14 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Μη λέτε ρε τομάρια ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική... θα σας κατηγορήσουν οι Συριζαίοι για εθνικισμό και αλυτρωτισμό


Πάντως πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε!!! Ούτε οι Σκοπιανοί δεν τα λένε τόσο καλά!!! Σία Αναγνωστοπούλου:

Survivor 2: Η προσβλητική ατάκα της Μαρίνας για την Σπυροπούλου [βίντεο]

Η Μαρίνα Πήχου, που είναι μία από τις τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση, στις δηλώσεις της μπροστά στην κάμερα μίλησε με προσβλητικό τρόπο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


Η «βασίλισσα» του σκι ψάχνει... ταίρι μέσω Twitter -«Βροχή» οι προτάσεις


Οσα μετάλλια κι αν κερδίσεις, τι να τα κάνεις αν δεν έχεις κάποιον δίπλα σου; Κάπως έτσι σκέφτηκε η Λίντσεϊ Βον, που βγήκε στο... κυνήγι μέσω των social media.

Η Αμερικανίδα σταρ του σκι, που εντυπωσιάζει τόσο με τις επιδόσεις της στις χιονισμένες πλαγιές όσο και με την εξωτερική της εμφάνιση, απευθύνθηκε στους σχεδόν 1 εκατ. followers της στο Twitter για να βρει ταίρι.

Παρέμβαση της Ένωσης τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών για τα Ίμια - Ποιες κατηγορίες εκτοξεύουν στις ΗΠΑ

Παρέμβαση για την ένταση των τελευταίων ωρών στα Ίμια έκανε μέσω της ανακοίνωσής της η Ένωση τέως βουλευτών και ευρωβουλευτών κατηγορώντας τις ΗΠΑ για τη δήλωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΠ ΣΕ ΑΕΙ;Επίτιμος διδάκτορας Πανεπιστημιακού Τμήματος της Καλαμάτας ο Βλαντίμιρ Πούτιν

Επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Διαχείρισης Πολιτισμικών Αγαθών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα αναγορευθεί ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν.


Περιγραφή-θρίλερ της σύγκρουσης στα Ιμια: Ετσι έπεσαν πάνω μας οι Τούρκοι [βίντεο]

Τις δραματικές ώρες που έζησαν στο νέο θρίλερ των Ιμίων, περιέγραψε μέλος του πληρώματος του πλοίου του Λιμενικού «Γαύδος».

Πιο συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 στις 23:40 το σκάφος UMUT της τουρκικής ακτοφυλακής, ενώ έκανε επικίνδυνους ελιγμούς στα Ιμια, εμβόλισε το ελληνικό πλοίο.


ΒΙΝΤΕΟ-“Έφυγε” ο ΗΡΩΑΣ Μάνος Μανωλάκος... Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ όταν "'τα 'σκιαζε η φοβέρα"

[Είχε διαγραφεί από Καραμανλή το 1999 με αφορμή την παρουσία του στην κηδεία του Παπαδόπουλου και αιτία ότι εξέφραζε "ακραίες θέσεις" (είπε και αυτό που διαχρονικά ισχύει στη ΝΔ "προκειμένου να πάρουμε αριστερούς ψήφους τα αρνιά της δεξιάς ας τα πατήσουμε κάτω, διότι αυτοί είναι συνειδητοί αγωνιστές, είναι συνειδητά αρνιά και μπορούμε να τα πατάμε από το πρωί ως το βράδυ, δε θα βογκάνε και δε θα λένε τίποτα ")... τι "ακραίες" δηλ, απλά ο άνθρωπος έλεγε ότι έλεγε η ΝΔ το 1983, αυτά από τα οποία η ΝΔ έχει σήμερα αποστασιοποιηθεί...
Πάντως πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι μαζί με Μιχαλολιάκο κράτησαν την ΟΝΝΕΔ όρθια απέναντι σε βάρβαρους... και είχαμε και το Βορίδη από την άλλη να μας λέει ΠΡΟΔΟΤΕΣ :)))]

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ, Μάνος Μανωλάκος.

ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ! Παππάς για Σκοπιανό: Η Ελλάδα έχει αποδεχθεί τη σύνθετη ονομασία από το 1995

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να έχει γυρισμένα τα νώτα της προς τον Βορρά. Να συνταχθούν όλες οι πολιτικές δυνάμεις στην εθνική θέση», δήλωσε ο υπουργός

Σε έμμεση ομολογία ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει ή τείνει να αποδεχθεί μία σύνθετη ονομασία με τον όρο «Μακεδονία», προέβη ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, κατά την ομιλία του σε εκδήλωση στο Δημαρχείο του Ίλιου.


ΓΓ του Παππά: Να αναπτύξουμε διαστημικές δυνατότητες απέναντι στην Τουρκική προκλητικότητα


Αντί να σοβαρευτούν στην Εξωτερική Πολιτική, "αναπτύσσουν" διαστημικές δυνατότητες!

Μια ανάρτηση του ΓΓ Επικοινωνιών Βασίλη Μαγκλάρα δείχνει πόσο εκτός τόπου και χρόνου είναι η κυβέρνηση.

ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΜΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ! Καμίνης: Ο Μπουτάρης είναι πραγματικός πατριώτης


Ξεφτίλισαν και τη λέξη πατριώτες οι ανώμαλοι! Γιαυτό σας λέω ότι εμείς είμαστε εθνικιστές για να ξεχωρίζουμε από ανώμαλους που γελοιοποιούν τις λέξεις

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιώργος Καμίνης τάχθηκε στο πλευρό του Γιάννη Μπουτάρη, τον οποίο χαρακτήρισε "πραγματικό πατριώτη".

Αναλυτικά ο δήμαρχος Αθηναίων έγραψε:


Σάλος στη Γαλλία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα: 24 καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση

Η διεθνής, μη κυβερνητική οργάνωση Γιατροί Χωρίς Σύνορα (MSF) ανακοίνωσε σήμερα ότι το 2017 έγιναν 24 καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από μέλη της, την ώρα που δεν έχει κοπάσει ο σάλος από τις κατηγορίες για βιασμούς και ανάρμοστη συμπεριφορά εκ μέρους των εργαζομένων της ανθρωπιστικής οργάνωσης Oxfam στην Αϊτή, το Τσαντ και άλλες χώρες.


Σίριαλ «προπαγάνδας» με την άλωση της Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Οι Τούρκοι προκαλούν και μέσω της τηλεόρασης.

Συγκεκριμένα, στη γείτονα προβάλλεται, ήδη, το σίριαλ «προπαγάνδας» με τον Μωάμεθ τον Πορθητή στην Τουρκία. Πρόκειται για μία σειρά, όπου πρωταγωνιστεί ο Κενάν Ιμιρζάλιογλου που απέκτησε πολλές θαυμάστριες στην Ελλάδα μετά το Ezel.

Συνεχίζει να βάζει «πλάτη» στον Τσίπρα που καταρρέει ο Μοσκοβισί

«Η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί προληπτική πιστωτική γραμμή, ενώ οποιαδήποτε νέα εποπτεία θα πρέπει να αντιμετωπίζει την Ελλάδα “ως κανονική χώρα”», δήλωσε σήμερα ο Επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Πιερ Μοσκοβισί.


Βίντεο: Ζητιάνοι με «πατερίτσες» παίζουν μπάλα όταν δεν τους βλέπουν

Κάμερα έπιασε στα... πράσα δύο ζητιάνους στη Ρωσία, που προσποιούνταν άτομα με κινητικά προβλήματα για να συγκινήσουν τους περαστικούς, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν είχαν τίποτα.


