24 Φεβρουαρίου 2018

ΗΡΩΙΔΕΣ! Απίστευτο βίντεο: Μάνα και κόρη πυροβολούν ένοπλο κουκουλοφόρο που επιχειρεί να ληστέψει το μαγαζί τους

Οι δύο γυναίκες όχι μόνο κατάφεραν να «προστατέψουν» τη ζωής τους... αλλά και να τραυματίσουν σοβαρά τον ληστή που «εισέβαλε» στο μαγαζί τους

Με αρκετό ηρωισμό και θάρρος αντιμετώπισαν την «εισβολή» ενός ληστή στο μαγαζί τους, μία μάνα και μία κόρη.


Νεκρός ο οδηγός που έπεσε με τη μηχανή του σε πηγάδι βάθους 40 μέτρων στο Λαύριο -36χρονος αστυνομικός

Ένα απίστευτο δυστύχημα συνέβη το Σάββατο στην περιοχή Άγιος Κωνσταντίνος, στην Καμάριζα Λαυρίου.

Κατά τη διάρκεια motocross, ένας 36χρονος μοτοσικλετιστής έπεσε με τη μηχανή του μέσα σε παλιό μεταλλευτικό πηγάδι, βάθους 40 μέτρων.


Spiegel: ΕΚΤ και ΔΝΤ αμφιβάλλουν για τη πιστοληπτική φερεγγυότητα της Ελλάδας

Άρθρο με τίτλο «Κακοί βαθμοί για την Ελλάδα» δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό Spiegel, λίγα 24ωρα μετά την αναβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο Moody's.


Έβγαλαν διάγνωση για ψύξη σε καρδιοπαθή και τον έστειλαν σπίτι του!

Ο γιος του πρώην δημάρχου Φιλαδέλφειας Αλέκου Λάλου κατηγορεί το ΕΚΑΒ και το Σσισμανόγλειο για τον θάνατο του πατέρα του - «Ο πατέρας μου πηγαινοερχόταν επί πέντε ώρες στους διαδρόμους του νοσοκομείου» αναφέρει - Τι απαντάει το υπουργείο Υγείας

ΗΡΩΕΣ! Το λαμπερό πάρτι γενεθλίων της Μαρίνας Πατούλη -Με μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα [εικόνες & βίντεο]

Ήρωες από την άποψη ότι ΣΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ τους τι θα τους πουν οι άλλοι! Δεν τους νοιάζει ρε παιδί μου αν θα τους κράξουν ή αν θα προκαλέσουν! Κάνουν αυτό που γουστάρουν αυτό που τους γεμίζει και στα παπάρια τους οι άλλοι. Από αυτή την άποψη μπράβο τους
Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες η Μαρίνα Πατούλη, σύζυγος του δημάρχου Αμαρουσίου και προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργου Πατούλη, και όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν υπέρλαμπρα.

ΚΛΑΜΑ! Συνέντευξη Αντώναρου στην Espresso-Ούτε ο Καραμανλής δεν του βγαινε στο τηλέφωνο το βράδυ που έφαγε την κλωτσιά από ΝΔ

Ανυπόστατη θεωρεί τη διαγραφή του από τη ΝΔ ο Ευάγγελος Αντώναρος, σημειώνοντας πως η διαδροµή του στο κόµµα θα επέβαλε να εµφανιστεί στην Επιτροπή ∆εοντολογίας. «∆ύσκολα µπορούν να µου κάνουν έξωση από το δικό µου ιδιόκτητο σπίτι ή, καλύτερα, από το σπίτι που είµαι συνιδιοκτήτης, και αυτό είναι η Ν∆» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso του Σαββατοκύριακου» ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί πρωθυπουργίας Κώστα Καραµανλή.


Βίντεο: Σε... ροντέο μετατράπηκε η πισίνα της Νέας Σμύρνης σε αγώνα πόλο για την Α1 Ανδρών

Επική φιγούρα ο χοντρός που δεν χωράει ο κ@λος του στο μαγιό! ΘΕΟΣ!

