09 Φεβρουαρίου 2018

Πώς σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη δήλωση της Εισαγγελέως Διαφθοράς για την υπόθεση της Novartis

«Δυστυχώς έχουν παραβιάσει σχεδόν εξ ολόκληρου τη διαδικασία και λυπούμαι αφάνταστα γι' αυτό», έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του στο Twitter o αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας τη δήλωση της Εισαγγελέως Διαφθοράς, Ελένης Τουλουπάκη για την υπόθεση της Novartis.


Πανικόβλητος Βαξεβάνης βρίζει τον Ζούγκλα για την αποκάλυψη υπαλλήλου της Novartis ως προστατευόμενης μάρτυρας


Σχόλιο με τίτλο “Αλήτες, ρουφιάνοι, Μάκηδες” δημοσίευσε πριν από λίγο ο Κώστας Βαξεβάνης μετά την αποκάλυψη ότι η γραμματέας του Φρουζή, Μαρία Μαραγγέλη, είναι η προστατευόμενη μάρτυρας που του έκλεψε το ηλεκτρονικό αρχείο και 130.000€ (λόγω αυτής της κλοπής την απείλησαν με την κατηγορία "παράνομου πλουτισμού" και κελάηδησε όπως είπε ο Πολάκης που τελικά αποδεικνύεται ότι γνώριζε). Μάλιστα είναι τέτοιος ο πανικός του Βαξεβάνη (απόδειξη ότι το όνομα είναι σωστό) που κατηγορεί τον Ζούγκλα για απόπειρα δολοφονίας της εν λόγω!


ΟΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΥΠΟΥ! Ο Αβραμόπουλος ξεφτιλίζει τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ σε συνέντευξη τύπου

Δεν χρειάστηκαν, παρά δύο ημέρες, για να αρχίσει να καταρρέει όλη αυτή η σκευωρία, που πράγματι είχε σαν σκοπό τη σπίλωση πολιτικών αντιπάλων. Πράξη εσκεμμένη και  σίγουρα υποκινούμενη.

ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΜΕ! Τσίπρας: Αυξήσεις μισθών μόνο σε συνεννόηση με τους δανειστές - Προτεραιότητα οι θέσεις εργασίας

Θέλουμε να αυξήσουμε κάποιους μισθούς, αλλά αυτό θα γίνει σε συνεννόηση με τους δανειστές, δήλωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στη βελγική εφημερίδα "De Tijd", αναφερόμενος στην επόμενη ημέρα της χώρας μετά το τέλος του προγράμματος φέτος τον Αύγουστο.


Πρωτοφανής προστασία Καμμένου από την ειδική γραμματεία της Βουλής


Χρειάστηκε άνωθεν πολιτική εντολή για να λάβουν οι κοινοβουλευτικοί συντάκτες το διαβιβαστικό της δικογραφίας

Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε σήμερα το μεσημέρι στη Βουλή η πρωτοφανής κωλυσιεργία της ειδικής γραμματείας της Βουλής να δώσει ως είθισται στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες το διαβιβαστικό της δικογραφίας κατά του Πάνου Καμμένου.


ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΛΕΜΕ! Ακόμα περιμένουν το ΕΣΠΑ του 2016 οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις!

Το συνολικό ποσό ανέρχεται σε 1,3 δισ. ευρώ -χρήματα τα οποία λείπουν από την αγορά, κοστίζουν στην ελληνική οικονομία και σε θέσεις εργασίας   

Τα χρήματα από τα προγράμματα ΕΣΠΑ του 2016 αναμένουν ακόμα οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.


ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ! Απο θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα σε αγώνα με 16χρονα παιδιά

Από... θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα στο Δημοτικό γήπεδο της Σταμάτας σε αγώναν ποδοσφαίρου κάτω των 16 ετών μεταξύ του Απόλλωνα και του Πανιωνίου.


Νέα καρφιά του Αρκά με ... σκίτσο

Μέσα από το επίσημο προφίλ του στο facebook, ο Αρκάς εκτοξεύει για ακόμη μία φορά τα "πυρά" του στην κυβέρνηση.


