί το βραβείο για την καλύτερη ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.


ΑΠΟΛΑΥΣΗ! ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ; ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΑΝΟΙΞΕ "ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΡΙΖΑ"! Με Προεδρικό Διάταγμα του Ξανθού: Όποιος θέλει θα μπορεί να ανοίγει φαρμακείο

[Στη φώτο ο Μπάμπης... έχει μερικά φράγκα και σκέφτεται να γίνει συνάδελφος του Λουράντου... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΛ@ΚΕΣ "ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΥΣ" ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ]

«Πικρό ποτήρι» για φαρμακοποιούς: Όποιος θέλει θα μπορεί να ανοίγει φαρμακείο-Σε ποιους θα χορηγούνται οι άδειες και υπό ποιες προϋποθέσεις - Το ΣτΕ είχε ακυρώσει το καλοκαίρι υπουργική απόφαση που προέβλεπε τη χορήγηση άδειας σε μη αδειούχους φαρμακοποιούς


Survivor 2: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έβαλε βλεφαρίδες και έφτιαξε φρύδια για να πάει Αγιο Δομίνικο [εικόνα]

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο και περιμένει να μπει στο Survivor 2 και στην ομάδα των Διάσημων.

Πριν μπει, ωστόσο, εκτός από τα όσα ρώτησε την Ειρήνη Παπαδοπούλου σε τυχαία τους συνάντησε, φρόντισε για την εμφάνισή της.

Νέο "χτύπημα" Βαρουφάκη: Παραμύθι ότι η Ελλάδα έχει σωθεί - Πάει από το κακό στο χειρότερο

«Πρόκειται για παραμύθι το ότι η Ελλάδα έχει σωθεί, ότι πάει καλύτερα» τονίζει ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Σε συνέντευξή του στο γαλλικό περιοδικό Nouvel Observateur, ο πρώην υπουργός Οικονομικών εξαπολύει επίθεση στους Ευρωπαίους για την πολιτική τους προς την Ελλάδα και υποστηρίζει ότι «η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο».

ΓΙΓΑΝΤΕΣ! Ομάδα από τον Εβρο μηδενίστηκε στο ματς για να πάνε οι παίκτες στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία [εικόνες]

Προτίμησαν το συλλαλητήριο για την Μακεδονία και έτσι τιμωρήθηκαν στο παιχνίδι τους...

Πιο συγκεκριμένα, η Θύελλα Κυπρίνου προτίμησε να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής για τη Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου με την Δόξα Ορεστιάδας και φυσικά το έχασε στα χαρτιά με σκορ 3-0.

ΒΙΝΤΕΟ-ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΑΥΡΙΟ! Το Μαξίμου «ξέθαψε» δήλωση Μπακογιάννη, υπέρ της «Νέας Μακεδονίας» -Συμφωνεί ο Μητσοτάκης;

Με παλιότερη δημόσια τοποθέτηση της Ντόρας Μπακογιάννη η κυβέρνηση «προκαλεί» τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ως υπουργός Εξωτερικών στην κυβέρνηση Καραμανλή τασσόταν υπέρ της σύνθετης ονομασίας Νέα Μακεδονία.


Αδωνις:Η αξιολόγηση έκλεισε γρήγορα, γιατί δεχθήκαμε ό,τι μας είπαν οι ξένοι

Το χθεσινό κλείσιμο της αξιολόγησης σχολίασε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης.

«Η αξιολόγηση έκλεισε γρήγορα, γιατί απλώς δεχθήκαμε ό,τι μας είπαν οι ξένοι, χωρίς συζήτηση, χωρίς αντίσταση, χωρίς διαπραγμάτευση και γυρνάνε πίσω στην Ελλάδα και επαίρονται γιατί απλώς υπέγραψαν ό,τι τους έδωσαν οι ξένοι» είπε ο κ. Γεωργιάδης, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm».


