16 Φεβρουαρίου 2018

Δείτε βίντεο με τον εμβολισμό του Γαύδος από την τουρκική ακταιωρό στα Ίμια


Η στιγμή που το τουρκικό περιπολικό «Umut» εμβολίζει πίσω και αριστερά το περιπολικό ανοικτής θαλάσσης του Λιμενικού από δύο διαφορετικές κάμερες του «Γαύδος»

Δύο βίντεο που αποτυπώνουν την στιγμή που το περιπολικό της τουρκικής ακτοφυλακής στα Ίμια χτύπησε το πλοίο του Λιμενικού «Γαύδος» δόθηκαν στη δημοσιότητα το βράδυ της Παρασκευής.


Κλάψτε με τα τρολάκια ΣΥΡΙΖΑ και το άγχος τους


Είχανε ένα άγχος ΝΑΑΑΑΑ για το αν θα καταθέσει μήνυση ο Σαμαράς... τώρα μούγγα με το αγγούρι στο π@πουδάκι

ΦΩΤΟ-Μουρούτης: Σήμερα μάθαμε και τι θα πει "αμελλητί"

"Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών διαβίβασε εντός 24 ωρών στη Βουλή τη χθεσινή μήνυση του Α. Σαμαρα!

Βίντεο: Καθαριστές σε ουρανοξύστη ζουν τον... εφιάλτη

Δύο καθαριστές έζησαν τον πιο τρομακτικό εφιάλτη.

Την ώρα που θα καθάριζαν τα τζάμια σε ουρανοξύστη, άρχισε ο δυνατός άνεμος εν μέσω κακοκαιρίας και η κατασκευή πάνω στην οποία δούλευαν άρχισε να κουνιέται επικίνδυνα. Τελικά, πήγαν όλα καλά και δεν έγινε το... μοιραίο.

Παρέμβαση Βουλγαρίας στο Σκοπιανό

Παρέμβαση στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό των Σκοπίων έκανε ο πρόεδρος της Βουλγαρίας Ρούμεν Ράντεφ, ο οποίος διαμήνυσε πως η στηρίζει λύση, η οποία όμως δεν θα περιλαμβάνει εδαφικά τμήματα της Βουλγαρίας και δεν θα θίγει τρίτες πλευρές.

Η πορνοστάρ που ανέλαβε να “ανακουφίσει” τους παίκτες της Βιτσέντζα

Η πορνοστάρ Αμάντα Φοξ προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Βιτσέντζα, που αγωνίζεται στον δεύτερο όμιλο της Γ΄ κατηγορίας στην Ιταλία.

Έναν απρόσμενο σύμμαχο φαίνεται πως βρήκε η Βιτσένζα, η οποία βρίσκεται σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο. Όπως αναφέρει η ιταλική αθλητική εφημερίδα «Gazzetta Dello Sport», οι παίκτες της Βιτσέντζα είναι απλήρωτοι τέσσερις μήνες, λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο σύλλογος.



Η διάσημη πορνοστάρ, Αμάντα Φοξ, γνωστή και ως “Πολωνή Αφροδίτη”, έκανε γνωστό ότι επιθυμεί να δωρίσει το 10% των εσόδων από το ημερολόγιό της για το 2018 στην ιταλική ομάδα. Κάθε ημερολόγιο κοστίζει 7,5 ευρώ.

Πηγή ρεπορτάζ: Filathlos.gr

ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΓΚΟΜ@ΝΑΚΙ! Λιγότερες κατά 16.542 οι θέσεις απασχόλησης τον Ιανουάριο - Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΕΡΓΑΝΗ

Αρνητικό κατά 16.542 θέσεις εργασίας ήταν το ισοζύγιο προσλήψεων - αποχωρήσεων τον Ιανουάριο 2018, σύμφωνα με στοιχεία του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία των ροών μισθωτής απασχόλησης του Ιανουαρίου 2018, οι αναγγελίες πρόσληψης ανήλθαν σε 153.876, ενώ οι αποχωρήσεις σε 170.418.

Τον Ιανουάριο του 2017, το ισοζύγιο προσλήψεων - αποχωρήσεων ήταν αρνητικό κατά 29.817 θέσεις εργασίας.

