23 Φεβρουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ! ΣΥΡΙΖΑίος βουλευτής τα λέει καλύτερα απ' τον Γκρουέφσκι


Όχι, δεν τα λέει Σκοπιανός αυτά, ο Κούλογλου του ΣΥΡΙΖΑ είναι. Είναι ok το Gorna Makedonija, υπάρχουν Σλαβομακεδόνες στην Ελλάδα.

Η Κω/λου αντί σε φαρμακείο για ηρεμιστικά μπούκαρε σε συμβολαιογραφείο που κάνει πλειστηριασμούς [βίντεο]

«Εφοδο» σε συμβολαιογραφικό γραφείο που διενεργεί ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς έκανε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Σε ένα παραλήρημα δημαγωγίας η πρώην Πρόεδρος της Βουλής βρέθηκε σε συμβολαιογραφικό γραφείο και έκανε... μπούλιγνκ στην συμβολαιογράφο και σε συνεργάτες της, σχετικά με την διαδικασία που επρόκειτο να ακολουθηθεί.

Κατέγραψε μάλιστα την «επίσκεψή» της αυτή σε βίντεο, το οποίο δημοσίευσε στην ιστοσελίδα freedomtv.gr, σημειώνοντας: «Ορίστε τα πρόσωπά αυτών που θέλουν να μας πάρουν τα σπίτια, πίσω από κλειστές πόρτες, με την προστασία της Κυβέρνησης και ολόκληρου του πολιτικού συστήματος».

Ακόμη πιο αλγεινή εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μια πρώην πρόεδρος τη Βουλής και δικηγόρος στο επάγγελμα, όχι μόνο δεν πήρε την συναίνεση των προσώπων που βιντεοσκόπησε (πράγμα που είναι παράνομο) αλλά τους εξέθεσε δημοσίως, αποκαλύπτοντας την ταυτότητά τους, για να κάνει ένα σόου φθηνής δημοκοπίας και λαϊκισμού.

Δείτε το βίντεο που δημοσιοποίησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αυστηρό μήνυμα Τουσκ: Ζητώ άμεση παύση των παράνομων ενεργειών της Τουρκίας σε Κύπρο-Ελλάδα

«Η Τουρκία παραβιάζει τις σχέσεις καλής γειτονίας που είναι υποχρεωμένη να έχει με όλα τα κράτη – μέλη της ΕΕ» είπε ο Ντόναλντ Τουσκ και εξέφρασε τη στήριξη του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου σε Ελλάδα και Κύπρο

Να σταματήσει άμεσα τις παράνομές ενέργειές της στην Ανατολική Μεσόγειο κάλεσε την Τουρκία ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ, Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής, ο Πρόεδρος Τουσκ είπε ότι ενημερώθηκε από τον Αλέξη Τσίπρα και τον Νίκο Αναστασιάδη για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες.

«Θα ήθελα να εκφράσω την στήριξή μας στην Ελλάδα και την Κύπρο και να ζητήσω την άμεση παύση αυτών των παράνομων ενεργειών από την Τουρκία. Η Τουρκία παραβιάζει τις σχέσεις καλής γειτονίας που είναι υποχρεωμένη να έχει με όλα τα κράτη – μέλη της Ε.Ε.» δήλωσε ο πρόεδρος Τουσκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, τον ερχόμενο Μάρτιο θα εξεταστεί η πιθανότητα μιας Συνόδου Κορυφής ανάμεσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την Τουρκία.\\

Τι συζητήθηκε στο άτυπο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο 

Αναφορικά με το ζήτημα των πανευρωπαϊκών ψηφοδελτίων, ένα από τα βασικά ζητήματα που συζητήθηκαν στην άτυπη Σύνοδο Κορυφής,  ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Συμβουλίου  είπε ότι  θα συζητηθεί στο μέλλον, ενώ για την πρόταση του Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ ώστε να ενωθούν σε μια οι θέσεις του Προέδρου της Κομισιόν και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, ο Ντόναλντ Τουσκ υπογράμμισε ότι είναι μια ιδέα που απέρριψαν τα κράτη – μέλη. Αναφορικά με την διαδικασία των «κορυφαίων υποψηφίων» ο Πρόεδρος Τουσκ δεν υποστήριξε θερμά την επιλογή του επόμενου (ή της επόμενης) πρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής μόνο από τις πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά τόνισε ότι πρέπει να εκλέγεται και από τους αρχηγούς κρατών και κυβερνήσεων.

Ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ υπερασπίστηκε εκ νέου τη διαδικασία των «κορυφαίων υποψηφίων» (τους επικεφαλής των πολιτικών ομάδων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που θα διεκδικήσουν την προεδρία της επόμενης Κομισιόν), λέγοντ6ας ότι κάτι τέτοιο είναι δεδομένο καθώς αναφέρεται στην Συνθήκη. Ο Πρόεδρος Γιούνκερ εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι τα κράτη – μέλη θα συνεισφέρουν τελικά περισσότερα κεφάλαια στον κοινοτικό προϋπολογισμό για μετά το 2020, ώστε να καλύψουν το κενό των 100 περίπου δις που θα αφήσει η έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας. «Αν δεν υπάρχουν λεφτά στο σπίτι, η αγάπη  φεύγει μακριά», είπε χαρακτηριστικά ο Ζαν – Κλοντ Γιούνκερ, χρησιμοποιώντας μια παλαιά γερμανική παροιμία.

Μακρόν – Μέρκελ ζήτησαν από τον Πούτιν την κατάπαυση του πυρός στην Γκούτα της Συρίας 

Για την διαδικασία της επιλογής του επόμενου Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και στην κατάσταση στη Συρία, αναφέρθηκε η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, μετά την άτυπη Σύνοδο Κορυφής. Σύμφωνα με την ίδια, η διαδικασία της επιλογής των «κορυφαίων υποψηφίων» (Spitzenkandidaten) δεν πρόκειται να είναι αυτοματοποιημένη, καθώς θα πρέπει να ληφθούν υπόψη οι μελλοντικές συμμαχίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιου. Η Καγκελάριος Μέρκελ είπε ακόμα ότι μαζί με τον Πρόεδρο της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν, έστειλαν επιστολή στον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν ζητώντας την άμεση κατάπαυση τους πυρός στην Γκούτα της Συρίας και την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας.

Βασίλης Δαλιάνης
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο Άδωνις απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον Καρανίκα να ανοίξει... λεξικό

Στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με όσα δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha για τον Αλέξη Τσίπρα, απάντησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Σε αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ σημείωνε ότι "αν ο Α. Γεωργιάδηςδεν ήταν αντιπρόεδρος της Ν.Δ., θα άξιζε απλώς την περιφρόνησή μας. Επειδή, όμως, έχει θεσμικό ρόλο στην αξιωματική αντιπολίτευση, αναρωτιόμαστε τι θέση παίρνει ο κ. Μητσοτάκης για τη μετατροπή της πολιτικής σε αλητεία"

"Ο ΣΥΡΙΖΑ μου είπε ότι κάνω αλητείες: "έλεξεν ο όνος τον αλέκτορα έμβιον ον υπερμεγέθους κεφαλής"... Ας ανοίξει κανένα λεξικό ο Καρανίκας" έγραψε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στο Twitter.



Η δήλωση του κ. Γεωργιάδη σχετικά με τη Novartis που προκάλεσε την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ και του Μαξίμου ήταν η εξής:


«Θα τους γδάρω, δεν θα μου γλιτώσει κανένας από αυτούς, ο Τσίπρας πρώτος απ’ όλους. Ο άθλιος και αχρείος, αυτός που το έστησε. Ο Τσίπρας δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη λογοδοτήσει γι’ αυτό που έκανε. Ούτε μια στο εκατομμύριο, δεν έχει καταλάβει που έμπλεξε. Ειδικά ο Τσίπρας που είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι. Λέτε να μην ξέρω εγώ αν τα παίρνει ο Τσίπρας; Θα τα δείτε στην επιτροπή όταν θα πάω".

Μετά το «βέτο» Φίλη, ο Γαβρόγλου παίρνει πίσω τη διάταξη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια


Σύμφωνα με το υπουργείο, η διάταξη αποσύρεται, καθώς «διατυπώθηκαν διαφορετικές ερμηνείες», ενώ επιδίωξη είναι «να υπάρξει όσο το δυνατόν ευρύτερη διακομματική συναίνεση» - Θα κατατεθεί σχετικό ερώτημα στο Νομικό Συμβούλιο του Κράτους

Την απόσυρση της διάταξης, που αφορά στην αναγνώριση τίτλων σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης διεθνών οργανισμών, στους οποίους μετέχει η Ελλάδα, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.

Συγκεκριμένα, η διάταξη, που βρίσκεται στο άρθρο 19, παρ. 1 του νομοσχεδίου για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αττικής, αναφέρει: «Οι τίτλοι σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης διεθνών οργανισμών στους οποίους μετέχει η Ελληνική Δημοκρατία είναι ισότιμοι με τους τίτλους σπουδών των ελληνικών δημόσιων ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, χωρίς να απαιτείται η έκδοση πράξης αναγνώρισης».

Σύμφωνα με το υπουργείο, η εν λόγω διάταξη αποσύρεται, καθώς «διατυπώθηκαν διαφορετικές ερμηνείες», ενώ επιδίωξη είναι «να υπάρξει όσο το δυνατόν ευρύτερη διακομματική συναίνεση». Για τη συγκεκριμένη ρύθμιση, όπως ενημέρωσε το υπουργείο, θα κατατεθεί σχετικό ερώτημα προς το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, κατά την τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής στη Βουλή, όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο, υπήρξε έντονη η αντίδραση του τέως υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, καθώς θεώρησε ότι η εν λόγω διάταξη -που άρον-άρον αποσύρεται- «ανοίγει την κερκόπορτα για την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων στη χώρα».

Έρχεται ΕΦΚΑ-σοκ: Έως 9 χαράτσια θα πληρώσουν οι αυτοαπασχολούμενοι τον Μάρτιο (παραδείγματα)

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάλουν οι ασφαλισμένοι στον ΕΦΚΑ το επόμενο διάστημα.

Ειδικότερα, μεγάλη θα είναι η επιβάρυνση των αυτοαπασχολούμενων μηχανικών, δικηγόρων και γιατρών από τον επόμενο μήνα από εισφορές.


Ιατροδικαστής της οικογένειας της μικρής Μελίνας: Εδώ και 26 μήνες δε μου δίνουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων- ΒΙΝΤΕΟ

Καταπέλτης ήταν το πόρισμα για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας, που είχε χάσει τη ζωή της στις 29 Δεκεμβρίου 2015, έπειτα από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.


ΕΝΩ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΑΔΩΝΙΣ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ! Κουρουμπλής: Οποιοσδήποτε έχει έγγραφο FBI που αναφέρεται σε "Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας" να το δημοσιεύσει

Σύμφωνα με τη λογική του κακώς αναφέρονται και οι 7 πολιτικοί

Ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής με δήλωσή του καλεί οποιονδήποτε έχει στα χέρια του έγγραφο του FBI ή της δικογραφίας που αφορά στη Novartis που αναφέρεται στο «Π.Κ. πρώην Υπουργός Υγείας» να το δημοσιεύσει.

ΗΧΗΤΙΚΟ! Τους ξεβράκωσε πάλι ο Άδωνις!!! Μετά το ντόρο έγραψαν νέο πόρισμα και έφτασε αμέσως στη ΣΥΡΙΖΑία!


-Επί 26 μήνες το κρατούσαν στο συρτάρι... μόλις τους ξεράκωσε ο Άδωνις σε 26 ώρες έφτασε στη ΣΥΡΙΖΑία
-ΠΡΟΣΕΞΤΕ! Προσπάθησαν μέσω της ΕΔΕ (αυτό αναφέρεται στο πόρισμα) να αθωώσουν την ναρκομανή ξαδέρφη Πολάκη και να τα φορτώσουν όλα στη νοσοκόμα... και η νοσοκόμα αθωώθηκε και στο πρωτοβάθμιο αλλά και στο δευτεροβάθμιο πειθαρχικό μετά από ένσταση της ΣΥΡΙΖΑίας Παπασπύρου
-ΣΕΥΥΠ: Βαριά αμέλεια της εξαδέλφης Πολάκη για την 4χρονη Μελίνα - Καμία πολιτική παρέμβαση στο πόρισμα
-ΣΥΡΙΖΑία Παπασπύρου: Τι λέει το τελικό πόρισμα για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας
-Τι απαντάει ο Άδωνις

«Το πόρισμα λέει βαριά ιατρική αμέλεια για παρεκκλίσεις από την εφαρμογή των ιατρικών πρωτοκόλλων για την ανάταξη του βρογχόσπασμου καθώς δεν χορηγήθηκαν βρογχοδιασταλτικά και για τη μη ορθή χρήση αδρεναλίνης όσον αφορά την ενδοφλέβια και τη χορηγούμενη δοσολογία», αποκάλυψε η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, για τον θάνατο της 4χρονης Μελίνας Μελίνας Παρασκάκη, που είχε χάσει τη ζωή της στις 29 Δεκεμβρίου 2015, μετά από μια επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης.

Σπυράκη: Η Novartis συνέχιζε ίδιες πρακτικές και το 2017

“Το FBI στο έγγραφό του αποκαλύπτει ότι η Νοvartis συνεχίζει τις ίδιες πρακτικές για να ανεβάσει την κατανάλωση των φαρμάκων της, δίνοντας παρανόμως μπόνους σε γιατρούς και άλλους, έως και τον Ιούλιο του 2017… Ποιος είχε την πολιτική ευθύνη για αυτή την περίοδο;», διερωτήθηκε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτής του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.


Cosmote, Vodafone προχωρούν σε αυξήσεις των τιμολογίων από τον Μάρτιο

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας θα αυξήσουν τις χρεώσεις τους. Τόσο η Cosmote όσο και η Vodafone με ανακοινώσεις τους σημειώνουν ότι προχωρούν σε ανατιμήσεις των τιμολογίων τους τον Μάρτιο. Πρόκειται για τις ανατιμήσεις τις οποίες «απέσυραν» λίγες εβδομάδες πριν, μετά τη σχετική σύσταση του πρώην προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) Δημήτρη Τσαμάκη.


ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΑ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ! O πρόεδρος του Eurogroup «βλέπει» σύντομα εκλογές στην Ελλάδα και πολιτική αλλαγή! (εικόνα)

Σύντομα προβλέπει πως θα διεξαχθούν εκλογές στην Ελλάδα ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του Eurogroup συνδέει τις εκλογές με την αλλαγή πολιτικών κύκλων στην Ελλάδα και παροτρύνει την επόμενη ελληνική κυβέρνηση να διατηρήσει την αίσθηση της ιδιοκτησίας του προγράμματος.

Αποκαλύψεις σοκ από Τατσόπουλο για Κοντονή: Είναι παιδόφιλος, βιαστής και κτηνοβάτης

Δείτε πως σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος την ατάκα του σταλίνα Κοντονή "να αποδείξουν την αθωότητά τους (οι εμπλεκόμενοι)":

ΗΧΗΤΙΚΟ-Επιμένει ο Άδωνις για τις δηλώσεις του κατά Τσίπρα: Να μου κάνει μήνυση και να πάμε στα δικαστήρια

«Να μου κάνει μήνυση και να πάμε στα δικαστήρια και εκεί θα δούμε τι θα γίνει», ήταν το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη, για τη σφοδρή αντίδραση του Μαξίμου στις δηλώσεις του ότι «ο Τσίπρας είναι διεφθαρμένος» και τους βαρύτατους υπαινιγμούς που διατύπωσε υποστηρίζοντας ότι «λέτε να μην ξέρω εγώ αν ο Τσίπρας τα παίρνει».

Πρετεντέρης: Ζαριά Τσίπρα

"Εδώ που φτάσαμε δρόμος επιστροφής δεν υπαρχει. Ο πρωθυπουργός έριξε ζαριά. Είτε θα στείλει στο ειδικό δικαστήριο όσους παρέπεμψε στην προκαταρκτική επιτροπή. Είτε θα τον στείλουν εκείνοι" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Επιστρέφει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ, στο ελληνικό Δημόσιο η πλειοψηφία των μετοχών ΕΥΔΑΠ και ΕΥΑΘ

Επιστρέφει στο Δημόσιο, σύμφωνα με διυπουργική απόφαση, η πλειοψηφία των μετοχών της ΕΥΔΑΠ και της ΕΥΑΘ, οι οποίες είχαν μεταβιβασθεί στο ΤΑΙΠΕΔ τον Οκτώβριο 2011.

