08 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Δεν έχει περάσει άλλος τέτοιος απατεώνας απ΄ την Ελλάδα


Ο ορισμός του πολιτικού απατεώνα.
Μετά το φράγμα που θα έφτιαχνε ενώ υπήρχε ήδη, τώρα πανηγυρίζει για τα λεφτά που μοίρασαν άλλοι με το ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013

ΦΩΤΟ-Τρόμαξαν μη τυχόν και απαντήσει ο Άδωνις στη λάσπη Πολάκη... και φυσικά δεν του έδωσαν το λόγο


Για άλλη μια φορά ο Πολάκης πέταξε τη γνωστή λάσπη "ο Άδωνις κυκλοφόρησε νέα φάρμακα Novartis παίρνοντας σαν τιμές αναφοράς τις ακριβές χώρες Γερμανία και Ην. Βασίλειο". Φυσικά ο Άδωνις ζήτησε το λόγο για να του τρίψει στη μούρη τον πίνακα του ΕΟΦ που λέει ότι για τον καθορισμό της τιμής τους λήφθηκαν οι τιμές από Ρουμανία, Ισπανία, Δανία, Ολλανδία και Γαλλία, αλλά εννοείται πως ο Βούτσης δεν τον άφησε να μιλήσει.


ΝΔ: Αποδεικνύεται ότι ο Τσίπρας έχει υποσχεθεί την επιστροφή των «8»

Πηγές της ΝΔ σχολίασαν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή υπογραμμίζοντας ότι απέφυγε να αναφερθεί στο θέμα των «8» που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία.


Τη διακοπή της λειτουργίας του MEGA ζητά ο ΣΚΑΪ

Να κλείσει το Mega ζητά ο ΣΚΑΪ με επιστολή του προς το ΕΣΡ, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης του καναλιού της Μεσογείων την επόμενη Τρίτη.

Στην επιστολή, που δημοσιεύει η efsyn, ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου επισημαίνει ότι δημιουργούνται συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού που πλήττουν ευθέως τον τηλεοπτικό σταθμό και του δημιουργούν μέγιστη οικονομική ζημιά.


ΑΨΟΓΟΣ! Βουλευτής του Ερντογάν γελάει σε κηδεία λοχία που σκοτώθηκε στο Αφρίν [εικόνες]

Σάλο προκάλεσε στην Τουρκία η ακατανόητη στάση βουλευτή του κόμματος του Ερντογάν ο οποίος γελούσε μέχρι δακρύων στην κηδεία ενός λοχία που έχασε τη ζωή του στο Αφρίν.


ΒΙΝΤΕΟ-Το παρασκήνιο της σύλληψης των 2 στρατιωτικών: Ο Ελληνας Ταξίαρχος πήγε στο τουρκικό φυλάκιο, τι του απάντησε ο ομόλογος του


Για 8η μέρα παραμένουν κρατούμενοι οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Εβρο την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 (από στρατιωτική πηγή), η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών είχε... παρασκήνιο.

Μάχη Τσίπρα-Μητσοτάκη για το τηλέφωνο στον Ερντογάν [βίντεο]

Αίσθηση προκάλεσε η απάντηση του Αλέξη Τσίπρα στην Βουλή στην κριτική του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν έχει τηλεφωνήσει στον Ερντογάν για τους δύο Ελληνες αξιωματικούς.


«Βόμβα» Βενιζέλου: Θα ψηφίσει αντίθετα με την Γεννηματά -«Ναι» στην προανακριτική της ΝΔ

«Βόμβα» από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος θα ψηφίσει αντίθετα από την «γραμμή» της Φώφης Γεννηματά, υπερψηφίζοντας την πρόταση της ΝΔ για προανακριτική κατά των κ.κ. Ξανθού, Κουρουμπλή και Πολάκη.


ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟ@ΡΔΕΛΟ! Βαθαίνει η κρίση στην «Αυγή» – Μειώσεις μισθών και απειλές για απολύσεις

Nέα κρίση στα Μέσα του ΣΥΡΙΖΑ και αυτή τη φορά στην εφημερίδα Αυγή οι εργαζόμενοι της οποίας απορρίπτουν την πρόταση του ΔΣ για νέα οριζόντια μείωση της τάξεως του 15% στους μισθούς και την απειλή απολύσεων, που τη συνοδεύει.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Τούρκοι αρνήθηκαν να απελευθερώσουν τους 2 Έλληνες το μοιραίο βράδυ


Γι αυτό έκαναν 24 ώρες να το ανακοινώσουν... παρακάλαγαν τους Τούρκους κι αυτοί τους έφτυναν

Δεν δέχθηκαν οι τουρκικές αρχές την άμεση επιστροφή των 2 Ελλήνων στρατιωτικών και τους συνέλαβαν, παρόλο που βρισκόταν σε τηλεφωνική επικοινωνία οι δύο πλευρές το μοιραίο βράδυ της σύλληψης τους. Αυτό αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η τηλεόραση του ALPHA.


Δείτε το ψηφοδέλτιο που θα ρίξουν οι ΠΑΣΟΚοι στην Προανακρική της ΝΔ (pic)

Την ώρα της ψηφοφορίας

Δικό της ψηφοδέλτιο θα ρίξει στις κάλπες η Δημοκρατική Συμπαράταξη, σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την ώρα της ψηφοφορίας της πρότασης της ΝΔ για τη συγκρότηση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων υπουργών Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή Παύλου Πολάκη.

Εξεταστική για τη... μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου ζήτησε ο Μαυρωτάς - ΒΙΝΤΕΟ

Στη μη εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου σε κλειστούς χώρους, αναφέρθηκε από το βήμα της Βουλής, ο Γιώργος Μαυρωτάς, στο πλαίσιο της συζήτησης της πρότασης από τη ΝΔ για τη συγκρότηση προανακριτικής Επιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των διατελεσάντων υπουργών Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή Παύλου Πολάκη, με βάση τη δικογραφία που διαβιβάστηκε στη Βουλή σχετικώς με την τιμολόγηση των φαρμάκων.


ΠΑΟΚ: Συγκέντρωση οπαδών στην Καμάρα και πορεία στην Εγνατία-ΒΙΝΤΕΟ

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στην Καμάρα για να διαμαρτυρηθούν για την τιμωρία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μία μέρα πριν την εκδίκαση της έφεσης, ενώ στη συνέχεια έκαναν πορεία στην Εγνατία και την Τσιμισκή.


Μια άλλη διάσταση για την απόλυση της Κυρικοπούλου από την ΕΡΤ

Μια διαφορετική διάσταση στην απόλυση της Εύης Κυριακοπούλου από το παραμάγαζο του ΣΥΡΙΖΑ, την ΕΡΤ, δίνει ο Παπαδόπουλος-Τετράδης


Χαμός στο Survivor: Ρουμάνοι και Τούρκοι πιάστηκαν στα χέρια - BINTEO

Σε ρινγκ μετατράπηκε ο στίβος μάχης του Survivor, όταν παίκτες από τις ομάδες της Τουρκίας και της Ρουμανίας πιάστηκαν στα χέρια. Μάλιστα, παραγωγοί και από τις δύο χώρες, αναγκάστηκαν να "εισβάλουν" στον αγωνιστικό χώρο και να τους χωρίσουν.


Πρετεντέρης: Πειρασμός

"Όλοι αισθανόμαστε οτι οι εκλογές πλησιάζουν κι όλοι υποψιαζόμαστε οτι έως τότε θα γίνουν τέρατα. Μετα όμως ο πειρασμος του ρεβανσισμού θα είναι έντονος" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης σε Τσίπρα: "Είστε τυχοδιώκτες, σας ενδιαφέρει μόνο η εξουσία"-Το μόνο που βρήκε να απαντήσει ο Τσίπρας ήταν: "Μας κοιμήσατε επί 35 λεπτά"

