07 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ! Συριζαίος για Πολάκη: Δεν είπε ότι ξέρει... αλλά μπορεί να το γνωρίζει


Ζούμε μια πραγματική κωμωδία με τους "μάρτυρες" της Novartis. Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα για τον Πολάκη που είπε ότι ξέρει τους μάρτυρες:

Ο πρόεδρος των αστυνομικών για το συλλαλητήριο: Είχε τόσο πολύ κόσμο που θα το ζήλευε κάθε πολιτικό κόμμα - ΒΙΝΤΕΟ

Στα νούμερα που ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με το συλλαλητήριο τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε σε δηλώσεις του κατά την ετήσια εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας ο πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.


ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΨΕ! Με Σαμαρά το 2014 η Novartis είχε ζημιά 5,7εκ. €... με Τσίπρα το 2015 είχε κέρδη 19εκ.


Όχι μόνο δεν μειώθηκαν επί ΣΥΡΙΖΑ τα κέρδη της φαρμακοβιομηχανίας Novartis, αλλά μεταξύ 2014 και 2015 από ζημιές εμφάνισε κέρδη 20 εκ. ευρώ!

BINTEO-Βόμβα Άδωνι: «Το όνομα του Κουρουμπλή στις καταθέσεις μαρτύρων στις ΗΠΑ για Νovartis»

Του Γιάννη Κ. Τρουπή

Βόμβα μεγατόνων έριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, αναφορικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis.

O κ.Γεωργιάδης, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό “Ε”, αποκάλυψε ότι η μοναδική αναφορά σε πολιτικό πρόσωπο που περιλαμβάνεται στην έρευνα των αμερικάνικων δικαστικών αρχών για την Novartis είναι για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη, στο φάκελο του FBI γίνεται λόγος για μία «πριβέ», όπως ο ίδιος είπε, συνάντηση του κ. Κουρουμπλή με τον τότε αντιπρόεδρο της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή.

Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουρουμπλής ήταν υπουργός Υγείας στην πρώτη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι και τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου. Μία πληροφορία, η οποία αναμφίβολα δίνει νέες διαστάσεις στο όλο ζήτημα που κυριαρχεί στην πολιτική επικαιρότητα.

Στην ίδια συνέντευξη ο κ.Γεωργιάδης προκάλεσε τον πρωθυπουργό να ανοίξει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς, όπως έκανε ο ίδιος, θυμίζοντας ότι όταν η ΝΔ έφερε νόμο στη Βουλή για την μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, ο κ.Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ τον καταψήφισε.



http://www.liberal.gr/arthro/189538/epikairotita/2018/adonis-georgiadis-isonto-onoma-tou-panagioti-kouroumpli-stis-katatheseis-marturon-stis-ipa-gia-novartissin-.html

Τα πέντε κράτη που μπορούν να πλήξουν με πύραυλο κάθε γωνιά του πλανήτη

Εκπληκτική απεικόνιση σε ψηφιακές υδρογείους που αναδεικνύουν με σαφήνεια ποιος μπορεί να απειλήσει ποιον - Οι παραδοσιακές δυνάμεις, η «τρομακτική» πρόοδος της Βόρειας Κορέας και οι επτά με την περιορισμένη εμβέλεια

ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Κραυγή απόγνωσης μέσα από τις φυλακές από το «δεξί χέρι» του Παλαιοκώστα

Κραυγή απόγνωσης μέσα από τις φυλακές του Κώστα Σαμαρά, του ανθρώπου που για χρόνια ήταν το δεξί χέρι του «φαντομά του θεσσαλικού κάμπου» Νίκου Παλαιοκώστα και έμεινε στην ιστορία της παρανομίας για τις κινηματογραφικές του αποδράσεις. Ο γνωστός κρατούμενος μέσα από το κελί των φυλακών Χαλκίδας όπου μετήχθη πριν μερικές ημέρες από το Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, με επιστολή στο protothema.gr καταγγέλλει πως κρατείται παράνομα στη φυλακή και παρόλο που έχει εκτίσει την ποινή του δεν τον αφήνουν να βγει έξω.


