20 Φεβρουαρίου 2018

Βίντεο-ντοκουμέντο από τις κάμερες ασφαλείας στην παραλιακή: Αυτό είναι το λευκό βαν που χτύπησε το αυτοκίνητο του Ηλία Βρεττού

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε χθες το πρωί, ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνουν τις έρευνες τους στον εντοπισμό του λευκού οχήματος το οποίο σύμφωνα με καταγγελίες στάθηκε η αιτία να χάσει τον έλεγχο η οδηγός του αυτοκινήτου που επέβαινε ο τραγουδιστής.


Αντετοκούνμπο: «Οταν βρήκα τον πατέρα μου στο πάτωμα... -Mε πόνεσε που δεν με πίστεψαν κάποιοι Ελληνες»

Την καρδιά του άνοιξε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για όσα έζησε με την Εθνική ομάδα το περασμένο καλοκαίρι και για τον θάνατο του πατέρα του Τσαρλς.


«Χαστούκι» στον Καμμένο από τη Βουλή για το σκάνδαλο της Σ.Αραβίας

[Και καλά ήθελε να ερευνηθεί από τη δικαιοσύνη, αλλα τώρα η κότα η λυράτη θα αρνηθεί να ερευνηθεί από τη Βουλή...]

Απορριπτική είναι η γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής στο αίτημα του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, να επιστραφεί η δικογραφία για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία στη Δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κείμενο της επιστημονικού οργάνου του κοινοβουλίου με ημερομηνία 16 Φεβρουαρίου εξηγεί πως η υπόθεση του Πάνου Καμμένου δεν μπορεί να «προσπεράσει» το άρθρο 86 του Συντάγματος.

Ακόμα, επισημαίνει πως το μόνο αρμόδιο όργανο για τον έλεγχο και την άσκηση ενδεχομένων διώξεων κατά του υπουργού Εθνικής Άμυνας είναι η Βουλή.

Ο Πάνος Καμμένος είχε ζητήσει τόσο από την αρμόδια εισαγγελέα Διαφθοράς όσο και από τον Πρόεδρο της Βουλής να παρακαμφθεί το Σύνταγμα και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και να ελεγχθεί για την υπόθεση ως φυσικό πρόσωπο.

Με την σειρά του ο Νίκος Βούτσης απηύθυνε σχετικό ερώτημα προς το επιστημονικό συμβούλιο του κοινοβουλίου το οποίο και απέρριψε το αίτημα του Πάνου Καμμένου.

ΚΟΤΕΣ ΙΤΑΛΟΙ! Ετοιμο να αποχωρήσει το γεωτρύπανο της ΕΝΙ από την ΑΟΖ Κύπρου -Λόγω τουρκικών απειλών

Σε διαδικασίες μετακίνησης από την θέση που βρίσκεται σταθερά εδώ και 10 μέρες, βρίσκεται το γεωτρύπανο Saipem 12000 την τελευταία ώρα.


Βίντεο: Τρομακτική πτώση σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς

Ενα τρομακτικό ατύχημα είχε ο Τζόελ Γκίσλερ, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες.

Ο Ελβετός αθλητής του ελεύθερου σκι επιχείρησε ένα ακροβατικό, στον προκριματικό του halfpipe, όταν τα πέδιλά του χτύπησαν στην άκρη της πίστας, με αποτέλεσμα να βγουν από τα πόδια του και εκείνος να πέσει άσχημα.


Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μπουτάρης -Υποβλήθηκε εκτάκτως σε επέμβαση

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στεντ.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήγε στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, το πρωί της Τρίτης, για προγραμματισμένη στεφανιογραφία. Οι γιατροί διαπίστωσαν στένωση αρτηρίας και έκριναν απαραίτητο ο κ. Μπουτάρης να οδηγηθεί στο χειρουργείο για διπλή εμφύτευση στεντ.


Βίντεο: Ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο... σπάει τα χρονόμετρα, 0-100 σε 1,9 δευτερόλεπτα


[Κινέζικες παπαριές! Έφτιαξαν ένα σασί που κουβαλάει μπαταρίες, καλυμμένες από ανθρακόνημα και το λένε αυτοκίνητο... ούτε οι πόρτες δεν κλείνουν καλά καλά! Βάλτε του άλλα 200 κιλά για να μπορεί να κυκλοφορεί στο δρόμο όπως της Tesla και τα ξαναλέμε... Βέβαια η κινέζικη πίστα δοκιμών είναι όλα τα λεφτά!]

