26 Φεβρουαρίου 2018

Η Ράνια Αντωνοπούλου επέστρεψε και τα είδη γραφείου που είχε πάρει από το υπουργείο!


Σε μια προσπάθεια να επανορθώσει γύρισε πίσω 3 συρραπτικά, μελάνια εκτυπωτή και τέσσερα πακέτα κόλλες Α4...Η τέως αναπληρώτρια υπουργός επιστρέφει τον διακορευτή εγγράφων στο γραφείο της γραμματέως της


ΒΙΝΤΕΟ-Ξεβράκωμα Βαρεμένου από Άδωνι: "Λυπάμαι που ο Τζανακόπουλος σου επέτρεψε να μου δώσεις το λόγο"-Του έκλεισε το μικρόφωνο ο Βαρεμμένος

Άγριο καβγά είχαν στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Βαρεμένος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ολοκλήρωσε την ομιλία του ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο οποίος απάντησε σε όσα είπε νωρίτερα ο πρόεδρος της ΝΔ, ιδίως για το θέμα που έχει ανακύψει με τη Ράνια Αντωνοπούλου. Ο κ. Τζανακόπουλος αναφέρθηκε ονομαστικά στον Άδωνι Γεωργιάδη με αποτέλεσμα ο αντιπρόεδρος της ΝΔ να ζητήσει να απαντήσει επί προσωπικού. Ωστόσο αρχικά ο κ. Βαρεμένος δεν του έδινε τον λόγο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Γεωργιάδη.

Γεωργιάδης σε Τζανακόπουλο: Εσείς στήσατε τη σκευωρία-Να παραιτηθεί και ο Παπαδημητρίου για το επίδομα ενοικίου - ΒΙΝΤΕΟ


Τζανακόπουλος για τις δηλώσεις Πάιατ για Novartis: «Αυτά που προέκυψαν είναι από διαρροές της ΝΔ, οπότε κρατήστε μικρό καλάθι» - Άγρια κόντρα με αφορμή την υπόθεση Αντωνοπούλου - Έκλεισαν το μικρόφωνο στον αντιπρόεδρο της ΝΔ πριν ολοκληρώσει την τοποθέτησή του

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Ολομέλεια της Βουλής μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την υπόθεση Αντωνοπούλου, στη συζήτηση του νομοσχεδίου για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Μητσοτάκης: Αποκλειστικά υπεύθυνη η κυβέρνηση για τα φαινόμενα βίας - ΒΙΝΤΕΟ

Αποκλειστικά υπεύθυνη για τα φαινόμενα βίας κατέστησε την κυβέρνηση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης,μιλώντας στη Βουλή και τόνισε ότι με την επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ τέτοια εκφυλιστικά φαινόμενα θα εκλείψουν πλήρως και δια παντός.

ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Τζανακόπουλος για Πάιατ: Είναι άσχετος! Το FBI κάνει έρευνα-ΝΔ: Είσαι μαλ@κας ή το παίζεις

Αν και ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εμφανίστηκε επιφυλακτικός για το αν ο Τζέφρι Πάιατ δήλωσε πως δεν υπάρχει έρευνα του FBI για Ελληνες πολιτικούς, ο Αμερικανός πρέσβης ουσιαστικά τον «διαψεύδει».

Χαμός στη δίκη του λέκτορα που κατηγορείται πως δηλητηρίασε με αρσενικό τη γυναίκα του και τη γιαγιά της -"Είναι θεωρία συνωμοσίας"

Από κατηγορούμενος κατήγορος εμφανίστηκε ο λέκτορας του ΑΠΘ κατά την πολύωρη απολογία του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, όπου εδώ και τέσσερις μήνες δικάζεται για τη διπλή δολοφονία της 34χρονης συζύγου του και της 85χρονης γιαγιάς της, τις οποίες κατηγορείται ότι δηλητηρίασε με αρσενικό.

Πώς μπήκε το σκουτεράκι στην Τούμπα;

Πολύ συζήτηση έχει προκαλέσει το σκουτεράκι που κρέμασαν χθες οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στα κάγκελα της Θύρας 4.

Και εκφράζονται πολλές απορίες για το πώς πέρασε αυτό μέσα στο γήπεδο παρά τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.


