11 Μαρτίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Κατακύρωσαν και μετά ακύρωσαν γκολ του ΠΑΟΚ-Τσίκινης: "Το γκολ του ΠΑΟΚ πρέπει να μετρήσει


[Ο Βαρούχας λέει επίσης ότι το γκολ μετράει ενώ ο Βασιλάκης στην ΕΡΤ λέει ότι είναι οφσάιντ-Δείτε ΒΙΝΤΕΟ
Και τέλος πάντων το θέμα δεν είναι οφσάιντ ή όχι αλλά το ότι ο επόπτης κατακυρώνει το γκολ, με κατεβασμένη σημαία τρέχει προς τη σέντρα και μετά από διαμαρτυρίες των παικτών της ΑΕΚ αλλάζει άποψη... πρωτοφανή πράγματα και όλα τα άλλα για μούκα ή όπλα του μπούφου Σαββίδη είναι να 'χαμε να λέγαμε]


Ο «Γκρίζος Λύκος» που ανακάλυψε τις ελληνικές του ρίζες και κρατείται σε τουρκική φυλακή

Η ζωή του θα μπορούσε να αποτελέσει σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, όπως πολλές παρόμοιες περιπτώσεις απογόνων μικρών παιδιών της ποντιακής γενοκτονίας, που έμειναν ορφανά και κατέληξαν σε τουρκικές οικογένειες η χάθηκαν στη δίνη της καταστροφής


Ο παππούς του Βλάντιμιρ Πούτιν ήταν μάγειρας του Λένιν και του Στάλιν

Στο ντοκιμαντέρ διάρκειας 2 ωρών, με τον τίτλο «Πούτιν», ο Ρώσος πρόεδρος λέει ότι ο Σπυρίδων Πούτιν (σ.σ ο πατέρας του πατέρα του) ήταν ένα αξιοσέβαστο μέλος του προσωπικού του Στάλιν


Ερντογάν εκτός ορίων: Γλιτώσατε να γίνετε παστά ψάρια και πέσατε στη θάλασσα [βίντεο]

Ο Ταγίπ Ερντογάν προκάλεσε για ακόμη μία φορά αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

«Όσοι θέλουν να φρεσκάρουν τη μνήμη τους ας πάνε να κοιτάξουν την πρόσφατη ιστορία τους. Όσοι εκστομίζουν μεγαλύτερες κουβέντες από το μπόι τους πρώτα να διαβάσουν βιβλία ιστορίας.  Ας μάθουν πολύ καλά πως γλίτωσαν να γίνουν παστά ψάρια στο Σαγγάριο, και πως έφυγαν από εδώ πέφτοντας στη θάλασσα», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος Πρόεδρος.


Επισκεπτήριο την Δευτέρα για τους γονείς των Ελλήνων στρατιωτικών

Οι γονείς του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του ΕΠΟΠ Λοχία Δημήτρη Κούκλατζη θα μεταβούν για δεύτερη φορά στις φυλακές υψίστης της Αδριανούπολης στην Τουρκία.

ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ! ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ NOVARTIS! Θρήνος στην Αίγινα: Έχασε την ζωή του οδηγός μηχανής - Δεν υπήρχε διαθέσιμο ασθενοφόρο

Αβοήθητος επί 45 λεπτά της ώρας στην μέση του δρόμου το απόγευμα του Σαββάτου, όπως αναφέρουν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης

Αβοήθητος επί τουλάχιστον 45 λεπτά της ώρας βρισκόταν στην μέση του δρόμου στην Αίγινα άτυχος οδηγός μηχανής. Σύμφωνα με αυτόπτες που επικαλούνται τοπικά Μέσα Ενημέρωσης του νησιού του Σαρωνικού


Η Βοστώνη ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης Μητσοτάκη, στις ΗΠΑ

Σειρά σημαντικών επαφών και παρεμβάσεων θα έχει την ερχόμενη εβδομάδα ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Η.Π.Α.

Τη Δευτέρα θα βρίσκεται στη Βοστώνη και θα δώσει, μεταξύ άλλων, ραδιοφωνική συνέντευξη στο ομογενειακό ραδιόφωνο Grecian Echoes, ενώ αργότερα θα μιλήσει στην ελληνική κοινότητα του Boston College και θα απαντήσει σε ερωτήσεις Ελλήνων φοιτητών.