Με θερμικές κάμερες στο νέο φυλάκιο οι Τούρκοι θα παρακολουθούν τα Ιμια [εικόνες & βίντεο]

Η ένταση στα Ιμια ανεβαίνει επικίνδυνα...

Μια αποβάθρα στο Γκιουμουσλούκ και ένα παρατηρητήριο στη νησίδα Τσαβούς, ξεκίνησε να φτιάχνει η Διοίκηση των Ναυτικών Δυνάμεων της Τουρκίας για να έχει... εικόνα των βραχονησίδων στα Ιμια.

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΕΠΙΤΗΜΟ ΔΗΜΟΤΗ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ! "Βράζουν" οι κάτοικοι στην Κάλυμνο - Οι ψαράδες δεν πλησιάζουν στα Ίμια γιατί οι Τούρκοι απειλούν να τους βουλιάξουν - ΒΙΝΤΕΟ

Αναστάτωση επικρατεί στην Κάλυμνο μετά τις τελευταίες προκλήσεις των Τούρκων στην περιοχή των Ιμίων.

Σε δηλώσεις τους στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπου προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο του σταθμού με τον Νίκο Χατζηνικολάου, οι ψαράδες του νησιού τονίζουν ότι δέχονται καθημερινά παρενοχλήσεις από τους Τούρκους και δεν μπορούν να ψαρέψουν.

ΤΙ; ΘΑ ΕΠΙΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΤΗ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ; Στον θάλαμο επιχειρήσεων του λιμενικού ο Τσίπρας την Πέμπτη

Στον θάλαμο επιχειρήσεων του λιμενικού σώματος θα βρεθεί το πρωί της Πέμπτης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.


Θεσσαλονίκη: Σε δίκη παραπέμπονται υπάλληλοι τριών ασφαλιστικών ταμείων για την υπεξαίρεση στον δήμο

Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης παραπέμπονται 13 υπάλληλοι τριών ασφαλιστικών ταμείων.

Οι υπάλληλοι κατηγορούνται για απιστία στην υπηρεσία, πράξη που συνδέεται με την υπόθεση υπεξαίρεσης των 17,9 εκατ. ευρώ στο δήμο Θεσσαλονίκης, το διάστημα 1999-2007.


Ψωμιάδης κατά Μπουτάρη: Η "εθνική μαντάμ ξαναχτύπησε" - Η "τσατσά" του συστήματος - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση με απρεπείς και βαρείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του Γιάννη Μπουτάρη ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης που έλαβε μέρος σε διαμαρτυρία έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης.


Ζάεφ: Έχουν επιλυθεί 3 από τα 7 ζητήματα διαπραγμάτευσης

«Αναπόσπαστο μέρος των διαπραγματεύσεων η αξιοπρέπεια και η ταυτότητα», αναφέρει ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ.

Παράλληλα, αποκαλύπτει ότι έχουν επιλυθεί τα τρία από τα επτά ζητήματα που έχουν τεθεί στις διαβουλεύσεις μεταξύ των δυο υπουργών Εξωτερικών.


Δείτε τα βίντεο του ΟΠΑΠ και της ΕΛΑΣ για τον Άγιο Βαλεντίνο

Φεύγουν από το γήπεδο και καταλήγουν στο στούντιο για να τραγουδήσουν παλιές και νέες επιτυχίες που μιλάνε για αγάπη, χωρισμό και πόνο.

Τα «μαζεύει» ο ΕΟΠΥΥ έπειτα από το σάλο με τα εμπόδια στις ακτινοθεραπείες

Η δαπάνη θα αποδίδεται κατ’ εξαίρεση, ακόμη κι αν η θεραπεία γίνεται πριν από την έγκριση του αρμόδιου Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας, εφόσον πρόκειται για εξαιρετική και ιδιαίτερα επείγουσα περίπτωση


Ο απίθανος τρόπος χαλάρωσης των Φινλανδών αθλητών -Πλέκουν στους Ολυμπιακούς αγώνες [εικόνες]

Μαζεύονται και μετρούν πόντους. Δεν κρατάνε... σκορ. Απλά, πλέκουν. Κι όμως, με αυτό τον ασυνήθιστο τρόπο χαλαρώνουν τα μέλη της φιλανδικής αποστολής στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.