ΝΔ: «Είναι ανυπόστατη η καταγγελία κατά του Κουρουμπλή επειδή έγινε ανώνυμα;»

Ερωτήματα εγείρονται μετά την αποκάλυψη του «Φιλελεύθερου» σχετικά με την ύπαρξη έγγραφης καταγγελίας την οποία είχε συμπεριλάβει στη δικογραφία της Novartis η πρώην εισαγγελέας διαφθοράς, Ελένη Ράικου και στην οποία κατηγορούνταν ο πρώην υπουργός Υγείας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, όπως και ο διάδοχός του Ανδρέας Ξανθός, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.


ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης για Αντωνοπούλου: Οταν η χώρα χανόταν, εσείς ψηφίζατε ρουσφέτια

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε, από το βήμα της Βουλής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το σάλο που ξέσπασε γύρω από την υπόθεση της Ράνιας Αντωνοπούλου.

ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ! ΣτΕ: Αντισυνταγματικές οι περικοπές μισθών γιατρών-διευθυντών του ΕΣΥ -Να επιστρέψουν στα επίπεδα του 2012

Αντισυνταγματικές κρίθηκαν οι περικοπές που έγιναν στους μισθούς των γιατρών-διευθυντών νοσοκομείων του ΕΣΥ και ως εκ τούτου πρέπει να επιστρέψουν στα επίπεδα προ του Αυγούστου του 2012, οπότε και επιβλήθηκαν.


Λίνα Νικολοπούλου: Προφανώς εσφαλμένη η απόφαση για αθώωση Βαξεβάνη -Θα κάνω αναίρεση

Τον προβληματισμό της για το αμερόληπτο της δικαστικής κρίσης που αθώωσε κατά πλειοψηφία τον κατηγορούμενο Κ. Βαξεβάνη για συκοφαντική δυσφήμιση, εκφράζει η Λίνα Νικολοπούλου.


Τι αναφέρει στο φύλλο αγώνα ο Αρετόπουλος

To ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού δεν άρχισε ποτέ και θα συνεχισθεί στις δικαστικές αίθουσες.

Αιτία γι' αυτό το γεγονός ότι μια χαρτοταινία ταμειακής μηχανής κτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία.

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέσω Facebook με αίτημα την παραίτηση του Γιάννη Μπουτάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την παραίτηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη πραγματοποιούν αυτήν την ώρα περίπου 100 άτομα, έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Οι συγκεντρωμένοι κρατούν ελληνικές σημαίες και φωνάζουν συνθήματα όπως «Μπουτάρη παραιτήσου».

Μπαμπινιώτης: Τα λάθη ενός πρωθυπουργού, το τελικό ν και οι παθογένειες του εκπαιδευτικού συστήματος

Πενήντα χρόνια δουλειάς με τη γλώσσα, εννέα Λεξικά, δώδεκα χιλιάδες σελίδες. Ο Γιώργος Μπαμπινιώτης αποτελεί το ελληνικό συνώνυμο μιας ολόκληρης επιστήμης, της Γλωσσολογίας. Και όχι μόνον. Καθηγητής, πρύτανης, υπουργός, αρθογράφος, πρόεδρος της Φιλεκπαιδευτικής, με τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσία, είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί να μας μάθει να μιλάμε σωστά ελληνικά. Και δεν το βάζει κάτω...

Ανήθικη και χυδαία η Ράνια, ανήμπορος ο Αλέξης

Συμφωνώ σε ένα πράγμα με τη Ράνια Αντωνοπούλου: Δεν είναι παράνομη πράξη η ενθυλάκωση ενός επιδόματος ενοικίου μόνο για υπουργούς.

