05 Μαρτίου 2018

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΩΤΟ-Κ@λόμπαρο έκανε το γκ@μενάκι το Delphi Forum



Δείτε την απίστευτη φώτο της Αχτσιόγλου που εμφανίστηκε στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών λες και είναι Ουκρανή σε κωλόμπαρο της πλατείας Βάθης... με κοντό, σκιστό, μίνι και γόβα...

ΕΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ! ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΔΩ! Άδωνις: Το ταξίδι μου στο Ισραήλ με έκανε σοφότερο σε πολλά

Συναντήσεις με αξιωματούχους στην Ιερουσαλήμ

Σειρά επαφών με Ισραηλινούς αξιωματούχους είχε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του στην Ιερουσαλήμ.

Ορεστιάδα: Τουριστικό γραφείο ξεκίνησε «εμπάργκο» στην Αδριανούπολη μέχρι να λήξει η περιπέτεια των Ελλήνων στρατιωτικών

Μιλώντας στο protothema, ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου παρότρυνε να ακολουθήσουν το παράδειγμα του και άλλες επιχειρήσεις και οι κάτοικοι της περιοχής, που επισκέπτονται τακτικά τη γειτονική χώρα και αφήνουν συνάλλαγμα

ΒΙΝΤΕΟ-Τι είπαν οι Ελληνες στρατιώτες στη μεταφράστρια-Κίνδυνος να μείνουν έγκλειστοι για καιρό οι Ελληνες στρατιωτικοί στις φυλακές Αδριανούπολης

Τις πρώτες στιγμές των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, μετά την σύλληψή τους από τουρκική περίπολο, περιέγραψε με γλαφυρό τρόπο η μεταφράστριά τους, Τζανάν Χουσεΐν Τουρτογκάν.

ΠΑΛΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ Ο ΣΤΑΛΙΝΑΣ ΣΠΙΡΤΖΗΣ! Οι νέες τιμές των διοδίων στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών

Ανακοινώθηκαν οι νέες τιμές των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Πατρών – Αθηνών, οι οποίες θα ισχύσουν από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.


Παιχνίδι καθυστερήσεων με τις δραστικές ουσίες

Oι συνομιλητές του Τζουζέπε Καρόνε, εκπροσώπου της Κομισιόν για θέματα του κλάδου Υγείας είχαν μείνει αποσβολωμένοι: «Θέλετε να συνεχίσετε να κόβετε συντάξεις για να επιδοτείτε την ελληνική φαρμακοβιομηχανία;» τον άκουσαν να τους ρωτάει. Hταν 2014. Η κυβέρνηση δεσμεύθηκε, τότε τουλάχιστον, να προχωρήσει στη διενέργεια διαγωνισμών για την προμήθεια φαρμάκων για τα νοσοκομεία με βάση τις δραστικές ουσίες. Είναι ο διαγωνισμός για τις 51 δραστικές, ο οποίος τέσσερα χρόνια αργότερα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, αν και ένα σκέλος του θα κατακυρωνόταν σε δύο από τις μεγαλύτερες ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες.


Ο Τσίπρας «χαλάει» τον γάμο Μάρη - Σαββίδη

Μετά και από τα μηνύματα που λαμβάνει από την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Σχεδόν οριστικό θα πρέπει να θεωρείται το επιχειρηματικό διαζύγιο ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδη και τον ιδιοκτήτη της 24media Δημήτρη Μάρη.

Με το σταγονόμετρο η εξόφληση των κρατικών χρεών

Σαν να μη βιάζεται καθόλου μοιάζει το Δημόσιο- και μάλλον έτσι είναι- κατά την εξόφληση των οφειλών του έναντι των ιδιωτών, αν κρίνει κανείς από τη μείωση των χρεών κατά μόλις 167 εκατ. ευρώ.