Σύμφωνα με το σχετικό ΦΕΚ, επιστρέφουν στο Δημόσιο 16.967.000 μετοχές της ΕΥΔΑΠ (ποσοστό 15,97 % του μετοχικού κεφαλαίου τής Επιχείρησης) και 3.630.001 μετοχές της ΕΥΑΘ.

Νίκος Τόσκας: Διενεργούμε προκαταρκτική εξέταση για τον Ρουβίκωνα


[Δηλ. ρε καραβανά αυτοί που τους έδωσαν τα μικρόφωνα της ERT OPEN δεν φέρουν καμία ευθύνη;  Τι θα πει δεν ξέρουμε ποιοι έκαναν την εκπομπή; Γιατί δεν τους στριμώχνεις αυτούς που τους έδωσαν μικρόφωνα;]

Ο αναπληρωτής υπουργός αρνήθηκε ότι υφίσταται ανοχή σε παράνομες δράσεις της εν λόγω συλλογικότητας εκ μέρους της κυβέρνησης

Στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης από τις αστυνομικές αρχές βρίσκεται ακόμα η δράση του Ρουβίκωνα, όπως αποκαλύπτει ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Νίκος Τόσκας, απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών του Ποταμιού και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης αναφορικά με την εντεινόμενη παραβατική συμπεριφορά της συγκεκριμένης συλλογικότητας.


Αυτό είναι το «στρατηγείο» του Ιβάν Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη

Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η ανακατασκευή του θρυλικού Μεγάρου Λόγγου ή αλλιώς του «Κόκκινου Σπιτιού» στη Θεσσαλονίκη που ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη και αναμένεται να μετατραπεί στο «στρατηγείο» του επιχειρηματία.

Στήριξη Μογκερίνι σε Ελλάδα και Κύπρο απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις

«Σεβασμό στα κυριαρχικά δικαιώματα του κάθε μέλους της ΕΕ και στο Διεθνές Δίκαιο»

Τη σαφή στήριξή της στην Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις εξέφρασε η ύπατη εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφάλειας, Φεντερίκα Μογκερίνι, κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, σημειώνοντας ότι η πρόοδος των ευρωτουρκικών σχέσεων εξαρτάται από τον σεβασμό των κυριαρχικών δικαιωμάτων κάθε κράτους-μέλους και του διεθνούς δικαίου.

Πάλι τους ξεβρακώνει ο Ζάεφ: Λέει «όχι» σε αλλαγές στο Σύνταγμα της πΓΔΜ

Όσον αφορά τις αλυτρωτικές αναφορές που υπάρχουν σε αυτό

Κάθετα αντίθετος στο ενδεχόμενο αλλαγής του Συντάγματος της ΠΓΔΜ εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός της χώρας Ζόραν Ζάεφ.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΕΣ; Βίντεο: Η νέα συλλεκτική φανέλα του ΠΑΟΚ

Με μότο «μια πόλη, μια ομάδα» και φόντο τη Θεσσαλονίκη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφόρησε μια νέα συλλεκτική φανέλα για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο

Όπως το συνηθίζει τα τελευταία χρόνια η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κυκλοφορεί μέσα στη σεζόν μια συλλεκτική φανέλα, κάτι που επαναλαμβάνει και φέτος, με την τέταρτη εμφάνιση (θα αντικαταστήσει την μαύρη φανέλα) της ομάδας.


Οι Ελληνες που πήραν Οσκαρ (και είναι πολλοί περισσότεροι απ' ότι φαντάζεσαι)

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα Οσκαρ 2018, τα οποία, φέτος, δεν θα έχουν ελληνικό χρώμα...

Πέρυσι, μπορεί να μην κέρδισαν Οσκαρ, αλλά ήταν από τους υποψηφίους της μεγάλης βραδιάς όχι ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις Ελληνες.