Ένταση και επεισόδια στιγμάτισαν το ματς ανάμεσα σε Απόλλωνα και Εθνικό, στο οποίο νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με 10-7, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών


Πανικός στους Τούρκους μόλις ο Ερντογάν μίλησε για επιστράτευση! Κατέρρευσε το σύστημα ηλεκτρονικής διακυβέρνησης

«Ας είναι όλοι σε ετοιμότητα για επιστράτευση. Είμαστε στις παραμονές μιας νέας αντίστασης. Θα έχουμε ένα θερμό καλοκαίρι. Μετά τις συσκέψεις που κάνουμε με τη στρατιωτική ηγεσία, κι αν κληθεί ο λαός με φύλλα πορείας, πρώτα εγώ και μετά μαζί με το έθνος θα βαδίσουμε μαζί προς το μέτωπο» είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο συνέδριο του ΑΚΡ στο Καχραμανμαράς, προκαλώντας πανικό στους Τούρκους!

Πόσο στοιχίζει κάθε επεισόδιο του Ζουγανέλη στην ΕΡΤ, για να λέει πόσο τεράστιος είναι ο Κοτζιάς


Για να κοροϊδεύει τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία και να λέει στη Γιάμαλη πόσο εκπληκτικός είναι ο Κοτζιάς

"Ψήφισα Τσίπρα και έφερε την πατρίδα σε τόσο τραγική θέση" δήλωνε ο Γιάννης Ζουγανέλης σε συνέντευξή του πριν περίπου ένα χρόνο.

Τι άλλαξε από τότε;

Οι δυο επιχειρηματίες με τους οποίους «βράζει» η Πειραιώς

Πυρ και μανία είναι στην Πειραιώς με δυο μεγαλόσχημους επιχειρηματίες.

Το όνομα του ενός το λένε απροκάλυπτα.

ΓΥΦΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ "ΕΛΛΗΝΕΣ"- Ηλεία: Έλληνες ξυλοκόπησαν και λήστεψαν μετανάστες

Θύματά τους έπεσαν δυο αλλοδαποί από το Μπανγκλαντές - Οι δράστες έκλεψαν συνολικά 1.365 ευρώ - Συνελήφθη ο ένας από τους πέντε δράστες

Με δανεικό φορτηγάκι τριγύριζαν στα φραουλοχώραφα της Μανωλάδας στην Ηλεία πέντε Έλληνες, αναζητώντας μετανάστες που επέστρεφαν από αυτά για να τους ληστέψουν. Θύματά τους έπεσαν δυο αλλοδαποί από το Μπανγκλαντές που ξυλοκοπήθηκαν αλύπητα.

ΤΙ; ΔΗΛ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΙΜΗ ΚΑΤΑ ΡΙΜΑΝ Ή ΚΑΤΑ ΛΕΜΠΕΓΚ; Τζένιφερ Λόρενς: Δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο

Η διάσημη ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς μπορεί να έχει ήδη ένα Όσκαρ στην κατοχή της και να ονομάστηκε η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός το 2015 και το 2016, αλλά όλη αυτή η επιτυχία κρύβει ένα μυστικό: δεν τελείωσε ποτέ το σχολείο και δεν πήρε ποτέ απολυτήριο.


Γυναίκα πηγαίνει σε ραντεβού «γυμνή» και ο συνοδός της δεν το παίρνει χαμπάρι

Ζωγράφισε όλο της το σώμα με ρούχα και ο άνδρας που την συνόδευε δεν το κατάλαβε μέχρι που άρχισε να βρέχει
Είστε έτοιμες για το πρώτο σας ραντεβού και σας προβληματίζει έντονα το τι θα φορέσετε για να αρέσετε; Μερικοί άνθρωποι το σκέφτονται για ώρες ενώ κάποιοι άλλοι ζητούν συμβουλές από τους φίλους τους.

Μάρτιν Σελμάγερ: Το «τέρας» του Γιούνκερ είναι φιλέλληνας

Ο πρώτος Γερμανός που αναλαμβάνει γενικός γραμματέας στην Κομισιόν - Υποστηρίζει με θέρμη την παραμονή της Ελλάδας στην Ε.Ε

Εργασιομανής, 47 Μαΐων, ο Γερμανός Μάρτιν Σελμάγερ, είναι ένθερμος υποστηρικτής της παραμονής της Ελλάδας στην Ε.Ε.

Προκαλούν οι Τσάμηδες της Αλβανίας -Απαιτούν συγγνώμη από την Ελλάδα!

Οι Τσάμηδες της Αλβανίας, που απελάθηκαν από την Ελλάδα μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, ζήτησαν σήμερα από την Ελλάδα να τους ζητήσει συγγνώμη για την «εις βάρος τους γενοκτονία και να τους επιτρέψει να επιστρέψουν στην περιοχή της βόρειας Ελλάδας από την οποία εκδιώχθηκαν»!

