11 Φεβρουαρίου 2018

Μπούρδες Κασιμάτη: Η γνώση είναι παρηγοριά

Για να καταλάβω: Ο Κασιμάτης λέει ότι οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ στη Θεσσαλονίκη, ΗΡΘΑΝ ΣΕ ΣΦΟΔΡΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ με τους Έλληνες πρόσφυγες εκ Πόντου και Μ. Ασίας, αλλά εμείς πρέπει ΝΑ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ επειδή 10 παρανοϊκοί Ναζί τους εκτόπισαν και 10-20 κοράκια Έλληνες πήραν κομμάτι μεγάλο τμήμα της περιουσίας τους; ΕΛΕΟΣ με την καραμέλα του αντισημιτισμού που όλος ο πλανήτης πρέπει να νιώθει ενοχές απέναντι στους Εβραίους που έχουν κατορθώσει να αρνούνται τη λέξη ολοκαύτωμα σε άλλους λαούς...

Θέμος: Χίλιες Novartis να φτιάξουν, τη Μακεδονία δεν θα αρπάξουν

Αν δεν τους είχε προλάβει το Jumbo με τον Ζορό Ψωμιάδη, τότε οι τρομαγμένοι μασκαράδες Συριζαίοι θα ήταν οι βασιλιάδες του καρναβαλιού: Σκάνδαλο ή πολιτική σκευωρία του αιώνα, για ένα πράγμα δεν υπάρχει καμία απολύτως αμφιβολία, ούτε και διχογνωμία!


Οι Αλβανοί και η καταγωγή τους: (Αλβανικοί) μύθοι και ιστορική πραγματικότητα

Η αλβανική εθνική αφύπνιση - Η ίδρυση του αλβανικού κράτους - Οι αλβανικές θεωρίες για την καταγωγή τους από τους αρχαίους Ιλλυριούς
Η αλβανική εθνική αφύπνιση, γνωστότερη ως "Αλβανική Εθνική Αναγέννηση" (rilindja), ξεκίνησε τις δεκαετίες του 1830 και του 1840. Τουλάχιστον στο ξεκίνημά του, το αλβανικό εθνικό κίνημα, ήταν παρόμοιο με τα άλλα εθνικά κινήματα της ευρύτερης περιοχής. Ξεκίνησε από μια μικρή ελίτ διανοούμενων που ζούσαν, κυρίως, σε μεγάλες πόλεις της οθωμανικής αυτοκρατορίας αλλά και την Ευρώπη.

Χανιά: Βανδαλισμοί σε σχολείο για να αποτραπούν τα μαθήματα αλβανικών [εικόνες]

[Δύσκολο θέμα.... αλλά δεν μπορούμε να είμαστε οι νταβατζήδες των Βαλκανίων, να ζητάμε δηλ. δικά μας σχολεία στην Αλβανία, την Τουρκία, τη Γερμανία και ξερωγω που αλλά να μην επιτρέπουμε το ίδιο σε αυτούς... δυστυχώς αυτά πάνε μαζί και όποιος λέει να ανοίξει η Παναγία Σουμελά αλλά να μην ανοίξει τζαμί στην Αθήνα πχ. είναι φασίστας... άλλο αν το τζαμί πρέπει να φτιαχτεί στο κέντρο (που δεν πρέπει) ή στα Σπάτα ξερωγω]

Άγνωστοι επιχείρησαν σήμερα με βανδαλισμούς να αποτρέψουν μαθήματα αλβανικής γλώσσας σε σχολείο των Χανίων.

Περίπου 40 παιδιά αλβανικής καταγωγής, το απόγευμα της Κυριακής, κάθισαν στα θρανία του 1ου Γυμνασίου Χρυσοπηγής, για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα αλβανικών. παρά τις προσπάθειες ορισμένων, να αποτρέψουν την διενέργεια των μαθημάτων, προκαλώντας δολιοφθορές στο σχολείο νωρίτερα σήμερα το πρωί.

