29 Ιανουαρίου 2018

Jumbo και Ψωμιάδης επέστρεψαν - Το νέο σποτ που... «Συνεχίζεται»

Μετά τον πάταγο που προκάλεσε η αποκριάτικη διαφήμιση με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αλλά και την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, τα Jumbo επέστρεψαν ταχέως με νέο σποτ, το οποίο όμως θα «συνεχίζεται...»

Αλβανικό κόμμα Σκοπίων: «Ναι» στον συμβιβασμό με την Αθήνα, «όχι» στο δημοψήφισμα για το όνομα

Το μεγαλύτερο αλβανικό κόμμα της ΠΓΔΜ, που μετέχει στην κυβέρνηση, δηλώνει ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για την επίτευξη συμφωνίας με την Αθήνα για το όνομα, αλλά τάσσεται κατά της διενέργειας δημοψηφίσματος.


Βίντεο σοκ: Αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου της λίγα λεπτά προτού ξεψυχήσει

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο εμφανίζεται η φοιτήτρια Aasma Rani, η πυροβολήθηκε τρεις φορές έξω από το σπίτι της στο Αμποταμπάντ του Πακιστάν, επειδή απέρριψε την πρόταση γάμου που της έκανε Mujahidullah Afridi.

Τι ισχύει για το υπέρογκο πρόστιμο που επεβλήθηκε σε στοιχηματική εταιρεία

[Τι έχουμε εδώ; Ο Μαρής με το ΣΔΟΕ Τσίπρα προσπαθεί να εξοντώσει τους ανταγωνιστές του;]

Υπολογισμένο με εντελώς λάθος τρόπο και κατ’ επέκταση μη εισπράξιμο είναι το υπέρογκο πρόστιμο των 186,7 εκατ. ευρώ το οποίο και επιβλήθηκε σε θυγατρική εταιρεία του ομίλου GVC η οποία δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της Sportingbet.

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΗΛ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΝΑΤΟ κ' ΕΕ! ΑΠΑΠΑ! Αξιωματούχος του ΟΗΕ στον ΑΝΤ1: Λύση τώρα ή ποτέ για το Σκοπιανό


[Στην Κύπρο πάντως κάτι τέτοιες ειδήσεις όπως του Χατζηνικολάου αποδείχθηκε εκ των υστέρων ότι ήταν πληρωμένες από τους Α(υ)νανιστές]

Λίγες ώρες πριν φθάσει στην Αθήνα, ο Μάθιου Νίμιτς, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του ΟΗΕ που έχει άριστη γνώση των διαπραγματεύσεων για το Σκοπιανό, μιλώντας στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1 στις ΗΠΑ, Θανάση Τσίτσα, είπε ότι αν δεν λυθεί τώρα, πολύ δύσκολα θα υπάρξει ξανά μία άλλη ευκαιρία.


Μαϊάμι: Συνέλαβαν 7χρονο επειδή επιτέθηκε στη δασκάλα του [βίντεο]

Ενα αγόρι μόλις επτά ετών, με χειροπέδες στα χέρια και μια αστυνομικός δίπλα του να το οδηγεί στο περιπολικό.

Η εικόνα αυτή έχει προκαλέσει αντιδράσεις στις ΗΠΑ, καθώς θεωρήθηκε σωστό να συλληφθεί το αγόρι αυτό στο Μαϊάμι, επειδή επιτέθηκε στην δασκάλα του!


ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΑΜΑ ΕΝΟΧΛΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! Καταγγελία για επίθεση και ξυλοδαρμό οπαδού της ΑΕΚ

Θύμα της επίθεσης ο φίλαθλος της ΑΕΚ που είχε καταθέσει μήνυση κατά των Περέιρα και Κασάμι - Του έσπασαν μύτη και πλευρά, ενώ ανακοίνωση εξέδωσε και η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ!


Οι δήμαρχοι του Αιγαίου προσέφυγαν στην Ευρωβουλή για το ΦΠΑ

Παραδεκτή για εξέταση από την αρμόδια Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, έγινε αναφορά που κατέθεσαν οι δήμαρχοι νησιών του Βορείου και του Νοτίου Αιγαίου, μαζί με τις αντίστοιχες Περιφερειακές Ενώσες Δήμων.


