28 Φεβρουαρίου 2018

Όταν ο Αλέξης Τσίπρας έλεγε κομπάρσο και αριστερό Καρατζαφέρη, τον Κουβέλη


Το 2013 με ανάρτησή του στο twitter

Στα λατινικά λέγεται, «Verba volant, scripta manent» και στην ελληνική γλώσσα αποδίδεται ως «τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν».


Φλόριντα: 26χρονη καθηγήτρια έστελνε γυμνές φωτογραφίες της σε 14χρονο μαθητή

Σε «επιδημία» τείνει να εξελιχθεί το φαινόμενο των σεξουαλικών σχέσεων μεταξύ νεαρών -ως επί το πλείστον- καθηγητριών με ανήλικους μαθητές τους στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το νέο «επεισόδιο» έχει πρωταγωνιστές μία 26χρονη καθηγήτρια φυσικών επιστημών και έναν 14χρονο μαθητή.

Εντυπωσιακό βίντεο: Δείτε την κατολίσθηση στον Ισθμό από drone

Η διώρυγα έκλεισε για τουλάχιστον 15 ημέρες με αποτέλεσμα τα πλοία να κάνουν το γύρο της Πελοποννήσου.

Εντυπωσιακά πλάνα κατέγραψε drone από την κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η διώρυγα για τουλάχιστον 15 ημέρες.


ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΣΕΙ ΤΑ ΜΑΤ! Το άγνωστο περιστατικό με τον νέο υφυπουργό Εργασίας Αθανάσιο Ηλιόπουλο - Όταν ο Τσίπρας τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο

Ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος ανέλαβε υφυπουργός Εργασίας στη θέση της Ράνιας Αντωνόπουλου μετά τον ανασχηματισμό.


Σάλος στην Κρήτη - 83χρονος επιχείρησε να βιάσει την 73χρονη ερωμένη του - Οι...ροζ φωτογραφίες στο κινητό

Ένας έρωτας ανάμεσα σε ηλικιωμένους σε χωριό της ανατολικής Κρήτης, ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις και το ανάλογο ρομάντζο αλλά λίγο έλειψε να καταλήξει στον βιασμό της ηλικιωμένης από τον υπερήλικα φίλο της ! Το θέμα απέκτησε τέτοιες διαστάσεις που χρειάστηκε να επέμβει και η Αστυνομία, χωρίς όμως να υπάρξουν συλλήψεις, αφού φαίνεται πως η καταγγέλλουσα δεν θέλησε να δει με αλυσίδες τον πρώην σύντροφό της.


Την κοπάνησε από το καράβι του Μάρη (που βουλιάζει) ο Αρβανίτης

Ο,τι αρχίζει ωραίο, τελειώνει με πόνο… Τέλος λοιπόν ο Κώστας Αρβανίτης από τη διεύθυνση του ραδιοφωνικού σταθμού και των λοιπών Μέσων της 24Media του Δημήτρη Μάρη.

Με ένα λιτό σημείωμα στο facebook ο Κώστας Αρβανίτης επιβεβαίωσε την φημολογούμενη αποχώρησή του (ήταν κοινό μυστικό) από τον όμιλο Μάρη.

Με το (χρυσοφόρο) Ανάπτυξης στο… χέρι έμεινε ο Παππάς-«Μπλόκο» από Τζανακόπουλο

Παρότι το πάλαι ποτέ alter ego του Τσίπρα Νίκος Παππάς, είχε βάλει λυτούς και δεμένους, θεσμικούς και εξωθεσμικούς παράγοντες  έτσι ώστε (επιτέλους) να τοποθετηθεί ως υπουργός Ανάπτυξης (είναι πολλά τα λεφτά… Νίκο), ο Τσίπρας δεν του έκανε ξανά το χατήρι.


Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πλάκα (και προπαγάνδα) στους συνταξιούχους!

Πραγματοποιώ επίσκεψη σε οικία φίλου. Ενώ πίνουμε τον καφέ μας αναλύοντας την κατάντια της χώρας που έχει για πρωθυπουργό  τον Τσίπρα, ανεβαίνει αναστατωμένη από το κάτω όροφο η μητέρα του φίλου μου.