ΒΙΤΣΙΟΖΑ! Αυτή είναι η νέα γκ@μενα του Μπουτάρη για την οποία παίρνει χάπια σεξουαλικής διέγερσης

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή άνοιξε ο Γιάννης Μπουτάρης.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δύο χρόνια μετά τον χωρισμό του με την επί 13 χρόνια Αυστριακή σύντροφό του, Γκαμπριέλα Σάινερ, έχει νέα σύντροφο στο πλάι του.

Survivor 2: Πόσα λεφτά παίρνουν την εβδομάδα οι παίχτες των Μαχητών και των Διασήμων

Οπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, τώρα που το Survivor 2 έκανε πρεμιέρα και το ριάλιτι αρχίζει την τηλεοπτική του πορεία, όλοι ψάχνουν να βρουν... τα χρήματα που παίρνουν Μαχητές και Διάσημοι.

Τα δημοσιεύματα πολλά, οι φήμες ακόμη περισσότερες.


ΕΡΧΕΤΑΙ 1 ΤΡΙΣ €! Το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων έθεσε ο Κουρουμπλής... σε Γερμανίδα φιλιππινέζα

To θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων, το προσφυγικό και εκκρεμότητες με αρχαιότητες που έχουν παρθεί από την Ελλάδα, τέθηκαν σε συνάντηση που είχε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, με τον πρόεδρο της Βουλής της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, Αντρέ Κούπερ.


Διαψεύδει ο Τσακαλώτος τους 130.000 πλειστηριασμούς... ενώ υπάρχει έγγραφο-Δείτε το ντοκουμέντο που τους ξεβρακώνει

Προβλέπονται 2.000 πλειστηριασμοί το μήνα από φέτος για να φτάσουν στις 130.000 ως το 2021 - Δεν υπάρχει συγκεκριμένος αριθμός πλειστηριασμών, λέει ο Τσακαλώτος - Δείτε το compliance report

Είναι αυτή η ερωμένη του Τραμπ; Η κατά 42 χρόνια μικρότερή του σύμβουλός του, Χόουπ Χικς

Μήπως κρύβεται άραγε κι άλλο σκάνδαλο στο βιβλίο -σεισμός για τον Τραμπ, την κυκλοφορία του οποίου προσπάθησε τόσο απεγνωσμένα να εμποδίσει;

Το Ισραήλ «φιμώνει» καλλιτέχνη γιατί υπερασπίστηκε την έφηβη Παλαιστίνια που χαστούκισε στρατιώτη

Η 16χρονη Άχεντ Ταμίμι συνελήφθη τον Δεκέμβριο έπειτα από ένα βίντεο δημοφιλές στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης το οποίο τη δείχνει την ώρα που χτυπά Ισραηλινούς στρατιώτες στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη

ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΤΟΥΒΛΑ! Γαβρόγλου και Μουζάλας ανακοίνωσαν πρόγραμμα εκμάθησης ελληνικών και αγγλικών για 5.000 μετανάστες

Τον σχεδιασμό Προγράμματος Μαθημάτων Γλώσσας και Πολιτισμού για Πρόσφυγες και Μετανάστες, ανακοίνωσαν σε κοινή Συνέντευξη Τύπου, οι Υπουργοί Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου και Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας.

Το μεγαλείο της φύσης - Όταν η νύχτα έγινε μέρα από τους κεραυνούς στη Σύρο - ΒΙΝΤΕΟ

Ήταν βράδυ Κυριακής και στην Σύρο, την αρχόντισσα των Κυκλάδων βρέχει καταρρακτωδώς ενώ τα αστραπόβροντα σκίζουν την ησυχία της νύχτας.


Τρέμουν στο Μαξίμου το συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκoπιανό-Η ανακοίνωση του συντονιστικού

Μετά τη λαοθάλασσα στη Θεσσαλονίκη για το Σκοπιανό, το Μαξίμου πλέον τρέμει το επόμενο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά στην Αθήνα.