Μητσοτάκης: "Μην τολμήσετε να κλείσετε άρον-άρον την προανακριτική για Novartis-Απαράδεκτη η συνεχιζόμενη κράτηση των δύο στρατιωτικών-Η κυβέρνηση υποτίμησε το περιστατικό"
Τσίπρας: "Αναρωτιόμουν αν αξίζει τον κόπο να σπαταλήσω μέρος του πολύτιμου χρόνου μου για να έρθω σε μια κακοστημένη απόπειρα αντιπερισπασμού-Μας κοιμίσατε επί 35 λεπτά και ευτυχώς στο τέλος ανεβάσατε τους τόνους"

Επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή το ζήτημα της συνεχιζόμενης κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση για τη σύσταση Προανακριτικής επιτροπής που κατέθεσε η ΝΔ.

ΣΟΥΡΓΕΛΑ! Με απόφαση Γεννηματά όλοι οι υποψήφιοι αντιπρόσωποι για το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής θα είναι σύνεδροι

Δεν θα διεξαχθούν την Κυριακή οι εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη του 50% των συνέδρων για το ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής. Πριν από λίγη ώρα η επικεφαλής του, Φώφη Γεννηματά, ανακοίνωσε ότι όλοι όσοι ήταν υποψήφιοι, θα είναι σύνεδροι καθώς διαπιστώθηκε ότι ο συνολικός αριθμός των υποψήφιων συνέδρων αντιστοιχεί πλέον απολύτως αναλογικά στην μεγάλη αύξηση των μελών (υπολογίζεται ότι ανέρχονται σε 2.700).


ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΙ ΑΛΛΟ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ! Κουρουμπλής: Πολυεθνικές σχεδίαζαν να ανατρέψουν την κυβέρνηση

Σχέδιο πολυεθνικών να ρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, κατήγγειλε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής στην ομιλία του ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής.


ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ Πολάκης υπέρ του ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ που έγινε αντιπρόεδρος- «Σαπισμένα ΜΜΕ!» [βίντεο]

Με τα Μέσα Ενημέρωσης τα έβαλε για μία ακομα φορά ο Παύλος Πολάκης για την απίθανη ιστορία της τοποθέτησης στενού του συνεργάτη, ιδιοκτήτη βουλκανιζατέρ και αποφοίτου ΤΕΙ, στην θέση του Αντιπροέδρου του νοσοκομείου Σαντορίνης.


Ποια κόμματα βλέπουν θετικά την πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικής

Θετική στην πρόταση της ΝΔ για σύσταση προανακριτικήςεπιτροπής που θα διερευνήσει τυχόν ευθύνες για το αδίκημα της απιστίας των Παναγιώτη Κουρουμπλή, Ανδρέα Ξανθού και Παύλου Πολάκη, εμφανίστηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ένωση Κεντρώων, ενώ αρνητικοί εμφανίστηκαν οι ΑΝΕΛ και η Χρυσή Αυγή.


Οι βουλευτές, οι πρωταθλήτριες και το...σκάκι - ΦΩΤΟ


Αγώνας σκάκι στον οποίο συμμετείχαν μέλη της εθνικής ομάδας γυναικών, βουλευτές, υπάλληλοι της Βουλής, δημοσιογράφοι και παιδιά πραγματοποιήθηκε στο εντευκτήριο της Βουλής, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας.

Σάλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε να διαγραφεί ο Παναμάς από τη λίστα φορολογικών παραδείσων της ΕΕ

Ενώ η κυβέρνηση είχε αναδείξει τα λεγόμενα Panama Papers ως κυρίαρχο σκάνδαλο φοροδιαφυγής, αποκαλύπτεται ότι ο κ. Τσακαλώτος ψήφισε στο EcoFin να διαγραφεί ο Παναμάς από την λίστα των χωρών «φορολογικών παραδείσων» της Ε.Ε.


ΝΤΟΥ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ! Οπαδοί του ΠΑΟΚ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, σε Βέροια, Έδεσσα και Κοζάνη - ΦΩΤΟ

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ αναφορικά με την πρωτόδικη τιμωρία για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Oι κινητοποιήσεις του κόσμου του ΠΑΟΚ συνεχίζονται και το... μεγάλο ραντεβού είναι για σήμερα στις 18:00 στην Καμάρα, εκεί όπου το παρών θα δώσουν και εκπρόσωποι όλων των τμημάτων του «ασπρόμαυρου» Ερασιτέχνη.


Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης θα αποχωρήσει σήμερα

Η ομάδα των Διασήμων έχασε στο αγώνισμα ασυλίας και αναγκάστηκε να βγάλει τρεις υποψήφιους για αποχώρηση. Την ατομική ασυλία κέρδισαν ο Μιχάλης Μουρούτσος και η Κατερίνα Δαλάκα και υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γιάννης Τσίλης, η Ξένια των Rec και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.


ΝΙΚΟ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕΧΑΧΑΧΑ! Τι απαντά ο Στραβελάκης για την αποχώρηση του από τον Real Fm

Το «ραδιοφωνικό ταξίδι» έφτασε απλά στο τέλος του ανακοίνωσε ο δημοφιλής δημοσιογράφος, Νίκος Στραβελάκης για την αποχώρηση του από τον Real FM.


ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛ@ΚΙΑ ΟΙ Βρυξέλλες ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ: Η 4η αξιολόγηση πρέπει να κλείσει μέχρι τον Μάιο

Υπάρχουν 88 προαπαιτούμενα για την 4η αξιολόγηση λένε οι δανειστές - Με αστερίσκους ακόμη η εκταμίευση των 6,7 δισ. της δόσης, αφού λένε ότι πρέπει να πιστοποιηθεί «η απρόσκοπτη ροή των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών»


ΝΔ κατά Τσίπρα: Αντί για ψεύτικες υποσχέσεις, ας επεξεργαστεί έναν οδικό χάρτη εξόδου από τη διακυβέρνηση

"Ύστερα από τρία χρόνια, και αφού διέλυσε τη μεσαία τάξη και τους πιο αδύναμους Έλληνες, ο Πρωθυπουργός των φόρων Αλέξης Τσίπρας αντιλήφθηκε επιτέλους αυτό που του λέγαμε από την πρώτη στιγμή: Ότι η υπερφορολόγηση, που ήταν συνειδητή επιλογή των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, όχι μόνον πλήττει τα εισοδήματα των πολιτών, αλλά υπονομεύει και την ανάπτυξη της χώρας" αναφέρει η ΝΔ, απαντώντας στην ομιλία του Πρωθυπουργού σε εκδήλωση της ΓΣΕΒΕΕ.


ΒΙΝΤΕΟ-Υπόθεση Novartis: Οι υπ. Υγείας των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αύξησαν τη φαρμακευτική δαπάνη καταγγέλλει η ΝΔ

Δείτε live τη συνεδρίαση της Βουλής για Ξανθό, Πολάκη, Κουρουμπλή - Για πρόταση αντιπερισπασμού έκανε λόγο ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ - Καταψηφίζει το ΚΚΕ την πρόταση της ΝΔ

Σε νέο γύρο σφοδρής αντιπαράθεσης για την Novartis εισέρχονται τα κόμματα με αφορμή την συζήτηση της πρότασης που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των κ.κ. Ανδρέα Ξανθού, Παύλου Πολάκη και Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την τιμολόγηση φαρμάκων της συγκεκριμένης φαρμακοβιομηχανίας.


Σε επιχείρηση γυναικών στα Ανω Λιόσια, ο Μητσοτάκης -Ημέρα της Γυναίκας [εικόνες]

Με γυναίκες εργαζόμενες σε επιχείρηση παραγωγής συσκευασιών στα Άνω Λιόσια συνομίλησε σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Το δώρο του Αμερικανού Πρέσβη στην Αντιτρομοκρατική

Σε μια πολύ σημαντική δωρεά με μεγάλη πρακτικά αξία για την Ελληνική Αστυνομία προέβη η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα.