Το αυτοκίνητο που... σπάει τα χρονόμετρα.

Η Aspark παρουσίασε το Owl τον περασμένο Σεπτέμβρη στην Έκθεση της Φρανκφούρτης. Και είχε από τότε εκφράσει τη φιλοδοξία να κάνει το 0-100 km/h σε κάτω από 2”.


ΒΙΝΤΕΟ-ΝΔ για το ξεφτιλίκι με την εκπρόθεσμη αναγνώριση των προστατευόμενων μαρτύρων

Ανακοίνωση σχετικά με τους προστατευόμενους μάρτυρες εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία στην οποία κάνει λόγο για προφανής παρέμβαση κυβερνητικών στελεχών.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Πάτρα: Με καραμπίνα αυτοκτόνησε εφοριακός

Τέλος στη ζωή του με καραμπίνα έβαλε ένας 49χρονος εφοριακός στο σπίτι του στην οδό Σεφέρη στην Πάτρα.


Άδωνις: Επί ΣΥΡΙΖΑ το Σύνταγμα έχει πάει περίπατο

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή την ανακοίνωση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Δημήτριου Παπαγεωργίου, εποπτεύοντος των Εισαγγελέων Εγκλημάτων Διαφθοράς, σύμφωνα με την οποία οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες στην υπόθεση χαρακτηρίστηκαν ως «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος» στις 9 Φεβρουαρίου 2018.


Βίντεο: Άντρας καταγράφει με κινητό τα... απόκρυφα γυναίκας

Όταν γίνεται αντιληπτός από το «θύμα», προσποιείται ότι δένει τα κορδόνια του

Ώρα αιχμής σε κατάστημα βενζινάδικου στη Νότια Αφρική. Ο χώρος είναι γεμάτος κόσμο, όταν ένας ευτραφής κύριος πλησιάζει από πίσω μία γυναίκα που φοράει φούστα.


Να εδώ ο Αλέξης ουρλιάζει ότι έμειναν μόνο κάτι οίκοι αξιολόγησης να τον υποστηρίζουν


Αυτά έλεγε παλιά ο Τσίπρας για τους οίκους αξιολόγησης... Τώρα πανηγυρίζουν γιατί αναβάθμισε την Ελλάδα σε «Β» ο οίκος Fitch δηλ. εκεί ήταν και το 2014 πριν αναλάβουν Τσίπρας - Βαρουφάκης. 4 χρόνια χαμένα λόγω αυτού του ανεύθυνου ψεύτη.

ΒΙΝΤΕΟ-Όλη η ξεφτίλα ΕΡΤ σε 60"


Η κρατική ΕΡΤ ως image maker των ΣΥΡΙΖΑίων... Δείτε πως παρουσιάστηκε ο Νίκος Παρασκευόπουλος... "υπηρέτης της νομικής επιστήμης"

«Κολάζουν» οι… απαγορευμένες φωτογραφίες της παίκτριας γνωστού ριάλιτι

Το… αμαρτωλό παρελθόν της σε μαγαζιά της Αθήνας.

Η Κλαούντια Πασκουαλίνι είναι ένα από τα δώδεκα πρόσωπα που βλέπουμε ήδη από χθες στο νέο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, Power Of Love. Σου θυμίζει κάτι η Κλαούντια; Αν όχι τότε πιθανότατα θα σου θυμίσει αν δεις τις παρακάτω φωτογραφίες.

ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ "οπαδών" του Ολυμπιακού σε οπαδούς της ΑΕΚ [βίντεο]

Μετά τα επεισόδια στο λιμάνι του Πειραιά το απόγευμα της Παρασκευής και στο Ηράκλειο Κρήτης το μεσημέρι του Σαββάτου, είχαμε μεγάλα επεισόδια και μετά το τέλος του τελικού.

Μητσοτάκης στο Politico: Θα δεχθούμε αλλαγή ονόματος της ΠΓΔΜ μόνο με συμφωνία «πακέτο» -Με αλλαγή Συντάγματος

Η Ελλάδα πρέπει να δεχθεί την αλλαγή της ονομασίας της ΠΓΔΜ μόνο ως μέρος μίας ευρύτερης συμφωνίας, που θα αναγκάζει τα Σκόπια να αλλάξουν το Σύνταγμα και να αποκηρύξουν τους αλυτρωτικούς ισχυρισμούς, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Βόλο: 73χρονος συνταξιούχος συμβολαιογράφος έκοψε το λαιμό του με μαχαίρι

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνιά του Βόλου από τον τρόπο με τον οποίο ένας 73χρονος συνταξιούχος συμβολαιογράφος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Αποθεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ τώρα ο Τατούλης μετά την πόρτα από τη ΝΔ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου ακολουθεί την ίδια τακτική με εκείνη του 2010

«Ο πνιγµένος από τα µαλλιά του πιάνεται», λέει ο ελληνικός λαός, κάτι που φαίνεται να ταιριάζει απόλυτα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.