Βίντεο ντοκουμέντο από τον ΑΝΤ1: Σκάνδαλο δωροδοκίας "στοιχειώνει" τον Ζάεφ

Ενώπιον δικαστηρίου εμφανίστηκε τη Δευτέρα ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ, για το σκάνδαλο δωροδοκίας που τον έχει “στοιχειώσει” από την εποχή που ήταν δήμαρχος στην Στρούμιτσα.


ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΕΙ Ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΧΑΚΗΣ! Δύο οι αιτήσεις στο δήμο Αθηναίων για τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα

Δύο ξεχωριστές αιτήσεις για την παροχή άδειας χρήσης της πλατείας Συντάγματος την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου για το συλλαλητήριο έχουν κατατεθεί στον δήμο Αθηναίων και ο Καμίνης που δεν το θέλει τρίβει τα χέρια του αφού ελπίζει μέσω κλήρωσης να δώσει την άδεια στον ψεκασμένο αντί να τον ακυρώσει.


Spheres: Ένα τροπικό δάσος μέσα σε τρεις σφαίρες τα νέα γραφεία της Amazon!

Οι τρεις γυάλινες σφαίρες φιλοξενούν σχεδόν 40.000 φυτά από 400 διαφορετικά είδη - Αντί για κλειστές αίθουσες συνεδριάσεων ή γραφεία, υπάρχουν μονοπάτια και αντισυμβατικοί χώροι συναντήσεων με καρέκλες

Νέα ένταση στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης - Κατάληψη από τα ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ του ΠΑΜΕ - ΒΙΝΤΕΟ

Mέλη της Ταξικής Ενότητας στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης έκαναν κατάληψη σήμερα το απόγευμα, ημέρα που ήταν προγραμματισμένη η διαδικασία εκλογής της Εφορευτικής Επιτροπής του Εργατικού Κέντρου, με τους συνέδρους να αποχωρούν λίγο μετά τις 19:00.


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΣ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Αμερικανός πρέσβης: Φοβάμαι το ατύχημα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο

Τους φόβους του για ένα «ατύχημα» στο Αιγαίο, ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία, εξέφρασε ο Τζέφρι Πάιατ.

Οι δηλώσεις του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα έρχονται μάλιστα στον απόηχο της νέας έντασης που προκλήθηκε στα Ιμια την Κυριακή, όταν βρέθηκε ο Πάνος Καμμένος στην περιοχή για τη ρίψη στεφάνου στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών, 22 χρόνια μετά την κρίση του 1996.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το ντέρμπι Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού που έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ

Υπάρχει ακόμα υγιής αθλητισμός. Υπάρχουν ακόμη φίλαθλοι που αγαπούν τα σπορ, υποστηρίζουν την ομάδα τους, αλλά σέβονται και τον αντίπαλο που -συνήθως- κρατάει ψηλά την δική τους αγάπη.

Φωτογραφίες: Οι νικητές στα βραβεία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών

Κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο Μάνταλος, κορυφαίος ξένος ο Μπεργκ, καλύτερος νέος ο Ρέτσος και προπονητής ο Ίβιτς
Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η 36η ετήσια γιορτή των κορυφαίων που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Στις Σέρρες ο Barack Βερναρδάκης-Δείτε πόσους αστυνομικούς κουβαλούσε από Αθήνα

Ούτε ο Ομπάμα τέτοια μέτρα προστασίας.

Ούτε ο… Οµπάµα να ήταν. Ο λόγος για τον υπουργό Επικρατείας Χριστόφορο Βερναρδάκη, ο οποίος µετέβη την προηγούµενη εβδοµάδα στις Σέρρες συνοδευόµενος όχι από έναν...

Δείτε το τηλεγράφημα του αμερικανού ΥΠΕΞ Στετίνιους που αρνείται το έθνος «Μακεδονία»

Σε τηλεγράφημα του 1944, που υπογράφει ο τότε αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Έντουαρντ Στετίνιους, γίνεται λόγος για απόπειρα αναβίωσης του μακεδονικού ζητήματος

Την άρνηση των ΗΠΑ στη χρήση του όρου «Μακεδονία» για το κρατίδιο των Σκοπίων αποτυπώνει διπλωματικό έγγραφο του Δεκεμβρίου του 1944, που υπογράφει ο Έντουαρντ Στετίνιους, τότε αμερικανός υπουργός Εξωτερικών.