Αλαλούμ με τις κατηγορίες για τους Έλληνες στρατιωτικούς - Τι ισχύει για την "κατασκοπεία" - ΒΙΝΤΕΟ

Θολό παραμένει το θέμα των κατηγοριών που αντιμετωπίζουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί, οι οποίοι παραμένουν έγκλειστοι στη φυλακή της Αδριανούπολης, μετά την απόρριψη του αιτήματος αποφυλάκισής τους.

Δύο υποψήφια επιχειρηματικά σχήματα για τις έρευνες υδρογονανθράκων σε Κρήτη και Ιόνιο

Με δυο υποψηφιότητες έληξε η προθεσμία για τους διαγωνισμούς «Προκήρυξη Διεθνούς διαγωνισμού για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκωνστις θαλάσσιες περιοχές «Δυτικά Κρήτης» και «Νοτιοδυτικά Κρήτης» (ΦΕΚ Β’ 2848/11-08-2017) και «Προκήρυξη Διεθνούς διαγωνισμού για παραχώρηση δικαιώματος έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων σε θαλάσσια περιοχή στη Δυτική Ελλάδα «Ιόνιο» (ΦΕΚ Β’ 2849/11-08-2017), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΔΕΥ.

Αγριότητα: Σύρος πρόσφυγας έσφαξε τη γυναίκα του και μετά έκανε live στο Facebook

Με πέντε μαχαιριές στο λαιμό έσφαξε σε πόλη της Γερμανίας τη γυναίκα του ο 41χρονος Αμπού Μαρουάν. Στη συνέχεια, μάλιστα, έκανε και ζωντανή μετάδοση στο Facebook προκειμένου, όπως είπε, να στείλει μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που εκνευρίζουν τους συζύγους τους.

Πέθανε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Κώστας Κουτσοκούμνης

Απεβίωσε ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, το βράδυ της Δευτέρας.


ΕΙΝΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΛΕΜΕ! Διορίστηκε ο γιος Παπαγγελόπουλου στα ΕΛΠΕ, με μισθό 56.000 ευρώ ετησίως-Την κόρη της έχει βολέψει στη Βουλή


Ο Πάρις Παπαγγελόπουλος, γιος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου προσελήφθη στα Ελληνικά Πετρέλαια (στη Νομική Υπηρεσία) με μεικτές ετήσιες απολαβές 56.000 ευρώ.

Νέα Δημοκρατία: «Όλα στο φως» για να αποκαλυφθεί η σκευωρία της κυβέρνησης στην υπόθεση Novartis

«Εκείνο το οποίο λέμε στην κυβερνητική πλειοψηφία, είναι να μην κρυφτούν πίσω από νομικούς τακτικισμούς, αλλά να αφήσουν να διερευνηθεί πλήρως αυτή η υπόθεση και να ασκήσει πλήρως η Βουλή τα καθήκοντά της», δήλωσε ο τομεάρχης Εσωτερικών Μάκης Βορίδης


Μόλις… 3.900 ευρώ τον μήνα ο μισθός του προέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ

Ορίστηκαν οι μισθοί του προέδρου και αντιπροέδρου του ΚΕΕΛΠΝΟ μετά από την τροπολογία που είχε κατατεθεί το περασμένο καλοκαίρι προκειμένου να ασκούν τα καθήκοντά τους σε καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.


Πώς οργανώθηκε ο πολιτικο-δικαστικός έλεγχος της Δικαιοσύνης απ' τον ΣΥΡΙΖΑ


Σε πεδίο μάχης αναμένεται να μετατραπεί από αύριο η Βουλή καθώς ξεκινούν οι εργασίες της προανακριτικής επιτροπής για το σκάνδαλο Novartis. Το επίμαχο ερώτημα είναι αν η αρμοδιότητα για τη διερεύνηση της υπόθεσης ανήκει στη Βουλή ή αν θα πρέπει να την αναλάβει η τακτική Δικαιοσύνη, παρότι υπάρχει σταθερή νομολογία και πρακτική 160 ετών ότι η αρμοδιότητα ανήκει στη Βουλή.