Αντικαγκελάριος Αυστρίας: Το Κόσοβο ανήκει στη Σερβία


[Αν ήμασταν σοβαρό κράτος αυτόν που δείχνει φιλικός στους Σέρβους προφανώς λόγω αντιπάθειας σε Αλβανούς και μουσουλμάνους θα έπρεπε να προσπαθήσουμε να τον "συνεταιριστούμε" για τα δικά μας θέματα με Σκόπια, Αλβανία και Τουρκία... αλλά σιγά μην κάτσουμε να μιλήσουμε με τον "φασίστα"]

Επισημαίνει πως το κόμμα του είχε επικρίνει έντονα, πριν από χρόνια, την αναγνώριση του Κοσόβου από την Αυστρία, κάτι που τώρα είναι γεγονός το οποίο δεν μπορεί να αλλάξει


Παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στο επί κοντώ ο Καραλής

Παγκόσμιο ρεκόρ εφήβων στο άλμα επί κοντώ στον κλειστό στίβο σημείωσε ο Εμμανουήλ Καραλής, ο οποίος πέρασε τα 5,78μ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου, που έγινε στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.


Εχασε τις αισθήσεις του ο Ταχτσίδης στο Περιστέρι -Τον επανέφερε ο Χρήστος Θέος!

Μεγάλη αγωνία υπήρξε στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Ταχτσίδη από σύγκρουσή του με τον Ντάουντα.

Η μάχη των πυροσβεστών στο όρος Βόρας για τον εντοπισμό των ορειβατών - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα έδωσε η πυροσβεστική υπηρεσία ένα βίντεο από την επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης των δύο ορειβατών στην κορυφή του όρους Βόρα, στον Προφήτη Ηλία, του νομού Πέλλας.

Παραδόθηκε ο κρατούμενος που είχε αποδράσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 28χρονος Γεωργιανός ο οποίος είχε αποδράσει από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης στο Ηράκλειο, αργά το μεσημέρι, με αποτέλεσμα την καθολική κινητοποίηση της τοπικής Αστυνομίας.


ΒΙΝΤΕΟ-All Star Game: Νικητές οι ξένοι σταρ, με 144-137-Ο Μούντι πήδηξε πάνω από τον Θανάση και νίκησε στα καρφώματα!


[Σήκωνε και την καρτέλα με το "10" ο βλάκας ΣΥΡΙΖΑίος στο κάρφωμε του Μούντι]

Σε μια εντυπωσιακή και άκρως μπασκετική ατμόσφαιρα από 5.000 Πατρινούς φιλάθλους, Έλληνες και ξένοι σταρ προσέφεραν πλούσιο θέαμα με την ομάδα των Ξένων Stars να επικρατεί με 144-137.


Απέτυχε ο Εξωδικαστικός: Σε έξι μήνες υποβλήθηκαν 15.500 αιτήσεις, αλλά ρυθμίστηκαν μόλις 15 υποθέσεις

Με μεγάλες καθυστερήσεις στη ρύθμιση των οφειλών τους προς τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία και λοιπούς πιστωτές βρίσκονται οι επιχειρήσεις που έχουν αιτηθεί την υπαγωγής τους στο πλαίσιο του εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων.


Δείτε τι έγινε στο twitter με τη διαγραφή Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία


Πραγματικός χαμός!

Αυτό είναι το tweet με το οποίο η Αξιωματική Αντιπολίτευση ανακοίνωσε την διαγραφή Αντώναρου και δείτε τι ακολούθησε:

ΕΛΑ ΤΩΡΑ! ΜΗ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΠΗΓΑΙΝΕ! Αντώναρου: Δεν προσχωρώ στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Με νέα του ανάρτηση στο Facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος χαρακτηρίζει "γελοία και κατευθυνόμενα" τα περί προσχωρήσεως του στους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ξεκαθαρίζει ότι για την ώρα δεν πρόκειται να βγει σε κανένα ραδιοφωνικό ή τηλεοπτικό σταθμό προκειμένου να μιλήσει για την διαγραφή του από τη ΝΔ.


Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε ο Καρανίκας να αποποινικοποιηθεί!

