03 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε τουρκικό χάρτη του 1969 που αποδεικνύει ότι τα Ίμια είναι ελληνικά

Την ελληνική κυριαρχία αποδεικνύει και ιταλικός χάρτης του 1933 - Ίμια: Το χρονικό της κρίσης - Η διαχρονική τουρκική προκλητικότητα - Η προσάραξη τουρκικού πλοίου στα Ίμια που οδήγησε Ελλάδα και Τουρκία ένα βήμα πριν τον πόλεμο - Η στάση των Η.Π.Α. και της ΕΕ - Τα τουρκικά σχέδια για αλλαγή του status quo στο Αιγαίο

Η Ούμα Θέρμαν λύνει τη σιωπή της για τον Γουάινστιν: «Με έσπρωξε και προσπάθησε να με γδύσει»

Η διάσημη ηθοποιός Ούμα Θέρμαν κατηγόρησε σήμερα τον έως πρότινος πανίσχυρο παραγωγό του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση και άσκηση πιέσεων σε βάρος της, σε μια συνέντευξη που δημοσιεύτηκε σήμερα στους New York Times.


ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΜΠΙΖΜΟΣ! Μειώνουν τα επιδόματα για παιδιά με αυτισμό!

Σε κατάργηση των επιδομάτων αναπηρίας για παιδιά με αυτισμό οδηγεί ο νέος κανονισμός προσδιορισμού αναπηρίας του υπουργείου Εργασίας.


Επική...Μελάνια - Παράτησε σύξυλο τον Τραμπ να χαιρετάει τους δημοσιογράφους - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ψυχροπολεμικό είναι το κλίμα στις σχέσεις του Προεδρικού ζεύγους των ΗΠΑ. Οι φήμες για σύννεφα στις σχέσεις της Μελάνια με τον Τραμπ όχι μόνο φούντωσαν αλλά πήραν "φωτιά" μετά την τελευταία τους δημόσια εμφάνιση.


Τεράστιο οικονομικό έλλειμμα στην Αρχιεπισκοπή Αμερικής - Ξεπερνά τα 8,5 εκατ. δολάρια

Αποκαλυπτική η έκθεση της εταιρείας ορκωτών ελεγκτών Grant Thornton για τα οικονομικά προβλήματα της Αρχιεπισκοπής - Διαπιστώνει σοβαρό έλλειμμα διαφάνειας στις συναλλαγές

"Απόβαση" με κάθε μέσο για το συλλαλητήριο της Αθήνας-Υπό φρούρηση όλη τη νύχτα η εξέδρα στο Σύνταγμα - ΒΙΝΤΕΟ

Υπό φρούρηση τόσο από τους διοργανωτές όσο και από αστυνομικούς θα είναι όλη τη νύχτα η εξέδρα που έχει στηθεί στην πλατεία Συντάγματος για το συλλαλητήριο της Κυριακής.


ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΑ! Όταν ο Θεοδωράκης ήταν "πολεμιστής"... έτσι Αλεξάκη;


Όταν ο Θεοδωράκης τους τα έλεγε όπως τους βόλευε, ο Τσίπρας έτρεχε σπίτι του να του πει ότι είναι πολεμιστής και η διαπραγμάτευση θέλει μυαλό και στρατηγική (τα είδαμε τ' αποτελέσματα)... τώρα που ο Θεοδωράκης τους λέει για τη Μακεδονία, αντί του Αλέξη...

Διέρρευσε σκηνή του Γιώργου Αγγελόπουλου από το «Τατουάζ» [βίντεο]

Τη Δευτέρα θα προβληθεί το επεισόδιο του σήριαλ «Τατουάζ, στο οποίο θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο Ντάνος, νικητής του Survivor, θα υποδυθεί τον Στέφανο Λαμπίρη, έναν άντρα που θα έχει αρκετά κοινά στοιχεία με τον ίδιο.