Και ρωτώ: Ε, και; Κι επειδή το 2015 -στην κορύφωση της κρίσης δηλαδή- πέρασαν οι ίδιοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι έναν νόμο για να αυξήσουν την αποζημίωση που εισπράττουν οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί πάει να πει ότι είναι και θεμιτή η λαφυραγώγηση του δημοσίου χρήματος από τους Αριστερούς υπουργούς;


Δείτε το διαμέρισμα για το οποίο η Ράνια Αντωνοπούλου έπαιρνε €1.000 επίδομα ενοικίου

Στο Κολωνάκι βρίσκεται το διαμέρισμα για το οποίο η Ράνια Αντωνοπούλου έλαβε επίδομα στέγασης, επιβαρύνοντας, αν και πάμπλουτη, τους Έλληνες φορολογούμενους με 23.000 ευρώ.Οι φωτογραφίες του protothema.gr δείχνουν την καλαίσθητη πολυκατοικία που διαμένει η πρώην αναπληρώτρια υπουργός στην περιοχή του Κολωνακίου. 

Αδωνις: Να παραιτηθεί και ο Παπαδημητρίου για το επίδομα ενοικίου

Σε παρέμβαση του επί προσωπικού προς τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο Αδωνις Γεωργιάδης έθεσε θέμα παραίτησης και του υπουργού Οικονομίας Δημήτρη Παπαδημητρίου, έπειτα από αυτήν της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου για το επίδομα ενοικίου.


Οπαδοί του ΠΑΟΚ θα κλείσουν τα διόδια των Μαλγάρων την Τετάρτη

Το ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε χθες στην Τούμπα, αλλά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι έτοιμοι για δυναμικές αντιδράσεις.


Πολίτης βρήκε χειροβομβίδα και την παρέδωσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων -Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ

Συναγερμός στην ΕΛΑΣ καθώς πριν από λίγο ένας πολίτης παρέδωσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων μια χειροβομβίδα.

Οπως φέρεται να είπε στους έκπληκτους αστυνομικούς, ανακάλυψε την χειροβομβίδα καθαρίζοντας ένα σπίτΙ.


Απίστευτες εικόνες: Ολόκληρη πλαγιά έπεσε μέσα στη διώρυγα της Κορίνθου

Έκλεισε ο Ισθμός - Δεν μπορούσαν να περάσουν τα πλοία

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας στον Ισθμό της Κορίνθου, καθώς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης υποχώρησαν τα πρανή με αποτέλεσμα να πέσουν κομμάτια από τα βράχια και χώματα μέσα στον Ισθμό.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΜΑΞΙΜΟΥ! Πάιατ σε Μητσοτάκη: Δεν υπάρχει έρευνα του FBI για Έλληνες πολιτικούς


Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στη Βουλή με τον πρέσβη των Ηνωμένων Πολιτειών κ. Τζέφρι Πάιατ, στο πλαίσιο προγραμματισμένης συνάντησης.


Πανικός στο Μαξίμου: Ο Τσίπρας καταργεί τώρα το επίδομα ενοικίου που είχε ψηφίσει ο ίδιος

Μετά την απομάκρυνση της Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση, έπειτα από τον σάλο για το επίδομα ενοικίου που εισέπραττε, ο Αλέξης Τσίπρας καταργεί την σχετική διάταξη.

ΘΑ 'ΧΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΓΚΕΡΕΚΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ! Στη ΝΔ η Κατερίνα Μάρκου -Συναντήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Με την ανεξάρτητη βουλευτή, Κατερίνα Μάρκου συναντήθηκε, το μεσημέρι της Δευτέρας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΓΥΨΟ ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ; Με κολάρο στον λαιμό ο Γκαρθία, κατά την επιστροφή του στην Αθήνα! [εικόνα]

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει μια φωτογραφία του Όσκαρ Γκαρθία στον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, που πριν από την έναρξη του χθεσινού ντέρμπι στην Τούμπα δέχθηκε ένα ρολό ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα ο αγώνας να μην ξεκινήσει ποτέ, εθεάθη πριν από λίγο σε γνωστό μαγαζί κατά την επιστροφή του, οδικώς, στην πρωτεύουσα.

Άδωνις: Αντωνοπούλου και Παπαδημητρίου πρέπει να μπουν σε αεροπλάνο και να φύγουν - ΒΙΝΤΕΟ

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, κατήγγειλε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ότι ο Πρωθυπουργός προσπαθεί να απειλήσει συγκεκριμένο δικαστικό μέσω του Κώστα Βαξεβάνη, ώστε να εμποδίσει τη μεταφορά του φακέλου Novartis από την εισαγγελία Διαφθοράς στους εφέτες-ανακριτές.

