24 Ιανουαρίου 2018

Γι' αυτή την συνταξιούχο που οφείλει 4.798 έκανε την επιδρομή ο Ρουβίκωνας στην εφορία Παγκρατίου

Όπως αποκάλυψαν με αποκλειστικό δημοσίευμα τους πριν λίγες ημέρες τα dikaiologitika.gr, η ΙΖ Εφορία Αθηνών με κατασχετήριο που είχε επιδώσει σε συνταξιούχο κάτοικο Ζωγράφου απειλούσε να βγάλει στο σφυρί πρώτη κατοικία και συγκεκριμένα ένα μικρό διαμέρισμα μόλις 51 τ.μ. για χρέη στην εφορία που προέρχονται από μικροποσά που οφείλει λόγω κυρίως φόρου εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ.

ΕΓΓΡΑΦΟ-ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ! Αυτά τα ονόματα θα δώσει σε αεροδρόμιο και δρομο ο Ζάεφ και θα τα πουλήσει σαν παραχώρηση


Οι επιτυχίες του Τσίπρα που εμφανίζει σαν υποχωρήσεις των Σκοπίων ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ από την ενδιάμεση συμφωνία του 1995!!!
Συγκεκριμένα με το Άρθρο 7 (δείτε στο τέλος) αφενός αποθαρρύνονταν κάθε εχθρική και προπαγανδιστική κρατική ή ιδιωτική πρωτοβουλία, αφετέρου αποσύρονταν ο «Ήλιος της Βεργίνας» από τη σημαία της γείτονας χώρας.



Μετά τη συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ στο Νταβός, ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι δεσμεύεται να αλλάξει το όνομα τόσο του αεροδρομίου όσο και του κεντρικού αυτοκινητόδρομου στη χώρα.


BINTEO-ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣ Ο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ! Εικόνες από την περιπετειώδη άφιξη μέσα στα χιόνια του Τσίπρα στο Νταβός - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Περιπετειώδης ήταν την Τρίτη η άφιξη του Πρωθυπουργού στο Νταβός, όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ και σήμερα έγινε η συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ.


Τραμπ: Σταμάτα την επίθεση στη Συρία - Ερντογάν: Σταμάτα την υποστήριξη των Κούρδων

«Να αποφύγετε οποιαδήποτε ενέργεια θα μπορούσε να προκαλέσει συγκρουση μεταξύ των αμερικανικών και τουρκικών στρατιωτικών δυνάμεων», προειδοποίησε ο Αμερικανός πρόεδρος τον Τούρκο ομόλογό του


Κύπρος: 95χρονη Τουρκοκύπρια αποκάλυψε ομαδικούς τάφους λίγο πριν πεθάνει

Ο εκπρόσωπος του γ.γ. του ΟΗΕ στην Επιτροπή για Αγνοούμενα Πρόσωπα, Πολ Αρνί, αποκάλυψε ότι μια 95χρονη Τουρκοκύπρια, έδωσε στην Επιτροπή πληροφορίες και έτσι εντοπίστηκαν δύο ομαδικοί τάφοι στο κατεχόμενο τμήμα της Κύπρου, στους οποίους ήταν θαμμένοι- από το 1974- τριανταέξι Ελληνοκύπριοι αγνοούμενοι. Η πληροφορία δόθηκε από την Τουρκοκύπρια, λίγο πριν αποβιώσει.


Βίντεο: Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor!

Η πολυαναμενόμενη είσοδος της ξανθιάς παρουσιάστριας στο «Survivor» είναι γεγονός. Από το βράδυ της Τετάρτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι μέλος της ομάδας των «Διασήμων».


Τσεκούρι στις συντάξεις για να «μαγειρέψουν» το πλεόνασμα

Πρωτογενές πλεόνασμα 1,941 δισεκατομμυρίων ευρώ προέκυψε το 2017, έπειτα από την άγρια περικοπή των συντάξεων, καθώς και άλλων κρατικών δαπανών.