Βίντεο: Η Λέστερ δεν ξέχασε το ντεμπούτο του Ζαγοράκη

Σαν σήμερα, πριν 20 χρόνια, ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε το επίσημο ντεμπούτο του με τη Λέστερ στο εντός έδρας ματς με την Λιντς
Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ήταν από τους πρώτους Έλληνες που βρέθηκαν στο μαγικό κόσμο της Premier League, έχοντας πάρει μεταγραφή από τον ΠΑΟΚ στην Λέστερ.

ΧΑΧΑΧΑ! O Κοντονής προσπαθεί να σώσει τη μαλ@κία Πολάκη: Ούτε ο Τσίπρας δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες- BINTEO

Για την υπόθεση της Novartis, τους προστατευόμενους μάρτυρες και τις καταγγελίες περί "παρέμβασης στην Δικαιοσύνη" μίλησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.


Έκρηξη Αβραμόπουλου για Novartis: Σκευωρία χωρίς προηγούμενο - Ο αλητήριος μάρτυρας δεν ξέρει ότι ο διαγωνισμός έγινε από τη Βουλή - ΒΙΝΤΕΟ

Για σκευωρία χωρίς προηγούμενο έκανε λόγο ο Ευρωπαίος Επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρης Αβραμόπουλος , μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με την υπόθεση Novartis, στην οποία αναφέρεται το όνομά του.


ΚΛΑΜΑ! Aπολύθηκε σύσσωμη η απεργιακή επιτροπή του Ραδιοσταθμού "στο Κόκκινο"


4 νέες απολύσεις έγιναν στο κομματικό ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι προχωρούν σε γενική συνέλευση προκειμένου να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Όταν ο Κοντονής έλεγε ότι ο νόμος απαγορεύει την πληροφόρηση για τη δικογραφία Novartis

Σαράντα μέρες μετά τις δηλώσεις του, στελέχη της κυβέρνησης δείχνουν να γνωρίζουν ποιοι είναι οι ανώνυμοι μάρτυρες και παραδέχονται ότι έχουν ενημερωθεί για την υπόθεση


Σταμάτης: Τι συζητάμε τώρα; Ο Βαξεβάνης ήξερε τις καταθέσεις 10 μήνες πριν γίνουν

Στις 8 Ιαν 2017,δέκα(10) ολόκληρους μήνες προτού καταθέσουν οι "ΑΓΝΩΣΤΟΙ" #κουκουλοφοροι μάρτυρες σε βάρος του Α Σαμαρά,ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ γνώριζε τι θα καταθέσουν!!
Η "ανωνυμία" τους μάρανε..." έγραψε ο Δ. Σταμάτης στο Twitter και δημοσίευσε το παρακάτω πρωτοσέλιδο

Η σύζυγος του Στουρνάρα απαντά για τη Novartis: «Εκστρατεία δολοφονίας χαρακτήρων»

Απάντηση στα όσα της καταλογίζουν για εμπλοκή στην υπόθεση Novartis δίνει η σύζυγος του διοικητή της ΤτΕ, Γιάννη Στουρνάρα, Λίνα Νικολοπούλου.


Υπόθεση Novartis: Εικασίες για τα ποσά και αντιφάσεις στις καταθέσεις των μαρτύρων

Μάρτυρας κάνει προσωπική εκτίμηση για τα ποσά που έλαβαν Αβραμόπουλος και Λιντζέρης, βασιζόμενος στα «μεγέθη της εταιρείας»! - Αντιφάσεις για τις τιμές αναφοράς των φαρμάκων επί υπουργίας Γεωργιάδη


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΚΑΣ ΣΟΥ! Το μήνυμα του δημοσιογράφου Βασίλη Γεωργίου στον Μπόγρη για τον ξυλοδαρμό του γιου του

[Γιατί φήμες λένε πως του είπε "κάνεις τον ζιγκολό της Κοκκίνου"...]

Ο Βασίλης Γεωργίου, πατέρας του Σωτήρη Γεωργίου που κατήγγειλε πως δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη, υπογράμμισε πως οι νόμιμες διαδικασίες έρχονται.


