27 Ιανουαρίου 2018

Επεισοδιακή σύλληψη των Κερκυραίων «Μπόνι και Κλάιντ» -Είχαν κλέψει ακόμη και λεωφορείο!

Σκηνές από την αστυνομική ταινία ταινία Μπόνι και Κλάιντ εξελίχτηκαν σήμερα στην Κέρκυρα.

Νεαρό ζευγάρι από το νησί, αφού διέρρηξε, αυτοκίνητα, καταστήματα και σπίτια, καθώς και ένα παρεκκλήσι, στη συνέχεια έκλεψε σταθμευμένο τουριστικό λεωφορείο, ακολουθώντας μάλιστα μία τρελή πορεία από τη Βόρεια μέχρι τη Μέση Κέρκυρα, προκαλώντας πολλές υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα και πινακίδες δρόμου .


Εσπασαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή

Καταδρομικού τύπου επίθεση στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στην Καισαριανή επί της οδού Ούλοφ Πάλμε πραγματοποίησαν...

Βίντεο -Η γερμανική προπαγάνδα στην κατοχική Αθήνα

Από τη mixanitouxronou.gr: Ένα φιλμ εποχής έρχεται στο φως της δημοσιότητας κινηματογραφημένο για τα «Γερμανικά Επίκαιρα».

Ήταν μια σειρά ενημερωτικών δελτίων από τις κατοχικές χώρες για τους γερμανούς πολίτες κι αποτελούσαν...

ΝΔ: Οι δηλώσεις Τσίπρα δικαιώνουν την απόφασή μας να μη γίνουμε συνυπεύθυνοι στις επιζήμιες επιλογές του

Με τη σημερινή παρέμβασή του ο κ. Τσίπρας δικαιώνει πλήρως την απόφαση της ΝΔ να μη γίνει συνυπεύθυνη στις επιζήμιες για τον τόπο επιλογές του, αναφέρει η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της για τις δηλώσεις του πρωθυπουργού μετά τις συναντήσεις που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς για το Σκοπιανό.


ΘΕΟΣ! Ο Ψωμιάδης απαντά για τη διαφήμιση τον Ζορό και τη ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εδώ και μερικές ώρες απασχολεί το διαδίκτυο και όχι μόνο καθώς πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση του Jumbo για τις Απόκριες. Φορώντας τη στολή του Ζορό, που ο ίδιος έκανε σήμα-κατατεθέν, εμφανίζεται στο διαφημιστικό ενώ εντύπωση προκαλεί ότι ακούγεται ο ύμνος της Νέας Δημοκρατίας. «Ποιος ήταν ο Ζορό; Ο προστάτης των φτωχών και των αδυνάτων», λέει χαρακτηριστικά.


Με επίθεση στον Μητσοτάκη ολοκλήρωσε την "εθνική συναίνεση" ο Τσίπρας: Η στάση του είναι δείγμα αναξιοπιστίας

Αποφασισμένος να προχωρήσει μόνος του (όπως είχε κατα νού απ' την αρχή) και να κλείσει με τις γνωστές αντεθνικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ 4% τα εθνικά θέματα με Σκόπια και Αλβανία

Δήλωση για το σκοπιανό και τα όσα συζήτησε στις κατ΄ιδίαν συναντήσεις που είχε με τους πολιτικούς αρχηγούς σήμερα, έκανε ο Αλέξης Τσίπρας, από το Μέγαρο Μαξίμου.


Μπακογιάννη: Ο Τσίπρας διαπραγματεύεται ως αρχηγός κόμματος και όχι ως πρωθυπουργός

Επίθεση στη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετικά τόσο με την υπόθεση της ΠΓΔΜ, όσο και για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, εξαπέλυσε η βουλευτής της Ν.Δ και τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη από τη Λάρισα στα πλαίσια της περιοδείας της στη θεσσαλική πόλη.


ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Τσίπρας παραδέχεται ότι το μνημόνιο δεν τελειώνει αφού δεν τελειώνουν τα μέτρα και τα χαράτσια

Τσίπρας για τέλος των μνημονίων με καρέκλα και χωρίς καρέκλα

Με νευρικό κλονισμό νοσηλεύεται η γυναίκα που μετέφραζε την ομιλία του Κώστα Ζουράρι στη νοηματική

Η άτυχη διερμηνέας, με έκδηλη την αγωνία στο πρόσωπο της, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Ζουράρι στη Βουλή

Σε κατάσταση ισχυρού σοκ και με συμπτώματα εξάντλησης εισήχθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας η διερμηνέας νοηματικής της Βουλής, μετά από ομιλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ Κώστα Ζουράρι.

Γιατί αποσύρουν άρον-άρον το σποτ με τον «Ζορό» Ψωμιάδη!

Φορώντας τη μάσκα και το καπέλο του Ζορό, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης καταφθάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες, οι οποίες… συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.


Αυτό είναι το ελληνικό δημόσιο-ΦΩΤΟ

Πολεοδομική υπηρεσία στη χώρα του ό,τι να'ναι...:

Reuters: Ο Τσίπρας απέτυχε να λάβει πολιτική στήριξη για τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό

Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Αλέξης Τσίπρας, δεν κατάφερε να πάρει την υποστήριξη του αρχηγού της αντιπολίτευσης σήμερα, πριν από τις εντατικές συνομιλίες μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων σχετικά με την επίλυση του θέματος της ονομασίας, αναφέρει το Reuters.


BINTEO-"Γλέντι» στο Twitter για τον… Ζορό Π. Ψωμιάδη - Η «Jumbo-επιτυχία» άναψε «φωτιές"

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης με την εκκεντρικότητα του. Ακόμα και όταν κατείχε σοβαρές θεσμικές θέσεις όπως αυτή του βουλευτή, του νομάρχη, ακόμα και του


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Όλα τα λεφτά το πανό άπλυτων "ενάντια σε κάθε ενθικισμό"

Φώτο από την συγκέντρωση αναρχικών, της περασμένης Κυριακής στη Θεσσαλονίκη, "ενάντια σε κάθε εθνικισμό"...

Ο Μητσοτάκης επανέλαβε τη δέσμευση της ΝΔ για μείωση του ΕΝΦΙΑ κατά 30%

Οι επιπτώσεις που επέφερε στην ιδιωτική ακίνητη περιουσία η φορολογία των ιδιοκτητών ακινήτων με την επιβολή του ΕΝΦΙΑ και οι εξελίξεις το 2018 με τις επικείμενες αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες παρουσιάστηκαν στο 35ο επετειακό Πανελλήνιο Συνέδριο της ΠΟΜΙΔΑ που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην ιστορική αίθουσα του Μεγάρου της Παλαιάς Βουλής, παρουσία πλήθους ιδιοκτητών και στελεχών της ΠΟΜΙΔΑ από όλη τη χώρα, εκπροσώπων πολιτικών κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της κτηματαγοράς.


ΦΩΤΟ-Άπλυτοι: Θα κάνουμε ένοπλες περιπολίες μέχρι τη λήξη των εθνικιστικών συλλαλητηρίων!

Ένοπλες περιπολίες! Μέσα στην Ελλάδα από το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ που αποκαλεί παιδιά του! Αυτό ανακοίνωσε το ΣΚΑΠΑ (Συντονικστικό Καταλήψεων Αθηνών-Πειραιώς, Αργοσαρωνικού) που κανονικά έπρεπε να λένε ΣΚΑΤΑ! Διαβάστε να φρίξετε:

ΒΙΝΤΕΟ-ΣΦΙΞΑΝ ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΑ ΣΛΑΒΙΚΑ! Θεοδωράκης: Σύνθετη ονομασία με μία λέξη στη σλαβική διάλεκτο

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κ. Θεοδωράκης δήλωσε μετά τη συνάντηση ότι το Ποτάμι έχει μια κρυστάλλινη θέση επί του θέματος,

ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ η Ντόρα απαντά στη μονταζιέρα Μαξίμου για το "έγκλημα όλοι τους λένε «Μακεδονία» κι εμείς φούφουτους"

Οργίασε η προπαγάνδα των πρόθυμων του Μαξίμου και των χρήσιμων ηλιθίων με αφορμή συνέντευξη της Ντόρας Μπακογιάννη όπου σύμφωνα με τα fake news είπε (μόνο) "έγκλημα να τους λέει όλος ο κόσμος «Μακεδονία» κι εμείς φούφουτους"... "άρα η Ντόρα λέει να τους λέμε κι εμείς Μακεδονία" ούρλιαζαν τα παπαγαλάκια του ΣΥΡΙΖΑ.

