13 Μαρτίου 2018

Εξηγήσεις Άδωνι προς τους φίλους του ΠΑΟΚ περί Σαββίδη


[Ξεχνάει ο Άδωνις ή επειδή δεν είναι ποδοσφαιρόφιλος δεν τα ξέρει καλά... ΚΑΙ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΗΝ ΑΣ ΛΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΡΑΓΚΑ! ΕΛΕΟΣ... Α ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 2 ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ;)]

Προς φίλους φιλάθλους του ΠΑΟΚ (διότι οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους)

Ορισμένοι -όχι πολλοί ευτυχώς- πήραν τηλέφωνο στο γραφείο μου, δηλώνοντας φίλοι του ΠΑΟΚ και διαμαρτυρήθηκαν για την στάση μου έναντι του κ. Σαββίδη.

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Λεμπιδάκη!

Στα Δικαστήρια Ηρακλείου προσήχθη νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας ο ιδιοκτήτης της μάντρας όπου τον περασμένο Οκτώβριο έκανε έφοδο η Αστυνομία,απελευθερώνοντας τον επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη μετά από έξι μήνες στα χέρια των απαγωγέων του.

Γ. Σαββίδης: «Ας κάνουμε μία συνάντηση όλες οι ομάδες» - ΦΩΤΟ

Με νέo του ποστάρισμα στο instagram, ο Γιώργος Σαββίδης, έδωσε την δική του απάντηση στην επικείμενη συνάντηση του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, με όλες τις ΠΑΕ της Super League, εκτός των 4 μεγάλων.


Τραγωδία στο Μισισίπι: 12χρονος αυτοκτόνησε γιατί οι φίλοι του έλεγαν ότι είναι bisexual

Οι γονείς ενημερώθηκαν για όσα ζούσε το παιδί τους από το σημείωμα αυτοκτονίας - Βρέθηκε κρεμασμένος στο γκαράζ

Τραγική κατάληξη είχε μία ακόμη υπόθεση ακραίου μπούλινγκ σε σχολείο των Ηνωμένων Πολιτειών. Ένας 12χρονος έβαλε τέρμα στη ζωή του, καθώς δεν άντεξε τα πειράγματα των συνομήλικών του, οι οποίοι τον φώναζαν και τον ανέφεραν στα social media «bisexual».


Ποια είναι η πρώτη γυναίκα επικεφαλής της CIA -Κατηγορείται για βασανιστήρια [εικόνες]

Η Τζίνα Χάσπελ είναι η πρώτη γυναίκα που διορίζεται επικεφαλής της CIA, όμως ο ρόλος αυτής της πρώην αρμόδιας για τις κρυφές επιχειρήσεις μέσα στις μυστικές φυλακές όπου οι κρατούμενοι βασανίζονταν μπορεί να περιπλέξει τον διορισμό της ως διευθύντριας μιας από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες πληροφοριών στον κόσμο.


Η ΠΟΣΠΕΡΤ για το κλείσιμο του Mega-Τετράωρη στάση εργασίας αύριο σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς

«Δυστυχώς ζούμε για δεύτερη φορά την εμφάνιση του μαύρου στην οθόνη της τηλεόρασης με στόχο αυτή την φορά το MEGA», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

«Ο θάνατος του MEGA, που είχε μεθοδευθεί από τους μετόχους του και τις άλλες βαρονικές δυνάμεις των ΜΜΕ, επικυρώθηκε αναγκαστικά σήμερα από το ΕΣΡ, με ψήφους 6-3», τονίζει στην ανακοίνωσή του το συνδικαλιστικό όργανο της ΕΡΤ.

Νόμιμος κάτοχος άδειας οπλοφορίας ο Ιβάν Σαββίδης

Ένα ενδιαφέρον στοιχείο προκύπτει από την επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τα όσα συνέβησαν την περασμένη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας και οδήγησαν στη διακοπή της αναμέτρησης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, που διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, με έγγραφη παραγγελία του προς την αθλητική εισαγγελέα Ευαγγελία Λιάσου.


Μητσοτάκης: Πληρώσαμε ακριβά τους λαϊκιστές!

Την ανάγκη να υπάρξει ενότητα, αλλά και σαφές σχέδιο για να βγει η χώρα από την κρίση, επεσήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην ελληνική κοινότητα του Κολεγίου της Βοστώνης.


