15 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Ρε μαλ@κες πάλι τον Καρανίκα βάλατε να σας γράψει την «απάντηση» στον Σαμαρά;


Ένα ορθογραφικό λάθος είχε η ανακοίνωση-απάντηση του Μαξίμου στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρα, ο οποίος κατέθεσε μήνυση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για την υπόθεση της Novartis.


Βίντεο-ντοκουμέντο: Ιδού η τουρκική πρόκληση – Στα ανοικτά του Σουνίου έφθασε το «Barbaros»


Πολύ κοντά στην Αθήνα, ανοικτά του Σουνίου, εξελίσσονταν από το πρωί το κυνηγητό μεταξύ του ελληνικού πολεμικού πλοίου «Θεμιστοκλής» και του τουρκικού πλοίου «Barbarοs», υπό την στενή επιτήρηση σε ρόλο «διαιτητή» αμερικανικού πολεμικού πλοίου.


«Πόλεμος» Μπουρούση-Παππά με μπηχτές: «Φασίστας, άξεστος και σαλιάρης» [βίντεο]

Μέχρι το καλοκαίρι ήταν συμπαίκτες στον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα.

Ωστόσο, Γιάννης Μπουρούσης και Νίκος Παππάς είχαν ένα θερμό επεισόδιο το καλοκαίρι το οποίο... συνεχίστηκε και σήμερα με «εχθρική» διάθεση.


Επεισόδιο Γιλντιρίμ με δημοσιογράφο μπροστά στη Μέρκελ -Για το Αφρίν [βίντεο]

Εκνευρίστηκε ο Τούρκος πρωθυπουργός κατά την κοινή συνένυευξή του με την Ανγκελα Μέρκελ, από ερώτηση δημοσιογράφου για την επιχείρηση της Αγκυρας στο Αφρίν της Συρίας.


Συνάντηση του Μητσοτάκη με Μεϊμαράκη, Μπακογιάννη και Δένδια

Συνάντηση, μετά το τέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκραρίας, είχε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης, με τους πρώην υπουργούς Αμύνης και Εξωτερικών, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, Ντόρα Μπακογιάννη και Νίκο Δένδια.


Βρούτσης: Για πρώτη φορά μισθοί χαμηλότεροι από το επίδομα του ΟΑΕΔ

«Τα τελευταία στοιχεία της έκθεσης για την απασχόληση που δημοσίευσε ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ), επιβεβαιώνουν τη δραματική κατάσταση στην αγορά εργασίας και εκθέτουν την κυβέρνηση.


Κυβερνοεπιθέσεις στον «μυστικό στρατό» του Ερντογάν και σε τουρκικές τράπεζες από τους Anonymous Greece - ΦΩΤΟ

Διαδοχικές κυβερνοεπιθέσεις στις κορυφαίες τουρκικές τράπεζες και μισθοφορικό στρατό Sadat του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εξαπέλυσε η ελληνική ομάδα χάκερ Anonymous Greece ως απάντηση στην τουρκική προκλητικότητα στα Ίμια.


To παρασκήνιο της ΚΟ της ΝΔ: Η ποσέτ Κακλαμάνη και το wet look της Ασημακοπούλου [εικόνες]

Παρά την κακοκαιρία που επικρατούσε εκτός, εμφανώς ευδιάθετα εμφανίστηκαν τα στελέχη της ΝΔ κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος το πρωί της Πέμπτης.


BINTEO: Ο Μπαλάφας εξηγεί ότι δεν τρέχει και τίποτα που κάνανε το ακριβότερο φροντιστήριο της ιστορίας...