Τι λέει ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς για τη διαφήμιση με τον Ψωμιάδη και τον ύμνο της ΝΔ - ΒΙΝΤΕΟ

Για τη διαφήμιση των Jumbo στην οποία συμμετέχει ο Παναγιώτης Ψωμιάδης και έχει προκαλέσει σάλο ρωτήθηκε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έχει γράψει τον ύμνο της ΝΔ που ακούγεται παραφρασμένος στο σποτ.


Απίστευτο βίντεο: Αρουραίος κάνει μπάνιο σαν... άνθρωπος!

Ίσως να πρόκειται για το πιο... κίνκι βίντεο όλων των εποχών. Δεν αποτελεί προϊόν μοντάζ, ούτε προέρχεται από κάποια ταινία κινουμένων σχεδίων. Συνέβη πραγματικά, όσο απίστευτο και αν δείχνει ως εικόνα. Ωστόσο, το οπτικό από την κάμερα ασφαλείας δεν μπορεί να διαψευστεί. Ένας αρουραίος στέκεται στα δύο του πόδια, έχει πασαλειφθεί με... σαμπουάν και πλένεται κυριολεκτικά σαν άνθρωπος!


Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑΣ! Ζουράρις: Δεν ψηφίζω σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία»

[Πριν κανα χρόνο έλεγε "και Μακεδονία σκέτο θα ψηφίσω αν μου το ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ"... αλλά τότε είχε καρέκλα]

Ξεκάθαρος πως δεν πρόκειται να ψηφίσει σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία» εμφανίστηκε ο Κώστας Ζουράρις και γέλασε και το παρδαλό κατσίκι.


Σκοπιανό: Με δηλώσεις Τσίπρα-Καμμένου απάντησε η ΝΔ στις δηλώσεις που ξέθαψε ο ΣΥΡΙΖΑ μετά από 25 χρόνια

Ο «πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ για το Σκοπιανό καλά κρατεί. Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, δημοσιεύουν βίντεο με παλαιότερες δηλώσεις κορυφαίων στελεχών του κάθε κόμματος, για να «εκθέσουν» το ένα κόμμα, το άλλο... μόνο που οι δηλώσεις Τσίπρα-Καμμένου είναι της περασμένης εβδομάδας και του Κων/νου Μητσοτάκη της προ-προ-περασμένης δεκετίας


Τέλος το φλερτ του Καραμανλή με το Μαξίμου

Οι διαρροές της πλευράς Καραμανλή και η απάντηση των φιλοκυβερνητικών εφημερίδων.

Στο χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας φαίνεται ότι µπαίνει οριστικά και αµετάκλητα το πολύπλευρο και παρατεταµένο «φλερτ» του Μεγάρου Μαξίµου προς την πλευρά του Κώστα Καραµανλή.

ΚΩΛΟΦΑΡΔΙΑ ΗΤΑΝ! Με τροπολογία ο αδελφός του Γαβρόγλου γλίτωσε το τρελό πρόστιμο των 600.000 ευρώ

Το μαρτύριο μιας απαλλοτρίωσης που έγινε θηλιά στον λαιμό του κ. Δημήτρη Γαβρόγλου για περισσότερο από 12 χρόνια επιλύει με δίκαιο τρόπο τροπολογία του υπουργού Περιβάλλοντος Γιώργου Σταθάκη. Η οδύσσεια ενός πολίτη που συνειρμικά αλλά και επιφανειακά μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι ευνοήθηκε λόγω του εν ενεργεία υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου, ο οποίος είναι αδελφός του, δεν είναι μια απλή υπόθεση. Είναι όμως ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα των στρεβλώσεων της νομοθεσίας και του λαβύρινθου των απαλλοτριώσεων που στραγγαλίζει τους πολίτες και δοκιμάζει τις αντοχές τους.

Τουαλέτα ασφαλείας τοποθετεί ο Πολάκης έξω από το σπίτι του

Ο αναπληρωτής υπουργός Yγείας… λαμβάνει μέτρα.

Η καθαριότητα είναι µισή αρχοντιά και ως γιατρός ο Παύλος Πολάκης λαµβάνει όλα τα µέτρα για την υγιεινή στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας του.

∆εν είναι τυχαίο άλλωστε ότι αποφάσισε να τοποθετήσει χηµική τουαλέτα στην είσοδο της πολυκατοικίας του για τις ανάγκες των αστυνοµικών φρουρών του.