«Βόμβα» για Καμμένο από την επιστημονική υπηρεσία της Βουλής

Υποχρεωτική η ακρόασή του από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας

Με πάταγο καταρρέει η κυβερνητική απόπειρα να εμποδιστεί η ακρόαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στη Σαουδική Αραβία.

Ο Ιβάν Σαββίδης στο Μακεδονία Παλάς μιλάει με τους παίκτες (pic)

Σε νέο του ποστ στο instagram ο Γιώργος Σαββίδης ανέβασε μία φωτογραφία, στην οποία φαίνεται πως ο Ιβάν Σαββίδης είναι σε σύσκεψη με τους παίκτες της ομάδας, σε μία προσπάθεια για ολική συσπείρωση.


ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΜΑΣ! Αποβλήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Ομ. Ευρωπαϊκών συλλόγων λόγω... Σαββίδη


Στην εν λόγω οργάνωση μέλη είναι μόνο ο ΠΑΟΚ, ο Αστέρας και ο Ολυμπιακός, ενώ ΠΑΟ και Ατρόμητος είναι "συνδεδεμένα μέλη" δηλ. συμμετέχουν χωρίς δικαίωμα ψήφου στη ΓΣ

Η ομοσπονδία των Ευρωπαϊκών συλλόγων γνωστοποίησε πως αναστέλλει προσωρινά την ιδιότητα μέλους του ΠΑΟΚ μετά τα γεγονότα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΤΡΑΕΙ! Πνιγμένη βρέθηκε η πρώην Πρόεδρος Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης


Νεκρή εντοπίστηκε η πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Συμβολαιογράφων Θεσσαλονίκης, Ιωάννα Μπιλίση Χρουσάλα, το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι πληροφορίες του thestival, αναφέρουν πως η γυναίκα βρέθηκε πνιγμένη σε θαλάσσια περιοχή της Επανομής Θεσσαλονίκης, γνωστή ως Κτήμα του Καραγκιόζη.


Γιάννη Αλαφούζε βάλτου ένα χέρι αυτού, που χαλάει την πιάτσα: «Με άδεια να φέρει όπλο, δεν ήταν επιθετικό εκεί που το είχε»

Ο Αντονί Μουνιέ μίλησε στην Equipe για τη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος και τις συνθήκες που βιώνει ο ίδιος στα γήπεδα της Superleague με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.


Σαμαράς για τα «νέα» στοιχεία για Novartis: «Η γελοιότητα της συμμορίας συνεχίζεται»-ΕΓΓΡΑΦΑ


«Η γελοιότητα της συμμορίας συνεχίζεται». Με αυτό τον αιχμηρό τρόπο σχολίαζαν συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά τα διαφημιζόμενα ως «νέα» στοιχεία που ήρθαν στη Βουλή για την υπόθεση Novartis.

Βασίλης Σεμερτζίδης: Ο "γορίλας του Ιβάν


Είναι ο άνθρωπος- σκιά του μεγαλομέτοχου του ΠΑΟΚ - Το εντυπωσιακό τατουάζ με τον δικέφαλο αετό που έχει “χτυπήσει” στην πλάτη του επισφραγίζει το σύνθημα «ΠΑΟΚ-θρησκεία» γύρω από το οποίο περιστρέφεται η καθημερινότητά του

Το ΚΑΣ δίνει την πλατεία έξω από το Ηρώδειο στον Κωστέτσο για επίδειξη μόδας!

Θα συμμετάσχουν 30 μοντέλα και θα την παρακολουθήσουν 200 καλεσμένοι - Η εκκίνηση θα γίνει από τη νοτιοανατολική γωνία της πλατείας, όπου θα τοποθετηθεί μια μικρή τέντα για την αναμονή των μοντέλων, ενώ στη διάρκεια της επίδειξης θα ακούγεται ηχογραφημένη κλασική μουσική


Επιχείρηση ΣΥΡΙΖΑ να καπελώσει το συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Πραγματοποιεί την ίδια ημέρα εκδήλωση για την προοπτική της ενωτικής δράσης των προοδευτικών δυνάμεων,

Στον απόηχο των εσωκομματικών αντιδράσεων που προκάλεσε η συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τον Σταύρο Θεοδωράκη, μια νέα πρωτοβουλία του αναμένεται να πυροδοτήσει νέο γύρο αντιπαράθεσης με το Κίνημα Αλλαγής.