Την Τρίτη και την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον, όπου θα μιλήσει στο Center for Strategic and International Studies (CSIS), μία από της σημαντικότερες δεξαμενές σκέψης της Αμερικής, και θα συναντήσει πολλούς σημαντικούς αξιωματούχους.

Σε αυτούς περιλαμβάνονται ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Ντέιβιντ Μάλπας, ο Πρόεδρος της Επιτροπής εξωτερικών σχέσεων της Γερουσίας, Μπομπ Κόρκερ και οι Γερουσιαστές Ραντ Πολ και Μάικ Λι.

Την Πέμπτη θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη όπου και θα παραχωρήσει τηλεοπτική συνέντευξη στο δίκτυο του Bloomberg, ενώ θα παραστεί και σε δείπνο το οποίο διοργανώνεται προς τιμήν του στο Metropolitan Club από ομογενείς.

Ν. Δρανδάκης (Taxibeat) για «Νέα Σελίδα»: Τα σκουπιδιάρικα έπιασαν θέσεις μάχης

Την οργή του ιδιοκτήτη της γνωστής ψηφιακής πλατφόρμας Taxibeat Νίκου Δρανδάκη προκάλεσε δημοσίευμα της εφημερίδας "Νέα Σελίδα", στο οποίο επιχειρείται με δαιδαλώδη τρόπο να εμπλακεί με αυτή την πλατφόρμα και η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα.


Ανησυχία στην ελληνική βιομηχανία για τους δασμούς Τραμπ σε χάλυβα και αλουμίνιο

Κύκλοι του ΣΕΒ εκφράζουν την ελπίδα «να αποφευχθεί η γενίκευση ενός εμπορικού πολέμου έστω και την ύστατη ώρα, μιας και μόνο χαμένοι θα υπάρχουν από μία τέτοια εξέλιξη»


Με εντολή Ερντογάν η σύλληψη των δύο στρατιωτικών (Όλο το παρασκήνιο)

Το παρασκήνιο της σύλληψης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις Καστανιές από Τούρκους την περασμένη Παρασκευή, αποκαλύπτει η εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής», την ώρα που οι αντιδράσεις στον Έβρο κλιμακώνονται.


Αυγενάκης: «Για την ΝΔ η ανάπτυξη της Ελληνικής περιφέρειας αποτελεί προτεραιότητα»

«Στόχος μας είναι η δημιουργία 120.000 θέσεων εργασίας το χρόνο», τόνισε σε δηλώσεις που έκανε σήμερα στην Νεάπολη της Λακωνίας, ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης


Το άγνωστο «θερμό» επεισόδιο Κουβέλη-Μαξίμου με το που μπήκε στην κυβέρνηση!

Την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκε μεγάλη παρεξήγηση ανάμεσα στο Μαξίμου και τον Φώτη Κουβέλη!

Το βράδυ της Δευτέρας έγινε γνωστό ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη άτυπη κυβερνητική σύσκεψη για τις εξελίξεις στον Έβρο.


Σύντροφε Φίλη, στους πόσους αιχμαλώτους γίνεται μείζον το «θέμα»;

Του Σάκη Μουμτζή

Η δήλωση του ιστορικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστή. Και προκαλεί.

Αρχικά να επισημάνω, πως ο Ν.Φίλης, χρησιμοποιεί την λέξη «θέμα» για να χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο συμβάν. Μια λέξη άοσμη και άγευστη.


Μέγας Αλέξανδρος: Η Μάχη του Γρανικού (334 π.Χ.)

Η πρώτη μεγάλη νίκη του Μακεδόνα στρατηλάτη επί των ΠερσώνΗ εκστρατεία του Αλέξανδρου στην Ασία – Οι ελληνικές και οι περσικές δυνάμεις – Η μάχη του Γρανικού – Ο θρίαμβος του Μεγάλου Αλεξάνδρου- Άγνωστες λεπτομέρειες και επακόλουθα της ελληνικής νίκης.

ΣΥΡΙΖΑίος, σύμβουλος στο Υπ.Υγείας, μήνυσε τον Ξανθό: Με εκβίασαν να παρανομήσω


Ο Χάρης Παπαδάκης είναι κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και τοποθετήθηκε τον Ιανουάριο του 2016 στη θέση του προέδρου του Εθνικού Κέντρου Αξιολόγησης της Ποιότητας της Τεχνολογίας στην Υγεία (ΕΚΑΠΤΥ), θέση από την οποία εκπαραθυρώθηκε, με υπουργική απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού.


