02 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Όταν η πυροβολημένη εκπρόσωπος τύπου του συλλαλητηρίου ούρλιαζε για τον Τσίπρα και έβριζε τον "Αντωνάκη"


[Τα παρακάτω είναι και μια απάντηση στους ΣΥΡΙΖΑίους για να τους θυμίσουμε ότι τους έφεραν στην εξουσία αυτοί που σήμερα βρίζουν σαν γραφικούς... Εμείς πάντα γραφικούς τους θεωρούσμε αλλά ο κόσμος δεν θα πάει γι' αυτούς στο συλλαλητήριο της Κυριακής... θα πάει για να διαδηλώσει την αντίθεσή του στους πρόθυμους του ΣΥΡΙΖΑ]

Όσον φορά τη βλαμμένη "Τζόρτζια" Μπιτάκου που από αγώνες κατς το παίζει οργανώτρια του συλλαλητηρίου, θα ζητήσει κανα συγγνώμη από τον "Αντωνάκη" Σαμαρά που στηρίζει το συλλαλητήριο ενώ αυτή τον έβριζε και αποθέωνε τον "πατριώτη Τσίπρα" γράφοντας "Επιτέλους περήφανη που γεννήθηκα Ελληνίδα! Ταπεινός, ενωτικός, πατριώτης (ο Τσίπρας)" το βράδυ του δημοψηφίσματος

Δείτε τι έγραφε για τον Σαμαρά το βράδυ του δημοψηφίσματος

Και καλά νευρίασε ο Κοτζιάς μετά τα απανωτά ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ απ΄τον Νίμιτς: Δεν είσαι αρμόδιος να μιλάς για εμάς

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάθιου Νίμιτς είχε ο Ελληνας ΥΠΕΞ Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να του εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τα απανωτά ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ που τους έκανε.


Πώς είναι σήμερα ο Κώστας Πάσσαρης – Ο διαβόητος κακοποιός στράφηκε στο Θεό [εικόνες]

Αδυνατισμένος, με πολύ λιγότερα μαλλιά και αφοσιωμένος στο Θεό. Αυτή είναι η εικόνα του διαβόητου κακοποιού Κώστα Πάσσαρη στις φυλακές της Ρουμανίας.

ΚΑΤΟ@ΡΑΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΡΕ! Η οργάνωση «Μαυροκόκκινοι πολιτοφύλακες-Νοσταλγοί του Μελιγαλά» ανέλαβε την επίθεση στο γραφείο πολιτευτή των ΑΝΕΛ

H οργάνωση «Μαυροκόκκινοι πολιτοφύλακες – Νοσταλγοί του Μελιγαλά» ανέλαβε την ευθύνη της επίθεσης στο γραφείο του πολιτευτή των ΑΝΕΛ Γιάννη Λαϊνιώτη.

Με ανακοίνωση της οργάνωσης στον ιστότοπο του αντιεξουσιαστικού χώρου «indymedia» αναφέρουν χαρακτηριστικά:


«Η (ΣΥΡΙΖΑία) Γιαννακοπούλου έστειλε συνάδελφό μας στο νοσοκομείο» καταγγέλλουν εργαζόμενοι του ΕΟΠΠΕΠ

Όπως επισημαίνει σε επιστολή του ο Σύλλογος Εργαζομένων η συνάδελφός τους μεταφέρθηκε στο Αγία Όλγα από την υβριστική συμπεριφορά της διευθύνουσας συμβούλου του Οργανισμού, ενώ τονίζουν ότι παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν συχνά


"Πόρτα" στο ένα εκατομμύριο δωρεά του Λεμπιδάκη από την ΕΛ.ΑΣ - Ο ΗΛΙΘΙΟΣ όρος που δεν "πέρασε"

Ένα ρεπορτάζ που θα συζητηθεί, φέρνει στο φως της δημοσιότητας το cretalive.gr.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της κρητικής ιστοσελίδας, η πολιτική ηγεσία της Αστυνομίας είπε «όχι» στο ένα εκατομμύριο ευρώ επειδή επιθυμία της οικογένειας του Μιχάλη Λεμπιδάκη ήταν να διατεθούν τα χρήματα για τις ανάγκες των αστυνομικών υπηρεσιών της Κρήτης [ΔΕ: Τι μπούρδες είναι αυτές ρε Λεμπιδάκη! Κλικάκιο από την Αθήνα είχε έρθει να σε βρει ρε μπούφε! ΕΛΕΟΣ με τον άρρωστο τοπικισμό!].