Τέλος η Τούμπα για τον οπαδό που πέταξε ρολό χαρτιού στον Γκαρθία - Θα βλέπει τον ΠΑΟΚ μόνο από το τμήμα

Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα (13/3) εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ, εξαιτίας του οποίου δεν έγινε το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός στην Τούμπα. Λόγω κωλύματος του δικηγόρου του υπήρξε νέο αίτημα αναβολής, το οποίο έγινε δεκτό, ενώ ο ίδιος ο οπαδός δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.


Αλαλούμ με την υποβολή αιτήσεων για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον»

Σε σίριαλ μετατρέπεται η έναρξη λειτουργίας του συστήματος για την υποβολή αιτήσεων στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ' Οίκον II».

Το υπουργείο περιβάλλοντος ανακοίνωσε για τέταρτη συνεχόμενη φορά ότι διαπιστώθηκαν πολλά τεχνικά προβλήματα κατά τη λειτουργία του ηλεκτρονικού συστήματος και δεν υπήρχε η δυνατότητα να κατατεθούν οι αιτήσεις.


Αυτό το τραγούδι με τα απίστευτα φωνητικά είναι φαβορί στην φετινή Eurovision


Στην κορυφή της λίστας των στοιχηματικών γραφείων βρίσκεται αυτή τη στιγμή, ένα τραγούδι που μιλάει για (και προς) τις γυναίκες.

Το τραγούδι κυριολεκτικά μάγεψε το κοινό, τόσο με τον υπέροχο ρυθμό του, όσο και λόγω της εκκεντρικής ερμηνεύτριας.


ΚΑΝΑΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΕ! Ποινική δίωξη σε βάρος 10 ατόμων για την κατάληψη της οδού Ματρόζου στο Κουκάκι

Η δίωξη που ασκήθηκε αφορά σε ένα κακούργημα και έξι πλημμελήματα

Στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος των δέκα συλληφθέντων στην κατάληψη της οδού Ματρόζου 45 στο Κουκάκι, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας τα ξημερώματα της Δευτέρας 12 Μαρτίου, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας.


Δικαίωση για τον Τόλη Βοσκόπουλο - Αφαιρείται το επίθετο του από την Χαρά - ΒΙΝΤΕΟ

Τέλος στη δικαστική διαμάχη του Τόλη Βοσκόπουλου και της πρώην συζύγου του, Τζούλιας Παπαδημητρίου.

Χθες, όπως ανέφεραν στην εκπομπή Αλήθειας με τη Ζήνα , το μεσημέρι της Τρίτης, παραδόθηκε καθαρογραμμένη η απόφαση του Εφετείου Αθηνών στα χέρια του δικηγόρου του Τόλη Βοσκόπουλου, οπού αναφέρει ότι οριστικά η Χαρά δεν μπορεί να φέρει το επίθετο Βοσκοπούλου.


Στο Συμβούλιο Εφετών οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί -Τρίτο αίτημα της Αγκυρας για έκδοσή τους

Για μία ακόμη φορά οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί θα βρεθούν ενώπιον της δικαιοσύνης, μετά και το τρίτο αίτημα της δικαιοσύνης της γειτονικής χώρας για έκδοση τους.


Απολύθηκε αξιωματούχος του Στειτ Ντιπάρτμεντ -Επειδή σχολίασε την απομάκρυνση Τίλερσον

Ο Στιβ Γκολντστάιν, ένας από τους πλέον υψηλόβαθμους αξιωματούχους της αμερικανικής διπλωματίας, απολύθηκε με τη σειρά του έπειτα από απόφαση του Λευκού Οίκου, αφού σχολίασε δημοσίως την αποπομπή του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Ρεξ Τίλερσον.


Απορρίφθηκε η νέα καταγγελία του Ολυμπιακού για ΠΑΟΚ

Στο αρχείο τέθηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ κατά του ΠΑΟΚ

Στα σκουπίδια πετάχτηκε η καταγγελία του Ολυμπιακού προς τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ΕΠΟ, με την οποία ζητούσε την επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ για τα γεγονότα στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.


Απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα περί τρομοκρατημένων παικτών της ΑΕΚ

Πήρε επίσημη θέση μετά και τον ηχογραφημένο διάλογο που κυκλοφόρησε μεταξύ του Μάκη Γκαγκάτση και του Βασίλη Δημητριάδη.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει πως η ΑΕΚ ζητούσε εντός των αποδυτηρίων να ενημερωθεί από τον Κομίνη για το γκολ προκειμένου να... αποφασίσει αν οι παίκτες είναι "τρομοκρατημένοι" ή όχι


Η ΝΔ απαντά στις κυβερνητικές πηγές περί σκανδάλων: Οπως στρώσεις θα κοιμηθείς

Με ένα λακωνικό σχόλιο η ΝΔ απαντά στην τοποθέτηση του Μεγάρου Μαξίμου, το οποίο νωρίτερα κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ως το κόμμα των σκανδάλων.


ΓΛΥΦΤΡΟΚΩΛΑΡΙΟΣ➤Ζουράρις για Σαββίδη: Το όπλο είναι παντός καιρού και τόπου -Μόνη παράβαση η είσοδος στο γήπεδο

Τα όσα συνέβησαν στην Τούμπα, την περασμένη Κυριακή στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, σχολίασε ο Κώστας Ζουράρις, δηλώνοντας ότι η μόνη παράβαση του Ιβάν Σαββίδη ήταν ότι εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και όχι ότι έφερε όπλο.


Αστυνομικοί Θεσσαλονίκης: Σύλληψη Σαββίδη στην Τούμπα μπορούσε να προκαλέσει εξέγερση των οπαδών

Στο πλευρό των αστυνομικών που βρίσκονταν στην Τούμπα, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή, τάχθηκε η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.


ΣΩΘΗΚΑΜΕ! Eρχεται στην Αθήνα η FIFA – Η ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας

Με ανακοίνωσή της η FIFA γνωστοποίησε πως οι αξιωματούχοι της ταξιδεύουν για την Αθήνα με σκοπό να συζητήσουν για οτ μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η επιστολή της FIFA στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη:


Μόρια: ΛΑΘΡΟ ανέβηκε σε κολόνα ΔΕΗ και έπεσε στο κενό έξω από το hotspot

Ο άτυχος άντρας φέρει εγκαύματα α’ και β’ βαθμού - Μάρτυρες αναφέρουν ότι ανέβηκε στην κολόνα προκειμένου να δώσει τέλος στη ζωή του

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης ένας μετανάστης, ο οποίος σκαρφάλωσε σε κολόνα ηλεκτροφωτισμού της ΔΕΗ και στη συνέχεια έπεσε στο κενό, καταλήγοντας στην κοίτη του παρακείμενου ποταμού.


Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Στον «αέρα» η δίκη - Ζητούν εξαίρεση της προέδρου του δικαστηρίου

Έλλειψη νηφαλιότητας αλλά και μεροληπτική διάθεση καταλογίζουν στην πρόεδρου του δικαστηρίου που δικάζει την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, συνήγοροι υπεράσπισης οι οποίοι μάλιστα ζητούν και την εξαίρεσή της από την έδρα του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με σχετική αίτηση που κατάθεσαν. 

Ο ΣΚΑΪ εξαφάνισε τα καφριλίκια στο Καραισκάκη από βίντεο με επεισόδια σε γήπεδα (vid)

Παρότι κατά καιρούς στο γήπεδο των ερυθρόλευκων έχουν συμβεί διάφορα περιστατικά βίας,το ΣΚΑΪ σε παρατεταμένο ρεπορτάζ ξέχασε να το συμπεριλάβει.

Τα τελευταία 24ωρα το ενδιαφέρον του ιδιωτικού καναλιού απασχολείται κυρίως με την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας,μετά το οφ σάιντ που υπέδειξαν -αρχικά- οι Ποντίκης-Κομίνης στο γκολ του Βαρέλα. Σχεδόν όλες οι εκπομπές αλλά και τα δελτία ειδήσεων εμπεριέχουν το συγκεκριμένο περιστατικό ως πρώτο θέμα.