Τα παραμύθια του Τσίπρα για τους ιθαγενείς τελειώνουν σύντομα

Οι διχασμοί και οι λαϊκιστικοί τακτικισμοί ποτέ δεν είχαν αίσιον τέλος, θα πρεπει να πληροφορηθει ο κυριος πρωθυπουργος. Ας δει λοιπόν πιο πέρα από την προεκλογική μύτη του.

Συμπληρώνονται σε λιγο 39 μήνες από τότε που ο κ. Αλέξης Τσίπρας και οι συνέταιροί του ανέβηκαν στην εξουσία υποσχόμενοι τα πάντα στους πάντες.


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αίτημα την παραίτηση Μπουτάρη - ΒΙΝΤΕΟ

Περίπου 200 άτομα έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης για να διαδηλώσουν κατά του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.


Ο Αρχηγός ΓΕΣ στον Έβρο - Έκανε περιπολία με τις μονάδες στα σύνορα με την Τουρκία και κοιμήθηκε στο φυλάκιο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Επίσκεψη ισχυρού συμβολισμού πραγματοποιεί από το απόγευμα του Σαββάτου ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, ο οποίος βρίσκεται στην Περιοχή Ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ».


Διαμαρτυρία πολιτών στο Πεδίο του Αρεως -Εβαψε μαζί τους και η Μιμή Ντενίση [εικόνες]

Να ληφθούν πρωτοβουλίες, προκειμένου να αλλάξει η εικόνα εγκατάλειψης στο Πεδίο του Αρεως ήταν το κεντρικό αίτημα των πολιτών, που διαμαρτυρήθηκαν εκεί την Κυριακή.


«Λαοθάλασσα» στο συλλαλητήριο της Ορεστιάδας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Μαζική συγκέντρωση συμπαράστασης για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης πραγματοποιείται σήμερα στην Ορεστιάδα.


Θέμα στην Τουρκία το εμπάργκο Ελλήνων στην αγορά της Αδριανούπολης

Μαύρες πλερέζες έχουν κατεβάσει οι έμποροι και όλοι οι καταστηματάρχες της Αδριανούπολης, που είδαν τις προηγούμενες ημέρες να μην υπάρχουν καθόλου Έλληνες στην τουρκική πόλη, διαμαρτυρόμενοι γιατί στις φυλακές της κρατούνται οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.


Η κάμερα έπιασε τον 61χρονο που βίαζε… πρόβατα!

Όλα ξεκίνησαν όταν κτηνοτρόφος διαπίστωσε ότι 61χρονος συγχωριανός του κοντά στη Λάρνακα της Κύπρου συμπεριφερόταν περίεργα και έκανε συχνές επισκέψεις στη κτηνοτροφική μονάδα.


Εκτός εαυτού ο Ερντογάν: Έι ΝΑΤΟ πού είσαι; Η Τουρκία δεν είναι μέλος του ΝΑΤΟ;

Πυρά κατά της ηγεσίας του ΝΑΤΟ εξαπέλυσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε δηλώσεις του από το Μέρσιν όπου βρίσκεται για το νομαρχιακό συνέδριο του Κόμματος ΑΚ.

Ο Ερντογάν τόνισε ότι το ΝΑΤΟ δεν συνδράμει τον αγώνα της Τουρκίας κατά της τρομοκρατίας και μάλιστα προσπαθεί να θέσει εμπόδια.


Βίντεο σοκ: Eλικόπτερα της αστυνομίας διαλύθηκαν, συγκρούστηκαν οι έλικες

Ένα τρομακτικό ατύχημα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στην Καλιφόρνια την ώρα που προσγειωνόταν ένα ελικόπτερο της αστυνομίας δίπλα σ’ ένα άλλο που ετοιμαζόταν να απογειωθεί.


Πώς κατέληξε η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σε αυτή την απόφαση για το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Το σκεπτικό της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων, για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, το δευτεροβάθμιο όργανο «πάτησε» σε κάτι άλλο σε σχέση με την πρωτόδικη απόφαση και γι’ αυτό την ανέτρεψε.