Πρετεντέρης: Θα κάνουν εκλογές με τίποτα Papara Papers

Με τη #novartis βγήκαν τα μεγάλα μαχαίρια. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδισει τις εκλογές δεν θα εχει πρόβλημα. Αλλα αν δεν τις κερδίσει το δεύτερο ημίχρονο θα εχει πολύ μεγάλο ζόρι" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΣΙΠΡΑ! Ζάεφ: Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξουμε το Σύνταγμα

Ο Ζόραν Ζάεφ τόνισε ότι τα Σκόπια επιθυμούν την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα της ονομασίας, αλλά όχι με κάθε τίμημα.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι δεν βλέπει κανέναν λόγο αλλαγής του Συντάγματος της ΠΓΔΜ.


Σαουδάραβας «σιδέρωσε» τα γεννητικά όργανα του γιου του διότι... έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού!

«Ο άντρας ήρθε σε μένα να ζητήσει συμβουλή, δίχως να έχει συναίσθηση ότι η πράξη του έκανε μεγαλύτερη ζημιά στην ψυχική υγεία του παιδιού. Υπάρχουν πολλές ανάλογες υποθέσεις», τόνισε ο ψυχολόγος που ανέδειξε τη φρικιαστική αυτή υπόθεση.


Ηράκλειο: Υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ πήγαν να εντοπίσουν ρευματοκλοπή και... έφαγαν ξύλο

Κορώνα – γράμματα παίζουν καθημερινά την ζωή τους οι υπάλληλοι της ΔΕΔΔΗΕ που επιχειρούν να κάνουν ελέγχους σε σπίτια για υποθέσεις ρευματοκλοπής.


Ηλικιωμένος φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικη για μια δεκαετία

Υπόθεση παιδεραστίας στην Κρήτη έρχεται στο φως με τις αποκαλύψεις που έχουν γίνει να κάνουν λόγο για έναν ηλικιωμένο άντρα, ο οποίος φέρεται να έχει ασελγήσει σε ανήλικο κορίτσι και μάλιστα κατ’ εξακολούθηση.


Σταύρος Ξαρχάκος: Φαρισαϊσμός και ανθρωποφαγία τα ακραία που ακούστηκαν για τον Μίκη

Για ανθρωποφαγία και φαρισαϊσμό κάνει λόγο μεταξύ άλλων ο Σταύρος Ξαρχάκος αναφορικά με ακραίους χαρακτηρισμούς που εκφράστηκαν σε βάρος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Μίκη Θεοδωράκη, στον απόηχο της ομιλίας του στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου.


ΚΛΑΜΑ! Στη «γραμμή» Τσίπρα-Πολάκη για τη Novartis και ο Ρουβίκωνας (Photo)

Μετά την παρέμβαση στην υπόθεση του συλλαλητηρίου της Αθήνας με απειλές ότι «θα χυθεί αίμα», ο Ρουβίκωνας αποφάσισε να δώσει το «παρών» και στην υπόθεση της Novartis.


Σπυράκη: Να χυθεί άπλετο φως για Novartis και περιμένουμε το ίδιο και για την υπόθεση Καμμένο

Για την υπόθεση Novartis μίλησε σήμερα σε συνέντευξή της η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.

Καταγραφή στοιχείων και για καταθέσεις €1.000 σε λογαριασμούς: Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για το «μαύρο χρήμα»

Τα στοιχεία όσων κάνουν ή λαμβάνουν ηλεκτρονικές πληρωμές από μόλις χίλια (1.000) ευρώ –ακόμα και από ένα δικό του λογαριασμό προς έναν άλλον που έχουν οι ίδιοι στην ίδια τράπεζα- αλλά και όσους παίζουν ή κερδίζουν από 2.000 ευρώ σε τυχερά παιχνίδια, θα μπορεί να ζητά το υπουργείο Οικονομικών, από τράπεζες και επιχειρήσεις με τις οποίες συναλλάσσονται.