Θα πρέπει επιπλέον να επισημανθεί ότι ο Ιανουάριος παρουσίαζε πάντοτε αρνητικό ισοζύγιο από το 2001 μέχρι σήμερα.

Σε ότι αφορά την επίδοση του Ιανουαρίου του 2018, το αρνητικό ισοζύγιο διαμορφώθηκε κυρίως από τέσσερις κλάδους: Λιανικό Εμπόριο (-4.558), Εστίαση (-9.467), Δραστηριότητες Απασχόλησης (-2.602) και Καταλύματα (-1.605).

Και οι τέσσερις αυτοί κλάδοι παρουσίασαν αύξηση της ζήτησης για εποχιακή απασχόληση την περίοδο των εορτών και το μεγαλύτερο ποσοστό από τις θέσεις εργασίας που χάθηκαν αφορούν τέτοιου τύπου απασχόληση, δηλαδή θέσεις σε κλάδους που χρειάζονται επιπλέον προσωπικό λόγω της εορταστικής περιόδου.

Η επίδραση της εποχιακής απασχόλησης λόγω της εορταστικής περιόδου στο ισοζύγιο του Ιανουαρίου καταδεικνύεται επίσης από το ισοζύγιο των πρώτων πέντε ημερών του 2018, το οποίο καταγράφεται αρνητικό κατά 33.141 θέσεις εργασίας.

Πηγή: enikonomia.gr

Η επίσκεψη του Φούχτελ στην Αθήνα που κρατήθηκε «κρύφη»

Οι συναντήσεις του Γερμανού αξιωματούχου που συνόδευε κλιμάκιο επιχειρηματιών

Ένα πρόσωπο που συγκέντρωσε στο παρελθόν τα πυρά της σημερινής κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και προσωπικά του Πάνου Καμμένου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα, σχεδόν χωρίς καθόλου δημοσιότητα, προφανώς για να μην προκληθούν συζητήσεις για τις συναντήσεις που έκανε με Ελληνες αξιωματούχους και θεσμικούς παράγοντες.

Επεισόδια με μολότοφ στο λιμάνι του Πειραιά

Επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και διμοιρίας των ΜΑΤ, ενώ ομάδα αγνώστων πέταξε μολότοφ και πέτρες προς την κατεύθυνση.

Οι οπαδοί της ΑΕΚ που ετοιμάζονταν για το ταξίδι στην Κρήτη, είχαν μπει στο Λιμάνι του Πειραιά από την πύλη του Αγίου Διονυσίου. Εκεί υπήρχαν 3 διμοιρίες των ΜΑΤ και η... σπίθα δεν ήθελε και πολύ για να ανάψει, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μπολόνια: Πέντε τραυματίες από συγκρούσεις αστυνομίας-διαδηλωτών πριν την ομιλία νεοφασίστα [βίντεο]

Η ιταλική αστυνομία απομάκρυνε, και με χρήση γκλοπ, περίπου εκατό ακροαριστερούς διαδηλωτές που είχαν κάνει κατάληψη σε πλατεία της Μπολόνια, στην οποία απόψε έχει προγραμματισθεί ομιλία του νεοφασίστα πολιτικού Ρομπέρτο Φιόρε.


Στο Μόναχο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το «Νταβός της γεωπολιτικής» -Με ποιους συναντήθηκε

Στο Μόναχο της Γερμανίας βρίσκεται ο αρχηγός της ΝΔ,Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να συμμετείχει στο Munich Security Conference.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Munich Security Conference (MSC), είναι διεθνώς γνωστό ως το «Νταβός της γεωπολιτικής». Στη συνάντηση του Μονάχου συμμετέχουν πάνω από 450 προσωπικότητες, μεταξύ των οποίων, ηγέτες κρατών, υπουργοί, ακαδημαϊκοί και στελέχη διεθνών οργανισμών, και η θεματολογία του επικεντρώνεται στις σύγχρονες και μελλοντικές προκλήσεις στην εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια.


