28 Ιανουαρίου 2018

Το βίντεο που ανέβασε ο Κυριάκος στο youtube

«Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκα την Πέλλα και την Πιερία. Περπάτησα στα χωριά, άκουσα πολλά, συζήτησα με ανθρώπους που θέλουν να γίνει η ζωή τους καλύτερη. "Θέλουμε πράξεις, από λόγια βαρεθήκαμε" μου είπαν οι περισσότεροι. Τα υπόλοιπα στο βίντεο.» έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Twitter και ανέβασε το παρακάτω βίντεο:

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΔ! Δ. Καμμένος πάλι κατά ΣΥΡΙΖΑ και "Αυγής": Θα καταστραφούν πολιτικά αν... - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα 24ωρο μετά την ολομέτωπη επίθεση κατά υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Αυγής» ο Δημήτρης Καμμένος έριξε «καρφιά» για τα σενάρια αναδιάταξης του πολιτικού σκηνικού, λόγω του Σκοπιανού.


Εφτασε στην Αθήνα ο πρόεδρος του Ισραήλ -Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Έφτασε το βράδυ της Κυριακής στην Αθήνα, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρεουβέν Ριβλίν.

Ο κ. Ριβλίν πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα και ήδη κατέλυσε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.


Αυγενάκης: Γελοιότητα το διαφημιστικό σποτ του Παν. Ψωμιάδη

Οξύτατη κριτική άσκησε προς την κυβέρνηση ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης από την Καβάλα όπου βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι στο πλαίσιο ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης του κόμματος και μετά το πέρας της οποίας παραχώρησε συνέντευξη Τύπου.


Συλλαλητήριο Αθήνας: Λεωφορεία απ' όλη την Ελλάδα βάζουν τα ΚΤΕΛ-Δρομολόγια κάθε 5 λεπτά από Θεσσαλονίκη

Αυξάνονται μέρα με τη μέρα τα λεωφορεία που μισθώνονται για τη συμμετοχή πολιτών από κάθε άκρη της Ελλάδας στο επερχόμενο συλαλλητήριο για τη Μακεδονία που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την επόμενη Κυριακή, 4 Φεβρουαρίου.

Μέχρι στιγμής έχουν ναυλωθεί λεωφορεία από τις εξής περιοχές:

Συνδικαλιστές πιάστηκαν στα χέρια στο εργατικό κέντρο της Κοζάνης [βίντεο]

Εντονες αντιπαραθέσεις και καβγάδες σημειώθηκαν στις εργασίες του Εκλογοαπολογιστικού Συνεδρίου του Εργατικού Κέντρου Κοζάνης.


ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ! Εγκαίνια αλβανικού σχολείου στην Κρήτη με χάρτη της «Μεγάλης Αλβανίας» σε μπλουζάκι μαθητή [εικόνες]

Η έναρξη μαθημάτων αλβανικής γλώσσας σε παιδιά αλβανόφωνων οικογενειών, στο 1ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου στα Χανιά, μπορεί να σημαδεύτηκε από κάποιες αντιδράσεις αλλά και πολλές ανακοινώσεις φορέων υπερ των μαθημάτων, αλλά μάλλον ουδείς αντελήφθη πως την ίδια ημέρα, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου, ξεκίνησε και το πρώτο αλβανικό σχολείο στην Παλαιόχωρα Χανίων.


ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ! Νίμιτς: «Νέα σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια αλλά αφού ενταχθεί στην ΕΕ»

Την αισιοδοξία του ότι θα βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εξέφρασε ο διαμεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών κ. Μάθιου Νίμιτς.

Πορτογαλία: «Ντου» της αστυνομίας στο γραφείο του Μάριο Σεντένο

Ο εισαγγελέας διέταξε έρευνα με στόχο τον ίδιο τον υπουργό Οικονομικών και πρόεδρο του Eurogroup - Εξετάζεται περίπτωση ευνοϊκής φορολογικής μεταχείρισης του γιου του προέδρου της Μπενφίκα


Φράγκος Φραγκούλης: Δεν πρόκειται να κάνω κόμμα

«Δεν είναι ώρα για δημιουργία νέων κομμάτων. Είναι η ώρα για αγώνες για να σωθεί η Μακεδονία μας…» τονίζει, μιλώντας αποκλειστικά στο «Π», ο στρατηγός ε.α. Φράγκος Φραγκούλης, σχολιάζοντας τα σενάρια που τον θέλουν, μετά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, να βάζει… πλώρη για τη δημιουργία νέου κομματικού σχηματισμού με αναφορές στον πατριωτικό χώρο της Δεξιάς.