Η απάντηση Μπαλάφα για το πόσο στοίχισε ο ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν είχαμε εμπειρία, είπαμε και δυο πράγματα παραπάνω. Πάντως έγιναν εκλογές τον Σεπτέμβριο του 2015, κερδίσαμε με 7,5%, οπότε κριθήκαμε"... άρα σκάστε και κολυμπήστε γίδια

Πρετεντέρης: Κυβέρνηση πανηγύρι

"Αν αυτό το πανηγύρι που απαντά στους Τούρκους με γεωγραφίες και τρίγωνομετριες λέγεται κυβέρνηση, τότε εμένα με λένε Ρόναλντο και θα κερδίσω το Τσου Λου" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Θέλουν την ένταση - Οι Τούρκοι δουλεύουν νυχθημερόν για την κατασκευή του φυλακίου απέναντι από τα Ίμια - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζουν οι Τούρκοι το χτίσιμο του φυλακίου στο νησί που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τα Ίμια.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του πρακτορείου «DHA», ειδική πλατφόρμα μετέφερε παρά την θαλασσοταραχή στο νησί, Τσαβούς τον εκσκαφέα και άρχισε να σκάβει σήμερα το πρωί. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ οι εργασίες θα ολοκληρωθούν σε τρείς εβδομάδες.


ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΗΤΑΝ 100+; Στους δέκα οι νεκροί από τη γρίπη

[Γιατί πέρσι ο Πολάκης έπαιζε το πουλάκι του ενώ φέτος προετοιμάστηκαν καλύτερα μετά το περσινό καζό...]

Ακόμη ένας άνθρωπος προστέθηκε στα θύματα της εποχικής γρίπης.


Ο Δραγασάκης ονειρεύεται "αυτοδιαχειριζόμενο" MEGA

Τη «στήριξη» του προς τους εργαζόμενους του MEGA, στους οποίους οφείλονται 17 μισθοί, εκφράζει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, με δήλωση του στο iefimerida.


Δείτε το πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο που τρέλανε το διαδίκτυο - ΒΙΝΤΕΟ

Πολλοί τηλεθεατές της χθεσινής αναμέτρησης Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν «κόλλησαν» όταν είδαν την εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο λόγος, η ανεπαίσθητη αναπήδηση της μπάλας λίγο πριν το σουτ του Πορτογάλου.


ΝΔ: Γιατί λέει όχι στις 10 κάλπες για την υπόθεση Novartis

Όπως λένε από την Πειραιώς, η αξιωματική αντιπολίτευση στη συζήτηση της προσεχούς Τετάρτης στη Βουλή «θα αναδείξει τη σκευωρία που στήθηκε με μοναδικό σκοπό την πολιτική διάσωση μίας κυβέρνησης που βουλιάζει κάτω από το βάρος των δικών τις καταστροφικών πολιτικών»


Ο Ψωμιάδης αγόρασε στολές Ζορό για τα παιδιά του Τσίπρα

Στο βίντεο δηλώνει ότι θα στείλει το σχετικό δέμα στο Μέγαρο Μαξίμου

Πήγε στα Jumbo και αγόρασε αποκριάτικες στολές Ζορό, για τα παιδιά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο λόγος για τον πρώην Νομάρχη Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη, που ... ξαναχτύπησε με ένα νέο αυτοσχέδιο βίντεο, με την κάμερα του κινητού του αυτή τη φορά.


Eurovision 2018: Ακούστε το teaser από το τραγούδι της Αρετής Κετιμέ

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου

Η Αρετή Κετιμέ θα διαγωνιστεί στον ελληνικό τελικό της Eurovision για να διεκδικήσει το εισιτήριο για την Πορτογαλία που θα διεξαχθεί φέτος ο διαγωνισμός. Το teaser του τραγουδιού της είναι στην διάθεση του κοινού έτσι ώστε να πάρουν μια μικρή γεύση.


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ! Νέα σύλληψη στη Βουλή

Ο μεσήλικας, οδηγήθηκε στο Α.Τ Συντάγματος και από εκεί στον εισαγγελέα - Πρόκειται για τη δεύτερη σύλληψη για το ίδιο αδίκημα

«Φωτιά» έχει πάρει το ειδικό σύστημα ελέγχου της Βουλής που «συλλαμβάνει» σχεδόν κάθε μέρα επισκέπτες που περνούν την πλαϊνή πύλη της Β. Σοφίας αλλά καταζητούνται από τις διωκτικές αρχές.


Βρέθηκε... σωσίας του Μπραντ Πιτ -Κρητικός, αντάρτης στην Κατοχή [εικόνες]

Μια φωτογραφία ανταρτών της Μάχης της Κρήτης, από το αρχείο του Αντώνη Εργαζάκη, κυκλοφορεί ξανά στο διαδίκτυο, καθώς η ομοιότητα του άνδρα αριστερά με τον Μπραντ Πιτ είναι απίστευτη.