Συγκρούσεις αστυνομικών με διαδηλωτές στο Μιλάνο - ΒΙΝΤΕΟ

Η ιταλική αστυνομία συγκρούσθηκε στο Μιλάνο με ακροαριστερούς διαδηλωτές, οι οποίοι προσπάθησαν να προσεγγίσουν περιοχή στην οποία πραγματοποιείται πολιτική πρωτοβουλία ακροδεξιάς οργάνωσης.


Η γκάφα του… αιώνα από γερμανό τερματοφύλακα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ημέρα… ντροπής για τον τερματοφύλακα της Ντούισμπουργκ, Μαρκ Φέλεν, καθώς έκανε τη μεγαλύτερη γκάφα που έχει κάνει ποτέ πορτιέρο σε παιχνίδι.

ΧΑΡΤΗΣ! Επίδειξη πυγμής από την Άγκυρα - Με νέες Navtex δέσμευσε θαλάσσιες περιοχές από την Πάφο μέχρι την Ιεράπετρα


Με δύο νέες άκρως προκλητικές navtex που αφορούν μάλιστα σε γερμανικό ερευνητικό πλοίο, η Τουρκία απάντησε σήμερα στους 27 ηγέτες της Ε.Ε. δεσμεύοντας θαλάσσια ζώνη μήκους 580 χιλιομέτρων και πλάτους 25 χιλιομέτρων στις περιοχές ευθύνης Κύπρου και Ελλάδας, από τα ανοικτά της Πάφου μέχρι τα ανοικτά της Ιεράπετρας στην Κρήτη. Με δεύτερη navtex δεσμεύει περιοχή σε απόσταση 25 χιλιομέτρων από τις νοτιοανατολικές ακτές της Κρήτης.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ! Σύντομα η χορήγηση αντιβιοτικών μόνο με ειδική ιατρική συνταγή

[Αν δεν ελέγξουν τα φαρμακεία που πουλάνε χύμα αντιβιώσεις χωρίς συνταγές δεν πρόκειται να γίνει τίποτα... θα συνεχίσει ο Έλληνας να χαπακώνεται και να είναι πρώτος σε κατανάλωση αντιβιοτικών στην Ευρώπη]

Αναφερόμενος στο θέμα της γρίπης ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Γιάννης Μπασκόζοςτονίζει ότι φέτος η εμβολιαστική κάλυψη διπλασιάστηκε σε σχέση με πέρσι και ότι η καμπάνια εμβολιασμών έχει αποδώσει εντυπωσιακά


Αυτό είναι το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε ο Βασίλης Στεφανάκος -Βρέθηκε στον βυθό, στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης [εικόνες]

Βρέθηκε το όπλο με το οποίο δολοφονήθηκε, στις 17 Ιανουαρίου, ο Βασίλης Στεφανάκος, έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι.

Δάσκαλος διδάσκει Word στους μαθητές του... χωρίς υπολογιστή [εικόνες]

Viral έγινε μια ανάρτηση ενός δασκάλου στη Γκάνα και κέρδισε τις καρδιές πολλών ανθρώπων, χάρη στις ασυνήθιστες και αυτοσχέδιες μεθόδους διδασκαλίας.


ΝΔ τρολάρει Μαξίμου-Δούρου... τους έστειλε χάρτες Google με οδηγίες για να πάνε στη Μάνδρα

Τη δική της απάντηση στην ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου σχετικά με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα, προκειμένου να δει την κατάσταση της περιοχής μετά τις πρόσφατες πλημμύρες,, έδωσε η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας το «θράσος» της να σχολιάσει την τρίτη επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στους πλημμυροπαθείς.


Άκρως επικριτικός ο ιταλικός Τύπος για τη στάση και τις προκλήσεις της Άγκυρας

Σε απόσταση 18 ναυτικών μιλίων ανοικτά της Λεμεσού έχει αγκυροβολήσει από χθες βράδυ το γεωτρύπανο της ΕΝΙ Saipem 12000.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΡΙΚ, το σκάφος δεν θα προσεγγίσει το αγκυροβόλιο Λεμεσού και θα παραμείνει σε διεθνή χωρικά ύδατα μέχρι την αναχώρηση του για το Μαρόκο.

