12 Μαρτίου 2018

ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΣΥΡΙΖΑ! Κρατούμενοι μαστίγωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές Κορυδαλλού


Ενα απίστευτο περιστατικό συνέβη στις φυλακές Κορυδαλλού, την προηγούμενη εβδομάδα, όταν κρατούμενοι μαστίγωσαν σωφρονιστικό υπάλληλο.


ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ! Λουτσέσκου: «Είμαι 100% με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ»

[Άσε ρε γλύφτη κι εσύ! Αντί να του πείτε ότι έκανε λάθος τον γλύφετε... για να μην πούμε ότι η ομάδα σέρνετε μόλις άρχισαν τα δύσκολα!]

Μιλώντας σε ΜΜΕ της Ιταλίας ο Ρουμάνος τεχνικός στήριξε πλήρως τον Ιβάν Σαββίδη για τις αντιδράσεις του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ


ΚΑΛΟΣ ΜΑΛ@ΚΑΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ! Ανακοίνωση του ΠΣΑΤ κατά Μίχελ για την επίθεση σε δημοσιογράφο

[Μπήκε στην αρχή στον αγωνιστικό χώρο με τα χέρια στις τσέπες περπατώντας και μόλις είδε τον έξαλλο Σαββίδη αντί να τον ηρεμίσει, τον προσπέρασε σε σπρίντ και άρχισε να απειλεί τον διαιτητή αλά Βαρδινογιάννης για να δείξει μαχητικότητα μπροστά στον εργοδότη του]

Καταδικάζει την επίθεση του Λούμπος Μίχελ στον δημοσιογράφο της Νova, Μανώλη Βογιατζάκη, ο ΠΣΑΤ. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού τύπου αναφέρεται επίσης και στις απειλές που δέχτηκαν δημοσιογράφοι της ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας και καλεί όλους τους φορείς να κάνουν ό,τι χρειάζεται ώστε να μην επαναληφθούν αντίστοιχα περιστατικά.


«Αδειάζει» τον Καμμένο η Εφημερίδα των Συντακτών

Ενδεικτικό του προβληματισμού που επικρατεί για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας στους κόλπους της κυβέρνησης

Αιχμές κατά του Πάνου Καμμένου αφήνει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών με ολοσέλιδο ρεπορτάζ, δείχνοντας ότι το κλίμα στους κόλπους της συγκυβέρνησης για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας είναι οξύ. Το κλίμα στο Μαξίμου είναι βαρύ για το άδειασμα Τσίπρα από τον Καμμένο, που μία μέρμετά την υποβάθμιση του επεισοδίου στον Έβρο από τον πρωθυπουργό στη Βουλή ήρθε ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας να κάνει λόγο για ομήρους!


Γιώργος Σαββίδης: «Τιμωρήστε εμάς και όχι τον ΠΑΟΚ» (εικόνα)

Νέα τοποθέτηση από τον Σαββίδη τζούνιορ ο οποίος μέσω του προσωπικού του προφίλ στο instagram  ζήτησε από τους αρμόδιους φορείς να αναλάβουν την ιστορική ευθύνη απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον λαό του και παράλληλα να τιμωρήσουν την οικογένεια του, αλλά όχι τον Δικέφαλο.


ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο μαλλιοτράβηγμα ανάμεσα σε γυναίκες

Αγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα σε δύο γυναίκες, στη μέση του δρόμου, ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα.

Η μία τραβούσε τα μαλλιά της άλλης, ενώ έπεσαν αρκετές μπουνιές και κλωτσιές, παρά τις προσπάθειες κάποιων ανδρών να τις χωρίσουν.


Κάθειρξη 13 ετών στον επιχειρηματία Φλώρο για την απόπειρα δολοφονίας δικηγόρου

Ενοχους έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας τον επιχειρηματία Άρη Φλώρο και τους δύο Αλβανούς που κατηγορούνται ότι ευθύνονται για την απόπειρα δολοφονίας του δικηγόρου του ΛΑΓΗΕ Γ. Αντωνόπουλου, τον Νοέμβριο του 2014.