Με SMS ενημέρωσε τον Καμμένο ο μεσάζων Παπαδόπουλος-Παραδέχεται ότι ήθελε να παρακάμψει την επίσημη Σαουδική Αραβία!

Με SMS ενημέρωσε τον υπουργό άμυνας Πάνο Καμμένο ο περίφημος μεσάζων Βασίλης Παπαδόπουλος ότι η συμφωνία για την πώληση βλημάτων στη Σαουδικη Αραβια κινδυνεύει με εμπλοκή.


ΕΝΩ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ-Εκαψαν την τουρκική σημαία σε πορεία της Χρυσής Αυγής -Παρόντες Μιχαλολιάκος και βουλευτές της


Πρώτος και καλύτερος αυτός ο μπούφος ο μαιμού παππάς Κλεομένης... γελοιότητες δίχως τέλος

Συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποίησαν μέλη της Χρυσής Αυγής.


Θεσσαλονίκη: Ενοχοι δύο Αλγερινοί για βιασμό φοιτήτριας και κατοχή ναρκωτικών

Σε πολυετείς ποινές κάθειρξης καταδικάστηκαν δύο υπήκοοι Αλγερίας που κάθισαν στο εδώλιο του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, ύστερα από εμπλοκή σε υπόθεση βιασμού εις βάρος φοιτήτριας.


ΦΩΤΟ-ΟΥΤΕ Η ΑΕΚ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ :))) Η Χέρτα είναι τόσο καλή που οπαδός της... αυνανιζόταν στις εξέδρες!

Απίθανα πράγματα στο Veltins Arena, οπαδός της Χέρτα συνελήφθη, αφού... αυνανιζόταν στις εξέδρες του γηπέδου

Έπεσε «κοπτοραπτική» στην κατάθεση του Βασίλη Παπαδόπουλου; 3 ώρες κατάθεση για 1,4 σελίδα....

Στη Βουλή διαβιβάστηκε η κατάθεση του Βασίλη Παπαδόπουλου, την οποία έδωσε στους εισαγγελείς Διαφθοράς αρκετά μετά τη διαβίβαση της αρχικής δικογραφίας στο Κοινοβούλιο. η κατάθεση του Βασίλη Παπαδόπουλου, την οποία έδωσε στους εισαγγελείς Διαφθοράς αρκετά μετά τη διαβίβαση της αρχικής δικογραφίας στο Κοινοβούλιο.


Συγκλονιστικό βίντεο: Οδηγός παλεύει να περάσει πλημμυρισμένο ποτάμι

Εναν συγκλονιστικό αγώνα με τα στοιχεία της φύσης έδωσε ο οδηγός που βλέπετε.

Το ποτάμι πλημμύρισε και όλοι οι οδηγοί τροχοφόρων πρόλαβαν και μετακινήθηκαν, ώστε να μην τους παρασύρουν τα ορμητικά νερά.


Novartis: Ο Αβραμόπουλος ζητά από τον αντιεισαγγελέα του Α. Πάγου να αποκαλυφθούν οι «ψευδομάρτυρες»

Στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου προσέφυγε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των προστατευόμενων μαρτύρων - ή «ψευδομαρτύρων», κατά τον Επίτροπο - στο σκάνδαλο Novartis.


Επίθεση Πετρόπουλου στη ΝΔ για το θέμα της νύφης του πρωθυπουργού

Το θέμα που ανέδειξε ο "Ελεύθερος Τύπος" της Κυριακής σχετικά με τα καθήκοντα της νύφης του πρωθυπουργού στο πολιτικό γραφείο του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, σχολίασε ο Αναστάσιος Πετρόπουλος.