Τρίτος θάνατος από την ιλαρά: Κατέληξε 34χρονη Ελληνίδα στην Αθήνα

Η γυναίκα είχε εμβολιαστεί με μία δόση του εμβολίου όπως μεγάλο μέρος του γενικού πληθυσμού ηλικίας 25 έως 44 χρόνων, και ο ατελής εμβολιασμός την άφησε εκτεθειμένη τελικά στην ιλαρά


Οι Τούρκοι στο Αιγαίο, ο ΣΥΡΙΖΑ στην Αγκυρα -Σε συνέδριο του HDP [εικόνα]

Τις ώρες που η Τουρκία εντείνει τις προκλήσεις στο Αιγαίο, βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν στην Άγκυρα για να παρακολουθήσουν το 3ο συνέδριο του Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών.

SPD: Ο Σουλτς έφυγε κι άφησε το κόμμα του σε ερείπια


[Πάντως εγώ σας τα λεγα από πέρσι όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι κι τα ελληνικά ΜΜΕ τον αποθέωναν... ο άνθρωπος είναι καραγκιόζης]

«Αγιος Μάρτιν: η δίψα της εξουσίας του υποψηφίου Σουλτς». Εσταζε εγκώμια το εξώφυλλο του Spiegel της 28ης Ιανουαρίου 2017, το οποίο αναπαριστούσε τον Μάρτιν Σουλτς, νικητή, με φωτοστέφανο αγίου, μόλις εκλεγέντα επικεφαλής του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD), με το 100% των ψήφων.

Το tweet του Παπαδημούλη στα ελληνικά αλλά και στα τούρκικα - ΦΩΤΟ

Με tweet στα ελληνικά αλλά και στα τούρκικα ο Δημήτρης Παπαδημούλης έστειλε μήνυμα στην γείτονα, επισημαίνοντας την ανάγκη οικοδόμησης σχέσεων εμπιστοσύνης.

Viral: Σούσι σερβιρισμένο στο πιάτο... ζωντάνεψε [βίντεο]

Οι πελάτες αυτού του  sushi restaurant στην Ιαπωνία σοκαρίστηκαν όταν παρατήρησαν ότι ένα κομμάτι hokkigai σούσι με αχιβάδα κινούταν ακόμη.


Στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η μετονομασία αεροδρομίου & αυτοκινητόδρομου των Σκοπίων

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης της ΠΓΔΜ η απόφαση του υπουργικού συμβουλίου από την 6η Φεβρουαρίου για τη μετονομασία του αεροδρομίου και αυτοκινητόδρομου των Σκοπίων.

Θα μετονομαστούν σε «Διεθνές Αεροδρόμιο Σκοπίων» και ο αυτοκινητόδρομος της χώρας, που οδηγεί στα σύνορα με την Ελλάδα, σε αυτοκινητόδρομο «Φιλία».


ΧΩΡΑ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ! Η Βουλή «μπάζει» νερά - Με σακούλες προστατεύουν τα μικρόφωνα (pics)

Κατά τη σημερινή συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εργασίας

Το πρόβλημα με το κτήριο της Βουλής είναι γνωστό. Σε κάθε δυνατή βροχή η Ολομέλεια «μπάζει» νερά.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η βροχή που πέφτει σήμερα κατάφερε να περάσει τα πρόχειρα μέτρα προστασίας που έχουν πάρει οι υπάλληλοι και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το νερό να βρέξει μέχρι και τα έδρανα των βουλευτών.


Τσίπρας σε υιό Μπαλτάκου: «Είσαι ΟΥΚ-επιστήμονας, τέτοιους αξιωματικούς θέλουμε!»

Το πρόσωπο που τράβηξε το ενδιαφέρον του πρωθυπουργού σήμερα ήταν ο ανθυποπλοίαρχος Δημήτρης Μπαλτάκος'

Τους επικεφαλής των ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού που πήραν μέρος στις κινηματογραφικές επιχειρήσεις σε Κέρκυρα, Κρήτη, Τζιά με την καταδίωξη και τη σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών αλλά και τη διάσωση ανοικτά της Μυκόνου των 12 ναυτικών του πλοίου Little Seyma συνάντησε ο πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Ναυτιλίας.


