12 Φεβρουαρίου 2018

ΕΓΓΡΑΦΟ-Τουλουπάκη σε μάρτυρα: 2πλασίασε τη μίζα, μη μας περάσουν ψιλικατζήδες


Ένα από τα πλέον αστεία σημεία της κατασκευασμένης δικογραφίας είναι ένα σημείο όπου η Τουλουπάκη κατευθύνει τον μάρτυρα σε συγκεκριμένη απάντηση επειδή δεν της ήταν αρκετό το ποσό της μίζα;!!!

Λέει σε κάποιο σημείο ο προστατευόμενος μάρτυρας μιλώντας για ένα πρόγραμμα με το Χάρβαρντ μέσω του οποίου και καλά δίνονταν μίζες σε πολιτικούς:

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ξέπλυναν τον Κουρουμπλή


Σχετικά με το ζήτημα της μη έκδοσης δελτίου τιμών φαρμάκων στο πρώτο εξάμηνο του 2015 που απέφερε κέρδη εκατομμυρίων στις φαρμακευτικές εταιρίες και ανάλογες ζημιές στο κράτος.

Πλήρη κάλυψη δίνουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στον πρώην υπουργό Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, σχετικά με το ζήτημα της μη έκδοσης δελτίου τιμών φαρμάκων στο πρώτο εξάμηνο του 2015, που τον αφορά και φαίνεται ότι επιθυμούν να τον βγάλουν "λάδι" λέγοντας ότι η τελική διαμόρφωση του δελτίου τιμών δεν μπορούσε να γίνει αυτοτελώς και αυτοδυνάμως από την ελληνική πλευρά γεγονός που οδήγησε σε ολιγόμηνη καθυστέρηση.


Δείτε το εξωφρενικό ποσό που χρωστούν τα ΛΑΜΟΓΙΑ οι Κρητικοί στη ΔΕΗ

Κυρίως επιχειρηματίες και όσοι διαθέτουν πολλά ακίνητα - Οφειλέτης είχε βίλα, αλλά είχε ενταχθεί στο… κοινωνικό τιμολόγιο

Το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ φαίνεται ότι χρωστούν οι Κρητικοί στην ΔΕΗ με τους κακοπληρωτές να είναι κυρίως οι επιχειρηματίες.


Όταν ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ Βλάχος θυμάται τον Άδωνι και ξεχνά τον Καμμένο…

Ο κόσμος της ΝΔ είναι ο μοναδικός που αποφασίζει ποιοι είναι φιλοξενούμενοι και μουσαφίρηδες

Ανεξάρτητα από τις εξελίσσεις στο πεδίο της διερεύνησης της υπόθεσης Novartis, οι κυβερνητικές στοχεύσεις σε ό,τι αφορά την πολιτική και επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος, είναι απολύτως ξεκάθαρες. Αδιαφορώντας επιδεικτικά για την ουσία όπως διαμηνύουν έγκυροι νομικοί κύκλοι, επικεντρώνεται -όπως αναμενόταν άλλωστε- στα περί εμπλοκής πρώην «γαλάζιων» υπουργών στο σκηνικό, σε μια εμφανή προσπάθεια να δημιουργηθούν εντυπώσεις στην κοινή γνώμη και να διχαστεί η ΝΔ.


Κούλογλου: O Σαλμάς ζήτησε την προστασία του FBI για τη Novartis - Σαλμάς: Λες ΜΑΛ@ΚΙΕΣ! Μου ζητήθηκε να καταθέσω ως μάρτυρας επιβεβαίωσης - ΒΙΝΤΕΟ

Σε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Novartis προέβη ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο κ. Κούλογλου υποστήριξε πως υπήρξε ένας πρώην Υπουργός, ο οποίος ζήτησε να υπαχθεί ως προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI.

Βίντεο: Πύρινη κόλαση μετά την ανατροπή βυτιοφόρου στην Κίνα

Φλόγες σάρωσαν αυτοκινητόδρομο στην Κίνα, μετά την ανατροπή βυτιοφόρου με υγροποιημένο φυσικό αέριο.


ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ! ΒΙΝΤΕΟ-«Ντου» του Ρουβίκωνα σε εκδήλωση της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον Τσακαλώτο-Μία προσαγωγή

Στην εκδήλωση της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικό Ευκλείδη Τσακαλώτο εισέβαλαν μέλη του Ρουβίκωνα.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΓΙΑΜΑΛΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙ; Απαγόρευσαν στους απεργούς "Στο Κόκκινο" να κάνουν εκπομπή

Μετά τις νέες απολύσεις πριν λίγες μέρες στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ "Στο Κόκκινο", η ιδιοκτησία του σταθμού απαγόρευσε τρεις εκπομπές που είχαν προγραμματίσει οι απεργοί.


ΒΙΝΤΕΟ-Είναι τέτοιος ο πανικός του με το Σκοπιανό που ξεπέρασε και τον εαυτό του στα ψέματα.


Ακούστε τι σκαρφίστηκε να πει ο Τσίπρας στα γίδια: Τα συλλαλητήρια στήθηκαν για να ξεχαστεί το θέμα της Novartis


20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ! Aφαίρεση τριών βαθμών από τον Ολυμπιακό και δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών - ΤΩΡΑ

Ο πέλεκυς έπεσε βαρύς στον Ολυμπιακό. Μείον 3 βαθμούς, 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων και 90.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια στον αγώνα με την ΑΕΚ.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ[ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! Αρθρογράφος της Αυγής δικαιολογεί τα πρωινά γκαζάκια (Video)


Την επίθεση με γκαζάκια στην επιχείρηση της Μαρέβα Γκραμπόφσκι προσπάθησε να δικαιολογήσει ο αρθρογράφος της “Αυγής”, Δημήτρης Χρήστου.

Ο αρθρογράφος υποστήριξε ότι οφείλεται στο γεγονός πως η κοινωνία ενοχλήθηκε από τις offshore εταιρείες που συνδέονται μαζί της.


Στη Βουλή δικογραφία για ανακριβές πόθεν έσχες του Στουρνάρα

Συνεχίζεται η «βροχή» δικογραφιών στη Βουλή.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης ανακοίνωσε ότι εστάλη στη Βουλή από τη Δικαιοσύνη δικογραφία για ανακριβές πόθεν έσχες του Γιάννη Στουρνάρα, σχετικά με το εξοχικό του στη Σύρο.


Ο «Τιτανικός του Σουνίου» -Το άγνωστο ναυάγιο του ατμόπλοιου «Ορια» με 4.074 νεκρούς [βίντεο]

Το ημερολόγιο έδειχνε 12 Φεβρουαρίου 1944, όταν το ατμόπλοιο «Ορια» προσέκρουσε στη νησίδα Πάτροκλος (Γαϊδουρονήσι) κοντά στο ακρωτήριο του Σουνίου και μετά από λίγα λεπτά βυθίστηκε.

Μαζί του πήρε στον βυθό 4.074 ανθρώπους και είναι μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες που παραμένει ευρέως άγνωστη.


Ο εναλλακτικός τρόπος για να ανέβεις σε κυλιόμενη σκάλα -Ελβετοί αθλητές σπάνε πλάκα [βίντεο]

Οι Ελβετοί δεν έχουν τη φήμη του πιο... πλακατζή λαού. Αλλά οι αθλητές της χώρας φαίνονται αποφασισμένοι να το αλλάξουν αυτό.

Τα μέλη της ομάδας ελεύθερου σκι της Ελβετίας, που είναι στην Πιονγκτσάνγκ για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες έχουν ανακαλύψει διάφορους τρόπους για να... σκοτώνουν τον χρόνο τους.


Ντόρα: Ο Τσίπρας νόμιζε ότι θα καθόνταν σαν στρουμφάκι και θα δημιουργούσε πρόβλημα στη ΝΔ με το Σκοπιανό [εικόνες]

Τα πυρά της κατά της κυβέρνησης έστρεψε η Ντόρα Μπακογιάννη με αφορμή τους χειρισμούς της στο Μακεδονικό, υποστηρίζοντας πως «διαπραγματεύεται μόνη της ερήμην της Βουλής».

ΝΔ κατά Αγκυρας για τις παράνομες ενέργειες στην Κυπριακή ΑΟΖ: Απρόβλεπτος γείτονας

Με προβληματισμό αντιμετωπίζει η ΝΔ τις νέες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ. Ο αρμόδιος τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος έκανε λόγο για «απρόβλεπτο γείτονα».