ΜΗ ΣΚΙΣΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΜΟΝΟ! Απειλές από τον Τούρκο αρχηγό: Έχουμε τη δύναμη για στρατιωτική επιχείρηση στο Αιγαίο!

Για τη δυνατότητα της Τουρκίας να κάνει παράλληλα με τις επιχειρήσεις στην Αφρίν της Συρίας και μια «στρατιωτική επιχείρηση στο Αιγαίο» έκανε λόγο νωρίτερα σήμερα ο Επιτελάρχης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Η Σπυράκη για τη Novartis: Η ΝΔ λέει «ναι» σε Προανακριτική για τα πολιτικά πρόσωπα - ΒΙΝΤΕΟ

Θετικά απαντά στην Προανακριτική Επιτροπή για την υπόθεση της Novartis η Νέα Δημοκρατία βάσει των όσων δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.


Αιφνίδιο τετ α τετ μιας ώρας Μητσοτάκη-Ντόρας

Συνάντηση μιας ώρας είχε η Ντόρα Μπακογιάννη με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη στο γραφείο του τελευταίου στη Βουλή.


Αγωγή κατά του Λάκη Λαζόπουλου κατέθεσε ο Τάκης Μουσσάς


Μετά την μήνυση που αφορά την προστασία και επεξεργασία προσωπικών δεδομένων που χρησιμοποίησε στην εκπομπή του «Αλ Τσαντίρι» στην τηλεόραση του Αlpha, ο Λάκης Λαζοπουλος έλαβε από τον δημοσιογράφο Τάκη Μουσσά αγωγή ύψους...

ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜIΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΣΤΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΤΗΣ NOVARTIS! Βίντεο: Το Tesla της SpaceX «έπιασε» UFO κοντά στη Γη!

Μία ιστορική συνεργασία, μία φαντασμαγορική εκτόξευση, ένας υψηλός στόχος... Ο πύραυλος της SpaceX που ξεκίνησε το ταξίδι του για τον Άρη από το ακρωτήριο Κανάβεραλ της NASA δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής τους αρχικώς ανακοινωθέντες στόχους.


Η ελληνική γλώσσα θα διδάσκεται στα νηπιαγωγεία της Αυστραλίας

Τον πρωθυπουργό της Βικτώριας της Αυστραλίας Ντάνιελ Άντριους, για την απόφασή της κυβέρνησής του να διαθέσει αρχικά το ποσό των 150.000 δολαρίων για την εισαγωγή της ελληνικής γλώσσας σε 6 νηπιαγωγεία της Πολιτείας του, ευχαρίστησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, Τέρενς Κουίκ.


ΔΩΡΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ! Η Αθήνα παίρνει 2 υπερσύγχρονες γαλλικές φρεγάτες για το Αιγαίο [βίντεο]

Eτοιμη να κινηθεί για την κάλυψη των επιχειρησιακών αναγκών στο Αιγαίο εμφανίζεται η Αθήνα που μελετά κινήσεις οι οποίες θα της εξασφαλίσουν μάλιστα υπεροπλία έναντι της Άγκυρας στο επίπεδο της ναυτικής ισχύος.


Νέα ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας: To DNA στα νύχια της δεν δείχνει τον δολοφόνο

Τα γενετικά στοιχεία DNA που έχουν προσδιοριστεί στα νύχια της άτυχης Δώρας κρίθηκαν ότι δεν είναι αξιοποιήσιμα, σύμφωνα με τον δικηγόρο του πατέρα της Απόστολο Λύτρα


ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια πολίτες χρωστούν στο Δημόσιο

Στο ποσό των 99,970 δισ. ευρώ ανέρχονταν την 1.1.2018 οι ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το δημόσιο και σε 4.068.857 ο αριθμός των οφειλετών. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα κατά την παρουσίαση που έκανε ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γ. Πιτσιλής, σε εκδήλωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για δημοσιογράφους μέσων ενημέρωσης από χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΝΔ! Καμμένος: Να επιστρέψει η δικογραφία για τη Σ. Αραβία από τη Βουλή στην τακτική Δικαιοσύνη -Θα καταθέσω ως απλός πολίτης

Την πρόθεσή του να καταθέσει στην τακτική Δικαιοσύνη ως απλός πολίτης για την υπόθεση πώλησης πυρομαχικών στην Σαουδική Αραβία, εφόσον επιστραφεί η δικογραφία από τη Βουλή, εξέφρασε ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος.