Η στρατηγική του θράσους

Θάρρος, θάρσος ή θράσος. Για τους αρχαίους ημών προγόνους οι λέξεις ήσαν συνώνυμες. Δήλωναν τόλμη, σθένος, πεποίθηση. Επειδή όμως, όπως έλεγε ο Μποστ, «οι αρχαίοι ήσαν όλοι σοφοί διότι μιλούσαν αρχαία ελληνικά», εν τη σοφία τους αναγνώριζαν πως όταν το θάρρος και η πεποίθηση ξεπερνούσαν ορισμένα όρια μετατρέπονταν σε αυθάδεια και αγένεια, τις είχαν συμπεριλάβει στις σημασίες της λέξης.

To twitter γέμισε με την τέχνη... του ΣΥΡΙΖΑ


Οι ημέρες και τα έργα του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από πίνακες ζωγραφικής.

Ένα από τα πιο επιτυχημένα hashtags, το #syriza_art, επανήλθε αυτές τις ημέρες στο twitter.

Η πίκρα του Τσιάρτα που δεν παίρνουν το πρωτάθλημα αποκλειστικά στα χαρτιά

[Είναι επειδή οι ΑΕΚτζήδες το έπαιζαν άνετοι μέχρι τώρα και έλεγαν "εμείς δεν ασχολούμαστε με δικαστήρια"... ε βέβαια δεν ασχολούνταν, αφού τους έκανε όλη τη δουλειά ο Καραπαππάς και ο κυρ Σάββας]

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για την υπόθεση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός. Σημειώνεται ότι η απόφαση αναφέρει πως επιστρέφονται οι τρεις βαθμοί στον "Δικέφαλο του Βορρά", αναιρείται η ποινή των δύο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, ενώ κατακυρώνεται το ντέρμπι υπέρ των "ερυθρολεύκων".

Καταρρέει ο γιγαντιαίος παγετώνας Περίτο Μορένο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Η κατάρρευση μιας αψίδας πάγου από τον γιγαντιαίο παγετώνα της Αργεντινής Perito Moreno στην Παταγονία άρχισε το Σάββατο και αναμένεται να διαρκέσει δύο έως τρεις ημέρες μέχρι την κορύφωση του φαινομένου, το οποίο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες.

ΠΑΠΑΡΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ! Αυτοί είναι οι πίνακες των αναδρομικών για τα ειδικά μισθολόγια

Ακαθάριστα ποσά αναδρομικών, που κυμαίνονται από 643,60 έως 27.902,55 ευρώ και αντιπροσωπεύουν περικοπές σε βασικούς μισθούς και επιδόματα, οι οποίες επιβλήθηκαν παρανόμως κατά το χρονικό διάστημα από την 1η-8-2012 έως την 31η-12-2017, δικαιούνται να λάβουν εκατοντάδες χιλιάδες εν ενεργεία αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μετά το «τελεσίγραφο» που έστειλε πριν από ένα μήνα η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας στο υπουργείο Οικονομικών να αναπροσαρμόσει έως τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους τις αποδοχές τους για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.


Συγκέντρωση και στη Θεσσαλονίκη για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Το ραντεβού έχει δοθεί έξω από το Τουρκικό Προξενείο, στις 14:00

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και στη Θεσσαλονίκη για τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους θα   πραγματοποιήσουν κάτοικοι της Θεσσαλονίκης που κατάγονται από περιοχές του Έβρου. Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στις 14.00 μπροστά από το τουρκικό προξενείο.


ΠΕΣ ΓΙΡΓΑΡΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟΛΑΓΝΕ! ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ! Αποστάσεις Κυρίτση από Καμμένο: Προφυλακισμένοι, όχι όμηροι οι Ελληνες στρατιωτικοί

Μετά τον Γιώργο Κατρούγκαλο, άλλο ένα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Γιώργος Κυρίτσης πήρε αποστάσεις από τους χαρακτηρισμούς του Πάνου Καμμένου περί ομήρων για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που βρίσκονται στις τουρκικές φυλακές.


Βροχή μολότοφ στα Εξάρχεια αλλά και στο τουρκικό προξενείο στη Θεσσαλονίκη

Επίθεση στις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν κοντά στο τουρκικό προξενείο, στη Θεσσαλονίκη, έκανε ομάδα αγνώστων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου.