«Πρωτιά» Αναστασιάδη, αντίπαλός του ο Μαλάς για την Προεδρία – Τα τελικά αποτελέσματα

Ο νυν Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και ο προερχόμενος από την Αριστερά Σταύρος Μαλάς θα κονταροχτυπηθούν για την Προεδρία στην Κύπρο.

Τα τελικά αποτελέσματα:

Το taklin του Κυριάκου στον Αλέξη

Του Σάκη Μουμτζή

Λένε πως αν δεν έχει παίξει κάποιος ποδόσφαιρο ή δεν το παρακολουθεί με προσοχή, δεν μπορεί να κατανοήσει τους πολιτικούς ελιγμούς.

Δηλαδή, την ίδια την πολιτική.

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν δύο ειδών taklin.


Τα πρώτα exit polls απο τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο

Στις 6 το απόγευμα της Κυριακής (28.01.2018) έκλεισαν οι κάλπες στην Κύπρο για τις προεδρικές εκλογές.

Σύμφωνα με το exit poll του ΡΙΚ...

ΝΔ για Σκοπιανό: Ο κατακερματισμός της λύσης αντίθετος και υπονομευτικός για τα συμφέροντα της χώρας

«Η Κυβέρνηση οφείλει να απαντήσει άμεσα και ξεκάθαρα εάν αποδέχεται ή εργάζεται ήδη προς την επικίνδυνη κατεύθυνση του κατακερματισμού μιας πιθανής λύσης», σημειώνει στη δήλωσή του ο Γιώργος Κουμουτσάκος


ΤΡΑΓΕΛΑΦΟΣ! Καμμένος: Αφού τον πήραν στο κυνήγι οι Τούρκοι κρύφτηκε στην Κάλυμνο και είπε "δεν είμαστε διατεθειμένοι να χάσουμε ούτε ένα χιλιοστό της εθνικής μας κυριαρχίας" - ΒΙΝΤΕΟ

[Δεν ντρέπεσαι ρε νούμερο! Πέταξες το στεφάνι στο γάμο του καραγκιόζη μόλις είδες τους Τούρκους και έγινες καπνός; Και κάνεις και δηλώσεις αντί να για χαρακίρι;]

Ο κ. Καμμένος παρέστη στο αρχιερατικό μνημόσυνο στον Ι.Ν Αγ. Νικολάου της Πόθιας, και στην επιμνημόσυνη δέηση που ακολούθησε στο ηρώο των 3 ηρώων αξιωματικών του ΠΝ, Χριστόδουλου Καραθανάση , Παναγιώτη Βλαχάκου και Έκτορα Γιαλοψού που έχασαν τη ζωή του πριν 22 χρόνια, κατά την εκτέλεση του υπέρτατου καθήκοντος προς την Πατρίδα την νύκτα της 30/31 Ιανουαρίου 1996 στην κρίση των Ιμίων.


ΣΚΙΤΣΟ-Ενημέρωση μόνο απ΄την ΑΓΝΗ!

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:

Πως κατασκευάσθηκε το τεχνητό «Μακεδονικό» έθνος

Του Κωνσταντίνου Χολέβα*

Ιούλιος 1903. Οι οπαδοί της Μεγάλης Βουλγαρίας και του ρωσόφιλου Πανσλαβισμού έχουν δημιουργήσει την σχισματική Εξαρχία, δηλαδή μία εκκλησιαστική οντότητα την οποία δεν αναγνωρίζει το Οικουμενικό Πατριαρχείο, και τον πολιτικό της βραχίονα, το ΒΜΡΟ. Στα ελληνικά μεταφράζεται ΕΜΕΟ και σημαίνει Εσωτερική Μακεδονική Επαναστατική Οργάνωση. Επεδίωκαν να πείσουν δια της βίας- και με τις ένοπλες ομάδες των κομιτατζήδων- τους Ελληνικούς πληθυσμούς της Μακεδονίας ώστε να δηλώσουν Βούλγαροι και Εξαρχικοί.

"ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΙΣ ΒΟΥΡΤΣΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟ@ΤΣΕΣ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΑ ΑΝΤΩΝΗ! Σαμαράς σε Παππά: Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε τις ημερομηνίες και τις «Μακεδονίες»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε λίγο τις ημερομηνίες, τις "Μακεδονίες" και τη γραμμή του» σχολιάζουν κύκλοι του Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας την αναφορά του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά και τα όσα υποστήριξε ότι ο πρώην πρωθυπουργός είχε υπογράψει έγγραφο με τον όρο «Μακεδονία» για την ΠΓΔΜ. Διερωτώνται αν στον ΣΥΡΙΖΑ «τους έχει τυφλώσει η ψύχωσή τους για τον κ. Σαμαρά».


Θύμα επίθεσης γνωστός αθλητικογράφος - Στο νοσοκομείο με κάταγμα στη μύτη

Άγνωστοι με κράνη του έστησαν ενέδρα και τον γρονθοκόπησαν στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Νέα σενάρια για αντικατάσταση Καμμένου με "προοδευτική συμμαχία"

Με τον εντυπωσιακό τίτλο «Προοδευτικό ρεύμα για την εύρεση λύσης» και υπότιτλο «τα βήματα προσέγγισης, η στάση των πολιτικών δυνάμεων και τα «αγκάθια» του αλυτρωτισμού και της πατριδοκαπηλείας» κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ «Αυγή», αποκαλύπτοντας ουσιαστικά την αλλαγή στρατηγικής της Κουμουνδούρου και του Μεγάρου Μαξίμου για τις κυβερνητικές συμμαχίες, αν όχι και τις υπόγειες διεργασίες που πιθανόν υπάρχουν ή θα υπάρξουν με δεδομένη τη δυσκολία συγκατοίκησης με τους ΑΝΕΛ, σε περίπτωση που προκύψει λύση για το Σκοπιανό, την οποία δεν μπορεί να δεχθεί το κόμμα του Πάνου Καμμένου.


Αλιβιζάτος και Τσακυράκης στο πλευρό των 8 Τούρκων στρατιωτικών -Ανέλαβαν αμισθί τη νομική υπεράσπιση

Οι συνταγματολόγοι καθηγητές Νίκος Αλιβιζάτος και Σταύρος Τσακυράκης ανέλαβαν την υπόθεση του Σουλεϊμάν Οζκαϊνακτζί, του ενός εκ των Τούρκων στρατιωτικών που διέφυγαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα.


ΠΑΨΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ! Φάμελλος: Τυχοδιωκτική πολιτική της ΝΔ στο θέμα της ΠΓΔΜ

[Μιλάνε για τυχοδιωκτισμό αυτοί που λέγανε θα καταργήσουμε μνημόνιο, ΕΝΦΙΑ, χαράτσια και θα αυξήσουμε βασικό μισθό μέ ένα νόμο και ένα άρθρο]

Επίθεση στη ΝΔ, στον πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη και στελέχη του κόμματος για τη στάση τους στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, λέγοντας ότι δεν κάνουν αξιωματική αντιπολίτευση αλλά «κομπλεξική πολιτική».


Μαντινάδες και θερμή υποδοχή Αυγενάκη από Κρήτες της Κομοτηνής (Video)

Όπου και να πάνε οι Κρήτες, είναι αδελφωμένοι! Αυτό ήταν το κλίμα που επεφύλαξε ο σύλλογος Κρητών Φοιτητών Κομοτηνής στο Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος βρέθηκε σε τριήμερη περιοδεία στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.


Β. Κικίλιας: Όταν ο λαός εκφράζει την ψυχή του, κάποιοι τρομάζουν

«Οι λαϊκές συγκεντρώσεις είναι συνταγματικά κατοχυρωμένες και μέρος της δημοκρατικής μας παράδοσης. Δεν ξορκίζονται αφοριστικά και δεν αποτελούν μονοπώλιο κανενός», αναφέρει σε άρθρο του στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», ο βουλευτής Α' Αθήνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.