«Τα Ίμια είναι ελληνικά νησιά» ψέλλισε ο Καμμένος

«Με αυτά που κάνει η Τουρκία φτάνει πολύ κοντά σε ένα «ατύχημα» στο Αιγαίο» είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας - «Η Τουρκία προκαλεί, παραβιάζει τα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά χωρικά ύδατα, προχωρεί σε πράξεις παραβίασης κάθε έννοιας ναυτικού δικαίου και φτάνει πολύ κοντά σε ένα «ατύχημα» στο Αιγαίο» ανέφερε σε δήλωσή του ο Πάνος Καμμένος

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ! ΜΗΝΥΣΕ ΤΗ ΣΥΡΙΖΑία ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΧΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ! Πανικόβλητοι Μαξίμου-Παπαγγελόπουλος: Ο Σαμαράς να μηνύσει και το FBI

Η απάντηση Μαξίμου, ΣΥΡΙΖΑ και Παπαγγελόπουλου για τις μηνύσεις Σαμαρά

Με σκωπτικό ύφος σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Βίντεο: Το ντου των Ουκρανών χούλιγκαν εναντίον Ρώσων στο Κολωνάκι

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε νωρίς το μεσημέρι της Πέμπτης η Τσακάλωφ στο Κολωνάκι. Το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το iefimerida.gr αποτυπώνει καρέ-καρέ την άγρια συμπλοκή Ρώσων και Ουκρανών χούλιγκαν σε καφέ στο Κολωνάκι.

Πρόεδρος και εισαγγελέας Αρ. Πάγου «ασπίδα» ΣΥΡΙΖΑ στους δικαστές που ερευνούν την Novartis: «Μην τους στοχοποιείτε»

Απόλυτη στήριξη στους εισαγγελείς κατά της διαφθοράς που διενεργούν την έρευνα για την Novartis παρέχουν με δήλωση τους ο πρόεδρος και η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ζητώντας νηφαλιότητα και αυτοσυγκράτηση στην δημόσια κριτική των δικαστικών ενεργειών.


Πανούτσος: Στην πορεία στα βράχια είναι ευθύνη του Παυλόπουλου να πιάσει το τιμόνι

Του Αντώνη Πανούτσου

Σε κάποια αίθουσα του Μεγάρου Μαξίμου υπάρχει ένα γιγάντιο χαλί. Από την περήφανη διαπραγμάτευση, μέχρι το δημοψήφισμα κάτω από αυτό το χαλί σκουπίζονται οι αποτυχίες της κυβέρνησης. Ακόμα όμως και αυτό το γιγάντιο χαλί ήταν αδύνατον να σκεπάσει τον καταστροφικό χειρισμό της κυβέρνησης στα ελληνοτουρκικά.


ΒΙΝΤΕΟ-Τελικά ρε Αλέξη έχει ή δεν έχει σύνορα η θάλασσα; Μας μπέρδεψες σήμερα


Έπρεπε να φτάσουμε ως εδώ για να καταλάβει αυτός ο αμόρφωτος και ανίδεος ότι η θάλασσα έχει σύνορα

Η φράση του Μητσοτάκη που έκανε τον Καραμανλή να συνοφρυωθεί

Εντάσεις και βαρυθυμίες στο καραμανλικό στρατόπεδο προκάλεσαν μια - δυο αναφορές του Κυριάκου Μητσοτάκη στη διάρκεια της σημερινής ομιλίας του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του.
 

Η ΝΔ προτείνει μια κάλπη στην ψηφοφορία για την υπόθεση Novartis

Αναφέρεται πως «είναι ξεκάθαρη η αντίθεση της ΝΔ να στηθούν δέκα κάλπες αντί μίας, δεδομένου ότι δεν αποδίδονται κατηγορίες ανά πρόσωπο και ζητείται απλώς η διερεύνηση της υπόθεσης»


Στο Κάβο Ντόρο έφτασε η τουρκική φρεγάτα «Barbaros»-Και αμερικάνικο πλοίο στην περιοχή

Στο ακρωτήριο Καφηρέας και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή πλέει εδώ και περίπου δύο ώρες η τουρκική φρεγάτα «Barbaros». Η τουρκική φρεγάτα βρισκόταν στο Κεντρικό Αιγαίο παρακολουθώντας «διακριτικά» την άσκηση «Αστραπή» στην οποία συμμετείχαν ελληνικές φρεγάτες.