Η Παπασπύρου ισχυρίζεται πως ο Τζανακόπουλος δεν έμενε σπίτι της-Όταν το γραψε το ΒΗΜΑ πέρσι ΜΟΥΓΓΑ!


Την ανάγκη να διαψεύσει δημοσιεύματα και αναφορές, που κάνουν λόγο για την πολύ στενή σχέση που έχει η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Παπασπύρου με τον υπουργό Επικρατείας Δημήτρη Τζανακόπουλο, εξέφρασε σήμερα η πρώτη.

ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΥΦΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ; Βρέθηκε νεκρή μία γυναίκα μέσα στα κρατητήρια του Αιγάλεω

Μία 54χρονη Ρομά, που είχε συλληφθεί για κλοπές μαζί με άλλες ομόφυλές της, έχασε τη νύχτα τη ζωή της. Αστυνομικοί του Ιλίου είχαν περάσει χειροπέδες στις γυναίκες και τις είχαν μεταφέρει στα κρατητήρια του Αιγάλεω. Μέσα στη νύχτα, ξαφνικά, η 54χρονη έπεσε στο πάτωμα χωρίς τις αισθήσεις της.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Λέσβο: Αλληλέγγυοι ΜΚΟ κυκλοφορούσαν με στρατιωτικό βαν και ασύρματο!!

Μια πολύ περίεργη υπόθεση διερευνούν από το περασμένο Σαββατόδραδο, στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.


ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ 200 δις ΘΑ 'χουμε ή ΜΠΑ; Βίζερ: Το εξάμηνο Βαρουφάκη δεν κόστισε 100 δισ. αλλά τα διπλά

«Δεν ήταν μόνον ο Βαρουφάκης: ολόκληρη η κυβέρνηση φέρει την ευθύνη αυτή», τόνισε ο τέως επικεφαλής του EuroWorking Group

Η Ελλάδα ήρθε πιο κοντά στο χείλος του Grexit το 2015 απ' ότι το 2012, αποκαλύπτει ο τέως επικεφαλής του EuroWorking Group Τόμας Βίζερ, διευκρινίζοντας ότι «οι συνέπειες το 2012 θα ήταν πολύ πιο δραματικές».


Άδειασμα Κώστα Καραμανλή σε Αντώναρο: Δεν με εκφράζει ο γελοίος


Τέλος στα σενάρια περί εσωκομματικού ζητήματος στη Νέα Δημοκρατία, στον απόηχο της απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη για διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου, βάζει ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.


Novartis: Ισες αποστάσεις από κυβέρνηση και εισαγγελικούς λειτουργούς τηρεί η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων

Ισες αποστάσεις από όλους τηρεί η Ενωση Δικαστών και Εισαγγελέων τόσο απέναντι στην κυβέρνηση όσο και απέναντι στους συναδέλφους τους εισαγγελικούς λειτουργούς οι οποίοι χειρίζονται την υπόθεση της Novartis.


Οι ιδιοκτήτες της «Prestige» μηνύουν την προστατευόμενη μάρτυρα της Novartis

Το όνομα του Θεολόγου Παναγιωτίδη ως νόμιμου εκπρόσωπου και διαχειριστή, της εταιρείας «Prestige Επικοινωνία Μ.Ε.Π.Ε.», όπως και το όνομα της συζύγου του δημοσιογράφου, Έλενας  Φυντανίδου ενεπλάκησαν σε κατάθεση προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis, αναφέρει ο πρώτος σε ανακοινώσή του.

Σπάνιο βίντεο: Η στιγμή που Ρωσία και Εσθονία ανταλλάσσουν κατασκόπους, στα σύνορα

Σκηνές βγαλμένες από κατασκοπευτικό θρίλερ του Ψυχρού Πολέμου εκτυλίχθηκαν στα σύνορα Ρωσίας -Εσθονίας, όταν οι δύο χώρες προχώρησαν σε ανταλλαγή κατασκόπων.

