10 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΧΟΝΤΡΗΣ! Βίντεο–ντοκουμέντο: Τι έλεγε ο Φρουζής σε στελέχη της Novartis για τις σχέσεις του με υπουργούς

[Παπάρια μάντολες λέει! Απλά λέι σαν βιομηχανία έχουμε επαφές με υπουργούς... που είναι το κακό; Θυμίζουμε ότι τότε ήταν Πρόεδρος των φαρμακοβιομηχάνων άρα είχε επαφές και κανείς δεν το αμφισβήτησε... η δωροδοκία πως προκύπτει να μας πει ο τόφαλος Παπαδάκου... θα βγει ο Άδωνις στην εκπομπή της στις 00:50 και θα την κάνει κι αυτή ρόμπα].

Το βίντεο κατεγράφη τον Ιούνιο του 2012. Ο πρώην αντιπρόεδρος της εταιρίας και κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης Novartis, υποστηρίζει, μέσω των δικηγόρων του, ότι δεν έχει πρόσβαση στη δικογραφία.


Το τατουάζ πρόδωσε πασίγνωστο ποδοσφαιριστή σε… πορν@ταινία!

Στροφή στην καριέρα του φαίνεται ότι αποφάσισε να κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ, Ζερμέν Πέναντ, ο οποίος αφήνει την Πρέμιερ Λιγκ, για να γίνει… πορνοστάρ.

ΒΙΝΤΕΟ-Όταν ο Τσίπρας ούρλιαζε και ζητούσε αύξηση της φαρμακευτικής δαπάνης


Κουίζ: Μαντέψτε ποιος καταψήφιζε τη μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης, που γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα λέει ότι γίνονταν πάρτι:

Το Twitter σχολιάζει τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Υπόθεση της Novartis


Όσα γίνονται με του μάρτυρες της Novartis σχολιάζει το twitter.

Πολλοί χρήστες του μέσου αναδεικνύουν τις αντιφάσεις που προκύπτουν από τις καταθέσεις τους, ενώ άλλοι γράφουν στα hashtag #Ενας_μάρτυρας_μου_είπε και #ΝΟμαρτυς σατιρίζοντας την αξιοπιστία τους.

Γιο Γιονγκ, η αδελφή του Κιμ με το χαμόγελο της Μόνα Λίζα -Γιατί την αποκαλούν «Ιβάνκα Τραμπ της Β. Κορέας» [εικόνες & βίντεο]

Πολλοί θαυμάζουν το ελάχιστο μακιγιάζ της και το γεγονός ότι σχεδόν ποτέ δεν ανοιγοκλείνει τα μάτια της. Όλοι σχολίασαν τα απλά μαύρα ρούχα της και την απλή τσάντα της και παρατήρησαν το εκτός μόδας κοκαλάκι σε σχήμα λουλουδιού που στερέωνε τα μαλλιά της.

ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΟΥΛΤΑΝΟ! Βαρθολομαίος: Οι Μακεδόνες γνωρίζουν τι έχει προσφέρει η μαρτυρική εκκλησία της Κωνσταντινούπολης

Στην προσφορά της μαρτυρικής Εκκλησίας της Κωνσταντινουπόλεως κατά το Μακεδονικό αγώνα αναφέρθηκε ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, απευθυνόμενος σε προσκυνητές από την Πέλλα και άλλες περιοχές της Μακεδονίας, σε ομιλία του, σήμερα, μετά τον εσπερινό, όπου χοροστάτησε, στον Πάνσεπτο Πατριαρχικό Ναό του Αγίου Γεωργίου.


Κάμερα φορτηγού καταγράφει τρομακτικό τροχαίο

Το απίστευτο αυτό τροχαίο συνέβη στις 5 Φεβρουαρίου στο Ρόσενμπεργκ του Τέξας.

Η προσοχή του οδηγού αποσπάται πέφτει πάνω σε βαρέλια στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια φέρνει τούμπες. Ο οδηγός του φορτηγού (η κάμερα του οποίου κατέγραψε το ατύχημα) δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να πέσει επάνω του.

Φρουζής: Ποτέ δεν έδωσα χρήματα σε πολιτικούς -Δεν έχω συναντήσει ποτέ Βενιζέλο και Αβραμόπουλο

Συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής και στον Τάσο Τέλογλου παραχώρησε ο πρωταγωνιστής της υπόθεσης Novartis, Κωνσταντίνος Φρουζής, πρώην αντιπρόεδρος της εν λόγω φαρμακευτικής.


