13 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Τσίπρας λέει ακριβώς ότι και ο Φρουζής της Novartis


Δείτε τι έγραφε η ανακοίνωση του Φρουζή σαν Προέδρου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος τον Νοέμβριο του 2013 όταν ο Άδωνις τους μείωνε οριζόντια τις τιμές και ούρλιαζαν:

Νέο ευχαριστώ του Άδωνι για την συνεχόμενη στήριξη από Ρουσόπουλο

"Ο κ. Θοδωρής Ρουσόπουλος, ως θύμα ο ίδιος μίας απαίσιας σκευωρίας, με το Βατοπαίδι, ένιωσε τί είναι αυτό ακριβώς που πέρασα αυτές τις ημέρες. Το ευχαριστώ είναι λίγο" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Twitter και παρέθεσε τις πρωινές δηλώσεις του Ρουσόπουλου στην ΕΡΤ:

Μπουτάρη για το "Μακεδονία": Κοιμόμουν και με μπέρδεψαν... - ΒΙΝΤΕΟ

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η τοποθέτηση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος έθεσε εμμέσως πλην σαφώς ζήτημα αλλαγής του ονόματος στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».


Η Μαρέβα Μητσοτάκη στον ΑΝΤ1 για την επίθεση στην επιχείρησή της - ΒΙΝΤΕΟ

Τις κινήσεις των δραστών όπως τις κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας εξετάζει η αστυνομία μετά την εμπρηστική επίθεση στην επιχείρηση που διατηρεί η Μαρέβα Μητσοτάκη. Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1 ευχαριστεί όλους όσοι της συμπαραστάθηκαν.

Η αποκαλυπτική φωτογραφία της Λιζ Χάρλεϊ που "έριξε" το Instagram

Η γνωστή ηθοποιός Λιζ Χάρλεϊ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, η οποία αναδεικνύει την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Αυτή τη φορά επέλεξε να ανεβάσει μια σέλφι από το μπάνιο του ξενοδοχείου της, επιδεικνύοντας το ντεκολτέ της.

Η ΝΔ «παγώνει» την εξεταστική κατά Καμμένου λόγω τουρκικών προκλήσεων

«Παγώνει» η ΝΔ την εξεταστική που ζητά για τον Πάνο Καμμένο για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας λόγω του σκηνικού έντασης που προκάλεσε η Αγκυρα στα Ιμια.


Τούρκικο ΥΠΕΞ: «Τα Ιμια ανήκουν στην Τουρκία»-Πανικόβλητοι Τσίπρας-Καμμένος! Ο ένας παρακαλάει τον Γιλντιρίμ κι ο Άλλος κλαίγεται στο ΝΑΤΟ


Σε νέες προκλήσεις προχώρησε η Αγκυρα, αναφορικά με το σκηνικό έντασης στα Ιμια, καθώς σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ρητά ότι οι εν λόγω βραχονησίδες ανήκουν στην Τουρκία!


Αυγερινός επιβεβαιώνει Τσουκάτο: Στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ κατέληξε το 1 εκατ. μάρκα από τα ταμεία της Siemens

Της Άννας Κανδύλη

Στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ κατέληξαν τα χρήματα που πήρε ο Θόδωρος Τσουκάτος από την Siemens το 1999. Αυτό κατέθεσε ο άλλοτε υπεύθυνος οικονομικών του κινήματος Σπύρος Αυγερινός στην εν εξελίξει δίκη για τις μίζες που έδωσε η γερμανική εταιρεία προκειμένου να υπογραφεί η σύμβαση για τα ψηφιακά του ΟΤΕ το 1998.

ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ για Novartis: Δεν υπάρχουν προς το παρόν ηχητικά ντοκουμέντα... ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΜΕ

Οι ΗΠΑ δεν έχουν αποστείλει μέχρι στιγμής ηχητικά ντοκουμέντα που μαρτυρούν δωροδοκίες – Στο μικροσκόπιο των αρχών υπουργικές αποφάσεις που ευνοούν τη Novartis – Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, οι προστατευόμενοι μάρτυρες έχουν περάσει ακόμη και ψυχολογικά τεστ


Ευρωβαρόμετρο: Οι Έλληνες είναι οι πιο δυσαρεστημένοι για την πορεία της ΕΕ

Το 69% των Ελλήνων θεωρεί ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται σε λάθος κατεύθυνση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ανακοινώθηκαν σήμερα. Το ποσοστό αυτό είναι το υψηλότερο μεταξύ των χωρών της ΕΕ, αλλά και στο σύνολό τους οι Ευρωπαίοι δεν είναι ενθουσιασμένοι με την πορεία της ΕΕ, καθώς σε ποσοστό 49% θεωρούν ότι τα πράγματα κινούνται στη λάθος κατεύθυνση.