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΕΝ ΚΡΑΝΙΩ! Ο Κύρτσος θα πάει στο συλλαλητήριο για να τιμήσει τον Μίκη... για τη Μακεδονία δεν τον νοιάζει


Πες τα ρε Γιώργο! Έλα μωρέ ποιος τη γαμ@ει τη Μακεδονία! Τα γίδια οι ΝΔίτες να 'ναι καλά να με ψηφίζουν για να προσκυνάω τους αριστερούς... Σα δε ντρέπεσαι ρε Κύρτσο! Δε σε έπεισαν όλοι αυτοί οι ΝΔίτες που σε ψήφισαν να πας στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και πείστηκες από τον αριστερό Θεοδωράκη! Λίγη τσίπα απέναντι στους ηλίθιους που σε έστειλαν στην Ευρωβουλή να κονομάς 250.000€ το χρόνο!

Δείτε τι έγραψε στο Twitter o ευρωβουλευτής της ΝΔ (τρομάρα του):


Συρία: Aνατίναξη τουρκικού τανκ στην επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» (video)

Πληθαίνουν οι απώλειες και για τους Τούρκους στη στρατιωτική επιχείρηση «Κλάδος Ελαίας» που ξεκίνησε στις 20 Ιανουαρίου για να απομακρύνει τους Κούρδους και Ισλαμιστές μαχητές από το θύλακα της Αφρίν της Συρίας. Μόνο το Σάββατο σκοτώθηκαν τουλάχιστον οχτώ τούρκοι στρατιώτες.


Εθνικός – Προοδευτική: Άγριο ξύλο στην εξέδρα - Έπεσε αναίσθητος ο γενικός αρχηγός των φιλοξενούμενων

Σοβαρά επεισόδια ξέσπασαν στις κερκίδες κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα Εθνικός – Προοδευτική που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του γενικού αρχηγού των φιλοξενούμενων.

Η ΝΔ απαντά: Ακατανόητη η διαρροή Μαξίμου -Αυτονόητες οι ευθύνες Τσίπρα από το Σύνταγμα

Την άμεση αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η «διαρροή» των όσων φέρεται να είπε ο Αλέξης Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου για το Σκοπιανό.


Αδωνις για λάσπη Novartis: Θα μου κλ@σουν τα αρχ@δια! Με εμένα είχαν ζημιές, με Πολάκη έχουν κέρδη... βρείτε ποιος τους εξυπηρετεί

Απαντώντας στην Ντόρα είπε:  "Μπροστά στην ομορφιά της Ντόρας τι πιάνει τωρα μια Σιντι Κρόφορντ"

Για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων και το σκάνδαλο της Novartis, μίλησε ο Αδωνις Γεωργιάδης.


BINTEO-Αριστεριστές και Χρυσαυγίτες στους δρόμους της Αθήνας – Σε συναγερμό η Αστυνομία

Σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για να τιμήσει τους πεσόντες των Ιμίων αλλά και για την Μακεδονία. Με συνθήματα και εθνικιστικά τραγούδια μέλη του κόμματος έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από τα γραφεία στη λεωφόρο Μεσογείων με στόχο πορεία μέχρι το μνημείο των Ιμίων.

Μήνυμα για την Μακεδονία στη φανέλα της Λάρισας: «Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά» [εικόνες]

Μια ακόμα φορά που η Λάρισα παίρνει θέση για θέματα που απασχολούν για την ελληνική κοινωνία.

Σήμερα στον αγώνα με τον Πανιώνιο, για την 20ή αγωνιστική της Super League Σουρωτή, ακούστηκε από τα μεγάφωνα το μήνυμα «Ο Αλέξανδρος μιλούσε ελληνικά».

ΝΔ: Οι παρακρατικές μέθοδοι δεν φοβίζουν και ούτε πτοούν τους πολίτες

Άμεση ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για την επίθεση στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, η οποία με ανακοίνωσή της καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον βανδαλισμό στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου.