Μαυρίδης, Κατσινόπουλος και Αναδιώτης έγιναν πωλητές του περιοδικού «Σχεδία» [εικόνες και βίντεο]

Ηχηρό μήνυμα στήριξης σε ανθρώπους που βιώνουν την κοινωνική και οικονομική κρίση έστειλαν σήμερα γνωστοί Θεσσαλονικείς.

Οι Γιώργος Μαυρίδης, Γιώργος Κατσινόπουλος και Νίκος Αναδιώτης, συμμετείχαν στη δράση «Πωλητής για μία ώρα» και πούλησαν το περιοδικό «Σχεδία» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Αυγενάκης: Το σκάνδαλο στην υπόθεση Novartis είναι οι παρακρατικές μεθοδεύσεις

«Η κατάργηση της εξαίρεσης χαμηλού κατά 30% Φ.Π.Α. στα ακριτικά νησιά είναι αποκαλυπτικό του τρόπου με τον οποίο η κυβέρνηση εξαπατά τους πολίτες», τόνισε ο γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης μιλώντας σε κομματική εκδήλωση στην Κάλυμνο. Προσέθεσε επίσης πως «η εφαρμογή του μεταφορικού ισοδύναμου δεν αποτελεί υπεύθυνο μέτρο που αντιμετωπίζει τα χρόνια και εγγενή προβλήματα που συνεπάγεται η νησιωτικότητα».


Οι ομογενείς αποθεώνουν τον Αντετοκούνμπο: «Μας ταξιδεύει στην ελληνική κληρονομιά μας!»

Ο «Greek Freak» διαφημίζει με τον καλύτερο τρόπο την Ελλάδα στις ΗΠΑ και το ESPN παρουσίασε ένα αφιέρωμα με μαρτυρίες συμπατριωτών μας, που βρέθηκαν στους αγώνες του...

ΗΛΙΘΙΟΙ! Βίντεο: Φυλάκιση με αναστολή σε έξι καρναβαλιστές που ποδοπατούσαν κότες στο καρναβάλι

Ήταν μέλη του γκρουπ «Φορολογικά κοτέτσια» και επέλεξαν επάνω στο άρμα τους, κατά τη διάρκεια της παρέλασης στον Τύρναβο, να έχουν ζωντανές κότες

Αξέχαστο θα μείνει το καρναβάλι του Τυρνάβου σε έξι άτομα από το Δαμάσι καθώς χθες δικαστήριο της Λάρισας τους τιμώρησε με ποινή φυλάκισης 6 μηνών με τριετή αναστολή, γιατί κακοποίησαν κότες.


Ποια είναι τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα;

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ εκτιμά ότι κάθε χρόνο οι νέες λοιμώξεις από ΣΜΝ αγγίζουν τα 19 εκατομμύρια

Είπε ψέματα ο βουλευτής πως ήταν στο συλλαλητήριο!

Ποιος «γαλάζιος» βουλευτής που εκλέγεται στον θεσσαλικό κάμπο υποστήριζε πως ήταν στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος την περασμένη Κυριακή αλλά δεν το κούνησε ρούπι από το σπίτι του στην Αθήνα;

Η Ζωή Κω/λου με τον γκ@μενο πήγαν Ισλανδία για ν' αποδείξουν ότι... υπάρχει εναλλακτική

Συναντήθηκε με την πρωθυπουργό της χώρας, τον Διοικητή της Κεντρικής Τράπεζας, πολιτικούς, καλλιτέχνες, συγγραφείς, επιστήμονες κι ακτιβιστές που πήραν μέρος στο κίνημα κατά του χρέους
Περιοδεία στην Ισλανδία πραγματοποίησε η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου προσκεκλημένη του πρώην υπουργού Οικονομικών της χώρας Ogmundur Jonasson.


ΣΥΡΙΖΟΣΚΥΛΑ! Πέντε μέλη της ΕΔΕ στηρίζουν Τουλουπάκη για τη Novartis -Αιχμές προς το προεδρείο της Ενωσης

Εσωτερικές τριβές προκαλεί στους κόλπους της δικαιοσύνης η υπόθεση της Νοvartis και οι χειρισμοί των εισαγγελέων Διαφθοράς.

Πέντε μέλη της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων με ανακοίνωσή τους στηρίζουν την επικεφαλής της εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη και τους επίκουρους εισαγγελείς σημειώνοντας ότι

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΔΙΤΕΣ! Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη ΝΔ


Εκτος ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Οπως ανακοίνωσε η ΝΔ «με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος».