Βαρύτερη ποινή ζητά η Παπασπύρου για εφοριακό

Την επιβολή μεγαλύτερης πειθαρχικής ποινής σε εφοριακό που χορηγουσε σε φορολογούμενους αποδεικτικά φορολογικής ενημερότητας ενώ χρωστούσαν ζητάει με αίτηση της ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης, Μαρία Παπασπύρου.


Απίστευτο κόλπο: Τούρκος έπεισε τη σύζυγό του να του δώσει διαζύγιο και μετά παντρεύτηκε άλλη – Πήρε και όλη την περιουσία τους

Ένας Τούρκος επιχειρηματίας έπεισε τη σύζυγό του να του δώσει διαζύγιο, λέγοντάς της πως φοβόταν ότι τα περιουσιακά του στοιχεία θα κατάσχονταν εάν συλλαμβάνονταν για συνδέσεις με το δίκτυο του Φετουλάχ Γκιουλέν.


Η Bild κόβει τις φωτογραφίες topless μοντέλων -Μόνο... ελαφριά ντυμένες πλέον [εικόνα]

Η Bild αποφάσισε να βάλει τέλος στην «παράδοση» των topless μοντέλων στις σελίδες της.

Η εφημερίδα με τη μεγαλύτερη κυκλοφορία στη Γερμανία ανακοίνωσε το «τέλος εποχής», σημειώνοντας ότι μπορεί οι φωτογραφίες αυτές να είχαν ως στόχο τη διασκέδαση των ανδρών αλλά πολλές γυναίκες τις έβρισκαν προσβλητικές, τόσο στη συντακτική ομάδα, όσο και στο αναγνωστικό κοινό.


ΠΟΑΣΥ: Γιατί δεν συνελήφθη ο Ιβάν Σαββίδης; -Ολιγωρία ή προνομιακή προστασία;

Με μια ανακοίνωση-καταπέλτη, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων στηλιτεύει τα όσα ντροπιαστικά έγιναν στο ταρτάν της Τούμπας την Κυριακή.

Η ΠΟΑΣΥ μιλά για «γκέτο» του χρήματος και επικρίνει την στάση της ΕΛ.ΑΣ κατά την εισβολή του ένοπλου Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.

«Χθες Κυριακή, όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη, όταν στον «ποδοσφαιρικό αγώνα» στο γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, είδε να εισβάλλουν «φίλαθλοι» στον αγωνιστικό χώρο, παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος με επικεφαλής τον πρόεδρο ο οποίος σε κοινή θέα ήταν ζωσμένος με όπλο, που δυστυχώς δεν προκάλεσε την άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη σύλληψή του από τους επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, που ήταν επιφορτισμένη με την τήρηση της τάξης» αναφέρει η ΠΟΑΣΥ και θέτει «δύο αμείλικτα ερωτήματα» για το «πρωτόγνωρο αυτό περιστατικό», τα οποία «πρέπει άμεσα να απαντηθούν»:

α) Για ποιο λόγο δεν συνελήφθη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Υπήρξε ολιγωρία ή απολαμβάνει προνομιακής προστασίας;

β) Η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα αναζητήσουν ευθύνες; Θα καταλογιστούν; 'Η θα περιμένουν όλοι να ξεχαστεί το γεγονός;

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΥ

«Για μία ακόμη φορά παρακολουθούμε το φαινόμενο της αθλητικής βίας –που τείνει να γίνει αποκλειστικά «ελληνικό προστατευόμενο προϊόν», φυσικά μόνο για εσωτερική κατανάλωση–, να γιγαντώνεται ως ανομία, να εκσυγχρονίζεται ως «γκέτο» και να αποτελεί δυστυχώς αναπόσπαστο κομμάτι της ζοφερής ελληνικής πραγματικότητας.

Χθες Κυριακή, όλη η Ελλάδα έμεινε άφωνη, όταν στον «ποδοσφαιρικό αγώνα» στο γήπεδο της Τούμπας, μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, είδε να εισβάλλουν «φίλαθλοι» στον αγωνιστικό χώρο, παράγοντες της γηπεδούχου ομάδος με επικεφαλής τον πρόεδρο ο οποίος σε κοινή θέα ήταν ζωσμένος με όπλο, που δυστυχώς δεν προκάλεσε την άμεση και χωρίς δεύτερη σκέψη σύλληψή του από τους επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης, που ήταν επιφορτισμένη με την τήρηση της τάξης.