Καραμανλής: Παραμύθι ότι στη Ν.Δ. υπάρχουν άλλες θέσεις στο Σκοπιανό και άλλες θέσεις στη Novartis

«Αυτό το παραμύθι ότι εμείς είμαστε διχασμένοι, αυτό το παραμύθι ότι υπάρχουν πολλές τάσεις μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αυτό το παραμύθι ότι υπάρχουν άλλες θέσεις στο Σκοπιανό και άλλες θέσεις στη Novartis, δεν ισχύει. Το κόμμα είναι ενωμένο».


ΤΟ ΣΩΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ! Μυτιλήνη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε 5χρονο προσφυγόπουλο

Tραγικό τέλος είχε ένα προσφυγόπουλο, μόλις 5 ετών, Συριακής καταγωγής που ανασύρθηκε νεκρό από τις ρόδες αυτοκινήτου το οποίο και το παρέσυρε το μεσημέρι της Παρασκευής.


"Σεισμός" από το νέο ροζ σκάνδαλο με πρωταγωνίστριες Ελληνίδες καλλονές - Τα ψώνια στο Μιλάνο είναι η...βιτρίνα

Πρωταγωνίστριες σε ροζ σκάνδαλο στη μητρόπολη της μόδας, το Μιλάνο, είναι νεαρές Ελληνίδες καλλονές, οι οποίες εξασφαλίζουν ένα παχυλό ποσό στις αγκαλιές ευκατάστατων Ιταλών - και όχι μόνο - κυρίων.

Το υπ. Εργασίας επιτίθεται στον Μητσοτάκη επειδή τόλμησε και ζήτησε να εξαιρεθεί από τον ΕΦΚΑ η «Σχεδία»!

Τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη εγκαλεί το υπουργείο Εργασίας γιατί ζήτησε να μην επιβαρύνεται με εισφορά ΕΦΚΑ, η «Σχεδία», το περιοδικό των αστέγων.


Κικίλιας: Προτεραιότητα της ΝΔ η μείωση της φορολογίας

Διήμερη επίσκεψη στον νομό Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως υπεύθυνου της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τη Δυτική Ελλάδα.

Εξέλιξη: Αναβάλλεται η γεώτρηση στην κυπριακή ΑΟΖ

Νέα απρόβλεπτη εμπλοκή υπήρξε σήμερα στην κυπριακή ΑΟΖ, καθώς τουρκικό σκάφος ανέκοψε, με κίνδυνο σύγκρουσης, το γεωτρύπανο της ΕΝΙ, το οποίο επιχειρούσε εκ νέου να προσεγγίσει τον στόχο «Σουπιά» στο τεμάχιο 3.


Πασίγνωστος ηθοποιός αποκάλυψε ότι πάσχει από καρκίνο - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στίβεν Φράι ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο του προστάτη. Ο διάσημος 60χρονος ηθοποιός έκανε την ανακοίνωση δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο προσωπικό του blog.


ΔΕ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ; ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΛΩΤΣΙΑ; Η Παπακώστα επιμένει: Πρέπει να παραιτηθούν όσοι αναφέρονται στη δικογραφία της Novartis

«Η υπόθεση Novartis είναι σκάνδαλο και η Βουλή έκανε πολύ σωστά τη δουλειά της».

Αυτό δήλωσε στο ραδιόφωνο 24/7 η ανεξάρτητη βουλευτής Κατερίνα Παπακώστα και πρόσθεσε ότι «υπάρχει πολιτική ευθύνη διότι κάθε πολιτικός, ανεξάρτητα πού ανήκει, από τη στιγμή που κάθεται στην καρέκλα του έχει αντικειμενική πολιτική ευθύνη για ό,τι συμβεί και κάποτε με πολύ θάρρος εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη». Όπως σημείωσε, η Βουλή, «στο σύνολό της, θα ερευνήσει με αντικειμενικότητα το θέμα στο μέτρο των δυνατοτήτων της».

Αυστραλία: Το ροζ σκάνδαλο «γκρέμισε» τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης

Ο αντιπρόεδρος της Αυστραλίας Μπαρναμπάι Τζόις ανακοίνωσε την παραίτησή του – Μετά τις αποκαλύψεις για τη σχέση του με πρώην σύμβουλό του, υπηρξαν καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση – Αποστάσεις είχε πάρει ο πρωθυπουργός


Η Μαρέβα Μητσοτάκη απαντά σε όσους την στοχοποιούν- ΒΙΝΤΕΟ

Δημόσια απάντηση σε όσους την στοχοποιούν, έδωσε η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.