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Θεσσαλονίκη -Τρεις τραυματίες

Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα τρία άτομα να μεταφερθούν στο νοσοκομείο.

Το τροχαίο σημειώθηκε το απόγευμα, στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, στη Θεσσαλονίκη.


Τραμπ σε Δημοκρατικούς: Γράψτε ένα μικρότερο υπόμνημα για τη Ρωσία, αυτό είναι πολύ μεγάλο

O πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα πει στους Δημοκρατικούς να “ξαναγράψουν” το υπόμνημα που έχουν ετοιμάσει και να το στείλουν πίσω σε αυτόν, “στην κατάλληλη φόρμα.”


ΗΧΗΤΙΚΟ-ΘΕΟΣ Πορτοσάλτε: «Επιδοματούχοι που παίρνουν 200€ και όλη μέρα τον κουδουνάνε» η πελατεία του Τσίπρα


Νέο ρεσιτάλ έδωσε το πρωί της Πέμπτης ο Άρης Πορτοσάλτε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, μιλώντας για τα γίδια που έχει μπετονάρει ο Τσίπρας και ενδιαφέρονται μόνο να πάρουν κανα επίδομα 200 ευρώ, ελπίζοντας κάποια στιγμή να διοριστούν στο δημόσιο.


Ο Καρανίκας ετοιμάζεται για… Εθνοπατέρας – Που κατεβαίνει βουλευτής

Το βαρύ πυροβολικό επιστρατεύει ο Σύριζα για να εξασφαλίσει την βουλευτική έδρα στην Ημαθία. Κομματικά στελέχη που υποστηρίζουν την υποψηφιότητα Καρανίκα εκτιμούν πως ο σύμβουλος στρατηγικής του Πρωθυπουργού είναι πιό αναγνωρίσιμος και δημοφιλής από τους τρεις βουλευτές τους οποίους εξέλεξε ο Σύριζα στην περιοχή.

ΚΛΑΜΑ! ΠΙΝΑΚΕΣ! Ό Άδωνις πλήρωσε το 2013 λιγότερα στη Novartis απ' ότι ο Πολάκης το 2016


Οι πληρωμές προς την Novartis, από την Απρίλιο του 2013 μέχρι τον Νοέμβριο του 2014 οπότε ήταν υπ. Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης (μέχρι Ιούνιο 2014), κινήθηκαν στα επίπεδα καταβολής των οφειλών προς τις άλλες φαρμακευτικές εταιρείες και πουθενά δεν υπάρχει πληρωμή 65 εκ όπως κατηγορούν τον Άδωνι οι ψευδομάρτυρες ("πήρε 2 εκ μίζα και κανόνισε να πληρωθούν στη Novartis 65 εκ οφειλές).

Την κατάργηση της θερινής ώρας ζήτησε το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

«Οι περισσότερες μελέτες σχετικά με την επίδραση της αλλαγής της ώρας στον άνθρωπο δεν έχουν καταλήξει σε οριστικά αποτελέσματα, ωστόσο υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει αρνητικές επιπτώσεις στην ανθρώπινη υγεία» ανέφεραν οι Ευρωβουλευτές στην πρότασή τους


Διοικητικοί Δικαστές: Οι δικαστές δέχονται bullying από την κυβέρνηση, όταν οι αποφάσεις δεν είναι αρεστές

Κριτική ασκήθηκε κατά την σημερινή τακτική γενική συνέλευση των Μελών της Ένωσης Διοικητικών Δικαστών τόσο από τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου, όσο και από την πρόεδρο της Ένωσης Αγγελική Λαϊνιώτη για τις επιθέσεις που δέχονται οι δικαστές όταν οι αποφάσεις τους δεν είναι αρεστές.


Και ο Ιωαννίδης στηρίζει Άδωνι

Τελικά μόνο ο Βλάχος έβγαλε το κόμπλεξ του αφού οι υπόλοιποι αυτοανακυρηχθέντες Καραμανλικοί στηρίζουν τον Άδωνι Γεωργιάδη στον πόλεμο που δέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ. Μετά τον Ν. Κακλαμάνη και ο πρώην Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σ. Ιωαννίδης στηρίζει τον Άδωνι Γεωργιάδη με μήνυμά του στο Twitter, έστω κι αν μπερδεύει το λόγο για τον οποίο τον στηρίζει.