Στέλιος Χανταμπάκης- Όλγα Πηλιάκη: Γύρισαν τις δικές τους «50 αποχρώσεις του γκρι» - ΒΙΝΤΕΟ

Τη δική τους εκδοχή της ταινίας "50 αποχρώσεις του γκρι", παρουσίασαν στους διαδικτυακούς τους φίλους, ο Στέλιος Χανταμπάκης και η σύζυγός του Όλγα Πηλιάκη.


Αυτές είναι οι εταιρείες που κατέθεσαν δεσμευτικές προσφορές για τον ΔΕΣΦΑ

Το ΤΑΙΠΕΔ παρέλαβε σήμερα δύο δεσμευτικές προσφορές για την απόκτηση του 66% (31% συμμετοχή του ΤΑΙΠΕΔ και 35% συμμετοχή των ΕΛΠΕ) του μετοχικού κεφαλαίου του Διαχειριστή Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου Α. Ε. (ΔΕΣΦΑ).


ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΑΜΕ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Νέα "καρφιά" της Παπακώστα: Η ΝΔ λειτουργούσε με κανόνες - Αυτό φαίνεται να αλλάζει

Κριτική στη ΝΔ ασκεί η Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα, τονίζοντας ότι η θέση της όσον αφορά στην ανάγκη παραίτησης του Άδωνι Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία του κόμματος, λόγω της εμπλοκής τού ονόματός του στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν έχει αλλάξει.

Στο Μπερναμπέου ο Λεμονής με ξεχωριστή παρέα - ΦΩΤΟ

Με μια ξεχωριστή παρέα είδε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου με την Παρί, ο Τάκης Λεμονής.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα για τη φάση των «16» του Champions League στον οποίο η Ρεάλ επικράτησε με 3-1 της γαλλικής ομάδας.

"Κύμα" παραβιάσεων από τουρκικό κατασκοπευτικό στο Αιγαίο

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο, με ένα «κατασκοπευτικό» CN-235 να πραγματοποιεί σωρεία παραβιάσεων του εθνικού εναέριου χώρου.

Μακελειό στη Φλόριντα: Η Ελληνίδα φίλη του δασκάλου που έζησε τον τρόμο περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές - ΒΙΝΤΕΟ

Ολόκληρο σχολείο σε κόλαση μετέτρεψε ο 19χρονος Νίκολας Κρουζ, ο οποίος άνοιξε πυρ σε σχολείο στην Φλόριντα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 17 άνθρωποι.

Σοκαριστικό βίντεο: Την έθαψαν ζωντανή - Προσπαθούσε επί 10 μέρες να βγει έξω!

Στο σοκαριστικό βίντεο φαίνεται η στιγμή που ντόπιοι βγάζουν το φέρετρο στο νεκροταφείο Riachao das Neves στη Βραζιλία και αφαιρούν το καπάκι που ήταν σφραγισμένο με καρφιά
Συγκλονίζει ο τραγικός θάνατος της 37χρονης Rosangela Almeida dos Santos. Την έθαψαν κατά λάθος ζωντανή. Πέθανε μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες να βγει από τον τάφο.

Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου για την γυναίκα-ακρίτα της Κινάρου: Ντροπή! Θα τη βοηθήσουμε εμείς

Στον απίστευτο γραφειοκρατικό «Γολγοθά» της 70χρονης Ειρήνης Κατσοτούρχη, που είναι η μοναδική κάτοικος της βραχονησίδας Κίναρος, αναφέρθηκε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.


Οι Τούρκοι υποστηρίζουν τώρα πως το σκάφος του Λιμενικού έπεσε πάνω στην τουρκική ακταιωρό!

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζουν τις προκλήσεις οι Τούρκοι έσπευσαν να δώσουν τη δική τους εκδοχή για το τι συνέβη το βράδυ της Δευτέρας κοντά στα Ίμια, όπου τουρκική ακταιωρός εμβόλισε το σκάφος «Γαύδος» του Λιμενικού.


Ο Ντιμιτρόφ για το Σκοπιανό: «Δεν χρειαζόμαστε ρίζες 2.000 ετών, έχουμε ωριμάσει»

«Η χώρα μου έχει ωριμάσει και δεν χρειάζεται πλέον ρίζες 2.000 ετών για να νιώσει αυτοπεποίθηση», τόνισε ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών, Νικόλα Ντιμιτρόφ, από τη Σόφια κατά τη διήμερη άτυπη Σύνοδο των ΥΠΕΞ των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης («Gymnich»).