Η κα. Μητσοτάκη είπε χαρακτηριστικά:

Νέα επιδείνωση στα ελληνικά ομόλογα, εφήμερα τα χαμόγελα που έφερε η Moody's

Μετά από ένα μικρό διάλειμμα λόγω Moody's, τα ελληνικά ομόλογα επιστρέφουν στον... μονόδρομο της επιδείνωσης, με τις αποδόσεις να παίρνουν και πάλι την ανιούσα, υπογραμμίζοντας για μία ακόμη ημέρα την υποτονικότητα και την risk-off διάθεση που επικρατεί πλέον στα ελληνικά assets, όπου οι πωλητές έχουν τον πρώτο λόγο.


Ηχηρό μήνυμα στήριξης της Ελλάδος απ' τη Μέρκελ για τις τουρκικές προκλήσεις: Σαφής και δεδομένη η στήριξη της Γερμανίας

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

Τη στήριξη της Γερμανίας στην Ελλάδα απέναντι στις συνεχείς προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο, εξέφρασε η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατά τη διάρκεια της τετραμερούς συνάντησης στις Βρυξέλλες. Στη συνάντηση μετείχαν επίσης ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και ο πρωθυπουργός της Βουλγαρίας, Μπόικο Μπορίσοφ.

Ποιος είναι ο Κρητικός που μήνυσε τον Γιάννη Μπουτάρη για το Σκοπιανό - Έγινε "διάσημος" στα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας

Μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη κατέθεσε στα δικαστήρια της συμπρωτεύουσας ο Κρητικός πρωτοστάτης στο συλλαλητήριο για την Μακεδονία, Βαγγέλης Γραμματικάκης, ο οποίος συντόνισε τους έφιππους Κρητικούς.


Τα έργα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από drone [βίντεο

Στο φουλ συνεχίζονται οι εργασίες για την κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Και μαζί τους συνεχίζεται και η καταγραφή των εικόνων από την πρόοδο που καθημερινά γίνεται στο εργοτάξιο της «Αγια Σοφιάς».

Το πρώτο βιογραφικό του Στιβ Τζομπς -Γεμάτο ορθογραφικά... [εικόνες]

Μια αίτηση εργασίας που είχε υποβάλει ο αείμνηστος Στιβ Τζομπς πριν από τέσσερις και πλέον δεκαετίες που αντικατοπτρίζει τη φιλοδοξία του μελλοντικού ιδρυτή της Apple να εργαστεί στην τεχνολογία και στη σχεδίαση θα βγει σε δημοπρασία.

Χρυσή Αυγή: Η τέταρτη συνιστώσα της κυβέρνησης

Του Σάκη Μουμτζή

Δίπλα στους δεδηλωμένους τρεις κυβερνητικούς εταίρους—ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, σύστημα Παυλόπουλου—προχθές μας προέκυψε και ένας τέταρτος.

Η Χρυσή Αυγή.

Οι ομιλίες των βουλευτών της κατά του Α. Σαμαρά, κυρίως, ξεπερνούσαν σε ένταση και πάθος και αυτές των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ. Διακρινόταν για το μίσος που τις χαρακτήριζε.


ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ; ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΟ ΓΚΟΜ@ΝΑΚΙ ΡΕ ΜΟΥΣΑΤΕ; Οι δυο υπουργοί που προτίμησαν να δουν από την τηλεόραση τον Τσίπρα πινοντας ουίσκι και κρασί

Ανάμεσα στα «πηγαδάκια» στο εντευκτήριο της βουλής στον… μαραθώνιο της Novartis, ήταν εκείνο ανάμεσα σε Ευκλείδη Τσακαλώτο, Αλέξη Χαρίτση, Δημήτρη Τζανακόπουλο και Έφη Αχτσιόγλου οι οποίοι παρακολουθούσαν τη συζήτηση από την τηλεόραση.


