04 Φεβρουαρίου 2018

ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΧΙ! Το πρωτοσέλιδο των Financial Times για το συλλαλητήριο [εικόνα]

Με εικόνα από το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, κυκλοφορούν τη Δευτέρα οι Financial Times.

«It’s all Greek» (είναι όλα ελληνικά), είναι η πρώτη αράδα του τίτλου με γαλάζια γράμματα και συνεχίζει: «Neighbours in naming battle» (οι γείτονες στη μάχη του ονόματος).


ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΤΖΟΥΛΙΑ; Καμμένος για συλλαλητήριο: Ηταν η ψυχή των Ελλήνων -Κανείς δεν μπορεί να μην το σεβαστεί

Σε διαφορετικό μήκος κύματος από το Μέγαρο Μαξίμου, τον ΣΥΡΙΖΑ και υπουργούς, ο κυβερνητικός εταίρος Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ως «ψυχή των Ελλήνων».


Ανατριχιαστικό βίντεο: Οι τζιχαντιστές πανηγυρίζουν πάνω από το ματωμένο πτώμα του Ρώσου πιλότου

Μέχρι την τελευταία του πνοή φαίνεται ότι πολεμούσε ο πιλότος του ρωσικού Su-25 που καταρρίφθηκε εχθές στη επαρχία Ιντλίμπ της Συρίας, αφού το όπλο του βρέθηκε με άδειο γεμιστήρα, μεταδίδουν σήμερα τα ρωσικά ΜΜΕ.

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας εκπρόσωποι της συντονιστικής επιτροπής του συλλαλητηρίου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος, δέχθηκε...

Καφριλίκια στο "Γ.Καραϊσκάκης" μετά την ήττα Ολυμπιακού από ΑΕΚ - ΦΩΤΟ

Οπαδοί του Ολυμπιακού εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, που έκαναν χρήση δακρυγόνων.

ΓΛΥΨΕ ΓΛΥΨΕ ΛΙΑΚΟ! Τώρα και… εθνικιστής ο Μίκης κατά τον Ηλία Κασιδιάρη

Την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη​ στο συλλαλητήριο για το Σκοπιανό, στην πλατεία Συντάγματος χαιρέτησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης.


Το twitter τρολάρει την αστυνομία για τους 140.000 στο Σύνταγμα: Τους υπολογισμούς έκανε ο Καρανίκας


Με θυμηδία και κριτική υποδέχθηκαν οι χρήστες του Twitter την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για την εκτίμησή της σχετικά με τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία στην πλατεία Συντάγματος.

Το σχόλιο του Πολάκη για τον Μίκη και το συλλαλητήριο

Σχόλιο για το συλλαλητήριο και τη συμμετοχή του κόσμου έκανε, όπως συνηθίζει μέσω Faceboook, ο Παύλος Πολάκης.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας τόνισε πως η «λαοθάλασσα που περίμεναν οι "διοργανωτές " δεν ήρθε», ενώ σχολίασε και την παρουσία του Μίκη Θεοδωράκη.


ΦΩΤΟ-Παρών στο συλλαλητήριο κι ο Μανώλης Κεφαλογιάννης με έναν παλιό γνώριμο

Παρών στο σημερινό συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία ήταν και ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης ο οποίος παρότι έπρεπε να ταξιδέψει το απόγευμα για Βρυξέλλες άκουσε και την ομιλία του Μίκη Θεοδωράκη.

Εντυπωσιακά από drone και από το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ από το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα (βίντεο)


Πλάνα από αέρος δημοσίευσε η Ελληνική Αστυνομία από την συγκέντρωση στο Σύνταγμα, που δείχνει το πλήθος του κόσμου.

Ο κόσμος φτάνει μέχρι την Ηρώδου Αττικού, τη συμβολή της Β.Αμαλίας με την Φιλελλήνων και την Παλιά Βουλή.

Παραιτήθηκε από την υπόθεση ασύλου ενός εκ των Τούρκων στρατιωτικών η πρόεδρος Εφετών που έδωσε άσυλο και μετά τις πιέσεις Μαξίμου το πήρε πίσω

Νέα τροπή λαμβάνει πλέον η έκβαση της δίκης ενός εκ των 8 Τούρκων στρατιωτικών στο Διοικητικό Εφετείο Αθηνών για το θέμα του ασύλου, μετά τις σκληρές δηλώσεις των 11 τέως προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας, αλλά και του ίδιου του επικεφαλής της ομάδας Δημήτρη Παξινού, δηλώσεις οι οποίες οδήγησαν σε οριστική και αμετάκλητη εξαίρεση της προέδρου Εφετών Ευγενίας Μυλωνοπούλου, τόσο από την εκκρεμή υπόθεση στο Εφετείο όσο και από την Επιτροπή Ασύλου.


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ Μαξίμου για το συλλαλητήριο: Αρκετές χιλιάδες στο Σύνταγμα -Δεν ήταν σεισμός, ούτε εκατομμύρια

Με διάθεση υποβάθμισης του όγκου συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Αθήνας, εμφανίστηκε το πρωθυπουργικό γραφείο.

Οπως υποστηρίζει το Μαξίμου οι περισσότεροι το είδαν από την τηλεόραση. «Το συλλαλητήριο για το ονοματολογικό συγκέντρωσε, όπως αναμενόταν, αρκετές χιλιάδες πολιτών στο Σύνταγμα.


Βίντεο: Βροντοφώναξαν σαν Μακεδόνες οι Χιώτες

Αψηφώντας τον βροχερό καιρό δεκάδες Χιώτες ένωσαν τη φωνή τους με τους χιλιάδες κόσμου που κατέκλεισε την πλατεία Συντάγματος, διαδηλώνοντας για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και τη μη χρήση του όρου για την ονομασία του κρατιδίου των Σκοπίων.

Άπλυτοι πέταξαν πέτρες και μπογιές στο ξενοδοχείο που μίλησε ο Άδωνις στην Πάτρα

Επίθεση στο ξενοδοχείο "Αστήρ" της Πάτρας όπου πρόκειται να μιλήσει σε λίγο ο Άδωνις Γεωργιάδης , κόβοντας την πίτα της ΝΟΔΕ ΑχαΪας, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο από ομάδα αγνώστων, οι οποίοι πέταξαν χρώμα και πέτρες.

ΔΑΓΚΩΣ' ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΜΠΑΣ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΑΠ' ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΑ! Συλλαλητήριο: Η κόρη του Ρίτσου ουρλιάζει για τη «Ρωμιοσύνη»

Την αντίδραση της κόρης του Γιάννη Ρίτσου, Ερης, προκάλεσε η χρήση της «Ρωμιοσύνης» από τους διοργανωτές του συλλαλητηρίου.

Τανιμανίδης: Βρίσκομαι μακριά, αλλά το μυαλό μου είναι στο συλλαλητήριο [εικόνα]

Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να βρίσκεται στον Αγιο Δομίνικο για το Survivor 2, ωστόσο, το μυαλό του είναι στην Ελλάδα και στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.


Ο γιος του βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος στη Μεγάλη Βρεταννία την ώρα του συλλαλητηρίου - ΦΩΤΟ

Ο φωτογραφικός φακός του enikos.gr απαθανάτισε τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαο, στην είσοδο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία την ώρα του συλλαλητηρίου στην πλατεία Συντάγματος.

Κυπρος: Άνετη νίκη του Αναστασιάδη με 57%

Ανετη επικράτηση του Νίκου Αναστασιάδη δείχνουν τα τελικά αποτελέσματα των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο.


Μητσοτάκης για συλλαλητήριο: Μεγαλειώδης συγκέντρωση-Ο Τσίπρας έσπειρε ανέμους και σήμερα θερίζει θύελλες - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Νέα Δημοκρατία κι εγώ προσωπικά από την πρώτη στιγμή υπερασπιστήκαμε το δικαίωμα των πολιτών να διαδηλώσουν ελεύθερα, ειρηνικά και δημοκρατικά, όπως το Σύνταγμα ορίζει. Η σημερινή έκφραση εθνικής υπερηφάνειας από εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που βρέθηκαν στο Σύνταγμα από κάθε γωνιά της χώρας δεν είχε κομματικό χρώμα.

Αγνοείται 7χρονο αγόρι στο Σύνταγμα

Τα μεγάφωνα καλούν όποιον γνωρίζει ή έχει διαπιστώσει το παραμικρό, να δώσει πληροφορίες

Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό ενός 7χρονου αγοριού έχει σημάνει στην περιοχή του Συντάγματος.