Πρετεντέρης: Για να είμαστε νηφάλιοι πρέπει να γίνεται και κανας έλεγχος!

"Νηφαλιότητα συστήνουν οι δικαστές. Και θεσμικά προβλεπόμενους ελέγχους. Πολύ σωστά. Αυτα πάνε μαζί. Ασκήθηκε άραγε θεσμικά προβλεπόμενος έλεγχος στην κυρία Τουλουπακη; Και τι έβγαλε;" αναρωτιέται ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Τα νεύρα του Πολάκη και η απάντηση του Κοτζιά

Τι είπε ο υπουργός Εξωτερικών αντιδρώντας στα νεύρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας

Στην τελευταία συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Οµάδας του ΣΥΡΙΖΑ, µόλις ο πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας ολοκλήρωσε τη δηµόσια παρέµβασή του η διαδικασία συνεχίστηκε κεκλεισµένων των θυρών και τον λόγο πήραν διαδοχικά ο πρόεδρος της Βουλής, Ν. Βούτσης, ο υπουργός ∆ικαιοσύνης, Στ. Κοντονής, και ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Π. Πολάκης, προκειµένου να ενηµερώσουν τους συναδέλφους τους για την υπόθεση Novartis.

Ο Γιάννης κατοχύρωσε το Greek Freak! (pic)

Μια κίνηση που σίγουρα θα του αποφέρει πολλά έσοδα στο εγγύς μέλλον έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο 23χρονος άσος των Μπακς κατοχύρωσε νομικά το trademark «Greek Freak», το οποίο θα αξιοποιηθεί εμπορικά σε μια σειρά από προϊόντα.

Ο Βούτσης αδειάζει τον Κοτζιά για τη Novartis: Κανένας δεν είναι κατηγορούμενος

Νέα πρόταση στο Μέγαρο Μαξίμου για το τέλος του Μνημονίου τον προσεχή Αύγουστο`

Σε προηγούμενο δημοσίευμα του parapolitika.gr είχαμε αποκαλύψει τη γιορτή που ετοιµάζεται στο Καλλιµάρµαρο για την έξοδο από το Μνηµόνιο τον Αύγουστο.


ΝΔ για Νοvartis: «Ναι» στην προανακριτική, «όχι» στη σκευωρία

To αποτέλεσμα της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή και την απόφαση να στηθούν τελικά δέκα κάλπες σχολιάζουν πηγές της ΝΔ.

Παράλληλα, επισημαίνουν πως η αξιωματική αντιπολίτευση, όπως έκανε εξ αρχής, τάσσεται υπέρ της ανάγκης να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση προκειμένου να «αναδειχθεί η σκευωρία της κυβέρνησης», προσθέτοντας πως είναι δεδομένο ότι οι βουλευτές της θα ψηφίσουν «ναι» στη συγκρότηση της προανακριτικής επιτροπής προκειμένου «να εκχωρήσουν στα μέλη της την αρμοδιότητα να κρίνουν την υπόθεση».


Ο ΡΑΜΠΟ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! Η απάντηση του Σιλβέστερ Σταλόνε στις φήμες που τον ήθελαν νεκρό-ΒΙΝΤΕΟ


["Ράμπο, Ρόκυ και Ελένη σας την έχουνε στημένη" τους φωνάζαμε μικροί επειδή ούρλιαζαν έξω από σινεμά που έπαιζαν το Ράμπ (στο Αφγανιστάν) και την Ελένη του Γκατζογιάννη]

Το αντικείμενο μιας περίεργης φάρσας έγινε πρόσφατα ο διάσημος ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε, που τον ήθελε να έχει πεθάνει από καρκίνο.

Αλλά ο Σταλόνε είδε την αστεία πλευρά των φημών την Τρίτη, και ανάρτησε ένα βίντεο σχετικό με το λεγόμενο θάνατό του, στο Instagram.


Ενας Ισπανός εικονογράφος εμπνέεται από την αρχαία Ελλάδα -Ο Ερμής σε sneakers! [εικόνες]

Ενας Ισπανός εικονογράφος ομολογεί τον έρωτά του για την αρχαία Ελλάδα, η οποία αποτελεί έμπνευση για τις δημιουργίες του.

Ο Τιάγκο Μαχουέλος μπορεί να μην παρακολούθησε κάποιο σχετικό μάθημα με την αρχαία Ελλάδα στο σχολείο, ωστόσο, όταν ήρθε σε επαφή με αυτή μαγεύτηκε.

ΒΙΝΤΕΟ-Έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν!


Αυτοί δε μας έλεγαν πριν 15 μέρες ότι τα συλλαλητήρια δεν βοηθούν στα εθνικά θέματα; Ε, δείτε τι προτείνει ο Σ. Παπαδόπουλος στον Βρούτση:

CNBC: Γιατί η Ελλάδα πρέπει να ζητήσει προληπτική γραμμή στήριξης -Δύσκολη απόφαση, με επιπτώσεις

Η ελληνική κυβέρνηση επιμένει ότι δεν θέλει «δίχτυ ασφαλείας», για μετά την έξοδο από τα μνημόνια. Η λογική όμως υπαγορεύει το αντίθετο, τονίζουν οι αναλυτές.


Ο Βούτσης αδειάζει τον Κοτζιά για τη Novartis: Κανένας δεν είναι κατηγορούμενος

Σε ένα εντυπωσιακό άδειασμα του Νίκου Κοτζιά προχώρησε ο πρόεδρος της Βουλής, αμφισβητώντας τη δήλωση του υπουργού Εξωτερικών ότι πρέπει οι 10 εμπλεκόμενοι πολιτικοί να αποδείξουν ότι είναι αθώοι.


Αβραμόπουλος για τη Novartis: Αυτά τα καθάρματα θα βρεθούν στο εδώλιο -Αν βρεθεί κάτι, στο εκτελεστικό απόσπασμα

Για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis μιλά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος.

«Πρώτος εγώ ζητώ να ερευνηθεί σε βάθος οτιδήποτε αφορά στην προσωπική και πολιτική μου ζωή. Ας ψάξουν τους συνεργάτες μου, ας τους ερευνήσουν. Και αν κάτι βρεθεί, στο εκτελεστικό απόσπασμα» επισημαίνει ο σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ Ιστορίες, με τη Σία Κοσιώνη και τον Αλέξη Παπαχελά.


Συρία: Δυνάμεις πιστές στον Άσαντ μπαίνουν στην Αφρίν-Έξαλλος ο Ερντογάν-BINTEO

Δείτε το βίντεο με το κομβόι των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων - Δεν έλαβαν υπ' όψιν τις απειλές της Τουρκίας - Ανάμεσά τους είναι αντάρτες αλλά και άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων της Συρίας - Ξεκίνησαν βομβαρδισμό κοντά στο κομβόι οι Τούρκοι


Βίντεο: Προσγείωση, μέσα από τα «μάτια» του πιλότου

Πιλότος της British Airways έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάτι που έχουν σπάνια την ευκαιρία να δουν οι επιβάτες. Την προσγείωση, όπως τη βλέπει αυτός.


Βουλή: 10 κάλπες για την υπόθεση Novartis αποφάσισε η Διάσκεψη των Προέδρων

Oλοκληρώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Διάσκεψη των Προέδρων με θέμα τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί αύριο κατά τη διάρκεια της συζήτησης για σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis.


Η κυρία Θάνου τους κάλεσε. Αυτοί γιατί πήγαν;

Του Σάκη Μουμτζή

Αναφέρομαι, βέβαια, στους δώδεκα προέδρους εφετών, οι οποίοι προσφάτως συνέφαγαν με την κυρία Θάνου. Στις «πονηρές» ημέρες μας τίποτα δεν είναι αθώο.

Πολύ, δε, περισσότερο ένα τέτοιο γεύμα.


Η Τουλουπάκη, η Ράικου και οι «άλλοι»

Το βάρος στους ώμους τής Ελένης Τουλουπάκη θα πρέπει να είναι δυσβάστακτο. Η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς, η οποία ερευνά την υπόθεση της Novartis, βρίσκεται και η ίδια κατηγορούμενη μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο Αντώνης Σαμαράς για κατάχρηση εξουσίας και συμμορία.


BINTO-Όταν οι «ειδικοί» αποφασίζουν να κατεδαφίσουν ένα κτίριο...

....Τα πράγματα πάνε πολύ άσχημα! Το βίντεο μιλάει από μόνο του.


Απίστευτη παραδοχή Αντιεισαγγελέα Α. Πάγου: Οι 3 χαρακτηρίσθηκαν «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος» μετά την κατάθεση της δικογραφίας στη Βουλή


Και προφανώς το έκαναν ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΙ όταν ο Βενιζέλος ζήτησε να σταλεί στη Βουλή και το έγγραφο που τους χαρακτηρίζει "μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος"!!!

Οι περίφημοι προστατευόμενοι μάρτυρες της υπόθεσης Novartis χαρακτηρίστηκαν «μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος στις 9 Φεβρουαρίου 2018, μετά την κατάθεση της δικογραφίας στη Βουλή κάτι που σύμφωνα με τον Βενιζέλο είναι παράνομο.


Express: Η Τουρκία απειλεί να εισβάλλει στην Ελλάδα - Εμπρηστικές δηλώσεις Κιλιντζάρογλου για 18 νησιά στο Αιγαίο

Η εφημερίδα επικαλείται τις δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Τουρκία, του Λαϊκού Ρεπουμπλικανικού κόμματος (CHP), Κεμάλ Κιλιντζάρογλου, ο οποίος δήλωσε για μια ακόμα φορά πως αν κερδίσει τις εκλογές το 2019 θα κάνει πόλεμο εναντίον της Ελλάδας για να ανακαταλάβει τα 18 νησιά του Αιγαίου για τα οποία, ισχυρίζεται ότι η Αθήνα δεν έχει έγγραφα που να αποδεικνύουν την κυριότητά τους.

ΝΔ: Αποτέλεσμα της ολιγωρίας της Κυβέρνησης η ταλαιπωρία των εκδρομέων

Μία δήλωση για την ταλαιπωρία στην επιστροφή των εκδρομέων έκανε ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας.

Ο βουλευτής Σερρών Κώστας Καραμανλής, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ! ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΚΟΠΙΩΝ! Διαλύεται η παράταξη Καμίνη στον Δήμο Αθηναίων

∆ύο παραιτήσεις, δύο ανεξαρτητοποιήσεις

Σε κατάσταση νευρικής κρίσης φαίνεται ότι βρίσκεται το τελευταίο διάστηµα ο δήµαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καµίνης. Ενώ ατύπως προετοιµάζεται για να κατέβει ως υποψήφιος βουλευτής µε το Κίνηµα Αλλαγής στην Α’ Αθηνών -αν και ο ίδιος δεν το επιβεβαιώνει-, η δηµοτική του οµάδα συνεχίζει να φυλλορροεί, σε βαθµό που δεν έχει συµβεί στο παρελθόν µε κανέναν δήµαρχο.

Υπόθεση Novartis: Πως η ΝΔ θα ξεσκεπάσει στη Βουλή τη σκευωρία

Λιγότερο από ένα 24ωρο από την συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση σύστασης προκαταρκτικής επιτροπής κατά 10 πολιτικών προσώπων για το σκάνδαλο της Novartis και ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο η ΝΔ να συμμετάσχει κανονικά στη συζήτηση, αλλά να αποχωρήσει από την ψηφοφορία, εφόσον η κυβέρνηση επιμείνει στις 10 κάλπες.


ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΣ: ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ; Αντώναρος για Novartis: Δεν μπορώ να πιστέψω ότι κυβέρνηση και δικαιοσύνη "συνασπίστηκαν" για να κάνουν μια σκευωρία


Πρώτη μούρη ο Ανδώναρος στα κρατικά ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ... να ρίχνει νερό στον μύλο του ΣΥΡΙΖΑ!

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ένα ολόκληρο κρατικό πλέγμα -το οποίο αποτελεί η εκτελεστική και η δικαστική εξουσία, δυο πυλώνες του δημοκρατικού πολιτεύματος- “συνασπίστηκαν” για να κάνουν μια σκευωρία. Ακόμη και εάν υποθέσουμε ότι υπάρχει μια σκευωρία, το προτιμότερο είναι να φθάσουν τα πράγματα στη διερεύνηση και στην διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης» δήλωσε στο πρώτο πρόγραμμα της ΕΡΑ ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος.


ΠΑΝΙΚΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ! Στο χαλαρό βρέθηκαν 16 υπογραφές εφετών για τη διαδικασία αφαίρεσης της υπόθεσης από την Τουλουπάκη

Το θέμα «πάγωσε» προσωρινά εν όψει της αυριανής συνεδρίασης της Βουλής - Βασιλική Θάνου: «Μη νόμιμο» το αίτημα για σύγκληση της ολομέλειας

Αύριο, Τετάρτη είναι η καθοριστική μέρα για τα εμπλεκόμενα πολιτικά πρόσωπα στην υπόθεση Novartis, τόσο στη Βουλή, όσο και στη Δικαιοσύνη.


Ντράγκι: Θέλω περισσότερους πλειστηριασμούς - Τσακαλώτος: Πόσους και πόσα λεφτά την ημέρα;

Ο Σόιμπλε μπορεί να έφυγε από το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, όμως οι δυσκολίες παραμένουν - Παρατηρήσεις της ΕΚΤ ότι τα επιτόκια αυξήθηκαν λίγες ημέρες μετά το δανεισμό €3 δισ. με επιτόκιο 3,5%

Τουρκία: Ανανέωσε τη Navtex στο στόχο «Σουπιά» - Μπλοκάρει τη γεώτρηση

Για το θέμα είχαν τηλεφωνική επικοινωνία ο Αλέξης Τσίπρας με τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη - Το απόγευμα έκτακτη σύσκεψη στη Λευκωσία

Στην ανανέωση της παράτυπης NAVTEX στη θαλάσσια περιοχή του τεμαχίου «3» της κυπριακής ΑΟΖ προχώρησαν οι τουρκικές αρχές.


Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος για Novartis: Δεν είμαι εγώ ο προστατευόμενος μάρτυρας


[Ικανός είναι αυτός ο κομπλεξικός αφού όταν, παρά το σπρώξιμο και το βόλεμα από το κόμμα, δεν κατάφερε να εκλεγεί βουλευτής, γύρναγε στον Τριανταφυλλόπουλο και έβριζε τη ΝΔ]

Διαψεύδει τα σενάρια που τον φέρουν να είναι ο ένας εκ των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis ο πρώην βουλευτής και υπουργός Ελευθέριος Παπαγεωργόπουλος.


ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΓΧΟΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι➤Μήνυση κατά των προστατευομένων μαρτύρων κατέθεσε ο Άδωνις


Μήνυση κατά των προστατευόμενων μαρτύρων στην υπόθεση Novartis κατέθεσε σήμερα και ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, κ. Άδωνης Γεωργιάδης.

ΜΑΛ@ΚΕΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΟΣΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ! Κατά διαόλου οι αποδόσεις των ελληνικών ομολόγων - Στο 4,25% των 10ετών

Οι αποδόσεις των κρατικών ομολόγων της Ευρωζώνης αυξάνονται σήμερα κατά 1-3 μονάδες βάσης, εν μέσω φημολογιών για τον επόμενο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ) σε μία περίοδο που η νομισματική πολιτική αποτελεί τη βασική απειλή για τις αγορές ομολόγων. Η απόδοση των ελληνικών 10ετών τίτλων σημειώνει άνοδο 8 μονάδων βάσης (0,08 της ποσοστιαίας μονάδας) στο 4,25%.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ Η NOVARTIS ΛΑΔΩΝΕ ΣΑΜΑΡΑ! Πιέσεις για μείωση του αφορολόγητου εδώ και τώρα

Η συμμετοχή ή όχι του ΔΝΤ στο τρίτο πρόγραμμα που εκπνέει θα κρίνει μια σειρά κρίσιμων ζητημάτων για τη μεταμνημονιακή περίοδο, την ελάφρυνση χρέους και κυρίως το πότε θα εφαρμοστούν μέτρα και αντίμετρα της επόμενης περιόδου. Σε αυτό που επιμένει είναι η μείωση του αφορολογήτου από τις αρχές του 2019.


Ακτιβίστρια εισέβαλε σε επίδειξη μόδας Ελληνίδας σχεδιάστριας στο Λονδίνο– ΒΙΝΤΕΟ

Σε επίδειξη μόδας της Ελληνίδας σχεδιάστριας Μαίρης Κατράντζου, κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο, εισέβαλε μία ακτιβίστρια θέλοντας να δηλώσει την αντίθεσή της στη χρήση γούνας, μαχόμενη για τα δικαιώματα των ζώων.


Βεργίνα: Ανοίγει για το κοινό τον Μάιο το ανάκτορο των Αιγών, ο «Παρθενώνας της Μακεδονίας»

Θα ξεσκεπαστούν τα περίφημα ψηφιδωτά με τις κόρες και τα λουλούδια και την αρπαγή της Ευρώπης, ενώ ο επισκέπτης θα μπορεί να δει το ήδη αναταγμένο κομμάτι του μνημείου, αλλά και τις αναστηλωτικές εργασίες