Γερμανία: To μεσαίο δάκτυλο υψώνει στη Μέρκελ ο ηγέτης της κομματικής νεολαίας των Σοσιαλδημοκρατών

Στέλνει το δικό του μήνυμα όχι μόνο στα στελέχη του κόμματός του αλλά και στους Χριστιανοδημοκράτες της Μέρκελ

Το προτεταμένο δάκτυλο-αλά Βαρουφάκης-υψώνει στη Μέρκελ ο 28χρονος ηγέτης της κομματικής νεολαίας της Γερμανία, Jusο.

25 χρόνια σε πρώην δήμαρχο Μεσολογγίου για διακίνηση μεταναστών και το Μαξίμου πάνω στον πανικό του ζητά ευθύνες απ' τον Κυριάκο

Ποινή κάθειρξης 25 ετών επεβλήθη στον πρώην δήμαρχο Μεσολογγίου για διακίνηση μεταναστών.

Συγκεκριμένα, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών επέβαλε ποινή κάθειρξης 25 ετών στους κατηγορούμενους, χωρίς αναστολή και χωρίς να αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό για διακίνηση μεταναστών από το αεροδρόμιο Μεσολογγίου πριν δύο χρόνια.


Αποκαλυπτική έρευνα μετά τα συλλαλητήρια: Τι λένε οι Έλληνες για το Σκοπιανό

Το 70% των Ελλήνων δεν επιθυμεί καμία χρήση του ονόματος Μακεδονία από το γειτονικό κράτος των Σκοπίων, ενώ το 62% δεν θα δεχόταν μια σύνθετη ονομασία με χρήση του όρου Μακεδονία ακόμη κι αν το γειτονικό κράτος προχωρούσε σε αλλαγή στο Σύνταγμά του και στις αλυτρωτικές αναφορές στα σχολικά βιβλία και αλλού.

Γιατί κατατέθηκε νομοσχέδιο κατά του Σόρος στην Ουγγαρία

Νομοσχέδιο που ενισχύει την εξουσία του υπουργού Εσωτερικών να αποκλείσει τις μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ) που παρέχουν αρωγή στους μετανάστες κατέθεσε η εθνικιστική κυβέρνηση της Ουγγαρίας, με το επιχείρημα πως τέτοιου είδους οργανισμοί θέτουν «κινδύνους για την εθνική ασφάλεια».

ΠΑΛΙ ΝΤΙΡΛΑ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΚΑΦΡΕ; Πολάκης: Η Novartis συνέβαλε στη χρεoκοπία της χώρας

Πρόκειται για έναν από τους τρόπους με τους οποίους χρεοκόπησε η χώρα. Τα 85 δισ. ευρώ «μαύρου» χρήματος, υπερτιμολογήσεων και παράνομων αμοιβών από το 1991 μέχρι το 2010 αποτελούν το 1/4 του δημόσιου χρέους της χώρας και δυστυχώς την περίοδο 2010-2015, όταν ο ελληνικός λαός στέναζε κάτω από την μπότα των μνημονίων, κάποιοι με συγκεκριμένες κινήσεις, διατηρούσαν τα κέρδη, συνεχίζοντας τη ροή του «μαύρου» χρήματος».

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης: Έσπειραν ψεύτικο πατριωτισμό και θερίζουν εθνικές υποχωρήσεις-Οχτώ ερωτήματα στον Τσίπρα για τη Novartis


«Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες. Τα κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» το μήνυμά του - Αστείο να μιλά ο Τσίπρας για πατριωτισμό - Άθλια μεθόδευση η υπόθεση Novartis - Η συμπολίτευση θα υπερψηφίσει την εξεταστική κατά Καμμένου για τα βλήματα στη Σαουδική Αραβία;

Αυτή είναι η λίστα με τα πρόστιμα για όσους δεν κόβουν αποδείξεις -Από 100 έως 20.000 ευρώ

«Καμπάνες» και «καμπανάκια» ακούγονται από τις ελεγκτικές υπηρεσίες, οι οποίες παίρνουν νέες οδηγίες για τα πρόστιμα που πρέπει να επιβάλλονται από το περασμένο καλοκαίρι για τη μη έκδοση αποδείξεων, για «πείραγμα» στις ταμειακές μηχανές, για τη μη διαφύλαξη των φορολογικών βιβλίων.