Πρετεντέρης: Μόνος ο Τσίπρας

"Άλλη μια φορά ο πρωθυπουργός έμεινε μόνος του κι αυτό κατι σημαίνει. Αν το πάθημα γίνει μάθημα θα του φανεί χρήσιμο για όσο μείνει ακόμα στο Μαξίμου και για ο,τι ακολουθήσει" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


ΧΑΛΒΑΔΕΣ! Γκρίνια στην ΟΝΝΕΔ για τη στάση στο Σκοπιανό

Τι λένε στελέχη και μέλη της νεολαίας - Τα παράπονα προς τον Κώστα Δέρβο

Γκρίνια και ουκ ολίγα παράπονα διατυπώνονται το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της ΟΝΝΕΔ για τη στάση που τηρεί η οργάνωση στο ζήτημα της Μακεδονίας και της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ή μάλλον για τη μη στάση.

Καλιφόρνια: Πιλότος προσγείωσε μικρό αεροσκάφος σε αυτοκινητόδρομο [εικόνα & βίντεο]

Ενας πιλότος μετέτρεψε σε διάδρομο προσγείωσης έναν αυτοκινητόδρομο, όταν χρειάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Ο πιλότος του μικρού αεροσκάφους διαπίστωσε ότι είχαν πρόβλημα οι κινητήρες, ενώ οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή δεν του επέτρεπαν να φτάσει στο κοντινότερο αεροδρόμιο.

Αύριο στην Αθήνα ο Νίμιτς -«Λύση στο όνομα μετά την ένταξη στην Ε.Ε.»

Αισιόδοξος ότι μπορεί να βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων εμφανίζεται ο μεσολαβητής των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς, λίγο πριν την άφιξή του στην Αθήνα και τα Σκόπια, για επαφές με τις δύο κυβερνήσεις.


ΣΤΑΛΙΝΑ ΔΕ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Κοτζιάς σε Κουμουτσάκο: Δεν υφίσταται τσάμικο ζήτημα ούτε το συζητάμε

«Δεν υφίσταται "τσάμικο" ζήτημα και ασφαλώς δεν αποτελεί αντικείμενο συζήτησης μεταξύ των δύο πλευρών» απαντά ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με επιστολή του σε πρόσφατη ερώτηση του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ Γιώργου Κουμουτσάκου στη Βουλή σχετικά με το περιεχόμενο των πρόσφατων συνομιλιών- και ειδικότερα για το «τσάμικο»- που είχε ο κ. Κοτζιάς με τον Αλβανό ομόλογό του, Ντιτμίρ Μπουσάτι.

Ενας Λαρισαίος έχει ένα από τα πιο ιστορικά καφέ της Βενετίας -Ιστορία 80 χρόνων [εικόνες]

Ενα καφέ 80 ετών στη Βενετία συνδέει την ιταλική πόλη με την Λάρισα χάρη στον Κάρλο Τάχο, έναν μισό Βενετσιάνο και μισό Λαρισαίο, που συνεχίζει μια ιστορία.

Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 9 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 22χρονου... για να πάνε στην κηδεία του!

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι εννέα νεαροί που είχαν συλληφθεί για το αιματηρό επεισόδιο στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε ως συνέπεια να χάσει τη ζωή του ένας 22χρονος.


Τα Jumbo άλλαξαν το τραγούδι και ανέβασαν ξανά τη διαφήμιση με τον Ψωμιάδη Ζορό [βίντεο]


Στον... αέρα του διαδικτύου είναι και πάλι η διαφήμιση των jumbo με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Ψωμιάδη, αυτή τη φορά όμως με διαφορετικό τραγούδι.

Ποιος ανεξάρτητος βουλευτής προσχώρησε στον ΛΑΟΣ;

Στον ΛΑ.Ο.Σ. προσχώρησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τη Χρυσή Αυγή, Νίκος Μίχος.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσω Facebook o εκπρόσωπος της Εθνικής Ενότητας -ΛΑΟΣ Κώστας Αϊβαλιώτης, γράφοντας:


ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ! ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΥΝ! Βίντεο: Η στιγμή της βίαιης σύλληψης του Ναβάλνι στη Ρωσία

Κάμερα του BBC κατέγραψε τη στιγμή της βίαιης σύλληψης του Αλεξέι Ναβάλνι.

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης στη Ρωσία συνελήφθη για μία ακόμη φορά, το πρωί της Κυριακής, σε διαδήλωση στη Μόσχα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος το ίδιο βράδυ και θα πρέπει να εμφανιστεί σε δικαστήριο.