Ότι ο Νίκος Καρανίκας πίεσε ιδιαίτερα για τη νομιμοποίηση της φαρμακευτικής κάνναβης είναι γνωστό.

Όπως διαβάζουμε στην εφημερίδα «Real News» ο σύμβουλος του πρωθυπουργού πιέζει και για τη νομιμοποίηση της...

Επιτέλους θα έχω περισσότερο χρόνο να μαγειρεύω για τον Κώστα, δηλώνει ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά τη διαγραφή του

Την πρόθεση του να αφιερωθεί στην πρώτη του αγάπη, το να μαγειρεύει για τον Κώστα Καραμανλή ανακοίνωσε σήμερα ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαιτίας σχολίων που έκανε για τον Άδωνι Γεωργιάδη.


Βίντεο - Τεράστια κύματα «καταπίνουν» το πλοίο στην Τήνο

Το πλοίο που έφτασε από το Πειραιά στην Τήνο στις 12.25 το μεσημέρι, αρχικά δεν μπορούσε να προσεγγίσει τον προβλήτα και να «δέσει» λόγω των ισχυρών ανέμων.


Βίντεο: Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ γυμνασίων στις ΗΠΑ!

Σοβαρά επεισόδια έγιναν σε αγώνα μπάσκετ ανάμεσα σε ομάδες γυμνασίων των ΗΠΑ, όπου σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας περίπου 60 άτομα έπαιζαν ξύλο στο παρκέ!
Το απόλυτο χάος επικράτησε σε αγώνα μπάσκετ για το πρωτάθλημα γυμνασίων, στην Πενσυλβάνια των ΗΠΑ!


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Το ταγάρι ο Αραούχο πήγε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα και... έσωσε τον Αστέρα από βέβαιο γκολ! [βίντεο]

Στο ποδόσφαιρο, λένε, «όλα μπαίνουν και όλα χάνονται».

Αλλά αυτό που έκανε ο Σέρχιο Αραούχο της ΑΕΚ στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης είναι απλά... μοναδικό.


Γερμανία: "Μην ανοίγει σαμπάνιες ο Τσίπρας-Την ίδια πολιτική θα ακολουθήσουμε"

Στο γερμανικό χριστιανοδημοκρατικό κόμμα της Μέρκελ (CDU) συνεχίζεται η συζήτηση για την κατανομή των υπουργείων και ειδικά για την απώλεια του υπουργείου Οικονομικών.


Οι περίεργοι κρατήρες της Αργολίδας -Τοπίο απόκοσμο [βίντεο]

Στους πρόποδες του όρους «Δίδυμο», στην Αργολίδα, υπάρχει ένα γεωλογικό φαινόμενο που κυριολεκτικά κόβει την ανάσα.

ΑΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ! Σοκ: 63χρονος πέθανε λόγω διακοπής ρεύματος

Την οργή τους για τον θάνατο 63χρονου συμπολίτη του εκφράζουν οι κάτοικοι στο Λιβάδι Ελασσόνας, με τους κατοίκους της κοινότητας.


ΤΙ ΕΓΙΝΕ; ΚΑΛΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; Λουράντος: Έρχεται νέα "Novartis"


[Μόνο μία ξέρεις ρε βλάκα; Εγώ ξέρω καμιά 10αριά που κάνανε τα ίδια με γιατρούς και φαρμακοποιούς!]

Την αποκάλυψη ότι "υπάρχει και άλλη φαρμακευτική εταιρεία, τα στελέχη της οποίας έχουν χάσει τον ύπνο τους" μετά την υπόθεση Novartis, έκανε στον Realfm 97,8 και στον Δημήτρη Μάρκο, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής Κωνσταντίνος Λουράντος.