Γιούνκερ σε γραμμή Τσίπρα-Κοτζιά: Οι «Μακεδόνες» σημειώνουν πρόοδο - ΠΓΔΜ είναι η... γραφειοκρατική ορολογία!

«Στην Μακεδονία, την ΠΓΔΜ, όπως λέγεται στην γραφειοκρατική ορολογία, διαπίστωσα ότι οι Μακεδόνες σημειώνουν σημαντική πρόοδο προς την κατεύθυνση της Ευρώπης, αλλά δεν υποσχέθηκα σε κανέναν μια ημερομηνία ένταξης» δήλωσε ο πρόεδρος της Κομισιόν


ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Να γίνει το ματς με Ολυμπιακό ή να κατακυρωθεί υπέρ μας - Σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο»

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση σχετικά με το κατηγορητήριο και τις συνεχείς καταγγελίες του Ολυμπιακού, με την "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ μεταξύ άλλων να αναφέρει: "Σκάνδαλο οτιδήποτε άλλο πέραν της κατακύρωσης του αγώνα υπέρ μας ή στη χειρότερη περίπτωση διεξαγωγή του αγώνα".


Πρώην στενός συνεργάτης Κουβέλη: Η τέλεια ανυποληψία του είναι και προσωπική μου ταπείνωση

Μία ηχηρή δήλωση, για την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη και την τοποθέτησή του στο ίδιο υπουργείο με τον Πάνο Καμμένο, έκανε ο Νίκος Τσούκαλης.

Από τα Οσκαρ, στη Χαλκιδική -Ενα ταξίδι στην Ελλάδα ανάμεσα στα δώρα 100.000 δολ. για τους υποψήφιους

Σαν την Χαλκιδική... δεν έχει και στην παρηγοριά. Οσοι φύγουν με άδεια χέρια από την τελετή απονομής των Οσκαρ, θα έχουν την ευκαιρία να ξεχαστούν στην Ουρανούπολη.


«Πάρτι» στο Twitter για την τοποθέτηση Κουβέλη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας


Χαμό προκάλεσε στο twitter η τοποθέτηση του Φώτη Κουβέλη στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Με αιχμηρά και χιουμοριστικά σχόλια αλλά χιουμοριστικές εικόνες  σχολιάζουν οι χρήστες του twitter την απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να τοποθετήσει στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, κάτω από τον υπουργό Πάνο Καμμένο, τον Φώτη Κουβέλη.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 'Αδωνι για τους "κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας" του συνεργού Πολάκη


"Αυτοί οι «κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνος» ανήκουν στον κ. Γιαννακουλόπουλο και φτιάχτηκαν με τα παράνομα 8.000.000€ που έδωσαν οι κ. Πολάκης και Ρόζενμπεργκ στον κύριο αυτόν από το Κεελπνο...δουλέψτε τώρα εσείς σαν κορόιδα για 500€....Πρώτη Φορά Αριστερά" έγραψε ο Άδωνις στο Twitter και δημοσίευσε την παρακάτω φώτο από το σπίτι του συνεργού Πολάκη στη σκευωρία εναντίον του για το ΚΕΕΛΠΝΟ...


Γελάει ο Άδωνις με την υπουργοποίηση Κουβέλη


Πώς σχολίασε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης την τοποθέτηση του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας

Τον ανασχηματισμο της κυβέρνησης και ιδιαίτερα την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη, σχολίασε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

ΒΙΝΤΕΟ-Χαλαρά 3-1 τον Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου: «Δεν ήθελε να αγωνιστεί στην Τούμπα ο Ολυμπιακός»

Εναντίον του Ολυμπιακού καταφέρθηκε με δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφερόμενος στο ματς που δεν διεξήχθη ποτέ κόντρα στους Πειραιώτες, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήθελαν να παίξουν και μάλιστα είχαν προετοιμαστεί για αυτό, σε αντίθεση με την ομάδα του που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο.