Απελπισία ΣΥΡΙΖΑ για Novartis: Η προστατευόμενη μάρτυς θυμήθηκε στις 9 Μαρτίου ότι είδε ιδιόχειρο σημείωμα Σαμαρά με τα τηλέφωνα Σταϊκούρα


[Έκανε γραφολογική εξέταση η "προστατευόμενη μάρτυρας" του ΣΥΡΙΖΑ και απεφάνθη ότι το έγραψε ο Σαμαράς;]

Στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής καταθέτει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο πρώην υπουργός έχει κληθεί προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις ενστάσεις που έχει διατυπώσει όσον αφορά την λειτουργία της επιτροπής και την νομιμότητα της, στις δύο επιστολές που έστειλε στο προεδρείο της επιτροπής.

Βίντεο: Λεοπάρδαλη πετάγεται από σπίτι και επιτίθεται σε ανθρώπους

Χάος προκάλεσε μία λεοπάρδαλη, που έτρεχε ανάμεσα σε σπίτια, στην Ινδία.

Οι ντόπιοι κάλεσαν τους «ειδικούς», όταν είδαν τη λεοπάρδαλη να μπαίνει σε κτίριο. Αμέσως μετά, μπήκε σε κατοικία, όπου έμεινε για τρεις ώρες.


Στο Μουσείο της Ακρόπολης ο Πορτογάλος Πρόεδρος -Μαγεύτηκε από τη θέα [εικόνες]

Στην Αθήνα βρίσκεται για επίσημη επίσκεψη ο Πορτογάλος Πρόεδρος Μαρτσέλο Ρεμπέλο ντε Σόουζα.

Το πρωί κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και κατόπιν μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο όπου πραγματοποιήθηκε η επίσημη υποδοχή του από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο.

ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΑΚΗ! ΠΟΕΔΗΝ: Ληγμένα υλικά στο Σισμανόγλειο - Να παρέμβει εισαγγελέας

Στα επικίνδυνα υλικά που εντοπίστηκαν ήταν ξυλοκαϊνη, ηπαρίνη (ενδοφλέβιο φάρμακο για να μην γίνονται θρόμβοι στο αίμα), fenistil, σταγόνες για τα μάτια και άλλα αναλώσιμα

Με ληγμένο υγειονομικό και φαρμακευτικό υλικό προσφέρθηκαν υπηρεσίες υγείας και νοσηλείας στους ασθενείς του νοσοκομείου Σισμανόγλειο, από τους εργαζόμενους, σε ημέρα γενικής εφημερίας του (στις 17 Φεβρουαρίου 2018).


Σπυράκη: Τσίπρας και Καμμένος έχουν βουλιάξει στη λάσπη της διαπλοκής-Μαξίμου: Καλά, ξεχρεώστε τα 200 εκ δάνεια και τα ξαναλέμε

Σκληρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας και ευρωβουλευτής του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ποζάρει με τον γιο του, Κωνσταντίνο, στη Βοστώνη [εικόνα]

Στις ΗΠΑ βρίσκεται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου πραγματοποιεί σειρά επαφών.

O αρχηγός της ΝΔ, την Δευτέρα βρέθηκε στη Βοστώνη όπου παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στο ομογενειακό ραδιόφωνο Grecian Echoes, ενώ αργότερα μίλησε στην ελληνική κοινότητα του Boston College και θα απάντησε σε ερωτήσεις Ελλήνων φοιτητών.


Α. Καραμανλή: Το ποδοσφαιρικό Grexit θα διέσυρε τη χώρα διεθνώς

«Το ενδεχόμενο αποκλεισμού των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη θα διέσυρε τη χώρα διεθνώς και θα επέφερε βαριές συνέπειες, όχι μόνο στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, αλλά σε ολόκληρο τον ελληνικό αθλητισμό» δήλωσε η τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της ΝΔ Άννα Καραμανλή.

Επίθεση Σωτήρη Λυμπερόπουλου κατά Μίχελ

Με τοποθέτηση του στα social media, ο πρώην τερματοφύλακας της ΑΕΚ και του Άρη, Σωτήρης Λυμπερόπουλος επιτίθεται στον Λούμπος Μίχελ και θυμάται ένα παιχνίδι της εθνικής ελπίδων που ήθελε να του «ρίξει γροθιά»…


Από Δευτέρα ξανά σε λειτουργία η πλατφόρμα του «Εξοικονομώ κατ' Οίκον»

Από τη Δευτέρα και σε διαδοχικές φάσεις για τρεις ομάδες περιφερειών, θα ανοίξει η ηλεκτρονική εφαρμογή για το πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ΄ Οίκον. Σε σύσκεψη που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο υπουργείο Περιβάλλοντος αποφασίστηκε η επίσημη απενεργοποίηση της πλατφόρμας και η επαναλειτουργία της από την προσεχή εβδομάδα.