Να εδώ ο Χατζηνικολάου μας λέει ότι υπάρχουν βίντεο ότι Άδωνις-Σαμαράς τα παίρνανε

Αλήτης του χειρίστου είδους ο κύριος που η ΝΔ τον έκανε άνθρωπο φέρνοντάς τον στην Αθήνα αντί να τον αφήσει στην Αλεξανδρούπολη να είναι σήμερα γκαρσόνι... αρχικά στο δελτίο του Αντ1 (μόλις έγινε γνωστό οτι το όνομά του είναι στη δικογραφία) είπε "ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ Κ. ΦΡΟΥΖΗ! ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ", αργότερα παραδέχθηκε ότι "τον έχω δει μια φορά που ήρθε στο γραφείο μου" και τελικά η έκθεση του FBI λέει οτι είχε πάει 3-4 φορές στο γραφείο του αντιπροέδρου της Novartis και περιγράφει τον τρόπο που τα έπαιρνε για να πουλάει δημόσιες σχέσεις...


Η δικογραφία Novartis αποκαλύπτει άλλο ένα ψέμα Πολάκη-ΣΥΡΙΖΑίων-ΦΩΤΟ


Βγήκε πριν 3 μέρες ο Πολάκης στον Παπαδάκη (εκεί που έκανε τη μαλ@κία και έκτοτε έχει εξαφανιστεί) και είπε το επιχείρημα που χρησιμοποιούν σχεδόν όλοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι: "τιμολογούσαν με βάση ακριβές χώρες Αγγλία και Γερμανία ώστε να βγαίνει υψηλή η τιμή του φαρμάκου και να έχει κέρδη Novartis στην Ελλάδα αλλά προπάντων σε 29 ως 50 χώρες αναφοράς που κανόνιζαν τις τιμές τους με βάση την Ελλάδα"...  Δείτε λοιπόν ποια είναι η περίπτωση, που σύμφωνα με τη δικογραφία, επί Άδωνι, τιμολογήθηκαν φάρμακα με βάση τις τιμές σε Αγγλία και Γερμανία:


ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΙ ΛΕΕΙ; Σοκ στα Τρίκαλα - Κρατούμενος αυτοκτόνησε μέσα στο Αστυνομικό Μέγαρο

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας κρατούμενος στο Αστυνομικό Μέγαρο Τρικάλων. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας trikalaola.gr πρόκειται για έναν 57χρονο που κρατούνταν για υποθέσεις πλαστών χαρτονομισμάτων και ναρκωτικών.


Στους δρόμους οι Ελληνες της Γερμανίας για τη Μακεδονία [εικόνες & βίντεο]

Διαμαρτυρία στην πλατεία Königsplatz στο Μόναχο της Γερμανίας πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής, δεκάδες Έλληνες, που ζουν εκεί.

Αεροπορική τραγωδία στη Μόσχα – Νεκροί οι 71 επιβαίνοντες, σοκαριστικές εικόνες (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Αεροσκάφος της εταιρείας Saratov Airlines τύπου Antonov An-148 που μετέφερε 65 επιβάτες και το πλήρωμα του αεροσκάφους εξαφανίστηκε από τα ραντάρ λίγο μετά την απογείωσή του από τη Μόσχα και το αεροδρόμιο Domodedovo .

Προεδρικό-Μαξίμου το πήραν το μήνυμα με Αντώναρο ή πρέπει να τους φτύσει και δημόσια ο Καραμανλής;


Οι καραμανλικοί της πο@τσας να συμμαζευτούν αλλιώς θα πάρουν πούλο όλοι οι καραγκιόζηδες!

Στο κενό φαίνεται να πέφτει η απόπειρα του παρακρατικού μηχανισμού του Μαξίμου και (δυστυχώς) κάποιας γαλάζιας «παρέας» οπορτουνιστών που συνεχίζει να λειτουργεί προβοκατόρικα για να προκληθεί εσωτερικό ζήτημα στη ΝΔ.


Πρετεντέρης : Σύγκρουση χωρίς επιστροφή

"Έως τις εκλογές η σύγκρουση θα είναι μέχρις εσχάτων αλλα και χωρίς επιστροφή μετα τις εκλογές" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Α. Τσίπρας: Ο Mαδούρο των Βαλκανίων;

Του Σάκη Μουμτζή

Ισως φαίνεται υπερβολικό και διόλου κολακευτικό, βέβαια, για τον original Μαδούρο.

Αλλά ας το δούμε το θέμα κάπως βαθύτερα.