ΜΕ ΤΗ Ψ@ΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ! Ο ένας είδε "γύμνια ΝΔ" και 9 εκ που δεν πήγαν κι ο άλλος "χαμηλό ταβάνι διαμαρτυρίας"


Τα 9 εκ που δεν σε ψήφισαν μετράνε επίσης ρε μπετόστοκε;

Τη συμμετοχή του κόσμου στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία σχολίασε μέσω Twitter ο υπουργός Εξωτερικών. Ο Νίκος Κοτζιάς, έγινε Κουρουμπλής και σαν άλλος Στάλιν, διαπίστωσε ότι τα 9 εκ που δεν πήγαν τον δικαίωσαν... 


ΒΙΝΤΕΟ-Πώς είδε ο ανταποκριτής του Spiegel τη σημερινή διαδήλωση -«Υπάρχει οργή»

Πλήθος ξένων ΜΜΕ σχολιάζουν σήμερα τη συγκέντρωση που πραγματοποιείται στο κέντρο της Αθήνας.

Μεταξύ αυτών και το Spiegel, με τον ανταποκριτή της Γιώργο Χρηστίδη να αναφέρει σε tweet του:

Ποιοι πολιτικοί έδωσαν το παρών στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία (pics)


Πρόσωπα από όλο το πολιτικό φάσμα έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα, στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, διαδηλώνοντας μαζί με χιλιάδες κόσμου.

Το «παρών» στο συλλαλητήριο έδωσαν βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας αλλά και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ελληνικές σημαίες και στο Λονδίνο -Διαδηλώνουν για τη Μακεδονία οι ομογενείς [εικόνες]


Την ώρα που στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται σε εξέλιξη το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, στο Λονδίνο κυματίζουν ελληνικές σημαίες.


FAKE NEWS ΣΥΡΙΖΑ! Με ΜΑΪΜΟΥ ΦΩΤΟ ο Βερναρδάκης ειρωνεύεται το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: "Οι τρεις περικεφαλαίες στο Σύνταγμα"


Αν και η φωτογραφία είναι από τον Ιούνιο του 2015, ο υπουργός δεν πτοείται 

Με μία φωτογραφία Σπαρτιατών στρατιωτών να κατευθύνονται στην πλατεία Συντάγματος και λεζέντα, "Οι τρεις περικεφαλαίες έξω από τον Εθνικό Κήπο, στο Σύνταγμα...", σχολιάζει εμφανώς με ειρωνική διάθεση το σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης.

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ! Ο λαός στο Σύνταγμα εναντίον ΣΥΡΙΖΑ, για τη Μακεδονία: Για 1,5 εκατομμύριο πολίτες μιλούν οι διοργανωτές


Γεμάτη κόσμο η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος του Πολεμικού Μουσείου - «Κοσμοπλημμύρα» στη Σταδίου, τη Φιλελλήνων, τη Μητροπόλεως και την Αμαλίας από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για τον αριθμό των διαδηλωτών στο συλλαλητήριο

Η ΕΛ.ΑΣ κάνει λόγο για περίπου 140.000 διαδηλωτές που συμμετέχουν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:


Βίντεο: «Ντου» ΚΑΦΡΩΝ του ΠΑΟΚ στη θύρα 4 των Ζωσιμάδων!

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στα Γιάννενα ήταν πολλοί περισσότεροι από τα 800 εισιτήρια που διατέθηκαν γι' αυτούς στο πέταλο των Ζωσιμάδων - Έτσι βρήκαν κι άλλους... τρόπους για να δουν το ματς


Γεωργιάδης: Φυσικά και τρόμαξε η κυβέρνηση από το συλλαλητήριο

Επρόκειτο για την μεγαλύτερη συγκέντρωση των τελευταίων ετών, ο κόσμος ήταν πολύ πυκνός έως την Ρηγίλλης και δεν μπορούσα να περπατήσω, δήλωσε στο ΘΕΜΑ 104,6 ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, που εκτίμησε πως «η κυβέρνηση φυσικά και τρόμαξε από το μεγάλο συλλαλητήριο».


Δωρόθεος: Η Εκκλησία δεν αποδέχεται το Μακεδονία σε όνομα άλλου κράτους-Κασιμάτης: Όλη η Ελλάδα ξεπουλιέται σήμερα

Το μήνυμα της Ιεράς Συνόδου, η οποία συμμετέχει επισήμως στο συλλαλητήριο του Συντάγματος, μετέφερε ο Μητροπολίτης Δωρόθεος, ο οποίος αναφέρθηκε στο δικαίωμα της υπεράσπισης των δικαίων της Μακεδονίας και στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπίων.