Αθήνα: Συνελήφθη Αφγανός ΛΑΘΡΟ με πυροκροτητές - Του είχαν δώσει άσυλο

Οκτώ ηλεκτρικοί και ηλεκτρονικοί πυροκροτητές βρέθηκαν στην κατοχή του Αφγανού που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Λυκαβηττού, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης, έπειτα από τηλεφώνημα ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης ο οποίος ανέφερε ότι δεν δεχόταν να πληρώσει τον λογαριασμό.


Κουμουτσάκος για Ιμια: Προσβολή επικίνδυνη και για τα εθνικά συμφέροντα

Προσβολή επικίνδυνη και για τα εθνικά συμφέροντα χαρακτηρίζει ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, την παρεμπόδιση που φέρεται να υπήρξε από τουρκικά σκάφη στον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο κατά την ρίψη στεφάνων στον θαλάσσιο χώρο των Ιμίων.


Γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ο Αντώνης Βγόντζας αναλύει τους οκτώ λόγους για τους οποίους θα πάει στο συλλαλητήριο για της Αθήνας

Εχω καταλήξει. Εχω ζυγίσει όλα τα πράγματα.

Αυτά που έχω διδαχθεί και έχω μάθει. Αυτά που γνωρίζω και έχω μελετήσει. Ολα όσα έχω ανταλλάξει με φίλους και ανθρώπους που εκτιμώ τη γνώμη τους. Την ερχόμενη Κυριακή, λοιπόν, θα πάω στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για το Μακεδονικό.


ΒΙΝΤΕΟ-ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ! Τουρκικά πλοία εμπόδισαν την προσέγγιση Καμμένου στα Ίμια-Πέταξε το στεφάνι μερικά χλμ μακριά και ψάχνει δικαιολογίες

Τώρα λεει ότι το πέταξε μακριά γιατί εκεί έπεσε το ελικόπτερο με τους 3 αξιωματικούς

Δείτε βίντεο με την τουρκική ακτοφυλακή να παρεμποδίζει την προσέγγιση του ελληνικού σκάφους «Νικηφόρος» στην περιοχή - Τα τουρκικά πλοία βρέθηκαν πιο κοντά στα Ιμια από ότι η κανονιοφόρος - Τούρκος υπουργός Εσωτερικών: Η ακτοφυλακή μας έκανε αυτό που έπρεπε

Ρωσία: «Ντου» της αστυνομίας στα γραφεία του πολέμιου του Πούτιν, Αλεξέι Ναβάλνι

Η ρωσική αστυνομία εισέβαλε στα γραφεία του ηγέτη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλεξέι Ναβάλνι.

Υποστηρικτές του πολέμιου του Βλαντιμίρ Πούτιν, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί ανέκριναν εργαζόμενους στο γραφείο του Ναβάλνι.

Ποιο αυτοκίνητο τελικά διάλεξε ο Αντετοκούνμπο; (video)

… μα φυσικά αυτό που χώρεσε! Ο Ελληνας αστέρας των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής, πρωταγωνιστεί σε ένα Instagram video, το οποίο ήδη έχει εκατοντάδες, χιλιάδες προβολές!

Η ΜΠΟΥΡΔΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ! Συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ.: Σκεφτόμαστε να φτιάξουμε κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. και εκπρόσωπος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, λέγοντας πως οι ένστολοι σκέφτονται να προχωρήσουν στην ίδρυση νέου κόμματος.


Μπαλάφαw σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Δεν χρειάζεται να πετάγεται ο καθένας από εδώ και από εκεί- ΒΙΝΤΕΟ

Tην άποψη ότι θα υπάρχει όφελος αν βρεθεί λύση στο Σκοπιανό ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.


Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για «πορνεία»

Με την κατηγορία της «πορνείας», με την πνευματική έννοια του όρου που προβλέπουν οι διατάξεις του εκκλησιαστικού δικαίου, παραπέμπεται στο Επισκοπικό Συμβούλιο ο ιερέας Γεώργιος Δεληκώστας, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες, έκανε αίτημα προς την Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος ώστε να του επιτραπεί να...