Η ΝΔ δεσμεύεται: Θα μειώσουμε τον ΕΝΦΙΑ 30% σε δύο χρόνια

Με ταυτόχρονη εναρμόνιση των αντικειμενικών με τις εμπορικές αξίες, όπως επισημαίνει

Το σχέδιό της για την αναθέρμανση της αγοράς ακινήτων παρουσιάζει η ΝΔ, επισημαίνοντας πως «οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που υπόσχονταν την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ, όχι μόνο τον διατήρησαν, αλλά με την πολιτική που ακολούθησαν ενέτειναν τα προβλήματα στην αγορά ακινήτων, από την οποία εξαρτώνται σειρά κλάδων και χιλιάδες εργαζόμενοι».


Ο Μίκης Θεοδωράκης κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα

Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης θα δώσει το «παρών» και θα εκφωνήσει ο ίδιος τον λόγο του - «Ιστορικής σημασίας» χαρακτηρίζει τα συλλαλητήρια σε συνέντευξή του στο «ΘΕΜΑ»


ΠΑΝΟ ΤΣΟΥΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ; Ε ΒΑΛΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ! Επίθεση Καμμένου σε Άδωνι Γεωργιάδη: Ο Αντιπρόεδρος... της Νέας ΝΔ....

Δριμεία επίθεση στον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή παλιότερη τοποθέτηση του για το Σκοπιανό εξαπολύει μέσω Twitter ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

Ν.Δ.: Αδιανόητο τα πανεπιστήμια να γίνονται ορμητήρια βίας και εγκληματικότητας

Αιχμές κατά της κυβέρνησης για τα φαινόμενα εγκληματικότητας που παρουσιάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στα πανεπιστήμια άφησε η Νίκη Κεραμέως.


Ο ξεφτίλας που είδε το τούρκικο πλοίο στα Ίμια και έστριψε κι έφυγε έβαλε το Ναυτικό να ξεφτιλίζεται: «Λένε ψέματα οι Τούρκοι» (BINTEO)

Ο ξεφτίλας που πριν μερικές μέρες έλεγε "όποιος τολμήσει να ανέβει σε ελληνικό έδαφος δεν θα υπάρχει την επόμενη στιγμή" είδε το τούρκικο πλοίο να είναι πιο κοντά στα Ίμια απ' ότι αυτός και πέταξε το στεφάνι γρήγορα-γρήγορα κι έφυγε

Μια ημέρα μετά το επεισόδιο στα Ίμια, το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού παρουσιάζει τη δική του εκδοχή για όλα όσα έλαβαν χώρα το πρωί της Κυριακής μεταξύ τριών πολεμικών πλοίων και της ελληνικής κανονιοφόρου «Νικηφόρος» που επέβαινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Καμμένος.

Νέος σάλος με Jumbo: στη θέση του Ψωμιάδη ο Πολύδωρας!

Ένα ακόμα αντισυμβατικό πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που τελευταία είχε χαθεί από τα φώτα της δημοσιότητας φαίνεται ότι βρήκε τρόπο να επιστρέψει χάρη στη διαφημιστική καμπάνια της γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών για το καρναβάλι.


Σκόπια: Δείτε τα αγάλματα και κτίρια από την ελληνική ιστορία, παντού [βίντεο]

Ηταν το 2014 όταν ο εθνικιστής πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολας Γκρουέφσκι, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσει «μακεδονική συνείδηση» στους σκοπιανούς, αποφάσισε να προωθήσει ένα φαραωνικό σχέδιο και να αναγείρει στην πρωτεύουσα της χώρας δεκάδες αγάλματα, εμπνευσμένα απο την αρχαία ελληνική ιστορία..


ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΣΚΕΤΟ! Καμμένος: Θα υπηρετήσω τον Τσίπρα ως το τέλος


Ο ξεφτίλας θα κρυφτεί στο εξωτερικό για να λέει ότι έλειπε και δεν πήγε στο συλλαλητήριο... 

Δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την κυβέρνηση για το Σκοπιανό ο κυβερνητικός εταίρος και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, όπως διαφάνηκε από τις δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της ΚΟ και της εκτελεστικής επιτροπής του κόμματος.