Στο πειθαρχικό παραπέμπει ο Δέρβος τον ΜΠΟΥΦΟ ΟΝΝΕΔίτη όπως ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ, παρότι ζήτησε συγγνώμη

Στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΟΝΝΕΔ παραπέμπεται ο υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης της νεολαίας, Δημήτρης Τρούπος μετά τις αναρτήσεις του στο Twitter σχετικά με τον Πρωθυπουργό και τους Σκοπιανούς, για τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε την αποπομπή του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΙΣΧΟΣ! Σουηδία: Εργαζόμενες "αποπλάνησαν" ανήλικους μετανάστες... που είχαν διανύσει τη μισή υφήλιο για να φτάσουν εκεί

[Ανήλικοι σαν τον Αφγανό που σκότωσε τη Γερμανιδούλα και έλεγε ότι είναι 17 ενώ είναι 33]

Την παραίτησή τους αναγκάστηκαν να υποβάλουν τρεις εργαζόμενες σε κέντρο υποδοχής μεταναστών στη σουηδική πόλη Έρνσκελντσβικ. Ο λόγος ήταν πως ο τοπικός δήμος ανακάλυψε ότι οι γυναίκες είχαν αρχίσει την σύναψη «στενών» σχέσεων με ασυνόδευτους έφηβους μετανάστες. Μετά την αποκάλυψη του συμβάντος ο δήμος επικοινώνησε με την αστυνομία και ήδη έχει αρχίσει εσωτερική έρευνα για το περιστατικό, σύμφωνα με την διαδικτυακή εφημερίδα Nyheter Idag.

Φραγκούλης Φράγκος: Δεν γράφω σχόλια κατά του Μητσοτάκη, δεν έχω twitter

Ο στρατηγός εν αποστρατεία Φραγκούλης Φράγκος δεν διαθέτει λογαριασμό στο Twitter.

Ο ίδιος, ο οποίος ήταν εκ των ομιλητών στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό διαψεύδει κατηγορηματικά ότι...

Βίντεο: Σέρφερ «δαμάζει» κύμα 35 μέτρων

Δέος προκαλεί το βίντεο με σέρφερ που «δαμάζει» ένα γιγάντιο κύμα στο γνωστό Nazare στην Πορτογαλία.

Ο σέρφερ κατάφερε να «δαμάσει» κύμα που έφτανε στα 35 μ. και όπως ήταν φυσικό, δεκάδες θαύμαζαν την προσπάθειά του από την... ασφάλεια της ακτής.


Αρση βαρών: Η ομοσπονδία απαντά για την καθαίρεση Λεωνίδη από τη θέση του εθνικού προπονητή

Επειτα από τις αντιδράσεις που προκάλεσε η απόφαση του Πύρρου Δήμα να καθαιρέσει από τη θέση του εθνικού προπονητή της άρσης βαρών τον Βαλέριο Λεωνίδη, η ομοσπονδία με ανακοίνωση δίνει τη δική της θέση για την υπόθεση.


Ρεκόρ αποφυλακίσεων: 10.210 κρατούμενοι βγήκαν με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Η αλήθεια των αριθμών για τις αποφυλακίσεις τα δύο τελευταία χρόνια - Τι προκύπτει από απάντηση στον Μάξιμο Χαρακόπουλο

Τον αριθμό των 10.000 ξεπέρασε ο αριθμός των κρατουμένων οι οποίοι αποφυλακίστηκαν κάνοντας χρήση των ευεργετικών διατάξεων του λεγόμενου νόμου Παρασκευόπουλου.

ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΩΣ; Μανταλένα: Ο Καμμένος δεν δέχεται τον όρο «Μακεδονία» ούτε σλαβικά, ούτε... κινέζικα

«Ο όρος Μακεδονία είναι ελληνικός σε όποια γλώσσα και να τον πει κανείς, είτε στα σλάβικα, ακόμη και στα κινέζικα» και εμείς δεν αποδεχόμαστε τον όρο αυτό ούτε και παράγωγο αυτού, ήταν το μήνυμα που έστειλε η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, ξεκαθαρίζοντας ότι ο πρόεδρος του κόμματος, Πάνος Καμμένος, δεν δέχεται το όρο «Μακεδονία» και σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα.