Επειδή πέρασαν δυόμισι χρόνια, δεν πρέπει να λησμονούμε πως τις τελευταίες ημέρες του Ιουνίου 2015 βρισκόταν σε εξέλιξη ένα πραξικόπημα, που απετράπη για άγνωστους – μέχρι στιγμής – λόγους.


Πλοίο παλεύει με κύματα «βουνά» στη Β.Θάλασσα [βίντεο]

Απίστευτες σκηνές θαλασσοταραχής, με κύματα θηρία κατέγραψε κάμερα πλοίου που έπλεε στη Βόρεια Θάλασσα, εν μέσω σφοδρής κακοκαιρίας.


ΕΓΓΡΑΦΟ-'NTAΞ' ΚΛΑΙΜΕ! Ο Άδωνις δημοσιεύει ραντεβού Βαξεβάνη και Δελατόλα με Φρουζή


Με tweet του στον προσωπικό του λογαριασμό, ο Άδωνις Γεωργιάδης αποκαλύπτει ραντεβού των Κώστα Βαξεβάνη και Αντώνη Δελατόλα με τον Κωνσταντίνο Φρουζή, επισυνάπτοντας μάλιστα και φωτογραφίες από το πρόγραμμα του πρώην Αντιπροέδρου της Novartis όπου και σημειώνονται τα δύο ονόματα.


Μαχητής ο ανιψιός του βουλευτή στο Survivor! (ΦΩΤΟ)

Ο 36χρονος Χάρης είναι πρωταθλητής του πόλο, έχει ύψος 1,82 μ., είναι παντρεμένος με την επίσης πολίστρια Μαρία Πανουσάκη κι έχουν ένα αγοράκι εννέα μηνών!

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Η Δεξιά συνιστώσα του Αλέξη

[Οπορτουνιστές είναι που ενδιαφέρονται να κυβερνάνε, χωρίς καμία ιδεολογία και απ' ότι αποδείχθηκε χθες με την παρέμβαση Ρουσόπουλου ο οποίος είναι ο απόλυτος εκφραστής του Καραμανλή, όλα αυτά τα σούργελα δεν έχουν καμία σχέση με τον πρώην Πρωθυπουργό και δρουν σαν παρεάκι. Συνεπώς τα περι "δεξιά συνιστώσας του Τσίπρα" είναι ανύπαρκτα και καλυτερα τους εκφράζει το "γραφική συνιστώσα καρεκλοκένταυρων"... Και αν αυτοί έχουν εμμονή, εμμονή έχουν και κάποιοι άλλοι με τον Γεωργίου που θέλουν να τον βγάλουν λάδι... όχι ότι αυτός φταίει για τα μνημόνια αλλά όχι και ότι δεν φούσκωσε ο ΓΑΠ με εργαλείο τον Γεωργίου το έλλειμμα... μην τρελαθούμε κιόλας! Εξάλλου το έχουν παραδεχθεί εμμέσως ΓΑΠ και Παπακωνσταντίνου ότι από την πρώτη μέρα που έγιναν κυβέρνηση σκοπός τους ήταν να φέρουν το ΔΝΤ μη φανταζόμενοι το τσουνάμι που θα ερχόταν λόγω αυτής της επιλογής. Γιαυτό ο ΓΑΠ παρότι ήξερε ότι δεν υπήρχε ούτε σάλιο μοίρασε επίδομα τα Χριστούγεννα του 2009, μετάφερε στο 2010 τα έσοδα από τα τέλη κυκλοφορίας, έγραψε στο προυπολογισμό του 2009 δις χρέη που είχαν δημιουργήσει τα νοσοκομεία τα προηγούμενα χρόνια ενώ μπορούσε να τα μοιράσει σε 2-3 χρόνια... θες κι άλλα κ. Μαυρίδη για το ότι φούσκωσαν εσκεμμένα το έλλειμα το οποίο ΟΚ δεν .ηταν 6% αλλά ούτε και 15% που το έκαναν, προκειμένου να φαντάζει ακόμα πιο μονόδρομος το ΔΝΤ;]

Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος δεν είναι το μόνο παλαιό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που στηρίζει την κυβέρνηση Τσίπρα. Κι αυτός είναι και υπουργός! Υπάρχουν κι άλλοι, οι οποίοι ξοδεύουν όλο τους τον χρόνο για να ασκήσουν κριτική «εκ των έσω». Γι αυτούς ο Αλέξης Τσίπρας είναι ο επόμενος εθνάρχης!