Βέλγος μιλά άπταιστα ελληνικά και γίνεται viral τραγουδώντας Κότσιρα- Ξεκίνησε να τα μαθαίνει για μία γυναίκα- ΒΙΝΤΕΟ

Καλύτερα ελληνικά από ό, τι ίσως μιλάμε κι εμείς ξέρει ένας Βέλγος λάτρης της ελληνικής γλώσσας.

Ο Φρεντ Γκρουν μοιράστηκε μάλιστα το κατόρθωμα του και στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας βιντεάκια όπου μιλά αλάνθαστα ελληνικά και αποκαλύπτοντας πως ο ίδιος έμαθε να μιλάει από μόνος του τόσο καλά.


Ποιος πρώην πρωθυπουργός θα δώσει το «παρών» στο συλλαλητήριο

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην πρώτη γραμμή του συλλαλητηρίου θα βρεθεί ο Αντώνης Σαμαράς, μαζί με Άδωνι και Τζιτζικώστα.

Νέο περιστατικό στο Μενίδι - Αδέσποτη σφαίρα πέρασε ξυστά από 6χρονη - ΒΙΝΤΕΟ

"Βροχή" πέφτουν οι αδέσποτες σφαίρες έξω από σχολεία στο Μενίδι. Ένα νέο περιστατικό συνέβη όταν συνταξιούχος πήγε να πάρει την εξάχρονη εγγονή του από το σχολείο. Η σφαίρα πέρασε ξυστά από το μικρό κορίτσι την ώρα που γυρνούσε σπίτι του.


ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ! Βίντεο: Ο Ψαραντώνης τραγουδά «Πότε θα κάνει ξαστεριά» στον τάφο του Καζαντζάκη

Λίγο προτού αναχωρήσει για το συλλαλητήριο της Αθήνας για την Μακεδονία ο εμβληματικός λυράρης αφιέρωσε το τραγούδι «στον ελληνικό λαό που σηκώνει το ανάστημά του αρνούμενος να πουλήσει την ιστορία του»


ΞΥΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ! ΟΟΣΑ: Οι Έλληνες εργάζονται περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους

[Το λέμε εδώ και 6 χρόνια απ΄όταν άρχισαν να αναφέρουν αυτή την παπαριά! Το θέμα δεν είναι πόσο εργάζεσαι αλλά πόσο παραγωγικός είσαι! Ο Έλληνας φαίνεται να εργάζεται πολλές ώρες λόγω του τεράστιου ποσοστού αυτοαπασχόλησης που είναι το μεγαλύτερο στην ΕΕ και το 2ο μεγαλύτερο στον ΟΟΣΑ! Ανοίγει ο άλλος ένα μαγαζάκι ή ένα περίπτερο και προσθέτει 18 ώρες εργασίας στον κορβανά! Έτσι μαζεύονται οι ώρες εργασίας... από εργασία που δεν είναι παραγωγική... άλλο παράδειγμα:

Δείτε το... "θαύμα" του photoshop στο πρόσωπο της Λαίδης- ΦΩΤΟ

Μια φωτογραφία, την οποία έχει επεξεργαστεί αρκετά, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Insgtagram, η Άντζελα Δημητρίου, με αφορμή την εμφάνισή της σε γνωστό κέντρο της Αθήνας το βράδυ της Τσικνοπέμπτης.

Ολλανδία: Αγελάδα το 'σκασε στο δρόμο για το σφαγείο και έγινε ηρωίδα!