Για πρώτη φορά αστυνομικοί παίρνουν θέση για την υπόθεση της 44χρονης Ειρήνης - Τι λένε

Για πρώτη φορά το συνδικαλιστικό όργανο των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε επίπεδο Δυτικής Ελλάδας, παίρνει επίσημα και δημόσια θέση, αναφορικά με τις καταγγελίες της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, σχετικά με τους χειρισμούς της τοπικής αστυνομίας, γύρω από την υπόθεση.


Ρωσικό μαχητικό καταρρίφθηκε στη Συρία - Νεκρός ο πιλότος-BINTEO

Ο κυβερνήτης του σκοτώθηκε στο έδαφος κατά τη διάρκεια μάχης με τους τζιχαντιστές - Σκληρά αντίποινα από τη Μόσχα που «σφυροκοπά» με πυραύλους την περιοχή - Νεκροί 40 τρομοκράτεςΈνα ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε από τζιχαντιστές ενώ πετούσε πάνω από την επαρχία Ιντλίμπ στη βόρεια Συρία, μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

Γιώργος Ζησιμάτος: Ο μάνατζερ του Καμμένου που έχει φεσώσει την ΕΘΝΙΚΗ


Χρωστάει 530.000 ευρώ και «κρίνει την τύχη» 34 δισ. ευρώ των «χακί» ακινήτων-Δείτε εδώ τα ακίνητα που διαχειρίζεται ο Γιώργος Ζησιμάτος

Σε έναν αποτυχόντα υποψήφιο βουλευτή του κόµµατός του στην Α’ Πειραιά, ο οποίος δεν κατάφερε να διαχειρισθεί µε επιτυχία ούτε τη µικροµεσαία οικογενειακή επιχείρηση που διατηρούσε σε κεντρικό δρόµο του µεγάλου λιµανιού, ανέθεσε ο Πάνος Καµµένος την εκµετάλλευση των ακινήτων του υπουργείου Εθνικής Αµυνας.

ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ Ή ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΚΑΜΜΕΝΟ; Ποιον από τους ΑΝΕΛ θεωρούν «σίγουρο» στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ποιον βουλευτή τον Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχουν σίγουρο στο ΣΥΡΙΖΑ ότι θα υπερψηφίσει ενδεχόμενη συμφωνία για το Σκοπιανό;

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία και στη Ζυρίχη - Έψαλλαν τον Εθνικό Ύμνο - ΒΙΝΤΕΟ

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία πραγματοποιήθηκε στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Κρατώντας ελληνικές σημαίες και με το σύνθημα "η Μακεδονία είναι ελληνική" διαμαρτυρήθηκαν για τη χρήση του όρου "Μακεδονία" στην ονομασία των Σκοπίων.


Θέλουμε Πανεπιστήμια χωρίς βία: Φοιτητές από όλη τη χώρα μαζεύουν υπογραφές στο διαδίκτυο

Το κείμενο διαμαρτυρίας, με τελικούς αποδέκτες πρυτανικές αρχές των ΑΕΙ, εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές αλλά και τις πολιτικές αρχές της χώρας έχουν υπογράψει μέχρι στιγμής 1.500 φοιτητές


ΓΕΛΑΝ ΚΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ! Τσίπρας: Όσο κάθομαι στην καρέκλα έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα, πρέπει να λύσω το θέμα της ΠΓΔΜ

Έχω ευθύνη απέναντι στη χώρα: το μήνυμα αυτό στέλνει ο πρωθυπουργός και είναι η φράση που διατύπωσε ο ίδιος ο κ. Τσίπρας, κατά τη συνάντηση που είχε με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυρ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με καλά πληροφορημένη κυβερνητική πηγή, με την οποία επικοινώνησε το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

"Είμαι ήρεμος και έτοιμος" η απάντηση του Μίκη Θεοδωράκη-Έντονες αντιδράσεις για την επίθεση


Ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης απάντησε μέσω στης προσωπικής του σελίδας στις απειλές που δέχεται για να μην μιλήσει στο συλλαλητήριο και για την επίθεση με μπογιές που έγινε στο σπίτι του το μεσημέρι του Σαββάτου 3.2.2018.