Μετά τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία, τι;

«Μετά τα ογκώδη συλλαλητήρια, Τι;», είναι το ερώτημα που τίθεται όλο και περισσότερο τις τελευταίες μέρες, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση φαίνεται να δείχνει πως δεν λαμβάνει υπόψη της τις ευαισθησίες και τη βούληση της πλειοψηφίας των πολιτών, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

ΒΙΝΤΕΟ-Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ υπ. της ΝΔ που είχε εκτοξεύσει τη φαρμακευτική δαπάνη ζήτησε την παραίτηση Αδωνι


[Εκτός των άλλων είναι και ψεύτης: Στην περίπτωση Βατοπαιδίου οι εμπλεκόμενοι έμειναν εκτός κυβέρνησης μετά από 2 μήνες καθημερινής ενασχόλησης των ΜΜΕ και αφού ο Καραμανλής τους είχε στηρίξει τόσο στη ΔΕΘ όσο και στη Βουλή... άσε που εκεί υπήρχαν χειροπιαστά στοιχεία (ανταλλαγές εκτάσεων) που έπρεπε να κριθούν απ' τη δικαιοσύνη (όπως και κρίθηκαν) αν ήταν εις βάρος του Δημοσίου... εδώ ρε γελοίε δεν υπάρχει τίποτα!]

Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο από τον πρώην υπουργό Ανάπτυξης της ΝΔ Γιώργο Βλάχο με αφορμή την υπόθεση Novartis.


Αυτή είναι η δικογραφία για τον Καμμένο-Βουλευτές ΝΔ που την είδαν μιλάνε για «πολύ σοβαρά στοιχεία από σοβαρούς μάρτυρες»


Για «πολύ σοβαρά στοιχεία και σοβαρές καταθέσεις» που βρίσκονται στη δικογραφία για τον Πάνο Καμμένο, κάνουν λόγο οι βουλευτές της ΝΔ που είδαν σε πρώτη ανάγνωση τη υλικό της δικογραφίας.

Η ΞΕΦΤΙΛΑ! Καταδίκη του βουλευτή της ΧΑ Ιωάννη Σαχινίδη για συκοφαντική δυσφήμιση της Λιάνας Κανέλλη

Ποινή φυλάκισης 12 μηνών με αναστολή επέβαλε το Α’ Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον βουλευτή Πέλλας της Χρυσής Αυγής Ιωάννη Σαχινίδη που κρίθηκε ένοχος για συκοφαντική δυσφήμιση της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη.

ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ-Aυτή είναι το "βαθύ λαρύγγι" της Novartis που συκοφαντεί πολιτικούς


Η πηγή που «κελάηδησε» πρώτη και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα λαδώματα και τις περίεργες πρακτικές των ανωτέρων στελεχών της Novartis ήταν τελικά μία ταπεινή γραμματέας.

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο Βέλγιο: Με Τσίπρα... χάσαμε τρία χρόνια, πανάκριβες οι συνέπειες

Στο πλαίσιο ειδικού αφιερώματος, που δημοσιεύει σήμερα με την ευκαιρία της χθεσινής επιστροφής της χώρας για δανεισμό στις αγορές η ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα De Tijd, με τίτλο «Η Ελλάδα βγαίνει πάλι από το τούνελ», η συντάκτρια του δημοσιεύματος συνομιλεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και φιλοξενεί τις απόψεις του σε ξεχωριστό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα αποτέλεσε την επιτομή των προβλημάτων της ευρωζώνης».