Χημικά στο Σύνταγμα -Ενταση ανάμεσα σε συνδικαλιστές ΠΟΕ-ΟΤΑ και αστυνομικούς [βίντεο]

Ένταση επικράτησε έξω από τη Βουλή όταν μέλη της Κεντρικής Ενωσης Δήμων και Κοινοτήτων καθώς και συνδικαλιστές της ΠΟΕ- ΟΤΑ προσπάθησαν να παραβιάσουν το μπλόκο της αστυνομίας και να μπουν στο προαύλιο της Βουλής.


Σοκαριστικό βίντεο: Ακροβάτης πέφτει στο κενό από ύψος 6 μέτρων και τραυματίζεται σοβαρά

Ο Αντόν Μαρτίνοφ, ο οποίος παρουσιάζε το σόου χωρίς μέτρα ασφαλείας, έχει υποστεί κατάγμα σε δύο σπονδύλου και σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει έναν 33χρονο ακροβάτη στη Ρωσία να πέφτει από ύψος 6 μέτρων και να τραυματίζεται σοβαρά κατά τη διάρκεια παράστασης  σε τσίρκο που έδινε μαζί με τον αδερφό του.


Aυτό είναι το ματς στο οποίο θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ για να γίνει ο αγώνας με τον Ολυμπιακό - ΦΩΤΟ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι του «δικέφαλου του Βορρά» θα επιχειρήσουν να οριστεί εκ νέου το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αφού θεωρούν ότι δεν ευθύνονται για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε το ματς.

Μακρόν σε Ερντογάν: Να σέβεσαι την κυριαρχία της Κύπρου

Την ανάγκη σεβασμού της κυριαρχίας της Κύπρου υπογράμμισε ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τον οποίο είχε σήμερα τηλεφωνική συνδιάλεξη.


Καταγγελία Χατζηδάκη: Η κυβέρνηση έκανε 424 προσλήψεις σε εταιρεία 400 εργαζομένων!

Σε καταγγελία σχετικά με τις 424 προσλήψεις που έγιναν μέσα σε ένα χρόνο στην Ελληνική Εταιρεία Συντήρησης Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΤΥ) προέβη ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης.


Ιερώνυμος προς Γαβρόγλου: Πραξικοπηματικά επεμβαίνει η Πολιτεία σε εσωτερικά ζητήματα της Εκκλησίας

Να καταψηφίσει την τροπολογία που αφορά στο Πανελλήνιο Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, καλεί τον υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστα Γαβρόγλου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ως πρόεδρος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, σε επιστολή που του απέστειλε σήμερα το πρωί.

Αναγκάστηκαν να απολύσουν την Αντωνοπούλου που ψεύδονταν μέχρι τέλους-Πήρε επίδομα και Νοέμβριο και είπε ότι πήρε μέχρι Αύγουστο


Στην καρατόμηση της αναπληρώτριας εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου προχώρησε- όντας φανερά πιεσμένος- πριν λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός, αφού η ίδια δεν τον διευκόλυνε, δηλώνοντας απλώς ότι θα επιστρέψει τα χρήματα και ότι θα κριθεί από το...έργο της.

Η ανατομία μιας δημοσκόπησης

Του Σάκη Μουμτζή

Η χθεσινή δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «το Βήμα», έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, τόσο λόγω της ποικιλίας των ερωτημάτων που θέτει στο δημοσκοπικό δείγμα, όσο λόγω της, ανα περιφέρεια, διερεύνησης της πρόθεσης ψήφου.

Από την μελέτη αυτής της δημοσκόπησης προκύπτουν τα παρακάτω συμπεράσματα.


