09 Μαρτίου 2018

ΦΩΤΟ-H selfie του ΣΥΡΙΖΑίου με άγριο βλέμμα στην τουαλέτα της Βουλής, ενώ οι Τούρκοι έχουν 2 αιχμάλωτους στρατιωτικούς


Μάλλον παίρνει άγρια πόζα για να στείλει μήνυμα και να φοβηθεί ο Ερντογάν

Τι κι αν τρέχει προανακριτική για «το μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης» σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη. Τι κι αν 2 Έλληνες στρατιωτικοί είναι «όμηροι» στην Τουρκία, όπως ανέφερε σήμερα ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος.


Ν.Δ.: Η λέξη «όμηρος» παραπέμπει πάντα σε ανταλλάγματα – Να δώσει εξηγήσεις ο Τσίπρας

Ξεκάθαρες απαντήσεις από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, για το περιστατικό με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης ζήτησε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, μετά τις σημερινές δηλώσεις του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμενου, που κινούνται σε άλλο μήκος κύματος από τις δικές του.

ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο: Καρέ -καρέ η εισβολή διαρρηκτών σε 2 καταστήματα στα Βριλήσσια - Μερικά δευτερόλεπτα ήταν αρκετά

Ώρα 3.00 τα ξημερώματα. Οι ληστές φτάνουν έξω από μίνι μάρκετ στα Βριλήσσια. Χρησιμοποιώντας ως πολιορκητικό κριό το όχημά τους σπάνε την τζαμαρία...


Εβρος: Οι ελληνικές αρχές συνέλαβαν δύο Γερμανούς δημοσιογράφους -Ηταν σε απαγορευμένη στρατιωτική ζώνη

Δύο Γερμανοί δημοσιογράφοι συνελήφθησαν σήμερα το απόγευμα από τους αστυνομικούς σε απαγορευμένη στρατιωτική περιοχή του χωριού Πραγγί Διδυμοτείχου και κρατούνται στο Αστυνομικό Τμήμα της πόλης.


Αμεσα η απόφαση για την έφεση της τιμωρίας του ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε μετά από 3 ώρες η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΟΚ, θέλοντας να ανατρέψει την πρωτόδικη απόφαση για τον μηδενισμό, το -3 και το κλείσιμο της Τούμπας για δύο αγωνιστικές, λόγω των όσων έγιναν πριν από την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και δεν άρχισε ποτέ το ματς.


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ! «Φρουτάκια» στο σπίτι της Καρακώστα

ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΗ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

«Φρουτάκια» στο σπίτι της Καρακώστα


Πρετεντέρης: Ο Εντρογάν τα ακούει βερεσέ

"Στην εξωτερικη πολιτική κανείς δεν θα σε σεβαστεί, αν δεν σεβαστεις εσυ τον εαυτό σου. Γι’ αυτό τις διαμαρτυρίες, τις προειδοποιήσεις και τις ενημερώσεις της κυβέρνησης τις ακούν βερεσε. Και η Μογκερινι. Και ο Ερντογαν" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στα ΝΕΑ:

ΞΥΔΑΚΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ! KNE κατά Σαμαρά λόγω του... «πρώην Κνίτη Τσίπρα»

Την έντονη αντίδραση της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδος προκάλεσε το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στους Financial Times και ειδικότερα η αναφορά του ότι ο Αλέξης Τσίπρας είχε διατελέσει μέλος της κομμουνιστικής νεολαίας Ελλάδας.


Βίντεο-σοκ: Ισραηλινοί πράκτορες απαγάγουν Παλαιστίνιο φοιτητή σε πανεπιστήμιο της Δυτικής Όχθης

Απίστευτο σκηνικό στο κάμπους του πανεπιστημίου Birzeit - Έξι άντρες απειλούν με όπλα και κτυπούν με μπουνιές και κλωτσιές τον Omar Kiswani, πρόεδρο του Μαθητικού Συμβουλίου και τον οδηγούν στην άλλη πλευρά - Δύο φοιτητές τραυματίες από σφαίρες

«Βουτιά» της ιδιωτικής κατανάλωσης και το 2018 -Γιατί το ΥΠΟΙΚ «ψαλιδίζει» το ΑΕΠ

Πριν κάτσει ο κουρνιαχτός από τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, που «προσγείωσε» τους περσινούς ρυθμούς ανάπτυξης στο 1,4%, ήρθε το ίδιο το υπουργείο Οικονομικών να δώσει την πρώτη «ψαλιδιά» στις προβλέψεις για το φετινό ΑΕΠ.