Αναρχικοί επιτέθηκαν και σε εταιρεία σεκιούριτι -Με μολότοφ, για τον Γιαγτζόγλου

Στο στόχαστρο των αναρχικών μπήκε και εταιρεία σεκιούριτι, στο μπαράζ των επιθέσεων που κάνουν δείχνοντας τη αλληλεγγύη τους στον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου.


ΝΔ για ανασχηματισμό: Οι επιλογές Τσίπρα αν μη τι άλλο διασκεδάζουν τους πολίτες

Με μια δηκτική δήλωση δια της εκπροσώπου Τύπου, Μαρίας Σπυράκη, η ΝΔ σχολιάζει τον ανασχηματισμό στον οποίο προέβη κυβέρνηση.


ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ! Απίστευτο βίντεο: Σαολίν πετά καρφίτσα μέσα από γυαλί και σκάει μπαλόνι!

Όταν μιλάμε για πραγματικούς μοναχούς Σαολίν, τότε ο καθένας από μας κυριαρχείται από μία περιέργεια γι' αυτό το μυστηριώδες τάγμα των Κινέζων, που μέσα από χρόνια σκληρής εκπαίδευσης φτάνουν τις ικανότητές τους σε αδιανόητα επίπεδα.


Βίντεο: Ρώσος υποψήφιος πρόεδρος βρίζει την Σαμπτσάκ και αυτή τον «λούζει» με ένα ποτήρι νερό!

Η υποψήφια για τη ρωσική προεδρία Ξένια Σαμπτσάκ, δέχθηκε επίθεση με ακατανόμαστες εκφράσεις, με αποτέλεσμα να εξοργιστεί κάποια στιγμή και να περιλούσει μ' ένα ποτήρι νερό τον Ζιρινόφσκι


Πουλήθηκε από την Alpha Bank το σπίτι Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι-Δείτε πόσο

Αγοραστής υπεράκτια εταιρεία που εικάζεται ότι ανήκει σε Έλληνα εφοπλιστή
Η παραλιακή βίλα του Σταύρου Ψυχάρη στο Πόρτο Χέλι βγήκε σήμερα σε πλειστηριασμό από την Alpha Bank και πουλήθηκε σε τιμή που έφτασε τα 11,75 εκατ. ευρώ.

Βίντεο: Η στιγμή που ανατινάσσεται αυτοκίνητο σε αγώνες

Καρδιοχτύπησαν όσοι παρακολουθούσαν από κοντά τους αγώνες αυτοκινήτου NHRA Arixona Nationals.

Το αυτοκίνητο του Τζον Φορς... ανατινάχθηκε την ώρα του αγώνα κόντρα στον Τζόνι Λίντμπεργκ και διαλύθηκε, ενώ αμέσως μετά έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του αντιπάλου του.


ΑΠΟ ΤΗ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! Οπρα: Θα κατέβω για πρόεδρος, αν μου δώσει σημάδι ο Θεός

Μπορεί οι Αμερικανοί να τρελαίνονται στην ιδέα να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία η Οπρα Γουίνφρι, ωστόσο, εκείνη περιμένει σημάδι από τον Θεό.


Την ενοχή του Φλώρου για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Αντωνόπουλου πρότεινε η εισαγγελέας

Να κηρυχθούν ένοχοι ο Άρης Φλώρος και οι συγκατηγορούμενοί του Άρμπερ Μπάκο και Όλντι Ντούλτσε για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου το Νοέμβριο του 2014 έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη, πρότεινε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.


ΝΔ: Γιατί λέμε «όχι» στο νομοσχέδιο για την απελευθέρωση της καλλιέργειας κάνναβης

Πηγές της ΝΔ εξηγούν γιατί λένε «όχι» στο νομοσχέδιο της απελευθέρωσης της καλλιέργειας κάνναβης. Ξεκαθαρίζουν, ωστόσο, ότι είναι «υπέρ της απελευθέρωσης για όσους έχουν ανάγκη τα αντίστοιχα φαρμακευτικά προϊόντα».