Στην Άγκυρα ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα μαζί με τον αμερικανό ΥΠΕΞ

Ο κ. Πάιατ δεν πρόκειται να συναντηθεί με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών - Κρίσιμες συνομιλίες του Ρεξ Τίλερσον με τον Τσαβούσογλου – Η επίσκεψη γίνεται λίγο μετά το επεισόδιο στα Ίμια, όταν η Τουρκία επιχείρησε να βυθίσει σκάφος του Λιμενικού


Η φωτογραφία της γιαγιάς του Κριστιάνο Ρονάλντο προκάλεσε πάταγο στο Instagram

Η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ντολόρες Αβέιρο, έχει συνοδεύσει το γιο της πολλές φορές σε δημόσιες εμφανίσεις και γκαλά, με την ίδια να είναι και αυτή πλέον ευρέως γνωστή και να διαθέτει, μάλιστα, και λογαριασμό στο instagram.


ΦΩΤΟ-Πάλι γελάει ο Άδωνις με τον ΒΛαξεβάνη


"Ρε έχει τρελό γέλιο ο τύπος! Δηλ η Επιτροπή με προεδρεύουσα την Τασία και πλειοψηφίας Σύριζα, συγκαλύπτει τον Στουρνάρα επειδή δεν κάνει το χατήρι του Βαξεβάνη....χαχαχαχ" έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή άρθρο του Βαξεβάνη στο οποίο κλαψουρίζει...

Ελλάδα-Τουρκία – Η αναλογία στρατιωτικών δυνάμεων σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ)


Με την ένταση στο Αιγαίο να κλιμακώνεται πολλοί είναι οι αναλυτές, ειδικά πέραν του Ατλαντικού οι οποίοι εκτιμούν πιθανή ένοπλη σύγκρουση.

Ο μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνας αποκαλύπτει ποιος είναι ο πατέρας του πρίγκιπα Χάρι

Επί δεκαετίες κυκλοφορούν φήμες πως ο μικρότερος γιος της αξέχαστης πριγκίπισσας Νταϊάνας, πρίγκιπας Χάρι, είναι καρπός του έρωτά της με τον κοκκινομάλλη λοχαγό του βρετανικού ιππικού Τζέιμς Χιούιτ, τον άνδρα με τον οποίο η πριγκίπισσα είχε κρυφή σχέση επί πέντε χρόνια και είναι εκείνος που της έμαθε ιππασία και την έκανε να ξεπεράσει τον φόβο της για τα άλογα.

Προκαλεί εφημερίδα τουρκόσπορων στη Θράκη: Η Ελλάδα είναι σύμμαχος των «τρομοκρατών» της Αφρίν - ΦΩΤΟ

Η φώτο εννοείται ότι είναι Φωτοshopιά τούρκων για να δείξουν ότι τους πολεμάει όλος ο πλανήτης

Ένα άκρως προκλητικό δημοσίευμα φιλοξενεί η εφημερίδα της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη, «Millet».

Η ΝΔ για τις ελλείψεις στα ελληνικά σχολεία του εξωτερικού: Η Κυβέρνηση τα οδηγεί στην πλήρη απαξίωση

Στο ζήτημα της υποστελέχωσης των ελληνικών σχολείων στο εξωτερικό αναφέρθηκε σε δήλωσή του ο αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας,. Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας.