Το Κέμπριτζ έκοψε διαφήμιση για τον ετήσιο χορό των φοιτητών -Ηταν πολύ σεξουαλική [βίντεο]

«Υπερβολικά σεξουαλική» κρίθηκε μια διαφήμιση του ετήσιου χορού που θα δώσουν το Μάιο φοιτητές του Πανεπιστημίου του Κέμπριτζ κι έτσι υποχρεώθηκαν να αποσύρουν το επίμαχο βίντεο από το Διαδίκτυο.

Ο Τουσκ «τραβάει το αυτί» του Ερντογάν: Σταμάτα τις απειλές και τις ενέργειες εναντίον μελών της ΕΕ


Αυστηρό μήνυμα προς την Αγκυρα έστειλε ο Ντόναλντ Τουσκ, έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Νίκο Αναστασιάδη.

«Καλώ την Τουρκία να αποφύγει τις απειλές ή τις ενέργειες εναντίον οποιουδήποτε μέλους της ΕΕ και αντί για αυτό να δεσμευθεί στις σχέσεις καλής γειτονιάς, ειρηνικής επίλυσης διαφορών και τον σεβασμό της εδαφικής κυριαρχίας», έγραψε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στο Twitter.

H χορογραφία που θεωρήθηκε ακατάλληλη για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες γιατί ήταν άκρως αισθησιακή

Tο καλλιτεχνικό πατινάζ είναι, ίσως, το πιο ατμοσφαιρικό άθλημα και εκείνο που ξυπνάει περισσότερο το συναίσθημα.

Με τις υπέροχες μουσικές επιλογές, τα αψεγάδιαστα κορμιά των αθλητών, τα όμορφα κοστούμια. Κάθε κίνηση και φιγούρα απαιτεί τεράστια τεχνική, ατελείωτες ώρες προπονήσεων και είναι άξια θαυμασμού και χειροκροτήματος.


ΜΑΛ@ΚΙΕΣ Κούλογλου: Πρώην υπουργός ζήτησε να υπαχθεί ως προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI

Υπήρξε ένας πρώην υπουργός, ο οποίος γνωρίζοντας ότι υπάρχουν στοιχεία εναντίον του ζήτησε να υπαχθεί ως προστατευόμενος μάρτυρας στο FBI, αλλά το FBI αρνήθηκε, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου στο Πρώτο Πρόγραμμα.

ΜΑΛ@ΚΑ ΜΟΥ 1 ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ! Μετά το φιάσκο με τους Ελληνοαμερικάνους ξεκινάνε συζητήσεις με τους Κινέζους για την Εθνική Ασφαλιστική


Την έναρξη νέου κύκλου διαπραγματεύσεων με την Fosun εξετάζει η Εθνική μετά τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί με την Exin στην υπόθεση πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής. Υπενθυμίζεται πως η Fosun ήλθε δεύτερη στο διαγωνισμό για την πώληση της θυγατρικής της Εθνικής, πίσω από την Exin.


Μαρέβα Μητσοτάκη: Σε εξέλιξη επιχείρηση εξόντωσής μου -Δεν θα λυγίσω

Με σκληρό τρόπο απαντά η Μαρέβα Μητσοτάκη στην επίθεση με γκαζάκια που δέχθηκε η επιχείρησή της στου Ψυρρή, δίνοντας σαφές πολιτικό στίγμα.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΓΙΔΙΑ! Τσίπρας: Θα δώσουμε το όνομα Μακεδονία, θα πάρουμε τα αλυτρωτικά

Διεξοδικά στο πρόβλημα της πΓΔΜ αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρωθυπουργός φάνηκε διατεθειμένος να κλείσει το ζήτημα και ανέφερε, ουσιαστικά, ότι λύση χωρίς το όνομα Μακεδονία δεν υπάρχει.


Κερδισμένοι ΝΔ και Καραμανλής από τη διαγραφή Αντώναρου


Γιατί ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αποτελούσε βαρίδι για τον πρώην πρωθυπουργό

Η χθεσινή διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου κάθε άλλο παρά διασπασμένη βγάζει τη Νέα Δημοκρατία. Αντιθέτως το κόμμα εμφανίζεται πιο συσπειρωμένο και πιο ενωμένο από ποτέ. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες που θέλουν τον Κώστα Καραμανλή να έδωσε την πλήρη συγκατάθεσή του στη διαγραφή Αντώναρου, αποδεικνύουν κάτι ακόμα. Ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν ήθελε να τον ταυτίζουν με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο.