Έγινε γνωστό πώς πέρασε το… σκουτεράκι στην Τούμπα

Ένα από τα... highlights της Τούμπας στο ντέρμπι (σ.σ. που δεν έγινε ποτέ) μεταξύ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού ήταν το περίφημο σκουτεράκι που βρέθηκε... κρεμασμένο στις κερκίδες του γηπέδου των "ασπρόμαυρων".


ΠΑΛΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ; Βίντεο: Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν «κακομαθημένο χιπστεράκι της εποχής», λέει ο Δημήτρης Πουλικάκος

«Η Μακεδονία ανήκει στα ζώα της, όπως λέμε το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του», είπε ο γνωστός μουσικός

Με σχόλια που σίγουρα θα προκαλέσουν, ο γνωστός μουσικός και ηθοποιός, Δημήτρης Πουλικάκος, μίλησε για τον Μέγα Αλέξανδρο, τον οποίο αποκάλεσε «χιπστεράκι της εποχής» και παράλληλα ξεδίπλωσε τις απόψεις του για τον Μίκη Θεοδωράκη, το συλλαλητήριο υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας και την κάνναβη.


Εισβολή κουκουλοφόρων στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο -Κατέβασαν τη σημαία [εικόνα]

Ανδρες ντυμένοι στα μαύρα σκαρφάλωσαν πριν από λίγο στην πρεσβεία του Ιράν στο Λονδίνο και κατέβασαν τη σημαία.

Σύμφωνα με ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, οι εισβολείς φέρεται να είναι υποστηρικτές της λεγόμενης λατρείας Shirazi.


Το εντυπωσιακό βίντεο του ΓΕΣ -Μήνυμα αποτροπής του Δ’ Σώματος Στρατού στη Θράκη

Σαφές μήνυμα αποτροπής εκπέμπει το νέο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Στο βίντεο περιλαμβάνονται εντυπωσιακά πλάνα από τις επιχειρησιακές δραστηριότητες του Δ’ Σώματος Στρατού στη Θράκη και στον Εβρο.


Ποινικές διώξεις για επτά κακουργήματα στην πρώην διοίκηση της ΑΕΠΙ

Κατηγορίες για πάρτι υπεξαίρεσης 30 εκατ. ευρώ στην ΑΕΠΙ - Μισθό 52.000 ευρώ λάμβανε ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας - Οι διώξεις στρέφονται σε βάρος μελών της οικογένειας Ξανθόπουλου αλλά εκπροσώπων στο Δ.Σ.


Δικαστήριο μείωσε από 8 χρόνια σε 3 την ποινή του Αρτέμη Σώρρα για υπεξαίρεση

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών αναγνώρισε ως ελαφρυντικό την αποπληρωμή της αστικής απόφασης

Ποινή φυλάκισης τριών ετών, η οποία είναι εξαγοράσιμη, επέβαλε σήμερα το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον Αρτέμη Σώρρα και στην σύζυγό του, για το αδίκημα της υπεξαίρεσης, σε βαθμό κακουργήματος.


ΒΙΝΤΕΟ-Fake News Τσίπρα: Είπε ο Κυρανάκης ότι η Ελλάδα προκαλεί την Τουρκία στο Αιγαίο;


O άνθρωπος συνεχίζει να λέει τόσα πολλά ψέματα που δεν τον προλαβαίνουμε

Μια είδηση από το Χωνί, του γνωστού συμβούλου του Νίκου Παππά Γιώργου Χριστοφορίδη, αναπαρήγαγε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας χθες στη Βουλή.


Η Sharon Stone γίνεται 60 και το γιορτάζει με μία σ@ξι φωτογράφιση

Έχουν περάσει 26 ολόκληρα χρόνια από το «Βασικό Ένστικτο», αλλά η ηθοποιός δεν έχασε ούτε ημέρα από τη γοητεία της Η Sharon Stone θα γίνει εξήντα ετών το Σάββατο και με την ανατρεπτική της φωτογράφιση για τους New York Times, γιορτάζει την ομορφιά και τη νεότητα.


ΦΩΤΟ-Γελάει ο Άδωνις: Εμφανίστηκε ο Καμμένος μετά από κράξιμο Κικίλια

Μία αιχμηρή ανάρτηση για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο, με αφορμή δηλώσεις του για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, έκανε στο twitter ο τομεάρχης άμυνας της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας.


ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΑΚΗ Ο Σταύρος σε Φώφη: «Με τον Αλέξη συνυπάρχουμε… ώριμα»

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, με την οποία σχολίαζε την επικείμενη συνάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Θεοδωράκης απάντησε με την σειρά του στην Φώφη Γεννηματά. Χωρίς να αφήνει πολλά περιθώρια για παρερμηνείες, μίλησε περί «ώριμης συνύπαρξης με τον Αλέξη Τσίπρα».


Δεν βλέπει νίκη της ΝΔ στις εκλογές ο Άρης Πορτοσάλτε

Η φωτογραφία που ανέβασε ο Παύλος Πολάκης, στην οποία εμφανίζονταν μόλις τρεις «γαλάζιοι» βουλευτές στη Βουλή, στην ψήφιση της πρότασης για εξεταστική σε υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ, απογοήτευσε τον Άρη Πορτοσάλτε.

Παραληρηματική επίθεση Ερντογάν κατά Moody’s και Ελλάδας

Την οργή του για τον οίκο Moody’s εξέφρασε ο Πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος Πρόεδρος, αναφερόμενος σήμερα στην υποβάθμιση της οικονομίας της χώρας του από τον διεθνή οίκο πιστοληπτικής ικανότητας, Moody’s, άστραψε και βρόντηξε αναφέροντας εμμέσως πλην σαφώς ότι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν οι οίκοι αξιολόγησης είναι «στημένος» και θέλουν να ωθήσουν την Τουρκία στο περιθώριο για να ανοίξει ο δρόμος για όσους θα επωφεληθούν από αυτό.


Σάλος με μέιλ της πρεσβείας της Γαλλίας με οδηγίες δράσης σε περίπτωση "μεγάλης κρίσης"-Καθησυχάζουν οι Γάλλοι: Αφορά φυσικές καταστροφές

Μετά την ανησυχία που προκλήθηκε από το email που έφθασε στους Γάλλους υπηκόους που ζουν στην Αθήνα με οδηγίες για το τι θα πρέπει να κάνουν σε περίπτωση κρίσης στην Ελλάδα η πρεσβεία της Γαλλίας έβγαλε διορθωτική, καθησυχαστική ανακοίνωση.


Κέρκυρα: Το περίεργο ατύχημα της πρώην συζύγου του δολοφόνου αστυνομικού

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον 62χρονο συνταξιούχο αστυνομικό που σκότωσε εν ψυχρώ την 55χρονη σύζυγό του το πρωί της Παρασκευής, στο σπίτι τους στην Κέρκυρα.


Ένας νεκρός από πυρκαγιά σε μονοκατοικία στην Αρκαδία ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Ένα νεκρό άτομο εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία στην περιοχή Λουκάς στην Αρκαδία.

Τερματοφύλακας έγινε… Superman για να βγάλει το άπιαστο - ΒΙΝΤΕΟ

Ένα εύκολο απόγευμα είχε η Κλαμπ Αμέρικα από το Μεξικό κόντρα στην Τάουρο από τον Παναμά, την οποία «φιλοδώρησε» με τέσσερα γκολ (4-0), στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Champions League της CONCACAF (Βόρειας και Κεντρικής Αμερικής).


ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΙ η Τρόικα: Εκτοξεύθηκαν μέσα σε πέντε μήνες τα ληξιπρόθεσμα χρέη του Δημοσίου στους ιδιώτες

Το κράτος κατάφερε και «φέσωσε» κατά 4,7 δισ. ευρώ τους Έλληνες ιδιώτες σύμφωνα με την επικαιροποιημένη Έκθεση Συμμόρφωσης της 3ης αξιολόγησης


Προσέφυγαν στο ΣτΕ οι πολύτεκνοι και ζητούν να καταργηθούν τα εισοδηματικά όρια

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας προσέφυγε η Ανωτάτη Συνομοσπονδία Πολυτέκνων Ελλάδος και 4 πολύτεκνοι και ζητούν να ακυρωθεί ως αντισυνταγματικός, αλλά και μη νόμιμος ο νόμος 4512/2018 και η από 17.1.2018 απόφαση των αναπληρωτών υπουργών Εργασίας και Οικονομικών κατά το σκέλος εκείνο με το οποίο θεσπίζονται εισοδηματικά όρια και κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος παιδιού στους πολυτέκνους.


Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί: Από τους 722 οι 254 ήταν άγονοι, 184 ανεστάλησαν, 38 ματαιώθηκαν

Όπως σημειώνει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος εμφανίζεται μικρό ενδιαφέρον των επενδυτών για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς παρά το έντονο κυβερνητικό ενδιαφέρον


Σάλος με τις δηλώσεις του ΑΣΤΕΙΟΥ Φωτήλα - Η οργισμένη αντίδραση της Συνομοσπονδίας Αναπήρων και η "συγγνώμη" του βουλευτή

Σάλος προκλήθηκε από τις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Ιάσωνα Φωτήλα σε τηλεοπτική εκπομπή για τον διορισμό ενός υποδιοικητή Νοσοκομείου στη βάση της αναπηρίας του, πράγμα που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του ΕΣΑμεΑ με τον κ. Φωτήλα να ζητά συγγνώμη.

"Κεραυνοί" Λουτσέσκου κατά του Ολυμπιακού: Κάποιοι δειλοί ήρθαν σπίτι μας και μας έκλεψαν

«Κεραυνοί» του Ραζβάν Λουτσέσκου κατά του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που έκανε στην ΝOVA.

Μεταξύ άλλων είπε: «Κάποιοι δειλοί που θέλουν να λέγονται άνθρωποι του ποδοσφαίρου ήρθαν σπίτι μας και μας έκλεψαν. Πόσο εύκολο είναι να το δεχτούμε;».


Νέο κρούσμα βανδαλισμών στο ΠΑΜΑΚ

Βανδαλισμούς στο εξωτερικό μέρος του κτιρίου του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καταγγέλλουν οι Πρυτανικές Αρχές του Ιδρύματος.


Στην Επιτροπή Δεοντολογίας παραπέμπεται και ο Μιχαλολιάκος

Στην Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας της Βουλής, παραπέμπεται ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, με πρόταση του προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση.


Οι δικαιολογίες του ΥΠΟΙΚ: Γιατί ψηφίσαμε διαγραφή του Παναμά από τη λίστα φορολογικών παραδείσων

Εξήγηση γιατί ο Ευκλείδης Τσακαλώτος ψήφισε στο Ecofin να εξαιρεθεί ο Παναμάς από τη μαύρη λίστα με τις χώρες- φορολογικούς παραδείσους της ΕΕ δίνουν πηγές του υπουργείου Οικονομικών.


Βρούτσης: 8.310 λιγότερες θέσεις εργασίας τον Φεβρουάριο του 2018-Πάνω από 56% οι ευέλικτες μορφές εργασίας

Σύμφωνα με τα στοιχεία του πληροφοριακού συστήματος «Εργάνη» τον Φεβρουάριο του 2018 χάθηκαν περισσότερες από 8.000 θέσεις εργασίας συγκριτικά με το αντίστοιχο διάστημα του 2017.


Νέες πληροφορίες για τη μετάθεση των επικεφαλής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών - Πού τοποθετούνται

Οι δύο αξιωματικοί, επικεφαλής των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στον Έβρο οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης, πήραν μετάθεση και αναβαθμίζονται, σύμφωνα με το militaire.gr.

Νέο προπαγανδιστικό σποτ της κυβέρνησης για τον ρατσισμό

Βερναρδάκης: Οι ρατσιστικές φράσεις και πράξεις έχουν ονοματεπώνυμα

Η ρητορική του μίσους έχει στόχο να περιθωριοποιήσει συμπολίτες μας, να βλάψει συνανθρώπους μας, να απαξιώσει το δικαίωμα στη διαφορά και δεν έχει καμία σχέση με τον πολιτικό πολιτισμό μας αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης, σε ανακοίνωσή του με την οποία παρουσιάζει ενημερωτικό σποτ για την καταπολέμηση των διακρίσεων.


ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟ! Νέος γ.γ. στο υπουργείο Ναυτιλίας ο γιος του Νίκου Τεμπονέρα

Ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο γιος του Νίκου Τεμπονέρα, αναλαμβάνει γενικός γραμματέας του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στη θέση του παραιτηθέντος Διονύσιου - Χαράλαμπου Καλαματιανού.

«Μπαρούτι» η Γεννηματά για την συνάντηση Θεοδωράκη-Τσίπρα

Δεν άργησε να σχολιάσει την ανακοίνωση της συνάντησης Τσίπρα-Θεοδωράκη την Δευτέρα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά.


Ν.Δ.: Πώς αποφάσισε να παραμείνει στην Επιτροπή για τη Novartis


Το κρίσιμο τηλεφώνημα και ο δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ Πειραιώς και μελών της Επιτροπής

Ένα βήμα πριν από την αποχώρηση από τη σημερινή κιόλας συνεδρίαση της επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Novartis, έφτασε η Νέα Δημοκρατία.