Πρετεντέρης: Αντοχή

"Κάποιοι λένε οτι τα έπιασε ο Σαμαράς; Οι άλλοι ακουν οτι τα παίρνει ο Τσιπρας. Δυστυχώς ο ασκός του Αιολου άνοιξε. Οι μονόλογοι τελείωσαν. Τα μπουγέλα θα πέφτουν κι απο τις δυο πλευρές" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:


Δώδεκα ιστορίες πλουσίων που χάνουν το σπίτι τους

Εξονυχιστικοί έλεγχοι από τις τράπεζες για «κρυφά» περιουσιακά στοιχεία (ακίνητα, καταθέσεις, ακόμα και έργα τέχνης) επιχειρηματιών με κόκκινα δάνεια - Στις έρευνες συμμετέχουν εξειδικευμένες νομικές και ελεγκτικές εταιρείες για λογαριασμό τεσσάρων τραπεζών

Οι Βλάχοι: Η καταγωγή, η γλώσσα, και η μακραίωνη ιστορία τους

Είναι οι Βλάχοι λατινόφωνοι Έλληνες; - Τι αναφέρουν οι βυζαντινές πηγές; - Η γλώσσα των Βλάχων

Με ένα ακόμα…επίμαχο και πολυσυζητημένο θέμα θα ασχοληθούμε σήμερα. Με τους Βλάχους. Με την καταγωγή και την ιστορία τους. Τις αναφορές γι’ αυτούς σε βυζαντινές πηγές. Την προέλευση της ίδιας της λέξης «Βλάχος» αλλά και της λέξης «Αρμάνοι» με την οποία αυτοπροσδιορίζονται οι ίδιοι. Αλλά και την «πορεία» τους στο πέρασμα των αιώνων.


«Οργή λαού» στο Twitter για το επίδομα στη Ράνια: Κανα επίδομα θέρμανσης παίζει;


Χρήστης προτείνει να ξεκινήσει έρανος για τη συντρόφισσα, ενώ άλλος σχολιάζει «Οταν τρώμε, δεν μιλάμε!»

Οργή και καυστικά σχόλια έχει ξεσηκώσει στα social media η αποκάλυψη ότι η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου εισπράττει επίδομα 12 χιλιάδων ευρώ ετησίως για να νοικιάζει διαμέρισμα στο Κολωνάκι.

XAXAXA! Συνελήφθη ο Βαξεβάνης μετά τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του ο Σαμαράς


Συνελήφθη σήμερα το μεσημέρι ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος του ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Επίδομα Ράνιας: Στον νόμο που έκοβε μισθούς και συντάξεις του 3ου Μνημονίου!

Ο νόμος που επικαλείται η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου για το επίδομα που λαμβάνει, ψηφίστηκε στη Βουλή με το τρίτο Μνημόνιο τον Αύγουστο του 2015.


Σκανδαλώδεις μεθοδεύσεις από Αντωνοπούλου καταγγέλλει πρώην Γενική Γραμματέας του υπουργείου της

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κ. Δήμητρα Χαλικιά -πρώην Γενική Γραμματέας Κοινοτικών και Άλλων Πόρων, που είχε παραιτηθεί καταγγέλλοντας την προϊσταμένη της αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου για ατασθαλίες σχετικές με το ΑΣΕΠ- επανέρχεται με καταγγελίες για δυο ακόμα μεθοδεύσεις που, κατά την ίδια, είναι σκανδαλώδεις.

Άπλυτοι επιτέθηκαν με χειροβομβίδα στο ΑΤ Καισαριανής -Δεν πήραν ΧΑΜΠΑΡΙ οι αστυνομικοί -Τραυματίστηκε οδηγός

Επίθεση με χειροβομβίδα κατά του Αστυνομικού Τμήματος Καισαριανής πραγματοποίησαν αναρχικοί με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας οδηγός ταξί που περνούσε από το σημείο.


Άπλυτοι κατέλαβαν την πρυτανεία του Πανεπιστημίου της Αθήνας!

Ομάδα αντιεξουσιαστών εισέβαλε στο κεντρικό κτήριο του Πανεπιστημίου της Αθήνας, φωνάζοντας συνθήματα για την απελευθέρωση του Νίκου Γιατζόγλου, ο οποίος συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο για την αποστολή παγιδευμένου δέματος στον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Survivor 2: Ηρέμησαν οι Μαχητές, άρχισαν να «τρώγονται» οι Διάσημοι [βίντεο]

Ολες τους τις δυνάμεις για δύο σοκολατένια κρουασάν έδωσαν οι παίκτες του Survivor στο επεισόδιο της Κυριακής.