Η πρώην σύζυγος του Μπογδάνου αποκαλύπτει τον λόγο του χωρισμού τους -«Ηταν μια τρέλα» [βίντεο]

Τους λόγους που την οδήγησαν στο διαζύγιο με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο αποκάλυψε η πρώην σύζυγός του.

Η Τζίνα Μοσχολιού μίλησε στην εκπομπή «Ooh la la» και δήλωσε πως ο γάμος τους ήταν «μια τρέλα» για την οποία όμως δεν μετανιώνει.


Ολυμπιακοί Αγώνες: Καναδός σκιέρ μέθυσε κι έκλεψε αυτοκίνητο γιατί... κρύωνε!

Ο 35χρονος σκιέρ από το Οντάριο συνελήφθη από την αστυνομία της πόλης

Ένας σκιέρ, μέλος της ολυμπιακής ομάδας του Καναδά που βρίσκεται στην Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, κατηγορείται πως έκλεψε ένα αυτοκίνητο, ενώ ήταν μεθυσμένος.


Πίτερ Οικονομίδης: «Αυτό το "δεν γίνεται" μας σκοτώνει ως Έλληνες»

Η Ελλάδα χρειάζεται επανεκκίνηση το μήνυμα του κορυφαίου στον χώρο της διαφήμισης σε ομιλία του στο πλωτό Μουσείο “Hellas Liberty

Την ανάγκη για επανεκκίνηση του Έλληνα και της ίδιας της χώρας, ώστε να βγει από την κρίση επεσήμανε ο Πίτερ Οικονομίδης, από τους κορυφαίους στον κόσμο για θέματα διαφήμισης, συμβουλευτική επιχειρήσεων brand strategy και το branding. Γεννημένος στο Γιοχάνεσμπουργκ. 

Καρέ-καρέ η κατάληψη των φυλακών Κορυδαλλού – Για «πρόβα τζενεράλε» μιλούν οι Σωφρονιστικοί

Όλα άρχισαν λίγο μετά τις 7 το πρωί του Σαββάτου με αφορμή την μεταγωγή κρατουμένου ο οποίος κατηγορείται για την αποστολή τρομοδέματος στον πρώην πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

«΄Εθνος»: Οριστικό διαζύγιο Σαββίδη, Μάρη – Έρχονται απολύσεις

Πρόωρο τέλος μπαίνει στον συνεταιρισμό Μάρη- Σαββίδη.

Αφού ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, εμφανώς απογοητευμένος από το ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ εκδοτικό πείραμα της επανέκδοσης του «Εθνους» από τον Μάρη, αποφάσισε να αποχωρήσει από το σχήμα.


Δημοσκόπηση Metron Analysis: 20% η διαφορά στην Βόρειο Ελλάδα! Δείτε τη διαφορά πανελλαδικά (κάρτες)


Στοιχεία σοκ για το Μαξίμου εμπεριέχει η δημοσκόπηση της «Metron» για το «Βήμα της Κυριακής».

Αφού κυρίως λόγω του Σκοπιανού η διαφορά Νέας Δημοκρατίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, στην Βόρειο Ελλάδα εκτοξεύεται (με αναγωγή) στο 20%!

Συμβολαιογράφος περιγράφει: Πώς εισέβαλε στο γραφείο μου η ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ Κω/λου -Δεν άκουγε τίποτα, προκαλούσε

Τη δική της απάντηση για την εισβολή της Ζωής Κωνσταντοπούλου στο συμβολαιογραφικό της γραφείο έδωσε σήμερα η συμβολαιογράφος Στέλλα Δημητρέλου.

Η κ. Δημητρέλου μιλώντας στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών περιέγραψε πώς η κ. Κωσταντοπούλου εισέβαλε στο γραφείο της και εξήγησε ότι ο πλειστηριασμός δεν έγινε γιατί δεν είχε βρεθεί κάποιος να πάρει μέρος. Το ακίνητο ήταν  εξοχική κατοικία και οι συνολικές οφειλές ήταν πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ.


TAP: Plan B για να σωθεί το χρονοδιάγραμμα του έργου

της Μαριάννας Τζάννε

Tην ανάγκη επίλυσης των διαφωνιών με την τοπική κοινωνία για να προχωρήσει το έργο του ΤΑP, εκφράζει η απόφαση της εταιρείας του Διαδριατικού αγωγού να καταφύγει στην λύση της διαμεσολάβησης.