Συνάντηση Νίμιτς-Κουμουτσάκου για το Σκοπιανό

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του ειδικού διαπραγματευτή του ΟΗΕ στην Αθήνα

Συνάντηση με τον ειδικό διαμεσολαβητή των Ηνωμένων Εθνών Μάθιου Νίμιτς με πρωτοβουλία του ίδιου, θα έχει αύριο, Τρίτη, το πρωί ο Γιώργος Κουμουτσάκος.


ΟΥΤΕ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ! Συγγενείς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο σποτ με το ρυζόγαλο και τα τούνελ

Την μητέρα του ειδικού συμβούλου του Μεγάρου Μαξίμου (και συναδέλφου του γνωστού Νίκου Καρανίκα) Τάσου Πολιτίδη, Σοφία, επέλεξαν οι συντελεστές του διαφημιστικού spot της κυβέρνησης για την προπαγάνδιση θέσπισης του ειδικού τιμολογίου στη Δυτική Μακεδονία, το οποίο είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.


ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ! Διαγράφονται χρέη κάτω των 6.000 ευρώ σε 35.000 οικογένειες

Στον κιτάπια του κράτους όπου φαίνονται τα χρέη του ΟΕΚ τίποτα δεν διαγράφεται!!! Ότι χαρίζεται στους μεν, χρεώνεται κάπου αλλού και στο τέλος αφού δεν θα τα πληρώσουν αυτοί θα τα πληρώσουμε εμείς

Οριστική φαίνεται πως είναι η απόφαση για την διαγραφή των χρεών κάτω των 6.000 ευρώ για τους δανειολήπτες του ΟΕΚ.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανδρέας Νεφελούδης...

Δημοσκόπηση: Το 76% λέει «όχι» σε σύνθετη ονομασία των Σκοπίων (κάρτες)

Αντίθετοι στο ενδεχόμενο λύσης για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων που θα περιλαμβάνει σύνθετη ονομασία με χρήση του όρου «Μακεδονία» είναι οι Έλληνες πολίτες.

Το 76% απαντά όχι ή μάλλον όχι στο ερώτημα «Συμφωνείτε με λύση του θέματος της ονομασίας των Σκοπίων με σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, όπως διατυπώθηκε στο Βουκουρέστι;».

Αδιανόητο: Άφησαν 40 παιδάκια εγκλωβισμένα σε ασανσέρ του «Σταύρος Νιάρχος» για 1,5 ώρα- «Κάποια λιποθύμησαν και δεν υπήρχε ασθενοφόρο»

Μία πρωτοφανής και οργισμένη καταγγελία για όσα έγιναν το βράδυ της Κυριακής (28.01.2018) στο «Σταύρος Νιάρχος» ήρθε στο φως της δημοσιότητας από γονέα.

Το πρόσωπο έκπληξη από τα παλιά που αιφνιδίασε τον Τσίπρα στο Μαξίμου!

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας υποδέχθηκε τον Βασίλη Λεβέντη στο Μαξίμου στράφηκε αμέσως σε ένα πρόσωπο που συνόδευε τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων.

Και οι δεξιοί έχουν ψυχή

Του Σάκη Μουμτζή

Τις τελευταίες ημέρες γίνονται και λέγονται πράγματα που παραβιάζουν και τις στοιχειώδεις λειτουργίες του κοινού νου.

Τι συμβαίνει;

Ευάριθμοι – ευτυχώς – σχολιαστές, οι οποίοι βεβαίως δεν ανήκουν στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, εγκαλούν τον πρόεδρό της γιατί πράττει το αυτονόητο. Υπερασπίζεται την ενότητα του κόμματος του.


«Δικαστής» Στεφανάκος: Ο λόγος του νόμος για τους βαρυποινίτες

Αγνωστες ιστορίες για το σούπερ λουξ κελί 40 στο οποίο ήταν κρατούμενος στον Κορυδαλλό - Απ' έξω υπήρχε γραμματεία, ενώ μέσα είχε από air condition και δορυφορική τηλεόραση μέχρι DVD και κουρτίνα για να απομονώνεται από τα αδιάκριτα βλέμματα - Δεν έτρωγε κανένα φαγητό πριν το τσεκάρει ο δοκιμαστής του

Οι 13 διάσημοι που κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια... μετά θάνατον

Ήταν πλούσιοι και διάσημοι, όταν βάδιζαν στα κόκκινα χαλιά. Με έξυπνες συμφωνίες και έσοδα από πνευματικά δικαιώματα κάποιοι αστέρες κερδίζουν εκατομμύρια δολάρια ακόμη και μετά τον θάνατό τους.