Και εργαζόμενη και σύζυγος και μητέρα και Μαρέβα

Της Ελένης Κριτσιδήμα

Κώστα Βαξεβάνη,

Στις 8 Ιανουαρίου έγραψες ένα άρθρο με τίτλο « Μπέτυ μου να σου γνωρίσω τη Μαρέβα».
Αφορμή ήταν τα σχόλια ορισμένων στα social media για τη συνέντευξη που είχε δώσει η συμβία του πρωθυπουργού, λίγες μέρες πριν.


Σφοδρή επίθεση Κασιμάτη κατά Μπουτάρη για το Σκοπιανό

Επίθεση κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, εξαπέλυσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη, για τις δηλώσεις του σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.


ΤΟΝ ΓΚΑΝΤΕΜΙΑΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ! Υπέβαλε την παραίτησή του από το SPD ο Σουλτς

Την παραίτησή του και τυπικά ανακοίνωσε ο Μάρτιν Σουλτς από την ηγεσία του SPD, μετά τη συνεδρίαση του Προεδρείου του κόμματος.

Πανό των οπαδών του Ολυμπιακού κατά της κυβέρνησης [εικόνες]

Το δικό τους μήνυμα κατά της κυβέρνησης θέλησαν να στείλουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Στην εξέδρα που φιλοξενήθηκαν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» στο παιχνίδι μπάσκετ με τα Τρίκαλα σηκώθηκε πανό που ανέφερε «Τσίπρα - Καμμένε - Κοντονή την κυβέρνηση εκλέγουν οι Ολυμπιακοί».

State Department για Ίμια: Ελλάδα και Τουρκία να λάβουν μέτρα για την αποκλιμάκωση της κατάστασης

Οι δύο χώρες «διαθέτουν από καιρό εδραιωμένες διπλωματικές οδούς για την αντιμετώπιση των θεμάτων στο Αιγαίο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αμερικανικής κυβέρνησηςΤη λήψη μέτρων από τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίαςγια την αποκλιμάκωση της κατάστασης στο Αιγαίο ζητεί η αμερικανική κυβέρνηση, μετά το νέο σοβαρότατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στην περιοχή των Ιμίων.

Το δικαστικό παρασκήνιο στις υποθέσεις Μαρινάκη

Την ώρα που η έρευνα για τη χρηματοδότηση και μεταφορά του ναρκωφορτίου που μετέφερε το Noor1 βρίσκεται κοντά στην περάτωσή της από την εισαγγελέα Πειραιά Ειρήνη Τζίβα, η οποία έχει καλέσει υπόπτους που, σύμφωνα με καταθέσεις και στοιχεία, ενδεχομένως εμπλέκονται στην υπόθεση, ο συνήγορος ενός εξ αυτών και συγκεκριμένα του Βαγγέλη Μαρινάκη υπέβαλε -και πάλι- αίτηση εξαίρεσης της εισαγγελέως από την υπόθεση.

ΝΔ: Σκάνδαλο η ωμότατη παρέμβαση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη

Για ωμότατη κυβερνητική παρέμβαση στη Δικαιοσύνη που συνιστά σκάνδαλο έκανε λόγο ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξη Τύπου για την υπόθεση της Novartis και επικαλέστηκε την παρουσία του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στον Άρειο Πάγο, τις δηλώσεις υπουργών και την «προαναγγελία σε ανύποπτο χρόνο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό τον Φεβρουάριο του 2017».