Αθανασίου: Εχω την υποψία ότι ο Τζανακόπουλος πήγε έγγραφο της δικογραφίας της Novartis στον Τσίπρα [βίντεο]

Την υποψία ότι ο Δημήτρης Τζανακόπουλος είναι αυτός που πήγε έγγραφο της δικογραφίας της υπόθεσης της Novartis στον Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ! Εισαγγελείς Διαφθοράς για Novartis: «Οι μάρτυρες τέθηκαν σε καθεστώς προστασίας τηρώντας πιστά το γράμμα του νόμου»


[Όταν απαντάς, απαντάς σε όλα όσα σου καταλογίζουν, αλλιώς δεν απαντάς καθόλου και σίγουρα δεν απαντάς σε ότι θες... ας πούμε απάντηση στην καταγγελία Αθανασίου (που είναι διαδικαστικό θέμα) ότι για να τεθούν σε καθεστώς προστασίας οι μάρτυρες χρειάζεται ΚΑΙ εντολή εισαγγελέα Αρείου Πάγου δεν δόθηκε... δεν συζητάμε για τα υπόλοιπαπχ με ποια λογική ζητήθηκε να χρησιμοποιηθούν στοιχεία του FBI για 7 πολιτικούς όταν για αυτούς τους 7 η έκθεση του FBI δεν αναφέρει τίποτα! Απλά η κυρία δεν απαντάει γιατί δεν μπορεί να πει "μα το έκανα για να μπορεί να βγαίνει ο Πολάκης και να λέει ότι τους ελέγχει το FBI"... για να μην πούμε γιατί συνέχιζε την έρευνα και ζητούσε στοιχεία από το FBI ενώ το Σύνταγμα λέει ότι μόλις αναφερθούν πολιτικά πρόσωπα πρέπει να στείλει τα στοιχεία στη Βουλή και αυτή να συνεχίσει την έρευνα σε FBI, NASA και FIFA...]

Διαψεύδουν ότι συμμετείχαν σε σύσκεψη με τον Δ.Τζανακόπουλο στον Άρειο Πάγο - Η κυρία Τουλουπάκη και οι δυο επίκουροι εισαγγελείς Διαφθοράς δηλώνουν: «Το τμήμα της δικογραφίας που αφορά σε πολιτικά πρόσωπα υποβλήθηκε στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου ως είχαμε εκ του Συντάγματος υποχρέωση»


Αποκάλυψη της ΠΟ@ΤΣΑΣ από τον ΨΕΚΑΣΜΕΝΟ Σαράκη για Novartis: Υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί που δεν κατονομάζονται στο πόρισμα

Συνεχίζει να ψάχνει το 5λεπτο δημοσιότητας ο ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΣ συνομιλητής του Χίου (θυμίζω ότι τον Μάιο του 2012 ήταν υποψήφιος ΑΝΕΛ, τον Ιούνιο της ΝΔ και τον διέγραψε η ΝΔ το 2013 όταν ανέλαβε την υπεράσπιση Κασιδιάρη)
Σε αποκαλύψεις για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis προέβη ο δικηγόρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που κατέθεσαν στο FBI για την υπόθεση, Παύλος Σαράκης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.

Φυλάκιση 8 μηνών με αναστολή στον Μιχαλολιάκο για την «εμπρηστική» ομιλία του 2011

Ποινή φυλάκισης 8 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την κατηγορία της «Διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια».  Το συγκεκριμένο αδίκημα αφορά στα...

Άρειος Πάγος: H συκοφαντία από blogs ΔΕΝ είναι αδίκημα Τύπου-Τι λέει για τα σχόλια αναγνωστών


Αναίρεσε o Άρειος Πάγος την απόφαση Τριμελούς Πλημμελειοδικείου που είχε δεχθεί ότι οι συκοφαντικές αναρτήσεις σε sites και blogs συνιστούν αδίκημα τελούμενο διά του Τύπου. Το νομικό κενό για τη φύση του internet παραμένει στην ελληνική νομοθεσία και τα δικαστήρια καλούνται να δώσουν απαντήσεις.


Αντιπαράθεση Μουζάλα - Παναγούλη για τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς - ΒΙΝΤΕΟ

Αντιπαράθεση ανάμεσα στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτική Γιάννη Μουζάλα και τον ανεξάρτητο βουλευτή, Στάθη Παναγούλη σημειώθηκε στη Βουλή με αφορμή το θέμα ασύλου για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς.

Ετοιμάζονται για αυξήσεις σε χιλιάδες δημοσίους υπαλλήλους και μετακλητούς

Aυξήσεις φέρνει το 2018 σε χιλιάδες δημοσίους, μετακλητούς και δημοτικούς υπαλλήλους, καθώς από φέτος «ξεπαγώνουν» οι μισθολογικές ωριμάνσεις στο Δημόσιο, που είχαν επιβληθεί με το νόμο 4354 του 2015.