Αυτός είναι ο 28χρονος Πακιστανός που συνελήφθη για αρπαγή ανηλίκου στα Πατήσια

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 28χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη στις 30 Ιανουαρίου στα Πατήσια για αρπαγή ανηλίκου.

Πολίτες επιχείρησαν να λιντσάρουν τον βιαστή ανηλίκων (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη ένταση σημειώθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων όταν έφτασε ο 29χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι «ψάρευε» 15χρονα κορίτσια στο Facebook, τις έπειθε να πάνε σπίτι του και αφού τους έδινε ναρκωτικές ουσίες, τα βίαζε.

ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΦΑΠΕΣ; Γιατί ο Άδωνις λέει τον Παπαγγελόπουλο «Μίμη»

Σε όλες τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις και τις παρεμβάσεις

Εντύπωση έχει προκαλέσει στα βουλευτικά πηγαδάκια το γεγονός ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης σε όλες τις συνεντεύξεις και τις παρεμβάσεις του αναφέρεται στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο αναφέροντάς τον ως Μίμη.


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Κ@ΛΟΦΑΡΔΙΑ! Εφημερίδα «αποκάλυψε» κατάθεση που έγινε την… επόμενη μέρα!

Όταν πρέπει να αναφερθείς σε δικογραφία και ειδικά μίας υπόθεσης που ερευνάται σε παγκόσμιο επίπεδο, ασφαλώς και πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.


Πιο άρρωστο δεν γίνεται - Έκανε σεξ με το πτώμα της δολοφονημένης παίκτριας ριάλιτι - ΦΩΤΟ

Ανατριχίλα προκαλούν οι αποκαλύψεις της Ρωσικής αστυνομίας για την δολοφονημένη καλλονή Oksana Aplekaeva το πτώμα της οποίας είχε βρεθεί το 2008 πεταμένο στον δρόμο.

Θεσσαλονίκη: «Ντου» του κινήματος κατά των πλειστηριασμών στα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου [βίντεο]

Στο κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μπούκαραν μέλη του Συντονισμού Συλλογικοτήτων ενάντια στους πλειστηριασμούς.


ΕΓΓΡΑΦΑ-Υπόθεση Novartis: Τι κατέθεσε ο «Μάξιμος Σαράφης» για τη μίζα των €40 εκατ.


[Πόσο σατανικοί είναι όμως; Έδωσαν στον ψευδομάρτυρα το όνομα του Σαράφη... του σφαγέα, κομμουνιστή αρχηγού του ΕΛΑΣ! Μιλάμε για θράσος]

«Με βάση τη λογική των πραγμάτων και τα μεγέθη της προμήθειας θεωρώ αδύνατο στη συγκεκριμένη περίπτωση να δόθηκε μίζα κάτω του ποσού των 40 εκατ. ευρώ» - Η υπόθεση του μοριακού ελέγχου αίματος - Διαβάστε έγγραφα από τη δικογραφία - Η κατάθεση της «Αικατερίνης Κελέση»

Ένταση έξω από τα γραφεία της Ιεράς Συνόδου για τον νέο Μητροπολίτη Μάνης

Τεταμένη ήταν πριν από λίγο η ατμόσφαιρα έξω από τα γραφεία της Ιεράς Συνόδου στη Μονή Πετράκη, όπου είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες Μανιάτες για να διαμαρτυρηθούν για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μάνης-Γυθείου.


ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης για Novartis: Όσοι μετέχουν σε αυτή τη βρώμικη επιχείρηση, να ξέρουν ότι θα λογοδοτήσουν σύντομα


«Ο κ. Τσίπρας και οι συνεργοί του οδηγούν τη χώρα σε πολύ επικίνδυνα μονοπάτια. Το βλέπουμε και στην υπόθεση της Novartis» σχολίασε σε δήλωσή του για την πολύκροτη υπόθεση ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σκοπιανό: Ενοχλεί τη Βουλγαρία ο όρος «Μακεδονία» στη νέα ονομασία

«Η Βουλγαρία δεν είναι σύμφωνη στην ονομασία της ΠΓΔΜ να συμπεριλαμβάνεται γεωγραφικός προσδιορισμός» ανέφερε ο πρωθυπουργός της χώρας Μπόικο Μπορίσοφ.