Μαλάς και Νικόλας Παπαδόπουλος εναντίον Αναστασιάδη για τα περί «Βόρειας Ελλάδας»

«Εξέφρασα» είπε «μια εκτίμηση που αποσκοπούσε να αναδείξει τις προοπτικές που θα δημιουργηθούν από την επίλυση του εν λόγω θέματος. Θα πρέπει να διασφαλιστούν πλήρως τα συμφέροντα της Ελλάδας και του ελληνισμού ευρύτερα»


ΒΙΝΤΕΟ-Δήμαρχος Φλώρινας Γ. Βοσκόπουλος: Η Μακεδονία είναι μία, αδιαίρετη και Ελληνική

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο δήμαρχος Φλώρινας και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, Γιάννης Βοσκόπουλος στο δελτίο ειδήσεων του WEST.

ΝΔ: Καμία αναφορά από Τσίπρα-Ζάεφ για την αναθεώρηση του Συντάγματος των Σκοπίων

«Απαραίτητη προϋπόθεση» για την επίλυση του προβλήματος μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά τη συνάντηση και τις δηλώσεις των δύο πρωθυπουργών


ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΣΤΟ FB! Τα σεντόνια του Σισμανόγλειου: Ο Πολάκης ξέχασε το... παρακράτος και τα έριξε στην... υποστελέχωση

«Μιλάμε για παρακράτος με χιλιάδες πλοκάμια» έγραφε ο αναπληρωτής υπουργός στις 8 Δεκεμβρίου 2017 - «Το συμβάν οφείλεται σε πρόσκαιρο ανεπαρκή συντονισμό και γραφειοκρατικές ολιγωρίες» αναφέρει ο κ. Πολάκης σε απάντησή του στη Βουλή στις 16 Ιανουαρίου


ΜΑΛ@ΚΙΑ ΤΟΥΣ! Ελληνικός τουρισμός 2017: Oι Γερμανοί απογείωσαν αφίξεις και έσοδα

Μεγάλη άνοδος των εισπράξεων αλλά και της ταξιδιωτικής κίνησης από τη Γερμανία καταγράφεται στην Ελλάδα το 11μηνο Ιανουάριος-Νοέμβριος 2017, συμβάλλοντας σημαντικά στη αύξηση 10,7% των εισπράξεων που καταγράφει η ΤτΕ στο ταξιδιωτικό ισοζύγιο.


Αλλαξε ο κανονισμός των περιφερειακών οργανώσεων της ΝΔ -Τι περιλαμβάνει ο νέος

Μία σειρά από αλλαγές προβλέπει ο νέος κανονισμός περιφερειακών οργανώσεων της ΝΔ.

Τα βασικά του σημεία παρουσιάστηκαν στη σημερινή συνεδρίαση της ΠΕ του κόμματος, από τον γραμματέα Λευτέρη Αυγενάκη.


ΦΩΤΟ-ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΑ Ο ΠΑΠΠΑΣ ΣΤΟ LSE! Να εδώ ο δημοσκόπος του ΣΥΡΙΖΑ ανεβάζει fake tweet του Βορίδη

Ο Ραπίδης που δηλώνει πολιτικός αναλυτής-επικοινωνιολόγος και κάθε τόσο βγάζει μαϊμού δημοσκοπήσεις της Bridging Europe με προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ, τη μέρα του συλλαλητηρίου, ανεβάζει Tweet του Βορίδη στο οποίο ο ίδιος έχει προσθέσει φώτο με ΧΑυγίτες:

ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΑΛΙ! Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ονόματος

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος τοποθετήθηκε για το Σκοπιανό ζήτημα, τονίζοντας ότι η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος.


Ο Αμερικανός πρέσβης για το Σκοπιανό: Πιέσαμε τον Καραμανλή για τα Σκόπια

Αίσθηση προκαλεί η παραδοχή του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Δημοκρατίας», ότι προ ολίγων ετών οι ΗΠΑ πίεσαν τον τότε Πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή να υποχωρήσει των εθνικών κόκκινων γραμμών και να δεχθεί την αναγνώριση των Σκοπίων με το όνομα «Μακεδονία».


ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΖΩΑ! Οι ΣΥΡΙΖΑίοι του περιφερειακού συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας... να βγει ψήφισμα για το όνομα των Σκοπίων

Οκτώ περιφερειακοί σύμβουλοι και αντιπεριφερειάρχες της συμπολίτευσης καταψήφισαν την εισήγηση της πλειοψηφίας και του ίδιου του επικεφαλής τους και περιφερειάρχη Θόδωρου Καρυπίδη ο οποίος έχει εκλεγεί με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ!

Σύνδεσμος Κληρικών Ελλάδος: Θα συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο της Αθήνας

Κόντρα στις παραινέσεις του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, που πήρε αποστάσεις από τα συλλαλητήρια για την ονομασία των Σκοπίων και μετά την εμφάνιση αρκετών Μητροπολιτών και κληρικών στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος που συνεδρίασε την περασμένη Δευτέρα συζήτησε, όπως αναφέρει, ότι ασχολήθηκε με...

Νέο, άγριο κάρφωμα Κυριάκου στον ΣΥΡΙΖΑίο στοιχηματζή που υποδύεται τον εκδότη

Πολύ μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν τα καθαρά μηνύματα που εστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους νεόκοπους νταβατζήδες – διαπλέκόμενους με το καθεστώς του ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος του.


Πρετεντέρης: Στρατηγός

"Ο μέσος δεξιός ψηφοφόρος εχει σήμερα μια έγνοια: να φύγει ο Τσιπρας. Όσα κόμματα κι αν φτιάξει ο στρατηγος. Διότι στις εκλογές ψηφίζουμε κυβερνήσεις. Όχι εκστρατείες" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΓΕΛΑΕΙ Η ΝΔ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΞΕΒΑΝΗ: Tα «Fake news» του ΣΥΡΙΖΑ για τη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη

Ανεβάζει τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης με την κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία, πηγές της οποίας βάζουν στο στόχαστρό τους το «μηχανισμό προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ», όπως τονίζουν χαρακτηριστικά.

Συμβούλιο της Επικρατείας: «Φρένο» στις ανώνυμες καταγγελίες για φοροδιαφυγή

Το ΣτΕ περιόρισε έτι περαιτέρω τις δυνατότητες φορολογικών ελέγχων σε βάθος χρόνου, πλέον της πενταετίας, ενώ θέτει φραγμούς και στις ανώνυμες καταγγελίες για φοροδιαφυγή, που οδηγούν σε εξονυχιστικούς ελέγχους, άρση του τραπεζικού απορρήτου, καταλογισμό φόρων και πρόσθετων φόρων


ΥΠΟΙΚ: Μείωση των καθαρών εσόδων λόγω υποαπόδοσης στόχων

Τη μείωση των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2017 στα 51.423 εκατ. ευρώ - κατά 719 εκατ. ευρώ ή 1,4% έναντι του στόχου- λόγω υποαπόδοσης κάποιων από τα φορολογικά μέτρα καταδεικνύουν μεταξύ άλλων τα στοιχεία εκτέλεσης του προϋπολογισμού του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους που δημοσίευσε την Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών.


Απειλούν τη ζωή του διοργανωτή του συλλαλητηρίου της Αθήνας

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου για την ονομασία των Σκοπίων στην Αθήνα, στις 4 Φεβρουαρίου, ο νομικός Δημήτρης Μιχάκης, αποκάλυψε πως δέχθηκε ένα απειλητικό για τη ζωή του τηλεφώνημα.

Ο εμφύλιος της Άρσης Βαρών - Καταγγελία Λεωνίδη για Πύρρο, ΜΚΟ και χορηγίες - Διεθνείς σε συσσίτιο στην Καλλιθέα

Μία νέα κλειδαριά στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, μία εξήγηση που δεν δόθηκε ποτέ και μία ΜΚΟ που φέρεται να ελέγχεται από τον Πύρρο Δήμα, σύμφωνα με τον Βαλέριο Λεωνίδη, είναι οι βασικές αιτίες για τον "εμφύλιο" που ξέσπασε στο πάλαι ποτέ καμάρι του ελληνικού αθλητισμού.