Τσιρώνης: Το «Βόρεια Μακεδονία» είναι ένα καλό όνομα - ΒΙΝΤΕΟ

Στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων αναφέρθηκε το πρωί της Κυριακής μιλώντας στην τηλεόραση του «Ε», ο αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης. «Προσφέρουν χείριστη υπηρεσία στον ελληνικό λαό, όσοι σε αυτές τις στιγμές σκέφτονται τα ψηφαλάκια», σχολίασε ο κ. Τσιρώνης και προσέθεσε:

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ! Τρία (3) ΨΕΜΜΑΤΑ μέσα σε μία πρόταση ο πο@στης!

Πρίν λίγες μέρες ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας για το πολυνομοσχέδιο για το κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης, είπε στη Βουλή:

"Eπί 3 συναπτά έτη, η χώρα μας υπερκαλύπτει τους δημοσιονομικούς στόχους: Με ρυθμούς ανάπτυξης κοντά...

Τζίμης Πανούσης: Επικίνδυνος ο Τσίπρας, αγράμματος και με θράσος.

Σε μια από τις τελευταίες του συνεντεύξεις, τον Νοέμβριο του 2017, ο Τζίμης Πανούσης είχε μιλήσει στο reader.gr για την παράστασή του αλλά και για την πολιτική.


ΦΩΤΟ-Δεν θα πιστεύετε τι θέση ανακάλυψε ο Καμμένος για να βολέψει κομματόσκυλο!

Δείτε ρε ταγάρια που τους ψηφίζετε, που βόλεψε κάποιον ο Καμμένος. Τον έκανε "Έφορο επικοινωνίας...

Πρωτοσέλιδα Κυριακής 28-01-2017

Δείτε τα:

Άλλο ένα Σαββατόβραδο επαναστατικής γυμναστικής... Μολότοφ κατά αστυνομικών με ορμητήριο το Πολυτεχνείο

Άλλο ένα Σαββατόβραδο με τους αστυνομικούς που εκτελούν υπηρεσία έξω από το Πολυτεχνείο να γίνονται στόχοι κουκουλοφόρων.

Καβγάς στην Τουρκία για τα ελληνικά νησιά -Ερντογάν: Ετοιμάζω φάκελο για τη Συνθήκη της Λωζάνης

Συνεχίζεται η πολιτική αντιπαράθεση στην Τουρκία, με αφορμή τα ελληνικά νησιά.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, δεν χάνει ευκαιρία να...

Συλλαλητήριο Αθήνας: Ποιοι το διοργανώνουν–Ποιοι θα είναι οι ομιλητές

Σχεδόν 26 χρόνια μετά, οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου της 4ης Φεβρουαρίου 2018 στην πλατεία Συντάγματος, αισιοδοξούν πως ο παλμός και όγκος θα είναι ανάλογος του 1992, μετά και τη μαζική παρουσία του κόσμου στην Θεσσαλονίκη που προηγήθηκε.


ΕΠΙΚΟΣ Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Κατσίκης για Σκοπιανό: Θα καταψηφίσω, αλλά δε θα ρίξω την κυβέρνηση (Video)

«Έχουμε κόκκινες γραμμές τις οποίες τηρούμε», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κωνσταντίνος Κατσίκης.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΜΑΛ@ΚΑΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: "Αν δεν θέλουμε να λέγονται Μακεδονία ας πάμε για πόλεμο”

Μεγάλο τζιμάνι ο τύπος...

Ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ντζιμάνης μίλησε στο kozanimedia.gr για το Σκοπιανό αναφέροντας μεταξύ άλλων:

BINTEO-Τι αηδίες έλεγε ο Μιτεράν; Τους ΣΥΡΙΖΑίους τους είχε ρωτήσει;

Όταν ο Φρανσουά Μιτεράν χωρίς να έχει ρωτήσει τους ΣΥΡΙΖαίους έλεγε ότι δεν πρέπει να έχει τον όρο "Μακεδονία" η ονομασία των Σκοπίων για να μην...

Ιστορικό και σπάνιο βίντεο: Η ζωή στην Κρήτη το 1910!

Ενα σπάνιο βίντεο με εικόνες από την Κρήτη του 1910 ήρθε στο φως!