Ελληνίδα η σύζυγος του Μίδα που αγόρασε τη βίλα Ψυχάρη

Η Σταματία Παλαΐνη, γνωστή στους κοσμικούς κύκλους της Γενεύης όπου διαμένει μόνιμα με τον σύζυγό της και τα τρία παιδιά τους ως Τούλι Ρίμερ, ήταν εκείνη που μετέδωσε το «μικρόβιο» της Ελλάδας στον γκουρού των καινοτόμων επιχειρήσεων


Τοπωνύμια της Αττικής: Ποια από αυτά είναι αρβανίτικα;

Τα τοπωνύμια της Βόρειας και της Δυτικής Αττικής – Οι πόλεις και οι κωμοπόλεις των Μεσογείων

Από τα τοπωνύμια της Αττικής, κάποια είναι όντως αρβανίτικα και κάποια άλλα όχι. Για κάποια από αυτά, υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Θα συμπεριλάβουμε στο άρθρο μας όσο περισσότερες από αυτές είναι δυνατό.


ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΟΥΝ Η ΖΑΧΟΠΟΥΛΙΑΔΑ ΚΑΙ Η ΒΑΤΟΠΕΔΙΑΔΑ! Το ΕΣΡ βάζει «λουκέτο» στο Mega

Το σκεπτικό της απόφασης της Ανεξάρτητης Αρχής - Έντονες οι αντιδράσεις των εργαζομένων στο άκουσμα της απόφασης

Τον τερματισμό της λειτουργίας του Mega Channel αποφάσισε το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, στη σημερινή του συνεδρίαση.

ΦΩΤΟ-Να εδώ ο Άδωνις μας καλεί να ακούμε Τράγκα αντί για Πορτοσάλτε ας πούμε


Επειδή αντί για Τράγκα το πρωί στο ραδιόφωνο ακούμε Πορτοσάλτε, ο Άδωνις μας προτρέπει να τον ακούμε επειδή τα λέει καλά και αναδημοσιεύει την εκπομπή του...

Βέβαια όταν φυσήξει αριστερός άνεμος όπως το 2014 κι ο Τράγκας θα μας τα λέει αλλιώς, ο Άδωνις θα μας λέει να μην τον ακούμε


Ο «Όμιλος Ζορπίδης» αναστέλλει τα ταξίδια στην Τουρκία

Η αναστολή των εκδρομών γίνεται ως ένδειξη συμπαράστασης στους δύο Έλληνες συλληφθέντες στρατιωτικούς αλλά και λόγω της αδιάλλακτης στάσης που κρατάει η Τουρκία στο θέμα


Θ-Ε-Ο-Σ!! Το τρέιλερ της ταινίας για τον Μπερλουσκόνι – Περιτριγυρισμένος από γκ@μενάκια - ΒΙΝΤΕΟ

Στη δημοσιότητα δόθηκε χθες το τρέιλερ της βιογραφικής ταινίας για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι του διάσημου σκηνοθέτη Πάολο Σορεντίνο.

Η ταινία γυρίστηκε στη Ρώμη και την Τοσκάνη το περασμένο καλοκαίρι και μπορεί να μην έχει δοθεί ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών τον Μάιο.


Την παραίτηση του αγρότη που είχαν βάλει Διοικητή του ΕΦΚΑ ζήτησε ο Πετρόπουλος

Ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, ζήτησε σήμερα από τον Διοικητή του ΕΦΚΑ , Αθανάσιο Μπακαλέξη να υποβάλει την παραίτηση του, αφού τον ευχαρίστησε για τις υπηρεσίες του.


Τελικά ο Ιβάν έδιωξε τον Μάρη από το «Έθνος»;

Αν και δεν το περίμενε, αφού μέχρι την τελευταία στιγμή πίστευε ότι θα υποχωρήσει… Τελικά ο Ιβάν Σαββίδης είπε «Άντε γεια» στον διαχειριστή του «ΕΘΝΟΥΣ» Δημήτρη Μάρη!