Αντετοκούνμπο – Μπλέντσο: Το γύρισαν στο NFL και στις κάμψεις εν ώρα αγώνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι ο Έρικ Μπλέντσο έχουν αναπτύξει το δικό τους κώδικα επικοινωνίας, κάτι που κατέστησαν σαφές αμέσως μετά από το τζάμπολ στη νίκη των Μπακς επί των Νικς (120-112) στο Μιλγουόκι.

Μητσοτάκης: O εκλογικός νόμος θα αλλάξει αμέσως μετά τις κάλπες

Το σχέδιο του για τη μείωση φόρων και εισφορών προκειμένου η χώρα να μπει σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης αλλά και για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, παρουσιάζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, με συνέντευξή του στον ¨»Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής».


Κικίλιας: Υπήρξε ολιγωρία στο ζήτημα των δύο στρατιωτικών

Καθυστέρηση στην αντίδραση και ολιγωρία καταλογίζει ο Βασίλης Κικίλιας στην κυβέρνηση αναφορικά με την υπόθεση των δύο στρατιωτικών. Επισημαίνει πως θα έπρεπε να είχε γίνει αμέσως παράσταση στην αναπληρώτρια γραμματέα του ΝΑΤΟ κ. Γκοτμέλερ που βρισκόταν στη χώρα μας ακριβώς τις ημέρες που έγινε το συμβάν, να μεταβεί αμέσως ο Ακόλουθος Αμύνης από την 'Αγκυρα στην Αδριανούπολη προκειμένου να παρέμβει και θα έπρεπε να να διοριστούν οι καλύτεροι δικηγόροι, προκειμένου να εκπροσωπήσουν τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς μας.


Πρετεντέρης: Δυστυχώς ο Τσίπρας φοβάται

"Δυστυχώς ο Τσιπρας φοβάται. Δεν φοβάται για τη χώρα αλλά για την κυβέρνηση του. Αλλά όπως το 1938 στο Μόναχο, ο φόβος οδηγεί στον κατευνασμό και ο κατευνασμός στην ντροπή" γράφει ο Γ. Πρετεντέρης στο ΒΗΜΑ:

Το «σπασμένο τηλέφωνο» Τσίπρα -Τσακαλώτου

Προεκλογικό άρωμα είχε η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στη ΓΣΕΒΕΕ δεσμευόμενος για μείωση της εξαιρετικά υψηλής φορολογίας στους μικρομεσσαίους μετά την ελάφρυνση του χρέους.


Βίντεο: Οπαδοί της Λιλ μπήκαν στο γήπεδο και κυνήγησαν τους παίκτες

Εξαγριωμένοι οπαδοί της Λιλ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησαν να επιτεθούν στους παίκτες της ομάδας τους, έπειτα από την ισοπαλία με την Μονπελιέ (1-1), το Σάββατο.


ΤΟ ΑΠΕ ΕΚΑΝΕ "ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΜΟΥΦΤΗ"! Δίωξη για κατάχρηση εξουσίας ασκήθηκε στον ΨΕΥΔΟμουφτή της Κομοτηνής


[Ρε καραγκιόζηδες του cnn.gr τι θα πει "εκλεγμένος μουφτής"; Ποιος ελληνικός νόμος προβλέπει εκλογή μουφτή; Ναρκωτικά παίρνετε;

Η παρακάτω είδηση που αναπαράγει το ΑΠΕ είναι μετάφραση είδησης από το τούρκικο anadolu... και οι ξεφτίλες μεταφέρουν αυτούσιες τις θέσεις των Τούρκων ότι μουφτής στην Κομοτηνή είναι ο πράκτορας του τούρκικου προξενείου]

Δίωξη κατά του ΨΕΥΔΟμουφτή της Κομοτηνής Ibrahim Serif κατέθεσε το γραφείο του εισαγγελέα στην Κομοτηνή.

Ο ΨΕΥΔΟμουφτής κατηγορείται για κατάχρηση εξουσίας για συμμετοχή σε ισλαμική θρησκευτική εκδήλωση το 2016.


ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! Γιακουμάτος κατά Σταμάτη -Για τη δήλωση για Τσίπρα και Ερντογάν

Σαφείς αποστάσεις από τις χθεσινές δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος δήλωσε ότι πιστεύει περισσότερο τον Ερντογάν παρά τον Αλέξη Τσίπρα, πήρε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.