Novartis: Τι λένε οι ΨΕΥΔΟμάρτυρες Τσσίπρα για Σαμαρά, Στουρνάρα, Αδωνι

Τι κατέθεσε ο «Μάξιμος Σαράφης» για τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Αδωνι Γεωργιάδη και τον Μάριο Σαλμά.

Στις 22 Ιανουαρίου 2018 κατέθεσε ο προστατευόμενος μάρτυρας «Μάξιμος Σαράφης», πρώην υπάλληλος της Novartis και αναφέρει τα εξής:


Ελένη Τουλουπάκη: Το σούργελο συμπατριώτισσα του Πολάκη που εκτελεί τις εντολές Μαξίμου


Αφού έφαγαν τη Ράϊκου, που παραιτήθηκε μετά από εναντίον της πρωτοσέλιδο του Βαξεβάνη και κατήγγειλε πιέσεις από παρακέντρα εξουσίας (τι πιέσεις άραγε;) έβαλαν την Ηρακλειώτισα πρώην ΠΑΣΟΚα και νυν ΣΥΡΙΖΑία προκειμένου να γίνει η δουλειά... Θαυμάστε ποιοι καθορίζουν την πολιτική ζωή της χώρας

Ελένη Τουλουπάκη: Oι δυο κρυφοί έρωτες της νέας εισαγγελέως Διαφθοράς (φωτό, βίντεο)

Η νέα εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη είναι μία δυναμική και ήπιων τόνων παρουσία στο εισαγγελικό σώμα, που έχει στο ενεργητικό της τον χειρισμό σημαντικών υποθέσεων.

ΝΔ: Θεσμικά αδιανόητη η παραδοχή Πολάκη ότι γνώριζε τους προστατευόμενους μάρτυρες

«Η κυβέρνηση έχει εδώ και καιρό δημιουργήσει έναν αθέμιτο δίαυλο επικοινωνίας με δομές της Δικαιοσύνης, επιχειρώντας να στήσει μια πρωτοφανή σκευωρία», αναφέρεται μεταξύ άλλων στο κείμενο

Υπόθεση Novartis: Προστατευόμενος μάρτυρας «μπέρδεψε» τους Λαζαρίδηδες


Είπε ότι συναντήθηκε με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη,πρώην σύμβουλο του Αντώνη Σαμαρά, όμως...

Μυτιλήνη: Συνελήφθησαν επτά ΛΑΘΡΟ για κατοχή ναρκωτικών -Είχαν και μεταλλικές λίμες

Επτά συλλήψεις ανηλίκων και ενηλίκων μεταναστών και προσφύγων πραγματοποιήθηκαν στη Μυτιλήνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.


Τι αποκαλύπτει η μάρτυρας «Κελέση» για το στέλεχος της Novartis που πήγε να αυτοκτονήσει από το Χίλτον

Στις 6 Νοεμβρίου 2017, η λεγόμενη «Αικατερίνη Κελέση» προστατευόμενη μάρτυρας στην υπόθεση Novartis ανέφερε για την απόπειρα αυτοκτονίας υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας, από την ταράτσα του Χίλτον.

Πουλήθηκε το 50% του Skroutz.gr για δέκα εκατ. ευρώ

Στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης του δανεισμού της, η Dionic πούλησε το 50% του skroutz.gr

Ο αριστερόστροφος φασισμός προ των πυλών

Του Σάκη Μουμτζή

Όταν ο Μίκης Θεοδωράκης στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο μίλησε για τον αριστερόστροφο φασισμό, κάποιοι μετριοπαθείς άνθρωποι ενοχλήθηκαν.

Πριν περάσουν 24 ώρες ο Μίκης δικαιώθηκε πλήρως. Γίναμε μάρτυρες ενός δικαστικού πραξικοπήματος σχεδιασμένου από τα υπόγεια του Μεγάρου Μαξίμου.