Ο Μίκης Θεοδωράκης δήλωσε:


Ο Συριζαίος που λέει τον Κοτζιά δεύτερο… Βαρουφάκη!

Ποιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έλεγε τις προάλλες ότι ο Νίκος Κοτζιάς στο τέλος θα αποδειχθεί ο… Γιάννης Βαρουφάκης της εξωτερικής πολιτικής παίρνοντας στο λαιμό του τον Αλέξη Τσίπρα;

Κώστας Καραμανλής – Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Η μυστική συνάντηση πριν το συλλαλητήριο

Υπό άκρα μυστικότητα το βράδυ της περασμένης Τρίτης ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής πέρασε το κατώφλι της Αρχιεπισκοπής. Στον δεύτερο όροφο τον περίμενε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


Έλληνες διαδηλώνουν στην Φρανκφούρτη για τη Μακεδονία- ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με αναγνώστη του enikos.gr, αυτήν την ώρα είναι συγκεντρωμένοι στο κέντρο της Φρανκφούρτης, περισσότεροι από 800 Έλληνες, οι οποίοι διαδηλώνουν για τη Μακεδονία.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Λάρισα: Κρεμάστηκε 69χρονος – Αφησε σημείωμα στη γυναίκα του

Τέλος στη ζωή του έβαλε το πρωί του Σαββάτου ένας άντρας 69 ετών στη Μελιβοία του δήμου Αγιάς, στη Λάρισα.


Με σημαία 150 τμ οι ετοιμασίες για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Με πούλμαν, πλοία και αυτοκίνητα φτάνουν οι διαδηλωτές από όλη την Ελλάδα - Έτοιμη η εξέδρα στην αρχή της Ερμού - Οι μηχανές δουλεύουν στο «κόκκινο», ακόμα και σε βιοτεχνίες και τυπογραφεία

Έτσι θα πάτε στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο για την Μακεδονία

Ποιες λεωφορειακές γραμμές θα λειτουργούν και ποιοι σταθμοί μετρό και ΗΣΑΠ θα εξυπηρετούν τους πολίτες που θα κατέβουν να διαδηλώσουν το μεσημέρι της Κυριακής

Σφοδρή αντίδραση Πατούλη κατά Αυγής: «Χρησιμοποιεί γκεμπελικές μεθόδους για να με απαξιώσει»

Επίθεση στην εφημερίδα «Αυγή» εξαπολύει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, υποστηρίζοντας ότι η εφημερίδα της Αριστεράς «χρησιμοποιεί γκεμπελικές μεθόδους, για να απαξιώσει το πρόσωπό μου και τη συμμετοχή μου στο συλλαλητήριο της Κυριακής».


Σπίρτζης: Γραφικοί με χλαμύδες όσοι συμμετέχουν στο συλλαλητήριο-Άδωνις: Την οικογένεια Καμμένου εννοεί

«Μας προσβάλλεις και θα έπρεπε να ντρέπεσαι» του απάντησαν οι μηχανικοί από τη Μακεδονία που ήταν παρόντες σε εκδήλωση του ΤΕΕ στη Βουλή-Γέλαγε μαζί του κι ο Άδωνις στο Twitter

Απαξιωτικά για όσους συμμετέχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία την Κυριακή στο Σύνταγμα αναφέρθηκε το Σάββατο ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.


Κικίλιας για συλλαλητήριο: Ο Ελληνας ακολουθεί τον γνήσιο πατριωτισμό του

«Ο κ. Τσίπρας υποτίμησε τη ψυχή των Ελλήνων και τον αγνό ανόθευτο πατριωτισμό τους».

Αυτό τονίζει σε άρθρο του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» ο τομεάρχης 'Αμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας, επισημαίνοντας πως ο Έλληνας αποστρέφεται εξίσου τον εθνικισμό και τον εθνομηδενισμό, και ακολουθεί την οδό του μέτρου: το γνήσιο πατριωτισμό».