Φυσικά και η Ντόρα δεν είπε αυτό αφού η συγκεκριμένη αναφορά της ήταν για τη διπλή ονομασία (την οποία διαφήμισε σήμερα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μπγιάλας) που την θεωρεί εγκληματική! Τα παπαγαλάκια λοιπόν...

ΑΛΗΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ! Άφησαν τα Αντικύθηρα χωρίς πλοίο και τρόφιμα και ζητάνε τα ρέστα απ' τον Δήμαρχο

Απίστευτα πράγματα.. Έχουν αφήσει τα Αντικύθηρα χωρίς πλοίο και τρόφιμα επειδή το Υπουργείο Ναυτιλιάς καθυστέρησε την ανανέωση της σύμβασης. Ο ΓΓ του Υπουργείου μάλιστα παρακάλεσε τον Δήμαρχο να ζητήσει από...

Σκοπιανό: Η πρόταση Νίμιτς για «σαλαμοποίηση» παγώνει τη λύση

Στις ελληνικές καλένδες πρέπει να θεωρείται ότι οδηγείται το “σκοπιανό”, ακόμη και μετά την εξελισσόμενη διαπραγμάτευση, καθώς από τις μέχρι τώρα συζητήσεις σε διπλωματικό πεδίο, αλλά και τουλάχιστον στην εσωτερική πολιτική της χώρας μας, διαφαίνεται ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες για μία συμφωνία με τη γειτονική χώρα.


ΒΙΝΤΕΟ-Ασύλληπτη τραγωδία στο Αφανιστάν – 95 νεκροί, 158 τραυματίες σε επίθεση των Ταλιμπάν

Στους 95 ανέρχονται οι νεκροί και στους 158 οι τραυματίες από την έκρηξη βόμβας, κρυμμένη σε ασθενοφόρο σε σημείο ελέγχου της αστυνομίας στην Καμπούλ, σε περιοχή κοντά στις ξένες πρεσβείες και σε κυβερνητικά κτήρια, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Αφγανιστάν.

Οι «Εβραίοι Εκδικητές»: Πώς μια ομάδα επιζώντων του Ολοκαυτώματος σχεδίασε τη δολοφονία έξι εκατομμυρίων Γερμανών

Την ιστορία μιας ομάδας 50 Εβραίων επιζώντων του Ολοκαυτώματος, που λίγο έλειψε να φέρουν σε πέρας ένα τρομακτικό σχέδιο για να πάρουν εκδίκηση από τους ηττημένους Γερμανούς φέρνει στο φως ένα ντοκιμαντέρ.

Τελέστηκε στο A' νεκροταφείο Αθηνών ιερό μνημόσυνο του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Στην Θεία Λειτουργία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καισαριανής κ. Δανιήλ, ενώ συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Πειραιώς Σεραφείμ, Σερρών Θεολόγος, Σύρου Δωρόθεο,ς Κερκύρας Νεκτάριος, Κορίνθου Διονύσιος και Βρεσθένης θεόκλητος

ΒΙΝΤΕΟ-Θεοδωράκης για Σκοπιανό: Σου είχα πει να μας δώσεις καρέκλα από το Σεπτέμβρη – Τσίπρας: Έχεις δίκιο πρέπει να ξεφορτωθώ Καμμένο

Την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου πέρασε στις 15:00 o επικεφαλής του Ποταμιού 

Στις 15:00 ξεκίνησε, όπως ήταν προγραμματισμένο, η συνάντηση του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Ψωμιάδης ντύνεται...Ζορό και πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση των Jumbo - ΒΙΝΤΕΟ

Σε ρόλο Ζορό ξαναβλέπουμε τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αυτή τη φορά για τις ανάγκες τηλεοπτικής διαφήμισης της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo. Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης είχε ξαναεμφανιστεί πριν χρόνια ως Ζορό, στο πλαίσιο εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Αποκριάς στον δήμο Θεσσαλονίκης.


ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΑΣΟΓΚΟΛΗΔΕΣ! Η ιστορία της φανέλας με το Νο 7 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

[Όλοι υπερεκτιμημένοι και προϊόντα μάρκετινγκ εκτός απ΄τον Ρονάλντο που απέδειξε και αλλού ότι είναι παικταράς... Μπράιαν Ρόμπσον και πο@τσες μπλε!]

Θέλει «ψυχή» για να φορά κάποιος το νούμερο 7 της Μάντσεστερ ΓιουνάιτεντΧΑΧΑΧΑ. Η απόφαση του Ζοζέ Μουρίνιο να παραδώσει μία από τις πιο «βαριές» φανέλες στην ιστορία του ποδοσφαίρου στον Αλέξις Σάντσες προδίδει την ανάγκη να βρεθεί -επιτέλους- ο διάδοχος του Κριστιάνο Ρονάλντο, του τελευταίου των πολύ σπουδαίων ποδοσφαιριστών που τη φόρεσαν.

Κουτσούμπας για Σκοπιανό: Το όνομα δεν είναι το κυρίαρχο πρόβλημα -Δεν υπάρχει πιθανότητα λύσης

«Μικρό καλάθι» δήλωσε ότι κρατά ο Δημήτρης Κουτσούμπας, σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ.


Βίντεο: Πελάτης εξουδετέρωσε ληστή κοσμηματοπωλείου

Ηθελε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο στο Λάνκασιρ, αλλά δεν υπολόγιζε ότι θα βρει μπροστά του έναν... ηρωικό πελάτη.

Οταν ο Αντι Φίντλερ διαπίστωσε ότι είχε μπει ένας επίδοξος ληστής στο κοσμηματοπωλείο, όπου ο ίδιος διάλεγε δαχτυλίδι για την αρραβωνιαστικιά του, δεν δίστασε.


Κόβει την ανάσα το βίντεο του Γ.Ε.Σ – «Εκπαιδευόμαστε Όπως Θα Πολεμήσουμε»

Σκηνές που κόβουν την ανάσα δίνει στην δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού, επιβεβαιώνοντας το αξιόμαχο των χερσαίων δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού.

Ο ΣΥΡΙΖΑ "Αδειάζει" τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Δ. Καμμένο για τις δηλώσεις του

Για υπέρβαση των ορίων κάνουν λόγο κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας τις «συστηματικές επιθέσεις», όπως αναφέρουν, του βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του.


Αυτός θα είναι ο ρόλος του Ντάνου στο Τατουάζ

Είναι γνωστό ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα παίξει στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Το τατουάζ». Ποιος όμως θα είναι ο ρόλος του;


Μανώλης Κεφαλογιάννης: «Απαράδεκτη και επικίνδυνη η διάταξη που επιτρέπει στα καζίνο να χορηγούν δάνεια στους πελάτες τους»

Ο Μανώλης Κ. Κεφαλογιάννης με ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή εκφράζει την έντονη ανησυχία του για την ψήφιση διάταξης στο πρόσφατο πολυνομοσχέδιο που παρέχει τη δυνατότητα στα καζίνο να δανειοδοτούν τους παίκτες. Μία διάταξη που εγκυμονεί σοβαρούς κοινωνικούς κινδύνους τόσο για την προστασία των ίδιων των παικτών όσο και για την πιθανολογούμενη εμφάνιση κρουσμάτων «νόμιμης» τοκογλυφίας και ξεπλύματος μαύρου χρήματος εντός των καζίνο.


Αυγενάκης: «Δούρειος Ίππος» η κυβέρνηση για να εγκριθούν μέτρα που δεν θα τολμούσε ή δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλος

«Η κυβέρνηση έγινε ο «Δούρειος Ίππος» για να εγκριθούν μέτρα που δεν θα τολμούσε ή δεν θα μπορούσε να το κάνει άλλος. Έβαλε τη χώρα σε μια περιπέτεια και τη βύθισε σε μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση. Κρίση οικονομική, κρίση θεσμική, κρίση του κράτους δικαίου».


Τι είπε ο Τσίπρας στον Κυριάκο - Ποιές προτάσεις για το όνομα παρουσίασε

Αποκαλύψεις για την μορφή της διαπραγμάτευσης που πρότεινε ο πρωθυπουργός στον Μητσοτάκη-ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ

Τα πέντε ονόματα που έχει βάλει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ο διαμεσολαβητής του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς, παρουσίασε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη στη συνάντηση διάρκειας 35 λεπτών που είχαν στο Μαξίμου για το σκοπιανό, σύμφωνα με πληροφορίες των «Parapolitika.gr». Επίσης παρουσίασε μία μορφή διαπραγμάτευσης βήμα - βήμα.


ΦΩΤΟ-Η βίλα του Ζάεφ στην Χαλκιδική & ο χορός των κατασκόπων γύρω του

Στην τριώροφη βίλα του στην Χαλκιδική μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα δέχεται συχνά τους «φίλους» του ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! O ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων - Σαρωνικού καταγγέλλει τον Δήμαρχο για τη δρομολόγηση λεωφορείων στο Συλλαλητήριο

Χαρακτηρίζουν το συλλαλητήριο εθνικιστικό και λένε ότι εξυπηρετεί ακροδεξιούς κύκλους

Μια απίστευτη ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καλυβίων - Σαρωνικού, στην οποία χαρακτηρίζει το συλλαλητήριο εθνικιστικό και υποστηρίζει ότι εξυπηρετεί ακροδεξιούς κύκλους!

«Κάλυψη» από Μητσοτάκη στα συλλαλητήρια

Κατήγγειλε τον πρωθυπουργό ότι δεν σεβάστηκε το λαϊκό αίσθημα.

Με υπεύθυνο λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και μένοντας μακριά από τις τακτικές διχασμού έδωσε, εμμέσως πλην σαφώς ωστόσο, «κάλυψη» στα συλλαλητήρια καθώς στις δηλώσεις του...

ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Πάνω από μια ώρα σαλιάριζε η Φώφη με τον Τσίπρα

Μετά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την πόρτα του πρωθυπουργικού γραφείου πέρασε περίπου στις 12:30, όπως ήταν προγραμματισμένο η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, προκειμένου να ενημερωθεί από τον Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό και συγκεκριμένα για όσα συζητήθηκαν με τον κ. Ζάεφ στο Νταβός.

ΒΙΝΤΕΟ-Αποθέωση για Αντετοκούνμπο-Τραγούδησε τον εθνικό ύμνο με τους Έλληνες αφού διέλυσε τους Νέτς

Την αποθέωση γνώρισε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, μετά τη μαγική εμφάνιση που πραγματοποίησε, οδηγώντας τους Μιλγουόκι Μπακς σε νίκη επί των Μπρούκλιν Νετς με 116-91.


ΒΙΝΤΕΟ-Η άγρια δολοφονία της πιο διάσημης πόρνης της Αθήνας - Η μόνη που βρέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο...επισήμως

Της Ισμήνης Λέντζου

Υπάρχουν άνθρωποι (ακόμα και αν επέλεξαν επαγγέλματα μη αποδεκτά κοινωνικά), που ζουν μια ζωή τόσο γεμάτη που άλλοι χρειάζονται δέκα ζωές και πάλι δεν φτάνουν. Μια τέτοια ζωή έζησε η πιο διάσημη εταίρα της Αθήνας, η Γαβριέλα Ουσάκοβα.

ΤΟΥΣ ΕΦΤΥΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ! Γιατί δεν είχαν ήχο τα πλάνα από τη συνάντηση Τσίπρα-Μητσοτάκη -Τι λέει το Μαξίμου κι η ΝΔ

«Βουβά» ήταν τα πλάνα από τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου, το πρωί του Σαββάτου.

Πριν ξεκινήσει η κατ' ιδίαν συζήτησή τους, μεταδόθηκε εικόνα από το πρωθυπουργικό γραφείο, αλλά χωρίς ήχο.


Ο Τσίπρας «τρέχει» να προλάβει το συλλαλητήριο και διχάζει κυβέρνηση, Εκκλησία και ΑΝΕΛ

Του Αλέξανδρου Διαμάντη

Σε μπούμερανγκ εξελίσσεται για τον Αλέξη Τσίπρα το Σκοπιανό, καθώς αντί να διαπραγματευτεί μια κοινά αποδεκτή λύση για το Σκοπιανό, έχει… πετύχει να διχάσει όχι μόνο την κυβέρνηση και τους ΑΝΕΛ, αλλά και την Εκκλησία. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ουσιαστικά έκανε ένα βήμα πίσω, καθώς πλέον η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να επιτρέψει σε όποιους Ιεράρχες το επιθυμούν να βρεθούν στο επικείμενο συλλαλητήριο στην Αθήνα. Εξάλλου, την προηγούμενη Κυριακή αποδείχτηκε ότι η γραμμή του να πει «όχι» στο συλλαλητήριο, δεν εισακούστηκε...

Τους κάλεσε για να τους μοιράσει την αποτυχία

Του Γιάννη  Σιδέρη

«Να επιδιώκουμε την επίτευξη των εθνικών μας στόχων με αρραγή ενότητα και με γνώμονα το γνήσιο συμφέρον της πατρίδας» είπε μεταξύ άλλων χθες στο Αίγιο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με αναφορά στην «ιστορική παρακαταθήκη» που άφησε η «Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας».


ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ! Επεισόδια με μολότοφ στο κέντρο της Αθήνας

Επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής για μια ακόμα φορά στο κέντρο της Αθήνας.


Πυρά Δ. Καμμένου κατά ΣΥΡΙΖΑ: Αφού ξέρετε ότι θα ψηφίσουμε στα 4, αφήστε μας να λέμε καμιά μαλ@κία

Ο Δημήτρης Καμμένος εξαπέλυσε τα πυρά του κατά βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που χαρακτήρισαν ακροδεξιούς τους βουλευτές των ΑΝΕΛ που μετείχαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το Σκοπιανό.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Αυτή είναι η επιστολή ΝΤΡΟΠΗΣ Βαρθολομαίου στον Ερντογάν με την οποία του εύχεται να στεφθεί με επιτυχία η στρατιωτική επιχείρηση στη Συρία

Στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Τουρκίας στο Αφρίν της βόρειας Συρίας τάσσεται, σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1, Μαρία Ζαχαράκη, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, Βαρθολομαίος.


Αντικειμενικές αξίες ακινήτων: ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ τις φόρτωσαν στους εκτιμητές πριν 10 μέρες και τώρα μιλούν για καθυστερήσεις

Τρόμαξαν οι εκτιμητές που θα εκδώσουν νέες τιμές με την πολυπλοκότητα του εγχειρήματος - Ανατροπές σε φόρους και επιδόματα

Ανησυχίες για την έγκαιρη θεσμοθέτηση των νέων αντικειμενικών αξιών για τα ακίνητα –που αποτελεί και βασικό  προαπαιτούμενο  της αξιολόγησης-  εκφράζουν πλέον και στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Φράγκος: «Ώρα για αγώνες, όχι για κόμματα»

Ο στρατηγός ξεκαθαρίζει µέσω των «Π» τις προθέσεις του µετά το τελευταίο µεγαλειώδες συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

«Δεν είναι ώρα για νέα κόµµατα. Είναι ώρα για αγώνες, για να σώσουµε τη Μακεδονία µας».


Το Μαξίμου ψάχνει σκάνδαλα για να στήσει πρόωρες κάλπες

Η υπόθεση που μπορεί να δρομολογήσει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις

Τις τελευταίες ηµέρες έχει κατακλυστεί η πιάτσα από µια φηµολογία που εκπορεύεται από τα υπόγεια του Μαξίµου, και σχετίζεται µε την υπόθεση της φαρµακευτικής Novartis.


Η στιγμή που βεγγαλικό κυριολεκτικά εκτοξεύει ένα παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απροσδόκητη εξέλιξη είχε για ένα αγόρι η κίνησή του να πετάξει βεγγαλικό μέσα σε υπόνομο σε δρόμο στην Κίνα.