17 Φεβρουαρίου 2018

ΦΩΤΟ-Ρε μαλ@κες στο ΥΠΟΙΚ τι πίνετε και πανηγυρίζετε επειδή η Fitch σας έφερε εκεί που ήμασταν επί Σαμαρά;


Στην αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας κατά μία βαθμίδα (σε Β από -Β) από τον οίκο Fitch αναφέρεται σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών και πανηγυρίζει μιλώντας για "ισχυρή ένδειξη της σταθερά ανοδικής πορείας της και της διαρκούς ανάκτησης της εμπιστοσύνης των επενδυτών"... δηλ. ρε απατεώνες ο Σαμαράς που σας παρέδωσε τη χώρα στην ίδια βαθμίδα αξιολόγησης σας έδωσε τη χώρα σε "σταθερά ανοδική πορεία με διαρκή ανάκτηση της εμπιστοσύνης των επενδυτών" και σε 6 μήνες την πήγατε στην κατηγορία σκουπίδι;


«Μύλος» με τον «Αντώναρο του ΠΑΣΟΚ»

Στο στόχαστρο πολλών μπαίνει τελευταία ο Γιάννης Ραγκούσης.

Αυτό τουλάχιστον εκτιμά η εφημερίδα Real News, σημειώνοντας πως με αφορμή τη θέση που πήρε για τη Novartis ο Γιάννης Πρετεντέρης τον χαρακτήρισε «Αντώναρο του ΠΑΣΟΚ».

Χιλιάδες Τούρκοι ψάχνουν τρόπο να πάρουν ελληνική υπηκοότητα –Η ηλεκτρονική εφαρμογή που τους έστειλε στα προξενεία (ΒΙΝΤΕΟ)

Χιλιάδες Τούρκοι πολίτες ψάχνουν τρόπο για να αποκτήσουν την ελληνική υπηκοότητα, έπειτα από με μία ηλεκτρονική εφαρμογή η οποία αποκαλύπτει σε όποιον θέλει το γενεαλογικό δέντρο του που φτάνει μέχρι το 1800.


Σοκαριστικό τροχαίο με φορτηγό που "έλιωσε" αυτοκίνητα και μία μηχανή - 5 νεκροί - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σε αυτοκινητόδρομο της Καλιφόρνια. Ο οδηγός ενός φορτηγού, έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και παρέσυρε διερχόμενα οχήματα προκαλώντας τον πανικό.


Τελείωσαν τα ψέματα ΓΙΔΙΑ! Ξεκινούν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί – Στο σφυρί χιλιάδες ακίνητα

Την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου ανοίγει εκτός απροόπτου, σύμφωνα με τον νόμο που ψηφίστηκε τον Ιανουάριο στη Βουλή, η αυλαία της αποκλειστικά ηλεκτρονικής διενέργειας των πλειστηριασμών ακινήτων από τράπεζες και ιδιώτες, ενώ ταυτόχρονα πέφτει η αυλαία των φυσικών πλειστηριασμών που μέχρι σήμερα, κατά ένα μέρος τους, διεξάγονταν από τα Ειρηνοδικεία.

ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΑΕΚ! Η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο κόντρα (83-88) στον Ολυμπιακό [εικόνες & βίντεο]


[Ξεκινάνε πέτρινα χρόνια για ΟΣΦΠ... μόνο σε κανα πόλο και αν κανα τίτλο... πήρε κι η ΑΕΚ ένα κύπελλο, φτάνει για φέτος... τα υπόλοιπα θα τα πάρουν ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο και ΠΑΟ στο μπάσκετ]

Η ΑΕΚ κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κέρδισε τον Ολυμπιακό στον τελικό της Κρήτης και είναι Κυπελλούχος Ελλάδος για το 2018!

Η Ενωση ήταν καλύτερη και μπροστά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και νίκησαν τον ΟΣΦΠ με 83-88.


Συνάντηση Κουμουτσάκου με τον υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Ν. Ντιμητρόφ

Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε ανταλλαγή απόψεων για το θέμα της ονομασίας της γειτονικής χώρας.

Ο Tομεάρχης Eξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, συναντήθηκε σήμερα, Σάββατο 17 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο των εργασιών της Συνδιάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, με τον Υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ κ. Νικολά Ντιμητρόφ, κατόπιν πρότασης του τελευταίου.


Το «θαύμα» της NASA: Ο Ήλιος από την επιφάνεια του πλανήτη Άρη

Εκπληκτική εικόνα με αφορμή τη συμπλήρωση 5.000 ημερών αποστολής του Mars Rover Opportunity - «Μας δείχνει πόσες ακόμα εκπλήξεις υπάρχουν στον κόκκινο πλανήτη», δήλωσε ο διευθυντής του προγράμματος


Βίντεο: Ατζαμής διαρρήκτης -Πέταξε το τούβλο στο κεφάλι του συνεργού του

Αν όλοι οι διαρρήκτες ήταν έτσι, τότε η αστυνομία θα είχε εξαιρετικά εύκολο έργο.

Ο συγκεκριμένος, αποδείχθηκε ιδιαίτερα ατζαμής, καθώς κατάφερε να... ρίξει αναίσθητο τον συνεργό του.


Τα επαινετικά λόγια του Aδωνι για άρθρο του Θ. Ρουσόπουλου

Το άρθρο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Θοδωρή Ρουσόπουλου στην κυριακάτικη εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» κοινοποίησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, γράφοντας το ακόλουθο επαινετικό σχόλιο:


Συναντήσεις Κυριάκου με Γιλντιρίμ, Λαβρόφ, Κούρτς και Λαγκάρντ στο Μόναχο -Τι συζήτησαν

Στο Μόναχο όπου διεξάγεται το «Νταβός της γεωπολιτικής», βρίσκεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο αρχηγός της ΝΔ, στο πλαίσιο του Munich Security Conference, συναντήθηκε με τον Τούρκο πρωθυπουργό, Μπιναλί Γιλντιρίμ, με τον οποίο συζήτησαν για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το επεισόδιο στα Ιμια.


ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΓΙΔΙΑ! Στα €450 η σύνταξη με 35ετία τα επόμενα χρόνια

της Μαίρης Λαμπαδίτη

«Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η γενική διευθύντριά του Κριστίν Λαγκάρντ έχουν διατυπώσει για άλλη μία φορά λάθος εκτιμήσεις σε σχέση με τη συνταξιοδοτική δαπάνη στην Ελλάδα. Αν η προσέγγισή τους ήταν σωστή, τότε δεν θα απαιτούνταν μείωση έως 18% στις συντάξεις το 2019», επισημαίνει ο ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου Σάββας Ρομπόλης με αφορμή την παρέμβαση της κυρίας Λαγκάρντ στο Νταβός της Ελβετίας.


Φωτογραφία-σοκ: Κομμένο κεφάλι ελαφιού κρεμασμένο στα κέρατα του αντιπάλου του

Προηγήθηκε μάχη μέχρι θανάτου μεταξύ των δύο ζώων - Ο νικητής μονομάχος χρησιμοποίησε τεράστια δύναμη

Η άγρια φύση έχει τους δικούς της κανόνες... Φωτογραφία που τραβήχτηκε σε δάσος της Βόρειας Ντακότα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, δείχνει το κομμένο κεφάλι ενός ελαφιού να κρέμεται από τα κέρατα ενός άλλου ελαφιού, με το οποίο προφανώς είχε έρθει σε άγρια σύγκρουση.


Πρωτοσέλιδα και οπισθόφυλλα Κυριακής 18-02-2018

Δείτε τις εφημερίδες της Κυριακής που λόγω Καθ. Δευτέρας κυκλοφορούν αύριο:

Θερμό επεισόδιο στο Μαξίμου τη νύχτα των Ιμίων


Για θερμό επεισόδιο στο Μαξίμου μετά το σοβαρό επεισόδιο στα Ιμια, κάνουν λόγο «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα τα όσα έγιναν εκείνο το βράδυ, σε κυβερνητικό επίπεδο, καταδεικνύουν ότι βαθαίνει το χάσμα στις σχέσεις του πρωθυπουργού με τον υπουργό Αμυνας.


Έλληνας τραγουδιστής χαρακτηρίζει τον Άγιο Βαλεντίνο...πόρνο

Γνωστός λαϊκός τραγουδιστής με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ξεσπά κατά του Αγίου Βαλεντίνου, χαρακτηρίζοντας τον "καθολικό ψεύτη - πόρνο".

Σάλος με παίκτες της Γουέστ Μπρομ που...έκλεψαν ταξί στη Βαρκελώνη


Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αγγλία μετά την είδηση πως τέσσερις παίκτες της Γουέστ Μπρομ έκλεψαν ταξί κατά την παραμονή της ομάδας στη Βαρκελώνη, στο πλαίσιο μίνι προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον αρχηγό των "baggies", Τζόνι Έβανς, τον πρώην διεθνή Άγγλο μέσο, Γκάρεθ Μπάρι, τον πρώην παίκτη της Τότεναμ, Τζέικ Λίβερμορ και τον Ουαλό τερματοφύλακα, Μπόαζ Μάιχιλ.


Ακόμη μια νύχτα με μολότοφ στα Εξάρχεια

Μια ακόμη βραδιά «έβρεξε» μολότοφ στα Εξάρχεια και διαδοχικές επιθέσεις κουκουλοφόρων σε βάρος διμοιρίας των ΜΑΤ.


Ο Φορτσάκης ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στην Άμυνα της χώρας: Να καλούνται σε εκπαίδευση...

Τη συμμετοχή των πολιτών στην Άμυνα της χώρας, πρότεινε μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ Θεόδωρος Φορτσάκης.


ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! Συνελήφθη χειρουργός σε δημόσιο νοσοκομείο της Αττικής για «φακελάκι»

Εξηνταεξάχρονος γιατρός δημοσίου νοσοκομείου της Αττικής συνελήφθη για «φακελάκι» από τη διεύθυνση Εσωετικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ.

Η υπόθεση διερευνήθηκε ύστερα από καταγγελία, σύμφωνα με την οποία ο γιατρός απαίτησε από 41χρονη ημεδαπή το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, για χειρουργική επέμβαση στην οποία θα προέβαινε.


Βίντεο: «Κόλαση» σε κρουαζιέρα -Αγριος καβγάς, 30 τραυματίες

Χάος ξέσπασε σε κρουαζιερόπλοιο, όταν επιβάτες πιάστηκαν στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν περίπου 30 άτομα.

Το Carnival Legend κατευθυνόταν στη Μελβούρνη, όταν ξέσπασε ο άγριος καβγάς και ο καπετάνιος έκανε αναγκαστική στάση στο Εντεν, προκειμένου να απομακρυνθούν από το πλοίο έξι άνδρες και 3 έφηβοι. Αλλοι 14 επιβάτες, ανάμεσά τους γυναίκες και παιδιά, αποβιβάστηκαν, σύμφωνα με την αστυνομία. Και οι 23 εκτιμάται ότι ήταν μέλη της ίδιας οικογένειας.

Η αμαρτωλή ιστορία του ΧΥΤΑ Γραμματικού (ΦΩΤΟ)

Κλιμακώνεται η πολύχρονη διαμάχη των κατοίκων του Γραμματικού με τις αρμόδιες κρατικές αρχές, σχετικά με την κατασκευή ΧΥΤΑ σε μια ορεινή καταπράσινη έκταση του Μαραθώνα, με τους πολίτες να δηλώνουν ανυποχώρητοι σε οποιοδήποτε ενδεχόμενο μεταφοράς «έστω και μιας σακούλας σκουπιδιών στην περιοχή τους», την Περιφέρεια Αττικής να επιμένει στη λειτουργία του «ως μια απαραίτητη λύση για την Αττική» και τελικά την Ευρωπαϊκή Ένωση να καλείται πολύ σύντομα να αποφασίσει το τι μέλλει γενέσθαι.

Οι μεγάλες ζημιές στο «Γαύδος» μετά το επεισόδιο με τους Τούρκους στα Ιμια [εικόνες & βίντεο]

Νέες εικόνες στις οποίες φαίνονται οι υλικές ζημιές που υπέστη το πλοίο του Λιμενικού «Γαύδος» μετά τον εμβολισμό του από την τουρκική ακταιωρό.


ΒΙΝΤΕΟ-Είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος... άσχετα αν δεν ξέρουμε τι λέει το Σύνταγμα


Αυτά τα καφενεία κυβερνάνε τη χώρα...

Καρφώθηκε μόνος του ο Γάκης του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος έμαθε στην τηλεόραση τι λέει το Σύνταγμα αφού θεωρούσε ότι καλώς πήγε ο Τζανακόπουλος στον Άρειο Πάγο για να ενημερωθεί καθώς...

Η οφθαλμαπάτη που θα σας τρελάνει: Τι χρώμα έχουν οι καρδιές; - ΒΙΝΤΕΟ

Η οφθαλμαπάτη αυτή έχει τρελάνει τους χρήστες του διαδικτύου. Με την πρώτη (και τη δεύτερη θα λέγαμε...) ματιά οι δυο καρδιές της εικόνας έχουν διαφορετικό χρώμα. Η μία φαίνεται μοβ και η άλλη ανοιχτό πορτοκαλί.

Κύπρος: Εξέγερση σε κέντρο υποδοχής προσφύγων -Εβαλαν φωτιές, πέταξαν πέτρες σε εργαζόμενους και πυροσβέστες

Σοβαρά επεισόδια έγιναν αργά το βράδυ της Παρασκευής, στο κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας προσφύγων στην Κοφίνου, στην Κύπρο.

Η προπόνηση της καυτής Μαριάννας Καλλέργη! ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαριάννα Καλλέργη δεν χρειάζεται να ποζάρει αισθησιακά στον φακό για να τραβήξει πάνω τα βλέμματα, αφού και μόνο με το βίντεο προπόνησής της, εξάπτει την φαντασία των ανδρών (ότι θα τους αρχίσει στα γρήγορα κροσέ;).


Δεν πάει ο νους σας ποιος δημοσιογράφος «παίζει» για τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια!

Ένα από τα ονόματα που όπως όλα δείχνουν είναι πολύ πιθανό να συμπεριληφθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ είναι αυτό του γνωστού δημοσιογράφου και παρουσιαστή με καταβολές από την Σύρο, Βαγγέλη Περρή!

Κικίλιας: «Δεν έχουμε εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση για τα εθνικά θέματα»

Ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση – Εκτιμά ότι το επεισόδιο στα Ίμια δεν είναι απομονωμένο από μια αλληλουχία προκλητικών κινήσεων της Τουρκίας

ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΡΕΑΣ! ΥΠΕΞ: Η Τουρκία κάνει πως δεν ξέρει την πραγματικότητα που η ίδια προκαλεί

Σκληρή κριτική στην Τουρκία ότι όποτε καλείται να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο αντιδρά σαν να αγνοεί τις προκλήσεις που η ίδια προξενεί άσκησε το υπουργείο Εξωτερικών, υπό τη σκιά της έντασης που επικρατεί στο Αιγαίο μετά τον εμβολισμό πλοίου του Λιμενικού Σώματος ανοιχτά των Ιμίων από τουρκική ακταιωρό.

Guardian: Λεμεσός, η πόλη που πλουτίζει από ρωσικά λεφτά

Σχεδόν πέντε χρόνια μετά την οικονομική κρίση και τη διάσωση της Κύπρου, η Λεμεσός βιώνει «έκρηξη» στην ανάπτυξης της κτηματαγοράς, η οποία τροφοδοτείται από ρωσικά χρήματα, γράφει ο Guardian.

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Βαρουφάκη: Να ανοίξει το επάγγελμα του κομμωτή

Απαντητική επιστολή του προέδρου του DiEM 25 στον Σπύρο Πρίφτη, ο οποίος διαμαρτύρεται ότι η κυβέρνηση έκλεισε ξανά το επάγγελμα του κουρέα- κομμωτή


Η οργή του πληρώματος του "Γαύδος" κατά τον εμβολισμό του από την τουρκική ακταιωρό - ΦΩΤΟ

Τρομακτική ψυχραιμία επέδειξε ο κυβερνήτης του «Γαύδος» Σπύρος Κρουστάλης τη στιγμή που το τουρκικό περιπολικό «Umut» εμβόλισε το πλοίο του Λιμενικού στα Ίμια.

Κυπριακή ΑΟΖ: Τουρκικά πολεμικά πλοία εξακολουθούν να παρεμποδίζουν το γεωτρύπανο της ENI

Για ένατη ημέρα, τουρκικά πολεμικά πλοία εξακολουθούν να παρεμποδίζουν το γεωτρύπανο της ENI να προσεγγίσει τον στόχο «Σουπιά» στην κυπριακή ΑΟΖ.

Το bitcoin και τα «αδελφάκια» του καταναλώνουν ηλεκτρική ενέργεια όση η Ελλάδα σε έναν χρόνο

Οσο πιο δημοφιλή γίνονται το bitcoin και τα άλλα κρυπτονομίσματα, τόσο περισσότερο επιβαρύνουν το περιβάλλον.


Ο ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΡΟΜΑ



Την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τις αρχές, για την απομάκρυνση των Ρομά από την περιοχή του Κορακόνερου, με την προϋπόθεση ωστόσο ότι θα τηρηθεί κατά

ΕΚΤΑΚΤΟ! Αποκλειστικό βίντεο της απάντησης Κοτζιά στον Ερντογαν


"Δεν θα υπάρξει ξανά τέτοια ‘ειρηνική’ ας το πούμε συμπεριφορά από την ελληνική πλευρά" δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Κοτζιάς, για τις συνεχιζόμενες προκλήσεις των Τούρκων στα Ιμια

Δείτε το βίντεο με τη δήλωσή του:

ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟ 2013 ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ 12 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΦΡΟΥΖΗ"! Κουρουμπλής: Δεν έχω καμία σχέση με τη Novartis

«Καμία σχέση με την πραγματικότητα» δεν έχει η προσπάθεια ορισμένων να συσχετίσουν το όνομά μου με το σκάνδαλο Novartis, δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής.


Επίθεση του Μανιάτη στον Καμμένο: Συνιστά ντροπή για την κυβέρνηση

Σκληρή κριτική στον Πάνο Καμμένο άσκησε ο Γιάννης Μανιάτης για τους χειρισμούς του υπουργού Εθνικής Άμυνας αναφορικά με τα εθνικά θέματα και τις τουρκικές προκλήσεις.

ΦΑΠΕΣ από Λαγκάρντ που διαλύει το παραμύθι: Η Αθήνα υπό στενή επιτήρηση και μετά τον Αύγουστο

Αν και η Ελλάδα βγαίνει από τα μνημόνια, κατά πάσα πιθανότητα τον ερχόμενο Αύγουστο, η χώρα θα παραμείνει υπό επιτήρηση, ξεκαθαρίζει η επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξή της στη γερμανική Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, σύμφωνα με την Deutsche Welle.


Κασιμάτης: Το λουλούδι του Αναρχοχουλιγκανισμού ανθίζει

[ΦΩΤΟ-Εδώ και σαράντα χρόνια, ευτυχώς έχει πάψει να υπάρχει στη ζωή μου η λέξη «μαθηματικά». (Είναι κάτι σαν το Ολοκαύτωμα – δεν μιλάς ποτέ γι’ αυτό αν σου έχει συμβεί και έχεις επιβιώσει...) Ακριβώς αυτό το πρόβλημα, το γεγονός δηλαδή ότι τα Μαθηματικά κάνουν αρκετούς μαθητές να νιώθουν ηλίθιοι, προσπαθεί να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση Μακρόν στη Γαλλία και ανέθεσε στον εικονιζόμενο σπουδαίο μαθηματικό Σεντρίκ Βιλανί να ετοιμάσει πρόταση για τη μεταρρύθμιση της διδασκαλίας του μαθήματος.]

Μαθαίνω εκ των υστέρων ότι οι καλά πληροφορημένοι (δεν ανήκα σε αυτούς, καθότι αναλφάβητος ποδοσφαιρικώς) δεν εξεπλάγησαν καθόλου που ο «Ρουβίκωνας» έβγαλε απειλητική ανακοίνωση για τους οπαδούς της Ντιναμό Κιέβου, με την οποία χθες αγωνίστηκε η ΑΕΚ. Για τους επαΐοντες, ήταν κοινός τόπος ότι η μαγιά του «Ρουβίκωνα» είναι οι χουλιγκάνοι της ΑΕΚ.


Μια πόλωση τους σώζει

Του Γιάννη Σιδέρη

Τα γεγονότα των Ιμίων  και  της Novartis σκίασαν την μέγιστη… επιτυχία. Η Ελλάδα για μια ακόμη χρονιά «καταυγάζει» (σ)τον πλανήτη με τις επιδόσεις της. Κατοχύρωσε επάξια την Πέμπτη θέση, μαζί με την αντίδικο Τουρκία, στον δείκτη «μιζέριας»  που δημοσίευσε το Bloomberg (Misery Index). Μάλιστα από πέρυσι κάναμε ένα λαμπρό βήμα προς τα κάτω, καθώς βρισκόμασταν στην έκτη θέση. Ο συγκεκριμένος δείκτης αναδεικνύει τις χειρότερες οικονομίες του κόσμου, με αξιολογικό κριτήριο τις δυσοίωνες  προοπτικές τους για το 2018. 


ΣΤΑΛΙΝΑ ΠΕΣ ΠΑΛΙ "Good diplomacy ε;" ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ! Τουρκικό ΥΠΕΞ: Ανεύθυνη η στάση του Ν. Κοτζιά

Επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά εξαπολύει το τουρκικό ΥΠΕΞ με αφορμή τις δηλώσεις του στη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, υποστηρίζοντας ότι υιοθετεί μη ειρηνική στάση και ότι ξεπερνά τα όρια.


Αδωνις Γεωργιάδης: «Παράγω περισσότερο θόρυβο απ’ όσο θα έπρεπε...»

Εν μέσω σελίδων από τη δικογραφία για τη Novartis και μέσα από προσωπικές του σημειώσεις, τηλεφωνήματα και τιτιβίσματα στα κοινωνικά δίκτυα, ο Αδωνις Γεωργιάδης παρουσιάζεται πολύ θυμωμένος. Πολύ περισσότερο θυμωμένος και έντονος από τις –ούτως ή άλλως υψηλών τόνων– δημόσιες παρεμβάσεις του.


Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο μαϊμού ατζέντης που ασελγούσε σε ΒΛΑΜΜΕΝΕΣ υποσχόμενος καριέρα μοντέλου


[Σ' αυτό το σημείο πρέπει να δίνονται στη δημοσιότητα και οι φώτο των βλαμμένων (τουλάχιστον των ενήλικων) που του καθόντουσαν νομίζοντας ότι θα βγάλουν εύκολα χρήμα ενώ η υπόλοιπη κοινωνία διάβαζε, σπούδαζε ή δούλευε για να κερδίσει χρήματα. Η κοινωνία πρέπει να ξέρει ποιοι προσπαθούν να την κοροϊδέψουν για να μπορεί να προφυλαχτεί-Πρέπει να δίνονται στη δημοσιότητα οι φώτο και για τον επιπλέον λόγω ότι τον κατήγγειλαν επειδή τελικά δεν είχε γραφείο μόντελινγκ και τελικά δεν έγιναν μοντέλες... αν όμως είχε και τις είχε στείλει ας πούμε στην Αθήνα σε καμιά επίδειξη θα έλεγαν "χαλάλι το πήδημα".... ]

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες ημεδαπού , ο οποίος εμπλέκεται σε υπόθεση πορνογραφίας ανηλίκων.

ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ! Ιατρικός Σ. Καβάλας για τον γιατρό χωρίς πτυχίο: Εκπλαγήκαμε, ήταν καλός χαρακτήρας

Τη μεγάλη του έκπληξη εξέφρασε ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας, Ξενοφών Κροκίδης, αναφορικά με την υπόθεση του συναδέλφου του ιατρού, του οποίου ο διορισμός στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ανακλήθηκε λόγω έλλειψης πτυχίου ιατρικής.


ΕΝΙ: Δεν ελέγχουμε εμείς την κατάσταση στην Κυπριακή ΑΟΖ

«Δεν είναι υπό τον έλεγχό μας» η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά την παρεμπόδιση ερευνητικού της πλοίου από την Τουρκία στα ανοιχτά της Κύπρου, δήλωσε ο  διευθύνων σύμβουλος της ιταλικής πετρελαϊκής εταιρείας ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτσι.


Σκληρή απάντηση Βενιζέλου σε κυριακάτικο ανακριβές δημοσίευμα για την Novartis

Με σκληρό τρόπο απάντησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στα όσα αναφέρει πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Κυριακάτικη Δημοκρατία».

Στο δημοσίευμα υπάρχουν αναφορές στον ανώνυμο μάρτυρα με το ψευδώνυμο «Σαράφης» και εμπλέκουν μεταξύ άλλων και τον Ευ. Βενιζέλο για προωθητικές ενέργειες της Novartis ύψους 20.000 ευρώ την περίοδο που -υποτίθεται -ήταν υπουργός Οικονομικών.

Παρασκήνιο: Πώς έμαθε ο Τσίπρας για το επεισόδιο στα Ιμια

Πλούσιο παρασκήνιο φαίνεται πως υπάρχει πίσω από την γνωστοποίηση της είδησης του θερμού επεισοδίου που έλαβε χώρα στα Ίμια τα ξημερώματα της Δευτέρας οπότε και διεμβόλισε σκάφος του λιμενικού Τουρκική ακταιωρός.

Βίντεο από τα επεισόδια χούλιγκαν Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο λιμάνι του Πειραιά

Επεισόδια έλαβαν χώρα το απόγευμα της Παρασκευής στον Πειραιά και πριν λίγο δημοσιεύθηκε βίντεο με ότι έγινε στο λιμάνι.