“Καμπανάκι” από τον Λιαργκόβα για τη μείωση του αφορολoγήτου- ΒΙΝΤΕΟ

Υπάρχει ο κίνδυνος να έρθει πιο νωρίς η μείωση του αφορολoγήτου είπε ο καθηγητής Οικονομικών Παναγιώτης Λιαργκόβας απαντώντας σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου του ΣKAI, Γιώργου Αυτιά.


ΟΛΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! Ποιός επίσημος στο Προεδρικό Μέγαρο σωριάστηκε. Έσπασε η καρέκλα του

Ήταν η στιγμή που το επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος προς τιμήν του ισραηλινού προέδρου Ρεουβέν Ριβλίν βρισκόταν στη μέση του.

Αυτός είναι ο ακροδεξιός που έσπειρε τον τρόμο στην Ιταλία! (BINTEO)

Σε ένα ρατσιστικό αμόκ ο 28χρονος Λούκα Τράνα, έσπειρε τον τρόμο στην πόλη Ματσεράτα της κεντρικής Ιταλίας πυροβολώντας αφρικανούς μετανάστες.

Τρομοκρατική επίθεση αναρχικών στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη (εικόνες)


Λίγο μετά τις 15:30 το Σάββατο σημειώθηκε επίθεση αντεξουσιαστών στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη κοντά στην Ακρόπολη.

Οι γνωστοί άγνωστοι πέταξαν μπογιές στην είσοδο του και έγραψαν αισχρά και ευθέως απειλητικά μηνύματα στον τοίχο του σπιτιού του με κατακλείδα ότι η «η ιστορία του τελειώνει στην πλατία Συντάγματος, κάτι που δεν εκλαμβάνεται απλώς θεωρητικά, καθώς ενέχει και ευθύ υπαινιγμό δολοφονίας του.

ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑ ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ! Να ας πούμε πχ. για το Ισραήλ...


Πριν λίγες μέρες ο Τσίπρας υποδέχθηκε μετά Βαΐων και κλάδων τον Ισραηλινό Πρόεδρο και φύτεψε μαζί του και ελιές στη θεμελίωση του Μουσείου για το Ολοκαύτωμα των Εβραίων... Όλα αυτά με καρέκλα γιατί χωρίς καρέκλα τα έλεγε αλλιώς:

ΒΙΝΤΕΟ-Να την προσέχετε αυτή τη βλαμμένη αύριο εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ... μπορεί να πάθει κανα εγκεφαλικό

... και να βλέπει πάλι κανα εκατομμύριο ναζί

Βάκη του ΣΥΡΙΖΑ για το συλλαλητήριο: "Είναι ακροδεξιά παράτα, έδωσαν τον τόνο ακροδεξιοί και ιδεολογικοί απόγονοι των ναζί"


ΦΩΤΟ-ΑΠΑΠΑ! Μουρούτης: Κι αυτός «ακροδεξιός», «φασίστας», «Χρυσαυγίτης» είναι!

"«Ακροδεξιός», «φασίστας», «Χρυσαυγίτης» στο συλλαλητήριο του 92 για την Μακεδονία" έγραψε ο Γ. Μουρούτης στο Twitter και δημοσίευσε μία φωτογραφία...

Η οφθαλμαπάτη που έχει γίνει viral - Εσύ μπορείς να δώσεις την σωστή απάντηση;

Πρόκειται για την απόλυτη οπτική ψευδαίσθηση. Εκατομμύρια χρήστες του ίντερνετ έχουν προσπαθήσει να δώσουν την σωστή απάντηση χωρίς οι περισσότεροι από αυτούς να το έχουν καταφέρει. Η οφθαλμαπάτη κάνει τις μαύρες τρύπες της φωτογραφίας να μοιάζουν σαν να περιστρέφονται, αλλάζοντας χρώμα και κίνηση.