Στο αυτόφωρο νεαρή αστυνομικός - Βρέθηκε το όπλο της σε ΙΧ με πλαστές πινακίδες

Στο εσωτερικό οχήματος με πλαστές πινακίδες κατασχέθηκαν δύο υπηρεσιακά δελτία ταυτότητας της ΕΛ.ΑΣ, μικροποσότητα ναρκωτικών και το υπηρεσιακό πιστόλι της αστυνομικού - Η 34χρονη φέρεται να διατηρεί προσωπικές σχέσεις με τον έναν συλληφθέντα


Η εκπρόσωπος Tύπου του ρωσικού ΥπΕξ κατήγγειλε ότι δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση

Τέσσερις δημοσιογράφοι έχουν κατηγορήσει τις τελευταίες εβδομάδες τον βουλευτή Λεονίντ Σλούτσκι, επικεφαλής της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων, ότι τις έχει παρενοχλήσει σεξουαλικά

Η εκπρόσωπος τύπου της ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα αποκάλυψε σήμερα ότι υπήρξε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον βουλευτή Λεονίντ Σλούτσκι, που κατηγορείται ήδη για άσεμνη συμπεριφορά από αρκετές Ρωσίδες δημοσιογράφους.

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΜΙΑ! Θάνου: Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο -Παρέχω την εμπειρία και τις γνώσεις μου στον πρωθυπουργό

Η Βασιλική Θάνου θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι πολιτικό πρόσωπο, κάνοντας παρέμβαση σε τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ, αντιδρώντας σε σχόλια που είχαν ειπωθεί.

«Δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, ούτε ζήτησα να μιλήσω ως πολιτικό πρόσωπο. Εχω μια θεσμική θέση στον πρωθυπουργό δεν είμαι πολιτικό πρόσωπο, ούτε κομματικό πρόσωπο», είπε.


Αγωγή Διονύση Παναγιωτάκη στη «Νέα Σελίδα»: «Αλήτες και ψεύτες σε διατεταγμένη υπηρεσία»

Νομικά, καταθέτοντας αγωγή, προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί ο ιδιοκτήτης του ACTION 24 Διονύσης Παναγιωτάκης κατά της εφημερίδας «Νέα Σελίδα», με αφορμή δημοσίευμα της τελευταίας που υποστηρίζει ότι πήρε χρήματα από το ΚΕΕΛΠΝΟ.


«Χρυσή» η Κορακάκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μεξικού

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Άννα Κορακάκη στο σπορ πιστόλι 25 μέτρων, στο πλαίσιο του μίτινγκ της σειράς Παγκοσμίου Κυπέλλου σκοποβολής, στη Γκουανταλαχάρα του Μεξικού.


Ορεστιάδα: Σε εξέλιξη οι κινητοποιήσεις για τους 2 Ελληνες στρατιωτικούς [εικόνες]

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κινητοποίηση κατοίκων της Ορεστιάδας σε ένδειξη συμπαράστασης στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς που εξακολουθούν να παραμένουν κρατούμενοι στην Αδριανούπολη.


ΠΑΟΚ: Προσφεύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο-Χαμός στην Τούμπα για ένα εισιτήριο - ΒΙΝΤΕΟ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δικαιώθηκε και πήρε πίσω τους βαθμούς που της αφαιρέθηκαν για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που ματαιώθηκε, αλλά αισθάνεται αδικημένη για την απόφαση να κατοχυρωθεί το συγκεκριμένο ματς στους «ερυθρόλευκους». Από τις 8 το πρωί στα εκδοτήρια τα εισιτήρια με ΑΕΚ.

Κουμουτσάκος: Οι λάθος εκτιμήσεις της κυβέρνησης για την Τουρκία αφήνουν τη χώρα εκτεθειμένη

Στρατηγική έντασης βλέπει ο Γιώργος Κουμουτσάκος στη στάση της Αγκυρας, τονίζοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει εκτιμήσει λανθασμένα τις προθέσεις της Τουρκίας.


Εβαλαν άλογο με ημίγυμνη χορεύτρια σε πίστα κλαμπ και όλα πήγαν στραβά [βίντεο]

Ένα ασυνήθιστο θέαμα θέλησε να προσφέρει ένα νυκτερινό κέντρο στους θαμώνες του στο Μαϊάμι, αλλά το εγχείρημα κατέληξε σε φιάσκο.