Κρύβεται εδώ και ένα μήνα σε δάσος της χώρας - Πολιτικό κόμμα ξεκίνησε εκστρατεία για χρηματοδότησης για την ελευθερία της - «Χαμός» στο Twitter - Στήριξη και από τη βασιλική οικογένεια


ΒΙΝΤΕΟ-Οργή Σαμαρά για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Αντώνη Σαμαρά στην ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Παρασκευής ο ΣΥΡΙΖΑ και έκανε λόγο για τα «πέντε "ναι" του Σαμαρά και της ΝΔ στη σύνθετη ονομασία».


ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΗΛΙΘΙΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΣΕ 25 ΧΡΟΝΙΑ; Δημοσκόπηση: Το 61% των Σκοπιανών θέλουν αλλαγή ονόματος για άμεση ένταξη σε ΕΕ- ΝΑΤΟ

Το δημοψήφισμα είναι μια απάντηση σε όσους λένε "χάσαμε 25 χρόνια"... Σε άλλα 10 χρόνια θα μας παρακαλάνε ρε ηλίθιοι

Η πλειοψηφία των πολιτών στα Σκόπια, σύμφωνα με δημοσκόπηση, θέλουν λύση στο ζήτημα της ονομασίας με σκοπό την άμεση ένταξη σε ΕΕ-ΝΑΤΟ.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσκόπηση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας «Societas Civilis» στα Σκόπια, έδειξε ότι το 61% των πολιτών στηρίζουν τη λύση στο ζήτημα της ονομασίας με στόχο την ταχύτερη ένταξη της χώρας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ.

ΝΔ: Απόπειρα της Τουρκίας να δημιουργήσει τετελεσμένα στα Ίμια

Απόπειρα δημιουργίας τετελεσμένων σε βάρος της ελληνικής κυριαρχίας στην περιοχή των Ιμίων καταγγέλλουν σε κοινή ερώτησή τους προς τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά οι αρμόδιοι Τομεάρχες της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος και Βασίλης Κικίλιας».

Επίθεση κουκουλοφόρων στα γραφεία της ΧΑ στον Πειραιά -Σπασμένες τζαμαρίες και ξύλο [εικόνες]

Ντου στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά έκανε ομάδα περίπου 30 κουκουλοφόρων, όπως μεταδίδει ο ΣΚΑΙ.

Οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στα γραφεία περίπου στις 19:30 και έσπασαν τις τζαμαρίες. Εκείνη την ώρα στον χώρο βρίσκονταν μέλη της ΧΑ με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές.

Ο Ψινάκης σκάβει με τα χέρια του για να βρει υδροκλοπές!

Την κατάσταση στα χέρια του φαίνεται ότι παίρνει ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης σχετικά με το θέμα των υδροκλοπών και εμφανίζεται αποφασισμένος να λάβει αυστηρά μέτρα εναντίον αυτών που κλέβουν το νερό.


Εξαλλη η Αγκυρα για την μη έκδοση του Κούρδου: «Τα ελληνικά δικαστήρια προστατεύουν τρομοκράτες»

Με μια ιδιαίτερα προκλητική ανακοίνωση το τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών επιτίθεται στην ελληνική Δικαιοσύνη, εξ αφορμής της μη έκδοσης του Κούρδου ακροαριστερού.


«Χαρίσαμε» πρωταθλητή του τζούντο στην Τουρκία!

Πρωταγωνιστής είναι ο τζουντόκα Ρομάν Μουστόπουλος που «βαφτίστηκε» Vedat Albayrak, μετά την αποδέσμευσή του από την Ομοσπονδία - Είχε αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα στους Ολυμπιακούς του Ρίο, στη Βραζιλία

Η αποκάλυψη του Ντάνιελ Ντέι Λιούις για όσα έζησε στην Αθήνα την περίοδο της δικτατορίας - ΒΙΝΤΕΟ

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις, για την επίσημη προβολή της ταινίας «Αόρατη Κλωστή» στην οποία πρωταγωνιστεί και παραχώρησε συνέντευξη στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο.


