26 Ιανουαρίου 2018

Emily Ratajkowski: «Ξαπλώνει» στις σελίδες γυμνού λευκώματος με ακυκλοφόρητες φωτογραφίες!

Έξαλλη είναι η εκρηκτική καλλονή Emily Ratajkowski, καθώς ο εφιάλτης των γυμνών φωτογραφιών της σε νεαρή ηλικία, επιστρέφει ξανά! Ο φωτογράφος Jonathan Leder, μετά την επιτυχία του πρώτου λευκώματος με την «απαγορευμένη φωτογράφιση» της Emily, αποφάσισε να το επανεκδώσει προσθέτοντας 32 ακόμα γυμνές εικόνες του μοντέλου.

Συνελήφθη συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο που μάλλον άρχισε τα "ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε;"

Τον ρούκι των Μιλγουόκι Μπακς, Στέρλινγκ Μπράουν, συνέλαβε η αστυνομία για αντίσταση κατά των αρχών. Μάλιστα οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν και τέιζερ (ηλεκτροσόκ) για να τον συμμορφώσουν.


Καστοριά: Οδηγοί σταμάτησαν να απαθανατίσουν τις αρκούδες που βόλταραν ανενόχλητες

Δύο νεαρά αρκουδάκια εθεάθησαν χθες το απόγευμα από περαστικούς στην είσοδο της πόλης Καστοριάς στη θέση Πέτρα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τα δύο ζώα βρίσκονταν κοντά στον παραλίμνιο δρόμο, προς την πλευρά της λίμνης της Καστοριάς. Έδειχναν ότι δεν ενοχλούνται από τους δέκα και πλέον πολίτες, που ακινητοποίησαν τα οχήματά τους για να τα φωτογραφίσουν.

Μπακογιάννη: Εμείς στη ΝΔ είμαστε «μπετόν αρμέ» για το Σκοπιανό

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν έχει ομοιογένεια και ξεκίνησε το θέμα με απίστευτη επιπολαιότητα και μικροπολιτική στόχευση» τόνισε σε ομιλία της - «Θα είναι μείζον λάθος εάν οδηγηθούμε σε σαλαμοποίηση του προβλήματος» πρόσθεσε


Σπυράκη: Δεν υπάρχει ουσιαστικό περιθώριο για ενημέρωση στο Σκοπιανό

Στις δέκα αύριο το πρωί, θα προσέλθει στο μέγαρο Μαξίμου ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μετά από πρόσκληση του πρωθυπουργού, για ενημέρωση γύρω από τις εξελίξεις στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ανέφερε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος τύπου της Ν.Δ., Μαρία Σπυράκη, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων, στη Θεσσαλονίκη.


Βίντεο: Η νέα εκπληκτική διαφήμιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ακόμη κι ένας πραγματικός σούπερ σταρ, όπως είναι πλέον ο "Greek Freak" χρειάζεται κάτι... τονωτικό για να ξαναβρεί τις δυνάμεις του

Με το όνομα του να αποτελεί κράχτη σε όλο τον πλανήτη, λογικό κι αναμενόμενο είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αποτελεί το μήλον της έριδας και για τις διαφημιστικές εταιρίες.


ΒΙΝΤΕΟ-Προκαλούν οι ΠΙΘΗΚΟΙ του VMRO: Δεν αλλάζουμε όνομα, ούτε Σύνταγμα, λεγόμαστε «Μακεδονία»

Την ώρα που οι κυβερνήσεις Ελλάδας και ΠΓΔΜ κάνουν προσπάθειες επίλυσης του ονοματολογικού, οι «σκληροί» εθνικιστές του VMRO στα Σκόπια επιμένουν να μην δέχονται συνταγματικές αλλαγές και απάλειψη του αλυτρωτισμού.


Formula 1: Σε δημοπρασία η τελευταία McLaren του Αιρτον Σένα

Η McLaren με την οποία ο Άιρτον Σένα πήρε την τελευταία του νίκη στο Μονακό το 1993, θα δημοπρατηθεί τον Μάιο στο Πριγκιπάτο από τον οίκο Μπόναμς.