Σκάνδαλο Novartis ή σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ;

Του Σάκη Μουμτζή

Η απόγνωση είναι κακός σύμβουλος. Επηρεάζει, θολώνει, την κρίση του ανθρώπου. Δεν του επιτρέπει να δει με ψυχρή και καθαρή ματιά την κατάσταση και να πάρει την σωστή απόφαση.

Είναι γνωστό πως στην πολιτική υπάρχουν εκτός από τις νίκες και οι ήττες, οι οποίες διακρίνονται σε στρατηγικές και σε λιγότερο επώδυνες.


Το ρολόι που δείχνει κάτι «περίεργο» για τους μάρτυρες της Novartis

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν κάποια στοιχεία που προκαλούν εύλογα ερωτήματα σχετικά με τις καταθέσεις των μαρτύρων στην υπόθεση Novartis

Τα πέντε λάθη ΣΥΡΙΖΑ στη δικογραφία της Novartis

Υπόθεση Νovartis. To μεγαλύτερο πολιτικοοικονομικό σκάνδαλο στην ιστορία της χώρας, όπως μας είπε ο αν. υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος  ή μια χοντροκομμένη φάρσα  και «πόνημα» ραδιούργων σκευωρών (όπως καταγγέλλουν τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα);


ΠΟ@ΤΣΑ Βενιζέλου για τη Novartis-Ζητάει τις επιστολές Τουλουπάκη προς το FBI


Φυσικά έπρεπε να το είχαν κάνει οι ΝΔίτες για να τους ξεβρακώσουν αφού αυτό θα αποδείξει ότι η ΣΥΡΙΖΑία ρώτησε για τα ονόματα και το FBI της απάντησε ναι ερεύνησέ τα

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος έστειλε επιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και του ζητάει τις επιστολές της εισαγγελέως Διαφθοράς Ευαγγελίας Τουλουπάκη προς το FBI


Το σχόλιο του Αρκά για την υπόθεση Novartis με ένα γνωστό αντικείμενο


Ένα μπούμερανγκ χρησιμοποίησε ο Αρκάς σε σκίτσο του που ανήρτησε στο Facebook για να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση Novartis σε σχέση με τους κυβερνητικούς χειρισμούς.

ΒΙΝΤΕΟ-Ιστορική στιγμή: Οι αθλητές της Β. και Ν. Κορέας παρελαύνουν υπό μία σημαία

Οι αθλητές της Βόρειας και της Νότιας Κορέας εισήλθαν πριν από λίγο στο γήπεδο όπου πραγματοποιείται η τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, υπό μία κοινή σημαία.

Πιρουέτες Π. Καμμένου για να αποφύγει την προανακριτική

Του Αλέξανδου Διαμάντη

Ντρίμπλα ώστε να αποφύγει την εξέταση της δικογραφίας για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ετοιμάζει ο Πάνος Καμμένος σε συνεννόηση προφανώς με το Μέγαρο Μαξίμου. Όπως είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα αποστείλει επιστολή στην οποία θα επαναλαμβάνει το αίτημά του ότι απεκδύεται κάθε προστασίας και θα καταθέσει ως απλός πολίτης.


ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞ ΑΡΧΗΣ! Ακυρώθηκε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Πάτρα - Τι αναφέρει ο διοργανωτής του -ΤΩΡΑ

Την ακύρωση του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία που προγραμματιζόταν να διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου στην Πάτρα ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ο διοργανωτής του, Άγγελος Αποστολόπουλος.

Ένοχος ο Στέλιος Διονυσίου- Ποια ποινή του επέβαλε το δικαστήριο- ΤΩΡΑ

Ένοχος για εξύβριση και απείθεια κρίθηκε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, στη δίκη για το επεισόδιο που είχε πριν μερικές μέρες με αστυνομικό, όταν προσπάθησε να περάσει με το αυτοκίνητό του, από σημείο της Βασιλίσσης Σοφίας, το οποίο είχε κλείσει η αστυνομία.