ΓΕΛΟΙΟΣ! Σκοπιανό: Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος κάνει έκκληση για αυτοσυγκράτηση

Εκκληση για αυτοσυγκράτηση και νηφαλιότητα για τον Σκοπιανό, απευθύνει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Σε δήλωσή του με αφορμή τις συζητήσεις για το ονοματολογικό της FYROM, ζητά από όλους τους ενδιαφερόμενους να επιδείξουν νηφαλιότητα «ώστε να αντιμετωπισθεί το κρίσιμο και λεπτό αυτό θέμα, ειρηνικά και με σύνεση».


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! Μόνο ηλεκτρονικά θα γίνονται οι πλειστηριασμοί από την 1η Μαΐου 2018

Οδηγίες στις εφορίες για να εφαρμόζουν ομοιόμορφα τις νέες διατάξεις για την διενέργεια των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών που θα ξεκινήσουν από το δημόσιο μετά την 1η Μαΐου 2018 , δίνει εγκύκλιος της ΑΑΔΕ. Συνοψίζοντας τις αλλαγές που ψηφίστηκαν στη Βουλή τον Ιανουάριο, οι κυριότερες μεταβολές που επήλθαν στο δίκαιο της διοικητικής εκτέλεσης, με την επιφύλαξη των ειδικότερα οριζόμενων στις σχετικές μεταβατικές διατάξεις,  σύμφωνα με την εγκύκλιο είναι οι ακόλουθες:


Αλβανικά ΜΜΕ: Αυτός είναι ο Έλληνας αστυνομικός επαγγελματίας εκτελεστής - ΦΩΤΟ

Ο Ε.Ε. απότακτος αστυνομικός από το 2012 είναι σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία ο εκτελεστής του Αλβανού βαρόνου ναρκωτικών, Devi Kasmi, στις 29 Ιανουαρίου στην πόλη των Τιράνων ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Δυσαρέσκεια Ιβάν Σαββίδη για την εικόνα του «Έθνους» του Μαρή

Ιδιαιτέρως δυσαρεστημένος εμφανίζεται με την κυκλοφοριακή πορεία του «Έθνους» ο Ιβάν Σαββίδης.

Οι χαμηλές κυκλοφοριακές πτήσεις της εφημερίδας που διαχειρίζεται ο Δημήτρης Μάρης – υπενθυμίζεται πως ο τίτλος ανήκει στον Σαββίδη – αλλά και κάποια στοχευμένα ρεπορτάζ, σε βάρος επιχειρηματικών αντιπάλων του Μάρη στο κομμάτι του διαδικτυακού τζόγου, έχουν ενοχλήσει σφόδρα τον βορειοελλαδίτη επιχειρηματία. Κυρίως γιατί γίνανε χωρίς την σύμφωνη γνώμη του.


Αργος: «Σηκώθηκε» τεράστιο αερόστατο με σύνθημα «Κάτω τα χέρια από την Μακεδονία» [εικόνα]

Ενα τεράστιο αερόστατο που γράφει «Κάτω τα χέρια από τη Μακεδονία»... σηκώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΑ! «Ο στρατός να μπει στη Βουλή»: Τι γράφουν στην 2η απειλητική επιστολή προς τον Κοτζιά

Ο αποστολέας έβριζε όλο το πολιτικό σύστημα, ενώ η επιστολή κοινοποιήθηκε σε ακόμη τέσσερις υπουργούς - Η απειλητική επιστολή που έφθασε χθες στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και ανέφερε ότι «έχουμε τρεις σφαίρες για σένα»


Ν.Δ.: Καλή η προπαγάνδα με τον Μπένυ, αλλά πλέον δεν πείθει κανέναν

Νέες αιχμές κατά της κυβέρνησης για το Σκοπιανό αφήνει η Νέα Δημοκρατία, σε νέα της ανακοίνωση, απαντώντας σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορούσε τον Σαμαρά με δηλώσεις αναφέροντας 5 δηλώσεις... Βενιζέλου.