Τοξικομανής δάγκωσε αστυνομικό στου Ψυρρή

Επίθεση από τοξικομανή δέχθηκε αστυνομικός στην περιοχή του Ψυρρή, λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής.


ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΙ ΠΙΘΗΚΟΙ! Σκόπια - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο έξω από τη Βουλή της ΠΓΔΜ

Σε κλοιό πιέσεων βρίσκεται μετά τη συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.


Παραιτήθηκε ο διευθυντής του σχολείου όπου υψώθηκε η αλβανική σημαία

Την παραίτησή του υπέβαλε το πρωί της Παρασκευής ο διευθυντής του 1ου γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου είχε ξεσπάσει σάλος μετά το περιστατικό με την παρουσία αλβανικής σημαίας στο σχολείο.


Ε ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΡΕ΅ΜΗΤΣΟ; Παπαδημούλης: Έτσι όπως πάει ο Μητσοτάκης στο Μακεδονικό θα "φάει" το κεφάλι του

Ως καλή αρχή χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τη συνάντηση Τσίπρα -Ζάεφ στο Νταβός, μιλώντας στον ρ/σ «Alpha 989». «Ήδη έχουμε πετύχει κάτι, οι εξαγγελίες και δεσμεύσεις του Ζάεφ νομίζω έχουν έναν ισχυρό συμβολισμό εναντίον του αλυτρωτισμού. Αλλά αυτό που επιδιώκει η χώρα μας, και αποτελεί πάγια εθνική μας θέση, είναι μια συνολική λύση-πακέτο, όπου εκτός από μια ονομασία κοινής αποδοχής στη «γραμμή του Βουκουρεστίου» θα εξασφαλίσουμε κι εκείνες τις εγγυήσεις, και οι δύο λαοί, ότι...

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Ληστές μαχαίρωσαν πρώην διεθνή από τη Βραζιλία - ΦΩΤΟ

Σοκ έχει προκαλέσει στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο η δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Ουάρλεϊ Σίλβα.


Μνημόσυνο στον Τσιπροκαμμενισμό, επικήδειος στον ΣΥΡΙΖΑΝΕΛισμό!

Του Λουκά Αθ. Γεωργιάδη

Πριν ακριβώς από 3 χρόνια μια παρέα δημαγωγών, τυχοδιωκτών και διχαστών του λαού ανέβηκε στην εξουσία με σκοπό να… καταργήσει τα μνημόνια «με ένα άρθρο και έναν νόμο».


Λήστεψαν Ισπανούς τουρίστες και βίασαν τις γυναίκες τους στη Σενεγάλη

Ληστές επιτέθηκαν σε μια ομάδα Ισπανών τουριστών στη Σενεγάλη και βίασαν δύο γυναίκες πριν διαφύγουν με χιλιάδες ευρώ σε μετρητά.

Αυτό έκανε γνωστό συνταγματάρχης των ενόπλων δυνάμεων της αφρικανικής χώρας.


«Τσουνάμι» καταγγελιών για οικονομικά και σεξουαλικά σκάνδαλα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Ιεράς Αρχιεπισκοπής υποστηρίζει μεταξύ άλλων πως καταβλήθηκαν 17 εκατ ευρώ για νομικές διευθετήσεις που αφορούσαν αγωγές σε βάρος κληρικών που κακοποίησαν σεξουαλικά ανήλικα παιδιά και γυναίκες


Παπακωνσταντίνου τρολάρει Βαρουφάκη -«Μιας και γεννιέται ένα νέο κορόιδο κάθε λεπτό, φτιάχνω νέο κόμμα»

Δύο πρώην υπουργοί Οικονομικών δεν έχουν συνήθως τις καλύτερες των σχέσεων. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τον Γ. Παπακωνσταντίνου και τον Γ. Βαρουφάκη.


ΒΙΝΤΕΟ-Η απόλυτη τρέλα! ΣΥΡΙΖΑίοι χειροκροτούν τον Τσίπρα επειδή κόβει επιδόματα

Να εδώ ο Τσίπρας παραδέχεται ότι με αυτά που ψήφισαν μειώνονται τα επιδόματα σε πολύτεκνους και τρίτεκνους. Μετά τους πετάει το παραμύθι ότι μπορεί να βρουν κάποιον τρόπο ώστε να κοπούν λιγότερο (τουλάχιστον φέτος) και από κάτω τον χειροκροτούν!

ΖΑΡΤΙΕΡΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ! Ανδρας ζητά να γίνει βασίλισσα του Καρναβαλιού στην Ξάνθη -«Και τους άνδρες μάνα τους γέννησε»

Μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη βρέθηκαν οι υπεύθυνοι στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, κατά την παραλαβή των αιτήσεων για τη θέση της Βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018.


ΖΩΑΡΑ! 4 μέρες διακοπές στο Χόλιγουντ θα κάνει ο Παππάς

Επίσημη επίσκεψη στις Ηνωμένες Πολιτείες θα πραγματοποιήσει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, από τις 5 έως τις 9 Φεβρουαρίου.
Η επίσκεψη, σύμφωνα με το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης 2018 (όπου τιμώμενη χώρα θα είναι οι ΗΠΑ) και με στόχο την προσέλκυση και τη συμμετοχή αμερικανικών εταιρειών ως εκθετών.


ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Τσίπρας θέλει νέο κόμμα στα δεξιά της ΝΔ, γι’ αυτό άνοιξε το Σκοπιανό -Δεν υπάρχει χώρος, η ΝΔ καλύπτει αυτό το «κομμάτι»

«Είπα, πριν καν ξεκινήσει η ιστορία με τα Σκόπια, ότι ο Τσίπρας θα κάνει ακριβώς αυτό, θα ανοίξει το ζήτημα, με σκοπό, όχι να λύσει το ίδιο το ζήτημα, γιατί δεν θέλει να λύνει ζητήματα για την Ελλάδα», δήλωσε μιλώντας στην εκπομπή FOCUS PRESS του Atlas TV Κεντρικής Μακεδονίας και στον Δημήτρη Βενιέρη, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, συμπληρώνοντας:

Βίντεο: Οπαδοί Ολυμπιακούς Ελλάδος και Ολυμπιακού Σερβίας Αστέρα πήγαν μαζί στο γήπεδο

Όμορφες εικόνες στους δρόμους του Βελιγραδίου, με οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα να πηγαίνουν στο γήπεδο μαζί με εκείνους του Ολυμπιακού

Ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 20η αγωνιστική της Euroleague και λίγη ώρα πριν το τζάμπολ, όσοι βρέθηκαν στους δρόμους του Βελιγραδίου αντίκρισαν όμορφες εικόνες.


ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ! Μία εικονική αερομαχία και 35 παραβιάσεις του ελληνικού εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά

Σημειώθηκαν και 11 παραβάσεις του FIR Αθηνών - Συνολικά εννέα τουρκικά αεροσκάφη, δύο F - 16 σε σχηματισμό, τρία CN-235 και τέσσερα ελικόπτερα, πέταξαν στην περιοχή του βορειοανατολικού, κεντρικού και νοτιοανατολικού Αιγαίου


Επιστολή Πατούλη σε Σκουρλέτη για την προσχολική αγωγή

Ζητά τη σύγκληση Διυπουργικής Επιτροπής και διατυπώνει την πλήρη αντίθεση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην προοπτική ένταξης των παιδιών προσχολικής ηλικίας στην υποχρεωτική εκπαίδευση


ΒΙΝΤΕΟ-Ντάνος βρέθηκε στο «Survivor Εδώ» και στο πάνελ δεν κάθισαν Βαλαβάνη-Βασάλος

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκε στην εκπομπή «ΕΔΩ Survivor» με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για να σχολιάσει τους παίκτες που βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο.


ΑΓΓΛΙΑ! Η ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ! Παιδόφιλος που δήλωσε ότι βίασε 4χρονη διότι την πέρασε για... 18, αποφυλακίστηκε έναν χρόνο μετά!