Δύο αμείλικτα ερωτήματα γεννούνται για το πρωτόγνωρο αυτό περιστατικό, τα οποία πρέπει άμεσα να απαντηθούν:

α) Για ποιο λόγο δεν συνελήφθη ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Υπήρξε ολιγωρία ή απολαμβάνει προνομιακής προστασίας;

β) Η Εισαγγελία Θεσσαλονίκης, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας θα αναζητήσουν ευθύνες; Θα καταλογιστούν; 'Η θα περιμένουν όλοι να ξεχαστεί το γεγονός;

Η Ομοσπονδία μας παίρνει σαφή και ξεκάθαρη θέση σε τέτοια επικίνδυνα και ντροπιαστικά γεγονότα, καθώς το θεωρεί υποχρέωσή της, και προς τους αγνούς φιλάθλους, αλλά και προς τους αστυνομικούς, που καλούνται σε κάθε αθλητικό γεγονός, να λάβουν μέτρα τάξης, προσμετρώντας τους σοβαρούς τραυματισμούς τους, από έμμισθους τραμπούκους που με την ανοχή όλων των υπευθύνων, υποθάλπονται και δεν τους ακουμπάει ο νόμος.

Άραγε, γιατί; Ποιούς εξυπηρετούν;

Απάντηση: Όλους αυτούς που λυμαίνονται τον αθλητισμό χρόνια τώρα, αδιαφορώντας και για τους αγνούς φιλάθλους αλλά και για τους τραυματισμένους αστυνομικούς, αφού το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι πώς θα αυξήσουν τα κέρδη τους και την επιρροή τους.

ΨΕΜΑΤΑ;

Τα χθεσινά ντροπιαστικά, για κάθε κράτος δικαίου και ευνομούμενη πολιτεία, απαράδεκτα γεγονότα, δυστυχώς, δεν αποτελούν μια ακόμα συνήθη πράξη βίας και ανομίας στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι η τελευταία πράξη του προαναγγελθέντος θανάτου του ελληνικού πρωταθλήματος, την οποία η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να υπογράψει πάραυτα, βάζοντας οριστικά τέρμα σ' αυτήν την τρισάθλια αντιαθλητική και ανθελληνική φαρσοκωμωδία που θέλει να λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οποιαδήποτε άλλη απόφαση περί δήθεν εξυγίανσης του χώρου, απλά θα αποδεικνύει την πλήρη παράδοση των αρμοδίων στα ισχυρά συμφέροντα που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας εκμεταλλευόμενα την απλή και άδολη αγάπη του κόσμου για ένα λαϊκό άθλημα, όπως είναι το ποδόσφαιρο.

Ως Έλληνες αστυνομικοί αρνούμαστε να είμαστε πλέον θεατές είτε κομπάρσοι στον ανελέητο πόλεμο αυτών των συμφερόντων και καλούμε την ελληνική πολιτεία να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της.

Εκτός από τη λήψη δραστικών μέτρων εναντίον όσων παρανομούν, επιβάλλεται η δραστηριοποίηση και της ίδιας της ελληνικής κοινωνίας για την ουσιαστική απομόνωση των χούλιγκαν του ποδοσφαίρου, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί. Οφείλουμε όλοι να γυρίσουμε σελίδα για ένα γνήσιο αθλητικό πνεύμα και μια αληθινή κουλτούρα μη βίας στους αθλητικούς χώρους.

Έξω οι μαφίες από το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι στο νόμο της ζούγκλας, ναι σε έναν αθλητικό κόσμο που θα υπηρετεί όλα τα αθλητικά ιδεώδη, την ευγενή άμιλλα, την ισότητα, την αλληλεγγύη, τη συναδέλφωση, την ειρήνη και την επιδίωξη όχι τόσο υλικών, αλλά, πρωτίστως, ηθικών και ψυχικών απολαβών».