Πρετεντέρης: Η πολιτική σύντροφοι είναι εκκρεμές

"Eίναι αστείο να ενοχλούνται σήμερα για τα συλλαλητήρια και τους «ακροδεξιούς» όσοι το 2011 φώναζαν «να καεί, να καεί, το μπιπ η Βουλη» παρέα με τη Χρυσή Αυγή" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Εξαλλος ο Παρθένης με τον ΜΠΟΥΦΟ μάνατζερ ράγκμπι -Αρπάχτηκαν στον «αέρα» [βίντεο]


Μόλις τσαντίστηκε ο Παρθένης, ο μπούφος άλλαξε τροπάριο... έτσι όπως πήρε την κ@λοτούμπα τον κόβω για θαυμαστή του Τσίπρα

Στην εκπομπή «ΕΔΩ Survivor» ήταν καλεσμένοι ο Αλέξανδρος Παρθένης και ο Πάνος Αργιανίδης, ο οποίος έγινε γνωστός από το περυσινό Survivor ως μάνατζερ ράγκμπι.


ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ! "Ετοίμαζαν ακροδεξιά προβοκάτσια στα Ιμια -Παραμονή του συλλαλητηρίου"

Και φυσικά η είδηση είναι μαϊμού αφού όλοι ξέρουν πλέον ότι τα Ίμια έχουν παραδωθεί στους Τούρκους... απλά το ΥΠΕΞ του Κοτζιά που σαν σταλίνας ξέρει από προβοκάτσιες πλασάρει ανύπαρκτες ειδήσεις (σε πρόθυμους αριστερούς όπως του iefimerida που είναι αντίθετοι στο συλλαλητήριο)... διαβάστε να γελάσετε:

Ετοίμαζαν ακροδεξιά προβοκάτσια στα Ιμια -Παραμονή του συλλαλητηρίου

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αρχές ασφάλειας αλλά και το υπουργεία Εξωτερικών, Αμυνας και Ναυτιλίας για την αποτροπή προβοκάτσιας «εθνικιστικού αρώματος» στις βραχονησίδες Ίμια, τις παραμονές του συλλαλητηρίου για το Σκοπιανό, στην Αθήνα.


Βίντεο: Πατέρας αθλήτριας επιτίθεται στον πρώην γιατρό της Ολυμπιακής ομάδας των ΗΠΑ

Με επεισοδιακό τρόπο συνεχίστηκε η δίκη του Λάρι Νασάρ την Παρασκευή - Πώς σταμάτησαν τον πατέρα την τελευταία στιγμή οι άνδρες της ασφάλειας

Με επεισοδιακό τρόπο συνεχίστηκε την Παρασκευή η δίκη του γιατρού της Ολυμπιακής Ομάδας των Ηνωμένων Πολιτειών, Λάρι Νασάρ, ο οποίος έχει ήδη καταδικαστεί για σεξουαλική επίθεση σε περισσότερες από 250 αθλήτριες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες.


Υπέρ του συλλαλητηρίου το κόμμα Κοτζιά - Τόσκα

Η κίνηση «ΠΡΑΤΤΩ» στην οποία μετέχουν οι δύο υπουργοί εξέδωσε ανακοίνωση - «Δημοκρατικό δικαίωμα έκφρασης» χαρακτηρίζουν τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο - Στροφή 180 μοιρών μετά τη λαϊκή κινητοποίηση


ΦΩΤΟ-Η αφίσα που κάνει τον γύρο των σκοπιανών ΜΜΕ -Τι λένε για το συλλαλητήριο


«Μετά το μαζικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης την περασμένη Κυριακή, οι Έλληνες ξαναβγαίνουν στους δρόμους στις 4 Φεβρουαρίου, αυτή τη φορά στην Αθήνα. Η ελληνική πρωτεύουσα είναι το σημείο στο οποίο θα διοργανωθεί ένα ακόμη συλλαλητήριο εναντίον του ονόματος “Μακεδονία”».

Εδώ ο Άδωνις απαντά στον Κοτζιά που θέλει καταδίκη των εναντίον του επιστολών


"Επειδή σήμερα έγινε  θέμα, και σωστά, για τις απειλητικές επιστολές, ας θυμηθούμε τί έλεγε ο σύντροφος για την επιστολή στον Στουρνάρα..." έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και αναδημοσίευσε tweet του ΣΥΡΙΖΑίου...

ΑΥΤΟΪΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΑΚΗ! Τζάνειο: Η καρδιολογική κλινική εφημερεύει αλλά χωρίς στεφανιογράφο!

Οι καρδιολόγοι δουλεύουν δίχως το βασικό όπλο στην αντιμετώπιση ενός εμφράγματος - Σε κίνδυνο η ζωή ασθενών που θα διακομιστούν εκεί και οι οποίοι μετά τη διάγνωση πρέπει να πάνε σε άλλο νοσοκομείο


ΒΙΝΤΕΟ-ΠΕΣ ΤΑ! ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΡΟΘΥΜΟΙ! Νίμιτς: Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κυβέρνηση στην Ελλάδα σε δύο χρόνια

«... Δεν ξέρουμε ποια θα είναι η κυβέρνηση στα Σκόπια, δεν γνωρίζουμε την κατάσταση που θα επικρατεί στην περιοχή. Μπορεί να συμβούν διάφορα γεγονότα που θα δυσκολέψουν την κατάσταση, θα την κάνουν ακόμη πιο περίπλοκη στο μέλλον» λέει ο απεσταλμένος του ΟΗΕ


ΔΕ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΘΑ 'ΝΑΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΦΡΟΥΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! Το μήνυμα της Ζωής Κω/λου για το συλλαλητήριο της Αθήνας (vid)

Προτρέπει τους πολίτες να κατακλύσουν την πλατεία Συντάγματος

Βιντεοσκοπημένο μήνυμά για το συλλαλητήριο της Κυριακής στην Αθύνα ανέβασε στο κανάλι της στο Youtube, freedomtv.gr, η πρώην πρόεδρος της Βουλής, τονίζοντας πώς «αφορά τους αριστερούς που ξέρουν καλά ότι η αριστερά είναι ταυτισμένη ιστορικά με τους αγώνες για την πατρίδα και την ελευθερία και όχι τους νεοφιλελεύθερους προδότες, τις μαριονέτες που φοράν το μανδύα της αριστεράς και ασελγούν στο όνομά της».


Σοκ για την ΕΛΑΣ - Απότακτος αστυνομικός επαγγελματίας-δολοφόνος

Έλληνας απότακτος αστυνομικός συνελήφθη στα Τίρανα και κατηγορείται για τη δολοφονία Αλβανού μεγαλέμπορου ναρκωτικών.

Σύμφωνα με την αλβανική αστυνομία πρόκειται για τον Ε.Ε. που υπηρετούσε έως το 2012 στις ειδικές δυνάμεις και είχε εκδιωχθεί από το σώμα της ΕΛΑΣ για εμπλοκή σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΝΙΤΗ! Χανιά: Ομιλία Πολάκη υπό το άκουσμα του... «Μακεδονία ξακουστή»

Το «παρών» στα εγκαίνια των δυο τοπικών μονάδων Υγείας στην πόλη των Χανίων έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Κατά την ομιλία του, από το βάθος ακούγεται το «Μακεδονία ξακουστή», το γνωστό πατριωτικό τραγούδι, καθώς ένα αυτοκίνητο που περιοδεύει την κρητική πόλη, τυχαίνει να περνά εκείνη τη στιγμή από το σημείο.


Το πικρό τέλος της σπουδαίας κωμικού Σαπφούς Νοταρά - Πέθανε μόνη και τη βρήκαν με ένα σβησμένο τσιγάρο στο χέρι

Η κωμικός Σαπφώ Νοταρά έγραψε μια ξεχωριστή ιστορία στον ελληνικό κινηματογράφο και αποτελεί ένα ιδιαίτερο κεφάλαιο στην τέχνη. Παρόλο που τις περισσότερες φορές οι ρόλοι της δεν ήταν πρωταγωνιστικοί, ξεχώριζε με την επιβλητική της παρουσία και τη βραχνή της φωνή.