Μήνυση κατά του μάρτυρα «Μάξιμου Σαράφη» κατέθεσε η Μένη Μαλλιώρη

Πολυσέλιδη μήνυση κατέθεσε κατά του προστατευόμενου μάρτυρα με την κωδική ονομασία "Μάξιμος Σαράφης" η τακτική καθηγήτρια Ψυχιατρικής στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Μένη Μαλλιώρη, το όνομα της οποίας ανέφερε ο εν λόγω μάρτυρας στην κατάθεσή του χωρίς να προσκομίζει στοιχεία επιβεβαίωσης των λεγομένων του.


ΓΙΑ ΠΕΣ: ΠΟΝΑΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο Κ@ΛΟΣ ΣΟΥ ΑΠ' ΤΗΝ ΚΛΩΤΣΙΑ; Τα αστεία σχόλια του Αντώναρου για Μάρκου-Σαλμά

Ο Ευάγγελος Αντώναρος έκανε δύο αναρτήσεις στο Facebook σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στη...γαλάζια πολυκατοικία.

Ο Φώτης Κουβέλης τα κατάφερε - Από παρολίγο Πρόεδρος Δημοκρατίας, αναπληρωτής του Καμμένου

Τελικά ο Φώτης Κουβέλης τα κατάφερε και μπήκε στην κυβέρνηση, αφού σε κάθε ανασχηματισμό ο πρώην πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, περίμενε τηλέφωνο του Αλέξη Τσίπρα και αυτό ποτέ δεν χτυπούσε.

ΒΙΝΤΕΟ-Φώτης και Πάνος: Συνεργασία παρά τις κατηγορίες για τρομοκρατία και ως πατερίτσα


Καμμένος για Κουβέλη: «Πατερίτσα και άρχοντας των μαξιλαριών»
Οταν ο Φώτης Κουβέλης απέκλειε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Καμμένο

Κι αν αλλάξαμε λόγια βαριά, γύρνα πίσω και ξέχνα τα πια, οι κακές αναμνήσεις να γίνουν φιλιά κι ας παν στην ευχή τα παλιά...

Πως θα νιώθατε αν κάποιος σας κατηγορούσε ως τρομοκράτη ή ως φιλικό στην οργάνωση 17 Νοέμβρη; Θα είχατε παρεξηγηθεί; Θα το συζητάγατε με τον δικηγόρο σας; Θα του κρατούσατε μούτρα;


Κύπρος: Στην ορκωμοσία Αναστασιάδη και για μπίζνες με τον Αρχιεπίσκοπο ο Ιβάν Σαββίδης

Πρόσκληση του Αρχιεπισκόπου Χρυσοστόμου για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αγοράς του τηλεοπτικού σταθμού Tvone που ανήκει στη Κυπριακή Εκκλησία

Στη Κυπριακή Βουλή βρέθηκε σήμερα ο επιχειρηματίας Ιβάν Σαββίδης, ως επίσημος προσκεκλημένος στην τελετή ορκωμοσίας του Προέδρου, Νίκου Αναστασιάδη.


«Κοριόπολις»: Ένοχος δωροδοκίας ο Μπέος, ένοχος για παράνομο στοίχημα ο Αβραάμ του ΟΣΦΠ-Ένοχος για στημένα και ο Μποροβήλος

Ολοκληρώθηκε στο Εφετείο της Αθήνας  η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, γνωστό ως σκάνδαλο Κοριόπολις.

Το δικαστήριο αποφάσισε επί της ενοχής των κατηγορουμένων και πλέον αναμένεται η απόφαση επί των ποινών.


ΒΙΝΤΕΟ-ΠΛΗΡΩΝΕ ΕΝΦΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΓΙΔΙ! Χρυσοβελώνη με 33 ακίνητα: Ε δεν κάθομαι να μετράω τα ακίνητά μου


Εξηγήσεις για το επίδομα ενοικίου που λάμβανε ενώ ήταν υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων έδωσε η Μαρίνα Χρυσοβελώνη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.

ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΕΙΠΙΟ! Οργισμένη η Ιγγλέζη για τις εργασίες στο προαύλιο της Βουλής: Γίναμε... Σκουριές

Από το πρωί έχει εγκατασταθεί πολυπληθές συνεργείο που ανέλαβε την αντικατάσταση - επισκευή του θόλου του κοινοβουλίου καθώς μπάζει νερά
Σε Σκουριές μετατράπηκε το προαύλιο της Βουλής σύμφωνα με την κυρία Αικατερίνη Ιγγλέζη.

ΣτΕ: Στις 4 Μαΐου η συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες-Τι αποφάσισε το ΕΣΡ για το ΑΡΤ του Καρατζαφέρη και το Μακεδονία TV

Κανονικά θα συνεχίσει τη μετάδοση του προγράμματός του ο τηλεοπτικός σταθμός Μακεδονία TV, καθώς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) έκρινε ότι δεν θεωρείται ενημερωτικός σταθμός, σύμφωνα με τη νομοθεσία (ν.4279/14).


ΣΤΟΝ ΠΟ@ΤΣΟ ΜΑΣ! ΠΣΟΦΟΣ! Φραγκίσκος Ραγκούσης: Άμεσος ο κίνδυνος για την υγεία του Κωνσταντίνου Γιαγτζόγλου

Σε δήλωσή του για τον Κωνσταντίνο Γιαγτζόγλου, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Φραγκίσκος Ραγκούσης, σημειώνει:


Πήγα γυμνός στον Παρθενώνα και το ναό του Δία, λέει ο Ζαν Μαρί Λεπέν στα απομνημονεύματά του

«Πήγα στο στάδιο, τοποθέτησα το σώμα μου στην γραμμή εκκίνησης όπως έκαναν οι αθλητές πριν από δύο χιλιάδες χρόνια, γυμνός όπως ήταν κι εκείνοι» γράφει ο 90χρονος

Προτού κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του πατριάρχη της γαλλικής Ακροδεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν, πουλήθηκαν μέσω Διαδικτύου 50 χιλιάδες αντίτυπα....


Θεσσαλονίκη: Ο μετροπόντικας έφτασε στη Νομαρχία -Σε ένα χρόνο τα δοκιμαστικά δρομολόγια

Στο σταθμό Νομαρχία του μετρό έφτασε το ένα από τα δύο μηχανήματα ολομέτωπης κοπής, η Έλλη, ενώ δύο εβδομάδες θα φτάσει στο ίδιο σημείο ο δεύτερος μετροπόντικας.


Πρετεντέρης: Προσφορά

"Τι λένε οι Αμερικανοί; Οτι oι πολιτικοί μας δεν είναι δουλειά τους. Αν θελουμε να τσακωθούμε μεταξύ μας για την novartis, εκείνοι δεν μπλέκουν. Ουτε θα στείλουν το ιππικό του FBI να βοηθήσει την κυβέρνηση ή την αντιπολίτευση" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέλω να νιώσω το συναίσθημα της επιτυχίας με την Εθνική (video)

Ηρθε η ώρα για το όγδοο μέρος με τις φετινές ιστορίες στο επίσημο Blog του Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Μετάλλιο με την εθνική ομάδα, για να νιώσει ένα συναίσθημα που δεν έχει βιώσει ακόμα στην καριέρα του!


Η Ζωή μήνυσε «τους πάντες» για τους πλειστηριασμούς- Και τους συμβολαιογράφους και τους αστυνομικούς [εικόνες & βίντεο]

Μέλη του κινήματος Δεν Πληρώνω και η Ζωή Κωνσταντοπούλου κατέθεσαν σήμερα μήνυση στην εισαγγελία Πρωτοδικών κατά παντός υπευθύνου για τους πλειστηριασμούς.


Ανασχηματισμός της ΠΟ@ΤΣΑΣ με ...Κουβέλη και ΣΥΡΙΖΑίο αρχαιολόγο


Έκαναν υπουργό τον ΣΥΡΙΖΑίο αρχαιολόγο που μπλόκαρε όλα τα έργα

Σε 1 λεπτό ανακοίνωσε τον μικρό ανασχηματισμό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.