Η διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου θα ήταν κάτω από άλλες συνθήκες μία διαγραφή ενός μεσαίου στελέχους του κόμματος, το οποίο και αντλεί την πολιτική του οντότητα από το γεγονός ότι έχει διατελέσει κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραμανλή. Η ιδιότητά του αυτή έκανε πάντοτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες τις αναρτήσεις του στο facebook, καθώς όλοι υπέθεταν ότι αυτές γινόντουσαν καθ υπαγόρευση του πρώην πρωθυπουργού. Ή έστω ότι απηχούσαν τις απόψεις του. Καλώς ή κακώς η εικόνα αυτή είχε δημιουργηθεί. Και καλώς ή κακώς, επίσης, υπήρχαν και άλλα στελέχη του ιδίου στρατοπέδου που ακολουθούσαν στην ίδια ρητορική.

Πρόκειται για έναν αυτονομημένο πυρήνα του πρώην Καραμανλικού στρατοπέδου; Διότι πιστεύουμε ότι αν αυτές ήταν οι θέσεις του ιδίου του κ. Καραμανλή, θα είχε φροντίσει με έναν πιο ευθύ τρόπο να τις κάνει γνωστές. Αλλά τόσο ο κ. Ρουσόπουλος όσο και άλλοι έχουν φροντίσει να πάρουν αποστάσεις κατά καιρούς από τις φεϊσμπουκικές ανησυχίες του κ. Αντώναρου και των φίλων του.

Ωστόσο δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ορισμένες εμμονές αυτής της «ομάδας». Η πρώτη είναι ότι η Νέα Δημοκρατία είναι ιδιοκτησία τους και ότι όλοι οι άλλοι, πλην των ιδίων, είναι μουσαφίρηδες.

Η δεύτερη ότι τρέφουν μίσος για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Αν κάνουν τον κόπο να μετρήσουν τις ψήφους που έχει πάρει ο κ. Γεωργιάδης και εκείνες που έχουν συγκεντρώσει οι ίδιοι, όταν εκτέθηκαν στην λαϊκή ψήφο, ίσως και να βγάλουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα.

Η τρίτη αφορά τον κ. Γεωργίου. Κατ΄αυτούς δεν θα μπαίναμε στα μνημόνια αν δεν υπήρχε ο κ. Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ. Πιστεύουν ακόμη και σήμερα ότι όλα αυτά συνέβησαν για να δυσφημιστεί η δική τους περίοδος της διακυβέρνησης.

Αυτές είναι οι εμμονές. Υπάρχει και κάτι που είναι πιο σημαντικό: Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχουν βρει έναν λόγο για να ασκήσουν κριτική στον Αλέξη Τσίπρα. Ούτε έναν λόγο! Όσο κι αν ψάξουμε στα προβεβλημένα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δύσκολα θα βρούμε ένα ανάλογο παράδειγμα. Όλο και κάτι έχουν πει. Οι του ΣΥΡΙΖΑ! Οι της Δεξιάς συνιστώσας, όχι!

Θανάσης Μαυρίδης
http://www.liberal.gr/arthro/190052/apopsi/arthra/i-dexia-sunistosa-tou-alexi.html

Ασταμάτητος ο Αντετοκούνμπο στο Ορλάντο-BINTEO

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο ηγέτης των Μπακς που πέρασαν νικηφόρα από το Ορλάντο.

Επικράτησαν 111-104 των Μάτζικ, με τον Έλληνα άσο να ολοκληρώνει τον αγώνα με 32 πόντους (4/7 βολές, 14/23 δίποντα, 0/1 τρίποντα), πέντε ριμπάουντ, ισάριθμες ασίστ, δύο κοψίματα, ένα κλέψιμο και τρία λάθη σε 38 λεπτά.