Γιατί η Βλαχοπούλου είχε πιαστεί στα χέρια με την Μερκουράδα

Την εποχή που το Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας γινόταν το αγαπημένο μέσο φίλων του πολιτισμού, μετέδιδε εκπομπές και προγράμματα με ειδική αξία που οι ακροατές του δεν έχαναν με τίποτα. Μια τέτοια ήταν η ραδιοφωνική απόδοση του έργου ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ του Κώστα Ταχτσή σε συνέχειες. Τους δύο ιστορικούς ρόλους της Νίνας και της Εκάβης έπαιζαν η Ρένα Βλαχοπούλου και η Σμάρω Στεφανίδου. Ο Γιώργος Παυριανός που είχε την επιμέλεια και τη σκηνοθεσία, αφηγήθηκε το 2008, πως προέκυψε αυτή η συνεργασία, αλλά και το έντονο παρασκήνιο της:

Οργή Συμβολαιογραφικού Συλλόγου: Οι δήθεν συλλογικότητες παραπληροφορούν, παρουσιάζονται ως αυτόκλητοι προστάτες πολιτών

Οργισμένη ανακοίνωση εξέδωσε ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου για την εισβολή διαδηλωτών σε γραφείο της οδού Καποδιστρίου, αλλά και τις ανακοινώσεις για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας.


Στο στόχαστρο του Μαρινάκη και πάλι ο Σωκράτης Κόκκαλης

Tην ώρα που ο Ολυμπιακός παραπαίει αγωνιστικά, προβληματίζοντας τους φιλάθλους του με τον αγωνιστικό του μαρασμό, το δημοσιογραφικό σύστημα Μαρινάκη ψάχνει, κατά πως φαίνεται, εξιλαστήρια θύματα, ένας εκ των οποίων είναι ο πρώην διοικητικός ηγέτης των Πειραιωτών, Σωκράτης Κόκκαλης.

Λυκούδης: Από την υπόθεση Novartis θα μείνει μόνο το στίγμα και η στοχοποίηση

«Θα στηρίξουμε τη σύσταση προανακριτικής», δήλωσε ο βουλευτής του Ποταμιού - Επικρότησε την απόφαση της ΝΔ να αναβάλλει την κατάθεση πρότασης εξεταστικής για τον Πάνο Καμμένο 

Πρόθεση σπίλωσης των πολιτικών της αντιπάλων και όχι πραγματικής εξυγίανσης της πολιτικής ζωής αναγνωρίζει ο κ. Σπύρος Λυκούδης, στις ενέργειες της κυβέρνησης για την πολύκροτη υπόθεση Novartis.


Νέο βίντεο στο Τwitter του Τσίπρα με σανό στους νέους αυτή τη φορά [βίντεο]

«Για πρώτη φορά οι επενδύσεις για την έρευνα και την καινοτομία στην Ελλάδα, φθάνουν το 1% του ΑΕΠ. Η κυβέρνηση δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να επιστρέψουν οι νέοι επιστήμονες από το εξωτερικό στη χώρα τους».


ΠΙΝΑΚΑΣ! Φυσικά και είναι fake news η μπούρδα Τσίπρα ότι το "σκάνδαλο Novartis" κόστισε 23 δις


Προχθές ο Τσίπρας μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως το "σκάνδαλο Novartis" στοίχισε στον ελληνικό λαό 23 δις λόγω αντίστοιχης υπερκοστολόγησης φαρμάκων! Μάλιστα ανέβασε και σχετική φώτο στο λογαριασμό του στο Twitter:

Εργαζόμενοι της ΕΡΤ καταγγέλλουν: Ανάθεση παραγωγής στη γυναίκα του Διευθυντή του Γραφείου του Διευθύνοντος Συμβούλου


«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να καταγγέλλουν με κάθε τρόπο, κάθε κρούσμα αδιαφάνειας ή διαφθοράς» λένε σε επιστολή τους εργαζόμενοι στην ΕΡΤ που αποκαλύπτουν το φαγοπότι Καλφαγιάννη και του διορισμένου από τον Παππά, Προέδρου της ΕΡΤ

«Διαφθορά και αδιαφάνεια από τη διοίκηση της ΕΡΤ στην ανάθεση παραγωγών, που παραπέμπουν σε εποχές που δεν επιτρέπεται να ξαναζήσουμε» καταγγέλλει η πρωτοβουλία εργαζομένων της ΕΡΤ με επιστολή της στο Tvxs.gr.


Ολυμπιακοί: Αυτό το τριπλό άξελ Αμερικανής, έγραψε ιστορία [βίντεο]

H Μιράι Ναγκούσου έγραψε ιστορία όταν προσγειώθηκε... όρθια μετά από το τριπλό της άξελ στο καλλιτεχνικό πατινάζ, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.


Καμμένος για Ίμια ΑΠΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ: Η συμπεριφορά της Τουρκίας ξεπερνά τα όρια του ανεκτού

Γιατί δεν τους λες πάλι ότι θα τους σπάσεις τα πόδια αν ανέβουν στα Ίμια; Ή όταν το έλεγες εννοούσες "αν ανεβείτε θα δείξω το βίντεο σ' αυτούς που απειλούσα να στείλω μερικές χιλιάδες τζιχαντιστές και θα τους παρακαλάω να σας διώξουν";

«Είχα τη δυνατότητα να επιδείξω οπτικοακουστικό υλικό, το οποίο, πέραν πάσης αμφισβητήσεως, καταρρίπτει κάθε τουρκικό ισχυρισμό. Αναμένω τις αντιδράσεις των συμμάχων», υπογράμμισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας


Κουμουτσάκος: Οι Τούρκοι μεταφέρουν τώρα τις προκλήσεις στο Καστελόριζο

Ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μετά την πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, μέσα στα χωρικά μας ύδατα στα Ίμια, η Άγκυρα μεταφέρει τώρα τις προκλήσεις στο Καστελόριζο.


Αντρια Ζαφειράκου: Αναδείχθηκε Παγκόσμια Δασκάλα -Χαιρετά τους μαθητές της σε 35 γλώσσες [βίντεο]

Μια δασκάλα που έμαθε να χαιρετά καθημερινά τους μαθητές της σε 35 γλώσσες, σε ένα φτωχό σχολείο σε προάστιο του Λονδίνου, έχει επιλεγεί για το βραβείο του Παγκόσμιου Δασκάλου.


ΙΜΙΑ ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ! Τουρκικά πλοία συνεχίζουν να αλωνίζουν γύρω από τα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Μεγάλη συγκέντρωση τουρκικών πολεμικών πλοίων παρατηρείται τις τελευταίες ώρες γύρω από τα Ίμια.

Τουρκικές ακταιωροί, αλλά και ελικόπτερα κάνουν περιπολίες στην περιοχή, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την «ελληνική προβοκάτσια που συνεχίζεται στα Ίμια», όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, τα οποία, ταυτόχρονα, φιλοξενούν και τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού της χώρας, Μπιναλί Γιλντιρίμ για τις επαφές που είχε με τον Έλληνα ομόλογό του, Αλέξη Τσίπρα.

ΕΝΩ ΧΤΙΖΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ➤Ανησυχία στο ρωσικό ΥΠΕΞ για την κατάσταση στην Κυπριακή ΑΟΖ

Δουλεύουν τα γίδια "πατριώτες του κ@λου" οι Ρώσοι που σαλιαρίζουν με Ερντογάν αλλά ανησυχούν...

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, διά στόματος της εκπρόσωπου του Μαρίας Ζαχάροβα, εκφράζει την ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΟΖ της Κύπρου.