Καραμανλής σε Σπίρτζη: «Το «Δεν πληρώνω», έγινε πληρώστε ακριβότερα»

Ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, σχετικά με τα όσα υποστήριξε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, σε εκπομπή της τηλεόρασης του «ΣΚΑΪ», έκανε την ακόλουθη δήλωση:


Βολές κατά κυβέρνησης από πρώην νομική σύμβουλο του ΚΕΕΛΠΝΟ: Με απέλυσαν γιατί δεν έλεγα ότι ήθελαν

«Έκανε απολύσεις γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που λέγαμε»

Βολές κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε κατά την κατάθεσή της στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά τα σκάνδαλα στο χώρο της Υγείας, η Αθηνά Οικονόμου πρώην νομική σύμβουλος του ΚΕΕΛΠΝΟ. «Η μόνη κυβέρνηση που κάνει απολύσεις σε δικηγόρους στο ΚΕΕΛΠΝΟ είναι η σημερινή γιατί δεν τους άρεσαν αυτά που λέγαμε», είπε χαρακτηριστικά.


Η συγκίνηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τη Μακεδονία

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ δεν έκρυψε τα συναισθήματα του στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΠΕ της ΝΔ

Η ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, με τις θερμές αναφορές στην πατρίδα και το Μακεδονικό, απέσπασε ζωηρά χειροκροτήματα.


Η χειραψία Καραμανλή-Σαμαρά με τον Κυριάκο και τα μεταξύ τους γέλια- ΦΩΤΟ

Με ομιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε η συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Ο ΣYΡΙΖΑ ρίχνει δίχτυα στους ανεξάρτητους βουλευτές -Τι έγινε σε εκδήλωση για το Σκοπιανό [εικόνες]

Διεργασίες στην Αθήνα από τον ΣΥΡΙΖΑ για έγκριση συμβιβαστικής λύσης για σύνθετη ονομασία.

Την ώρα που η συνάντηση Τσίπρα-Ζαεφ είναι σε εξέλιξη στο Νταβός, στην Αθήνα ξεκίνησε ήδη -άτυπα- η συζήτηση για τον σχηματισμό ενός προοδευτικό πυλώνα πάνω στον οποίο μπορεί να σχηματιστεί πλειοψηφία για να εγκρίνει τη συμβιβαστική λύση μιας συνθέτης ονομασίας erga omnes.

Νέα «φέσια» στην Εφορία -Αυξήθηκαν 1,2 δισ. οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

Αν και ο Δεκέμβριος δεν είχε τις βαριές υποχρεώσεις του Νοεμβρίου, με τη τρίτη και τελευταία δόση του φόρου εισοδήματος, τα στοιχεία που επικαλέστηκε ο Γ. Πιτσιλής μιλώντας στον ΟΟΣΑ δείχνουν ότι δημιουργήθηκαν άλλα 1,2 δισ. ευρώ νέα «φέσια» στην εφορία!


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΣΕ! Σπίρτζης: Φθηνότερα τα διόδια με το ηλεκτρονικό σύστημα

Η εισαγωγή των ηλεκτρονικών διοδίων θα οδηγήσει σε μείωση της τιμής τους, τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης σε άτυπη ενημέρωση προς τους εκπροσώπους του Τύπου.


Κατηγορούμενος για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου: "Έδειξε" τον Φλώρο ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Αντωνόπουλου

Τον Άρη Φλώρο «έδειξε» ως ηθικό αυτουργό της απόπειρας δολοφονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου τον Νοέμβριο του 2014 στην Πεντέλη, ο Αλβανός κρατούμενος Κλοντιάν Λεκοτσάι, που φέρεται μάλιστα ως ένας εκ των τριών ηθικών αυτουργών της δολοφονίας του γνωστού ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, τον περασμένο Οκτώβριο.


Τσίπρας και καλά σε Ζάεφ μετά από 3 ώρες μυστική διπλωματία: Πρώτα ο αλυτρωτισμός, μετά το όνομα-Ζάεφ: Καλά θα αλλάξουμε όνομα στο αεροδρόμιο και τους δρόμους

«Πρώτα ο αλυτρωτισμός, μετά το όνομα»: αυτό το μήνυμα έστειλε στα Σκόπια ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνάντηση που είχε στο Νταβός με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ.


ΒΙΝΤΕΟ-Μαξίμου σε ΝΔ: "Συμφωνείτε με τη θέση Σαμαρά για πΓΔΜ το 2009"-Σαμαράς: Άντε γαμ@θείτε ρε απατεώνες

Μαξίμου ρωτά ΝΔ αν συμφωνεί με τη θέση Σαμαρά για πΓΔΜ-Σαμαράς: Επικίνδυνοι απατεώνες στον ΣΥΡΙΖΑ

Αιχμηρή ήταν η απάντηση των συνεργατών του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στο Μαξίμου για το όνομα των Σκοπίων.


ΝΔ: Τα στοιχεία για την αδήλωτη εργασία εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ και διαψεύδουν τον Τσίπρα

Kόντρα μεταξύ υπουργείου Εργασίας και Νέας Δημοκρατίας προκαλούν τα στοιχεία του επιχειρησιακού σχεδίου «Αρτεμις» για την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας.

Η ριζοσπαστική πρόταση στο indymedia για έξοδο απ΄την κρίση

Είναι απορίας άξιο πως δεν την είχε σκεφτεί κάποιος από τους κυβερνώντες ΣΥΡΙΖΑίους:

Κουμουτσάκος σε Κοτζιά: Οι υπεύθυνοι ΥΠΕΞ λειτουργούν εθνικά, όχι μικροκομματικά

Με αναρτήσεις του στο twitter απάντησε στον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Κοτζιά, ο Γιώργος Κουμουτσάκος, συνιστώντας ψυχραιμία στη διαχείριση εθνικών ζητημάτων και σοβαρότητα στον χειρισμό απορρήτων εγγράφων του κράτους για ζωτικά ζητήματα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

ΚΛΑΜΑ! Γερμανός πολιτικός, στέλεχος του ισλαμοφοβικού AfD έγινε μουσουλμάνος!

«Το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία», είναι ένα απ’ τα κεντρικά συνθήματα της AfD.

Το ξενοφοβικό, ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία» είναι γνωστό όχι μόνον εντός, αλλά και εκτός συνόρων για τις σκληρές θέσεις του στο μεταναστευτικό και την πολιτική χορήγησης ασύλου στους πρόσφυγες, ιδίως από μουσουλμανικές χώρες.

Nέα ένταση στη Βουλή με αφορμή την ονομασία των Σκοπίων

Το πρόβλημα της ονομασίας των Σκοπίων βρέθηκε στο επίκεντρο αντιπαράθεσης μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου και της αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση Εμπορικής συμφωνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης με Κολομβία και Περού.


Λάρισα: 18χρονη περιπτερούχος έκανε ληστή να το «βάλει στα πόδια»!

Αγνόησε το μαχαίρι που κρατούσε ο δράστης ζητώντας της να του δώσει όσα χρήματα είχε μέσα στην ταμειακή μηχανή και άρχισε να καλεί σε βοήθεια, κάνοντάς τον να τα χάσει.


ΕΓΚΕΦΑΛΟΜΑΛΑΚΥΝΣΗ; ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; Πυλαρινός, τέως βουλευτές και ευρωβουλευτές στηρίζουν Τσίπρα για γ' αξιολόγησηΟ Κώστας Πυλαρινός -Φωτογραφία: Intimenews/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

Αίσθηση έχει προκαλέσει σε πολλούς βουλευτές η ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο η Ενωση Τέως Βουλευτών και Ευρωβουλευτών όσον αφορά τα θετικά λόγια που χρησιμοποιεί για την κυβέρνηση και για την ολοκλήρωση της τρίτης αξιολόγησης.