Έρευνα: Το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων «εκτόξευσε» τη σεξουαλική ζωή των Ελλήνων

To ονοματολογικό ζήτημα των Σκοπίων φαίνεται ότι πυροδότησε την ερωτική διάθεση των Ελλήνων τον τελευταίο μήνα, σύμφωνα με νέα μελέτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.


ΕΓΓΡΦΑ-Πληρώνουμε 1000€ το μήνα για ενοίκιο ΓΥΦΤΙΣΣΑΣ εκατομμυριούχου υπουργού που κόβει το ΕΚΑΣ των 50€


Εχει μια δυσκολία αυτή η κυβέρνηση με τα εισοδηματικά κριτήρια. Αλλες φορές θεωρεί ότι η σύνταξη των 643 ευρώ είναι υπερβολικά υψηλή και άλλες φορές πως μια περιουσία που ξεπερνά τα 3 εκατομμύρια (κυρίως σε δολάρια) είναι… μικρή.


ΣΚΙΤΣΟ-Ρεμπέτικη συμμορία

Δείτε το σκίτσο του Δ. Χαντζόπουλου στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ:


Άδωνις για Τσίπρα: Είναι διεφθαρμένος μέχρι το μεδούλι - Λέτε να μην ξέρω αν τα παίρνει;- ΒΙΝΤΕΟ


Σφοδρή επίθεση κατά του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλώντας τον Αλέξη Τσίπρα «διεφθαρμένο».

Συγκεκριμένα μιλώντας στην τηλεόραση του Αlpha ο βουλευτής της ΝΔ ανέφερε:

Ο τουρκικός στρατός «χτυπά» φάλαγγα οχημάτων κοντά στην Αφρίν [βίντεο]

Βίντεο που καταγράφει την επίθεση κατά φάλαγγας 30-40 οχημάτων στην Αφρίν της Συρίας έδωσαν στη δημοσιότητα οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις.


ΚΛΑΜΑ! Άκης: «Μόνο τον Βενιζέλο θέλω σε διπλανό κελί»

Δεν επιθυμεί κανέναν από τους κατηγορούμενους στο σκάνδαλο Novartis στα διπλανά κελιά, πλην του Ευάγγελου Βενιζέλου, δηλώνει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.


Οργισμένος ο πατέρας της μικρής Μελίνας: Θα τους πάω μέχρι τέλους!

«Τρελάθηκα όταν άκουσα για τον θάνατο της κόρης μου στη Βουλή» δηλώνει ο πατέρας της μικρής Μελίνας Μάνος Παρασκάκης.

Ο χαροκαμένος πατέρας μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνάει και πάλι η οικογένειά του, ωστόσο, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι ο ίδιος είναι αποφασισμένος να τραβήξει την υπόθεση μέχρι… τέλους.


Δείτε τη στιγμή που σκύλος του Λιμενικού, ανακαλύπτει σε κρύπτη πάνω από 9 κιλά ηρωίνης- ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

Ένας 65χρονος άνδρας και μία 72χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία συνελήφθησαν από προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας για κατοχή 9 κιλών και 180 γραμμαρίων ηρωίνης. Στο πλαίσιο των καθημερινών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος σε όλη τη χώρα για τη δίωξη του εμπορίου των ναρκωτικών ουσιών, προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, προέβη χθες το βράδυ στη σύλληψή τους.

ΠΕΣ ΤΑ ΕΥΚΛΕΙΔΗ! ΕΙΝΑΙ ΜΑΛ@ΚΕΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! Τσακαλώτος: Βελτιώνεται η οικονομία αλλά δεν το έχει αντιληφθεί ο πολίτης

Επίσκεψη στο Ηράκλειο - Συνάντηση με τον δήμαρχο της πόλης Βασίλη Λαμπρινό

Στο Ηράκλειο βρίσκεται ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. Το πρόγραμμά του σήμερα ξεκίνησε με συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό.


Του έκοψαν το ρεύμα και πήγε να τους κάψει ζωντανούς

Σκηνές βγαλμένες από ταινία τρόμου εκτυλίχθηκαν στα γραφεία της τοπικής ΔΕΗ στο Κιλκίς όταν εισέβαλε ένας άνδρας και περιέλουσε με βενζίνη τους έντρομους υπαλλήλους.