ΝΔ: Δράση ευαισθητοποίησης για τη βία κατά των γυναικών

Πραγματοποιήθηκε από τη γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων του κόμματος

Στο πλαίσιο δράσεων για την ευαισθητοποίηση των σύγχρονων γυναικών και ανδρών για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, την περασμένη Παρασκευή, στελέχη και μέλη της γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων, με επικεφαλής τη γραμματέα Μαρία Συρεγγέλα, παρακολούθησαν τη θεατρική παράσταση «Κόκκινη Μνήμη» στο Θέατρο Αλκμήνη.

ΜΑ ΠΩΣ; ΑΦΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ! Ο Αλ-Μπαγκντάντι είναι ζωντανός σε νοσοκομείο της Συρίας, λένε οι Ιρακινοί

Έχουμε αδιαμφισβήτητες πληροφορίες και έγγραφα της τρομοκρατικής οργάνωσης, σύμφωνα με τα οποία ο αλ Μπαγκντάντι εξακολουθεί να είναι ζωντανός και κρύβεται στην περιοχή του Τζαζιρέ, δήλωσε ο γενικός διευθυντής της διεύθυνσης Πληροφοριών και Αντιτρομοκρατίας


Ζάεφ: Η Τουρκία είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της ΠΓΔΜ

Η Τουρκία είναι ο πιο έμπιστος φίλος της ΠΓΔΜ, δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ, που πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Αγκυρα.

Ο Σκοπιανός πρωθυπουργός χαρακτήρισε την Τουρκία ως τον μεγάλο υποστηρικτή της χώρας του, ενώ σημείωσε- σε συνέντευξη στο Anadolu- ότι η Αγκυρα προωθεί την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ! Λουράντος: Ξέρω για άλλες δύο «Novartis», αλλά φοβάμαι για τη ζωή μου

Νέες «βόμβες» έριξε ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κωνσταντίνος Λουράντος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Οδηγός ταξί «πήγε βόλτα» τροχονόμο πάνω στο καπό για να αποφύγει κλήση! [βίντεο]

Mια αλλόκοτη σκηνή εκτυλίχθηκε σε αυτοκινητόδρομο του Βιετνάμ, όταν ένας οδηγός ταξί πάτησε γκάζι για να αποφύγει μια κλήση σέρνοντας τον τροχονόμο, που σκαρφαλώσει στο καπό.

Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα προσαρμοσμένη στο ταμπλό ενός ΙΧ στο Ανόι.


Ολόκληρη η πρόταση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για προανακριτική στην υπόθεση Novartis

Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση Novartis.

Την πρόταση υπογράφουν όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Η Προανακριτική θα ερευνήσει για τυχόν αδικήματα δωροδοκίας δωροληψίας και ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατά δύο πρώην πρωθυπουργών και 8 πρώην υπουργών στην υπόθεση «Νovartis».

Ο Στουρνάρας τάσσεται υπέρ της προληπτικής πιστωτικής γραμμής

Υπέρ της προληπτικής γραμμής χρηματοδότησης μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος προσαρμογής τον Αύγουστο τάχθηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας.

Αν και διαπιστώνει πως «η οικονομία ανακάμπτει» εκτιμά ότι η χώρα έχει ακόμη να διανύσει κάποια απόσταση μέχρι να αποκτήσει μόνιμη χρηματοδότηση από τις αγορές μετά το τέλος του προγράμματος.


Η ευχή του Σεργκέι Μπούμπκα στον Εμμανουήλ Καραλή -Τον 19χρονο Ελληνα που έγινε... παγκόσμιος [βίντεο]

Μπορεί πλέον το παγκόσμιο ρεκόρ του επί κοντώ να μην έχει δίπλα του το όνομα του Σεργκέι Μπούμπκα.

Αυτός όμως παραμένει ο... τσάρος των αιθέρων και ο πιο εμβληματικός αθλητής του αγωνίσματος.


Μητσοτάκης: Ο πανικόβλητος Τσίπρας αποκάλεσε «ετερόκλητο όχλο» το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση από την Εύβοια όπου περιοδεύει.