Ο πανηγυρισμός... ζεμπεκιά του Φιρμίνο στο 5-0 της Λίβερπουλ επί της Πόρτο [βίντεο]

Ένα ιδιαίτερα ευχάριστο βράδυ ήταν το χθεσινό για τη Λίβερπουλ.

H αγγλική ομάδα διέλυσε με 5-0 την Πόρτο στην Πορτογαλία και βρίσκεται ήδη στους «8» του Champions League.


Ο ΚΥΡ αποκαλύπτει ποιον «φοβούνται» περισσότερο οι Έλληνες (Σκίτσο)

Με ένα αιχμηρότατο σκίτσο του ο εξαιρετικός σκιτσογράφος ΚΥΡ απαντάει στο ερώτημα ποιον «φοβούνται» περισσότερο οι Έλληνες.

Απολαύστε το σκίτσο:

Ο Μπακογιάννης και το κρυφτό με τον υπουργό

Για το … κρυφτό που παίζει μαζί του υπουργός της κυβέρνησης έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης.


Bloomberg: Η Ελλάδα 5η πιο "κακομοίρα" οικονομία στον πλανήτη - Μαζί με την Τουρκία

Η Ελλάδα σταθερά παραμένει στις πρώτες θέσεις με τις πιο «δυστυχείς» οικονομίες του πλανήτη.  Καταλαμβάνει μαζί με την Τουρκία την πέμπτη θέση του δείκτη «οικονομικής δυστυχίας» του Bloomberg.


Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ! Αυτό είναι το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ για τον θάνατο του Μαυρίκου

[Σκοτώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΛΑΣ του ΣΥΡΙΖΑ λέει ότι η κακή συντήρηση του οχήματος ήταν η αιτιά της φωτιάς... κι όμως Βαξεβάνης-Κούλογλου θα μας πουν ότι τον σκότωσε η ΝΔ για να του κλείσει το στόμα για Novartis... Α ξέχασα! Μας το είπε και ο τόφαλος η Παπαδάκου... τον φάγανε για να μη μιλήσει... η ΜΑΛ@ΚΙΑ ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ]

Σε σημαντικό μηχανολογικό πρόβλημα λόγω κακής επισκευής και συντήρησης του οχήματος, και όχι σε εγκληματική ή τρομοκρατική ενέργεια, απέδωσε το πόρισμα της ΕΛ.ΑΣ τον θάνατο του Παναγιώτη Μαυρίκου, που έχασε τη ζωή του στις 8 Ιουνίου 2016 μέσα στο φλεγόμενο τζιπ που κινούνταν στην Αττική Οδό.

Ρουσόπουλος:Η υπόθεση Novartis δεν πρέπει να γίνει εσωτερικό πρόβλημα της ΝΔ

Η Υπόθεση Novartis δεν θα έπρεπε να γίνει και δεν θα γίνει εσωτερικό πρόβλημα της Νέας Δημοκρατίας δήλωσε ο Θόδωρος Ρουσόπουλος αναφερόμενος στην πολύκροτη δικογραφία, καλώντας μάλιστα να μην επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος , ενώ γνωστοποίησε εκ νέου ότι στις επόμενες εκλογές θα είναι υποψήφιος.


Αυτό είναι το πλοίο του Λιμενικού που αντικατέστησε το «Γαύδος» στις περιπολίες στα Ιμια [εικόνες & βίντεο]

Το πλοίο ανοιχτής θαλάσσης 090 «Γαύδος» βρίσκεται στη Σαλαμίνα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες επισκευές μετά το «χτύπημα» που δέχθηκε από τουρκικό σκάφος και έχει αντικατασταθεί από πλοίο ανοιχτής θαλάσσης 070.