Βίντεο: «Ποτάμι» πολιτών από τη ΣΥΡΙΖΑ Βενεζουέλα προς την Κολομβία

Χιλιάδες κάτοικοι της Βενεζουέλας έσπευσαν στα σύνορα με την Κολομβία, για να εγκαταλείψουν τη χώρα τους, μετά την ανακοίνωση του προέδρου της γειτονικής χώρας Χουάν Μανουέλ Σάντος ότι θα γίνουν αυστηρότεροι οι έλεγχοι. 


ΒΙΝΤΕΟ-ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛ@ΣΕΙΣ! Ερντογάν: «Καταρρίφθηκε ελικόπτερό μας σε επιχείρηση στη Συρία -Θα πληρώσουν»-Νεκροί οι πιλότοι

Ενα τουρκικό ελικόπτερο καταρρίφθηκε, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Κλάδος Ελαίας» της Αγκυρας στην περιοχή Αφρίν στη Συρία.


Λευκωσία: «Πειρατική» η παρενόχληση του γεωτρύπανου στην Κυπριακή ΑΟΖ

Ο Υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης δήλωσε ότι το γεωτρύπανο της εταιρείας ΕΝΙ αναμένει το πράσινο φως από την εταιρεία το για να προχωρήσει προς τον στόχο «Σουπιά» στο τεμάχιο 3 της Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης της Κυπριακής Δημοκρατίας για την αναζήτηση φυσικού αερίου.


Βίντεο: H Βίκυ Κάβουρα χόρεψε την πιο σ@ξι salsa!

Η ξανθιά ηθοποιός έβαλε... φωτιά στο χθεσινό live του Dancing With The Stars

H Βίκυ Καβουρά, κατάφερε στο χθεσινό επεισόδιο του Dancing with the Stars, να ξεσηκώσει το κοινό και κερδίσει τις εντυπώσεις με τα λικνίσματα της.


ΒΙΝΤΕΟ-Το «Novartisgate» με τη ματιά του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός του ΘΕΜΑ 104,6 παρουσιάζει με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, την πολιτική επικαιρότητα

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος... ξαναχτυπά! Λίγο καιρό μετά τον έναρξη της συνεργασίας του με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6, ο δημοφιλής παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός παρουσιάζει, μέσω Facebook, ένα νέο διαδικτυακό εγχείρημα, μέσα από το οποίο «φωτίζει» με τον δικό του, ξεχωριστό τρόπο, την... αθέατη πλευρά των γεγονότων.

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΔΙΤΕΣ! Η οικονομική αστυνομία έκανε έφοδο στο σπίτι πρώην συνεργάτιδας του Αδωνι Γεωργιάδη


Εφοδο στο σπίτι πρώην συνεργάτιδας του Αδωνι Γεωργιάδη έκανε η οικονομική αστυνομία.


Η εγγονή του Μιτεράν καταγγέλλει Γάλλο Υπουργό για βιασμό

Η εγγονή του πρώην Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Μιτεράν, η Πασκάλ Μιτεράν, είναι τελικά το πρόσωπο που κατέθεσε το 2008 τη μήνυση για βιασμό σε βάρος του Γάλλου υπουργού Οικολογικής Μετάβασης Νικολά Ιλό. Το γεγονός γνωστοποίησε ο ίδιος ο δικηγόρος της, ο οποίος πρόσθεσε πως «δεν θέλησε ποτέ την επικοινωνιακή προβολή» της υπόθεσης.


ΒΙΝΤΕΟ-ΖΩΑΡΑ! Καμμένος πήγε με ελικόπτερο στον Έβρο για κυνήγι και γλέντι


Τι γιορτάζει; Τις καθημερινές αυτοκτονίες ή το πάρτι των Τούρκων στα Ίμια;

Το πολιτικό σκηνικό είχε πάρει «φωτιά» με την αποστολή στη Βουλή της δικογραφίας για την υπόθεση Novartis ενώ τον ίδιο δρόμο ανακοινώθηκε ότι παίρνει και η δικογραφία για πιθανές ευθύνες του Πάνου Καμμένου στην αγοραπωλησία αμυντικού υλικού από τη Σαουδική Αραβία, αλλά... ο υπουργός Εθνικής Άμυνας το βράδυ της Τετάρτης, γλέντησε με την ψυχή του στις καλύβες του Δέλτα Έβρου, όπου και διανυκτέρευσε.


ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις: Ο Τσίπρας τα έχει οργανώσει όλα- Δεν θα αφήσω τίποτα όρθιο- Θα τους λιώσω


"Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να ανοίξει το κομμάτι "φάρμακα", θα τους λιώσω", ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, σχετικά με την υπόθεση Novartis.


Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη: Πρέπει να είναι πιο υπεύθυνος στο τι διατυπώνει δημόσια για τη Novartis

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Novartis μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Μάνου Νιφλή και Άκη Παυλόπουλου, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωνσταντίνος Παυλίδης.


Νέο ρεκόρ- Η NASA τράβηξε την πιο μακρινή φωτογραφία απο τη Γη [εικόνα & βίντεο]

Το διαστημικό σκάφος New Horizons (Νέοι Ορίζοντες) της Αμερικανικής Διαστημικής Υπηρεσίας (NASA) τράβηξε τις πιο μακρινές από τη Γη φωτογραφίες που έχουν ποτέ τραβηχτεί, σπάζοντας το προηγούμενο ρεκόρ που κατείχε από το 1990 το σκάφος Voyager 1.

Η ανάρτηση του Μιχάλη Ζαμπίδη για τη Μακεδονία

Θέση για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων πήρε μέσω ανάρτησής στο Facebook ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε λόγο για ανείπωτη ντροπή το να προσπαθείς να κλέψεις την ταυτότητα ενός έθνους, σημειώνοντας πως η Μακεδονία είναι μία, είναι ελληνική κι αυτό δεν αμφισβητείται.

Θεοδωρικάκος: Η υπόθεση Novartis θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση- ΒΙΝΤΕΟ

Στις εξελίξεις της υπόθεσης Novartis αναφέρθηκε ο υπεύθυνος στρατηγικού σχεδιασμού της Νέας Δημοκρατίας, Τάκης Θεοδωρικάκος, μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του «Ε».


Έλληνας γεωλόγος περιγράφει τη μοναδική του εμπειρία από τη συμμετοχή του σε αποστολή της NASA στην Ανταρκτική

O γεωλόγος Γιάννης Μπαζιώτης, συμμετείχε μαζί με άλλους επιστήμονες σε οργανωμένη αποστολή της NASA  - Οι ίδιοι ανακάλυψαν 263 μετεωρίτες - Διαβάστε τη συνέντευξη του


Σκοπιανοί στήνουν στη Θεσσαλονίκη «μακεδονικό» χωριό – Αγοράζουν σε τιμές εξευτελιστικές κατοικίες και εξοχικά

Την ίδια ώρα που στα τραπέζια των διαπραγματεύσεων Έλληνες και Σκοπιανοί πολιτικοί προσπαθούν να βρουν σημεία σύγκλισης σε δυσεπίλυτους εθνικούς γρίφους, στο πεδίο της οικονομικής προσέγγισης οι δύο λαοί έχουν κάνει ουσιαστικά –και κερδοφόρα– βήματα, με θαρραλέα ανοίγματα, επενδύσεις και αγορές.

Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας επεμβαίνει στην υπόθεση Novartis και διαδίδει ψεύδη

Στο πλαίσιο ειδικού αφιερώματος, που δημοσιεύει σήμερα με την ευκαιρία της χθεσινής επιστροφής της χώρας για δανεισμό στις αγορές η ολλανδόφωνη βελγική εφημερίδα De Tijd, με τίτλο «Η Ελλάδα βγαίνει πάλι από το τούνελ», η συντάκτρια του δημοσιεύματος συνομιλεί με τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και φιλοξενεί τις απόψεις του σε ξεχωριστό ρεπορτάζ υπό τον τίτλο «Η Ελλάδα αποτέλεσε την επιτομή των προβλημάτων της ευρωζώνης».


Στελέχη ξένων επιχειρήσεων μιλούν για τα εμπόδια στην Ελλάδα: Κάτι που γίνεται σε 1 ώρα στην Καλιφόρνια, θέλει 4 μήνες εδώ

Κάτι που στην Καλιφόρνια θα μπορούσε να γίνει σε μία ώρα, στη χώρα μας απαίτησε τέσσερις μήνες.

Αυτό ήταν ένα μόνο από τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ξένες επιχειρήσεις που επέλεξαν να επενδύσουν στην Ελλάδα μετά το 2010, σύμφωνα με διευθυντικά στελέχη τους.


Σφοδρή επίθεση Βενιζέλου, Λοβέρδου κατά της κυβέρνησης για τη Novartis

Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, δηλώνει ότι «η κυβέρνηση νόμιζε ότι θα λασπώσει πρόσωπα που την ενοχλούν. Η κοινωνία δεν τσιμπάει».