ΒΙΝΤΕΟ-Άδωνις τρολάρει ΣΥΡΙΖΑίους που θέλησαν να τον ειρωνευτούν


Ένα βίντεο που έφτιαξαν οι γνωστοί ΣΥΡΙΖΑίοι Luben ανέβασε στο Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας "πλάκα έχει ομολογώ αλλά να ξέρετε ότι το εννοώ...". Δείτε το βίντεο:

ΒΙΝΤΕΟ-Προπαγάνδα από Luben και Documento με βίντεο του Άδωνι Γεωργιάδη


Γράφουν ότι "Παραδέχθηκε κατά λάθος ότι επί υπουργίας του η Novartis πήρε 64 εκατομμύρια". Είναι όμως έτσι;

Σε ανάρτηση με τίτλο "Ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχθηκε κατά λάθος ότι επί υπουργίας του η Novartis πήρε 64 εκατομμύρια", το Documento του Κώστα Βαξεβάνη και το Luben παρουσιάζουν ένα βίντεο του αντιπροέδρου της ΝΔ με τα ποσά που έδωσε στη Novartis το 2013.

ΚΑΛΑ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΕΙΝΑΙ; ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΟΤΖΙΑΣ; Παραιτήθηκε ο Ολλανδός ΥΠΕΞ -Είπε ψέματα για τη συνάντησή του με τον Πούτιν

Την παραίτησή του από την κυβέρνηση υπέβαλε ο υπουργός Εξωτερικών της Ολλανδίας, Χάλμπε Ζέλστρα.

Η παραίτηση ήρθε μία ημέρα αφότου παραδέχτηκε ότι είχε πει ψέματα πως άκουσε ο ίδιος τον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν να μιλάει για το σχέδιό του για τη δημιουργία μιας «Μεγάλης Ρωσίας» το 2006.


Τρομακτικό ατύχημα Αμερικανίδας στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς -Το σοκ της μητέρας της [βίντεο]

«Πάγωσε» το αίμα όλων όσοι παρακολουθούσαν την προσπάθεια της Εμιλι Σουίνι, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Η Αμερικανίδα αθλήτρια του λουτζ έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να χτυπήσει από τη μία πλευρά της πίστας στην άλλη, ενώ κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα, και στο τέλος έπεσε στον πάγο.


Βίντεο: Η στιγμή που βγάζουν σηκωτό από εστιατόριο τον πρώην πρόεδρο της Γεωργίας

Δόθηκε στη δημοσιότητα το βίντεο που καταγράφει όλη την επιχείρηση των ουκρανικών αρχών, για την απέλαση του Μιχαΐλ Σαακασβίλι.

Τη Δευτέρα, ένοπλοι άνδρες με στολές παραλλαγής εισέβαλαν σε εστιατόριο στο κέντρο του Κιέβου, σκορπώντας τον πανικό. Από εκεί, έβγαλαν... σηκωτό, τραβώντας τον από τα μαλλιά κάποια στιγμή, τον πρώην πρόεδρο της Γεωργίας.


Πρετεντέρης: Λάθος Αντώναρου

"Ο Αντωναρος επιτέθηκε στην ηγεσία της ΝΔ για μια υπόθεση που (καλως ή κακώς) ολόκληρη η ΝΔ θεωρεί οτι αποτελει σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν κατάλαβε; Λάθος του. Και πλήρωσε οτι δεν κατάλαβε" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Novartis: Τι πρότειναν στον Μητσοτάκη για τον Στουρνάρα

Πώς κινούνται στην Πειραιώς σε σχέση με τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος
Στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη υπήρξαν τις προηγούμενες ημέρες ισχυρές εισηγήσεις, προκειμένου να συνδεθεί η εμπλοκή του Γιάννη Στουρνάρα στον φάκελο Novartis, με τον θεσμικό του ρόλο.


ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ! ΑΣΕΠ: Συνεχίζονται οι προσλήψεις μονίμων στο δημόσιο -Ποιες ειδικότητες αφορούν

Συνεχίζονται οι προσλήψεις μονίμων στο Δημόσιο μέσω του ΑΣΕΠ.

Μάλιστα, κατά τους επόμενους μήνες πρόκειται να προκηρυχθούν συνολικά 2.678 θέσεις σε διάφορες υπηρεσίες και φορείς.