ΠΑΛΙ ΜΕ ΚΛΟΥΒΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ! Ενταση με φοιτητές ΤΕΙ στον Ελαιώνα πριν την ομιλία Τσίπρα [εικόνες & βίντεο]

Οι φοιτητές των ΤΕΙ αντιδρούν στην ίδρυση του Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής και πραγματοποιούν συγκέντρωση στο μετρό του Ελαιώνα με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπα για το θέμα σε πολυχώρο στο Αιγάλεω.


ΒΙΝΤΕΟ ΡΕΤΡΟ! Ο Μελισσανίδης που έχει κάνει φυλακή και χρωστάει ακόμα 9 εκ στο δημόσιο ζητάει τα ρέστα απ΄ τον Σαββίδη

Η ΠΑΕ ΑΕΚ πήρε επίσημα θέση για όσα έγιναν χθες στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με τον Ιβάν Σαββίδη και το ντου με όπλο μέσα στο γήπεδο, το οποίο μας οδήγησε σήμερα στη διακοπή του πρωταθλήματος.


Η FIFA απειλεί με Grexit την Ελλάδα -Αν δεν ληφθούν μέτρα

Με επίσημη τοποθέτησή της, η FIFA καταδικάζει τα γεγονότα της Τούμπας με την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη με όπλο και ζητεί άμεσες δράσεις και μέριμνα από τα αρμόδια ελληνικά ποδοσφαιρικά όργανα.

Eurogroup: Εως τα τέλη Μαρτίου η εκταμίευση των 5,7 δισ. ευρώ

Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου αναμένεται να δοθεί το «πράσινο φως» για την εκταμίευση της επόμενης δόσης προς την Ελλάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Μάριο Σεντένο σημείωσε ότι ολοκληρώθηκε η τρίτη αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος και έχει ήδη ξεκινήσει η δουλειά για την τέταρτη. «Αυτή η πρόοδος δείχνει την ισχυρή δέσμευση της ελληνικής κυβέρνησης για το πρόγραμμα και τη συνέχιση των μεταρρυθμίσεων», συμπλήρωσε.


ΠΕΣΑΝ ΑΠ' ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ οι βουλευτές ΝΔ: «Μαύρη ημέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ειδικά ο Φωτήλας ρε φίλε που την προηγούμενη βδομάδα κορόιδευε τους ΑΜΕΑ, ανησυχεί για τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας... Για να μην πούμε για την Όλγα που ο πατέρας της ήταν κάθε Κυριακή δίπλα στον Βαρδινογιάννη που κράδαινε το περίστροφο στη Λεωφόρο... αυτοί είμαστε!

Τα πυρά των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας για τα πρωτοφανή επεισόδια στον αγώνα ΠΑΟΚ ΑΕΚ συγκέντρωσε η Υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λυδία Κονιόρδου.

ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑίοι! Βουλευτής Ουγκάντας: Αντρες, να δέρνετε τις γυναίκες σας για να λογικευτούν [βίντεο]

Σάλο ξεσήκωσε στην Ουγκάντα μία δήλωση βουλευτή, που κάλεσε τους άνδρες να δέρνουν τις γυναίκες τους για να... βάλουν μυαλό!

«Ως άνδρας, πρέπει να τιμωρείς τη σύζυγό σου. Να την αγγίζεις λίγο, να τη χτυπάς κάπως για να την κάνεις πραγματικά να λογικευτεί», δήλωσε ο Ονέσιμους Τβιναμασίκο, μπροστά στην κάμερα. Τα λόγια του προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς πολλοί απαιτούσαν μέχρι και την παραίτησή του.


H Μαργαρίτα Παπανδρέου κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια για τα ελληνικά κρασιά

Κεντρικό πρόσωπο διαφημιστικής καμπάνιας για την προώθηση του κρητικού κρασιού έγινε η Μαργαρίτα Παπανδρέου, κόρη του Γιώργου και της Άντας Παπανδρέου.

Η φρεσκάδα της νεότητας της Μαργαρίτας έδωσε έμπνευση σε εταιρεία που έχει ως αντικείμενο την ανάδειξη της οινοποιίας, του κρητικού αμπελώνα και του οινοτουριστικού προϊόντος της Κρήτης.