ΣΚΙΤΣΟ-Ο Αρκάς σχολιάζει τις απειλές κατά του συλλαλητηρίου


Με ένα σκίτσο τοποθετήθηκε ο Αρκας για τις απειλές και τις «νουθεσίες» κατά όσων θέλουν να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα για την Μακεδονία.


Δείτε την εντυπωσιακή σύζυγο και την πανέμορφη κόρη του Ζόραν Ζάεφ- ΦΩΤΟ

Στο επίκεντρο των διαπραγματεύσεων μπορεί να βρίσκεται ο Ζόραν Ζάεφ, όμως, όσο αφορά το lifestyle του πρωθυπουργού, τα πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος και συγκεκριμένα η σύζυγός του, Zorica, η κόρη του, Aleksandra, και η ανιψιά του, Eva, έχουν απασχολήσει αρκετές φορές τα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ενημέρωσης της γειτονικής χώρας.

BINTEO-Κλείνουν το μετρό ενώ στη συγκέντρωση για το ΟΧΙ ήταν και δωρεάν!

Θέλουν δε θέλουν η Αθήνα θα βουλιάξει...
Στη συγκέντρωση για το "όχι" στο δημοψήφισμα, το μετρό του Συντάγματος ήταν ανοιχτό και τα εισιτήρια δωρεάν. Στο συλλαλητήριο όμως θα κλείσουν τους σταθμούς στο Σύνταγμα, στο Πανεπιστήμιο και στην Ομόνοια


Κατέβηκαν τα τρακτέρ στη Θεσσαλονίκη - Σε εξέλιξη το συλλαλητήριο των αγροτών- ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Με σύνθημα "Μπλόκο σε αυτούς που ληστεύουν το μόχθο μας", αγρότες μέλη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, πραγματοποιούν συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την 27η Agrotica.


ΒΙΝΤΕΟ-Στ. Σπανουδάκης υπέρ συλλαλητηρίου: «Καλή επιτυχία Ελληνες»

O Σταμάτης Σπανουδάκης πήρε θέση υπέρ των συλλαλητηρίων ήδη απο την επομένη της συγκέντρωσης στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook, ευχήθηκε εκ νέου για την αυριανή συγκέντρωση ξεκινώντας με την ευχή «καλή επιτυχία Ελληνες».


Πέτρος Ίμβριος για το συλλαλητήριο – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ανέβασε στο Facebook

Ένα ισχυρό «όχι» στους Σκοπιανούς, σε όσους μας κυβερνούν, σε όσους θέλουν να κάνουν τον Έλληνα μικρό. Το δικό του μήνυμα για την Μακεδονία και το αυριανό συλλαλητήριο έστειλε ο Πέτρος Ίμβριος, μέσω του προφίλ του στο facebook.

ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΡΙΖΑ! Πλειστηριασμοί: Όσο-όσο «στο σφυρί» και κάτω από την εμπορική αξία τα ακίνητα

Μετά από δύο άγονους πλειστηριασμούς για χρέη στο δημόσιο η τιμή κατεβαίνει ανεξάρτητα από την αντικειμενική αξία του ακινήτου - Και τρίτος με έννομο συμφέρον μπορεί να ζητήσει πλειστηριασμό, με τις τιμές να πέφτουν ακόμα περισσότερο


ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΨΕΙ! O Τσίπρας έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Μαξίμου-Κομμάτι και για τη ΝΔ

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε χθες το μεσημέρι στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός, παρουσία των υπουργών Επικρατείας, των συνεργατών του αλλά και των εργαζομένων.


Κορυδαλλός: Εφοδος σε κελί βαρυποινίτη -Πληροφορίες ότι ετοίμαζαν απόδραση

Επιχείρηση σε κελί βαρυποινίτη, στις φυλακές Κορυδαλλού, έκανε η ΕΚΑΜ, έπειτα από πληροφορίες ότι ετοιμαζόταν απόδραση.