Βρούτσης: Μετά από 3 χρόνια ΣΥΡΙΖΑ, δραματική η κατάσταση στην αγορά εργασίας

«Οι αποκλίσεις στην αγορά εργασίας διευρύνονται και το χάσμα με τις υπόλοιπες χώρες της Ε.Ε. μεγαλώνει», δήλωσε ο τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας

«Δραματική» χαρακτήρισε την κατάσταση στην αγορά εργασίας, στην Ελλάδα, ο πρώην υπουργός και τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Βρούτσης, με αφορμή την τριμηνιαία έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την απασχόληση.


Στα 389 ευρώ ο μέσος μισθός για ημιαπασχόληση στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία για τη συρρίκνωση των μισθών στην Ελλάδα.

Ειδικότερα, το μέσο ημερομίσθιο σε ασφαλισμένους με πλήρη απασχόληση, ανήλθε στα 49,60 ευρώ στο σύνολο των κοινών επιχειρήσεων και ο μέσος μισθός στα 1.152,19 ευρώ, τον Μάιο του 2017.


Για συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας για θαλάσσια και χερσαία σύνορα μιλούν τα αλβανικά ΜΜΕ

Οι δύο πλευρές κατέληξαν στη χάραξη των θαλάσσιων συνόρων με βάση την αρχή της ισοδυναμίας
Πληροφορίες για την επικείμενη συμφωνία Ελλάδας -Αλβανίας για τα θαλάσσια σύνορα στο Ιόνιο Πέλαγος, δημοσιοποίησε το Top Channel των Τιράνων, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές από την Αθήνα.

Μια νίκη και μια ήττα για τον Jason-Αντιγόνη-Το δικαστήριο αναγνώρισε τη μισή ανωμαλία του

Εκδόθηκε η απόφαση του Ειρηνοδικείου Αμαρουσίου όπου έγινε η πρώτη δίκη στην Ελλάδα για διαγραφή φύλου από ταυτότητα μετά την προσφυγή του Jason- Αντιγόνη Dane.

Έκαναν διάβημα στην Τουρκία 15 ώρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια

Στο υπουργείο Εξωτερικών κλήθηκε ο Τούρκος πρέσβης στην Αθήνα, όπως γνωστοποιεί το υπουργείο Εξωτερικών, καθώς, ούτε μία, ούτε δύο, αλλά 15 ώρες μετά το περιστατικό, έγινε διάβημα διαμαρτυρίας, σε επίπεδο Γενικού Γραμματέα, προς την Τουρκία, σχετικά με το επικίνδυνο συμβάν στα Ίμια.


ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Η γραμματέας του Φρουζή, ή «Μάξιμος Σαράφης», κατέθεσε πάλι στην Τουλουπάκη!

Δεν εμφανίστηκε σήμερα στα δικαστήρια η γραμματέας του πρώην αντιπροέδρου της Novartis Κωνσταντίνου Φρουζή, ο οποίος θεωρείται πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.


Μητσοτάκης: Οι επόμενες εκλογές θα είναι μια σύγκρουση για το μέλλον

«Το 2018 θα είναι έτος πολιτικών αλλαγών» διεμήνυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του στο Μαντούδι της Εύβοιας, σημειώνοντας πως «οι επόμενες εκλογές δεν θα είναι μια αναμέτρηση για το τι έγινε στο παρελθόν».

ΦΩΤΟ-Η 36χρονη γιαγιά που έχει τρελάνει τη Βρετανία και δέχεται προτάσεις γάμου ακόμα και από την Ελλάδα

Η 36χρονη σέξι Carrie Hilton δέχεται απανωτές προτάσεις γάμου από άνδρες στα social media-ακόμη και από την Ελλάδα - H 17χρονη κόρη της γέννησε πρόσφατα ένα γλυκύτατο κοριτσάκι


Κουτοπονηριά Καμμένου για να γλιτώσει την εξεταστική για τη Σ. Αραβία: Στην τακτική Δικαιοσύνη υπουργοί με την κατηγορία της δωροληψίας

Πρόταση νόμου με την οποία προτείνει μέλη της κυβέρνησης ή υφυπουργοί να μην απαλλάσσονται από την κατηγορία της δωροληψίας και να υπάγονται στην τακτική Δικαιοσύνη, κατέθεσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος και οι βουλευτές του κόμματός του.