Η σ@ξι Θεσσαλονικιά σύζυγος του Βιεϊρίνια τον στηρίζει και τον κάνει... viral

Η όμορφη σύζυγός του Πορτογάλου, Βάσω Βεργίδου, πήρε θέση και ανέβασε στα stories του Instagram φωτογραφία με την χαρακτηριστική κίνηση άρνησης του Βιεϊρίνια προς τον Ιβάν Σαββίδη για την αποχώρηση και τη λέξη «Τιναφτόρε»


ΕΝΩ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ➤Προκαταρκτική για την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στην ΕΡΤ3

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για την εισβολή οπαδών του ΠΑΟΚ στο κτίριο της ΕΡΤ3, την περασμένη Τρίτη, παρήγγειλε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας.


Γονείς Κούκλατζη στο Spiegel: Προσευχόμαστε για ένα θαύμα

«Στα μάτια μας είναι ένας ήρωας και περιμένουμε ο γιος μας να επιστρέψει σε λίγες ημέρες» τόνισε η μητέρα του 29χρονου λοχία - Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι οι δύο στρατιωτικοί ερευνώνται και για το ενδεχόμενο να διακινούσαν παράνομους μετανάστες!

Ελλάδα, ο καλύτερος πελάτης της Γερμανίας στις αγορές όπλων

Την τελευταία 5ετία αυξήθηκαν κατά 10% ο κύκλος εργασιών της παγκόσμιας παραγωγής όπλων - ΗΠΑ, Ρωσία, Γαλλία, Γερμανία και Κίνα καταλαμβάνουν το 74% της «πίτας» των εξαγωγών


Εικόνα διάλυσης στο «Έθνος»:Αποχώρησε ο Μάρης, παραιτήθηκαν Χωριανόπουλος-Λακόπουλος


Εξελίξεις από το μέτωπο της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ και το «διαζύγιο» της ιδιοκτήτριας εταιρείας Dimera, του Ιβάν Σαββίδη, με τον Δημήτρη Μάρη.

Mε δεδομένες τις δυσλειτουργίες στη συνύπαρξη Σαββίδη και Μάρη στο «Έθνος» από την πλευρά του ομογενη επιχειρηματία είχαν υπάρξει δύο προτάσεις: είτε να αναλάβει την εφημερίδα ο ιδιοκτήτης της 24Media καταβάλλοντας ένα ποσό ως αποζημίωση ( λίγο πάνω από 4 εκατ. ευρώ), είτε η Dimera να αναλάβει και το μάνατζμεντ, με την πλήρη αποχώρηση του Μάρη και των ανθρώπων του.


Τι είπαν Τσίπρας-Θεοδωράκης για τον Ιβάν Σαββίδη - Ολος ο διάλογος-ΒΙΝΤΕΟ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού με τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη στο μέγαρο Μαξίμου. Οπως δήλωσε ο ίδιος ο Στ. Θεοδωράκης, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτό το αίτημά του για σύσταση Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Με εντολή Τσίπρα αφαιρέθηκαν αρμοδιότητες από τον Καμμένο (έγγραφο)

Με απόφαση του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ανατέθηκαν οι αρμοδιότητες στον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώτη Κουβέλη.

Στο πλαίσιο αυτό, το νέο κυβερνητικό στέλεχος έχει την ευθύνη της πολιτικής ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας και αποφασίζει για τις προαγωγές, μεταθέσεις και τοποθετήσεις του κατώτερου στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.


Βίντεο: Ηθελε να φύγει μετά από τροχαίο, του επιτέθηκαν άλλοι οδηγοί

Χαοτικές σκηνές επικράτησαν έπειτα από τροχαίο στο Μαϊάμι.

Ο οδηγός ενός SUV προσπάθησε να εγκαταλείψει το σημείο του ατυχήματος, όμως άλλοι οδηγοί ανέλαβαν δράση.