Η στιγμή που χιονοστιβάδα «καταπίνει» σκιέρ!(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τόμας Κρέι από την Βηρυτό του Λιβάνου απολάμβανε το αγαπημένο του άθλημα στις Γαλλικές Άλπεις, όταν ξαφνικά ενώ βρισκόταν στην μέση κατάβασης πλαγιάς με την σανίδα του, το έδαφος γύρω του άρχισε να υποχωρεί και τεράστιες ποσότητες χιονιού έπεφταν πάνω του.


Αλήθειες και ψέματα για την ινδική κάνναβη -Φάρμακο ή μόδα; [βίντεο]

Η Ελλάδα είναι η 6η ευρωπαϊκή χώρα που νομιμοποίησε την χρήση κάνναβης για ιατρική χρήση μετά την Τσεχία, την Φιλανδία, την Ολλανδία, την Πορτογαλία και την Ισπανία.


Σπυράκη: Ο κ. Τσίπρας δεν νοιάζεται για την επιστροφή των δύο στρατιωτικών

Για «ανευθυνότητα» και «ανικανότητα» της κυβέρνησης σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς της στο θέμα των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, έκανε λόγο η εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη.


Διαβάστε πώς ένας νοσηλευτής από την Αυστραλία έσωσε τον εαυτό του από σίγουρο έμφραγμα

Μεταξύ άλλων, «συνέδεσε τα δόντια του με απινιδωτές και προετοίμασε τον εαυτό του για μία ένεση αδρεναλίνης» 

Ένας νοσηλευτής από την Αυστραλία ήξερε πολύ καλά τι σήμαιναν τα σημάδια του έντονου πόνου στο στήθος και της ζάλης που ένιωθε, αλλά βρισκόταν πολύ μακριά από την πλησιέστερη ιατρική μονάδα για να μπορέσει να ζητήσει βοήθεια και γι' αυτό αποφάσισε να δράσει μόνος του.


Στις 9 Μαρτίου 1953 κηδεύτηκε ο Stalin

Του Σάκη Μουμτζή

Ο Σοβιετικός ηγέτης πέθανε στις 5 Μαρτίου 1953. Επί τέσσερις ημέρες η σορός του είχε εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Υπολογίζεται πως χίλιοι πεντακόσιοι περίπου Σοβιετικοί πολίτες έχασαν την ζωή τους, λόγω του συνωστισμού, αυτό το τετραήμερο του προσκυνήματος.


Οι κινητήρες του Airbus A-320 ανάβουν και ένα φορτηγάκι «εξαφανίζεται»

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Αποχώρησε το ΚΚΕ από την προανακριτική για τη Novartis

Αποχώρησε το ΚΚΕ από την προανακριτική επιτροπή που ερυνά την υπόθεση της Νovartis.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Νίκος Καραθανασόπουλος κατήγγειλε ότι η επιτροπή δεν μπαίνει στην ουσία της υπόθεσης.

Καθηγητές θεατρολογίας στα σχολεία και οι απόφοιτοι των δραματικών σχολών -Εντονες αντιδράσεις

Την εξομείωση των αποφοίτων των δραματικών σχολών με όσους έχουν αποφοιτήσει από πανεπιστημιακές σχολές θεατρολογίας προβλέπει διάταξη που περιέχεται στο νομοσχέδιο για το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στη Βουλή.


Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας είναι παγκόσμιος πρωταθλητής στην κωλοτούμπα - ΒΙΝΤΕΟ

"Όταν είσαι ο Πρωθυπουργός που έχεις δωρίσει την ελληνική λέξη κωλοτούμπα στο παγκόσμιο σύστημα, στην υφήλιο, η πρώτη λέξη από την εποχή του Θουκυδίδη, που έγινε παγκόσμια είναι η λέξη κωλοτούμπα λόγω Τσίπρα" δήλωσε αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στο κανάλι Epsilon και την εκπομπή "Ξυπνάμε Μαζί".



Δένδιας: Η συμπεριφορά της Τουρκίας είναι καθολικά απαράδεκτη - Η κυβέρνηση όμως έχει μεγάλες ευθύνες

"Τα θέματα εξωτερικής πολιτικής είναι εξαιρετικά σημαντικά, η ΝΔ και εγώ προσωπικά θεωρούμε ότι η κυβέρνηση έχει μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση των ελληνοτουρκικών σχέσεων εξαιτίας λεονταρισμών και εξαιτίας ερασιτεχνισμών βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε. Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει κάτι πρόχειρο" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.