21 Φεβρουαρίου 2018

Μόρια: Κτηνοτρόφοι πυροβόλησαν ΛΑΘΡΟ στα πόδια επειδή τους έκλεψαν πρόβατα

Δύο κάτοικοι της Μόριας αποφάσισαν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, όταν αντιλήφθηκαν πως μετανάστες έκλεψαν πρόβατά τους.

Οι δύο απαντήσεις Σαμαρά σε Παπαγγελόπουλο

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή

Δύο φορές αναφέρθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis.


ΒΙΝΤΕΟ-Σύσσωμη η ΝΔ χειροκροτούσε τον Βενιζέλο παρόντος Μητσοτάκη

Εποχές συγκυβέρνησης μας θύμισε σήμερα το σκηνικό στη Βουλή

Η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα στη Βουλή, για την υπόθεση Novartis, κατάφερε να ενθουσιάσει ακόμα και τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι τον χειροκρότησαν αρκετές φορές, με παρουσία όλων και του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη.


Κύπρος: Δεν έγινε η συνάντηση της ΕΝΙ με τον «υπουργό Εξωτερικών» του ψευδοκράτους

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε η πρεσβεία της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Ρώμη από την ιταλική εταιρεία ENI δεν έγινε συνάντηση του λεγόμενου «υπουργού εξωτερικών»  του ψευδοκράτους Κουντρέτ Οζερσάι με τον CEO της ΕΝΙ Claudio Descalzi και άλλα στελέχη της εταιρείας.


Γιάννης Αντετοκούνμπο: Γεννήθηκα για το μπάσκετ, γουστάρω να παίζω για την πατρίδα μου (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μέσω του επίσημου Blog του στο Eurohoops μιλάει για την εθνική ομάδα, για όσα έγιναν το καλοκαίρι μετά την απόφασή του να μην αγωνιστεί με την εθνική στο Ευρωμπάσκετ – μια απόφαση που ξεκαθαρίζει πως την πήρε μόνος του – και εξηγεί γιατί ο τραυματισμός του στο γόνατο του προκαλεί ένα από τα χειρότερα συναισθήματα…


Σοκ - Την απήγαγαν, την μετέφεραν στο δάσος και την βίασαν με σιδερόβεργες

Ένας ακόμα βιασμός γυναίκας στην Ινδία ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα αγωνίζεται για τη ζωή της, αφού την απήγαγαν και την μετέφεραν με τη βία στο δάσος, όπου και την βίασαν. Άγνωστος παραμένει ακόμα ο αριθμός των ανδρών που της επιτέθηκαν.


Το ΠΑΜΕ άλλαξε όνομα στο ΥΠΟΙΚ: Υπουργείο Φοροληστείας, Πλειστηριασμών και Χαρατσίων [εικόνες & βίντεο]

Πορεία πραγματοποίησε το ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας κατά των πλειστηριασμών.

Με κεντρικό σύνθημα «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν νωρίτερα στην Ομόνοια και κατευθύνονται προς το Υπουργείο Οικονομικών.


ΒΙΝΤΕΟ όλη η ομιλία Σαμαρά: Είστε η Υβρις, θα σας νικήσουμε, θα λογοδοτήσετε-Τσίπρας-Παπαγγελόπουλος έστησαν τη σκευωρία


Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση της Novartis και ολοκλήρωσε πριν από λίγο την ομιλία του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Αναλυτικά η ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στη Βουλή:

Η απάντηση του Άδωνι στη ΣΥΡΙΖΑία Παπασπύρου

Απάντηση στη ΣΥΡΙΖΑία Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, που τρομαγμένη, μετά την αποκάλυψη Άδωνι ότι έχουν κρυμμένο το φάκελο με τις ευθύνες της ξαδέρφης Πολάκη στο θάνατο της μικρής Μελίνας, έσπευσε να πει «ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη», έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης μέσω Twitter:


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ!! Aνακοίνωση Κουρουμπλή: Οι κατηγορίες προς το πρόσωπο μου είναι ανέκδοτο [εικόνες]

Και αφού τα 'κανες όλα καλά, γιατί δεν παραιτείσαι της ασυλίας και της παραγραφής να πας στο δικαστήριο να τα πεις κι εκεί τόσο καλά όσο τα λες στα γίδια....

Απάντηση στους επικριτές του επιχείρησε να δώσει ο Παναγιώτης Κουρουμπλής και ειδικότερα στη ΝΔ και στο Κίνημα Αλλαγής που ζήτησαν να στηθεί και 11η κάλπη στη βουλή για εμπλοκή του στο ζήτημα Νοβάρτις.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΣΙΠΡΑ! Αυτές είναι οι πιο διεφθαρμένες δυτικές χώρες -Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα

Ανάμεσα στους «πρωταγωνιστές» της διαφθοράς, στη Δύση, βρίσκεται η Ελλάδα.

Το Business Insider ανέλυσε τα τελευταία στοιχεία της Διεθνούς Διαφάνειας, καταρτίζοντας τη λίστα των δυτικών χωρών που είχαν τη χειρότερη βαθμολογία σε αυτό τον τομέα.


Βίντεο: Σοβαρός τραυματισμός σκιέρ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Καναδός σκιέρ Κρίστοφερ ντελ Μπόσκο διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από σοβαρό τραυματισμό του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αγρια συμπλοκή οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην Καλλιθέα

Συμπλοκές σημειώθηκαν στην Καλλιθέα μετά το τέλος του αγώνα βόλεϊ Εθνικός – Παναθηναϊκός.

Οπαδοί το τριφυλλιού κατευθύνθηκαν προς σύνδεσμο του Ολυμπιακού στην οδό Θησέως με αποτέλεσμα το σημείο να μετατραπεί σε πεδίο μάχης.


Τρεις ώρες κατέθετε στον εισαγγελέα ο φερόμενος ως μεσάζων στην αγοραπωλησία βλημάτων από τη Σ. Αραβία

Την ώρα που η δικογραφία για την προσπάθεια της πωλησης 300.000 βλημάτων στη Σαουδικη Αραβια έχει διαβαστεί στη Βουλή για το πρόσωπο του Πάνου Καμμένου, το κατώφλι της εισαγγελίας κατα της διαφθοράς πέρασε ο μεσάζων όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος παρέμεινε στο εισαγγελικό γραφείο για περισσότερες από 3 ώρες.


Ο Σώρρας τσαντίστηκε με τον δικηγόρο του επειδή βγαίνει στην τηλεόραση και τον απειλεί με απόλυση [βίντεο]

Λίγο πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τότε που Αρτέμης Σώρρας εξαφανίστηκε από την Πάτρα συνεχίζει να δίνει το παρόν στο διαδίκτυο  με παραληρηματικά  ηχητικά μηνύματα που ανεβαίνουν στο προσωπικό του κανάλι στο YouTube.


ΒΙΝΤΕΟ-Πολάκης: Μπούρδες όσα λέει ο Γεωργιάδης για τη δαπάνη - Άδωνις: Με θωρείς που σε θωρώ; Εγώ θα σε βάλω φυλακή

«Δεν τα παίρνουν οι γιατροί από μόνοι τους, χρειάζεται πολιτική απόφαση» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας ο οποίος ότι στοιχεία ανέφερε στην ομιλία του ήταν για την περίοδο πριν το 2010!!! - Άδωνις: Επί των δικών μου ημερών η Novartis δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ παραπάνω σε ετήσια βάση

Σέξι αστυνομικίνες έβαλαν "φωτιά" στην πίστα - ΦΩΤΟ

Πέταξαν τις στολές και άναψαν... φωτιές με τα καυτά μίνι και τα αβυσσαλέα ντεκολτέ τους οι νεαρές αστυνομικίνες που έδωσαν εντυπωσιακό «παρών» στον ετήσιο χορό της Eνωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Αθήνας!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΔΙΑ! «Πράσινο» φως από το ΣτΕ για την απελευθέρωση... των εκλογικών κέντρων ΣΥΡΙΖΑ

Το «πράσινο φως» για το πλήρες άνοιγμα του επαγγέλματος του φαρμακοποιού έδωσε το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), στο πλαίσιο των μνημονιακών υποχρεώσεων, καθώς έκρινε ότι είναι συνταγματικό και νόμιμο το σχετικό σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του υπουργού  Υγείας, Ανδρέα Ξανθού, εκτός από μία παράγραφο που αφορά  τη συμμετοχή των ιδιωτικών διαγνωστικών κέντρων.

Πρετεντέρης: Μέχρι να φάνε τη μπουνιά στη μούρη

"'Εχει σχέδιο να κάνει εκλογές η κυβέρνηση; «Όλοι έχουν ένα σχέδιο μέχρι να φάνε μια μπουνιά στη μούρη!» έλεγε ο Μάικ Τάισον" γράφει ο Γ. ΠΡετεντέρης στα ΝΕΑ:

Προσωπικό Βατερλό Τσίπρα, η εμπιστοσύνη του προς τον μοιραίο Παπαγγελόπουλο

Σε ένα πρωτοφανές φιάσκο για την κυβερνητική πλειοψηφία εξελίσσεται η συζήτηση στην Βουλή για την υπόθεση Novartis.


Βίντεο: Αγρια καταδίωξη -Εμβόλισε ταξί, μπήκε στις γραμμές του μετρό

Μία καταδίωξη βγαλμένη από κινηματογραφικό σενάριο έγινε στο Λος Αντζελες.

Ο οδηγός που καταδίωκε η αστυνομία οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα, ανέβηκε σε πεζοδρόμια, εμβόλισε ένα ταξί και στο τέλος μπήκε στις γραμμές του μετρό, σε τούνελ! Νωρίτερα, παραλίγο να χτυπήσει έναν πεζό.


ΓΙΑΤΙ ΗΣΟΥΝ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ; Πολάκης: Γιατί γελούσα όταν μιλούσε ο Πικραμμένος - ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους γελούσε την ώρα που μιλούσε ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμενος στη Βουλή για την υπόθεση της Novartis, εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας, Παύλος Πολάκης.


ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ! Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης: Ουδέποτε είχα υπόθεση συγγενούς του Πολάκη

Απάντηση στην καταγγελία του Άδωνι Γεωργιάδη ότι η Γενική Επιθεωρήτρια κρατά κλειδωμένα στα συρτάρια της, τα πορίσματα για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας


ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ! Κοτζιάς για Novartis: Ποτέ δεν δήλωσα ότι πρέπει να αποδείξουν πως δεν είναι ένοχοι- BINTEO

Παρέμβαση στη Βουλή κατά τη συζήτηση επί της συγκρότησης Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Novartis έκανε πριν από λίγο ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς.


Προπονητής γρονθοκόπησε άγρια αθλούμενο σε γνωστό γυμναστήριο του Αλίμου

Θύμα του ξυλοδαρμού ο γιος του ιδιοκτήτη του θεάτρου Badminton και της μουσικής σκηνής Half Note, Παναγιώτη Γεώργα - Σε νοσοκομείο των Αθηνών νοσηλεύεται και η μητέρα του - Σοκάρουν τα όσα δηλώνει στο protothema.gr ο πατέρας και θεατρικός παραγωγός Παναγιώτης Γεώργας.

ΒΙΝΤΕΟ-Μοίρασε φάπες ο Άδωνις: Εγώ έδωσα €19 εκατ. και ο ΣΥΡΙΖΑ €60 εκατ. στη Novartis-Ο Μίμης μιλούσε 25 φορές τη μέρα με την Τουλουπάκη-Ο Πολάκης κρύβει τα πορίσματα για τη μικρή Μελίνα


«Εμείς κατεβάζαμε τις τιμές στα φάρμακα και εσείς τις ανεβάζετε και έχετε και το θράσος να μιλάτε» απευθύνθηκε στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ - Τι είπε για την 4χρονη Μελίνα που έσβησε στην Κρήτη στις 29 Δεκεμβρίου 2015

«Το σύνολο των πολιτών πιστεύουν ότι οι πολιτικοί όλοι τα παίρνουν» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στη Βουλή για τη σύσταση προανακριτικής για την υπόθεση Novartis.

Σε «μαύρα χάλια» Ξανθός, Πολάκης και Koυρουμπλής (pics)

Αν δεν είναι κουρασμένοι τότε είναι ξεκάθαρα προβληματισμένοι και αυτό βγαίνει προς τα έξω

Ο φωτογραφικός φακός "συνέλαβε" τους υπουργούς Ανδρέα Ξανθό, Παύλο Πολάκη, Παναγιώτη Κουρουμπλή και Δημήτρη Παπαδημητρίου να δείχνουν εξαιρετικά "ταλαιπωρημένοι" στα υπουργικά έδρανα κατά τη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας για την υπόθεση της Novartis.


Η... φέτα και τα κλειστά επαγγέλματα στις καταγγελίες των Ελλήνων προς την Ευρωπαία Συνήγορο του Πολίτη

Στον ρόλο της, στην γκάμα των θεμάτων που καλύπτει, αλλά και την προσπάθεια που πρέπει να γίνει ώστε να γίνουν οι Ευρωπαίοι πολίτες γνώστες των δικαιωμάτων τους αναφέρθηκε η Ευρωπαία διαμεσολαβήτρια Έμιλι Ο' Ράιλι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα γραφεία της αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Το μήνυμα Σαμαρά σε Τσίπρα λίγο πριν την «αναμέτρηση» στη Βουλή

Σαφές μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και τους υπόλοιπους ενοίκους του Μεγάρου Μαξίμου έστειλε ο Δημήτρης Σταμάτης, όταν κατά την διάρκεια της τοποθέτησής του στη Βουλή για την υπόθεση Νovartis, αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν για τον Αντώνη Σαμαρά και κυρίως από τον κ. Παπαγγελόπουλο.


Η απάντηση...έπος της Φίνου στον Γκλέτσο για το ερωτικό του απωθημένο - ΒΙΝΤΕΟ

Η Καίτη Φίνου δεν άφησε ασχολίαστη τη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου ότι αποτελεί το μοναδικό ερωτικό του απωθημένο.

Μιλώντας στην εκπομπή "Φτιάξε καφέ να στα πω", η γνωστή ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων:

ΒΙΝΤΕΟ-Αμυράς σε Καββαδία: Μιλάς εσύ που διορίστηκες στην ΕΡΤ με φαξ από γραφείο πολιτικού;

Το νέο δόγμα, ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου δεν περνάει, τόνισε ο Γιώργος Αμυράς και επισήμανε ότι έχουν μείνει εκτός έρευνας 4000 γιατροί που τα έπαιρναν από τη Novartis. «Θα ασχοληθεί κανείς με αυτό;» ρώτησε ο κ. Αμυράς τους βουλευτές της πλειοψηφίας.


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΦΩΤΟ-Ο Τέρενς Κουίκ σχολιάζει τον εαυτό του σαν υφυπουργό Εξωτερικών στο Τουίτερ

Αρχικά κάνει ανάρτηση ως υφυπουργός Εξωτερικών και στη συνέχεια σπεύδει να σχολιάσει ως Τέρενς Κουίκ

Είναι γνωστή η διπολικότητα της κυβέρνησης που άλλα λέει τη Δευτέρα και άλλα την Τρίτη, άλλα εντός και άλλα εκτός συνόρων, όμως φαίνεται πως η κατάσταση έχει χειροτερεύσει τις τελευταίες μέρες.


Βορίδης: Ντροπή, καταισχύνη, αίσχος, σκευωρία και συγκάλυψη η πρόταση της κυβέρνησης- ΒΙΝΤΕΟ

«Ντροπή, καταισχύνη, αίσχος, σκευωρία και συγκάλυψη» χαρακτήρισε την πρόταση της πλειοψηφίας για την συγκρότηση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση Novartis, ο εισηγητής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.


Μέρκελ με Ζάεφ: Ελλάδα και «Μακεδονία» ποτέ δεν βρέθηκαν τόσο κοντά σε λύση

Την ανάγκη να βρεθεί λύση στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ επεσήμανε η Άνγκελα Μέρκελ στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, στο Βερολίνο.


Λυκουρέντζος: Για την προστασία της τιμής μου θα φτάσω μέχρι τέλους- ΒΙΝΤΕΟ

«Δεν με αφορούν οι νομικές εκτιμήσεις περί παραγραφής αδικημάτων. Με αφορά η αποκάλυψη της αλήθειας για την προστασία της τιμής μου και θα φτάσω μέχρι τέλους», ανέφερε ο πρώην υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή.

Ο κ. Λυκουρέντζος, εξαπέλυσε ολομέτωπη επίθεση σε όσους έχουν επιδοθεί σε ευτελείς ψευδομαρτυρίες, λέγοντας ότι στην πρόταση της κυβερνητικής πλειοψηφίας δεν περιλαμβάνεται κανένα στοιχείο που να του προσάπτει ενοχή. «Δεν θα επιτρέψει να υποστώ έναν μακρόσυρτο διασυρμό. Στην πολιτική μου διαδρομή υπηρέτησα το δημόσιο συμφέρον με ηθική ακεραιότητα. Αν αισθανόμουν την παραμικρή ενοχή δεν θα τολμούσα να εμφανιστώ ενώπιον σας. Ουδεμία προσωπική σχέση είχα με οποιαδήποτε εταιρεία. Έθεσα και θέτω στη διάθεση της Δικαιοσύνης την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και των τραπεζικών μου λογαριασμών. Όλα στο φως», τόνισε ο πρώην υπουργός.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Προς αποχώρηση, ή μη συμμετοχή στην ψηφοφορία για την Προανακριτική η ΝΔ

Προς την αποχώρησή της, ή τη μη συμμετοχή της, στην ψηφοφορία της Βουλής για τη συγκρότηση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση της Νovartis κλίνει η ΝΔ, όπως διαφαίνεται από τη δήλωση υψηλόβαθμης πηγής της.

Τουρκικά μαχητικά πέταξαν πέντε φορές πάνω από ελληνικά νησιά

Νέες παραβιάσεις στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά. Συγκεκριμένα τέσσερα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη, δύο F16 και δύο F4, εισήλθαν στον ελληνικό εναέριο χώρο και πραγματοποίησαν συνολικά πέντε υπερπτήσεις πάνω από τις νήσους Μακρονήσι, Αγαθονήσι και Ανθρωποφάφοι.

Οι μηνύσεις και το «εκ των υστέρων ακαταδίωκτο» των μαρτύρων

Γιατί τέθηκαν σε καθεστώς αυξημένης προστασίας κατόπιν των μηνύσεων.

Με σπασμωδικές κινήσεις που μαρτυρούν άγχος και αγωνία προκειμένου να καλυφθούν τα κενά που εντοπίζονται στην όλη διαδικασία της υπόθεσης Novartis επιχειρείται τώρα να «δεθούν» οι κουκούλες στους προστατευόμενους μάρτυρες. Τουλάχιστον έτσι ερμηνεύουν οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση την απόφαση του αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου κ. Παπαγεωργίου να θέσει σε καθεστώς αυξημένης προστασίας τους προστατευόμενους μάρτυρες.


Γιατί είναι εξαφανισμένος ο Τσίπρας από τη Βουλή;

«Η μια κάλπη μας θα μας έβρισκε σύμφωνους. Κάτι τέτοιο δεν θα γίνει όπως φαίνεται μέχρι τώρα. Εμείς δεν θα νομιμοποιήσουμε μια τέτοια διαδικασία», τόνισε ανώτατη πηγή της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας με δημοσιογράφους.


Βίντεο: Σερφ σε ποτάμι, στο χιονισμένο Μόναχο

Το σερφ μπορεί να θεωρείται «καλοκαιρινό» άθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι λάτρεις του μένουν με... σταυρωμένα χέρια το χειμώνα.

Στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού ο Τσοχατζόπουλος

Στο Νοσοκομείο Κρατουμένων Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

"Νταής" οδηγός σπρώχνει γυναίκα στο έδαφος - Του έσπασε ο...τσαμπουκάς όταν συνελήφθη - ΒΙΝΤΕΟ

Τα περιστατικά βίας μεταξύ οδηγών έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια. Ένα σοκαριστικό βίντεο δείχνει έναν άνδρα να σπρώχνει μια γυναίκα στο Νιού Χαμσάιρ των ΗΠΑ.

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ! Λιθουανική εταιρεία που πωλούσε είδη… μακιγιάζ στην Σκωτία εμφανίζεται ως «πλυντήριο χρήματος» ελλήνων πολιτικών της Novartiς

Υποπτο «λάθος» στην δικογραφία για την υπόθεση της φαρμακευτικής εταιρείας που δείχνει προεργασία καταθέσεων από «υπό προστασία» μάρτυρα

H συμβουλευτική εταιρεία που φέρεται, σύμφωνα με προστατευόμενο μάρτυρα, να «ξέπλενε» μίζες της Novartis είναι επιχείρηση που πουλά κραγιόν και είδη μακιγιάζ στο Αμπερντίν της Σκωτίας και ανήκει σε …Λιθουανούς!

Novartis με συνταγή Μαδούρο

Τον Ιανουάριο του 2015, λίγες ώρες μετά από την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο, έκανε λόγο για «εκστρατεία της διεθνούς δεξιάς» σε βάρος του, που στόχο είχε να πλήξει τον Αλέξη Τσίπρα για να μη κερδίσει τις εκλογές.

Η πολιτική σκευωρία, μαχαιριά στη Δημοκρατία μας

Του Σάκη Μουμτζή

«Η Ελλάδα βρίσκεται ένα βήμα πλέον πριν εξομοιωθεί με την Πολωνία και την Ουγγαρία στην εκθεμελίωση του Κράτους Δικαίου και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης».

Έτσι τελειώνει η δήλωση του Β.Βενιζέλου με αφορμή τις πρωτοφανείς μεθοδεύσεις των εισαγγελέων που χειρίζονται την υπόθεση Novartis, ώστε να μην καταστεί η όλη διαδικασία άκυρη, λόγω νομικών προβλημάτων.


Απίστευτη οδηγός στη Θεσσαλονίκη: Μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο, ζητούσε από λεωφορείο να κάνει πίσω [εικόνες]

Αντίθετα σε κεντρική οδό της Θεσσαλονίκης κινούνταν μια νεαρή οδηγός, ζητώντας και τα... ρέστα!

Η νεαρή, ενώ κινούνταν αντικανονικά, ζητούσε από άλλα Ι.Χ και λεωφορείο του ΟΑΣΘ να κάνουν όπισθεν για να περάσει.


Τι Κάλχας και μαλ@κίες! Ο Τσίπρας είχε προβλέψει το αποτέλεσμα του Eurogroup


Πάλι μέσα έπεσε! Ακριβώς αυτό έγινε στο Eurogroup της Δευτέρας.... ο καλός και υπάκουος μαθητής δεν πέρασε τη βάση... μετεξεταστέος και βλέπουμε...

Όταν ο Τσίπρας έλεγε...

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Μίμης το παραδέχθηκε ότι μιλούσε στο τηλέφωνο με την Τουλουπάκη-Άδωνις: Θα πας φυλακή


Καταγγελία-βόμβα για Παπαγγελόπουλο: Δύο μήνες συνομιλούσε με την Τουλουπάκη

Βόμβα για τον αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης και την εισαγγελέα Διαφθοράς έριξαν στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.


Βουλευτές ΝΔ σε Πολάκη: Μη γελάς ρε ΒΛΑΚΑ, λίγο σεβασμό [βίντεο]


Για άθλια συμπεριφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη κάνουν λόγο οι βουλευτές της ΝΔ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του πρώην πρωθυπουργού  Παναγιώτη Πικραμμένου.


ΒΙΝΤΕΟ-Πικραμμένος με τρεμάμενη φωνή: Ψεύδη και μυθιστορηματικές συκοφαντίες ότι δωροδοκήθηκα

«Ψεύδη και απαράδεκτες συκοφαντίες» χαρακτήρισε ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος τις κατηγορίες εναντίον του που περιλαμβάνονται στη δικογραφία της υπόθεσης Novartis ότι δήθεν χρηματίστηκε με το ποσό των 100.000 ευρώ το διάστημα που είχε την ευθύνη διακυβέρνησης (σσ. από τις 17-5-2012 μέχρι τις 21-6-2012).