"Ξηλώνουν" τα γράμματα της ονομασίας «Μέγας Αλέξανδρος» στο αεροδρόμιο των Σκοπίων - ΦΩΤΟ

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί εργασίες αφαίρεσης της μεταλλικής κατασκευής στην οροφή του αεροδρομίου των Σκοπίων, στην οποία αναγράφεται με την προηγούμενη ονομασία του, δηλαδή ως «Μέγας Αλέξανδρος».


Στο νοσοκομείο με υπερκόπωση ο Μουζάλας

Ο Γιάννης Μουζάλας νοσηλεύεται με υπερκόπωση από την περασμένη Τετάρτη.

Ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις τη Δευτέρα, προκειμένου να αξιολογηθεί η κλινική εικόνα του.


Χ. Γιαταγάνα: «Αρέσει το χρήμα στον Καμμένο!»

Σφοδρή επίθεση στον Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η πρώην εισαγγελέας και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ Χρυσούλα Γιαταγάνα σε δηλώσεις της στο Thefestival της Θεσσαλονίκης με αφορμή το βιβλίο της «Γεντί Κουλέ η Απολογία».


Όλη η "αλήθεια" του Πάγκαλου για την κρίση στα Ίμια: Ο Λυμπέρης φταίει

Ο πρώην υπουργός αποκαλύπτει τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου του 1996

Είκοσι δύο χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων και την ώρα που οι Τούρκοι συνεχίζουν τις προκλήσεις στο Αιγαίο, πρώην υπουργός Εξωτερικών, Θεόδωρος Πάγκαλος αποκαλύπτει, τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της 31ης Ιανουαρίου του 1996.


ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΡΟ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ! ΑΙΣΧΟΣ! Πρώην υπουργός με δίωξη για ξέπλυμα… πούλησε εικονικά τη βίλα του

Ενώπιον νέου ευρήματος σε βάρος πρώην υπουργού βρίσκεται η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

Ο πρώην υπουργός διώκεται ήδη για ξέπλυμα μαύρου πολιτικού χρήματος. Ωστόσο, εντοπίσθηκε πρόσφατα σε εικονική πώληση ακινήτου 575 τ.μ. σε νησί. Σύμφωνα με όλες τις τελευταίες πληροφορίες, μόλις εισέπραξε τα χρήματα τα επέστρεψε στον υποτιθέμενο αγοραστή.

Ο πρώτος όρθιος άνθρωπος: Mίλησε πριν 1,5 εκατ. χρόνια, έφτιαξε πλεούμενα και έφθασε στην Κρήτη

Εν αρχή ήν ο λόγος - αλλά ποιος μίλησε πρώτος (μετά το Θεό) και πότε;

Παραμένει άγνωστο, αν και οι περισσότεροι επιστήμονες πιστεύουν ότι η ομιλία εμφανίσθηκε μετά την εξέλιξη του «έμφρονος ανθρώπου» (Homo sapiens) πριν από περίπου 350.000 χρόνια και θεωρούν ότι πιθανότατα έχει ιστορία μικρότερη των 200.000 ετών.

ΒΙΝΤΕΟ-Αυτά παθαίνεις όταν αλλάζεις κόμματα σαν τις κιλότες....


Αυτά παθαίνεις όταν μπερδεύεις τα κόμματα που ήσουν... Η Τζάκρη μας λέει πόσο καλή ήταν η μείωση της φαρμακευτικής δαπάνης μέσω του clawback. Μόνο που ο ΣΥΡΙΖΑ το είχε καταψηφίσει και όταν της το θυμίζει ο Κυρανάκης η απάντηση είναι:

ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΕΜΕ! Ράνια Αντωνοπούλου: Έχει πάρει 29.000€ επίδομα... ως κάτοικος Νέας Υόρκης


Μείζον ζήτηµα ηθικής τάξης για την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνια Αντωνοπούλου, προκαλεί η σηµερινή αποκάλυψη των «Π» πως, παρά το πλουσιότατο πόθεν έσχες της, αιτείται και λαµβάνει -νόµιµακάθε µήνα από το κράτος έξοδα ενοικίου ύψους 1.000 ευρώ.



Ο Γιάννης Αντωνίου σημαιοφόρος της Ελλάδας στην τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών

Η αυλαία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων πέφτει την Κυριακή στην Πιονγκτσάνγκ.

Ο Γιάννης Αντωνίου θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας, στην τελετή λήξης. Πρόκειται για το τελευταίο μέλος της ομάδας της χώρας μας που αγωνίστηκε στη διοργάνωση.