Κικίλιας-Μπαλατσινού παντρεύονται το καλοκαίρι -«Δεν είμαι έγκυος» [εικόνα]

Πολλά έχουν γραφτεί τον τελευταίο καιρό για την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια, με πιο πρόσφατο τις φήμες για εγκυμοσύνη.

ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ; Σαλμάς: Γιατί δεν υπέγραψα την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής

Τους λόγους για τους οποίους δεν υπέγραψε την πρόταση της ΝΔ για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης κατά υπουργών της κυβέρνησης, εξηγεί σε δήλωσή του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς.


Το πόρισμα της ιατροδικαστού για τον Γκαρθία: Γδάρσιμο στο χείλος και όλα τ' άλλα αναφερόμενα από τον θεατρίνο

Τα "πονάω στην άρθρωση, πονάω στον αυχένα πονάω στο κεφάλι, ζαλίζομαι... πονάω στον κ@λο" αυτά είναι ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ευρήματα και όχι αντικειμενικά

Η επίσημη έκθεση της ιατροδικαστού Ελένης Ζαγγελίδου που εξέτασε στο Διαβαλκανικό τον Όσκαρ Γκαρθία είδε το φως της δημοσιότητας.


Επίθεση στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας, Χριστίνας Ζαραφωνίτου

Επίθεση στο γραφείο της καθηγήτριας εγκληματολογίας, Χριστίνας Ζαραφωνίτου πραγματοποίησε ομάδα αναρχικών ως ένδειξη συμπαράστασης στον Ντίνο Γιαγτζόγλου.

ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΑ ΥΠΟΓΕΙΟ... ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΕΛΒΕΤΙΑ! Καμμένος προς καταδρομείς: Να το ξέρουν όλοι, θα πολεμήσουμε όπως οι Έλληνες στρατιώτες ξέρουν - ΒΙΝΤΕΟ

Σαφές μήνυμα στην Τουρκία ότι η Ελλάδα θα πολεμήσει αν θιγούν τα εθνικά της δίκαια έστειλε ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας σε εκδήλωση των καταδρομέων.


Αυτές είναι οι τέσσερις αλλαγές ΤΗΣ ΠΟ@ΤΣΑΣ στα capital controls

Δημοσιεύθηκε σήμερα 28 Φεβρουαρίου στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης (ΦΕΚ 687, τεύχος Β’) η απόφαση του υπουργού Οικονομικών, σύμφωνα με την οποία τροποποιούνται οι περιορισμοί στην ανάληψη μετρητών και στη μεταφορά κεφαλαίων που θεσπίστηκαν με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της 18ης Ιουλίου 2015(Α’ 84) όπως ισχύει.


ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ! Με το άρθρο για αφαίρεση βαθμών κατηγορούμενος ο ΠΑΟΚ

Κερδάμε την ΑΕΚ και το παίρνουμε χαλαρά...

Και επισήμως αντιμέτωπος με τον κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών είναι ο ΠΑΟΚ μετά τα όσα συνέβησαν την Κυριακή στην Τούμπα!


ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΙΛΑΜΕ! Ανώτατος ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ του ΥΠΕΞ: Κι εμείς κάψαμε σημαίες της ΠΓΔΜ στη Θεσσαλονίκη

Στις διορθωτικές δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ αναφορικά με τις ονομασίες που βρίσκονται στο τραπέζι για τα Σκόπια, αλλά και για το αίτημα για αλλαγή στο Σύνταγμα της γείτονος παρέπεμψε κορυφαία διπλωματική πηγή όταν ρωτήθηκε για τον αυξημένο τόνο των τελευταίων τοποθετήσεων του Πρωθυπουργού των Σκοπίων, ο οποίος ωστόσο σήμερα «ξαναχτύπησε».


Οι εντυπωσιακές εικόνες που κατέγραψε drone από την κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου - ΒΙΝΤΕΟ

Εντυπωσιακές εικόνες κατέγραψε drone από την κατολίσθηση στον Ισθμό της Κορίνθου, που είχε ως αποτέλεσμα να κλείσει η διώρυγα για τουλάχιστον 15 ημέρες, μέχρι να απομακρυνθούν τα χώματα και οι πέτρες από το σημείο.