Νέα απίστευτη πρόκληση των Τούρκων: Με Navtex απέκλεισαν το Καστελόριζο [εικόνα]

Με νέα προκλητική Navtex η Τουρκία βάφτισε το Καστελόριζο... τουρκικό και το αποκλείει.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το real.gr η Αγκυρα με την Navtex 345/2018 ανακοινώνει άσκηση έρευνας και διάσωσης στις 7 Μαρτίου σε χερσαίο Τουρκικό έδαφος, αλλά και σε θαλάσσια περιοχή που περιλαμβάνει ολόκληρο το Καστελόριζο!

ΒΙΝΤΕΟ-Το ΣΥΡΙΖΟσκυλο Κουτεντάκης διορίσθηκε επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής


Έδιωξαν τον Λιαργκόβα επειδή δεν τους άρεσαν όσα έλεγε, ενώ όταν ήταν αντιπολίτευση τον αποθέωναν-Ενοχλήθηκε ο Βούτσης επειδή η Σπυράκη είπε (σιγά μην το κάνουν οι κότες της ΝΔ αλλά λέμε τώρα) πως όταν γίνει κυβέρνηση η ΝΔ θα τον σουτάρει

Επικεφαλής του Γραφείου της Βουλής για την παρακολούθηση της εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού τοποθετήθηκε ο κ. Φραγκίσκος Κουτεντάκης μετά από πρόταση του κ. Νίκου Βούτση και σύμφωνη γνώμη των εκπροσώπων ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.


Βίντεο: Η στιγμή που ξεθάβουν από το χιόνι snowboarder, ζωντανό

Αυτός ο λάτρης των χειμερινών σπορ στάθηκε πολύ τυχερός. Τον βρήκαν εγκαίρως, χάρη στην παρατηρητικότητα ενός άλλου σκιέρ.


Στον αέρα η χορηγία της «ΣΟΥΡΩΤΗΣ» για το πρωτάθλημα της Super League

Στον αέρα βρίσκεται η χορηγία της εταιρία «ΣΟΥΡΩΤΗ» για το πρωτάθλημα της Super League!

Χαρακτηριστικά, εκτάκτως συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΟΥΡΩΤΗΣ με αποκλειστικό θέμα την απόσυρση της χορηγίας που έχει δώσει η εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη στη Super League για το πρωτάθλημα.


Ερευνα για τον θάνατο του Ντάβιντε Αστόρι -Για την πιθανότητα να πρόκειται για ανθρωποκτονία

Ερευνα, για την πιθανότητα ο θάνατος του Ντάβιντε Αστόρι να είναι ανθρωποκτονία, ξεκίνησε στην Ιταλία.

Βίντεο-ντοκουμέντο: Δείτε τον άνθρωπο που σκόρπισε τον τρόμο στην Εθνική Οδό και κατέληξε νεκρός

Το βίντεο δείχνει την καταδίωξη του οδηγού, που τελικά προσέκρουσε σε μπλόκο - Για τουλάχιστον 165 χιλιόμετρα οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει σημεία της τρελής πορείας που κατέγραψε ο οδηγός, που έκανε ράλι θανάτου στην εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας.


Υπουργείο Δικαιοσύνης: «Πετάει την μπάλα στην εξέδρα» για τους μπαχαλάκηδες - Καμία απάντηση σε Μητσοτάκη

Το υπουργείο Δικαιοσύνης αποδίδει στην αξιωματική αντιπολίτευση προσπάθεια «δημιουργίας "ηθικού πανικού", που δεν βοηθά τη χώρα, αλλά υπονομεύει το μέλλον της και καταδεικνύει το δικό της πανικό ο οποίος καθημερινά διογκώνεται»


Η ΝΔ επιμένει: Να έρθουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην εξεταστική για την Novartis

Κάθε άλλο παρά τυπική φαίνεται πως θα είναι για τα κόμματα της αντιπολίτευσης η σημερινή πρώτη συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής στην ημερήσια διάταξη της οποίας προβλέπεται η εκλογή προεδρείου.