Διχάζουν το κοινό οι τσιρλίντερ της Βόρειας Κορέας: Εντυπωσιακές ή... θλιβερές;

Μερίδα του κοινού δείχνει να απολαμβάνει τα νούμερά τους, ενώ άλλοι τα βρίσκουν «τρομακτικά» και «ανατριχιαστικά» - Στο πλάι τους πάντα σωματοφύλακες για να ελέγχουν κάθε τους βήμα


Ποινή φυλάκισης 10 ετών με αναστολή στον Αγγλούπα για τον πυροβολισμό στην Φαρμάκη

Ποινή κάθειρξης 10 ετών και έξι μηνών με αναστολή επέβαλε στον Αλέξανδρο Αγγλούπα το Μικτό Ορκωτό δικαστήριο.

Αν και του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας, αλλά όχι αυτό του πρότερου έντιμου βίου, το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Αλέξανδρο Αγγλούπα για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της αδελφής της φίλης του Ολγας Φαρμάκη, Γωγώς.


Anadolu: 11 τουρκικά έχουν κυκλώσει τα Ίμια και 8 ελληνικά πλοία περαπλέουν [εικόνες & βίντεο]

Αρκετές ώρες από το νέο συμβάν στα Ιμια, όταν τουρκική ακταιωρός εμβόλισε και προκάλεσε ζημιές σε σκάφος του Λιμενικού, τουρκικά σκάφη παραμένουν στην περιοχή και περιπολούν.

Η ENI-TOTAL δεν αποκλείει να διακόψει τις έρευνες στην Κυπριακή ΑΟΖ αλλά η Ιταλία στέλνει φρεγάτα

Οι τουρκικές προκλήσεις στην Κυπριακή ΑΟΖ και η απόφαση της Αγκυρας να μπλοκάρει πλοίο με γεωτρύπανο της ENI έχουν προκαλέσει ανησυχία στην ιταλογαλλική κοινοπραξία ΕΝΙ – TOTAL.


«Κάτι θα έκανε και η Μαρέβα για να της βάζουν βόμβες»

Του Σάκη Μουμτζή

Ο σύμβουλος έκδοσης της «Αυγής» δήλωσε πως οι δύο off-shore της κυρίας Μητσοτάκη πιθανόν να προκάλεσαν το βομβιστικό χτύπημα, ενώ ο «αδάμας της συριζαϊκής δημοσιογραφίας» πιθανολόγησε πως θα πρέπει να ψάξουμε στους συνεργάτες της για να βρούμε τους δράστες.

ΕΠΕΙΔΗ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ➤ΒΙΝΤΕΟ-Παν. Μαυρίκος: Εγώ με τον Κουρουμπλή χορεύω ζειμπέκικα!

«Δικογραφία Novartis: Ο Μαυρίκος ξέπλενε χρήμα για λογαριασμό πολιτικών» μας "ενημερώνει" ο Κούλογλου ενώ ο Βαξεβάνης πάντα ένα βήμα πιο μπροστά μας λέει "Ήδη ένας νεκρός στην υπόθεση Novartis - Ο Μαυρίκος ξέπλενε χρήματα για την εταιρεία".... Ας δούμε λοιπόν και τι έλεγε ο ίδιος ο Μαυρίκος γιατί η μαρτυρία ενός προστατευόμενου μάρτυρα δεν μπορεί να είναι πιο αξιόπιστη από όσα λέει αυθόρμητα ο Μαυρίκος...

Παν. Μαυρίκος: Εγώ με τον Κουρουμπλή χορεύω ζειμπέκικα!
06.03.2016


Η ΝΔ ζητάει σύγκληση της Επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας μετά το συμβάν στα Ιμια

Μετα το συμβάν στα Ιμια η ΝΔ με επιστολή της στον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση καταθέτει αίτημα σύγκλησης της επιτροπής Εξωτερικών και Αμυνας της Βουλης κεκλεισμένων των θυρών παρουσία του Υπ. Εθνικής Αμυνας, Υπ. Εξωτερικών και Α/ΓΕΕΘΑ.


Εξεταστική για το αν κρύβει λεφτά στις σακούλες κάτω από τα μάτια του ο Στουρνάρας ζητάνε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Οι βουλευτές χαρακτηρίζουν ‘ύποπτο’ το μέγεθος των σακουλών κάτω από τα μάτια του διοικητή της ΤτΕ

Ύποπτο για την απόκρυψη χρηματικών ποσών στις σακούλες που βρίσκονται κάτω από τα μάτια του θεωρούν τον Γιάννη Στουρνάρα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.