Οι Αλβανοί της ΠΓΔΜ προτείνουν νέο όνομα για τα Σκόπια

Το Κίνημα της Ιλλυρίδας, ένα πολιτικό κίνημα ελάχιστα γνωστό στο ευρύ κοινό, το οποίο εκφράζει μια μερίδα των Αλβανών της ΠΓΔΜ, ανακοίνωσε την δική του πρόταση για την ονομασία των Σκοπίων, σύμφωνα με την ιστοσελίδα netpress και το αλβανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


Η δημόσια συγγνώμη του Epsilon για τα σχόλια της ΒΛΑΜΜΕΝΗΣ Σταμπούλογλου που τώρα λέει ότι δεν ήθελε να προσβάλει

Ανακοίνωση εξέδωσε το Epsilon στην οποία ζητά δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές για όσα ειπώθηκαν στο πλατό της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου με πρωταγωνίστρια την κωμικό Λίλα Σταμπούλογλου.

Το Iδρυμα Ιβάν Σαββίδη χορηγεί ρωσικό ντοκιμαντέρ για τον Ιωάννη Καποδίστρια

Ολοκληρώνονται στη Ρωσία τα γυρίσματα του νέου δραματικού ντοκιμαντέρ για τη ζωή και το έργο του Ιωάννη Καποδίστρια, που θα προβληθεί φέτος στο πρώτο κανάλι της δημόσιος ρωσικής τηλεόρασης.

BINTEO-Άπλυτος Ρουβίκωνα σε προϊστάμενο εφορίας Παγκρατίου: Σταματήστε τον πλειστηριασμό γιατί θα επιστρέψουμε

Είναι η στιγμή που μέλη του Ρουβίκωνα εισβάλουν στην Εφορία ΙΖ Αθηνών, στο Παγκράτι.

Αμέσως μπαίνουν στο γραφείο του προϊσταμένου και του κάνουν γνωστό πως βρίσκονται εκεί επειδή η συγκεκριμένη εφορία έβγαλε στο σφυρί την Α’ κατοικία μίας συνταξιούχου για μία οφειλή 4.700 ευρώ.


Το Σκοπιανό έγινε μπούμερανγκ για τον Τσίπρα

[Σε κάθε ελληνικό πρόβλημα πρέπει υποχρεωτικά να υπάρχει γερμανικός δάκτυλος... Θέλουν τα Σκόπια να μπουν στο ΝΑΤΟ των Αμερικάνων...την προηγούμενη φορά δεν μπήκαν λόγω πίεσης Γάλλων και ΓΕΡΜΑΝΩΝ που μας στήριξαν... η Γερμανία δεν έχει κυβέρνηση εδώ και 4 μήνες.... η Μέρκελ αγωνιά για το μέλλον της... ο Τσίπρας πήγε Αμερική και μόλις γύρισε ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με τα Σκόπια...

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Δεν θα διχάσω τους Έλληνες για να ενώσω τα Σκοπιανούς

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση- Στο Σκοπιανό δεν υπάρχει σαφής κυβερνητική θέση για να διευκολυνθεί ο Καμμένος που αλλάζει άποψη κάθε 6 ώρες - Φωνάζουν αυτοί που υπέγραφαν κείμενα υπέρ του ονόματος «Μακεδονία» για τα Σκόπια


Το αιχμηρό σχόλιο του Αρκά για το νεοφιλελευθερισμό και την αριστερά

Σκίτσο με αιχμηρό σχόλιο για την αριστερά και το νεοφιλελευθερισμό ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook ο Αρκάς στη σκιά της συμφωνίας της κυβέρνησης για 130.000 πλειστηριασμούς προκειμένου να εξασφαλίσει τη δόση από το Eurogroup.

Πρόταση στον Αλέξη Τσίπρα να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ του The Revenant μετά την πεζοπορία του στο χιόνι

Πρόταση στον Αλέξη Τσίπρα να πρωταγωνιστήσει στο σίκουελ της πολυβραβευμένης ταινίας The Revenant (Η Επιστροφή) τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν σύντομα, απήθυνε σήμερα ο σκηνοθέτης Αλεχάνδρο Ιναριτου, μετά την πεζοπορία δύο χιλιομέτρων του πρωθυπουργού στα χιόνια της Ελβετίας.


Προσπαθεί να μαζέψει τις μπούρδες του ο ΜΠΟΥΦΟΣ Αναστασιάδης-Σταμάτης: Έχουμε εμείς αντίρρηση κύριε Πρόεδρε

Την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Σταμάτη προκάλεσαν οι δηλώσεις του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.