ΑΧΑΧΑΧΑ! Ποιον Κ@ΛΟΤΟΥΜΠΑ βουλευτή έδιωξαν από το συλλαλητήριο!


Ο βουλευτής είχε φτάσει μπροστά στην εξέδρα που έχει στηθεί στην είσοδο της οδού Ερμού στην πλατεία Συντάγματος, όταν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου τον πλησίασαν και του ζήτησαν να αποχωρήσει.

Σκίζει τα καλσόν του ο Κοτζιάς για τον επίτροπο Χαν που αποκαλεί διαρκώς την ΠΓΔΜ «Μακεδονία»

[Όταν δημοσιογράφος ρώτησε τον Τσίπρα στις Βρυξέλλες για τη "Μακεδονία" και εννοούσε τα Σκόπια, ο Αλεξάκης γέλαγε... τώρα που τους έχει μπει το αυγό στον κ@λο σκίζουν τα καλσόν τους]

Την έντονη αντίδραση του ελληνικού ΥΠΕΞ προκάλεσε ο επίτροπος της ΕΕ Γιοχάνες Χαν, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Spiegel αποκαλούσε την ΠΓΔΜ ως «Μακεδονία».


ΒΙΝΤΕΟ-Επεισόδια στα Προπύλαια και τα Εξάρχεια-Ενέδρα άπλυτων σε διαδηλωτές και ΜΑΤ εναντίον ΧΑυγιτών

Επεισόδια σημειώνονται σε Πανεπιστημίου και Εξάρχεια ενώ είναι σε εξέλιξη το μεγάλο συλλαλητήριο για την Μακεδονία στην Πλατεία Συντάγματος.

ΦΩΤΟ-Έφυγαν με την ουρά κάτω απ΄' τα σκέλια οι άπλυτοι-Τέλειωσε η συγκέντρωσή τους στα Προπύλαια

Ολοκληρώθηκε, χωρίς επεισόδια, η αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια, στην οποία συμμετείχαν συλλογικότητες του αντιεξουσιαστικού χώρου και της Αριστεράς.

Τα διεθνή ΜΜΕ για την συγκέντρωση στην Αθήνα για τη Μακεδονία-Οι ΦΩΤΟ του Associated Press

Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έχει γίνει το σημερινό μεγαλειώδες συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει το Associated Press, οι διαδηλωτές έχουν συγκεντρωθεί στο κέντρο της πρωτεύουσας για να διαμαρτυρηθούν για πιθανό συμβιβασμό της Ελλάδας στη διαμάχη με τη γειτονική Fyrom σχετικά με το επίσημο όνομα της πρώην γιουγκοσλαβικής δημοκρατίας.

ΒΙΝΤΕΟ-Μίκης: Δεν θα δώσουμε ποτέ το όνομα Μακεδονία-Μας κυβερνούν εθνομηδενιστές-Αριστερόστροφος, ο πιο επικίνδυνος φασισμός


Αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση μειοψηφίας: «Αν διανοηθεί να βάλει υπογραφή σε ονομασία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία, είναι υποχρεωμένη να ρωτήσει πρώτα τον ελληνικό λαό» - «Τόσο βλάκες μας θεωρεί ο Σκοπιανός πρωθυπουργός; Ή τόσο έτοιμους να κατεβάσουμε τα παντελόνια μας;»


ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΩΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Τον Κοτζιά θα μεταφέρει η πρώτη ελληνική πτήση στα Σκόπια, όταν αλλάξει όνομα το αεροδρόμιό τους

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Σκουρής στην εκπομπή του στον realfm 97,8, ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς, θα μεταβεί στα Σκόπια με το σχέδιο συμφωνίας με την πρώτη ελληνική πτήση, μόλις μετονομαστεί το αεροδρόμιο της γειτονικής χώρας.


ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΚΛΑΨΕΤΕ με το ξύλο του Άδωνι στον ΣΥΡΙΖΑίο Δελατόλα: Του απάντησε με ανάρτηση από το δικό του "Ποντίκι"


Τον εκδότη της εφημερίδας "Το Ποντίκι", ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ο Σπίρτζης δεν είπε γραφικούς όσους πάνε στο συλλαλητήριο, διέψευσε στον αερά της εκπομπής "Ακραίως" ο Άδωνις Γεωργιάδης.


ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΩΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ! Ευα Καϊλή πήγε και στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία [εικόνα]

Στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα για τη Μακεδονία βρέθηκε η Εύα Καϊλή, όπου φωτογραφήθηκε μαζί με τη βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Σοφία Βούλτεψη.

Οι «γαλάζιοι» που δίνουν «παρών» στο Σύνταγμα – Ποιον αποθέωσαν (ΦΩΤΟ)

Ανάμεσα στο πλήθος που έχει κατακλύσει το Σύνταγμα βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, τον οποίο και οι παρευρισκόμενοι υποδέχθηκαν θερμά.

Η τεράστια σημαία που κυματίζει στο Σύνταγμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ξεχωρίζει η ελληνική σημαία των 150 τετραγωνικών μέτρων η οποία κυματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα.


ΒΙΝΤΕΟ-Στο συλλαλητήριο οι εκπρόσωποι της Ιεράς Συνόδου- Εγιναν δεκτοί με συνθήματα από τους διαδηλωτές

Στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία βρίσκονται οι 3 εκπρόσωποι της Ιεράς Συνόδου που θα εκπροσωπήσουν την Εκκλησία.

Οι 3 ιεράρχες περίμεναν να συγκεντρωθεί ο κόσμος σε ξενοδοχείο της πλατείας Συντάγματος και πριν από λίγα λεπτά βγήκαν από το ξενοδοχείο και κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα οπού και πήραν θέση.

Γεωργάτος: «Νεκρός είσαι εδώ και 2339 χρόνια και ακόμα ξεβρακώνεις τους προδότες» [εικόνα

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος, παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ανέβασε στο facebook με αφορμή το συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία, ένα αιχμηρό post.


Τσιάρτας για το συλλαλητήριο: «Ο εξοργισμένος κόσμος είναι σαν το τσουνάμι» [εικόνα]

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας τοποθετήθηκε για το συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία. Μάλιστα άσκησε κριτική για τους κλειστούς Σταθμούς του Μετρό Συντάγματος, Πανεπιστημίου και Ομονοίας.

ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ! Βίντεο: Ρωσικά βομβαρδιστικά βομβαρδίζουν κάτι αποθήκες στη Συρίας

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας έδωσε στη δημοσιότητα υλικό με τα χτυπήματα ακριβείας κατά των τζιχαντιστών που είχαν καταρρίψει νωρίτερα το ρωσικό μαχητικό

Τα σκληρά αντίποινα κατά των τζιχαντιστών που κατέρριψαν χθες στην Συρία ένα ρωσικό μαχητικό Sukhoi κατέγραψαν σε βίντεο οι Ρώσοι πιλότοι και δημοσιοποίησε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

Η στιγμή που φθάνει στο Σύνταγμα ο Μίκης Θεοδωράκης – Τι του φώναξε ο κόσμος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στην πλατεία Συντάγματος έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι ο Μίκης Θεοδωράκης, ο οποίος αυτή την ώρα βγάζει λόγο στο συγκεντρωμένο πλήθος.


Αποθέωση Σαμαρά στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία (Video)


Αποθεώθηκε ο Αντώνης Σαμαράς όταν έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία Συντάγματος λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.

Στη δήλωσή του ο πρώην πρωθυπουργός τόνισε:

Ευγενία Μανωλίδου: Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία με τα παιδιά της

Ντυμένη στα γαλανόλευκα είναι από νωρίς το πρωί η πλατεία Συντάγματος για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα γίνει στην Αθήνα για τη Μακεδονία. Το κέντρο της πρωτεύουσας έχει κατακλυστεί από χιλιάδες διαδηλωτές και το μήνυμα που στέλνουν είναι ηχηρό.


ΑΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!! Χωρίς αναφορά στο Σύνταγμα η πρόταση Νίμιτς για ΠΓΔΜ


Το σύνολο της πρότασης του Μάθιου Νίμιτς για συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ αποκαλύπτει η εφημερίδα «Το Βήμα της Κυριακής». Όπως προκύπτει, στην πρόταση του ειδικού διαμεσολαβητή του ΟΗΕ δεν υπάρχει αναφορά σε υποχρεωτική αλλαγή του Συντάγματος της ΠΓΔΜ.

Ο υπουργός που «βόλεψε» δέκα δημοσιογράφους

Ποιος υπουργός απασχολεί και μισθοδοτεί δέκα δημοσιογράφους στο γραφείο του;