Αυτή είναι η ποινή φυλάκισης για την καθηγήτρια που έκανε σεξ με την 13χρονη μαθήτριά της

Η υπόθεση είχε κάνει τον γύρο του κόσμου όταν αποκαλύφθηκε. Η 27χρονη καθηγήτρια Brooke Rosendale από το Bloomdale, στο Οχάιο, παραδέχτηκε ότι είχε κάνει σεξ με 13χρονη μαθήτριάτης προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Ο Καμμένος και οι ΑΝΕΛ δεν είδαν το όπλο του Ιβάν

Εκτεθειμένος ο υπουργός Άμυνας από τους τραμπουκισμούς του φίλου του

Σε λίγη ώρα συμπληρώνεται ένα εικοσιτετράωρο από την ώρα που ο εκλεκτός της κυβέρνησης, Ιβάν Σαββίδης, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, με την συνοδεία μπράβο και έχοντας στην μέση, ένα περίστροφο.


Μητσοτάκης: Τα χθεσινά επεισόδια γυρίζουν τη χώρα πολλά χρόνια πίσω

Την έντονη ανησυχία του για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, εξέφρασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Παράλληλα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης τόνισε πως οι χθεσινές εικόνες είναι τραγικές και πάνε το ποδόσφαιρο και την εικόνα της χώρας πολλά χρόνια πίσω.


Την Τρίτη η απόφαση για το ζεύγος Καρούζου -Κατηγορούνται για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και φοροδιαφυγή

Μετά από έναν χρόνο ακροαματικής διαδικασίας με εντάσεις, έντονες αντιπαραθέσεις ακόμα και καταγγελίες μάρτυρα για απειλή με όπλο, πέφτει η αυλαία στη δίκη για το σκάνδαλο Καρούζου.


ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ! Τσίπρας για το «λουκέτο» στο ποδόσφαιρο: Δεν με νοιάζει το πολιτικό κόστος

Αποφασισμένος να βάλει τέλος σε όσα συμβαίνουν στα γήπεδα εμφανίστηκε στη σύσκεψη στο Μαξίμου όπου και ελήφθη η απόφαση για επ' αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος


Μια μικρή προσωπική ιστορία

Τ​​ην Εύη Κυριακοπούλου τη γνώρισα για πρώτη φορά το 2015, όταν μου έστειλε ένα πολύ ευγενικό μήνυμα στο Facebook γράφοντας πως είχε διαβάσει το βιβλίο μου «Καταστροφές και θρίαμβοι» και πως της είχε αρέσει. Μου ξαναέγραψε μερικούς μήνες αργότερα για να μου επισημάνει ένα μικρό λάθος που είχε παρεισφρήσει στα «Εμφύλια πάθη». Κατάλαβα, έτσι, πως είναι συστηματική και προσεκτική αναγνώστρια. Τον Ιανουάριο του 2017, μου ξαναέγραψε λέγοντάς μου πως η εκπομπή της «Η ζωή είναι αλλού» θα ξανάρχιζε στην ΕΡΤ και πως ήθελε να κάνουμε μια συνέντευξη μαζί.

Φωτογραφίες: Από τις πασαρέλες στα στρατόπεδα η Μις Κύπρος 2015

Η Ραφαέλα Βανέζη κατατάχθηκε ως ΣΥΟΠ (Συμβασιούχος Οπλίτης) και ο στόχος της είναι να μπορέσει να περάσει τις δοκιμασίες για να φορέσει το πράσινο μπερέ και να ενταχθεί στις Δυνάμεις Καταδρομών


Η σταλινική κατάντια του ΑΠΕ

Ειδικού συνεργάτη

Σε όλη την ιστορία τους τα κρατικά Μέσα Ενημέρωσης, Τηλεόραση και ραδιόφωνο, εξυπηρετούσαν την πολιτική των εκάστοτε κυβερνήσεων, άλλοτε εμμέσως και αξιοπρεπώς, άλλοτε επιδιδόμενα σε φανερή και αντιδεοντολογική προπαγάνδα.


Σε απειλούμενο είδος ανακήρυξε τους Έλληνες διαιτητές η WWF

Στη λίστα της με τα απειλούμενα είδη στη χώρα μας πρόσθεσε η WWF τους Έλληνες διαιτητές μετά το περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος εισέβαλλε οπλοφορώντας στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στη Τούμπα.