Τραγική κατάληξη στο θρίλερ: Νεκροί οι 2 τουρίστες που αναζητούνταν στο όρος Βόρας

Τραγική κατάληξη είχε το θρίλερ με τους δύο τουρίστες που αναζητούνταν στο όρος Βόρας από το μεσημέρι του Σαββάτου.

Το ζευγάρι από την ΠΓΔΜ εντοπίστηκε τελικά νεκρό, σε χαράδρα και περίπου στις 13:30 της Κυριακής οι άνδρες της πυροσβεστικής παρέδωσε τις σορούς τους στο ΕΚΑΒ.


ΜΠΕΤΟΝ ΑΡΜΕ! Ο Κυριάκος τηλεφώνησε στον που συμφώνησε Καραμανλή και στην συνέχεια διέγραψε τον Αντώναρο


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Κώστα Καραμανλή λίγο πριν ανακοινώσει την διαγραφή Αντώναρου.

Και όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πληροοφορίες ο πρώην πρωθυπουργός συμφώνησε με την απόφαση Μητσοτάκη να προχωρήσει στην διαγραφή του προκλητικού Αντώναρου.


Αθλήτρια του πατινάζ έγινε πιο σέξι από ό,τι ήθελε -Σκίστηκε το κοστούμι την ώρα του αγώνα [βίντεο]

Ηταν η μεγάλη στιγμή. Μόλις πριν από μερικά δευτερόλεπτα είχε ξεκινήσει την πρώτη της εμφάνιση σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες. Και ξαφνικά, όλα πήγαν στραβά.


Άδωνις για Novartis: Θα κάνω μηνύσεις και αγωγές - Δεν υπάρχουν αποδείξεις- Όλα είναι συκοφαντίες

Την εκτίμηση ότι «πολύ γρήγορα αυτή η υπόθεση θα ξεφουσκώσει, γιατί δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο και όλα είναι συκοφαντίες», εκφράζει στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας επίσης ότι «η Novartis επί θητείας του πήρε τα ίδια χρήματα συνολικά που έχει πάρει επί ΣΥΡΙΖΑ κατ΄ έτος» ενώ προσθέτει ακόμη ότι «επί ημερών του έπεσε το μερίδιο αγοράς κατά 5% ενώ επί ΣΥΡΙΖΑ είχε ανέβει κατά 2%».


O ΕΦΚΑ «κόβει» μία στις τρεις αιτήσεις για σύνταξη: Ποιες απορρίπτονται

Η μία στις τρεις αιτήσεις συνταξιοδότησης που υποβάλλεται στα ασφαλιστικά ταμεία απορρίπτεται, όπως προκύπτει από τα στοιχεία του ΕΦΚΑ.


All Star Game: Νίκη για τους «παλιούς» με MVP τον Παπαλουκά [εικόνες]

Το παρελθόν του ελληνικού μπάσκετ συναντήθηκε με το μέλλον στον αγώνα των Rising Stars με τους All Time Stars.

Στον αγώνα της διοργάνωσης «ΕΚΟ All Star Game 2018» οι θρύλοι του παρελθόντος νίκησαν τους Rising Stars me 108-92.

ΠΕΤΑΧΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΒΛΑΜΜΕΝΗ! «Χρησμός» Κατερίνας Παπακώστα μετά τη διαγραφή Αντώναρου από τη ΝΔ

Η Κατερίνα Παπακώστα έκανε μία ανάρτηση με... νόημα, μετά τη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία.

Ενισχυμένος ο Μητσοτάκης μετά την διαγραφή Αντώναρου που εξέφραζε τον εαυτόν του και όχι τον Καραμανλή


Ενισχυμένος από τη χθεσινοβραδινή του κίνηση να διαγράψει από τη Νέα Δημοκρατία τον Ευάγγελο Αντώναρο είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κάτι που διεφάνη αμέσως τόσο μέσα από τα χλιάδες μηνύματα που κατέφθασαν στην Πειραιώς όσο και από τις αναρτήσεις και δηλώσεις στελεχών του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης στα κοινωνικά δίκτυα.