Ο 22χρονος δράστης είχε καταδικαστεί με 32 μήνες κάθειρξη, αλλά βγήκε έξω στους 16, προσφέροντας... κοινωφελή εργασία για τους υπόλοιπους 16 μήνες - Συγκλονιστικές λεπτομέρειες από τη φρικιαστική αυτή υπόθεση

ΑΠΛΥΤΟΙ Ή ΓΥΦΤΟΙ ΘΑ 'ΤΑΝ! Μέγα θράσος: Αδίστακτοι κουκουλοφόροι έκλεψαν το χρηματοκιβώτιο της "Κιβωτού του Κόσμου"

Απύθμενο θράσος έδειξε την περασμένη Κυριακή ομάδα 15 διαρρηκτών, που δεν δίστασε να βάλει στο στόχαστρο της τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, «Κιβωτός του Κόσμου» που βοηθά παιδιά.

60 χρόνια ΟΥΚ και ο Καμμένος πήγε να σκίσει τα καλσόν του: Οποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος θα χαθεί την επόμενη στιγμή [εικόνες]

Σκληρή προειδοποίηση προς άπαντες όσους αμφισβητήσουν την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας, έστειλε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, κατά τον εορτασμό της 60ης επετείου από την ίδρυση της σχολής Υποβρυχίων Καταστροφών, στο Σκαραμαγκά.

ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! Εικόνες από την επίθεση αγνώστων στα γραφεία εκδοτικού οίκου και σε διπλωματικό όχημα στο Κολωνάκι - ΒΙΝΤΕΟ

Άγνωστοι επιτέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία εκδοτικού οίκου στο Κολωνάκι, ενώ στη συνέχεια προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε διπλωματικό όχημα που ήταν σταθμευμένο σε κοντινό σημείο.

Ο διάλογος Παυλόπουλου - Τσίπρα μπροστά στις κάμερες - ΒΙΝΤΕΟ

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο έγινε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις επαφές του στο Νταβός.

ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Επιστολή στήριξης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Ερντογάν για την επιχείρηση στο Αφρίν

- Ο οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στηρίζει την επιχείρηση "Κλάδος Ελαίας" του τουρκικού στρατού στο Αφρίν της Συρίας - Σε αντίστοιχη κίνηση υποστήριξης προέβη και ο Αρμένιος Πατριάρχης στην Κωνσταντινούπολη - "Είναι ευχή της κοινότητάς μας, το έθνος μας να αναπτυχθεί γρήγορα σε ένα ασφαλές περιβάλλον τερματίζοντας την τρομοκρατία..."


ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΥΡΙΖΑίων! ΔΟΕ: Δεν είναι υποχρεωτική η εφαρμογή της εγκυκλίου «Η τσάντα στο σχολείο»

Εναπόκειται στην παιδαγωγική κρίση των Συλλόγων Διδασκόντων να εκτιμήσουν, ελεύθερα, με δημοκρατικές διαδικασίες, τη δυνατότητα εφαρμογής της, όπως επίσης εναπόκειται στην κρίση κάθε διδάσκοντα να επιλέξει το εύρος και το χρονοδιάγραμμα των κατ’ οίκον εργασιών με βάση τη δυναμική της τάξης του


Ποδοσφαιριστής της Βιγιαρεάλ έβγαλε πιστόλι!

Ο μέσος της Βιγιαρεάλ, Ρουμπέν Σεμέντο, κατηγορείται ότι ακούμπησε στο μέτωπο θαμώνα μπαρ το πιστόλι που είχε μαζί του

Είναι σοβαρά τραυματίας και λείπει καιρό. Ωστόσο, ο Ρουμπέν Σεμέντο της Βιγιαρεάλ φρόντισε να απασχολήσει τα δημοσιεύματα για τους πιο λάθους λόγους.


ΝΑ 'ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ! Εισαγγελική παρέμβαση για την εισβολή του Ρουβίκωνα στα δικαστήρια της Ευελπίδων

Μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν και πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της Δικαιοσύνης

Την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας προκάλεσε η χθεσινή εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων.


ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ! Καταδικάστηκε ο Γιάννης Μιχελάκης για την υπόθεση Πάλλη

Την καταδίκη του πρώην βουλευτή και εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο για υπόθεση δωροδοκίας του από τον επιχειρηματία Αναστάσιο Πάλλη, ο οποίος καταδικάστηκε επίσης.


Με Φουρέιρα στην Eurovision η Κύπρος

Το τραγούδι φέρεται να έχει ηχογραφηθεί, ενώ αναμένεται η διευθέτηση των τελευταίων λεπτομερειών με τη δισκογραφική εταιρεία με την οποία έχει συμβόλαιο η γνωστή τραγουδίστρια


Πρετεντέρης Μπουρδουκλώθηκαν οι ατζαμήδες

Σαν ατζαμήδες μπερδεύτηκαν, μπέρδεψαν τους πάντες και κατέληξαν στην κ@λοτουμπα οχι επειδή τους υποχρέωσαν. Αλλα επειδή μπουρδουκλώθηκαν" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΜΕ! Times: Σύντροφοι δεν φαντάζεστε ποιο είναι το πρώτο πράγμα που ζητάνε οι λάθρο όταν φτάνουν σε καταυλισμό - Δεν είναι νερό και τροφή

Οι πρόσφυγες που φθάνουν στους ευρωπαϊκούς καταυλισμούς για τους μετανάστες ζητούν κωδικούς για wi-fi πριν να ελέγξουν αν υπάρχουν τρόφιμα, νερό και βασικά είδη υγιεινής, γράφουν οι Τάιμς του Λονδίνου.

ΙΣΧΥΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ 1-5 Ή 6 ΑΛΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!Αλλάζει η βαθμολογία στο σχολείο: Τέλος στο παραδοσιακό 20άρι

Μείωση μαθημάτων και αλλαγή της παραδοσιακής κλίμακας βαθμολόγησης από 1-20 εξετάζει το υπουργείο Παιδείας - Δεν αποκλείεται κλίμακα 1-5 ή το ABC [Και στη Γερμανία πχ υπάρχει το 1 (άριστα) - 6 (πάτος) αλλά το 3 και το 4 πάνε σύννεφο... ενώ εδώ στο Δημοτικό ούτε οι χειρότεροι δεν παίρνουν Γ... Με λίγα λόγια να ισχύει μικρότερη κλίμακα αλλά να πέφτουν τσεκούρια και να χρησιμοποιείται όλη η κλίμακα]


Δίκη για τη δολοφονία Γαλαζούλα: «Δεν σκότωσα εγώ τον Θοδωρή» είπε ο κατηγορούμενος

Μέσα σε τεταμένη ατμόσφαιρα λόγω της βεντέτας που υπάρχει μεταξύ των δυο οικογενειών, απολογήθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, Ιωσήφ Ριτζάκης.


Ο Δήμος Χίου είπε «όχι» σε νέο κέντρο υποδοχής προσφύγων

«Οχι» λέει ο Δήμος Χίου στην κατασκευή νέου κέντρου υποδοχής προσφύγων στο παλαιό εργοστάσιο της Β Ι.ΑΛ. στο Χαλκειός, ζητώντας να «παγώσει» η υπουργική απόφαση που προβλέπει τους ορούς χωροθέτησης του.


Η... άτακτη μαϊμου, το "χούφτωμα" και ο ζηλιάρης σύζυγος - ΒΙΝΤΕΟ

Σε βίντεο κατέγραψε ένας "ζηλιάρης" σύζυγος, την άτακτη μαϊμού που αποφάσισε να ...ακουμπήσει το στήθος της γυναίκας του. Ο σύζυγος ακούγεται να φωνάζει στη μαϊμού: "Αυτή είναι η γυναίκα μου", ενώ δεν μπορούν να σταματήσουν να γελάνε.

Η Καλλέργη "αδειάζει" την Κοκαλίτσα: Δεν είναι πρωταθλήτρια - ΒΙΝΤΕΟ

Τον δεύτερο κύκλο του Survivor και την παίκτρια των "Μαχητών" Αγγελική Κοκαλίτσα, η οποία συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό ως «πρωταθλήτρια του kick boxing», σχολίασε η πρώην παίκτρια του Survivor Μαριάννα Καλλέργη μιλώντας στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω".

Δίκη για τη δολοφονία του Facebook: Ποιον δείχνουν οι συγγενείς ως υπεύθυνο για το έγκλημα

Με τους γονείς των κατηγορούμενων για τη δολοφονία του 30χρονου Γιώργου Κοτσιλίδη οι οποίοι ζητούσαν συνεχώς συγγνώμη από τους γονείς του άτυχου νέου συνεχίστηκε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Εφετείου η δίκη για τη δολοφονία που στήθηκε με δίχτυα τα οποία ρίχτηκαν μέσω Facebook.


Η αλήθεια για το ωράριο μουσικής στο Κολωνάκι -Κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων απαντούν στις επικρίσεις

Η απόφαση για το ωράριο στο Κολωνάκι αφορά μόνο στη μουσική και όχι στην λειτουργία των καταστημάτων, διευκρινίζουν κύκλοι του δημάρχου Αθηναίων, μετά τις αντιδράσεις.

Επισημαίνουν δε ότι «ούτε τις άδειες λειτουργίας των καταστημάτων δίνουν οι δήμοι, ούτε το ωράριο λειτουργίας τους υπάγεται στη δική τους ευθύνη».


Ποιος θα ψήφιζε «ναι» αν το Σκοπιανό ερχόταν στη Βουλή

Με το Σκοπιανό να βρίσκεται στην κορυφή της πολιτικής ατζέντα και να εκκρεμούν τα ραντεβού Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς, το Μέγαρο Μαξίμου προσπάθεια να διαμορφώσει συσχετισμούς που εντός του κοινοβουλίου θα επιτρέψουν όχι μόνο την απλή υπερψήφιση αλλά και την ευρεία πλειοψηφία.


Πανεπιστήμιο Πατρών: Δεν είναι όμηρος ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας

Κατηγορηματική διάψευση έδωσε πριν από λίγο η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών, αναφορικά με τις πληροφορίες, που διέρρευσαν από τοπικά μέσα, ότι ο διευθυντής της φοιτητικής εστίας του Πανεπιστημίου Πατρών Γιώργος Αθανασόπουλος παρέμεινε για αρκετές ώρες κλειδωμένος στο γραφείο του από φοιτητές

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ! Συνεργάτες Τσίπρα: Ανακριβής ο διάλογος που μεταφέρει - Φώφη: Είναι γνωστό ποιος λέει ψέματα...

«Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, το ποιος λέει ψέματα σε αυτό τον τόπο είναι πια γνωστό», καρφώνουν Τσίπρα από το ΠΑΣΟΚ - Μαξίμου: Να δείξει εθνική υπευθυνότητα, προβαίνει σε ανακριβείς διαρροές υποτιθέμενων διαλόγων της με τον πρωθυπουργό

Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! Διαρκής Ιερά Σύνοδος: Οχι στον όρο «Μακεδονία» -Ελεύθεροι οι ιερείς να πάνε στο συλλαλητήριο

Ολοκληρώθηκε μετά από πέντες ώρες η έκτακτη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ και των συλλαλητηρίων.


ΙΣΑ: Καλεί τους γιατρούς να μην υπογράψουν νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ

«Απαξιωτικοί οι όροι»

Να απέχουν από την υπογραφή των νέων συμβάσεων με τον ΕΟΠΥΥ καλεί τα μέλη του ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών (ΙΣΑ), τονίζοντας ότι παρόλο που ζήτησε την τροποποίηση των προϋποθέσεων για τη σύναψη των συμβάσεων οικογενειακών γιατρών με τον ΕΟΠΥΥ και την αποσαφήνιση συγκεκριμένων ζητημάτων επί των νέων συμβάσεων, «ουδεμία απάντηση έλαβε», αν και...