«Από την Εύβοια που περιοδεύω, άκουσα τον κ. Τσίπρα να αποκαλεί ετερόκλητο όχλο τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που διαδηλώνουν για τους απαράδεκτους χειρισμούς του στο Σκοπιανό. Αντιλαμβάνομαι τον πανικό του, όπως και τους λόγους που τον οδηγούν σε μια εμφανή προσπάθεια χειραγώγησης ακόμη και της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Νοβάρτις.


Ιεράπετρα: Τέσσερα ανήλικα αδέρφια απομακρύνθηκαν από το σπίτι τους με παρέμβαση εισαγγελέα

Στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθούν σε προληπτικές ιατρικές εξετάσεις μεταφέρθηκαν σήμερα τέσσερα ανήλια παιδιά, ένα βρέφος, ένα νήπιο και δύο μεγαλύτερα παιδιά, μετά από σχετική εισαγγελική παραγγελία.


«Μαύρες τρύπες» στο κατηγορητήριο της υπόθεσης Novartis

Οι βαρύτατες κατηγορίες που εκτοξεύονται κατά κορυφαίων πολιτικών από τους προστατευόμενους μάρτυρες προκαλούν τεράστια ερωτηματικά, καθώς εξαντλούνται σε εικασίες, βρίθουν αντιφάσεων και εξόφθαλμων λαθών και προκαλούν υποψίες για ενορχήστρωση

Οι «φίλοι» του Κ. Καραμανλή, η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ

Του Σάκη Μουμτζή

Εδώ και αρκετό καιρό ο Κ. Καραμανλής πράττει το αυτονόητο. Στο μέτρο που του επιτρέπει ο δρόμος της σιωπής που επέλεξε, στέκεται αρωγός στην προσπάθεια του Κ.Μητσοτάκη να κερδίσει τις εκλογές.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, καθώς ο Κ.Καραμανλής είναι ο ανηψιός του ιδρυτή της παράταξης και διετέλεσε και ο ίδιος αρχηγός της και πρωθυπουργός.


Αυτοί που αποφασίζουν ποια post του Facebook θα κατέβουν -Μια πρώην εργαζόμενη αποκαλύπτει

Εχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιοι και πώς αξιολογούν τα εκατομμύρια report που γίνονται καθημερινά σε post του Facebook; Η απάντηση είναι οι περίφημοι αξιολογητές.

Οι Τσάμηδες και η Ιστορική Αλήθεια. Οι Εξελίξεις Σήμερα

Του Ιωάννη Αθ. Μπαλτζώη*

Ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, εκτός των άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα των Τσάμηδων λέγοντας: «Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι οποιοσδήποτε νουνεχής άνθρωπος θα διαφωνήσει με τη θέση ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν και να επισκεφθούν την Ελλάδα ή ότι αυτοί και τα παιδιά τους πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν περιουσιακά δικαιώματα δια της δικαστικής οδού όπως κανονικά μπορεί κάθε ευρωπαίος πολίτης».


Πρετεντέρης: Ημίχρονο

"Η novartis είναι σκάνδαλο, σκευωρία ή και τα δυο; Θα το μάθουμε σε δυο ημίχρονα. Τωρα και μετά τις εκλογές" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ

Εντολή Τσίπρα να «καθαρίσει» ο Καμμένος

Στριμωγμένος στα σκοινιά βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, με την δικογραφία για την πώληση πυρομαχικών στη Σαουδική Αραβία, την ώρα που η Νέα Δημοκρατία ετοιμάζεται να σφίξει κι άλλο τον κλοιό.


Ε.Ε. προς Αγκυρα για ΑΟΖ: Μην δημιουργείτε εντάσεις

Εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κάλεσε την Τουρκία να απέχει από κάθε πηγή έντασης στην περιοχή και έμπρακτα να διατηρεί σχέσεις καλής γειτονίας με όλα τα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Παρέμβαση Ιερώνυμου: Τα βιβλία των Θρησκευτικών πρέπει να φέρουν τη σφραγίδα της Εκκλησίας


Αιχμές κατά της πολιτείας -«Μας παραβλέπει και βιάζεται, ήδη κυκλοφορούν τα νέα βιβλία», ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος

«Τα βιβλία των Θρησκευτικών πρέπει να φέρουν τη σφραγίδα της Εκκλησίας», δήλωσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφερόμενος στο μάθημα των Θρησκευτικών.