Βίντεο: Τρομακτικό τροχαίο στο Αμπού Ντάμπι – Φορτηγό παρασύρει μέσα στην ομίχλη αυτοκίνητα

Από τη σύγκρουση 22 άνθρωποι τραυματίστηκαν – Συνελήφθη ο οδηγός του φορτηγού

Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα όταν ένα φορτηγό με μεγάλη ταχύτητα παρασύρει, άλλα αυτοκίνητα σε κεντρικό αυτοκινητόδρομο του Αμπού Ντάμπι.


Κατσούρη ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής

Σαν σήμερα πριν 20 χρόνια, γράφτηκε μία από τις μαύρες σελίδες στην ιστορία του ΠΑΟΚ. Ο Παναγιώτης Κατσούρης έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητικό δυστύχημα και βύθισε σε πένθος τον σύλλογο.


Στα χέρια των Κούρδων τζιχαντιστής με κυπριακή καταγωγή, συνεργός του Τζιχάντι Τζον

Στα χέρια των Κούρδων μαχητών βρίσκονται δύο μέλη του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία.

Πρόκειται για τους Αλεξάντα Κότεϊ και Ελ Σάφεε Ελσέικ.


ΝΔ για Novartis: Πρόκειται για σκευωρία- Υπήρχε ενημέρωση και παρέμβαση της κυβέρνησης

Την άμεση διελεύκανση της υπόθεσης της Novartis ζητά η Νέα Δημοκρατία εξαπολύοντας επίθεση στην κυβέρνηση την οποία και κατηγορεί για σκευωρία και προσπάθεια σπίλωσης των πολιτικών της αντιπάλων. Στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η εκπρόσωπος του κόμματος Μαρία Σπυράκη παρουσίασε σειρά γεγονότων σύμφωνα με την οποία, όπως εκτιμούν στη ΝΔ, φαίνεται πως υπήρχε ενημέρωση αλλά και παρέμβαση από την πλευρά της κυβέρνησης.


Ο Κ. Καραμανλής επιβεβαιώνει τις επισημάνσεις Αβραμόπουλου: Ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα

Από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή τονίζεται ότι, σε σχέση με τα μεγάλης σημασίας θέματα του μοριακού ελέγχου του αίματος και της αντιμετώπισης της πανδημίας της γρίπης, οι επισημάνσεις του κ. Αβραμόπουλου ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.


Περιτριγυρισμένη από πράκτορες έφτασε στη Νότια Κορέα η αδερφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

Η αδερφή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν βρίσκεται ήδη στη Νότια Κορέα προκειμένου να πραγματοποιήσει τριήμερη επίσκεψη, με αφορμή την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.


Πρετεντέρης: Μεθοδεύσεις

"Οικονομία, Σκοπιανό, Novartis. Τρεις διαφορετικές περιπτώσεις με παρόμοια κυβερνητική στόχευση, αντίστοιχες μεθοδεύσεις και μάλλον κοινή κατάληξη" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ


Forbes: Ο Αντετοκούνμπο ανέβασε 37% την αξία των Μπακς!

Το NBA εξακολουθεί να αυξάνεται συνεχώς. Σύμφωνα με την κλασσική ετήσια έρευνα του Forbes, η μέση αξία των 30 ομάδων NBA αυξήθηκε κατά 21,8%, φθάνοντας κατά μέσο όρο στα 1,6 δισεκατομμύρια δολάρια ανά ομάδα. Είναι η πρώτη φορά, που καθεμιά από τις ομάδες, αξίζει πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Η συνολική τους αξία φτάνει τα 40,670 δισ δολάρια!


Φορολοταρία: Ετσι γίνονται οι κληρώσεις

Τις κληρώσεις των λαχνών διενεργούν η ΑΑΔΕ μαζί με το ινστιτούτο ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ - Πρόκειται για μια «απολύτως αξιόπιστη και ελεγχόμενη διαδικασία» επισημαίνει ο διευθυντής της ΔΗΛΕΔ


Ο Βασίλης Τοροσίδης αποχαιρετά τον γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη - ΦΩΤΟ

Ο ποδοσφαιριστής Βασίλης Τοροσίδης γνώρισε τον μακαριστό γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη το 2007 και από τότε ήταν ο πνευματικός του.