Κουτσούμπας για υπόθεση Novartis: Όνειδος η θέση Τσίπρα ότι οι ανώνυμοι μάρτυρες είναι ήρωες

Την εκτίμηση ότι η διαδικασία που ακολουθεί η κυβέρνηση στην υπόθεση Novartis θα οδηγήσει σε συγκάλυψη κάνει ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.


Στη Μάνδρα ο Μητσοτάκης -Αυτοψία στην περιοχή, 3 μήνες μετά τις φονικές πλημμύρες [εικόνες]

Στη Μάνδρα βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο αρχηγός της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης θέλησε εκ νέου να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές προκειμένου να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι την εξέλιξη των έργων στην περιοχή αλλά και το κατά πόσο έχει επιτευχθεί η ολική επαναφορά στην καθημερινότητα.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ! Στις φυλακές Κορυδαλλού εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης για να διαπραγματευτεί με Κουφοντίνα...

Στις φυλακές Κορυδαλλού έχει μεταβεί εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης προκειμένου να ενημερωθεί και να μετάσχει στις διαπραγματεύσεις με τους κρατούμενους που διαμαρτύρονται για τη μεταγωγή συγκρατουμένου τους Κωνστατίνου Γιαγτζόγλου στις φυλακές της Λάρισας.


«Ψαλίδι» μισθών για 90.000 δημοσίους υπαλλήλους

Ένας απίστευτος «μηχανισμός» μείωσης των καθαρών μηνιαίων αποδοχών λειτουργεί από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους σε βάρος δεκάδων χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων με μεγάλα ποσά «προσωπικών διαφορών» στις συνολικές ακαθάριστες αμοιβές τους.


ΜΠΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ, ΕΚΤΟΣ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΓΙΑ NOVARTIS, Η ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ; Δικαστές με χρυσούς λογαριασμούς σε offshore εντόπισε η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς

Δικογραφία με καταγγελίες κατά συγκεκριμένων δικαστικών οι οποίοι φέρονται να έχουν αποκρύψει εισοδήματα σε υπεράκτιες εταιρίες φορολογικών παραδείσων, διαχειρίζεται η Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς.

Βίντεο σοκ: Εξαγριωμένος ελέφαντας ποδοπάτησε δύο πρόσφυγες στο Μπανγκλαντές

Τρόμο και θάνατο σκόρπισε ένας ελέφαντας που διέλυσε τα πάντα στο πέρασμά του σε προσφυγικό καταυλισμό στο Μπανγκλαντές.


Ο Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε ότι ερευνάται για τη φυγάδευση του Πουτζδεμόν

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα παραδέχθηκε ότι το ιδιωτικό αεροπλάνο της οικογένειάς του ερευνήθηκε από τις Aρχές για το ενδεχόμενο επιβίβασης σε αυτό του Κάρλες Πουτζδεμόν.


ΒΙΝΤΕΟ-Μπαλάφας: Δεν κόψαμε συντάξεις... κάτι μικροδιευθετήσεις κάναμε

["Αφού κόψατε το ΕΚΑΣ" του έλεγε ο Αυτιάς... "καμία μείωση" επέμενε ο στόκος!]

Οι μισθοί και οι συντάξεις δεν έχουν μειωθεί ουσιαστικά, υποστήριξε ο Γιάννης Μπαλάφας- αναφέροντας χαρακτηριστικά «κάτι μικροπράγματα»- προκειμένου να στηρίξει την πεποίθηση ότι η βελτίωση των οικονομικών δεικτών διαχέεται και στην πραγματική οικονομία.


Νέες βολές Γεωργιάδη κατά Τσίπρα -Τι είπε για εγχώρια φαρμακευτική και βαλίτσες με λεφτά

Νέες ρουκέτες κατά του πρωθυπουργού εξαπέλυσε το Σάββατο ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος άφησε να εννοηθεί ότι ο κ. Τσίπρας έχει «δοσοληψίες» με εγχώρια φαρμακοβιομηχανία.


ΦΩΤΟ-Οργανώνει την "επανάστα" ο Κουφοντίνας- Ένταση στις φυλακές Κορυδαλλού για τη μεταγωγή τρομοτσογλανου-Έδωσαν διορία οι άπλυτοι

Ενταση σημειώνεται από το 6.45 το πρωί στις φυλακές Κορυδαλλού με αφορμή τη μεταγωγή του απεργού πείνας Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου στις φυλακές Λάρισας από άνδρες των ΕΚΑΜ.