ΚΑΙ; ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΕΜΦΡΑΓΜΑ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗΣ; Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΘ

Την ερχόμενη  εβδομάδα αναμένεται να πάει η σύμβαση παραχώρησης προς ψήφιση στη Βουλή - Τι προβλέπει η νέα τροποποιημένη σύμβαση

Υπογράφτηκε σήμερα, Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η  σύμβαση παραχώρησης μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και ΟΛΘ.


ΤΡΑΒΑΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΖΟΡΙ! Αμερικανός Πρέσβης: Ξεκάθαρη ευκαιρία να λυθεί το Σκοπιανό - ΒΙΝΤΕΟ

Ως εξαιρετική ευκαιρία για επίλυση της διένεξης αναφορικά με το Σκοπιανό, χαρακτηρίζει το πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί από τις επαφές Ελλάδας και Σκοπίων ο Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.


Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κέρασε λαλάγγια τον Κυριάκο Μητσοτάκη (vid)

Απρόσμενο τετ-α-τετ στους δρόμους της Καλαμάτας

Απρόοπτη συνάντηση με έναν βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είχε στους δρόμους της Καλαμάτας ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ Ο ΜΠΟΥΦΟΣ; Απίστευτο: O OΑΕΔ πήρε πίσω το μισό επίδομα από τραπεζικό λογαριασμό ανέργου

Ο Χ. (τα στοιχεία του στη διάθεση του protothema.gr) είναι ένας νεαρός Αθηναίος που έλαβε το ποσό των 400 ευρώ από το ταμείο ανεργίας (ποσό που δόθηκε ως έκτακτη παροχή σε ανέργους έως 24 ετών).


Πασαρέλα Νοτοπούλου στο Facebook με εμφάνιση... φωτομοντέλου στα μπλε

Η 29χρονη διευθύντρια του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ανέβασε στη σελίδα της στο facebook ως φωτογραφία εξωφύλλου ένα «καρέ» της που θα ζήλευαν επαγγελματίες μοντέλα

Σούρλας: Ο δήμος Αθηναίων θα στήσει άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στους στύλους του Ολυμπίου Διός τον Ιούλιο [εικόνες]

Ανδριάντα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου θα στήσει ο δήμος Αθηναίων μέχρι το τέλος Ιουλίου στους στύλους του Ολυμπίου Διός.

Αυτό προκύπτει από την απάντηση που έδωσαν οι αρμόδιες υπηρεσίες στον Γιώργο Σούρλα.

Καβγάς Πολάκη-Σκουλάκη στα εγκαίνια των νέων δομών υγείας στα Χανιά - ΒΙΝΤΕΟ

Καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, Παύλο Πολάκη και τον πρώην υπουργό και τέως δήμαρχο Χανίων, Μανώλη Σκουλάκη κατά τα εγκαίνια των δύο νέων Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) και του Κέντρου Αστικού Τύπου, στο Παλιό Νοσοκομείο, που πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής.

ΝΔ: Οταν η «Αυγή» αποθέωνε το συλλαλητήριο του '92 για τη Μακεδονία-Με δηλώσεις Βενιζέλου απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ

Με μια δηκτική ανακοίνωση η ΝΔ «υπενθυμίζει» στον ΣΥΡΙΖΑ τη στάση που είχε κρατήσει το 1992 στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία.

Η αξιωματική αντιπολίτευση σε ανακοίνωσή της υπενθυμίζει το πρωτοσέλιδο της «Αυγής» το 1992 υπό τον τίτλο «Παλμός με ωριμότητα -Εντυπωσιακό το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης».

Συναγερμός για «μυστηριώδη» φωτογράφο σε βαπτίσεις – Ύποπτος για παιδική πορνογραφία

Μια αποκρουστική περίπτωση, ενδεχομένως «παιδικής πορνογραφίας» αντιμετωπίζει με απόλυτη διακριτικότητα η ΕΛ.ΑΣ. τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αναφέρει το vima.gr, έχουν υπάρξει καταγγελίες σε αστυνομικές υπηρεσίες ότι σε τελετές