Πεδίο μάχης το λιμάνι της Πάτρας - Μετανάστες πέταξαν πέτρες σε αστυνομικούς - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

'Ενταση επικράτησε νωρίτερα στο λιμάνι της Πάτρας όταν μετανάστες άρχισαν να πετούν πέτρες κατά των αστυνομικών και των λιμενικών. Σύμφωνα με πληροφορίες αφορμή στάθηκε ο τραυματισμός ενός αλλοδαπού, ο οποίος προσπάθησε να "τρυπώσει" σε φορτηγό με φράουλες.

Μπακογιάννη-Σταϊκούρας: Αναιμική η οικονομία το 2017, πολύ κάτω από τις εκτιμήσεις Τσίπρα

Ο Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, και η Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, βουλευτής Α’ Αθηνών, κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, έκαναν την ακόλουθη δήλωση:

ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! Στις Βρυξέλλες πάει ο Καμμένος το θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών-Μίλησε με τους γονείς του ανθυπολοχαγού

Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, προκειμένου να συμμετάσχει στη σύνοδο των υπουργών Άμυνας της ΕΕ.


Αλβανίδα τραγουδίστρια πήγε στα Οσκαρ γυμνή (χωρίς υπερβολή) [εικόνες]

Όλες οι ηθοποιοί κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να κερδίσουν την μεγαλύτερη προσοχή στο κόκκινο χαλί των βραβείων Όσκαρ.

Συνεργασία Google-Κρήτης για την ανάπτυξη του τουρισμού

Τη συνεργασία τους ανακοίνωσαν σήμερα η Google και η Περιφέρεια Κρήτης, με σκοπό την επέκταση της τουριστικής περιόδου μέσα από την ενίσχυση της ψηφιακής παρουσίας των επιχειρήσεων του νησιού και της ψηφιακής ανάδειξης του πολιτισμού της Κρήτης.

Ξεκινά απόψε το "Πρωτάθλημα Survivor" - Αντιμέτωπη με Τουρκία και Ρουμανία η Ελλάδα - ΒΙΝΤΕΟ

Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή τριών χωρών ξεκινά από σήμερα στο Survivor.

Τα καλύτερα ζευγάρια από Ελλάδα, Τουρκία και Ρουμανία θα αναμετρηθούν στο στίβο μάχης του Άγιου Δομίνικου.

Κίνηση ανθρωπιάς από την Φιορεντίνα - Ανανεώνεται το συμβόλαιο του Αστόρι - Δίνονται τα λεφτά στην οικογένειά του

Ο Ντάβιντε Αστόρι βύθισε σε θλίψη την Φιορεντίνα και το ιταλικό ποδόσφαιρο με τον θάνατό του τα ξημερώματα της Κυριακής στον ύπνο του.

ΠANE AYTOI! ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Οι Τούρκοι κατηγορούν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς και για κατασκοπεία

Δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που κρατούνται στην Αδριανούπολη.


Τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ: -3 βαθμοί και 2 ματς κεκλεισμένων-Το σκεπτικό της τιμωρίας-Άμεση εκδίκαση της έφεσης θέλει ο ΠΑΟΚ

Ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η απόφαση από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα ύστερα από τον τραυματισμό του Όσκαρ Γκαρθία έπειτα από ρολό ταμειακής μηχανής που πετάχτηκε από οπαδό των γηπεδούχων.


Forum Δελφών: Η οικονομική «σκέψη» του Προέδρου της Δημοκρατίας

Του Σάκη Μουμτζή

Στο οικονομικό forum των Δελφών, ο Π. Παυλόπουλος διατύπωσε την άποψη πως για τα προβλήματα της ΕΕ «ευθύνεται το χρέος και όχι το έλλειμμα».

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! Τσίπρας και Καμμένος πήραν δώρο Playstation στους φαντάρους

Το αίτημα της Καθαράς Δευτέρας έγινε πράξη.