Αστυνομικοί προς κυβέρνηση: Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες

Δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την απόφασή της να αναθέσει στην Αστυνομία τη φύλαξη συμβολαιογραφικών γραφείων όπου θα εκτελούνται ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί ασκεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, επισημαίνοντας: «Δεν θα ξεσπιτώσουμε εμείς τους Έλληνες».


Αυτά είναι τα ψηφοδέλτια της ΝΔ ανά περιφέρεια (όλα τα ονόματα)

Πρόσωπα γνωστά , από τους χώρους του αθλητισμού και της δημοσιογραφίας, τεχνοκράτες, επιστήμονες, επιχειρηματίες και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών ομάδων «παίζουν» για τα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει δηλώσει ότι οι μόνοι που έ χουν επισήμως το χρίσμα αυτή τη στιγμή είναι οι εν ενεργεία βουλευτές, ωστόσο είναι δεδομένο ότι το «νέο αίμα» θα καταλάβει σημαντικό χώρο στις λίστες των επόμενων εθνικών εκλογών.

Φόρεσε τα καλά της, έβαψε το μαλλί και σαν ξέκωλο υποδέχθηκε τον Τούρκο

Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έκανε καλό στην κ.Γιαννακάκη. Από την θέση της Γενικής Γραμματέας Δικαιοσύνης η Μαρία Γιαννακάκη υποδέχθηκε σήμερα την αντιπροσωπεία των Τούρκων εκπροσώπων του Υπουργείο Δικαιοσύνης για το θέμα των «8» αξιωματικών.


Γιατί έπραξε σωστά ο Μητσοτάκης

Του Σάκη Μουμτζή

Η Νέα Δημοκρατία ευθύς ως επανέκαμψε το Σκοπιανό ζήτημα, οχυρώθηκε πίσω από την εθνική θέση που διατυπώθηκε στο Βουκουρέστι το 2008 και η οποία απορρίφθηκε από την κυβέρνηση της FYROM.


Ο πρώτος Έλληνας που έχει κατακτήσει 2 τίτλους στο ΝΒΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλές ελληνικές πρωτιές στο ΝΒΑ, αλλά όχι για όλες. Πολλά χρόνια πριν το ταλέντο και οι επιδόσεις του κάνουν τους Αμερικανούς να μάθουν να προφέρουν σωστά το όνομά του, ένας συμπατριώτης μας τους δημιούργησε αντίστοιχο γλωσσοδέτη. Λεγόταν Λου (Λεωνίδας) Τσιωρόπουλος. Θεωρείται ο πρώτος ελληνικής καταγωγής μπασκετμπολίστας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και η σύντομη καριέρα του ήταν γεμάτη με επιτυχίες που θα ζήλευε ακόμη και ο «Greek Freak». Έναν κολλεγιακό τίτλο καθώς και δύο δαχτυλίδια πρωταθλητή του NBA με τους τεράστιους Μπόστον Σέλτικς.

AYTA ΠΑΘΕΙ Ο ΚΥΡ ΣΑΒΒΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ! Βίντεο: Διαιτητής στην Ισπανία μετράει γκολ-φάντασμα και το πανηγυρίζει

Ξεσηκωμό έχει προκαλέσει στην Ισπανία βίντεο από αγώνα τέταρτης κατηγορίας, όπου διαιτητής μετράει γκολ που δεν μπήκε ποτέ και στη συνέχεια το πανηγυρίζει με ποδοσφαιριστή!


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ! Παπαδόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ): Είναι ΚΑΙ οι Έλληνες Μακεδόνες!

Χρήσιμη η διευκρίνηση Παπαδόπουλου: "Είναι ΚΑΙ οι Έλληνες Μακεδόνες αφού μένουν στην ΚΑΤΩ Μακεδονία"... γιατί οι Σκοπιανοί ούτως ή άλλως είναι "Μακεδόνες":