Σαμαράς: Ο Τσίπρας στήνει... Μαδουριστάν-Θα τους πάω (ΓΑΜΙ@ΝΤΑΣ) μέχρι τέτλους


«Θα τους πάω μέχρι τέλους. Ο μόνος τρόπος να αμυνθείς είναι να τους κάνεις μήνυση» δηλώνει ο πρώην πρωθυπουργός για την υπόθεση Novartis

«Σπατάλη στο χώρο της δημόσιας υγείας υπήρχε, και μεγάλη μάλιστα. Διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου υπήρχε. Η κυβέρνησή μου ήταν εκείνη που έκοψε τη σπατάλη στο χώρο της υγείας και χτύπησε όσο κανείς στο παρελθόν τη διαφθορά στο χώρο του φαρμάκου.

ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση δεν γνωρίζει ποιοι είναι οι προστατευόμενοι μάρτυρες- Ο Πολάκης έκανε μόνο μία εκτίμηση - ΒΙΝΤΕΟ

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Novartis μίλησε το πρωί του Σαββάτου στην τηλεόραση του «Ε» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.


Ισραηλινό F16 κατερρίφθη από συριακά πυρά

Ισραηλινό μαχητικό F16 κατερρίφθη από συριακά πυρά, ανακοίνωσαν οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις.


Με φόρο 10% «καθάρισαν» όσοι μπήκαν στη ρύθμιση για «μαύρο χρήμα»

Tου Κωστή Πλάντζου

Μια άλλη εικόνα από εκείνη που εμφανίζει η κυβέρνηση, αποκαλύπτουν τα στοιχεία για την «υπεραπόδοση» των φορολογικών μέτρων, τα οποία παρουσίασε χθες σε ξένους δημοσιογράφους ο διοικητής της ΑΑΔΕ κύριος Γιώργος Πιτσιλής. Όσοι είχαν λόγους να ενταχθούν στη ρύθμιση για την εθελοντική αποκάλυψη «μαύρου χρήματος» πέτυχαν να γλιτώσουν πληρώνοντας έναν φόρο της τάξης του 10%, ενώ την ίδια ώρα οι μισοί φορολογούμενοι στη χώρα μας που χρωστούν και δεν έχουν να πληρώσουν από 1 έως 2.000 ευρώ, φορτώθηκαν με 5πλάσια χρέη από όσα εισέπραξε το κράτος από τους πλούσιους φορολογουμένους που πιάστηκαν να φοροδιαφεύγουν.


Στουρνάρας: Υπό καθεστώς εκβίασης μίλησαν οι μάρτυρες εναντίον μου

Ο Γιάννης Στουρνάρας εκτιμά ότι οι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis τελούν κατά πάσα πιθανότητα υπό καθεστώς εκβίασης και τους έχει ζητηθεί «να πουν αυτές τις αναίσχυντες συκοφαντίες».


ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ! ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! Άγκυρα: Δεν ελέγχουμε μόνο τα Ίμια, αλλά όλο το Αιγαίο

Νέες απειλές εκτόξευσε εχθές η Άγκυρα, αυτή τη φορά δια του Επιτελάρχη των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, Χουλουσί Ακάρ.


Τα γυρίζει ο Πολάκης για τους μάρτυρες - Είπα όσα έγραφαν οι εφημερίδες


[Και ποια εφημερίδα έγραψε "συνελήφθησαν για παράνομο πλουτισμό και κελάησαν";]

Να σταματήσει τη θύελλα των αντιδράσεων που προκάλεσαν οι δηλώσεις του ότι γνώριζε τους προστατευόμενους μάρτυρες επιχειρεί ο Παύλος Πολάκης, υποστηρίζοντας τώρα ότι αναπαρήγαγε όσα έγραφαν οι εφημερίδες.   


ΣΩΣΤΟΣ! Στήριξη Κακλαμάνη σε Γεωργιάδη: Διαφωνώ με τον Βλάχο! Βάλλεται η παράταξη

Μετά την δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Γιώργου Βλάχου, ο οποίος ζήτησε την απομάκρυνση του Αδωνι Γεωργιάδη από τη θέση του αντιπροέδρου του κόμματος μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση Novartis, ο Νικήτας Κακλαμάνης «άδειασε» τον γαλάζιο βουλευτή και στήριξε τον κ. Γεωργιάδη.