Απορούν όλοι -Κινέζα παρουσιάστρια δεν έχει γεράσει καθόλου τα τελευταία 22 χρόνια [εικόνες]


Αίσθηση στο διαδίκτυο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ημέρες, μια παρουσιάστρια της κινεζικής τηλεόρασης που φαίνεται να μην έχει γεράσει καθόλου, παρόλο που εμφανίζεται στην τηλεοπτική οθόνη για πάνω από δύο δεκαετίες.


ΒΙΝΤΕΟ-Ω ΤΟΝ ΠΟ@ΣΤΗ! Έχει κάνει τα πάντα ανάποδα απ' ότι έλεγε!


Υπάρχει έστω ένα πράγμα που να έκαναν σωστά αυτοί οι άχρηστοι; "Tέλος το παρακράτος των τραμπουκισμών στο ποδόσφαιρο" έλεγε ο Τσίπρας το 2015

Τα στέκια των πολιτικών στην Αθήνα

Η κυβερνητική αλλαγή που συντελεστεί με την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, τον Ιανουάριο του 2015, έφερε αλλαγές και στις περιοχές όπου συχνάζουν τόσο οι υπουργοί όσο και οι βουλευτές.


ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ, ΓΙΑΥΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΕΞΗ! «Ξηλώνονται» τα βαρέα/ανθυγιεινά στο Δημόσιο -Τι αλλάζει

Αλλάζουν όλα στο καθεστώς των βαρέων/ανθυγιεινών και στο Δημόσιο, καθώς υπό το βλέμμα των δανειστών, τα συναρμόδια υπουργεία ξεκίνησαν τη διαδικασία, που θα καταλήξει στο ποιοι θα παίρνουν από την επόμενη χρονιά το επίδομα και πόσο θα είναι αυτό το επίδομα.


Συνέλαβαν το δεύτερο Αλβανό που βίαζε επί 12 ώρες την κόρη μπροστά στη μητέρα της

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής συνέλαβαν τον δεύτερο δράστη της αποτρόπαιης πράξης που είχε γίνει πριν ένα χρόνο – Στο διαμέρισμά του βρέθηκαν κοσμήματα από τη ληστεία – Οδηγείται στον ανακριτή

Τον 25χρονο Αλβανό βιαστή, που πριν από ένα χρόνο, μαζί με ομοεθνή του βίαζε  μια γυναίκα μπροστά στα μάτια της ηλικιωμένης μητέρας της επί 12 ώρες συνέλαβαν αξιωματικοί της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, που εντόπισαν στο διαμέρισμά του κοσμήματα της ληστείας.

Ο 25χρονος, μαζί με τον ομοεθνή του, που βρίσκεται κρατούμενος στις αλβανικές φυλακές, μπήκαν πριν από ένα χρόνο σε διαμέρισμα που διέμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα με την κόρη της, 46 ετών στο Περιστέρι, με σκοπό τη ληστεία.

Μην βρίσκοντας τα χρήματα που ήθελαν, ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη μητέρα και βίαζαν για 12 ώρες διαδοχικά την κόρη. 
Γνώριζαν τις κινήσεις τους

Οι δύο δράστες ήταν γείτονες των θυμάτων. Είχαν μάλιστα παρακολουθήσει τις δύο γυναίκες και είχαν διαπιστώσει συχνές επισκέψεις στην Τράπεζα, όπου έκαναν αναλήψεις.

Σχεδίασαν τη ληστεία τους μπαίνοντας στο διαμέρισμα από ανασφάλιστο παράθυρο. Όμως, δεν βρήκαν το ποσό που ήθελαν και προχώρησαν στην αποτρόπαια πράξη τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Αναζητείται και ο αστυνομικός που έχει διατεθεί στην ασφάλεια του Σαββίδη, για την εισβολή στην Τούμπα

Η ΕΛ.ΑΣ. αναζητάει στο πλαίσιο του αυτοφώρου για την εισβολή στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και τον αστυνομική που έχει διατεθεί στον Ιβάν Σαββίδη.


Μηταφίδης (ΣΥΡΙΖΑ): Ορισμένοι από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ διέπονται από το σύνδρομο της καρδάρας

«Ορισμένοι από τους παράγοντες του ΠΑΟΚ διέπονται από το σύνδρομο της καρδάρας».

Αυτό δήλωσε ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM», για τα χθεσινά γεγονότα στο γήπεδο της Τούμπας.


Στα 10 εκατομμύρια ευρώ η δεσμευτική προσφορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ΕΕΣΣΤΥ

Σε περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ κυμαίνεται η δεσμευτική οικονομική προσφορά που υπέβαλε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την εξαγορά του 100% των μετοχών της Εταιρείας Συντήρησης Τροχαίου Υλικού, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ.


Σπυράκη: Αδύναμη η κυβέρνηση να παρέμβει στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών-ΒΙΝΤΕΟ

Να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται για "σύνηθες μεθοριακό επεισόδιο ή εάν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί είναι όμηροι της Τουρκίας", καλεί την κυβέρνηση η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη.


Στο μικροσκόπιο της τρόικας ο νόμος για τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και τις ανανεώσεις του

Βρυξέλλες, του Θάνου Αθανασίου

Στο μικροσκόπιο της τρόικας θα βρεθεί ο νόμος για τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και τις ανανεώσεις του, λέει στο Real.gr εκπρόσωπος της Κομισιόν, κληθείς να διευκρινίσει αν η Κομισιόν και οι θεσμοί γνώριζαν την πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης.


Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη - Υπήρχε κι άλλο πρόσωπο στον τόπο του εγκλήματος

Αξιοποιήσιμο γενετικό υλικό άγνωστου άνδρα, καθαρό και σε μεγάλη ποσότητα, υπήρχε τελικά στα νύχια της άτυχης εφοριακού που δολοφονήθηκε στο Β’ Νεκροταφείο τον περασμένο Οκτώβριο.


Απίστευτο: Χτύπησαν με σκουπόξυλο ποδοσφαιριστή του Φωστήρα! -Η ανάρτηση του παίκτη

Περιστατικό που ξεπερνά κάθε λογικό νου συνέβη χθες στον αγώνα του Ατσαλένιου με τον Φωστήρα.

Ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων, Πέτρος Καλημέρης, πήγε να εκτελέσει πλάγιο άουτ και ένας οπαδός της γηπεδούχου ομάδας τον χτύπησε δύο φορές με σκουπόξυλο στο κεφάλι. Ο παίκτης διακομίστηκε στο Κρατικό Νοσοκομείο με δύο τραύματα στο πάνω μέρος του κεφαλιού.


Ρύθμιση για τους αγρότες με άρωμα εκλογών φέρνει η ΔΕΗ

Ρύθμιση για τους αγρότες με άρωμα εκλογών φέρνουν η ΔΕΗ και υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως έγινε γνωστό η ΔΕΗ πρόκειται να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες ώστε η τιμολόγηση του αγροτικού ρεύματος να γίνεται πλέον στο τέλος της αρδευτικής περιόδου.



Κικίλιας: Στον αθλητισμό και στην πολιτική τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος- ΒΙΝΤΕΟ

«Κριτήριο για το αν πηγαίνει καλά ο ελληνικός αθλητισμός -και δη το ελληνικό ποδόσφαιρο- είναι αν ένας πατέρας μπορεί να πάρει τα παιδιά του και την οικογένειά του και να πηγαίνουν στο γήπεδο. Προφανώς αυτό δε μπορεί να συμβεί» δήλωσε, για τα γεγονότα στην Τούμπα, ο Βασίλης Κικίλιας προσθέτοντας πως και στον αθλητισμό και στην πολιτική τα πάντα κρίνονται εκ του αποτελέσματος.


Πρόταση μομφής κατά του Μιχαλολιάκου καταθέτουν όλα τα κόμματα, πλην ΧΑ

Όλα τα κόμματα που συμμετείχαν στην επιτροπή δεοντολογίας πλην της χρυσής Αυγής αποφάσισαν σήμερα να εισηγηθούν ομοφώνως στην ολομέλεια που θα συνεδριάσει την Τετάρτη πρόταση μομφής κατά του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και των βουλευτών Κασιδιάρη και Ηλιοπούλου για τα όσα απαράδεκτα είπαν στην επιτροπή εξωτερικών υποθέσεων αλλά και στην ολομέλεια της Βουλής εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά.