22 Φεβρουαρίου 2018

Σκάνδαλο σε ΔΕΚΟ: Ροζ βίντεο με συνδικαλιστή και χυμώδη μελαχρινή

Ένα μεγάλο ερωτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει σε μεγάλη ΔΕΚΟ με πρωταγωνιστές έναν συνδικαλιστή και μία χυμώδη μελαχρινή, που έχει τα παρατσούκλια «Τζούλια» και «Χριστός Ανέστη».


Σκληρό βίντεο: Το βαν της αστυνομίας παρασύρει και σκοτώνει πεζό

Απίστευτο βίντεο κατά τη διάρκεια του οποίου βανάκι της αστυνομίας χτυπάει και σκοτώνει άνδρα που περπατά αμέριμνος σε έναν χιονισμένο δρόμο.


ΣΩΣΤΟΙ! Γερμανία: Λαϊκό συσσίτιο ανακοίνωσε ότι δεν θα δέχεται πλέον αλλοδαπούς

"Ήταν αναιδείς απέναντι στις γυναίκες και ποδοπατούσαν γυναίκες και ηλικιωμένους στην ουρά"

Το λαϊκό συσσίτιο του Έσεν, στη δυτική Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν θα δέχεται πλέον ξένους στην κουζίνα του προκαλώντας σάλο.


ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ! Βουλή: Ψηφίστηκε η σύμβαση παραχώρησης του ΟΛΘ

Ψηφίστηκε με ευρεία κοινοβουλευτική πλειοψηφία από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο για τη Σύμβαση Παραχώρησης του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ).


Μαρέβα Μητσοτάκη: Με αμαυρώνουν γιατί δεν μπορούν να πλήξουν το σύζυγό μου

Τόνισε ότι «οι άνθρωποι στην πολιτική πρέπει να σέβονται τις οικογένειες

Απάντηση σε όσους τη στοχοποιούν, στη σκιά και της επίθεσης με γκαζάκια έξω από την επιχείρησή της στου Ψυρρή στις 12 Φεβρουαρίου, έδωσε την Πέμπτη το βράδυ η σύζυγος του προέδρου της ΝΔ, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.


ΒΙΝΤΕΟ-Τσίπρας με καρέκλα και χωρίς... για αυτούς που στηρίζουν τους λύκους


Το είδαμε και αυτό χθες.Ο Τσίπρας να πανηγυρίζει για αυτούς που στηρίζουν τους λύκους...

Για τόσο μεγάλο πολιτικό απατεώνα μιλάμε:

ΒΙΝΤΕΟ-Καλά σας λέει ρε τομάρια δεξιοί! ΜΗ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΣΙΑ!


Να εδώ ο Βίτσας μας λέει να μην στοχοποιούμε την Τασία για το "άι στο διάολο"... να την αφήσουμε να βρίζει ελεύθερα

Τρομοκρατία άπλυτων έξω από το σπίτι της εφέτου Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα [εικόνες]

Παρέμβαση με τρικάκια και πανό έξω από το σπίτι της εφέτου Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα, πραγματοποίησε ομάδα αντιεξουσιαστών.

Μητσοτάκης: Να μην επιβαρύνονται με ΕΦΚΑ οι πωλητές του περιοδικού «Σχεδία» [εικόνα]

Δημόσια έκκληση να βρεθεί λύση έτσι ώστε να μην επιβαρύνεται με ΕΦΚΑ η κάθε απόδειξη δαπάνης που κόβουν οι πωλητές του περιοδικού δρόμου «Σχεδία» κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σεξουαλική παρενόχληση και στον ΟΗΕ: Παραιτήθηκε ο υποδιευθυντής της Unicef

Ο υποδιευθυντής της Unicef, ο Βρετανός Τζάστιν Φορσάιθ, παραιτήθηκε σήμερα από τα καθήκοντά του αφού κατηγορήθηκε για απρεπή συμπεριφορά απέναντι σε γυναίκες την εποχή που εργαζόταν για τη φιλανθρωπική, μη κυβερνητική οργάνωση Save the Children.


ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ!! Ετοιμο το Σύμφωνο Ελλάδας & ΠΓΔΜ -Είναι στα χέρια του Τσίπρα


Κλαίω με τους ΜΑΛ@ΚΕΣ που τον ψήφισαν για να τους βάλει κανα 100σταρικο στην τσέπη και σήμερα σκίζουν τα καλσόν τους και πέφτουν απ' τα σύννεφα με το ξεπούλημα :)))) δηλ. τι περιμένατε από κομμουνιστές ρε ηλίθιοι;

Στα χέρια του πρωθυπουργού βρίσκεται το προσχέδιο του συμφώνου το οποίο η Αθήνα θα προτείνει στα Σκόπια και θα αποτελέσει την συνέχεια της ενδιάμεσης συμφωνίας για τις σχέσεις των δύο χωρών.



Το Facebook "κατέβασε" τη σελίδα του ΣΥΡΙΖΑίου γραφίστα μετά το επίμαχο"σκίτσο" με τον Σουλτάνο Ερντογάν

Λίγες ημέρες μετά την προειδοποίηση του Twitter να αποσύρει το γράφημα που είχε φτιάξει με τον Ερντογάν, το Facebook "κατέβασε" τη σελίδα του Έλληνα γραφίστα Jo Di.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος μέσω του blog του. Μάλιστα, όπως αναφέρει, δεν του δόθηκε καμία εξήγηση γιατί η σελίδα του απενεργοποιήθηκε.

Στη Βουλή η κατάθεση του μεσάζοντα για την πώληση βλημάτων στη Σαουδική Αραβία

Της Άννας Κανδύλη

Στη βουλή θα διαβιβαστεί τις επόμενες ημέρες , η κατάθεση που έδωσε ο μεσάζοντας όπλων Βασίλης Παπαδόπουλος, για την υπόθεση της προσπάθειας πώλησης 300.000 βλημάτων τύπου 105 mm από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία.

Στο Φάληρο το υπερπολυτελές σκάφος «Okto» της Γιάννας Αγγελοπούλου

Έχει μήκος 66 μέτρα, διαθέτει 6 καμπίνες και μπορεί να φιλοξενήσει 11 καλεσμένους - Η τελική ταχύτητά του φθάνει τους 18 κόμβους - Στα 54 εκατ. ευρώ η τιμή του

Στο Νέο Φάληρο και την εκεί Μαρίνα Αθηνών κατέπλευσε πριν από λίγες ώρες το πολυτελές σκάφος «Okto» το οποίο ανήκει στην οικογένεια Γιάννας και Θεόδωρου Αγγελόπουλο.


ΓΕΛΑΕΙ ο Άδωνις για την εισαγγελική έφοδο στη Novartis: Τι δηλαδή, συνέχιζαν οι γιατροί να λαδώνονται και επί ΣΥΡΙΖΑ;;;

Την έφοδο των εισαγγελέων στη Novartis, όπου εντοπίστηκε νέα λίστα με περίπου 300 γιατρούς του δημοσίου και ιδιώτες που φέρονται να δωροδοκήθηκαν με ποσά από 1.000 έως 5.000 ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου 2016-Ιανουαρίου του 2017 σχολίασε μέσω Twitter ο Άδωνις Γεωργιάδης.


Στην αντεπίθεσηΧΑΧΑΧΑ τα εκλογικά κέντρα ΣΥΡΙΖΑ: Θα καταθέσουν αίτηση ακυρώσεως του Προεδρικού Διατάγματος

«Φωτιές ανάβει» η γνωμοδότηση του Ε’ Τμήματος του ΣτΕ που έκρινε συνταγματικό και νόμιμο το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος «Ρυθμίσεις Επαγγέλματος φαρμακοποιού- Ίδρυση φαρμακείου» που επιτρέπει το άνοιγμα φαρμακείων και από μη φαρμακοποιούς.

ΗΧΗΤΙΚΟ-Πατέρας 4χρονης Μελίνας: Πείτε μου ποιος φταίει για τον θάνατο του παιδιού μου, πού είναι τα πορίσματα

«Έχω μείνει κατάπληκτος, έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που διαδραματίστηκαν χθες στη Βουλή», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, ο Μάνος Παρασκάκης, πατέρας της 4χρονης Μελίνας, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2015 έπειτα από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Έβαλε τη μάσκα του δημοκράτη ο σταλίνας και τα γυρίζει τώρα ο Κοντονής για τη Novartis: «Οι αρχές καλούνται να αποδείξουν την ενοχή των εμπλεκομένων»

Ο υπουργός Δικαιοσύνης είχε δηλώσει ότι εύχεται «ορισμένοι εμπλεκόμενοι, αν όχι όλοι, να αποδείξουν την αθωότητά τους»

Τις χθεσινές δηλώσεις του για την αθωότητα των εμπλεκομένων στην υπόθεση Novartis ανασκεύασε σήμερα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής.


ΕΝΙ: Δεν εγκαταλείπουμε την γεώτρηση στην ΑΟΖ Κύπρου -Νέες απειλές Αγκυρας

Η Τουρκία εξακολουθεί να απειλεί στην ΑΟΖ Κύπρου δηλώνοντας ότι δεν θα επιτρέψει στην Κύπρο «μονομερείς» έρευνες στον θαλάσσιο χώρο του νησιού. Η απάντηση ήρθε από την ΕΝΙ η οποία διεμήνυσε πως δεν θα εγκαταλείψει τη γεώτρηση.


ΒΙΝΤΕΟ-Ο Άρης Πορτοσάλτε για τα χθεσινά παπατζιλίκια των ΣΥΡΙΖΑίων στη Βουλή

Δείτε το σχόλιο ενός εκ των λίγων δημοσιογράφων που δεν τους γλύφει όπως κάνουν Χατζηνικολάου και Ευαγγελάτος:

ΚΥΝΗΓΙ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ! Έρχονται 100.000 φορολογικοί έλεγχοι, άμεσο άνοιγμα θυρίδων και διασταύρωση ανασφάλιστων αυτοκινήτων

Μπαράζ φορολογικών ελέγχων ξεκινά η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) με στόχο να βεβαιωθούν τουλάχιστον 3,2 δισεκατομμύρια ευρώ ως το τέλος της χρονιάς όπως αναφέρεται στο σχέδιο του Γιώργου Πιτσιλή που δημοσιεύτηκε σε Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ).


Την ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ ο Άδωνις: Τα έγγραφα που δείχνουν ότι η ΣΥΡΙΖΑία Παπασπύρου προστατεύει την ναρκομανή ξαδέρφη Πολάκη!


Η ΣΥΡΙΖαία Παπασπύρου έχει κάνει ένσταση κατά της αθώωσης της νοσηλεύτριας στην οποία το σύστημα Πολάκη θέλει να φορτώσει το θάνατο προκειμένου να βγάλει λάδι την ναρκομανή ξαδέρφη. Οι αλήτες δεν έχουν κανένα ηθικό φραγμό! Προσπαθούν να φορτώσουν το θάνατο στη δύσμοιρη νοσοκόμα για να γλιτώσει η εξαρτημένη ξαδέρφη

Αδωνις: Είχε διαρκή ενημέρωση

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μιλώντας στη Βουλή για την υπόθεση Novartis κατηγόρησε αρχικά την κα Παπασπύρου ότι ήταν στον μηχανισμό που έστησε, όπως είπε, τη σκευωρία για την υπόθεση Novartis.

ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ! Παραδοχή Τσακαλώτου: «Τελικά, η πάταξη της φοροδιαφυγής είναι πιο δύσκολη απ' όσο πιστεύαμε» [βίντεο]

Αίσθηση προκαλεί η παραδοχή στην οποία προέβη ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε ομιλία του σε πάνελ στο Ευρωπαικό Κοινούλιο ο οποίος τόνισε ότι η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα αποδείχθηκε «πιο δύσκολη απ' όσο η Αριστερά περίμενε».


Η στιγμή του ξεπεσμού: Τα χάχανα του Πολάκη απέναντι στον Πικραμμένο

Ο Γιώργος Παπαχρήστου στα «Νέα» «συστήνει» στον Παύλο Πολάκη να συμβουλευτεί τους αρχαίους σοφούς που δίδαξαν «ήθος».

Χάχανα, απέναντι σε έναν άνθρωπο και σε μια προσωπικότητα, αυτή του Παναγιώτη Πικραμμένου, που στα 72 του χρόνια κλήθηκε για πρώτη φορά να αναμετρηθεί με την προσωπική του διαδρομή και ιστορία, ήταν η στάση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη. Μπορεί λίγοι να ξαφνιάστηκαν με τη συμπεριφορά του, γιατί συνηθίζει να είναι αντιδραστικός και όχι μόνο, αλλά χθες στη Βουλή έδειξε το λιγότερο αγένεια.


Προβληματισμός στη ΝΔ για την κάλυψη Κουρουμπλή - Καμμένου σε Σαλμά

Συζητήσεις και ψίθυροι στη «γαλάζια» κοινοβουλευτική ομάδα.

Πολλές συζητήσεις έχουν προκληθεί στις τάξεις των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας αναφορικά με τον Μάριο Σαλμά, ειδικά μετά τις ομιλίες του Παναγιώτη Κουρουμπλή και του Πάνου Καμμένου, οι οποίοι του παρείχαν στήριξη κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για την υπόθεση Novartis.


Ανακοίνωση από τον ANT1 για τον Αντώνη Κανάκη

Σε νέο ρόλο ο αγαπημένος παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης. Τι θα γίνει με την εκπομπή "Ράδιο Αρβύλα".

Η ανακοίνωση του ΑΝΤ1:

ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΦΟΥΝΤΑ! Παπανδρέου και Καρανίκας στη Βουλή για την καλλιέργεια κάνναβης

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο νυν σύμβουλος στρατηγικών θεμάτων του νυν πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, κλήθηκαν να καταθέσουν τις απόψεις τους στη συζήτηση για το νομοσχέδιο νομιμοποίησης της παραγωγής ινδικής κάνναβης για φαρμακευτική χρήση


Επίθεση σε οπαδούς της ΑΕΚ στην Ουκρανία -Δύο τραυματίες

Eπίθεση δέχτηκε στο Κίεβο πούλμαν που μετέφερε φίλους της ΑΕΚ.

Οι φίλοι της Ενωσης οι οποίοι έχουν μεταβεί στην ουκρανική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσουν τον επαναληπτικό αγώνα της ομάδας τους με αντίπαλο τη Ντιναμό για τη φάση των «32» του Europa League.


ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Πάτρα: Αυτοκτόνησε 61χρονος με καραμπίνα -Τον αναζητούσαν οι συγγενείς του

Συναγερμός σήμανε στην οδό Δημοκρατίας στην Οβρυά της Πάτρας, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς.

Οπως αποδείχθηκε, ένας 61χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του με καραμπίνα, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή.


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! Το Μαξίμου υποστηρίζει την υποψηφιότητα της ΠΓΔΜ για ένταξη στην EUSAIR

Την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στην υποψηφιότητα της ΠΓΔΜ για ένταξη στην EUSAIR (Στρατηγική της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Περιφέρεια Αδριατικής - Ιονίου) ανακοίνωσε με επιστολή του ο Γιώργος Κατρούγκαλος.

ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΤΙ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ! Χαν: Η Κομισιόν θα προτείνει έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την "Μακεδονία"

«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα προτείνει στα κράτη-μέλη σύντομα, πιθανότατα έως το καλοκαίρι, την έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Αλβανία και τη ‘’Μακεδονία’’» επισημαίνει ο Επίτροπος για τη Διεύρυνση,ο Γιοχάνες Χαν, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt.


Αύξηση ρεκόρ στα αεροπορικά ταξίδια από τη Γερμανία στην Ελλάδα

Κατά την περσινή χρονιά αναχώρησαν αεροπορικώς από τα 24 μεγαλύτερα γερμανικά αεροδρόμια τόσοι πολλοί άνθρωποι όσοι ποτέ άλλοτε και η χώρα που επωφελήθηκε ήταν κυρίως η Ελλάδα, μεταδίδει το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.


«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για την επένδυση του Ελληνικού

Νόμιμο κρίθηκε από την Ολομέλεια του ΣτΕ το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος για το Ελληνικό.

Το Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο αποφάνθηκε ότι το σχέδιο του Προεδρικού Διατάγματος δεν προσκρούει στο Σύνταγμα, έκανε ωστόσο παρατηρήσεις νομοτεχνικού περιεχομένου υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να τηρηθούν ευλαβικά όλες οι περιβαλλοντικές, πολεοδομικές και νομοθετικές προβλέψεις.


Ενας νεκρός από τη φωτιά σε εργοστάσιο στη Μάνδρα Αττικής [βίντεο]

Νεκρός διακομίστηκε στο Θριάσιο νοσοκομείο άνδρας από τη φωτιά στο εργοστάσιο στη Μάνδρα Aττικής, στη θέση Ξηροπήγαδο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο 54χρονος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο κι όχι με ασθενοφόρο, πριν φτάσουν στο σημείο οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής.


ΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ►Νέα λίστα 300 γιατρών της περιόδου ΣΥΡΙΖΑ που δωροδοκήθηκαν από την Novartis


[Παρόλα αυτά η Τουλουπάκη συνεχίζει να κάνει προπαγάνδα όπως θα δείτε στο τέλος του άρθρου του ΑΠΕ]

Μία ακόμη λίστα με ονόματα γιατρών και τα ποσά που πρέπει να τους καταβληθούν έφεραν στο φως οι έφοδοι των Εισαγγελέων Διαφθοράς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες γίνεται λόγος για κατάλογο με περίπου 300 γιατρούς, ιδιώτες αλλά και δημοσίων νοσοκομείων, στους οποίους αντιστοιχεί και ένα ποσό από 1.000 έως 5.000 ευρώ.


Φαήλος Κρανιδιώτης: «Πίσω από τη Νοβαρτιάδα ο ενδοτισμός»

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το θέατρο του παραλόγου που διαδραματίζεται στην Βουλή, προσηλωμένοι σταθερά στην αποκάλυψη της αλήθειας και την διερεύνηση της υπόθεσης. Μιας υπόθεσης που οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρησιμοποίησαν και χρησιμοποιούν υπό το καθεστώς του φόβου των εκατοντάδων χιλιάδων Ελλήνων στα συλλαλητήρια, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα σοβαρά εθνικά θέματα» δήλωσε ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης με αφορμή τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

«Βόμβα» Μπακογιάννη: Η κυβέρνηση «γκριζάρει» εν κρυπτώ με την Αλβανία το Ιόνιο

Για μυστική συνεννόηση με την Αλβανία προκειμένου να γίνουν αναθεωρήσεις που ικανοποιούν τις αλβανικές απαιτήσεις στη Συμφωνία για την οριοθέτηση των Θαλασσίων Ζωνών, που είχε υπογραφεί το 2009, κάνει λόγο η βουλευτής της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, επικαλούμενη δημοσιεύματα του ελληνικού και αλβανικού Τύπου.


ΠΑΡΤΕ ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΑΚΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΔΕΡΝΕΙ! Novartis: Αυτοί είναι οι βουλευτές που όρισαν τα κόμματα για την Προανακριτική

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος από σήμερα για την σύσταση της προανακριτικής επιτροπής μετά την χθεσινή ψηφοφορία και το πράσινο φως που έδωσε η Βουλή.


Πρετεντέρης: Στις κανονικές χώρες τα μπαλαμούτια δεν τα αναλαμβάνει ούτε καν η ψυχιατρική

"Από τόσα «υπαρκτά σκάνδαλα» και τόσο «φως» έμειναν τρεις κουκουλοφόροι μάρτυρες κι ένα ημερολόγιο που έκλεψε μια γκομενα. Ποτέ άλλοτε η ρητορική μιας κυβέρνησης δεν εχει εξευτελιστεί τόσο από την ίδια την κυβέρνηση" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΧΩΝΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Δωρεάν μοιράζεται το documento του Βαξεβάνη. Και διαφήμιση στο YouTube


Όποιος πάει να δει ένα βίντεο στο youtube τις τελευταίες μέρες, πέφτει πάνω σε ένα διαφημιζόμενο βίντεο του Κώστα Βαξεβάνη για τη Novartis.

Το διάρκειας 41 λεπτών βίντεο με τις δήθεν αποκαλύψεις του δημοσιογράφου έχει ξεπεράσει τις 300.000 views.

ΑΠΑΠΑ! ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ! Βουλή vs Survivor: Η απίστευτη διαφορά τηλεθέασης


Θα περίμενε κάποιος πως όταν προκύπτει ένα μείζον πολιτικό θέμα, έστω και σε ικανοποιητικό ποσοστό το τηλεοπτικό κοινό θα στρέψει το βλέμμα του σε αυτό. Κι όμως η μαραθώνια συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής για την πρόταση σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την υπόθεση NOVARTIS όχι μόνο δεν μαγνήτισε τα βλέμματα αλλά τα έστρεψε στον ανταγωνισμό και κυρίως στην ελαφρά ψυχαγωγία.


Παρέδωσε τα χάλκινα μετάλλια η ομάδα κέρλινγκ της Ρωσίας λόγω ντόπινγκ - ΒΙΝΤΕΟ

Το ζευγάρι των Ρώσων αθλητών κέρλινγκ αναγκάστηκαν να παραδώσουν τα χάλκινα μετάλλια που κέρδισαν στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το θετικό τεστ ντόπινγκ του Aleksandr Krushelnitckii. Ο Ρώσες βρέθηκε θετικός στην ουσία μελδόνιο, που βρίσκεται από το 2016 στις απαγορευμένες ουσίες.

Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης του Πικραμμένου στο Facebook- Είμαι υπερήφανη για τον πατέρα μου

Με ένα συγκινητικό post στο Facebook, η κόρη του πρώην υπηρεσιακού πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας Παναγιώτη Πικραμμένου σχολίασε την παραπομπή του πατέρα της στην προανακριτική επιτροπή που αποφάσισε χθες η πλειοψηφία της Βουλής.

Σάλος στην Εύβοια - "Πακιστανός βίασε τον 13χρονο γιο μας" καταγγέλλει οικογένεια

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας, το φρικιαστικό περιστατικό του βιασμού συνέβη το βράδυ του Σαββάτου (17/2) με θύμα έναν 13χρονο και πρωταγωνιστές μια παρέα Πακιστανών που διέμενε δίπλα στο σπίτι συγγενή του μικρού, στον οικισμό Τριάδα των Ψαχνών Ευβοίας.


ΤΟ ΣΚ@ΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΤΣΑ! Ύβρεις Καρανίκα κατά στελεχών της ΝΔ: «Μαφιόζοι» και «κατσαπλιάδες δοσίλογοι»


“Μαφιόζους και κατσαπλιάδες δοσίλογους του εμφυλίου”, αποκαλεί τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ο σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκαςεκτοξεύοντας απίστευτες ύβρεις σε δημόσιο κείμενό του με αφορμή την υπόθεση Novartis και την χθεσινή σχετική ψηφοφορία στην Βουλή.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ-Ο Βαξεβάνης χειρίζεται το Twitter του ΧΑυγίτη Παππά!

Ιδού και η απόδειξη για να μην έχετε πλέον αμφιβολίες:

«Θα λογοδοτήσετε»

Του Σάκη Μουμτζή

Ποτέ άλλοτε στην Μεταπολιτευτική ζωή του τόπου, δεν ακούστηκε αυτή η φράση τόσες φορές όσες χθες στην Βουλή.

Ο Α.Σαμαράς, ο Β.Βενιζέλος, ο Α.Λοβέρδος, κατέστησαν σαφές πως η ιστορία της Novartis τώρα αρχίζει. Και θα τελειώσει.


Οταν ο Γιώργος Σαμπάνης έκανε πρωταθλητισμό στον στίβο, πριν το τραγούδι [βίντεο]

Μπορεί οι περισσότεροι να τον έχουν γνωρίσει μέσα από τα τραγούδια του, αλλά ο Γιώργος Σαμπάνης πριν γίνει διάσημος, είχε άλλη ενασχόληση κι άλλους στόχους.


ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: "Αυτό το στρατόπεδο δεν πρόκειται να κλείσει"... κι έκλεισε


2017 ο Πάνος ο Καμμενος δήλωνε απ το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στη Λαμία πως το στρατόπεδο ΔΕΝ θα κλείσει και να μην ανησυχεί ο κόσμος 
😂... "Η Στερεά Ελλάδα είναι η δεύτερη γραμμή άμυνας και να αλλάξει κάτι το πολύ πολύ να γίνει μετακίνηση υπηρεσιών, αυτό το στρατόπεδο δεν πρόκειται να κλείσει!" έλεγε στα γίδια 😂 ...