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Εθνικής Αµυνας Πάνος Καµµένος πέρασαν τα Κούλουµα στη Σκύρο είναι γνωστό.

Οι Αρβανίτες της Αττικής

Μ' ένα ακόμα επίμαχο θέμα θα ασχοληθούμε στο σημερινό μας άρθρο. Συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με τους Αρβανίτες. Επειδή όμως το κεφάλαιο "Αρβανίτες" είναι τεράστιο, θα ξεκινήσουμε από μια συγκεκριμένη ομάδα των Αρβανιτών. Συγκεκριμένα, από τους Αρβανίτες της Αττικής.


ΤΟ ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠ' ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ! To love Story του Δημήτρη και της Έφης


Το νέο hot ζευγάρι του Υπουργικού Συµβουλίου, έκαναν τις πρώτες τους κοινές εµφανίσεις

Η πολιτική και δηµοσιογραφική πιάτσα συζητάει έντονα τις τελευταίες εβδοµάδες για το (νέο) hot ζευγάρι στους κόλπους του Υπουργικού Συµβουλίου. Ο λόγος για τον 36χρονο κυβερνητικό εκπρόσωπο, ∆ηµήτρη Τζανακόπουλο, και την 33χρονη υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου. ∆ιασταυρωµένες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δυο τους το τελευταίο διάστηµα έχουν έρθει πολύ κοντά, και µάλιστα άνθρωποι που τους γνωρίζουν καλά µιλούν για ένα ειδύλλιο που θα έχει µέλλον.


Ο βρώμικος ρόλος του Κνίτη Θεωδορικάκου στη μετατροπή της ΝΔ σε γραφείο ευρέσεως εργασίας

Ποιούς ανυπόλυπτους προσπαθεί να φέρει αλεξιπτωτιστές στη ΝΔ ενώ υπάρχουν αξιόλογα στελέχη

Οπως µαθαίνουµε, πέραν του Θεόδωρου Πελαγίδη, ενεργός στο παιχνίδι της «γαλάζιας» διεύρυνσης παραµένει και ο συντονιστής της «γαλάζιας» στρατηγικής, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος συνεχίζει να κρατά ζεστές τις επαφές του στους κόλπους της Κεντροαριστεράς.


Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών-Κλάψα από τον "GOOD DIPLOMACY E;"

Απορρίφθηκε από το δικαστήριο της Αδριανούπολης η έφεση στην απόφαση προφυλάκισης των δύο Ελλήνων Στρατιωτικών.


Καταγγελία Σπυράκη: Θέλουν να διορίσουν τον Κουτεντάκη στη θέση του Λιαργκόβα

Προσπάθεια διορισμού του κυβερνητικού στελέχους Φραγκίσκου Κουτεντάκη ως επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατίας.


Τα Χανιά σε ρυθμούς… Μπόλιγουντ- Ινδοί σούπερσταρ γύρισαν video clip [εικόνες]

Σε ρυθμούς Μπόλιγουντ βρισκόντουσαν πριν λίγες μέρες τα Χανιά, καθώς γνωστοί Ινδοί ηθοποιοί βρέθηκαν εκεί για τα γυρίσματα ενός νέου βίντεο κλιπ.

Τι τρώει η αλκοολική Ελισάβετ

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι γνωστό σε όλους ότι γνωρίζει καλά τις επιταγές της ευζωίας, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το φαγητό και το ποτό της.

Η βρετανή μονάρχης διοικεί τα Ανάκτορα και με τις επιλογές της όσον αφορά τα γεύματα, απαγορεύοντας για παράδειγμα το σκόρδο από όλα τα φαγητά στο Μπάκιγχαμ ή παίρνοντας πάντα μαζί της ένα κομμάτι από το αγαπημένο της γλυκό όταν πρόκειται να ταξιδέψει.