Καταγγελία Αθανασίου: Σε διαρκή επικοινωνία Παπαγγελόπουλος-Τουλουπάκη-Να αρθεί το απόρρητο των τηλεφώνων τους


Οι εισαγγελείς διαφθοράς έκοψαν πίτα και κάλεσαν μόνο Παπαγγελόπουλο και Θάνου!

Στην καταγγελία ότι υπήρχαν για μήνες συνεχείς επικοινωνίες μεταξύ του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου και της Ελένης Τουλουπάκη προχώρησε ο Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και την εισαγγελέα διαφθοράς ότι βρίσκονταν σε συνεχή επικοινωνία, από τον περασμένο Νοέμβριο μέχρι και την ημέρα που κατατέθηκε η δικογραφία στη Βουλή.


Αιφνιδιαστική παρέμβαση Μητσοτάκη -Εστειλε μήνυμα ενότητας-ΦΩΤΟ


Στην κοπή πίτας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στο Αιγάλεω βρέθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, που έδωσε, αιφνιδιαστικά, το παρών στην εκδήλωση, έστειλε πολιτικά μηνύματα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.


Γιώργος Κύρτσος: Βολεμένο Συριζοτρόλ ο Αντώναρος

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στις τάξεις της ΝΔ, για τις αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου σε βάρος του Αδωνι Γεωργιάδη, οι οποίες οδήγησαν και στη διαγραφή του.

ΣΚΑΣΕ ΜΗ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ! Αδωνις σε Βλάχο: Φίλε Γιώργο, είμαι αντιπρόεδρος επειδή το θέλει ο Μητσοτάκης [βίντεο]


«Είμαι αντιπρόεδρος, επειδή το θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης». Αυτό διεμήνυσε ο Αδωνις Γεωργιάδης στον Γιώργο Βλάχο.

Απαντώντας στο ζήτημα παραίτησης του κ. Γεωργιάδη, που έθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, ο πρώτος απάντησε:


Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΝΤΩΝΑΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ! Δείτε φώτο που ανέβασε :))))

Την έντονη αντίδραση του Ευάγγελου Αντώναρου προκάλεσε η διαγραφή του από τη Ν.Δ.. Σε νέα του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, επιτέθηκε στον πρόεδρό της, Κυριάκο Μητσοτάκη, λέγοντας ότι η απόφασή του να τον διαγράψει είναι αντικαταστατική και άκυρη.

Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου ο κ. Αντώναρος ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook μία φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή, χωρίς όμως να τη συνοδεύσει από κάποιο άλλο σχόλιο.

Κώστας Αποστολάκης: Οι Eλληνες είμαστε τυχοδιώκτες και χλιδάνεργοι

Τον λόγο που του αρέσει η κρίση εξηγεί ο ηθοποιός Κώστας Αποστολάκης.

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Τηλέραμα μίλησε για το πόσο έχει επηρεαστεί από την κατάσταση της οικονομίας το επάγγελμά του αλλά και πώς αντιμετωπίζουμε ως λαός την κρίση.


ΤΙ ΚΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΣ! Επέστρεψε νωρίτερα στις φυλακές Κορυδαλλού ο Δημήτρης Κουφοντίνας-ΒΙΝΤΕΟ

Την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε το πρωί της Κυριακής ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Ο «Λουκάς» της «17 Νοέμβρη» επέστρεψε από την 48ωρη άδεια που είχε λάβει στις 8:25 το πρωί της Κυριακής, περίπου 35 λεπτά νωρίτερα από την εκπνοή της προθεσμίας που είχε.


Δεν υπάρχει! Όταν τους έπιασε στα πράσα, η ερωμένη προσποιήθηκε... την κούκλα του σ@ξ - ΒΙΝΤΕΟ

Είχε μυριστεί ότι ο σύντροφός της της τα φοράει και αποφάσισε να τον πιάσει στα πράσα. Όταν έφθασε στο σπίτι και έκανε έφοδο είδε τον άπιστο να χορεύει αισθησιακά με μια άλλη γυναίκα.