Με την ομάδα των Μαχητών να έχει αδυνατήσει αρκετά, οι παίκτες προετοιμάστηκαν όσο καλύτερα μπορούσαν σωματικά και ψυχολογικά για να κερδίσουν το έπαθλο φαγητού.


ΠΕΣ ΤΑ! ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΙ! Ο Κουρουμπλής διαψεύδει το έγγραφο-«φωτιά» εναντίον του: Πρόκειται για ανώνυμη καταγγελία

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» για ύποπτη τιμολόγηση φαρμάκων το 2016.

Με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Κουρουμπλής τονίζει πως το έγγραφο που επικαλείται η εφημερίδα δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία ανώνυμη καταγγελία.


ΦΩΤΟ-Δεν δήλωσε τον Γκαρθία ως αξιωματούχο του αγώνα ο Ολυμπιακός-Τι λέει το ΦΑ-Τι απαντά ο Καραπαππάς


[Όπως θα δείτε στο χαρτί λέει πως πρέπει να δηλωθούν 75 λεπτά πριν τον αγώνα. Ο Ολυμπιακός έδωσε το ίδιο χαρτί όπως στον τελευταίο αγώνα και 15 λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμιάς ενημέρωσε προφορικά ότι προπονητής είναι ο Γκαρσία. Αυτο το έγραψε το φύλλο αγώνα και ο διαιτητής και αυτό επικαλείται ο Ολυμπιακός μιλώντας για γελοιότητες]

Αρκετά ερωτηματικά προκαλεί η επίσημη λίστα του ματς που παραδόθηκε στον ΠΑΟΚ περίπου 75 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα με τον Ολυμπιακό.


Σπυράκη για Αντωνοπούλου: Να επιστρέψει αμέσως και εντόκως το επίδομα ενοικίου

Το λιγότερο που μπορεί να κάνει η κ. Αντωνοπούλου είναι να επιστρέψει αμέσως και μάλιστα εντόκως το επίδομα ενοικίου που έλαβε και να ζητήσει συγνώμη από τους Ελληνες, επισημαίνει η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη.


Αντωνοπούλου: Επιστρέφω τα χρήματα για να μην ξεκολλήσω απ' την καρέκλα


Προκλητική ήταν η απάντηση-ανακοίνωση της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, η οποία μετά τον σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι έπαιρνε επίδομα ενοικίου 12.000 ετησίως, παρά την τεράστια περιουσία της, αρνείται να παραιτηθεί και αφήνει αιχμές εναντίον της ΝΔ.


Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας προσπαθεί να απειλήσει δικαστικό για τη Novartis

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι συγκεκριμένο δημοσίευμα στην εφημερίδα Documento απειλεί εμμέσως πλην σαφώς έναν δικαστή ότι θα διαταχθεί έρευνα στα οικονομικά του εάν δεν συμμορφωθεί με τις επιθυμίες της κυβέρνησης.


ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΙΔΙΑ ΑΠ' ΤΟ ΓΚ@ΜΕΝΑΚΙ! Αυξήσεις μισθών από τον Αύγουστο υπόσχεται η Αχτσιόγλου

Η υπουργός υπογραμμίζει πως η κυβέρνηση έχει καταφέρει να εξασφαλίσει, μετά το τέλος του προγράμματος δημοσιονομικής προσαρμογής τον ερχόμενο Αύγουστο, την επαναφορά των βασικών αρχών των συλλογικών διαπραγματεύσεων, δηλαδή την αρχή της επεκτασιμότητας και της ευνοϊκότερης ρύθμισης


ΕΣΥ; ΤΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ; Κατρούγκαλος: Μικροπολιτικό θέμα το επίδομα στην Αντωνοπούλου αλλά πρέπει να τεθούν εισοδηματικά κριτήρια

Έμμεση αποδοκιμασία της επιδότησης με €12.000 του ενοικίου της Ράνιας και από Κατρούγκαλο - χαρακτήρισε το θέμα μικροπολιτικό, υποστηρίζοντας ότι υπάρχουν υπαρκτά σκάνδαλα, αλλά αποδέχθηκε την ουσία της σκαδαλώδους ρύθμισης που ευνοεί μια ζάπλουτη υπουργό λέγοντας ότι στο μέλλον πρέπει να τεθούν εισοδηματικά κριτήρια