ΦΩΤΟ-ΕΚΛΑΨΕ ΤΟ TWITTER! Πολάκης μαλώνει τον υπάλληλό του Κοτρώτσο: Τα πήρες από το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν αναφέρεις το όνομα του Άδωνι!


Συμπεριφέρονται στους δημοσιογράφους της ΕΡΤ σαν να είναι υπάλληλοί τους

Όπως είναι γνωστό ο Σεραφείμ Κοτρώτσος μόνο αντικυβερνητικός δεν είναι.
Πέρυσι μάλιστα ήταν ένας εκ των βασικών σχολιαστών της εκπομπής "Αίθουσα Σύνταξης" που παρουσιάζε η Κατερίνα Ακριβοπούλου.


ΒΙΝΤΕΟ-Εκτακτη συνέντευξη τύπου ΝΔ: Καταθέτουμε πρόταση εξεταστικής για Καμμένο-Δεν υπάρχει "σκάνδαλο Novartis"

Δείτε το βίντεο από την έκτακτη συνέντευξη τύπου που έδωσαν οι Βορίδης, Παναγιωτόπουλος και Σπυράκη για την υπόθεση Σπυράκη και την υπόθεση Καμμένου

Φήμες για διαζύγιο Ιβάν - Μάρη εντός της εβδομάδας

Σε οριακό επίπεδο οι σχέσεις των δύο ανδρών.

Σε οριακό επίπεδο βρίσκονται οι σχέσεις του μεγαλομετόχου της εταιρείας Dimera Ιβάν Σαββίδη και του ισχυρού άνδρα της 24Media Δημήτρη Μάρη, ο οποίος έχει τεθεί επικεφαλής της επανέκδοσης του «Έθνους» και του «Έθνους της Κυριακής».


Κομισιόν: Η τουρκική ακταιωρός εμβόλισε σκάφος που έχει αγοραστεί με χρήματα Ευρωπαίων

Σε αυστηρούς τόνους σχολίασε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν Μαργαρίτης Σχοινάς, το επεισόδιο στα Ιμια.

«Σχετικά με το περιστατικό αυτό παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις. Όπως έχουμε ήδη επισημάνει η Τουρκία πρέπει να σεβαστεί τις σχέσεις καλής γειτονίας και να αποφύγει κάθε τριβή εναντίον κράτους-μέλους η οποία πλήττει τις σχέσεις καλής γειτονίας και την ειρηνική διευθέτηση διαφωνιών.

Σπυράκη κατά Μπουτάρη: Ο δήμαρχος δεν είναι για να ασκεί εξωτερική πολιτική

Στις τελευταίες δηλώσεις του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για τα Σκόπια, αναφέρθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.


Αναβλήθηκε η δίκη του Φρουζή εναντίον της προστατευόμενης μάρτυρος Μαρίας Μαρανγγέλη

Έδινε συμπληρωματική κατάθεση στην εισαγγελέα Διαφθοράς

Συμπληρωματική κατάθεση στην εισαγγελία Διαφθοράς έδωσε σήμερα η άλλοτε γραμματέας του Κωνσταντίνου Φρουζή, Μαρία Μαρανγγέλη.


Οι γιατροί γύρισαν την πλάτη στο υπ. Υγείας: Στα χαρτιά μένει ο «οικογενειακός γιατρός»

Ενώ η προκήρυξη ήταν για 2.829 θέσεις, κατατέθηκαν μόλις 1.200 αιτήσεις

Σχέδιο επί χάρτου παραμένει η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ) και ο περίφημος οικογενειακός γιατρός, λίγο πριν την έλευση του Μαρτίου, του μήνα που έχει τεθεί από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας, και κυρίως από τη... συμφωνία για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης, ως καταληκτικός μήνας για τη "μεγαλύτερη μεταρρύθμιση υγείας μετά το ΕΣΥ" όπως το περίγραφε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.


Μπαλτάκος για Novartis: Η ΝΔ πρέπει να αποτινάξει το στίγμα - Έχει πρόβλημα, αν ο Άδωνις θίγεται

Ο δικηγόρος και πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος, μίλησε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με την υπόθεση της Novartis.