Δείτε πόσο κοστίζει η «εξόρυξη» Bitcoin στην Ελλάδα

Ασύμφορη από άποψη κατανάλωσης ρεύματος η διαδικασία mining κρυπτονομισμάτων στη χώρα μας

Η διαδικασία εξόρυξης ενός κρυπτονομίσματος αποτελεί κάτι σαν τον πρωτογενή τομέα της συγκεκριμένης αγοράς. Δηλαδή αν δε δαπανάτε χρήματα ως απλοί επενδυτές ή traders προκειμένου να αποκτήσετε ένα κρυπτονόμισμα ή να ποντάρετε σε αυτό, τότε η μοναδική επιλογή αποτελεί το λεγόμενο mining.


ΕΝ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΧΕΙ ΤΩΡΑ! Οι ΦΩΤΟ του Πολάκη από τη Βουλή: "Μόνο τρεις βουλευτές της ΝΔ στην αίθουσα - Εξελίσσεται σε τραγωδία..."

Νέα επίθεση στη ΝΔ εξαπέλυσε ο Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής, όπου συζητείται η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τον ίδιο, τον Ανδρέα Ξανθό και τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Σώτη Τριανταφύλλου: Ο δημαγωγός Ανδρέας Παπανδρέου «γέννησε» τον ΣΥΡΙΖΑ, τους νεοΚνίτες και αναρχοφασίστες


Το DNA της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ στην πολιτική που εισήγαγε ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 «ως μορφή ρεβανσισμού», αναλύει η συγγραφέας Σώτη Τριανταφύλλου, στο άρθρο της με τίτλο «Η τοξική Αριστερά», το οποίο δημοσιεύτηκε στην Athens Voice.


Στους δρόμους οι ΠΑΟΚτσήδες για να παίξουν τον αγώνα στους δρόμους κι οι Ολυμπιακοί για να μην παίξουν τον αγώνα

Τους... δρόμους παίρνουν από σήμερα οι οπαδοί ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού.

Η αρχή γίνεται σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, όπου οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ έχουν προγραμματίσει συλλαλητήριο στην Καμάρα.


Επίθεση Αδωνι σε Τσίπρα μέσω twitter με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας


Την ανάρτηση του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο twitter για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σχολίασε με αιχμηρό τρόπο μέσω του δικού του λογαριασμού, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδωνις Γεωργιάδης.

Κακιούζης: “Οι Αμερικανοί κερδίζουν από το 2006 και μετά, επειδή σταματήσαμε εμείς!”

Χθες (6/3), στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, υπήρξε άρωμα ”1987”. Σε εκδήλωση του Στέλιου Κούλογλου, σχετική με την τεράστια επιτυχία της Εθνικής, ο καλεσμένος Μιχάλης Κκαιούζης προσέφερε μία επική απάντηση!

Πρόωρο τέλος για τη Novartis προανήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑ, για να μείνει μόνο η λάσπη

Το πρόωρο τέλος της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τη Novartis αποκάλυψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σπύρος Λάππας προαναγγέλλοντας την επιστροφή του φακέλου στη Δικαιοσύνη.


Δίχως τέλος η αγωνία των απλήρωτων εργαζομένων του MEGA – Έφτασαν στο Μαξίμου

Εργαζόμενοι του MEGA που παραμένουν απλήρωτοι επί ενάμιση χρόνο έφτασαν το πρωί με πανό μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου, ζητώντας να παρέμβει ο πρωθυπουργός.


Δολοφονία καρδιολόγου στη Σητεία: Αποφυλακίζεται η Βουλγάρα σύζυγός του

Τι αναφέρει ο δικηγόρος της 38χρονης στο cretapost.gr - Κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του γνωστού γιατρού

Ελεύθερη αναμένεται να αφεθεί εντός της ημέρας η Βουλγάρα σύζυγος του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη που κατηγορείται για ηθική αυτουργία στην δολοφονία του γνωστού γιατρού στην Σητεία.


Η συγκινητική ανάρτηση της Νατάσας Παζαΐτη για τον καρκίνο

Γράφει για μια πραγματική ιστορία και για την εγκυμοσύνη μετά τον καρκίνο του μαστού

Το δικό της αισιόδοξο μήνυμα για όσες γυναίκες δοκιμάστηκαν από τον καρκίνο και βγήκαν νικήτριες επέλεξε να στείλει την ημέρα της Γυναίκας η χειρούργος – ειδική σε θέματα μαστού Νατάσα Παζαΐτη.