Τον δρόμο για τη Βουλή πήρε η μήνυση Σαμαρά εις βάρος της συμμορίας Τσίπρα-Παπαγγελόπουλου

Στα χέρια της Βουλής διαβιβάζεται η μήνυση του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά με την οποία στράφηκε σε βάρος του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου για την υπόθεση της Νovartis.

Μήνυση κατά δύο προστατευόμενων μαρτύρων από τον Αβραμόπουλο

Μηνυτήρια αναφορά κατά δύο προστατευομένων μαρτύρων στην υπόθεση NOVARTIS για ψευδορκία, συκοφαντική δυσφήμιση και ψευδή καταμήνυση, κατέθεσε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Το άδοξο τέλος του ηθοποιού Χρήστου Νέγκα - Η Αθηναΐς Νέγκα είναι κόρη του

Στις 21 Ιουνίου του 1981 μια είδηση συγκλόνισε την κοινή γνώμη, αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ηθοποιός Χρήστος Νέγκας βρέθηκε πνιγμένος στα νερά της παραλίας της Αναβύσσου. Ρεπορτάζ από την εφημερίδα «τα Νέα» Το άψυχο σώμα του ηθοποιού βρέθηκε από κολυμβητές, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εποχής.

ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕ; Το γεύμα της Βασιλικής Θάνου με 12 ΛΙΓΟΥΡΙΑ προέδρους εφετών

Εν μέσω πολιτικής θύελλας που ξέσπασε με την υπόθεση Novartis και την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για χειραγώγηση της δικαιοσύνης, η Βασιλική Θάνου συνέφαγε σε εστιατόριο της λεωφόρου Αλεξάνδρας με 12 εν ενεργεία προέδρους Εφετών.

ΦΩΤΟ-Βόλτες γύρω από τα Ιμια και πάλι οι Τούρκοι παρά το ότι ο Κοτζιάς έσκισε την κιλότα του

Κινητικότητα και στο νησάκι Τσαβούς, απέναντι από τα Ιμια, όπου κατασκευάζεται στρατιωτικό φυλάκιο - Κοτζιάς: Δεν θα απαντήσουμε ξανά ειρηνικά στην Τουρκία

Μετά από δύο ημέρες αποχής και διακριτικής επιτήρησης εκ του μακρόθεν, τις τελευταίες ώρες τουρκικά σκάφη έχουν αρχίσει ξανά και έχουν πιο έντονη παρουσία στην περιοχή των Ιμίων.

«Την αστική δημοκρατία, πάντως, δεν θα την ανατρέψουν» (Α. Σαμαράς)

Έτσι κατέληγε η δήλωση που έκανε ο πρώην πρωθυπουργός μετά την υποβολή μήνυσης κατά του Α. Τσίπρα, του Δ. Παπαγγελόπουλου και κατά δικαστικών λειτουργών.

Όντως, κινδυνεύει η Δημοκρατία μας; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ικανότητα και την δυνατότητα να αλλοιώσει τα βασικά χαρακτηριστικά του πολιτεύματος μας;


Η φωτογραφία από του Αγίου Βαλεντίνου που συγκίνησε: Ανδρας τρώει μόνος, κλαίγοντας [εικόνα]

Μπορεί για μερικούς ο Αγιος Βαλεντίνος να είναι η ημέρα- ύμνος στον έρωτα, αλλά αυτή η φωτογραφία αποδεικνύει πως υπάρχουν και άτομα που νιώθουν βαθιά θλίψη και πόνο.

Στην φωτογραφία, την οποία έβγαλε μία κυρία που γιόρταζε την ημέρα, φαίνεται ένας χήρος άνδρας
να τρώει μόνος τους, έχοντας απέναντι την τέφρα της νεκρής συζύγου του.

Drone καταγράφει το πλοίο-φάντασμα στο Γύθειο – Η ιστορία του «Δημήτριος» [βίντεο]

Από το 1981 το πλοίο «Δημήτριος» βρίσκεται προσαραγμένο σε παραλία του Γυθείου. Με το πέρασμα των χρόνων το ναυάγιο μετατράπηκε στην απόλυτη τουριστική ατραξιόν με τους χρήστες του tripadvisor να παραμιλούν.


ΣΚΙΤΣΟ-Η «δημοσκόπηση» του Αρκά


Στο ερώτημα «πώς βλέπετε το μέλλον της χώρας»

Με μια ιδιόμορφη «δημοσκόπηση» επιχείρησε ο Αρκάς να αποτυπώσει την απαισιοδοξία των Ελλήνων αλλά και την αγωνία τους για την επόμενη ημέρα στη χώρα.

ΚΛΑΜΑ με την οικολογική σακούλα Χατζηπαναγή - ΦΩΤΟ

Με έναν ευφάνταστο τρόπο, οι οπαδοί του Ηρακλή σχολιάζουν το μέτρο τιμολόγησης της πλαστικής σακούλας και πραγματικά τα σπάνε.


ΑΓΡΙΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΑ! Κοτζιάς: Σκάνδαλο Novartis υπάρχει, ας αποδείξουν ότι είναι αθώοι

Αίσθηση προκαλεί η τοποθέτηση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά για το σκάνδαλο Novartis, αφού κάλεσε τους 10 πολιτικούς να ...αποδείξουν ότι είναι αθώοι.

ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! ΓΥΦΤΟΙ διέλυσαν δύο περιπολικά κι η ΕΛΑΣ το απέκρυψε

Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη για μια ακόμη φορά στον καταυλισμό Ρομά στην Αγία Σωτήρα.

Η ΕΛ.ΑΣ. κλήθηκε για να επιβάλει την τάξη καθώς από τον καταυλισμό ακουγόταν δυνατά μουσική και έπεφταν -για μια ακόμη φορά- άσκοποι πυροβολισμοί.


ΤΙΠΟΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΟΓΥΦΤΟΙ ΘΑ 'ΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! Φρίκη στην Κύπρο: Στα 15 του βίαζε τα ανήλικα αδέρφια του

Τα δύο θύματα ήταν 6 και 10 χρόνων, όταν τα βίαζε - Η υπόθεση οδηγήθηκε ενώπιον της δικαιοσύνης όταν ένας εκ των ανηλίκων ανέφερε στη δασκάλα του κάποιες από τις αποτρόπαιες πράξεις που λάμβαναν χώρα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αιφνιδιάζει με προεκλογικό συνέδριο

Επίσπευση την εσωκομματική διαδικασία στις αρχές καλοκαιριού ή το φθινόπωρο

Στη σύγκληση του 12ου τακτικού συνεδρίου της Ν.Δ. τους αμέσως επόμενους μήνες προσανατολίζονται οι «γαλάζιοι» επιτελείς, με φόντο την ολική επαναφορά των σεναρίων περί σκέψεων του Μεγάρου Μαξίμου για προσφυγή στις κάλπες πολύ πριν από την χρονική εξάντληση της παρούσας κυβερνητικής θητείας.


Αστειάκια Τσίπρα και τύχη-«βουνό» για Καρανίκα στην κοπή της (ασταύρωτης) βασιλόπιτας


Ήταν µεσηµέρι της 2ας Φεβρουαρίου, στο νεοκλασικό της οδού Ηρώδου Αττικού 19. Οι δρόµοι είχαν κλείσει από νωρίς πέριξ του Μεγάρου Μαξίµου, για λόγους ασφαλείας, µε… κλούβες της Ελληνικής Αστυνοµίας και η είσοδος στο κτίριο γινόταν µόνο µε λίστα και, φυσικά, τη σχετική επίδειξη των ταυτοτήτων ή των καρτών που έχει εκδώσει η Γενική Γραµµατεία του πρωθυπουργού.


Μήνυση Σαμαρά: Αυτές είναι οι γκρίζες ζώνες του κατηγορητηρίου για Novartis

Κραυγαλέες αντιφάσεις των προστατευομένων μαρτύρων και γεγονότα που συγκρούονται με την απλή λογική, επισημαίνει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην μήνυση που κατέθεσε την Παρασκευή, κατά του πρωθυπουργού, των προστατευομένων μαρτύρων και των δικαστικών που ενεπλάκησαν στην υπόθεση NOVARTIS.

Λύση στο Σκοπιανό βλέπει η Κομισιόν – Συνάντηση Μέρκελ, Ζάεφ

Το Σκοπιανό αποτελεί βασικό στοιχείο της πολιτικής ατζέντας στην ευρωπαϊκή πολιτική σκηνή.Μάλιστα, την Τετάρτη αναμένεται να συναντηθούν ο πρωθυπουργός των Σκοπίων κ. Ζόραν Ζάεφ και η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Άνγκελα Μέρκελ.Βασικό θέμα της συνάντησης θα είναι οι διμερείς σχέσεις και τρέχοντα θέματα ευρωπαϊκής και περιφερειακής πολιτικής.

Βόλος: Μεθυσμένος Αλβανός οδηγούσε 11 χρόνια χωρίς δίπλωμα

Ο 44χρονος αναγκάστηκε να ομολογήσει, ότι οδηγεί αυτοκίνητο από το 2007, αλλά δεν είχε βγάλει ποτέ άδεια ικανότητας οδήγησης

Τα… «οχτάρια» που έκανε με το αυτοκίνητό του στην πόλη του Βόλου ένας Αλβανός, έκαναν τους αστυνομικούς της Τροχαίας να τον σταματήσουν για αλκοτέστ. Όταν παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, αποκαλύφθηκε ότι οδηγούσε επί 11 ολόκληρα χρόνια χωρίς δίπλωμα!


ΠΟΙΣ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ! Εργαζόταν ως γιατρός στο νοσοκομείο Καβάλας για 17 χρόνια χωρίς πτυχίο!

Ο εν λόγω επιμελητής Β΄ είχε διοριστεί το 2001 - Ο διορισμός του πλέον ανακλήθηκε
Απίστευτο κι όμως ελληνικό! Στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας βρέθηκε γιατρός, ο οποίος φρόντιζε ασθενείς για 17 χρόνια χωρίς να έχει πτυχίο!

AYTOYΣ TOYΣ METΡAEI O KAMMENOΣ; Κρατούμενος αυτοκτόνησε με κουβέρτα μέσα στο κελί του

Σοκ έπαθαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Κίσσαμου Χανίων, καθώς ένας κρατούμενος αυτοκτόνησε στον χώρο των κρατητηρίων.

Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για 54χρονο από την Αλβανία, ο οποίος κρατείτο τις τελευταίες ημέρες, λόγω στέρησης άδειας παραμονής του στην Ελλάδα μέχρι να κινηθεί η διαδικασία απέλασης του. Τον 54χρονο εντόπισαν νεκρό αργά χθες βράδυ, άνδρες του Α.Τ Κισσάμου.


ΜΟΝΟ ΟΙ ΥΑ ΑΔΩΝΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ! Παραστατίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Πολιτική πράξη και όχι ποινικό αδίκημα οι χειρισμοί που κόστισαν «30, 10, 5 δισ. ή τίποτα»


«Αυτό που απασχολεί την πλειοψηφία είναι οι αλυτρωτικές θέσεις» εκτίμησε για το Σκοπιανό ο βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική διαχείριση και πολιτικές πράξεις χαρακτήρισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Παραστατίδης τους χειρισμούς του α΄ εξαμήνου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ το 2015 που κόστισε «30, 10, 5 δισ. ή τίποτα» και ως εκ τούτου, σύμφωνα με όσα είπε στο ΘΕΜΑ 104,6, «δεν έχουν σχέση με ποινικά αδικήματα και δωροδοκίες».

Επιμένει σε σόου η κυβέρνηση για την προανακριτική -Αγόρασαν 10 νέες κάλπες [εικόνες]

Πυρετωδώς ετοιμάζεται η βουλή για την συνεδρίαση της επόμενης Τετάρτης, στη οποία θα συζητηθεί και θα αποφασιστεί η σύσταση προανακριτικής επιτροπής για 10 πολιτικά πρόσωπα, τα οποία σύμφωνα με την δικογραφία του Αρείου Πάγου και την πρόταση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εμπλέκονται στο σκάνδαλο Novartis.

Νομική Αθηνών και Θεσσαλονίκης: Πρώτα βρείτε λεφτά για καθηγητές και καθαρίστριες και μετά ανοίξτε σχολή στην Πάτρα

Δεν υφίσταται περιθώριο για τον σχεδιασμό νέων νομικών σχολών, πριν να εκπληρωθούν οι προϋποθέσεις για την εύρυθμη λειτουργία των υφιστάμενων, διαφορετικά οι νέες σχολές θα κληθούν να μοιρασθούν τους ήδη πενιχρούς πόρους.

Αυτό είναι το τραγούδι της κόρης του Τερζή που (πιθανότητα) θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision 2018 [βίντεο]

Η Αρετή Κετιμέ και οι Χοροσταλίτες αποχώρησαν από τη διαγωνιστική διαδικασία για τη Eurovision, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές κατά της ΕΡΤ.

Κατά συνέπεια η κόρη του Πασχάλη Τερζή, Γιάννα, είναι η μοναδική υποψήφια και άρα αυτή που θα μας εκπροσωπήσει ως χώρα στη Eurovision, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, την τελευταία στιγμή.

Άρθρο να 'χαμε να γέγαμε του Κυριάκου στη σελίδα του κολαούζου του ΣΥΡΙΖΑ, Χατζηνικολάου

Για να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών
Του Κυριάκου Μητσοτάκη
Πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας
Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

Κατά την τελευταία συνταγματική αναθεώρηση, ως νέος τότε βουλευτής, είχα επιχειρήσει να συλλέξω τις 50 υπογραφές που χρειάζονταν για να κριθεί αναθεωρητέο το άρθρο 86 του Συντάγματος, περί ευθύνης υπουργών, το οποίο κανένα κόμμα δεν είχε συμπεριλάβει στις αναθεωρητικές προτάσεις του.

Ν.Δ. για Κοτζιά: Χρειάστηκαν 15 ώρες για να αντιδράσει- Συνεχίζει να ασκεί εξωτερική πολιτική για εσωτερική κατανάλωση

"Χρειάστηκαν 15 ώρες για να αντιδράσει ο κ. Κοτζιάς στην πειρατική ενέργεια σε βάρος ελληνικού σκάφους, εντός των χωρικών μας υδάτων, στην περιοχή των Ιμίων", αναφέρει σε ανακοίνωση της η Ν.Δ., σχολιάζοντας το απόσπασμα της συνέντευξης του Υπουργού Εξωτερικών, στο χθεσινοβραδινό δελτίο ειδήσεων του Alpha.

Ενα μοντέλο στην Ψαραγορά -Από τις πασαρέλες... στα νωπά ψάρια για το μεροκάματο [βίντεο]

Ψαραγορά της Αθήνας, παραμονές της Καθαράς Δευτέρας. Ενας must... προορισμός για τους Αθηναίους καλοφαγάδες και όσους τιμούν τα έθιμα. Αλλά και μια καλή λύση, για όσους ψάχνουν τις καλύτερες τιμές. Ανάμεσα στους πάγκους με τα νωπά ψάρια και τα θαλασσινά, ένας πωλητής ξεχωρίζει.

ΚΛΑΙΜΕ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Το ΠΑΣΟΚικό iefimerida διαψεύδει το κράξιμο στον κινέζο :)))

Ναι ρε άμα κυκλοφοράει ο κινέζος ο κόσμος του πετάει λουλούδια και τρέχει να τον αγκαλιάσει! Αστεία προσπάθεια να διαψεύσουν την είδηση αφού περίμεναν μερικές ώρες για να σιγουρευτούν ότι δεν υπάρχει βίντεο.... λες και έχει κανα ζόρι το cyclades24 να γράψει μια παπαριά για τον Σημίτη...

Διαβάστε την προσπάθεια του iefimerida του "εκσυγχρονιστή" Ράπτη να διαψεύσει την είδηση με τέτοιο ζόρι  που σε κάθε πρότση βάζει τη λέξη "ψευδώς":

Fake news η «αποδοκιμασία Σημίτη» σε πλοίο προς τη Σύρο

Ποτέ δεν έγινε το περιστατικό που περιγράφουν ορισμένα ΜΜΕ, για δήθεν «αποδοκιμασίες» του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, στο πλοίο της γραμμής με προορισμό τη Σύρο.