Το ...108 ετών βίντεο γυρίστηκε πιθανότατα από Γάλλους την περίοδο που η Κρήτη δεν είχε ακόμη ενωθεί επισήμως με την Ελλάδα και δείχνει μοναδικές κινούμενες εικόνες από τα Χανιά, το Ηράκλειο και άλλες περιοχές της ενδοχώρας τόσο στην καθημερινότητα όσο και σε γιορτές, όπως τα Θεοφάνια μπροστά στο ενετικό λιμάνι του Κούλε.


Ποιοι έδωσαν τα ναρκωτικά στην ΒΛΑΜΜΕΝΗ 19χρονη που ταλαιπωρεί τους γονείς της!

Ένας Ρουμάνος φαίνεται να αποτελεί "πρόσωπο-κλειδί" στην υπόθεση της 19χρονης που συνελήφθη με κοκαΐνη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ.

Μάλιστα, η ίδια η 19χρονη έδωσε στις κινεζικές αρχές στοιχεία για τον συγκεκριμένο Ρουμάνο, αλλά και για τον πατέρα του.


Σοκαριστικό: Η στιγμή του εκτροχιασμού του τρένου στο Μιλάνο [βίντεο]

Στο φως δόθηκε ένα βίντεο σοκ, δευτερόλεπτα πριν τον εκτροχιασμό του τρένου στο Μιλάνο που κόστισε τη ζωή σε τρεις ανθρώπους και τον τραυματισμό πολλών άλλων.


«Άκυρο» από το Ανώτατο Δικαστήριο στον Πουτζδεμόν – «Δεν μπορείς να ορκιστείς πρόεδρος εξ αποστάσεως»

Μεγάλο εμπόδιο στην επανεκλογή του Κάρλες Πουτζδεμόν στην προεδρία της Καταλονίας ήγειρε το Συνταγματικό Δικαστήριο της Ισπανίας, μετά από προσφυγή της κεντρικής ισπανικής κυβέρνησης.


Αυγενάκης: Ο Μητσοτάκης κατέστησε σαφές ότι οι αλυτρωτικές διαθέσεις των Σκοπίων πρέπει να εξαλειφθούν

«Αφήνουμε τον κ. Τσίπρα να πορευτεί μόνος του με την απαξίωση του ελληνικού λαού και φυσικά από τους πολίτες που αντιλαμβάνονται ότι με τα εθνικά ζητήματα δεν παίζεις», δήλώσε ο γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας


Βίντεο: Αυτό είναι το χειρότερο parkour που έχετε δει...

Η προσπάθεια δεν αρκεί... χρειάζεται και ταλέντο

Το parkour απαιτεί ώρες προπόνησης, αλλά και ταλέντο... Η προπόνηση δεν έλειπε από έναν νεαρό Ισπανό, αλλά σίγουρα έλειπε το ταλέντο!


Αρνητική η πρωτιά της Κρήτης στη μαθητική διαρροή από το Λύκειο

Μολονότι τα ποσοστά μειώθηκαν σημαντικά στην πάροδο μιας δεκαετίας

Ένα από τα μεγαλύτερα ζητήματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα τις τελευταίες δεκαετίες είναι το φαινόμενο της μαθητικής διαρροής. Πρόκειται για την εγκατάλειψη φοίτησης μαθητών οι οποίοι αν και εγγράφηκαν κανονικά στις πρώτες τάξεις Δημοτικών, Γυμνασία, Λυκείων και ΕΠΑΛ στη συνέχεια για διάφορους λόγους σταμάτησαν το σχολείο.


ΕΓΓΡΑΦΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ! Σε απόγνωση ο Παππάς αναμασάει προπαγάνδα Βαξεβάνη: Ο Σαμαράς είχε υπογράψει σκέτο «Μακεδονία»!

«Βόμβα» λέει το ΑΠΕ ότι έριξε με συνέντευξή του ο Νίκος Παππάς, ο οποίος κάνει λόγο για «όψιμο και καιροσκοπικό πατριωτισμό» του Αντώνη Σαμαρά αναφέροντας ότι υπάρχει έγγραφο -Κανονισμός (ΕΟΚ) 3567/91 του συμβουλίου της 2ας Δεκεμβρίου 1991- με τον όρο «Μακεδονία» για την πΓΔΜ χωρίς συνθετικά γεωγραφικά ή χρονικά που φέρει και την υπογραφή του κ. Σαμαρά.