Αδωνις: Αν δεν τους κλείσω φυλακή, δεν θα ησυχάσω [βίντεο]


«Όλο το έχει οργανώσει ο ίδιος ο Τσίπρας. Ο σκοπός της ζωής μου θα είναι να το αποδείξω. Αν δεν τους κλείσω φυλακή δεν θα ησυχάσω" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.


ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΟΝ Κ@ΛΟ ΤΟΥΣ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ! Ο Κούλογλου κατέθεσε ήδη ερωτήσεις σε Κομισιόν και Ντράγκι για την εμπλοκή Στουρνάρα στην Novartis

Με αφορμή τις αποκαλύψεις για το σκάνδαλο Novartis, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, κατέθεσε επείγουσες ερωτήσεις προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, αναφορικά με την εμπλοκή στην υπόθεση του Διοικητή της Τράπεζας Ελλάδος και πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.


Στη Bουλή το νομοσχέδιο για την ιατρική κάνναβη -Τι προβλέπει

Κατατέθηκε πριν λίγο στη Bουλή το σχέδιο νόμο για την θεραπευτική κάνναβη.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο ένα κατ´εξαίρεση εγκρίνεται η παραγωγή, κατοχή, μεταφορά, αποθήκευση, προμήθεια των πρώτων υλών και των ουσιών των ποικιλιών κάνναβης Cannbis Sativa L καθώς και η εγκατάσταση και λειτουργία μεταποιητικών  μονάδων  επεξεργασίας και παραγωγής τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης με αποκλειστικό σκοπό είτε την προμήθεια του κρατικού  μονοπώλιο και τη διάθεσή τους για ιατρικούς σκοπούς είτε την εξαγωγή τους.


3 KANONIKOI προστατευόμενοι μάρτυρες στις ΗΠΑ και άλλοι 3 μαιμού στην Ελλάδα [βίντεο]

Στην υπόθεση Novartis υπάρχουν «τρεις μάρτυρες στην Αμερική και τρεις στην Ελλάδα», δήλωσε ο Παύλος Σαράκης, ο δικηγόρος που εκπροσωπεί τους προστατευόμενους μάρτυρες που έδωσαν στοιχεία στην αμερικανική Δικαιοσύνη και στο FBI.


Η στιγμή της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου -Το σπριντ του εκτελεστή [βίντεο]


Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή της δολοφονίας του Βασίλη Στεφανάκου. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 17 Ιανουρίου του 2018, έξω από τα γραφεία της επιχείρησης του στη λεωφόρο Αθηνών στο Χαϊδάρι.


Επεισόδιο στη Βουλή με τον Λιντζέρη -Τον έπιασαν να φωτογραφίζει τη δικογραφία Novartis

Έντονο επεισόδιο προκλήθηκε στο γραφείο 131 της Βουλής, όπου βρίσκεται η δικογραφία για την υπόθεση Novartis, όταν ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΦ Δημήτρης Λιντζέρης, ο οποίος αναφέρεται στη δικογραφία, επιχείρησε να βγάλει φωτογραφίες με το κινητό του σελίδες της δικογραφίας.


Η στιγμή που ο Τσίπρας ρωτά εργαζόμενους της ΒΙΠΕ Πάτρας... πόσα λεφτά παίρνουν [βίντεο]

Τις εγκαταστάσεις της εταιρείας CBL PATRAS S.A (Χημικά και Βιοφαρμακευτικά Εργαστήρια Πατρών ΑΕ) στη ΒΙΠΕ Πάτρας επισκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, χθες, Τρίτη κατά την διάρκεια του  9ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Ελλάδα.


Ποια είναι η ΣΥΡΙΖΑία Παπασπύρου που ουρλίαζει για Novartis και προμοτάρει ο Χατζηνικολάου

Διαβάστε το άρθρο της Δήμητρας Κρουστάλλη από το vima.gr (19/03/2017) για να καταλάβετε ποια είναι η ΣΥΡΙΖΑία που από χθες ουρλιάζει ότι υπάλληλοι της Novartis της κρύβουν χαρτιά και την προμοτάρει ο Χατζηνικολάου (όπως βλέπετε στις παρακάτω φώτο) τον οποίο επίσης κατηγορούν για μίζες ψιλικατζή: