18 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Ούτε οι μετακλητοί μεταξύ τους δεν πρέπει να τα λένε αυτά που ακούμε στην ΕΡΤ


Βγήκε ο Ζουγανέλης (που πήρε εκπομπή στην ΕΡΤ) και έλεγε στη Γιάμαλη πόσο εκπληκτικός και σοφός είναι ο Κοτζιάς

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΥΣΤΑ! Από τα έδρανα της Βουλής... καρναβαλιστής -Ο βουλευτής που παρέλασε στον Τύρναβο [εικόνες]

Ποιος είπε ότι οι πολιτικοί αθετούν πάντα τις υποσχέσεις τους;

Ο Λαρισαίος βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης την τήρησε και με το παραπάνω.

Ρωσία: Σκότωσε 5 γυναίκες με καραμπίνα έξω από εκκλησία φωνάζοντας «Αλλάχου Ακμπαρ»

Ένας άνδρας άνοιξε πυρ και σκότωσε σήμερα πέντε γυναίκες «στην έξοδο μιας (ορθόδοξης) εκκλησίας» στο Κιζλιάρ, στο βόρειο Νταγκεστάν.

Αυτό ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές, προσθέτοντας ότι εξουδετέρωσαν τον δράστη.


Νίκος Καζαντζάκης: Ο παραλίγο «αφορεσμένος» μιλά για τον Θεό και την Ελλάδα [εικόνες & βίντεο]

Στις 18 Φεβρουαρίου 1883 (κατ’ άλλους 3 Μαρτίου) γεννιέται ο Νίκος Καζαντζάκης, που έμελλε να αποδειχθεί ο πιο μεταφρασμένος σύγχρονος Έλληνας συγγραφέας.

ΒΙΝΤΕΟ-Πού είναι οι Συριζαίοι να τους πουν και αυτούς ακροδεξιούς και φασίστες...

Βίντεο από το μεγάλο σημερινό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας

Αλβανός βαρυποινίτης εκτέλεσε «συμβόλαιο» των «Πυρήνων της Φωτιάς» μέσα στον Κορυδαλλό

O 33χρονος Αλβανός βαρυποινίτης Φάμπιο Ντούσκο, είχε εκτελέσει «συμβόλαιο» εκφοβισμού για λογαριασμό της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς» μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού, μαχαιρώνοντας έναν Ρουμάνο κρατούμενο.


Δεκάδες περιστατικά μέθης νέων στο Πατρινό καρναβάλι – Σοκάρουν οι εικόνες

Μπορεί για μία ακόμα φορά το πατρινό καρναβάλι μέσα και από τη νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση να κλέβει την παράσταση σε όλη την Ελλάδα αλλά δεν έλλειψε και φέτος η καταγραφή δεκάδων περιστατικών μέθης – ιδιαίτερα σε νέους ανθρώπους – οι οποίοι έκαναν αλόγιστη χρήση αλκοόλ τόσο στη διάρκεια της παρέλασης όσο και του διάβα τους ως επισκέπτες στους δρόμους της Πάτρας.

ΔΩΡΟ στην Τουλουπάκη – Όταν ΔΙΠΛΑ στον Συριζαίο ΞΑΝΘΟ ο ΦΡΟΥΖΗΣ της Novartis έλεγε ανάλγητο τον Σαμαρά που του έκοβε τη μάσα!


Οξεία κριτική στην κυβέρνηση και την τρόϊκα για τις επιλογές της στον τομέα της υγείας ασκήθηκε στη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης της STAT BANK με θέμα «Υγεία-Φάρμακο-Ομορφιά 2013» όπου παρευρέθηκαν και μίλησαν σημαντικοί εκπρόσωποι του κλάδου.

Η Νέα Δημοκρατία είναι ενωμένη όσο ποτέ

Του Σάκη Μουμτζή

Οσο περνούν οι μέρες γίνεται φανερό πως ο Α.Τσίπρας στην υπόθεση της Novartis παίζει τα ρέστα του. Αν δεν μπορέσει να αποδείξει με ατράνταχτα στοιχεία την ροή πολιτικού χρήματος, θα έχει χάσει το παιχνίδι πολιτικά και επικοινωνιακά.


Χάρτες του 19ου αιώνα αλλά και του Αμερικανικού Ναυτικού αποδεικνύουν την ελληνικότητα των Ιμίων!

Στον απόηχο του θερμού επεισοδίου πριν από λίγα 24ωρα στα Ίμια, είναι αποκαλυπτικό το υπόμνημα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, στο οποιο αναφέρεται ότι τα Ίμια, όπως και άλλες κοντινές βραχονησίδες αναφέρονται ως ελληνικά νησιά. 

«Έφυγε» από τη ζωή η Πόπη Καραγιαννίδου, σύζυγος του Σωκράτη Φάμελλου

Η κηδεία της θα γίνει την Καθαρή Δευτέρα, στις 11  στη Θέρμη – Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του δήμου - Η επιθυμία της οικογένειας

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια του αναπληρωτή υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου, μετά την απώλεια της συζύγου του, Πόπης Καραγιαννίδου.


Ανενόχλητοι σπάνε τα ακυρωτικά μηχανήματα στο Μετρό

Ανενόχλητοι συνεχίζουν τη δραση τους οι κουκουλοφόροι που σπάνε ακυρωτικά μηχανήματα σε σταθμούς του μετρό και προκαλουν σοβαρές ζημιές στα μηχανήματα ακυρωσης των εισητηριων. Νέα επίθεση σημειώθηκε την Παρασκευή στο σταθμό του μετρο στον Αγιο Δημήτριο.


Απεβίωσε ο «Φιλίστωρ» της Καθημερινής Μιχάλης Κατσίγερας

O «Φιλίστωρ» της Καθημερινής «έφυγε» από τη ζωή – Ήταν υπεύθυνος για την πρώτη σελίδα της εφημερίδας από το 1989

Πέθανε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κατσίγερας, που για επί σειρά ετών υπέγραφε τη στήλη «Φιλίστωρ» της Καθημερινής.


Ο ψευδομουφτής της Ξάνθης απαγορεύει στους μουσουλμάνους το καρναβάλι

Να μην γιορτάσουν τις Απόκριες καλεί τους μουσουλμάνους της Θράκης, ο ψευδομουφτής της Ξάνθης, επικαλούμενος το κοράνι.

"Για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και την γενιά μας και για να μπορούμε να κοιτάμε με μεγαλύτερη σιγουριά προς το μέλλον, πρέπει να μένουμε μακριά από κάθε είδους συμπεριφορές που δεν συνάδουν με την θρησκεία μας και έρχονται σε αντίθεση με τα ήθη και τα έθιμα μας.

Με ποιον βετεράνο σταρ του ποδοσφαίρου φωτογραφήθηκε πριν το All Star Game o Αντετοκούνμπο - ΦΩΤΟ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνιστά αυτή τη στιγμή ένα από τα κορυφαία brand name στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Είναι ένας σταρ με παγκόσμιο βεληνεκές και αυτό αποδείχθηκε και πάλι με τη φωτογραφία που ανήρτησε πριν από λίγο στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η ομάδα του.

Καταλάβατε για τη ζημιά-ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ 200δισ. ή να το ξαναπεί ο Βίζερ;

Την περασμένη Δευτέρα ο απερχόμενος πρόεδρος του Euroworking Group Τόμας Βίζερ προέβη σε μια δήλωση που έγινε δεκτή με τον χαρακτηρισμό «βόμβα».

Τι είπε; Πολύ απλά ότι «το πρώτο εξάμηνο του Βαρουφάκη στοίχισε στην Ελλάδα όχι 100 δισ. ευρώ, αλλά τα διπλάσια»!


Ο Παραολυμπιονίκης Παύλος Μάμαλος σταματά τον αθλητισμό -Θα ασχοληθεί με την πολιτική

Ο Παύλος Μάμαλος πήρε την απόφαση να σταματήσει την ενασχόλησή του με τον αθλητισμό και να περάσει πλέον στον «στίβο» της πολιτικής.

«Ο αθλητισμός για μένα τελείωσε. Οι Παραολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο ήταν οι τελευταίοι που συμμετείχα. Ήθελα να συνεχίσω για το Τόκιο, αλλά είχα ένα μεγάλο τραυματισμό (σ.σ. σπάσιμο κλείδας) και δεν μπορώ να σηκώσω 240-250 κιλά.

Τρομερή απάντηση Αντετοκούνμπο για το τι δουλειά θα έκανε, αν δεν έπαιζε μπάσκετ

Ιδιαίτερα ευδιάθετος παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της 2ης σερί συμμετοχής του στο All Star Game του NBA ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

«Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι και εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ!

NA ΡΕ ΤΟΜΑΡΙΑ ΔΕΞΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! Για δουλεία πήγε ο Τσίπρας στη Σκύρο... επισκέφθηκε την 135η Σμηναρχία Μάχης - ΦΩΤΟ

«Συνομιλήσαμε με τους πιλότους και τους τεχνικούς που βρίσκονται σε διαρκή επιφυλακή για την προστασία των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων», έγραψε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίρας, στο twitter για την επίσκεψη που έκανε μαζί με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, στην 135η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Σκύρο.

Ο κομμωτής που μιμείται τον διάσημο Τούρκο σεφ με το αλάτι και γίνεται viral - ΒΙΝΤΕΟ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν τα βίντεο-παρωδία ενός κομμωτή από την Τουρκία, που μιμείται τον Τούρκο χασάπη και σεφ Νουσρέτ Γκιοκτσέ, ο οποίος έχει γίνει διάσημος σε όλο τον κόσμο λόγω του ξεχωριστού τρόπου με τον οποίο αλατίζει το φαγητό.


Η ξεκαρδιστική ιστορία που αποκάλυψε ο Κάρι για τον Γιάννη! (VIDEO)

Mία ημέρα πριν την αναμέτρηση των σούπερσταρ του NBA, ο ηγέτης των Γουόριορς μίλησε στους δημοσιογράφους εκεί όπου μεταξύ άλλων ανέφερε για τον Greek Freak:


ΒΙΝΤΕΟ-Κάπως έτσι μας φέσωσε με 200 δις


Και κάπως έτσι μας χρέωσε 200 δις, έφερε capital controls και 2 νέα μνημόνια... Τσίπρας στις 17/2/2015 όταν ήταν στα ντουζένια του και ακόμα και ΝΔίτες τον κοίταζαν σα χάνοι:

Πρετεντέρης: Ελπίζουν σε ένα θαύμα

"Ο ΣΥΡΙΖΑ ελπιζει σε ένα θαύμα. Στον διχασμό της αντιπολίτευσης. Δεν το πέτυχε με το μακεδονικό, ούτε με τη novartis, ούτε με την παράγκα. Οσο πλησιάζουν οι εκλογές κάθε κατεργάρης στον πάγκο του" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Paradise Papers: Διέρρευσε νέα λίστα με 2.594 «βαριά» Ελληνικά ονόματα (όλη η λίστα)


Αναταραχή είναι πιθανόν να προκαλέσει τις επόμενες μέρες (και) στο εωτερικό πολιτικό σκηνικό η διαρροή από το Διεθνές Κονσόρτιουμ Ερευνητών δημοσιογράφων χιλιάδων ονομάτων ελληνικού ενδιαφέροντος, που εμπλέκονται στις λίστες των Paradise Paper.


ΦΩΤΟ-Στη Σκύρο κάνει διακοπές ο Τσίπρας-Περιμένει και τον Καμμένο αν δεν έχει καλό χιόνι στο Κουρσεβέλ

Στη Σκύρο βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο Πρωθυπουργός ταξίδεψε στο νησί μαζί με την οικογένεια του για να περάσουν το τριήμερο και παρακολουθήσουν από κοντά τις καρναβαλικές εκδηλώσεις και φυσικά το πρωτότυπο έθιμο με το "Γέρο" και την "Κορέλα".

ΛΑΣΠΟΜΑΧΙΕΣ! Έλληνας μεγαλογιατρός και με πολιτική ιδιότητα στο «μικροσκόπιο» του FBI!


[Έχει χαθεί η μπάλα! Ο καθένας πετάει υπονοούμενα και κανείς δεν ξέρει τι ισχύει... τα δε θύματα πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες... εδώ ας πούμε φωτογραφίζουν τον Πατούλη ή κάνω λάθος; Και φυσικά κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν υπάρχει βάση ή αν άρχισε και ο πόλεμος λάσπης εν όψη των εκλογών στο Δήμο της Αθήνας]

Στην κορυφή της λίστας του FBI, με τα υπό έρευνα πρόσωπα για την υπόθεση της Novartis, βρίσκεται Έλληνας μεγαλογιατρός με πλούσια συνδικαλιστική δραστηριότητα καθώς και διακριτό πολιτικό ρόλο τον οποίο πιθανόν θα αναβαθμίσει στο προσεχές μέλλον.

Νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Ντόναλντ Τραμπ - ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τις αποκαλύψεις της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, μπλεγμένος στη δίνη ενός ακόμη ροζ σκανδάλου βρίσκεται ο Ντόναλντ Τραμπ, με το πρώην «λαγουδάκι» του Playboy, Κάρεν Μακ Ντούγκαλ να παραδέχεται πως διατηρούσε σχέση με τον μεγιστάνα το 2006, ενώ εκείνος ήταν παντρεμένος με την Μελάνια Τραμπ.

Βίντεο: Η μεγάλη νυχτερινή παρέλαση στο καρναβάλι της Πάτρας

[Μεγάλο τραύμα το πατρινό καρναβάλι! Είχα πάει μια φορά μικρός και μπροστά μου ήταν ένας ΜΑΛ@ΚΑΣ με μια αναποδογυρισμένη ομπρέλα και όλες οι σοκολάτες έπεφταν μέσα... φρίκη λέμε!!]

Mεγαλειώδης η παρέλαση στο διασημότερο καρναβάλι της Ελλάδας, στην πόλη της Πάτρας.

Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, μέλη των 138 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», σκόρπισαν το κέφι, την ζωντάνια και την χαρά, ενώ μαζί με τα άρματα του δήμου έδωσαν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του πατρινού καρναβαλιού.