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΩΣΤΑΚΗ; ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Η ΜΩΒ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΛΙΤΣΑ; Υπόθεση Novartis: Οι κοριοί...το FBI και οι off shore

Ακόμα και οι ίδιοι κατάλαβαν το καραγκιοζιλίκι της στημένης υπόθεσης και τώρα προσπαθούν να μπερδέψουν offshore! Ενώ στην αρχή μας λέγανε για φακέλλους και βαλίτσες με λεφτά που πηγαίνανε απευθείας στο Μαξίμου στον Σαμαρά τις τελευταίες μέρες προσπαθούν να βάλουν τις offshore στη σκευωρία. Ο στόχος προφανής:

ΕΝΩ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΡΟΥΝ ΙΣΕΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ! Γιούνκερ και Βερολίνο καταδικάζουν τη στάση της Τουρκίας στην Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, καταδίκασε σήμερα τη στάση της Τουρκίας και τις πρόσφατες εντάσεις που έχει προκαλέσει με την Ελλάδα και την Κύπρο.


ΠΑΛΙ ΠΟΥΛΟ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Στο αρχείο η υπόθεση πόθεν έσχες Στουρνάρα -Δεν συντρέχει λόγος παραπομπής στη Δικαιοσύνη

Στο αρχείο βάζει η Επιτροπή πόθεν έσχες την δικογραφία που έφτασε στη Βουλή και αφορούσε τον ιοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα, για ανακριβές πόθεν έσχες.


Την "μάτιασαν" τη Ρωσίδα αθλήτρια του κέρλινγκ- Δείτε την επική τούμπα- ΒΙΝΤΕΟ

Την "μάτιασαν" την Ρωσίδα καλλονή Αναστάσια Μπριζγκάλοβα, που έχει κλέψει την παράσταση στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Γιατί ο Λοβέρδος δεν υπερβάλλει όταν λέει «Υπάρχει μια συμμορία με έναν αρχισυμμορίτη» (Α.Λοβέρδος)

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Α.Λοβέρδος είναι ένας μετριοπαθής πολιτικός και πολύ αποτελεσματικός απ΄όπου πέρασε. Έτσι, με παραξένεψε το πώς αποκαλεί τους Συριζαίους.

Συμμορίτες.

Αρχικά, βρήκα ακραία αυτήν την λέξη. Όσο όμως ξανακοιτάζω και ξανακρίνω τις πράξεις και τα λόγια τους, βρίσκω πως ο Α.Λοβέρδος είναι ιδιαίτερα επιεικής στον χαρακτηρισμό του.


ΒΙΝΤΕΟ-Μόλις τους ζορίσεις σου πετάνε ένα "είσαι φασίστας" και το βάζουν στα πόδια


Αποχώρησε εκνευρισμένη η Καρακώστα από το πάνελ αφού ξεκίνησε να ειρωνεύεται "τι λέει ο άνθρωπος... δεν ξέρεις τι σου γίνεται" την κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ... μόλις ο συνομιλητής της απάντησε με το ίδιο στυλ ("εσύ το μόνο που ξέρεις είναι να μετράς τα ακίνητα και την περιουσία"), ήρθε η ατάκα "είσαι λίγος ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ! Αποχωρώ"


Απίστευτο: «Έκαψαν» την προστατευόμενη… γραμματέα του Φρουζή

Το όνομά της αναρτήθηκε σε πινάκιο ποινικού δικαστηρίου της Ευελπίδων.

Απαρατήρητη σχεδόν πέρασε η χθεσινή τεράστια γκάφα των Αρχών με τη γραμματέα του πρώην στελέχους της Novartis Κ. Φρουζή. Κατά ορισμένα δημοσιεύματα, η εν λόγω είναι προστατευόμενη μάρτυρας στην πολύκροτη υπόθεση, παρά ταύτα το όνομά της αναρτήθηκε σε πινάκιο ποινικού δικαστηρίου της Ευελπίδων το οποίο τη  δίκαζε για απάτη κατ' εξακολούθηση με ηλεκτρονικό υπολογιστή. Η μήνυση εναντίον της έχει υποβληθεί από τον υιό Φρουζή και αφορά σε γεγονότα που έλαβαν χώρα τον Ιούνιο του 2015.