Το μήνυμα της Μαρέβας Μητσοτάκη για την Ημέρα της Γυναίκας

Ανάρτηση για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας έκανε στο Twitter η Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.


Αρθρο Σαμαρά στους FT: Ο ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τη Δημοκρατία

Για υπονόμευση της Δημοκρατίας και απόπειρα εγκαθίδρυσης ενός λατινοαμερικάνικου τύπου ανελεύθερου καθεστώτος, κατηγορεί την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με άρθρο του στους Financial Timeς, ο Αντώνης Σαμαράς. Αναφερόμενος δε στην υπόθεση Novartis, o πρώην πρωθυπουργός εγκαλεί τον Αλέξη Τσίπρα -θαυμαστή του Φιντέλ Κάστρο και τον Ούγκο Τσάβες, όπως τον αποκαλεί- για επιχείρηση πολιτικής λασπολογίας.


ΑΚΟΝΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΚΟΥΤΑΛΕΣ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ! Έμπειρα στην ΚΑΡΕΚΛΑ στελέχη τοποθετούνται σε θέσεις-κλειδιά στο οργανόγραμμα της Ν.Δ. (ονόματα)

Εσύ φίλε λογιστή τι δουλειά έχεις ανάμεσα στους καρχαρίες;

Με απόφαση του γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη ανατίθενται καθήκοντα Συμβούλων του Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής.


ΗΛΙΘΙΟΣ! Με... ένα κλαδί ελιάς το έμμεσο μήνυμα Τσίπρα στην Τουρκία - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα κλαδί ελιάς έδωσε ως αναμνηστικό δώρο στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, στη 2η Διεθνή Συνάντηση των Αθηνών για τις ΜμΜ που διοργανώνει η συνομοσπονδία και το Ινστιτούτο Μικρών Επιχειρήσεων.


Γεωργιάδης: Έχει αλλάξει πια η τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και στα σύνορα - Έχει ευθύνη και η ελληνική κυβέρνηση

"Η ΝΔ προσπαθεί να αποφύγει τον λαϊκισμό στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, κυρίως διότι πιστεύουμε ότι αν επικρατήσει μία διχαστική λογική μπορούμε να υποστούμε βαριές ήττες. Αλλά, μην εκληφθεί αυτό, ότι δεν καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Aλέξη, ζήτα από τον Maduro να μεσολαβήσει στον Erdogan

Του Σάκη Μουμτζή

Είναι γνωστές οι ειρωνικές δηλώσεις του Α.Τσίπρα για σημαντικούς ηγέτες της ΕΕ. Και εξίσου γνωστή είναι η αποθέωση του Castro, του Chavez, του Maduro.


Βίντεο-σοκ: Λιοντάρι εκτός ελέγχου επιτίθεται σε παιδιά

Σκηνές απόλυτου πανικού και χάους βίωσαν δεκάδες παιδιά και οι υπεύθυνοι ενός ζωολογικού κήπου στην Τζέντα της Σαουδικής Αραβίας, όταν ένα λιοντάρι ξέφυγε από τον έλεγχο και επιτέθηκε με αγριότητα σε δεκάδες παιδιά που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο.


Το LSE αποκάλυψε τα fake news Παππά για το διδακτορικό του


Το διπλό «µυστικό» του Νίκου Παππά αποκάλυψε το London School of Economics (LSE), παρουσιάζοντας το βιογραφικό του υπουργού Ενηµέρωσης, ο οποίος µίλησε στο λονδρέζικο πανεπιστήµιο την περασµένη Τρίτη για τα… fake news!


ΒΙΝΤΕΟ-Να εδώ ο Μπάρκας λέει ότι οι 2 στρτιώτες περνάνε καλά στην Τουρκία


Άμα είναι έτσι να στείλουμε μερικούς ακόμα...

Αυτά ακούμε από τους Συριζαίους, την ώρα που έχουμε 2 αιχμαλώτους στρατιωτικούς στην Τουρκία.